rädda barnen

Rädda Barnen är en politiskt och religiöst obunden folkrörelse med verksamhet både i Sverige och i åtta regioner runt om i världen. Med Barnkonventionen som grund arbetar vi för att barn ska få det bättre och för att barns rättigheter ska respekteras.

Vår vision är en värld där Barnkonventionen är förverkligad och alla barns rättigheter tillgodosedda. Det är en värld

  • som respekterar och värdesätter varje barn.
  • som lyssnar till – och lär av – barn
  • som ger varje barn framtidstro och möjligheter.

Rädda Barnen uppmärksammar när barns rättigheter kränks. Vi väcker opinion i barnrättsfrågor och påverkar makthavare – från kommuner till FN.

 

Några ord från mig;

Tänk vad bra vi har. Vi har ingenting att klaga över. tänk på dom andra, tänk på barnen som behöver oss. de finns så mycket barn i värden som har de hemskt. För oss är skolan en självklarthet och vi tycker de är skit jobbigt och vissa går inte ens i den, men tänk på dom barnen i andra länder som inte får eller kan gå i skolan utan måste vara hemma och försörja familjen. Dom vill gå i skolan och få en utbildning. Vi som klagar på maten för att vi tycker de är äckligt, men tänk på barnen i andra länder som knappt får någon mat, dom som blir glada över att få en liten brödbit kanske. Gör som jag, jag stödjer Rädda barnen och skänker 100kr i månaden.

 

barnen behöver dig!

 

 

 


Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0