when you go down

jag orkar inte tänka mer. jag orkar inte känna mer. jag vill helt enkelt inte. kan inte sova heller, kan man försöka tvångs sova? man lä ju somna förr eller senare, eller? bara räkna ner dagarna nu tills mackan kommer hem, och tills han fyller år. 5 dagar.  vad ska jag hitta på dom dagarna?

- har varit snack om att vi ska ut till farbrors stuga på fredag och hälsa på, men vet inte om jag känner för de ? fr ju träffa farfar och de ätyp den ända fördelen. för honom saknar jag, min favvorit!

- gabbi babblade om mys kväll. men elin är ju sjuk och ellentin är uppbokad hela helgen, inte kul ju ;(

- alt tjat om att jag måste ta det lugt. jag tar det lugnt! mer lugnt kan jag ta det när jag gå i pension. då har jag all tid i världen att ta det lugnt.

- rensa ut garderoben kanske. kan behövas? men känns som att jag har lika mycket kvar där inne varje gång jag har rensat. de ta ju aldrig slut.

- gå på stan och handla lite kanske, men vad ska jag handla? och för vilka pengar då?


de låter faktist frestande att bädda ner mig i soffan, eller helt enkel kanske dra in sängen dit. kolla på tv och film och sova i några dagar. kanske en aning deprimerande, men så himla skönt . och jag känner faktist för att göra de. mår inte så värst bra alls och tänker på en del saker. en del saker jag kanske inte ens borde tänka på.. man kanske ska stänga av telefonen också. och stänga av sig från omvärlden.. ha datorn igång men endast för bloggande..


tror jag får sova på saken om hur jag ska göra.. har ju trotts allt... 5 dagar på mig att bestämma. nu loggar jag ut här ifrån. godnatt

Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0