sista dagen på denna vecka

veckan har gått så ligt snabbt enligt mig. kändes som att dagen bara flög förbi på praktiken. vi har haft så himla mycket att göra och jag har somnat tidigt varenda kväll. de märks att kroppen fortfarande är matt och trött efter olyckan. huvudet hänger inte riktigt med än och är fortfarande jätte ljuskänslig. så har ofta solglasögon på mig. n helg har varit skön faktist, har inte gjort så jätte mycket.

Fredag: Efter praktiken hämtade pappa mig i stan. vi åkte hem och åt lite snabbt sen åkte vi till Skuttunge där mamma redan var eftersom freddan skulle ha fotbolls match. Efter matchen åkte vi hem , jag tog ett bad och kollade lite på tv sen gick jag och la mig i min soffa i rummet och tände massa ljus, kolla på tv och hadmysigt bara. somnade runt 11 tiden eller något.

Lördag: Åk in till stan vid 10 tiden. Skulle jobba på stora torget med skolan. de var jag, ellentin, marcus och en kille till som var där + rektorn, freddi och petter. De var sjukt kallt att stå där och allting blåste ner för typ alla skolor. Träffade Elyes och Stoffe på stan. När vi var klara gick jag och shoppade lite med Elyes. På kvällen var jag ensam hemma för mamma och pappa var på 50års fest i rasbo och lillebror hängde omrking i bälinge. Senare kom Adde, Rickard och Oskar hit och en tjej jag inte minns namnet på. Söder kom lite senare också. Kvällen var as rolig och de tackar jag för.

Söndag: Har bara tagit de lugnt idag och skrivit lite skoluppgifter. har gjort scrub på kroppen och annsiktsmask och tagit ett varmt bad. Just nu sitter jag i mitt rum i mitt mysiga nya nattlinne och pratar med älskis och kollar på tv med massa tända ljus.


Imorgon är de skola igen.. jag bara sitter och längtar på att de ska bli torsdag. vill att det ska vara det imorgon! Vill verkligen åka till Gotland nu, vill träffa Johan!

Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0