all i ever done

dem senaste timmarna har jag pluggat och sovit. är helt matt i hela kroppen att jag inte orkar göra någonting. YB tar verkligen kål på mig. är så himla nervös och osäker just nu, imorgon är de som sagt varubehandling och bara förberedelser som gäller. vet inte vilken tid jag kommer sluta utan de märks när man är klar helt enkelt. kommer åka hem och vila upp mig direkt eftersom onsdag blir en tidig dag..
Tisdag: Börjar i skolan som vanligt vid 08.30 och kör igång med förberedelser, d.v.s packa verktygslådan med ALLT som jag kommer att behöva, varubehandla alla blommor som kommer, sätta allt på vattning och förbereda. Sen åka hem och sova
Onsdag: Börjar i skolan vi 07.00 då de börjar med lite info om dagen m.m. Detta är alltså provdagen då vi gör själva YB (yrkesbeviset) Vi ska jobba med det i exakt 8 timmar sen är det + 1 timme rast, alltså 30min lunch och två 15mins raster. kommer sluta i skolan runt 5 tiden om jag har tur. Sen blir det hem och sova och packa de sista i resväskan!
Torsdag: Idag är det bedömningsdagen. Dommarna kommer och vi ska redovisa en och en hur vi har tänkt med arbetet med hjälp av powerpointen vi har gjort. där efter får man lämna salen och dommarna ska bedöma hela arbetet. Efter en stund kommer dom ta in en igen och man får då veta om man klarat det eller inte. Efter detta på kvällen kommer alla föräldrar och dom som vill och kollar på alla arbeten som gjorts.
Efter denna kväll åker jag direkt hem till andreas med hela min packning så jag får sova med honom innan jag åker. Kommer bli tufft utan honom eftersom han åker till Dalarna när jag kommer hem :(
Fredag: 07.30 ska vi vara i skolan då vi får skjuts till Arlanda. Sen bär det av mot en 5 dagarns semester i Holland där de blir mycket roligheter. Vi ska besöka Alsmer, Kuekenhof parken och se den otroliga blomster paraden. Längtar!
Kommer alltså komma hem från Holland Onsdag den 20 April!
Men nu ska jag gå och lägga mig igen och sova. Godnatt

Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0