ingen kan älska som vi

Nu har ännu en helg gått, ännu en vecka är förbi. tiden går så himla snabbt. har inte suttit något alls vid datorn i helgen, brukar inte hinna göra de på helgerna, eller så orkar jag helt enkelt inte. Denna helg har varit ganska så lugn faktist.
Fredags: Åkte jag hem till min älskade och saknade pojkvän. Kändes så skönt att träffa honom igen. Vi skjutsade iallafall hans föräldrar in till stan på kvällen, sen åkte vi hem och hade mys. Senare åkte vi och fikade hemma hos hans morbror där vi var kvar ganska sent. hade jätte trevligt där :) Sen senare på natten åkte vi in och hämtade hans föräldrar och efter de kunde vi äntligen sova.
Lördags: var jag uppe redan vid 07.00 eftersom jag skulle in och jobba i stan. Var och jobbade med Hilda på Tunabackar blommor :) kul att få jobba lite med sånt. Efter jobbet åkte jag hem till andreas igen och duschade m.m Senare på kvällen åkte vi hem till Tegan och Veronica med massa annat trevlogt folk. hade en jätte trevlig kväll där med mycket skratt, dans och drickande ;) Sen somnade man gott hemma i älsklingens säng.
Söndag: Idag har det varit en lugn dag. Vi har tagit de lugnt och bara varit med varandra. Jag älskar verkligen min andreas! <3
Imorgon är de skola igen + att jag jobbar en stund på kvällen. Längtar redan efter andreas och hoppas jag får träffa honom snart igen :) imorgon blir de sista förberedningar inför tävlingen som är på tisdag. är faktist ganska nervös nu men hoppas verkligen att det kommer att gå bra!
men nu säger jag godnatt för min del!




jag älskar dig andreas <3

Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0