hata rubrik

nu skiter jag i dehär och jag skiter i dig .
jag tänker fan inte sitta som en idiot och lyssna på de som sagts
de är slut , och jag trivs bra med mina udnerbara vänner och pojkvän !!!

ADIOS AMIGO !
för alltid

ingen rubrik

vet inte vad jag ska säga, tycka eller tänka längre .
jag kan inte lita på dig , kan inte lita på många .
jag känner inte att jag kan berätta de viktiga för dig längre , för du finns inte där
jag kan inte gå till någon längre när jag mår dåligt , förutom robin
men de mästa håller jag för mig själv , lika bra så , annars kommer snacket ut, eller hur ?
Tjejerna i skolan kan jag prata med , men vill inte oroa dom ibland ..
Men som sagt , jag kallar oss vänner och inget mer .

musik till er

tänkte lägga upp dagens låt som spelar om och om igen hos mig .
och jag tycker de är sjukt dåligt med kommentarer . vart är alla ?




så hemskt att man blir arg !

något som jag stör mig välldigt mycket på är dehär med sjukhus
de är sån otrolig väntetid när man är på sjukhus . man vill ju inte åka till sjukhuset alls !
även fast man vill och kanske behöver hjälp vill man ju inte åka dit eftersom den mesta tiden
får man sitta och vänta och vänta och vänta , de är hemskt !
jag tycker att man borde vara lite mer effektiva på sjukhus ... för när man är där kan man se personal
som bara står och går och inte gör något . de är lixom som att : hur många personer behövs de för att
skriva en journal ? svar : 7 , 1 som skriver och 6 som kollar på !
När vi var på akuten igår var de en tant som hade legat där i sängen hela hela dagen , och hon hade inte fått någon
hjälp alls ! Hon hade inte ens fått komma upp på röntken ! tyckte så himla synd om henne !!
ÅT HELVETE MED DEN SVENSKA SJUKVÅRDEN !!!!

berättar allt

har ju varit sjuk några dgaar nu , och har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn så mycket
men jag lovade ju att berätta allt/de mästa idag , och de ska jag göra nu !

Onsdag:
I onsdags hade vi idrottsdag , och den var helt klart rolig ! De började med att jag och robin åkte bussen ner till stadshuset , där jag sen gick till stationen för att möta ellentin , eftersom våran buss mot curlingen skulle gå där ifrån sen . och robin fortsatte åka en annan buss vidare till skolan . när jag kom till stationen så sa ellentin att våran buss skulle gå från skolan , jag envisades en stund , men sen gav jag mig , och vi åkte anslutningsbussen till skolan . Vi träffade även klimpen på anslutningsbussen och han viste inte vad han skulle göra eftersom han inte skrivit upp sig på något . men hur som hellst , när vi sen kom till skolan träffade jag på älsklingen som blev lite förvånad över att jag var där , jag berättade att ellentin sa när jag träffade henne att bussen gick från skolan (enligt henne) . men de var ju ingen där .. så ellentin ringde maria och sa att vi missat bussen , och maria bara skrattade åt oss och sa att bussen gick från stationen . Haha och gud vad jag skrattade , eftersom jag hade haft rätt från början ;) så maria kom ich hämtade oss i bilen , och även klimpen fick åka med ;)
när vi senare kom till curling hallen som låg vid fyrispark så var alla andra elever där . Vi fick instruktioner av 2 andra killar som jobbade där , och som var både trevliga och roliga . Och sen bar de ut på curling banorna . vi fick ta på oss hjälmar och världens halaste sula (på en sko) och fick en varsin kvast . vi fick först lära oss hur man skulle skjuta iväg sig . efter de fick vu pröva att skjuta iväg dom där srtenarna . Sen började vi köra matcher ;) I mitt lag var de ; Jag , Marcus och Leif (el läraren) och vi ägde totalt , vi vann alla våra 3 matcher . första matchen med 2-0 , andra matchen med 5-0 , och sista matchen med 1-0 . Måste faktist tipsa om dehär , curling är en sak man abslout måste pröva på ! för de var verkligen kul .
men efter vi hade spelat i 2 timmar kanske så skulle vi åka till fyrishov för att äta och sedan badat . Maten var inge vidare god , och ja , jag ska inte nämna här vad den såg ut som xD hahaha . men sen skulle vi iallafall bada , och de skulle älsklingen också :D han hade haft shotfighting när jag curlade . när vi satt ute i éntren och väntade på att få våra biljetter in så kom hellentin på , " juste mina badkläder ligger ju hos pappa!!" så vi sprang hem till hennes pappa som bara bodde en liten bit ifrån och hämtade badkläderna , och sen sprang vi tillbaka . Sen var de badtime ! :D de var hur mysigt och roligt som hellst , den mästa dels tiden satt vi i bubbelpoolen med älskling , blomqvist och hampus , och även läraren danne . Vid halv 2 tiden kanske började vi gå upp och duscha och sånt , för vi skulle åka 2 bussen hem .
En lyckad dag !

lite bilder från curlingen :

   
  

Torsdag:
kände mig dålig redan på onsdags kvällen , och de visade sig att jag hade lite feber . men antagligen berodde de på min hemska förkylning som jag har. så jag fick vara hemma på tosdagen , och tur var la de ! vaknade vid 10 tiden av att mamma skrek mitt namn . min älskade mamma hade halkat på köksaltanen :'( <333  så jag sprang upp i bara trosor och t-shirt och sprang ut i snön och hjälpte henne upp . Eftersom amma har opererat högerfoten för kanske 1 år sen och väntar på en likadan operation på vänsterfoten kan hon knappt gå , och så händer dehär ! hon gör illa sin högerfot . och eftersom hon inte kan gå på vänsterfoten alls typ  och gör illa högerfoten som redan var illa , kunde hon knappt gå alls . så jag fick bära/hjälpa henne in i köket ! värmde hennes fötter som var iskalla . sen hjälpte jag henne in i sängen och lindade om henne . sen ringde jag pappa som slängde sig in i bilen från knivtsa på jobbet och kom hem . hjälpte mamma att äta lite , för vi var tvugna att åka till akuten . Även fast jag var sjuk , hade feber och var tok förkyld och mådde sit dåligt , åkte jag med mamma till sjukhuset så hon itne skulle behöva vara själv . för pappa var tvungen att åka och jobba igen också . Mamma och jag var på sjukhuset i 5 timmar innan vi fick åka hem . hjälpte henne på sjukhuset , körde henne i sängen upp till röntken och allt . sen ner till akuten igen . allt visade sig att hon hade fått en ledbandsskada i fotleden , och hon fick kryckor och stark medicin . sen kom pappa och hämtade oss där på kvällen . och vi beställde pizza och åkte hem . Jag älskar dig mamma och finns alltid ! <3

Fredag(idag):
Nu är de fredag . jag vaknade vid halv 10 tiden , då gick jag in till mamma och la mig där en stund . sen efter en stund gick jag upp och åt lite youghurt . Sen kom mormor :) Så nu har jag duschat , fyllt på med fågelmat ute och dragit ner markisen . och ska snart ut och gå med katten. mormor står och bakar i köket och mamma äter lite lunch :) hoppas hennes fotled blir rba snart! men de kunde ta upp till 5-6 veckor innan den blev bra :( och hon har de jobbigt nog ...
Älsklingen kommer senare när han har slutat och han ska sova här hela helgen !<33  är så glad att jag har dig gubben min , du är bäst :)


Så nu har jag berättat , och jag hoppas ni förstår varför jag inte haft tid att skriva så mycket

men berätta lite för mig nu , vad är era planer för helgen ? :)

jag är ledsen

sorry men kan inte skriva och ladda upp bilder idag
dagen blev inte som de var tänkt , de blev rena oturen för stackars mamma :(
är ni nyfikna om vad som hänt för ni läsa bloggen imorgon då jag berättar ALLT
jag har även blivit sjukare typ och är jätte trött så ska gå och lägga mig nu

hoppas eran dag har varit kanon i detta hemska väder !

hej allihopa

jag orkar tyvärr inte skriva så mycket idag , har blivit/håller på att bli sjuk
så känner mig febrig och fryssen och massa :( har sovit från 5 till halv 9 ...
men jag sviker inte bloggen , har lovat att skriva lite varje dag ju .
idrottsdagen idag var hur kul som hellst , och imorgon lovar jag att lägga ut bilder och
berätta om den . Älskar min ellentin sjukt mycket , vi är bäst tillsammans :) <33

ledsen att detta inlägg inte blev så långt ..

Berätta om eran dag vettja :)

ta dagen med ett leende allihopa :)

go kväll då

dagen har varit bra , men gud vad trött jag är nu efter !
började ju emd som sagt att jag skulle gå till bussen imorse , men hade tur och fick skjuts av mamma för hon skulle ändå in till stan . efter de stod jag och väntade på bussen i ca 10 min . och när den kom så var de ju de som jag absolut inte orkar , en hel förskoleklass på bussen ! så ja , den var proppad med unga typ , och dom lät , och jag var trött och hade tänkt sova , eftersom jag hade så himla ont i magen också . men fick sätta mig och lyssna på musik . när jag kom in till stan så gick jag vidare till 10:an som går till gränby centrum . sen på morgonen fick jag färgsortera blommor och ställa ut nya . sen har jag stått i kassan också ( som jag alltid gör ) alla vi springer ju lite fram och tillbaka när de kommer kunder så de är ju ingen direkt betsämd som är där hela tiden . till lunch idag blev de chili con carne med ris , mums :)
efter lunch har jag fyllt på med massa tulpaner och sånt , vilket går åt JÄTTE mycket . men tulpaner är faktist fina blommor . och vi har fått in ett par jätte fina prärieklockor i snittkylen , älskar dom ! dom är vita med en mörklila kant .
man kan inte annat än fastna med blicken på dom . har hittat en jätte fin lyckta hos oss också som jag vill ha . en vit och jätte fin ! vid andra rasten när jag kom upp i lunchrummet fick jag se något , en frukttårta !
tog faktist en jätte liten bit , den bestod typ bara av all frukt xD haha , så de var plus i kanten till mig . och som oftast så hade vi godis där , men vet ni , jag tog inget alls :) duktigt av mig " för de var mina typ favvoriter också , dom där chokladbitarna fyllda med cocos . men va fan , man klarar sig utan ! jag har ätit 4 bananer och 2 mandariner idag istället . hehe , älskar frukt !  sen idag har jag staplat ungefär 400 krukor , dom hade kommit i leverans så jag var även tvungen att först packetera upp dom och även prismärka dom . maria och markus var även och hälsade på idag , mycket trevligt :)

Imorgon är de idrottsdag , och jag och min älskade ellentin ska för ha curling sen bada på fyrishov
myys ! <3 hoppas på att de blir en bra dag . älsklingen har shootfighting och sen bad samtidigt som mig :)

HUR HAR ERAN DAG VARIT ?

godmorgon

vaknade vid ungefär halv 8 tiden , och gick upp och käkade frukost
men jag mår så otroligt illa , gjorde det redan när jag vaknade , usch , hatar att må illa direkt på morgonen ....
min frukost bestod av ;
oboy
hårdmacka
banan


får la se om illamåendet försvinner , de hoppas jag iallafall !
Ska snart börja gå till bussen som går ungefär 08.45 .. de är en bit och gå och jag hatar att stressa
speciellt nu när jag mår så illa , så de är bättre att ta lite tid på sig lixom .
Jag hoppas allas dagar blir bra idag!

Jag har praktik idag , jippi tycker ju de är så himla kul att vara där , och älskar tjejerna som jobbar där :)
efter praktiken kommer mamma och hämtar mig sen åker vi till systers lägenhet och ska börja måla sovrummet
annika och jag var där igår och vi hann med ;
att spackla en gång till
måla taket igen i sovrummet
måla garderoben


så de går frammåt ! till helgen ska vi riva en vägg och lägga golv i sovrummet
de här kommer bli kanon fint ! jag lovar att lägga ut bilder när de typ är klart :)
senare ska hon också byta ut köket och badrummet, men de kommer bilder på de med då .




vi kör också en bild från i sommras , eftersom jag saknar och älskar sommaren så himla mycket !
sommaren är nog den bästa årstiden jag vet , och den här sommaren
kommer bli kanon , jag ska leva livet som aldrig förr .
och jag har min älskade robin som finns , och jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är !
Älskar honom hur mycket som hellst , han är allt för mig <3333

nej nu ska jag börja gå:)
ha en bra dag !

saker som inte borde existera




jag tycker de är hemskt ! hur kan man stå och kalla en annan männiksa sånt , en medmänniska .
alla har känslor , alla har ett hjärta , alla har ett liv . man ska inte behövas utsättas för sånt här
mobbing är en vanligt nu för tiden , men vad tänker fol på igentligen ? en fråga till alla :
vad tycker ni om mobbning ?
jag själv tycker mobbning är en hemsk sak , man tar åt sig välldigt mycket av de , även fast saken kanske inte är sann
så tar man åt sig väldigt mycket , de river i hjärtat på en . de kan dra upp gammla sår och minnen
FÅ ETT SLUT PÅ MOBBINGEN !  Jag tycker alla ska ta och tänka , skulle du vilja bli mobbad ?
om inte , sluta upp att mobba andra om du håller på med de . och ännu en fråga :
om man ser någon eller vet att någon blir mobbad , ska man rycka in och stå emot ?
jag tycker de är en självklar het nästan , ingen ska som sagt inte behöva utsättas för sånna här hemskheter.


tänkte börja skriva lite sånt här och ha lite disskutioner , så fortsätt kolla in bloggen flera gånger om dagen

till minne av Nathalie

Lilla Nathalie föddes med hjärtfel , och dog 18 dagar efter födseln . så himla hemsk .
 jag skulle aldrig ha klarat av en sån situation . tänker på alla föräldrar här i världen som
 förlorar sina barn , och jag lider med er . här är en film till minna av lilla Nathalie .

tänkt att någon så liten och söt ,fick gå miste om denna värld
livet är inte rättvist!



¨

godmorgon alla damer och bananer

vaknade idag vid 12.37 tiden idag ungefär ( ganska sent ) och idag harde ju dock jag tänkt att jag
skulle ut och springa , men vad tror ni händer ? jo jag vaknar med världens halsont !
usch , halsen har svullnat igen , så då blir de tyvärr inget springa :( fasiken också !!!
jag som ville ut och springa , är ju jämt sjuk, . vad fan är det med mig !? är de fel på mig eller ?
aja .. de är bara att kurrera sig och försöka bli frisk så fort som möjligt .
tänkte skriva lite om hur dagen ser ut från och med nu ;

- sitta här ett tag
- göra en nyttig brunch
- lillebror kommer hem från skolan
- leka/retas med honom
- mamma kommer hem
- göra smörgåstårta
- vänta på att syster ska komma hem
- äta mat senare ikväll
- åka till systers lägenhet och slipa,spackla och måla
- hem och pcka inför morgondagen , praktiken
- titta på film
- sova


så ser min dag ut nu iallafall , kommer säkert att hända mer saker , de gör det alltid .
men nej , nu ska jag sluta skriva dehär inlägget , kommer säkert flera under dagen

var nöjd med allt som livet ger , och alltid som du kring dig ser
glömm bort bekymmer ,sorger och besvär

nu jävlar !

Nu har jag gett mig fan på att jag ska börja träna !
Ska köpa gymkort , ut och springa , motionera och äta nyttigt
i sommar ska de bli en fin sommar kropp ! :D
hejdå med allt äckel fet mat , allt godis och sånt , nu blir de ett friskare liv !
Ska gå ner i vikt också , är på 61 nu , skriver igen om 1 månad hur mycket jag har gått ner till då
håll tummarna för mig allihopa och heja på mig ! :D




photoshop

jag tror de går lite frammåt med photoshop iallafall
har lärt mig lite nya grejer ikväll , resultatet ;


arg

har kollat på beck nu , och jag måste säga att den här filmen var riktigt bra faktist , och spännande .
Ikväll var de Beck - Advokaterna . tycker som sagt att den var riktigt bra


vet inte vad jag är , om jag är arg , ledsen , besviken eller nått .
men de känns inte bra alltså ..
ibland kan man faktist känna sig utnyttjad , även om de inte är så , men de kan ju även vara
så att man blir utnyttjad ? vem vet ..
ibland passar man , och ibland inte .. ibland pratar man , ibland inte
vet inte vad jag ska tro längre , men ska kanske inte vara säker på någon längre
men en sak vet jag , att man ska aldrig ta någon för givet

en stor längtan

sitter och tänker på sommaren nu . de är lite konstigt , när de är sommar så sitter man och längtar efter vintern
men sen när de väl är vinter längtar mantill sommaren , varför är de så ?
vill verkligen att snön ska smäla bort nu , så de kan bli vår snart ! vill ha sol , massa med sol
längtar verkligen till thailand , har ju aldrig varit där . har bara varit utomlands 1 gång och de var
på gran canaria med julia och hennes familj för kanske 2-3 år sen . så jag vill verkligen åka till thailand
de kommer bli hur underbart som hellst , eftersom jag ska åka med älsklingen och hans familj :)
vem vill lixom inte åka till thailand ? tror nästan alla vill åka dit
ska verkligen shoppa loss mycket mycket ;) sparar pengar så mycket jag kan hela tiden , varje gång
jag får lite pengar lägger jag undan de . så de kommer nog bli lite jag får med mig iväg :)
satt och kollade på kusin sofias facebook och hittade lite härliga bilder från thailand !

         

Sommaren är efterlängtad !

en grej att tänka på

har tänkt på en sak . alla jävla personer som lägger ut bilder på sig och skriver ;

"men gud vad tjock jag är"
"jag vet jag måste banta"
"jag är skit ful"

och många många mer neggativa saker . men hallå lixom !?
om ni nu tycker ni är så jävla tjocka , fula och allt dedär .
varför lägger man då ut en bild på sig själv !?
Är man helt jävla dum eller ? vad är de man vill komma fram till ...
suck på personer i dagsläget !

LÄGG GÄRNA EN KOMMENTAR OM DETTA
VILL VETA VAD JUST DU TYCKER

de går frammåt

oj oj oj , den här dagen har varit lång känns de som . men jag har haft riktigt kul iallafall
Såhär såg min LÖRDAGS kväll ut;
Började göra mig i ordning vi kanske 6 tiden . Ida skulle komma hem vid 8 så då kunde man komma ungefär . men iallafall jag fick nått jävla ryck , så viste inte vad jag skulle ha på mig . slet och rev igenom alla kläder jag hade i gareroben och prövade men blev aldrig nöjd . sen när klockan var typ halv 8 blev syster min hjälte och lånade ut ett par jeans till mig (stort tack till de!) och så drog jag på mig ett linne och en vit kofta över . sen sminkade jag mig , fönade håret och så skjutsade mamma mig till bussen . Sen när jag var inne vid stan hoppade jag av vid polishuset för Tegan och Calle sa att dom skulle hämta mig vid länsförsäkringshuset , så jag började trippa dit i de hala snövädret , höll på att halka och gå ner i splitt nästan . men som tur var klarade jag mig ifrån de ! sen när jag väl var framme vid länsförsäkringshuset så ringer tegan och säger att dom står vid statiol , haha så de var bara att trippa tillbaka och över vägen och sen försöka ta mig upp för en liten backe . men jag kom helskinnad till statiol ! hurra för mig. Sen åkte vi 3 vidare till Sävja och hem till ida . När vi kommer dit är de redan folk där , som bland annat ; Linda , Robin , Ronja , Viktor , Ida , Pentti och massa andra som jag inte har en aning om vilka dom är? men men . ferrari (idas bror davids hund) var helt tokig i tegan , haha de såg lite kul ut . men där var vi iallafall i kanske 2 timmar :) satt och pratade och hade trevligt . Sen kom Älskling och hämtade mig , och vi skjutsade Linda och Robin till gränby hem till robin :) sen bar de av hemmåt för oss . De blev mys och filmtittande .

SÖNDAG;
Vi vaknade runt 11 tiden och låg och vaknade till i sängen en stund , och självklart massa kramar fick man  :) sen gick vi in i duschen och duschade och efter de blev de frukost , mumsigt . Efter ett tag så skulle vi åka till årsta , för där var mamma , pappa , annika och freddan i annikas lägenhet som hon precis har köpt , för idag skulle vi börja renovera :) och ja vad ska jag säga , förlåt älskling för att jag har lite dåligt lokalsinne <33 men vi kom fram iallafall . När vi kom dit tittade vi oss runt lite och så , en mysig lägenhet faktist , kommer nog bli bra när vi är klara :) och idag hann vi med mycket ;
slipa väggar
spackla igen hål och skarvar
måla tak i sovrum och vardagsrumm
börja riva ner ett valv

men som sagt , de kommer bli fint till slut ! Haha och när vi satt och fikade hade vi lite kul åt en granne som skulle sätta upp en parabol . han började när fixa dedär när mamma  och dom kom , och han höll fortfarande på när vi fikade (3 timmar senare) så vi satt och kollade på dom , väldigt roande ! haha och ja , de slutade med att  han bara lutade parabolen mot altanräcket . ett stort tack till älsklingen som hjälpte till idag <3
Kvällen kommer nu fortsätta med mys i soffan , fika och kolla på beck ! :)

här kommer lite bilder på lägenheten ;

    
vardagsrummet


hallen

    
badrummet


sovrummet

    
köket


morgondagen då , hur ser den ut ?
jo jag är ledig imorgon , hehe ^^ så ska ta de lugnt och äta en god och nyttig frukost , sen ska jag kanske ut och springa och ta en varm och skön dusch . Senare på kvällen ska jag och syster till lägenheten igen och spackla på en gång till , sen ska vi måla garderoben . Så de blir nog en bra dag imorgon , bara höra av er om de är något .

Hoppas alla mår bra och tar dagen med ett léende :)

kärlek

för den första gången nu i livet känner jag att dehär är de jag alltid önskat om .
jag har alltid drömt om att vara lycklig och att bli älskad för den jag är
jag kan inte vara annat än lycklig med dig Robin , du är min bästa vän och min pojkvän.
när man var liten drömde man om att bli rik , vara en prinsessa och leva lyckliga i alla sina dar
den drömmer har gått i uppfyllelse nu . Jag är rik - på kärlek , jag är en prinsessa - i dina ögon
och jag är lycklig - med dig . Du är allt jag någonsin drömt om , de är du som har platsen i hjärtat
de är dig jag har väntat och drömt om så himla länge .
Du älskar mig för den jag är , och jag älskar verkligen dig
vill lixom aldrig förlora dig . vist vi bråkar också ibland , men de är inte ofta alls
och varje gång vi bråkar gör de ont i hjärtat , för jag vill inte bråka med dig , du betyder så himla mycket för mig
De har gått 3 månader och 5 dagar nu sen vi blev tillsammans , men jag kan inte säga att jag
älskar dig mest av allt i hela världen , för älskling , du är min värld !
Jag älskar dig <3

                                   

äntligen lördag

idag är de lördag , och ikväll blir de fest !  de kommer bli så himla kul , längtar verkligen
får träffa sötnosarna <3 sen senare kommer älsklingen och hämtar mig när jag säger till
då blir de att åka hem till honom och mysa och kolla på film .
sen imorgon ska vi åka till systers lägenhet och hjälpa till , de blir skoj , jag har inte varit och sett den än
imorgon kväll är de beck också , de är faktist nått jag går och längtar efter i veckorna
jag tycker beck filmerna är så himla bra , micke persbrant är så klockren :)

asså jag har inte så mycket att skriva
men jag är så himla kär de är en sak som är säker ! :)<33

tankar i huvudet

de finns tusentals tankar som snurrar varje dag . dom bara snurrar omkring som en svärm fjärilar eller något .
vad ska jag ha på mig ? vad tycker dom om mig ? är de fel på mig ? vad ska jag göra ? är de såhär livet är ?
ja bland annat dom och många många fler ....  vad ska man göra med allt ? allt som händer lixom . de händer
ju så sjukt mycket saker , olyckor och allting. varför händer alla olyckor ? kan inte folk köra eller vad är de ?
tycker man ska tänka hur man kör , man kan inte köra runt som en idiot på vägarna . de är ju farlig för en själv , men man kan framförallt skada andra ! och man borde speciellt tänka sig för nu när de är sånt här väglag !
visst de kan vara kul att svina runt och sladda lite och så , MEN MED MÅTTA FÖR FAN !
och använd säkerhetsbälte folket !     

ibland känner man sig lite "utanför" eller hur man ska uttrycka sig
känns inte alltid som att man är välkommen bland vänner eller folk över huvudtaget
antingen så vill dom inte ha med än , eller så kanske de bara ärså att dom inte kan
men kan man inte säga som de är istället för att ljuga
vissa saker känns faktist här , här i hjärtat . de hugger till och känns i flera timmer
ja till och med kanske flera dagar ...

varför kör man om man inte har traktor/kör-kort?
jag tycker de bara är idiotiskt.. man kan lika bra vänta tills man har åldern
inne och får köra lagligt ...

sitter och lyssnar på låten som är från filmen "Ingen kan älska som vi"
låten heter också så . den filmen är sjukt gammal , men bra .
tycker dom flesta filmerna som är äldre är bra .
den filmen tycker jag ni ska ta och se faktist , en bra och kärleks film !

hela dagen idag har jag varit sjukt trött , har lixom inte orkat göra så mycket
är så otroligt slö , så de har varit skönt att bara sitta hemma ,kolla på tv och mysa och ta de lugnt
men jag måste verkligen komma igång och gymma !
ska beställa träningskläder imorgon tror jag , sen är de bara att köpa gymkort :)
håll tummarna för mig ! och jag SKA börja springa här ute nu har jag bestämt
minst 3 gånger i veckan ! och ska bara äta nyttigt . ska bli en ny person när de gäller hälsa

IMORGON ÄR DE FEST FOLKET ! :D

vet inte vad jag ska skriva mer , men ska nog inte skriva mer nu
de kommer ju ingte vettigt ut så ^^

kanske skriver senare , men annars skriver jag imorgon

längtan

har en otrolig längtan till sommaren
sola , bada , äta glass i värmen , vara uppe alla varma nätter , kan de bli bättre ?
hoppas vi åker till Thailand snart , saknar verkligen värmen !
Vill ju kunna ha alla udnerbara sommar kläder .



lugn och skönt

ikväll blev de faktist en lugn och skön hemma kväll med massa mys
har hunnit med hittills ;
ätit mat
mobbad joel och lillebror
handlat
bakat
ätit godis
fikat
suttit vid datorn


de jag vet just nu att jag ska göra här näst de är att krypa ner i ett varmt och mysigt bad ! :)
ni når mig på mobilen , skicka iväg ett sms eller något vettja!
kan skriva mer i bloggen senare kanske .

torsdags tråk

hej allihopa
kom hem från älsklingen nyss , och gud bad mysigt vi har haft de hela morgonen .
de finns inget bättre än att ligga och mysa med dig , och känna att du håller om mig och säger att du älskar mig.
Kvällens planer ? har inte en aning om vad jag ska göra . hade tänkt vara med caroline kanske , men de gick tyvärr inte .
så de blir kanske antagligen att sitta hemma och kolla in i väggen hela kvällen .
älskling ska ut på krogen med Kosha så , han kommer hit och sover sen .
Bara att höra av er om någon vill hitta på något :)

DAGENS LÅT ; Leona Lewis - I will be
DAGENS HUMÖR ; trött och glad
DAGENS KLÄDSEL ; Vit t-shirt , strumpbyxor , jeansklänning
DAGENS BORDE GÖRA ; inget speciellt
DAGENS SKA GÖRA ; baka och hjälpa till med maten , annars inget .

godmorgon alla nissar

oj , haha tror jag sov en aning länge . men jag vaknade första gången vid typ 9 , då kom lillebror in
och fråga något (vilket jag inte minns vad de var) så jag måste ha svarat på de när jag halvsov ^^
sen nu så vaknade jag vid 13.00 tiden , yes , men är de lov så är de , då har man rätt att sova ut
eller aah , lite rätt iallafall , men man ska ju inte sova bort hela dagen .
vad händer idag då ? Jo , jag hade tänkt att åka hemm till lilla rara söta caroline :)
Senare ikväll kommer Robin efter han jobbat , vet exakt inte vilken tid , men de märks

dagens outfit ;
idag hade jag faktist tänkt mig en lite sötare klädsel

Strumpbyxor ; gråa lite tjockare från H&M
tröja ; en svart/vit randig från H&M
klänning ; en jeansklänning från Haléns


Tänkte även ta med mig kameran så de blir uppdatering av bilder senare :)

Hoppas alla kommer ha en underbar dag , och jag vill att ni ska fundera på ett uttryck

"ÄLSKA DEN NI ÄLSKAR , HATA DEN NI HATAR , MEN HATA ALDRIG NÅGON DU ENGÅNG ÄLSKAT"

skriv vad ni tycker om de uttrycket!
för jag vill gärna höra allas åsikter

problem!

jag ahr verkligen sömnproblem . de spelar ingen roll hur länge jag ligger i ett mörkt
rum nerbäddad i sängen och blundar och slappnar av , jag kan iallafall inte sova
är de någon som har ett tips på vad man kan göra så skriv de gärna !
dagen i stora drag har varit bra , men saknar robin ganska mycket faktist
allt känns så himla tomt utan honom , men får ju träffa honom imorgon !

jag har blivit beroende av att spela yatzy på blip , och de är inte kul !
man sitter och spelar och spelar , och vinner , och förlorar ...
när man vinner tänker man "ska bara spela en gång till sen slutar jag"
och sen när man förlorar tänker man "ska bara vinna nästa sen slutar jag"
de är ju nästan farligt och läskigt hur beroende man kan bli , har suttit och spelat i 3 dagar nu o.O

här är en dikt jag skrev om jocke lejthoff idag , för han ville att jag skulle skriva något om honom ^^  ;

joachim lejthoff är snäll och rar

men älskar att gå med rumpan bar

på morgonen när han vaknar så tittar han ner

känner efter så att den fortfarande hänger med

på bussen till skolan blir han snart pigg

han träffar sin vän sinnan , hans favvorit kid

på bussen blir de ett stort stå hej

country roads och en helikopter som flyger hem till dig

hela vägen till den stora staden sjunger dom glatt

medans alla trötta barn suckar och får fnatt

på bolandsskolan programmet fordon han går

får lära sig pilla på bilar och körkort han även får

han är knappast en lugn prick utan motastsen till de

han livar och festar och då kan allt ske

måndag till söndag , ja hela veckan lång

är de liv i luckan och fylld med sång

ja joachim han är snäll och så

men kanske dax att behålla byxorna på

 

haha kommentar om den ?

 

men ska försöka sova nu , IGEN

skriver mer när jag vaknar , för de är ju faktist torsdag nu


musik till folket !

Tänkte lägga ut lite musik som jag lyssnar på, ge gärna en komentar till vad ni tycker om låtarna !


happy !

Nu har min efterlängtade Jeans klänning kommit , och skoja inte hur glad jag är :D
tror caroline även är lite avundsjuk ? ;) haha tänkte lägga ut en bild på den
säg gärna vad ni tycker ! :)




onsdag

Idag är de onsdag och jag hade en bra kväll igår :) vi åt på kina och var på bio , såg I TAKET LYSER STJÄRNORNA
 jag kan faktist rekomendera den filmen , den är helt klart värd att se . älsklingen väckte mig vid 7 imorse då
han skulle åka till jobbet , efter de somnade jag om och vaknade vid halv 11 , då var jag snäll och städade älsklingens rum . efter de ko syster och hämtade mig för hon ville ha sällskap på stan . vi åkte först till ike och köpte
korv till lunch (en tradiotion typ ) efter de gick vi in på ikea för hon skulle köpa lite mer glas och så till lägenheten .
efter de åkte vi till Coop Forum och kollade på tapeter och badrums möbler , efter de bar de av till Rusta där
vi skulle köpa målar grejer + godis ;) sen åkte vi till bauhouse där mamma nästan precis skulle sluta för dagen
 haha där kollade vi runt på kakelk och badrums grejer , var skit kul . jag prövade alla badkar också + duschar :)

Nu är jag hemma och vet inte vad som händer resten av dagen ?

Saknar min caroline välldigt mycket , har inte träffat henne på jätte längre
förstår inte varför ? känns som att vi glider isär lite ? ....

de börjar närma sig

de börjar bli kväller , och älsklingen har snart slutat jobba i stockholm .
snart är de dags för resturangen och bio
undra var de blir för mysigt ställe vi äter på ? kommer nog ta lite bilder
 inte säkert så jag lovar inget




Kvällen outfit ;
långt brunt linne ; gina tricot
gråa strumpbyxor ; H&M
grön/brun tunika ; gina tricot
vit halsduk ; H&M
Svart kappa ; H&M

en enkel men ändå snygg outfit :)

äntligen !

Nu har paketet äntligen anlänt till mig !
Bikinin passar perfekt , strantunikan också , nu är de bara sol , värme , bad och sommar som saknas
längtar verkligen till thailand , de kommer bli en riktigt höjdar resa :)

    

godmorgon världen

Godmorgon världen !
idag hoppas vi på en riktigt bra dag , och redan när jag vaknade kände jag på mig att de skulle
bli en riktigt toppen dag ! Senare ikväll har älskling bjudit mig på resturang och sen ska vi gå på bio .
de kommer nog bli super mys , är så himla lycklig ! :)
Livet är verkligen underbart , hur underbart som hellst . jag mår bra , har underbara vänner , en toppen familj
och världens bästa pojkvän , kan de bli så mycket bättre !?
Nej de tror jag faktist inte :)  skriver lite mer senare , nu ska jag piggna till ännu mera :D



barndom

alla har vi varit små , även jag . När man kollar på bilder från när man var liten
är de mycket som kommre upp i huvudet , en del saker minns man faktist tillbaka till :)
tänkte bjuda på lite bildern från när jag var liten , titta och njut och ge gärna kommentarer !


all the feelings inside of me

känner att jag måste lätta lite på hjärtat , de är mycket som är sjukt jobbigt just nu .

ena stunden är man osynlig och hörs eller syns inte , nästa stund får man skit för något även om de inte var jag . jag förstår inte ? hur går de till igentligen ? är de bara en som ska få skit hela tiden ? ..
sen så får man skit för att amn inte hör av sig . okej ursäkta för de då , om de nu var mitt fel för något man inte förstår . jag hatar sånt här , antingen ska de kretsa kring en ända person , eller så bara ignoreras man ..
jag hade en vän en gång , varken jag eller andra personer förstod varför jag förlät den personen , inte när de hände en sån grej som igentligen är oförlåtlig .. men nu är de slut på de , vännskapen är slut och de är lika bra . har tagit skit ända sen 4:an , och nu får de räcka . jag är nästan glad att de är som de är nu , jag mår bra med dom jag har ! jag begär inte mer .

är trött på folk som lossas vara något dom inte är . vad hjälper de att dom sminkar sig som en barbie , trycker upp tuttarna för att dom ska synas mer , och dricker sig fulla och spelar något dom helt enkelt inte är ?
dom bär en mask , en mask som man kan se rakt igenom . vissa går till och med emot sig själva .
säger att man inte ska klaga på andra och vara den man är , men är dom verkligen de själva då ? gör dom själva som dom har sagt att man ska göra ? varför kan man inte bara vara den man igentligen är ? man behöver inge smink för att se söt ut
man behöver inte trycka upp tuttarna för att få killarnas uppmärksamhet och man behöver verkligen inte dricka och bli fulla för att alla andra gör de . Om man vill bli älskad så ska man bli de för den man verkligen är , och inte nån barbie som verkar må hur bra som hellst och ha allt den önskar sig och lever livet . är man helt naturlig och är sig själv så ser folk än för den man är och älskar än för den personen !

uttrycket som dom flesta kör med "älska den du älskar , hata den du hatar , men hata aldrig någon du engång älskat "
varför skulle man inte kunna göra de ? alla ändras ju , och vissa kan ju bli rena motsatsen till var dom var innan . jag tycker inte de är fel alls att hata nån man engång älskat , alla kan ju göra olika saker mot varandra , vissa kan göra rent avskyvärda saker som sårar och krossar än , är de så konstigt då att man kanske hatar en person efter de ? vist ordet Älskar och hatar är starka ors tycker jag , och dom använder man inte i onödan , inte jag iallafall , inte längre . och vissa kan tydligen springa och säga de till vem som hellst , även om man bara umgåtts med den några få gånger och inte kännt den alls så länge , men visst känns de rätt för den personen så fine , men jag tycker de verkar helt fel

ordet bästa vän då , hur är det med de?
många kallar varandra bästa vänner , tycker dom flesta springer och säger bästa vän till varandra
jag tänkte skriva vad ordet bästa vän betyder för mig ;
en bästa vän ska förstå en som ingen annan gör . den ska finnas där i alla väder och ställa upp för än till 100%
en bästa vän ska våga säga vad hon/han tycker till den andra och stå för de , den ska inte vända kappan efter vinden och springa fram och tillbaka till andra . en bästa vän ska kunna hålla hemligheter om man ber henne/honnom att vara tyst om de . man ska trivas med personen och inte låssas om massa saker . man ska berätta vad man känner istället för den andra borde förstå , om inte annat försöka och acceptera !


tänkte skriva lite om mig själv , en kul grej bara ;
som dom flesta vet heter jag jenny tuvesson , jenny birgitta tuvesson faktist . jag är 16 år och bor hemma med familjen . fyller faktist snart år , eller snart och snart , den 27maj , så de är inte så himla långt dit om man tänker efter . Min familj är underbara , men dom kan vara rena pesten också , men de tycker la alla om familjen . Min pappa är världens bästa pappa , även fast vi bråkar . men jag tror att de är för att vi är så lika och båda är verkligen envisa ! pappa har hjälpt mig mycket , han finns där och hjälper mig om jag har svårt i skolan , han hjälper mig att bygga saker till rummet och ställer upp . för mig är han världens bästa ! har en underbar mamma som alltid finns där . mamma gör så himla mycket för alla oss i familjen , och de kommer jag vara evigt tacksam för . utan dig mamma hade inget varit bra , du är familjens ängel . vet att du har de svårt och har haft de en lång tid , men jag lovar dig att jag försöker hjälpa dig även om jag inte visar de ibland . har även en storasyster vid namnet annika . snart ska hon flytta hemmifrån till egen lägenhet som hon precis har köpt , och de kommer kännas tomt . älskar min syster väldigt mycket . Lillebror är bra han också , alla i familjen brukar säga att de är värre när han och jag är sams än när vi bråkar , kan faktist stämma , för när vi är sams kan vi skratta och flumma oss hur mycket som hellst , men vi har iallafall kul . Tänker faktist också nämna lisa , hon är också en del av familjen ! Vi skaffade henne när jag var ungefär 4 år . och hon verkar faktist förstå än , hon hatra när man är ledsen . på något sätt känns de som att hon förstår än . när man ligger och gråter i sängen så hoppas hon upp och kryper fram till än , nosar på än och lägger sig tätt intill och försöker att säga " jag finns här , jag är här för dig"  kommer kännas så himla tomt den dagen hon måste lämna oss , men jag vet innerst inne att hon alltid kommer vaka över oss , hon kommer gå omkring här hemma , hon kommer lägga sig bredvid än när man är ledsen även om man inte ser henne , så kommer hon att vara där . alla i släckten är ju som en familj för mig , men den som har en mycket stor betydelse för mig , de är mormor . mormor är för de mesta alltid ute hos oss , hon bakar och städar och lagar mat och har varit mycket här ute så länge jag kan minnas , ofta när man kommer hem från skolan så känner man lukten av nybakta kakor , då vet man , då säger man direkt när man kommer in " hej mormor!" min mormor kommer alltid vara den bästa mormor för mig , hon betyder så himla mycket . Familjen är de man håller mest kärt , även om man bråkar och så .
Har även en underbar pojkvän som betyder mycket för mig , Robin Norberg . Vi har varit tillsammans i 3 månader idag och jag vill att de ska fortsätta , och de vet jag att du också vill . Vi har hunnit med mycket tillsammans han och jag . de känns som att jag har kännt dig i en evighet , jag önskar att de vore så . Du är min pojkvän som jag älskar välldigt mycket , men du är även min bästa vän . Vi pratar mycket jämt du och jag , vi har jämt mysigt tillsammans . vist de är klart att vi bråkar , men de gör ju alla som har ett förhållande . men du vet att jag aldrig vill såra dig eller förlora dig . utan dig skulle jag inte ha mått såhär bra och varit såhär lycklig . det bästa jag vet är att ligga bredvid honom , känna hans andetag i nacken och höra han viska i örat "jag älskar dig"
Lite om skolan då . jag går på Uppsala Praktiska Gymnasium , florist linjen och jag trivs hejdundrande bra ! Ångrar inte en sekund att jag valde den linjen . och jag hade turen att få världens bästa klass och lärare ! Maria är drömm läraren alla skulle vilja ha . en pigg och glad tjej och hur mysig som hellst , och vi pratar om allt ! har världens mysigaste och goaste tjejer i klassen också . vet inte vad jag skulle ta mig till utan brudarna . de är några jag verkligen kommer sakna mycket under lovet . Ska förhoppningsvis åka hem till linda i Karlholm någon dag
men lite mer om just mig då . om jag själv fick beskriva mig själv så skulle de nog vara med orden ; Glad , omtänksam , frammåt . om ni vill veta varför så får ni ta reda på de själva genom att lära känna mig :)
jag har inte haft de lätt i livet , bråk , 2 misshandlar , krossat hjärta , sårade känslor och mycket annat . men de mesta av de har la dom flesta varit med om . Usch på tal om misshandlar . kom och tänka på de när jag pratade om min familj . kommer aldrig glömma den kvällen jag blev misshandlad första gången , mamma och pappa var verkligen änglar , alla ni andra borde faktist vara anvundsjuka , för så mycket som ammma och pappa visade att dom älskade mig den kvällen har nog inte många varit med om !
när jag har skrivit allt dehär har jag fällt många tårar , de är bara för at jag älskar min familj , mina vänner och mig så himla mycket . Ni får tycka att jag är egoistisk när jag säger att jag älskar mig , men de gör jag faktist . jag skulle inte vilja byta mitt liv med någon annan i hela världen , jag älskar de jag har !


Ni kanske inte orkade läsa allt om mig , men de kan vara rätt intressant faktist



Vill ni veta mer saker är de bara att fråga på , jag är öppen för alla frågor !
tack för att ni tog er tid att läsa och kolla in bloggen , forstätt med de
jag ska bli mycket mer aktiv med bloggandet !

längs kinden

de är inte många låtar som berör hjärtat , eller som får än att gråta
men den här låten når verkligen ända in i mitt hjärta , är kanske inte ensam om de ?
The Prayer




skriv gärna vad ni tycker om låten

våran dag

idag är de abselut ingen vanlig dag . det är en mycket speciell dag
För idag är de min och robins 3 månaders dag ! :)
Älskar dig hur mycket som hellst , och jag vill aldrig förlora dig !



underbar helg

min helg har varit hur underbar som hellst !
började med i fredags att jag gick i skolan , eftre de var jag kvar i skolan för maria undrade om jag
ville hjälpa henne att göra en alla hjärtans dag bukett , och självklart ville jag de ! var inte så svårt som jag trodde
att de skulle var , och jag gjorde den , och den blev grymt söt ! en lite ovanligare bukett faktist
här är resultatet ;



så som sagt , blev rätt så nöjd med den , kommentar om den ?

efter de gick jag till mammas arbetsträningsplats och fick skjuts hem , men vi stannade till på flügger
för där var syster och ville ha hjälp att hitta tapet böcker som vi skulle låna hem
FÖRRESTEN ! Syster har ju köpt lägenhet , grattis till henne ! :)
efter de åkte vi hem och jag duschade och toh de lugnt framför datorn .
senare efter jag ätit åkte jhag till björklinge för att jag skulle åka skridskor med Kotten klimpen och jonas
förstår inte igentligen hur jag vågade göra de , speciellt när de var fredag den 13:e och jag hade haft otur hela dagen ..
men de gick faktist bra :D haha men jag såg ut som bambi på hal is , haha började ju med att jag kröp fram till isen ;)
här är några bilder från de ;

     

kul hade jag iallaflal med pojkarna ! :) efter de så gick klimpen , jag och kotten hem till kotten
där kollade vi på let´s dance med hans mamma och pappa , och sigge kom ner lite då och då , mycket trevligt ! :)
senare mot halv 11 tiden kom mammsen och hämtade mig :)

de var lite om min FREDAG , här kommer LÖRDAGEN ;

började jobba klockan 9 , hela dagen var de fullt shå och de var mycket folk hela hela tiden !
jag gjorde 8 arrangemang som sedan ställdes ut för säljning :)
men dagens otur var att jag höll på att skära av mit tummen , usch !
kom en tant och frågade om något medans jag snittade , och då kollade jag bara upp och drog kniven för
att snitta av blomman , och då skärde jag av en bit av överdelen på tummen , ont gjorde de kan jag lova :(
dom söta flickorna tog såklart han dom mig :) <3
senare efter jag slutat stod jag och väntade på att älsklingen skulle komma och hämta mig , haha och jag blev ltie sur
för jag ringde hoonm och frågade vart han var , och han sa ; gå till nya éntren , och de gjorde jag .
han sa att de skulle ta nån minut innan han kom , och jag väntade och väntade i 10 min
precis innan jag tänkte ringa igen kom de nån bakom mig och höll fram blommor , och de var älsklingen !
han och kosha hade suttit i rulltrappan och väntat på att jag skulle sluta och gå där ifrån så robin kunde köpa alla hjärtans dga present till mig , så himla gulligt ! :$ haha de roligaste var att kosha hade sprungit ner och spanat på mig lite då och då för att kolla när jag var klar xD  , de här fick jag av älsklingen ;

en sten som de står "jag äslkar dig" inristat på
3 rosa rosor som han viste att jag gillade
en middag
bio


   

älskar dig så himla mycket robin <3
efter de åkte vi hem till mig och åt god mat och myste och kollade på melodifestivalen . sen gick vi och la oss

SÖNDAG

på söndagen åkte vi in till stan och köpte saker till robins rum , sen var vi hemma , och senare mot kvällen åkte vi och hämtade hans mamma och henrik efter deras masage kurs . sen var de myys hela kvällen ! :) helt udnerbart !! <3

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG ÄLSKLING ! <33

fredag den 13

förlåt att jag inte skrev igår , men åkte hem till robin efter skolan, och somnade på engång där .
 var ensam hemma där hela hela dagen . robin kom hem vid kanske 6 tiden , då hade vi myys en stund 
behövde lite kramar faktist , alltid lika skönt :) sen senare började vi göra mat , ich efter de åkte älskling
 och jag och storhandlade på Ica maxi , och de gick suvveränt :)

nu sitter jag i skolan , och kan berätta om man morgon , för den började verkligen inte bra alls ...
älskling åkte hemmifrån vid typ halv 6 - 6 , så jag var ju tvungen att gå upp själv senare ..
och de började emd att jag vaknade i tid och stängde av alarmet på mobilen , sen somnade jag om !
efter de så vaknade jag vid 8 då jag igentligen ska vara färdig och vara vid bussen !
så jag klädde på mig fort , och kom på att jag var tvungen att skölja av håret , dumt gjort när man tänker nu
jag böjde mig ner i duschen och började skölja ur , senare märkte jag att jag ahde blött ner HELA mig , SUCK !
efter de var jag tvungen atta byta om .... sen satte jag mig och åt frukost .
när jag senare skulle gå till bussen och ahde tagit på mig jackan så märkte jag att jag hade Robins nyckelknippa
i jackfickan !! ÅÅH vad jag blir trött ibland , hade glömt lägga ut den igår efter vi varit och handlat ...
så jag skicka sms och försökte få tag på robin som jobbade , han svarade inte så jag fick ringa . då svarade han .
han hade inte hört mobilen och så , hade inte så bra mottagning heller så jag hörde knappt vad han sa .
jag skickade sms och sa att jag lämnade kvar nycklarna , sen när jag hade gått ner för alla 3 trappor och börjat gå
mot dend är jäkla bussen så skickade han sms och sa att jag skulle ta nyckelknippan !
så jag fick gå tillbaka , upp för alla 3 trappor och ta nycklarna och sen ner igen , och såklar så missade jag bussen ....
så fick stå och vänta i 10 min - 15 min ... sen när jag väl kom till skolan var jag bara trött , hur trött som hellst ,,
har haft engelska på morgonen , de gick bra . är faktist snart kalr emd Engelska A :)
ska bara göra typ 2-3 uppgifter , sen är jag HELT KLART ;)  längtar verkligen ! då kommer jag inte ha engelska förns efter påsklovet. då börjar jag med engelska B .. sen matten går ju som deng år , men har iallafall äntligen fått light boken
som är mycket enklare , så nu kan jag iallafall jobba på lektionerna ..
nu sitter jag i entrén med klimpen , ida , linda & robin och ahr svenska , alla sitter med en varsin dator
haha men ingen gör de dom ska typ xD eller , linda och ida , men inte vi andra ;)
efter jag slutar vid 1 tiden så ska jag ta bussen till bauhouse , där mamma jobbar :)
sen måste vi åka och fixa ett nytt bankomatkort till mig eftersom mitt tydligen är trasigt .... suck suck suck , hatar när korten ska paja ! sen blir de la en hemma kväll kanske ?
ska praktisera imorgon på gränby , dom ville att jag skulle komma :D så är där 9-5 .

orkar itne skriva så mcyket mer nu , skriver mer när jag kommer hem:)
ciao!

pratar ut

tänkte skriva lite om min vän caroline eva pettersson . de är en tjej som jag verkligen beundrar . hon har gått igenom så himla mycket i alla sina dar , men endå står hon på benen och har inte gett upp . jag säger som jag alltid har sagt , hon kan klara de med omöjliga bara hon vill ! har en del minnen med caroline jag tänkte dela med mig :)
- när vi började prata med varandra ; de var när hon gick i 6:an och jag gick i 7.an , hon kom till min dåvarande skola (björkvallsskolan) och hade B-språk . vi sa hej till varandra när vi sågs och började prata på msn . tiden gick och vi pratade bara mer och mer . kommer faktist fortfarande ihåg en del saker som vi skrev om på msn ! jag förstår inte varför just de har fastnat på minnet , men de var iallafall att du ville att jag skulle skicka high school musical filmen som jag hade på datorn , men du förstod inte att de skulle ta jätte jätte lång tid , haha . du trodde du skulle hinna till affärn fram och tillbaka och sen var filmen klar ^^ ledsen om du blev besviken när du kom tillbaka , hehe .
- alla moppe turer ; vi åkte mycket moppe den tiden vi umgicks som mest . vi träffades varje varje dag typ , vi bodde nästan med varandra . jag var som ett adoptivbarn hos dig och du desamma hos mig , kommer du ihåg de ? :)
kommer så väl ihåg den dagen/kvällen vi åkte moppe med sikkan och sigge ,kotten ,  och philip åkte fiddy . du och jag for som galningar på min moppe , fram och tillbaka . den dagen var även alla vi ner till fyrhjulingsbanan vid skroten . haha och gu vad vi skrattade . vi var även till affärn och köpte godis de minns jag ;) och vi tog massa kort på sikkan och sigge som vrål åkte på hennes gamla moppe upp och ned för backarna i banan . och du älskade min vita halsduk som jag hade gjort ( vet inte om du kanske fortfarande har kvar den för jag hittar den inte xD ) . den dagen minns jag så väl !
- minns även den kvällen när jag var på fest hemma hos er när ni bodde på prästgårdshöjden . de var den 10/2 - 2007 . de var en kul fest , och du var så himla sprallig och glad och bara hoppade och skuttade omkring så glatt :) de var den dagen jag började känna dig lite bättre också :)
- och alla gånger som du har suttit och väntat på mig i uppbehållsrummet när jag gick i björkvallsskolan , när du satt och väntade på att mina lektioner skulle sluta :)
- har alltid kunnat komma hem till dig om jag mådde dåligt , kan prata med dig , för du förstår mig mer än någon annan någonsin kommer göra, du är min bästa vän . haha kommer inte glömma alla gånger jag gick hem till dig för att jag inte orkade med skolan .
- minns den kvällen också när jag skulle sova hos dig . och vi tog min moppe upp till dåvarande statiol där massa människor var och drack , och vi körde runt och tutade och pratade med massa folk . sen när vi var hemma och hade sovit ett tag så kom tomas in vinglande och skrikandes och var tok packad :P sen så målade jessica och ronja naglarna på honom typ . de var en rolig kväll de .

Skulle kunna sitta hur länge som hellst och rabbla upp massa gamla och nya minnen . skulle nog bli flera sidor då . men du ska veta att jag älskar dig för den du är och du är min bästa vän . kommer alltid finnas här och ställa upp för dig . du betyder hur mycket som hellst för mig och jag är glad att jag har dig min lilla solstråle i mitt liv

jag älskar dig <3


lite skön musik för stunden !


alla ♥ tips

skulle ju inte att vara helt fel att bli uppvaktad på alla hjärtans dag av nån man riktigt älsklar  ! här kommer några super söta alla ♥ tips ,  vad man kan göra eller ge till den du vill överaska .


:: Romantiskt ::

* Smyg ur sängen tidigt och uppvakta med frukost på sängen.

* Skicka en present eller blommor till din älskling på hans/hennes arbetsplats. Gärna med en liten kärleksdikt.

* Kidnappa din älskling från jobbet och bjud på en härlig lunch på en mysig eller lyxig restaurang.

* Skriv en dikt till honom/henne. Du kan också välja ut en dikt från någon stor poet som du tycker förklarar dina känslor.

* Fria!



:: Bli kärleksslav ::

* Tvätta din älsklings bil. Om du är lite ambitiös kan du vaxa den också.

* Baka en god chokladkaka speciellt till honom/henne.

* Skaffa barnvakt för kvällen (i hemlighet). Dämpa belysningen och tänd några ljus. En mysig CD på lagom volym kanske kan locka din älskling till en romantisk dans. Gör allt för att hon/han ska ha det skönt.

* Bjud på en spa-dag. Att arrangera hemma går också bra. Efter en god ansiktsbehandling, fotbehandling och avslutande massage kommer din älskling att vara som smält smör i dina händer.

 

:: Klassiskt ::

* Överraska med blommor eller en liten present.

* Överraska med en god, hemlagad middag. Glöm inte att tända ljus.

* Bjud din älskling på bio och låt honom/henne bestämma vad ni ska se. Gnäll inte och somna inte under filmen, även om det är en långkörare.


:: Äventyr ::

* Överraska din älskling med Westernridning eller Gocart racing.

* Bjud på en weekend-resa till Paris, London eller Rom.

* Packa en fin picknickkorg och ta med henne/honom på en skogspromenad. Välj en mysig glänta att duka upp dina medhavda överraskningar i. Delikatesserna kan du köpa i kött- och ostdisken i medelstora/stora mataffärer.


:: Fräckis ::

* Köp nya raffiga underkläder och överraska din sweetheart när han/hon kommer hem.

* Överraska med några roliga sovrumsleksaker, typ pälsbeklädda handklovar eller ätbar bodypaint.
                                                                                                   
                                

:: Annat skoj... ::

* Ring din darling på jobbet och sjung 'I just called to say I love you...'.

* Klistra hjärtan på era fönster medan han/hon är på jobbet.

* Skriv ett roligt kärleksrim till honom/henne.

 


need money

jag vill och behöver köpa lite nya kläder och så faktist , speciellt träningskläder ..
Ska börja träna på friskis och svettis ! :) bra initsiativ av mig tycker jag .
men som sagt , lite pengar till kläder och annat skulle inte sitta helt fel , men speciellt kläder
rensar ju ur min garerob lite då och då , och de minskar med kläder hela tiden .
har faktist en hel del kläder som bara ligger där för att de inte ska se tomt ut xD
men ibland har jag välldigt svårt för att kasta kläder ! tycker jag om plagget
men ändå inte kan ha de så kan jag få för mig att spara de för att de är fint/snyggt
haha jag vet helt sjukt , men så är de :P  men har suttit och bläddrat igenom lite sidor
och fastnade verkligen för en del saker , tänkte lägga ut de på bild :)





enligt mig är sakerna sjuukt snygga :) men alla har ju sin smak ^^


Remembre M
Remembre E
put them together
and remembre ME

mamma jessica

11/2 kom lillan till världen , lilla moa . hoppas att du kommer få ett underbart liv här på jorden
du har iallafall världens gulligaste och bästa mamma , du har en stark mamma som har verkligen
 längtat efter dig otroligt mycket . en mamma som har ställt upp för dig fast du bara legat i magen än
men hon kommer finnas där för dig när du växer upp också och ställa upp . Grattis till dig jessica som
äntligen har fött din lilla moa :) jag önskar er all lycka i världen <3




skor !

har suttit och kolla runt lite och de finns väldigt mycket fina skor . hur ska man kunna välja lixom ?
om jag fick bestämma så skulle nog jag ha flera 100 skor , men de krävs ju pengar ..
Sommar skor är faktist de bästa jag vet , så himla härliga och fina .
tänk lixom att få ha ett par fina, svala skor ute i sommar vädret , gå längs stranden eller på stan
sommar sommar sommar , är de inte dags att komma nu ?
Tänk att få ligga barfota i gräset och sova under den stekande solen , bli alldeles fräknig
om kinderna och kroppen , få den där fina gyllene bruna färgen på kroppen
tänk att få springa omkring i klänning på kvällarna , och ta ett kvällsdopp eller ut och cykla eller
köra moppe . jag längtar verkligen till sommanren .

här är lite skor som jag öyckats välja ut som jag är sugen på att köpa
man får verkligen en sommarkänsla o kroppen ;

     

sommaren 2009 , har en känsla av att de kommer bli en underbar sommar !

R.I.P

Det är med stor sorg som vi rapporterar att en av dom största Fmx stjärna har gått bort.

Jeremy Lusk avled vid ca 23:03 i går kväll på grund av komplikationer från kraschen från lördagens tävling i Costa Rica. Jeremy var omgiven av många nära och kära, även hans mamma och pappa, Chuck och Gina Lusk, hans underbara fru Lauren och många flera från Mulisha Familjen.

Skänk en tanke till Jeremys familj fru och vänner , han blev 24 år. R.I.P Jeremy Lusk




Så här mins vi honom.


Angel

Dagens låt



ny design !



Ge mig lite kommentarer om den nya designen

bra som dåliga ! :)




tisdag och en seg dag !

dagen har varit hur dryg som hellst . vi har typ inte haft någonting alls att göra .
de ända vi har gjort ät typ att vattnat alla orkiér och massa andra blommor , städat och dammat , och tagit
hand om alla kunder som kom . och idag var de en otrligt seg kund ! stackars ingrid fick hålla på med henne
 i typ exakt 1 timme ! usch vad jag tyckte synd om henne :(  glömde även typ ta lunch och rast idga , så hade lunch
 vid halv 2 och rast vid halv 5 xD hehe . men de var ändå rätt skönt . måste bara säga att tjejerna och jobbar
med är otroligt gulliga och underbara ! idag harjag jobbat med ; Ingrid , Marie , Ida och Frida :)
myys fika idag också o personal rummet , dom bjöd på lite olika gósaker :) sen efter jag hade slutat
kom pappa och hämtade mig på stationen så hade turen och fick skjuts hem :)

Ett tips !
nu när de är så kallt ute och du jobbar med blommor
eller håller på mycket med vatten och så , glömm inte
att smörja in händerna lite då och då noga !
annars blir dom torra ( som mina tyvärr har blivit och de svider )


Älsklingen sov här igår , och de var hur myys som hellst ! :)
hihi men han var lite mörbultat stackar efter att ha tatuerat sig :(
men nu är de inte långt kvar tills den är klar , tror han längtar ganska mycket .


Vad Händer för alla resten av denna vecka ? tell me ! :)


ha de så rba så länge
pussar och kramar

dag efter praktiken

dagen var som jag trodde , kall ! men den gick troligt fort ! :O håll på och fixa lite oxh packade upp nya
rosor som kom och vattnade och hjälpte kunder och massa annat , och plötsligt var klockan runt 1 och
 jag hade inte ens en tanke på att gå på lunch . men gjorde de iallafall . idag blev de mumsig ost och
skinkpaj till lunch ! :D efter lunchen snittade jag och vårdade nya stora rosor som kommit in , så har snittat
och rensat rosor från taggar och och blad ca 150 stycken kanske - mina händer är lite rivsåriga , men de är
sånt man får ta :) sen så rullade dagen på och snabbt gick de kan jag lova ! glömde att jag skulle ha rast igen
så sprang på rast vi 4-halv 5 tiden . hihi och idag bjöd dom på massa gosaker i personalrummet , mumsigt :)
har ätit mycket frukt idag också ! de är ju så himla gott . sen fick jag sluta kvart över 5 idag för att jag hade
 varit så himla duktig och flitig hela hela dagen ! :)

och idag hände det en liten olycka på gränby , rulltrapporna var avstängda och man
var tvungen att gå upp för dom . och då var de en tant som olyckligtvis fastnade med
rullatorn och ramlade bakåt ;'( ambulansen kom senare efter de. usch usch , de var hemskt tyckte jag !

sen efter jag slutat tog jag bussen ner till kvarnen för att vänta på att pappa skulle hämta upp mig .
så jag gick igenom kvarnen lite och tittade in på Winges och såg ida ;)
men hon såg ut att ha fullt upp så gick aldrig in .

var även in på apoteket och väl inne där kom jag och tänka på en sak ; de är ganska mycket saker man
kan köpa där inna faktist :)
ska börja handla där inne lite oftare ! köpa krämer och salvor m.m :)

sen gick jag in på nån bok affär , hittade massa spännande böcker ! :)
jag ska faktist börja läsa alla böcket av Liza marklund , första är gömda
har faktist konstigtnog inte läst nån av dom än , men syster och mamma tipsade om dom , så ska ta mig i
kragen och börja läsa alla dom faktist ! :)
ska även börja samla/köpa på massa blomster böcker ! :D så är de nån som har en bok om blommor
dom vill skänka så hör av er , hihi ;D



och som jag såklart trodde redan imorse om att jag skulle få ont i halsen , och jag hade helt rätt .
har mycket mer ont i halsen nu , så de är bara att kurera sig med te och strepsils :)

lite bilder från imorse ;

            


tänkte inte skriva så himla mycket mer i detta inlägg , kmmer förmodligen flera senare ! :)

ha en fortsatt trevlig kväll allihopa

puss och kram


godmorgon alla underbara

Idga är det den 9 februari , och idag är de beräknat att Jessicas bebis ska komma ! :D
hoppas hoppas hoppas , håller tummarna hela dagen ! (Y) <33

Ska snart äta frukost och ta mig till bussen för att sedan bege mig in till stan och senare vidare till praktiken .
kommer nog bli lagom kallt där idag , och jag som redan har ont i halsen . men men va fan
inga sura miner för de ! -9 grader ute här nu , den riktiga vintern har kommit .

Älsklingen ska tatuera sig mellan 4 - 8 , efter de ska han kommer och sova hos mig
har en känsla av att han kommer vara ganska mörbultat .. usch ,, <33

Kommer skriva mer när jag kommer hem , tar halv 7 bussen hem från stan så är hemma runt halv 8 :)
då skriver jag om allt under dagen och om de har hänt något spännande !
MISSA INTE DE !

snön faller

har  haft en riktigt bra helg måste jag säga .
FREDAG
i fredags var jag med caroline på kvällen och även hennes syster jessica ett tag :) vi satt och patade och flummade oss och ja ,, massa andra grejer . de var riktigt trevligt . sen efter ett tag åkte jessica hem till malin och tomas , och då viste inte carro och jag vad vi skulle göra . men efter ett tag bestämde vi oss för att carro först och främst skulle duscha och fräscha till sig :P efter de så drog vi ner till den otroligt kända fritidsgården och kollade in , och ja ,, man kan ju inte mer än skratta nästan . oj oj oj vad de gick undan för vissa att flytta på sig . efter ett tag drog vi ut , och då började nå brudar skrika ? och carro kunde inte hålla käften så hon gormade tillbaka :P sedan drog vi oss upp till Broklyn city ;)  där var ju såklart alla coolboys och coolgirls . sen bar de faktist av hem till malin och tomas i väntan på att älsklingen skulle komma med bilen ! :) väl hos malin och tomas var de trevligt , och varmt :P anna satt och fixade naglarna på jessica johansson m.m . senare efter kanske 30min så drog vi oss upp till röda orm för robin skulle alldeles precis komma , då kom dom där brudarna igen och skriker och verkligen vill bråka , haha men de roliga var att när dom väl frågade vad ci hette så skrek carro :"caroline pettersson" haha då skriker tjejenrna och så "oj förlåt! vi trodde du var någon annan" sedan sprang dom iväg , hmm , vart dom lite rädda kanske ? eller vad tror du carro ? ;)  sen när älskling kom så åkte vi hem till carro och där hade vi mys och snackade :)  senare mot kanske halv 1 tiden åkte jag och älskling hem till mig för att sova .
LÖRDAG
lördagen så vaknade jag och robin vid typ halv 12-12 , då gick vi upp och mös lite med lisa , sötnosen har förresten fått tagit av sig tratten nu :D . efter de duschade vi och fixade lite mat :) men tyvärr åkte han hem vid 2 tiden för han hade saker att göra :( men han skulle komma senare igen . Nåväl , senare mot  kvällen åkte jag hem till carro, för de var dags för Melodifestivalen ! :D carro dukade upp med chips , godis , cider och vi hade myys ! :D efter en stund kom älsklingen och deltog i myset :) lite senare också kom klimpen , och senare ändå kom hampus . Vi hade inte en aning om vad vi skulle göra denna kväll .. men till sist bestämde vi oss för att åka till Vänge på nån fest , men innan de gjorde vi ett stopp i bälinge och hälsade på viktor , wille och marcus :) dom låg och kolla på nån film , tror de var : älskar , älskar inte .  efter de så åkte vi mot vänge , tror vi tog fel väg för detta väglag .. vi åkte förbi ulva och genom börje typ . men men . sen när vi väl kom till vänge hittade vi ju inte , så klimpen ringde jocke lejthoff . men klimpen fattade inte vad han sa , så carro fick prata :P men till sist så kom vi till festen , som var helt jävla värdelös ! bara massa bråk typ . och tvär mycket folk . och vill bara påpeka att vissa är RIKTIGA JÄVLA IDIOTER !...  men efter ungefär 1 timme åkte vi där ifrån , och då åkte vi in till Stan och crousade lite i city . senare bar de ut till Broklyn igen . helt värdelöst där ute som vanligt , så vi åkte hem till caroline . där stannade inte jag och robin så länge , klockan var 2 typ och vi skulle först hem till mig och hämta saker och sen hem till robin och sova . vi var hemma vid kanske 3-halv 4 tiden .
SÖNDAG
älskling och jag vaknade vid kanske ,, 12 tiden ? + att caroline ringde och väckte mig :P denna dag har vi tagit de lugnt , ätit mat och kollat på film och haft jätte mys :) har pratat med carro kanske 5-6 gånger i telefon idag ? xD haha . åkte ner på stan vid 6 tiden och träffade henne :) sen tog jag bussen hem . sen nu ikväll har jag bara gjort exakt inget ansträngande ! så himla skönt. har även kollat på beck som var nu på kvällen , tyckte den var riktigt bra faktist ! :) följer beck varje söndag . Nu ska jag kolla på film , ringa älsklingen och försöka sova :)

Så gott folk , så har min helg sett ut .

och de bara snöar och snöar och snöar . när ska de bli sommar igentligen ?

Puss och kram



en tanke jag fick upp

fick en kommentar för ett tag sen från linda söder .  tänkte svara lite på den , kommentaren lydde såhär :
haha, vilken konkurents ni verkar ha då!
men lilla fula tjocka äckliga jenny.
jag tror du är helt fel ute, du är tjock och har tjockis väck överallt. och hela du är rrutten .
och jag tror nog säkert också vanliga pearcingar också kan ruttna sörru. sluta lek och tro att du är något din apa! . ahah,
så du är lite dumt korkad , mohahahaha


och svaren till den är ;
-har inte påstått att dom hade konkurens och förstår igentligen inte vad du menar med de linda ?
-jag är inte äcklig , jag passar tydligen inte bara för dig
-jag kanske är tjock , men vadå , de är ju bara mer att älska , right ?
-vad spelar de för roll om man har tjockis väck och hur man ser ut , alla vet att de är insidan som räknas .
och på insidan har alla en skönhet !
-en navelpiercing är mer känslig än ett hål i öret t.ex . de är sant att skinnet imellan kan ruttna .
-jag tror inte att jag är något , jag vet att jag är något . jag är mig själv och är glad att jag är den jag är faktist
och jag inte var jag , vem skulle jag vara då ? skulle aldrig i hela mitt liv vilja vara någon annan .
-och ja jag må tycka om bananer väldigt mycket , men för de är jag inte en apa . och vi alla människor härstammar faktist från aporna om du inte viste de ?
-jag kanske är korkad , men jag är iallafall udda och de är det som gör mig speciell


Puss och kram .

längtan

kunde inte den här snön ha kommit tidigare ? kunde vi inte ha haft detta väder över jul och nyår ?
nu är jag riktigt trött på dehär vädret , bara snö och blaks och regn hela tiden !
jag längtar verkligen till sommaren . att få glida omkring med moppen i bara linne och shorts
att få ligga och sola i gräset och sova i solen , att f bada i vattnet och få doppa tårna .
jag vill faktist att allt dehär ska förvinna . jag längar verkligen till Thailand så man slipper sånt här !
De kommer bli hur skönt som hellst , få en försmak på sommaren lixom .
Och de kommer bli hur underbart som hellst eftersom jag ska åka med min älskade Robin och hans familj :)
men den svenska sommaren måste ju vara den bästa som finns .
här är lite härliga sommar bilder på mig från sommaren 2008 ;

     

Ikväll ska jag vara med Caroline , och Robin kanske också ska vara med :)
Hoppas på en bra kväll ! och de kommer den nog bli .

Juste , nu är de såhär att caroline kan inte svara på sms eller ta emot sms eller samtal
hennes kontantkort är avstängt , kommer funka igen på måndag .
Så om ni vill få tag på henne kan ni antingen ringa hem till henne eller nå henne från min mobil ! :)


Pussar och Kramar på er alla :)

go kväll

min dag idag började inte så himla bra . den började med att bussen var 30min sen , så fick stå och frysa .
brrrr!kallt kallt kallt säger jag , kanske ska ta på mig vinderskorna nästa gång :) 
men sedan var dagen bara bra faktist . skolan var helt okej , förrutom matten . jag får ju aldrig den
matteboken jag behöver :( vill ha light boken eftersom jag är totalt värdelös på matte och inte fattar ett smack !
men nej nej tror ni att jag får de eller ? abselut inte , mattias bara drygar och segar som tusan .
han tror att jag ska räkna i den vanliga boken , men jag kan ju inte ! de är ju inte lätt att räkna när man inte
förstår något alls . blir så himla less , de ända jag gör på matte lektionerna är att sitta och rita , dricka choklad , störa andra och lyssna på musik . hur kul känns de lixom ? vill ju få någonting gjort !
Sedan var de dags att gå till tandläkaren , usch ! min mardrömm typ . hatar tandläkaren ....
och de jag abselut hatar mest med att gå till tandläkaren är när man ska ta dom där jäkla bilderna i käften .
 jag får kväljningar och typ spyr , och idag var de min oturs dag ! det började med att hon skulle
ta en bild på höger sida , hon satte i grejen och gick ut och tröck på knappn , sen när hon kom in blev de ingen bild .
 hon gjorde om de ungefär 3 gånger innan hon gick och hämtade hjälp ! sen kom de in en annan tant och
 hon försökte 2 gånger ! sen kom dom på att dom måste ju låsa upp något på datorn , cleaver !
så de blev ett antal gånger och jag höll ju som sagt på att spy .. tack för de ! men de bästa var att jag inte hade
nå hål i tänderna , hurra ! :D hihi . sedan åkte jag hem med caroline , haha och vi fick ta 842 , för annars
var de bara 821 som gick , och carro orkade inte gå ända från affärn ;)  men vadå , alla kan ju inte vara på allärten ?! xD  sen när vi kom hem till henne goffade vi smörgåstårta ! :D och även PG och löken kom .
dom tog också en varsin bit ;) efter de blev de vanlig tårta . vi snackade undertiden och de var faktist trevligt :)

klockan är nu 21.16 och jag kom hem för en liten stund sen , trevlig dag ! :)

haha , min kära vän viktor i skolan är så himla söt ! :)
en jätte trevlig kille och är allitd gullig ^^
idag sa han till mig;
 " jenny jag måste ringa någon , himlen har lämnat en ängel på jorden"'
hur gulligt är inte de lixom !? :D så himla snäll mot mig hela tiden :)
haha idag sjöng han även en sång för mig ;) den gick såhär ;
"internet is for porn
internet is for porn
so grabb your dick and dubble click
internet is for porn
"
haha gud vad jag skrattade ;D .

Hehe var även kul att snacka med pg , löken och carro .
jag ; men pg, du får ta , de är för välgörenheten
haha :D

saknar min robin en aning mycket va va va va !!
kommer inte få träffa dig förns på lördag :( usch , älskar dig mest <33

planer inför helgen ! ;
fredag ; skolan sen leka med carro , kanske sova där ? :D
lördag ; älsklingen och jag ska hme till carro och mysa och kolla på melodifestivalen
söndag ; sova med älskling ?


Tack för alla som gjorde min dag !
Puss och kram

musik som rör hjärtat

jag gillar faktist den här låten , men den är grymt sorglig .
de är många som har drabbats av anorexia :/ 
Lyssna på låten och kolla på videon , kommentera sedan vad DU tycker



pratstund

Tänkte kolla lite med er kära läsare om era minnen , så frågan är ;
Vad är erat bästa sommarminne någonsin ? :)

historian kan vara lång , koty , tjock , smal , tråkig , spännande
ja vad som hellst . skriv erat bästa sommar minne eller om ni har flera minnen :)
Ha en fortsatt trevlig kväll !

dag med floristerna :)

09.00 for vi ivåg ! har haft en jätte rolig dag idag med alla floristerna :) vi ettor och tvår och maria tog våran bilbuss och
åkte till Stockholm till en jätte fint trädgård ! en innomhus såklart . och de var tropiska växter och allt
möjligt från alla olika länder !  Efter vi har varit där och fått en liten rundvandring så bar de av till Stockholm city ;)
maria överraskade oss med att vi skulle äta på Kungshallen . och jag är faktist fortfarande mätt !
Åt Kebab med ris och hade jätte myyys ! :)  Sen åkte vi runt lite och kollade i stockholm , efter de bar de hemmåt . vi var hemma vid ca 3 tiden :)

Får inte fram alla bilder som jag ville här på bloggen , men kan lägga ut en del iallafall :)
ställ gärna frågor om de är något ni undrar ! ;



 

stackars kissemissen !

Usch fy och blä säger jag bara ! Våran stackars katt hamnade i slagsmål igen , eller , hon fick styk igen
av en elak grannkatt , och de är inte första gången den katten är här och bråkar , han höll på att bita av
svansen på henne förra gången . Snuttan fick ett hugg i magen :( och nu går hon på medicin , :'(
usch , tycker så synd om henne , hon mår så dåligt och de har gått 1 dag sen de hände och hon är fortfarande orolig
och rädd , och mår hur dåligt som hellst . hon orkar knappt gå något alls ..
jag fattar inte varför inte grannarna kan kastrera sin jävla katt !?!? vi och en annan granne har sgat till ett antal gånger , men dom gör de aldrig . Den andra grannens katt har också råkat illa ut för den här katten och vågar
knappt gå ut längre ;/  USCH säger jag bara !!!



ÄLSKADE KATTEN ! <33

den enda tisdagen i veckan

Praktik som vanligt och jag har fortfarande hur kul som hellst och trivs verkligen . 
får göra så himla mycket , mer än vad jag trodde att jag skulle få göra . trodde att jag bara skulle få
städa typ hela tiden , men icke sa nicke , jag städar typ nästan aldrig , bara när jag behöver .
 jag får göra alla möjliga roliga saker som ; stå i kassan , göra arrangemang , prismärka saker , hjälper kunderna att binda ihop buketter , skyltar och massa annat . Går inte en dag som jag har tråkigt .
 vist de kanske inte alltid är så mycket folk eller de kanske inte händer något , men tjejerna piggar alltid
upp än och man blir så himla glad ! har aldrig mått dåligt eller något alls där , trivs hur bra som hellst .
Ångrar inte en sekund att jag sökte dit . hoppas på jobb där sen kanske ? vi får se .
Och förresten ska jag kanske får vara där och jobba på alla hjärtans dag , hoppas !
kommer nog bli jätte kul , de är ju hur mycket kunder som hellst där då , köer ut i éntren lixom !
den som lever får se vad som händer ;)

Köpte även en bukett tulpaner till min kära mamma idag , älskar henne otroligt mycket !
En mamma som ställer upp i vått och torrt , en mamma som alltid finns där
en sån mamma som alla önskar sig , hon som märker när man är ledsen och kommer
och tröstar än . Den bästa mamman man kan ha . Mamma jag älskar dig ! <3


Sov ju hos robin igår , och guuud vad trött jag var !! låg och sov hela kvällen.
vaknade till lite då och då , men somnade lika fort igen .
Och imorse när jag vaknade var jag fr omväxlings skull pigg ! :O
blev helt paff kan jag lova , har inte varit så pigg på länge .
och som vanligt var de jobbigt att säga hejdå till älskling och gå skilda vägar ... suck suck suck*
Men han kommer hit och sover hos mig imorgon och jag håller tummarna för dig ;)

Imorgon bär de av mot stockholm med flickorna och maria , vet inte riktigt vad vi ska göra där än :O
men de kommer nog bli en hej dundrande dag ! :) kommer ha kameran med mig så de blir nog en del
bilder imorgon , lovar att lägga ut en del här så ni får se vad jag upplevt ;)


Glöm inte att ta dagen med ett leende !
Gå inte och deppa och var ledsen , missa inte de som händer i världen
för du vet aldrig om du får chansen att uppleva de igen.

mycket bra !


måndags trött

då var de måndag igen , gud va dagarna rullar förbi .. går så himla fort tycker jag , men men , bara bra de ! (Y)
dagen har varit lite seg men bra . har gjort lite olika saker som t.ex ;
stadat skrubben m.m
gjort arrangemang
kassan
börjat skylta för alla hjärtans dag


sitter hemma hos robin , han kommer hem om kanske 1 timme , just nu ligger han och blit tatuerad , som han har blivit i ca 4 timmar nu , usch usch ! men jag vill faktist också tatuera mig , har inte riktigt bestämt mig vad än , men på ett ungefär .

FRÅGA !
Vad tycker DU är snyggast att tatuera ?


imorgon ska jag jobba , börjar som vanligt vit 09.45 och slutar vid 17.45
ska sedan hem och mysa och sova ! otroligt skönt !
hoppas ju på att få mysa lite ikväll också , men antagligen så har älsklingen så ont
när han kommer hem så jag kommer inte våga röra honom ..




måste också bara säga att jag saknar denna tös otroligt mycket !
har inte träffat henne på en evighet känns de som , alldeles för länge sen
måste verkligen ses någon dag . inget utan julia jansson så är de
11 års vännskap ! :) <333


En STOOOR puss och kram till mamma idag , och jag är hur glad som
hellst att hon har fått börja arbetsträna .
Jag älskar dig mamma ! <333


tänkte faktist inte skriva så mycket mer i detta inlägg , kanske skriver något mer lite senare
fortsätt5 läsa och kommentera gott folk !

nu är det snart beställt !

har suttit och bläddrat igenom sommar katalogerna och ahr hittat lite grejer som
jag ska beställa imorgon i förberedelser för Thailand och sommaren !


otroligt fin strandtunika !



bikinin :)


nya shorts!


och sist men inte minst denna underbart
söta jeans klänningen ! :)




hej på ett tag

var ett bra tag sen jag skrev , har inte orkat sitta vi datorn alls så mycket
har som sagt fullt upp med massa andra saker :)

helgen har varit underbar . har sovit hemma hos älskling från torsdag till idag ( söndag )
hans pappa kom i fredags , första gånmgen jag träffade honom
var ganska nervös , men de släppte fort , hur snäll pappa som helst , och med världens humor ! :D
jag och älskling åker nog upp till sundsvall snart och hälsar på honom :)

orkar faktist inte skriva så mycket mer . finns på mobilen om de är något .
ha de så bra

RSS 2.0