härliga gotland

nu i sommar är de planerat att jag ska åka till gotland , hem till johan och hälsa på. längtar någe så otroligt dit ! saknar underbaraste så himla mycket , var så länge sen sist .. men vi har tajt kontakt iallafall de är bra :) jag bara går och väntar och väntar och väntar varje dag på att dagarna ska gå så de blir sommarlov, och jag tror faktist inte de bara är jag som längtar , eller har jag fel hjärtat ? ;) hoppas VERKLIGEN att du har kul på din student bal nu ikväll :D snart kommer jag och då jävlar. sen så flyttar ju du från gotland i juli , lite längre bort :/ men sen flyttar du till berga i höst ! :D ( han ska göra lumpen ) då kan vi ses mycket oftare . jag saknar dig och de vet du , har aldrig släppt dig och kommer inte göra heller.



sunshine



älskade du !
"vad gör du nu för tiden ? varför hör du aldrig av dig ? det var alleldes för länge sen vi sågs"
gumman du är min underbara solstråle och jag mår så himla bra när jag är med dig
du får mig att inse att jag är bra , jag ska skita i alla problem och bara vara glad
always lock on the bright side of life!


klart för mig..

jag har en sak helt klart för mig nu, man kan verkligen inte lita på vissa människor.
man tror att dom finns där , men man tror helt fel . man ska verkligen inte ta någon för givet.
jag vet några få personer jag litar på till 100% , och de har do, bevisat för mig att jag kan göra.
mina älskade vänner , ni får mig att må bra . jag är en stark tjej och jag kan klara allt
jag ska hålla humöret uppe och leva livet, för ingen kommer göra de åt mig
dehär är mitt liv och ingen annans ! ingen ska få förstöra de , speciellt inte du en viss person
jag är bra , jag är glad att jag är jag . mitt liv är bra !

Sm Linköping

har varit och kollat på kusin idag när han körde i linköping , dom som var med var ;

pappa

lillebror

klimpen

lill-gurra

kusin julia

agneta

Solen har stekt på hela dagen och de var verkligen hett! älskar den härliga känslan när man är på motocross tävlingar . Mackan körde riktigt bra idag men hade otur i första heatet.  han kom 23:a i starten och körde sig upp ända till 5:e plats, på sista varvet när de var kanske halva varvet kvar ströp hojjen, de hade gått hål i motorblocket  och motorn skar tack vare att all olja rann ut, och de var inte litet hål heller! otur som fan ... så han kom inte ens i mål . Andra heatet kom han 2:a i starten och fightades med gundersen. mackan ledde ett bra tag men gundersen kom om . en andra plats i de heatet men tyvärr ingen pall platsidag tack vare de som hände i första heatet. Men han fick 22 poäng till total serien , bra kämpat mackan ! :)

 

BILDER KOMMER IMORGON SÅ HÅLL KOLL!


brottom

hej allihopa .
ledsen för en dålig uppdatering men har haft lite mycket att göra . har inte tid att skriva så mycket , men lite kortfattat om gårdagen; den sög!! kan inte direkt påstå att mina såkallade vänner tog hand om mig och brydde sig ?! dålig stil , sjukt dålig stil , har en sak klar för mig . ska aldrig mer åka för att dricka med folk som sen bara skiter i en totalt ! tack till jonas och kotten , dom 2 personerna som brydde sig <3  haha tog hand om söta lilla olivia där också och höll koll på henne , lika söt sok udnerbara storasyster ellen <33

nu snart ska jag följa med pappa in till stan , och jag ska hem till syster för att låna kläder av henne . sen ska vi köpa morsdags pressent åt mamma eftersom de är morsdag imorgon , sen till farbror och låna hans bil , sen till älskade farmor och hälsa på henne .

ikväll är de party ! och jag kommer ha skit kul med alla underbara vänner ! <333

vänta

du kom
du gjorde mig lycklig
du lämnade mig
du svek


jag kan verkligen inte sova. sitter men den där klumpen i magen, den som gör att jag får kramper. Sitter med rösterna i huvudet, dom som skriker och slår. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill bara sätta mig i ett hörn och blunda och hålla för öronen och vänta tills allting är över.



.......

ibland orkar man bara inte och brister ut i gråt  :'(
från och med nu ska jag börja hålla alla mina känslor innom mig

de gick inte

jag som hade tänkt stänga av datorn för att jobba klart med engelskan, men de gick inte. jag har skrivit klart allt på svenska och skrivit upp vilka bilder jag ska använda till bildspelet och allt . men mamma och pappa har gått och lagt sig så kan inte få någon hjälp med översättningen :( så jag måste jobba klart med de fort som tusan imorgon i skolan så jag kan hinna redovisa , de kommer bli mega stressigt !

jag känner att min mage inte klarar av dehär, vad är det jag gör för fel? jag försöker vara stark och kämpar på, men de är verkligen inte lätt när man inte vet vart man har sina vänner..

godnatt för ikväll

tänkte stänga av datorn nu , så säger godnatt för ikväll men jag ska inte gå och lägga mig än
sov gott allihopa och dröm sött

plugg plugg plugg!!

kommer sitta uppe en stor del av natten och jobba med skolarbete . har varit så otroligt slarvig med att komma ihåg de . så nu måste jag göra klart massa engelska arbete . Ska göra klart program engelska , och en liten redovisning om brudbuketter . sen ska jag läsa ut min bok , vingklippt ängel också... jag kommer klara det de vet jag !

årets sommarplåga?

ja allihopa, det sägs att Svenne banan kommer bli årets sommarplåga
vill gärna veta vad ni tycker om de! Själv hatar jag låten otroligt mycket, hittar inget som
är särskilt bra med den, tycker den bara är irreterande!


<3


ett gott skratt förlänger livet

Haha hittade lite äldre bilder på bilddagboken , så jag tänkte att jag kunde bjuda på dom ;)


Utkast: jag gör ...

jag gör mitt bästa och sätter mina vänner i första hand. jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner, speciellt inte mina favvorit tjejer Ellentin, Linda och Ida. Jag är så glad att vi kom i samma klass, så himla underbart! vi har så kul tillsammans och er 3 kan jag lita på , ni är dom allra bästa för mig tjejer . jag älskar er brudar , skulle inte klara en ända dag utan er<33

jaha ...

ibland så säger bara allting ifrån, jag måste tänka på mig själv ibland också.
jag kan inte bara gå och hålla allt innom mig, jag mår inte heller bra av de..
jag går omkring och har ont i magen varje dag, och jag får inget slut på de..
jag vaknar varje morgon med huvudvärk och vill inte gå upp ur sängen..
ibland så säger bara kroppen ifrån, och jag klarar  inte av dehär då..

underbart

jag saknar dig för varje dag som går, de var så länge sen vi träffades
längtar tills i sommar,






tonårstjejs underbara värld


Bröst, mens och fett hår,

Killar, svek och feta lår.
Stå ut med kompisar som din rygg vänder,
Stå ut med allt skit som händer.
Ta imot mer och mer smärta,
Bara vänta på att någon ska krossa ens hjärta.
Sedan supa sig full, Röka massa cigaretter,
Svälja mer och mer tabletter.
Skära i sina armar djupa sår,
Dölja hur man ständigt mår.
Börja banta, få anorexia, bli undernärd.
Välkommen till en tonårstjejs underbara värld.

always or never

ibland vet man inte bara hur man ska göra eller bete sig. Vilka är ens vänner? och om man är vänner/bästa vänner eller så, ska man inte kunna prata med varandra då? jag vill ha någon jag kan berätta allt för, en vän som alltid finns där för mig och stöttar mig. någon som verkligen bryr sig. finns de ens någon sån? jag vet att jag kan prata med mamma om allt, men de är ändå inte samma sak. Jag älskar min mamma otroligt mycket, skulle inte vara någonting utan henne. Är glad att jag har hela min familj. Men dedär med en nära vän.... jag vet inte vad jag ska göra? sen helt plötsligt känns de som att jag gör fel bara, att så fort jag yttrar mig är de fel, jag ska inte säga vad jag tycker, tänker och känner , för de är bara fel. vad ska jag göra? vem kan man lita på? vem kan jag prata med?

regn så de stänker

Kom hem nyss från björklinge, och jag åkte moppe . de verkligen ösregnade ute! Så jag är alldeles kall och dyngsur hela jag. jag är ensam hemma så nu tänkte jag faktist t på mig mys kläder , äta god mat och tända ljus i mitt rum och kolla på tv och bara sitta och älska mig själv och livet :)

hur har eran dag varit för övrigt då ? :)

Juste , har den tillfälliga designen nu , hoppas den inte är allt för ful .
ha de så himla bra allihopa och fortsätt läsa bloggen

work

sitter och jobbar på en ny design , blir en tillfälligt bara . har inte riktigt nya bilder till en ny design
så de får bli en bara tillfällig tills jag har fixat nya bilder :)

godmorgon

godmorgon allihopa. idag är jag hemma från skolan, för jag hade verkligen ingen lust att gå dit. Dom ända lektionerna jag har på hela dagen är först två matte lektioner, sen lunch vid halv 11, och efter de två svenska lektioner. Jag är klar med svenska kursen helt, och matten kommer jag inte få betyg i efter som jag ska jobba med den nästa termin också, så de känns rätt värdelöst att gå. jag får ju ändå nästan ingen hjälp där i skolan så jag kan lika bra sitta hemma och räkna . Jag vaknade idag med en stark känsla i magen om att jag kommer vara en stark person idag. jag vet inte hur jag ska förklara de, men att jag lixom inte ska vika ner eller börja gråta, jag vill inte må dåligt. Har starka funderingar på om jag ska ta mig ut och springa, de låter så himla frestande!

Jag håller humöret uppe och lever livet, för de är ingen annan som kommer leva det åt mig

inte klart men okej

eftersom lilla jennifer gräll påpekade att hon ville att jag skulle lägga upp bilder på nya rummet så
får jag la ta och göra de då , men de är inte helt klart än ! saknas lister och tavlor m.m
de kommer upp innom kort !



i need help!

GE MIN INSPERATION TILL EN NY BLOGG DESIGN !!
PANIIK SLAGEN !!!

ska lägga mig i min mysiga soffa nu och kolla på sex and the city !
helt underbart bra. kommer tillbaka senare

kalas

som sagt så är de ju min födelsedag idag :) har varit en mycket bra dag ! ingenting har fått förstöra den . började med att mamma , pappa och lillebror kom in och sjöng för mig imorse , ja må hon leva (8) mamma hade me sig frukost på sängen och blommor och tända ljus , super mysigt . Fick en jätte fin Hortensia som jag gar önskat mig till mitt nya rum , super tack för den . Efter de gick jag upp och klädde på mig och pappa skjutsade mig och lillebror till bussen . de var ovanligt lite folk på bussen så de blev en lugn och skön bussresa. när jag kommer till stationen ringer sötaste ellentin mig och säger att hon är påväg , och självklart väntar jag på henne :) i skolan idag var de bara jag , ellentin och linda . och jag tror emma var där ? är inte säker , har noll koll . men iallafall de ända vi skulle göra var att skriva om våran praktik, vad som varit bra och dåligt , vad jag lärt mig m.m , blev la ungefär nästan 2 A4 . efter de var de lunch , sen fick vi typ sluta :) tog buss 111 hem och mamma kom och hämtade mig i bälinge . direkt när jag kom hem tog jag något litet och åt , sen la jag mig i min super sköna nya soffa , och jag somnade . mamma kom in och väckte mig vid halv 5 , då hade jag sovit i kanske 3 timmar ? men skönt var de kan jag lova . älskar den nya soffan ! då iallafall fick jag gå upp och göra mig i ordning . senare kom syster och hennes fredrik :D dom skulle äta med oss , pappa kom hem från jobbet med . var en torligt god taco paj till middag och ett trevligt samtal under hela middagen :) senare mot halv 7 tiden kom ; mormor , moster , mårten , farfar , morfar , sonja .
vi hade mycket gott fika att bjuda på och alla var super trevliga :)

till fika blev de :
bullar
russinkakor
drömrulltårta
syltkakor med glasyr
sirapskakor
tårta


efter fikat var de prat hela tiden och ja , jag bara älskade allt . alla åkte hem vid ungefär 9 tiden . så nu är man ganska trött och har ont i magen av allt gått man ätit xD men när man fyller år får man faktist festa till de !

i pressenter har jag fått :
ny del till rummet
färg
golv
soffa
soffbord
tv-bänk
ljuslycktor
tröja
blommor
pengar
trisslott
plattång


tackar så otroligt mycket för dom fina pressenterna , jag är super glad och nöjd !


 pappa , mårten & mormor på bilden


 moster , morfar , sonja och en bit av annika , mans er även lite av lillebror i soffan


 syster och hennes fredrik , sen lillebror i soffan

tack för en underbar dag allihopa! <3

hurra hurra hurra

jag må honleva, jag må hon levam jag må hon leva ut i hundrade år.
ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år
grattis till mig, 17 år. hurra hurra hurra


svårt


Out of my mind

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind


ibland vet man bara inte vad man ska göra. ska jag skratta eller gråta? ska jag titta eller blunda? ska jag öppna mig eller stänga mig ute från världen . jag har som sagt ingen aning , inte längre . de är rätt jobbigt att gå omkring och hoppas på att de ska bli bra någon gång , att intala sig själv att de kommer bli bra och lösa sig , när man igentligen känner att man bara vill gräva ner sig för att inget kommer funka igen . vad ska man göra ? vad är meningen ? meningen med livet är att dö iallafall har jag kommit fram till . för om man inte skulle dö ,vad skulle de vara för liv då ? då kunde man skjuta upp saker i flera år utan att ha brottom . ett tråkigt och långt liv .

kissa på mig

är så himla kissnödig , kommer kissa på mig snart känns de som . sitter och tvär skakar med benen bara för att inte gå på toa , har inte tid med det , har saker att göra vid datorn . men ska ändå snart lägga mig i badet och läsa så då kan jag kissa innan , haha ^^

Denna söta sak har mamma och jag inskaffat och planterat blommor i
tycker den är ut gullig !



omvandling

varit hos kusin på salongen idag och fixade till barret lite . här kommer före och efter bild :)

Före ;





Efter ;




lägg gärna en kommentar om vad ni tycker ! :)

frågan på livet

sitter hemma hos sötaste caroline nu , min bästa vän . har installerat photoshop och massa grejer till de . så du funkar de , men bäst för carro att hon inte blir bättre än mig ;) haha <3
nyfriserad nu också ( bilder kommer senare )  vet inte riktigt vad jag mer ska skriva faktist ..


jag har en fråga . vad är meningen med livet?

imorgon

Ska till björklinge senare imorgon och klippa bästa jonas ! :)
jag är glad att du äntligen har hittat en tjej som du mår bra med , tove är en söt tjej
hoppas de kommer gå bra för er . :)

tack för att du jämt ställer upp och finns där för mig. du är en av dom
få jag kan lita på , tack för att du finns mina ängel !



måndag

Idag har jag haft praktik . den gick kanon som vanligt . kom kunder lite stund vis hela tiden . har typ mest städat igenom allt idag . torkat hyller och massa sånt + stått i kassan som man gör lite eftersom . efter praktiken kom mamma och hämtade mig och vi åkte till ikea . syster kom även dit också :) fick lite pressenter till nya rummet :
tv bänk
soffbord
lampa

man kan ränka att jag fick soffan också faktist . så kommer inte få så mycket mer i födelsedags pressent ( ONSDAG ) men jag är mer än nöjd ! fick mer än vad jag tycker att jag behöver , kunde lika gärna ha köpt alla grejer själv :) iallafall så kom pappa också till ikea eftersom vi inte fick in allt i volvon . sen åkte pappa och jag med syster hem för att lämna en spegel hon köpt :) de är förresten super fint i hennes lägenhet nu ! ska ta kort nästa gång jag är där så ni får se hur den ser ut . la ju ut kort i början hur den såg ut först .

idag har de kännts rätt pissigt att jag ahr fått vara inne hela , hela dagen när det varit så otroligt underbart väder ute !!
sug på de säger jag bara ..... och så har jag fått sms av tegan hela tiden om att de är så varmt ute och att han blir så solbränd m.m , tack för den du din jäkel :P

iallafall , på onsdag är det min dag !

Imorgon börjar jag vid 8 och slutar kvart över tolv , de ser jag fram emot . kan jag också få njuta lite av solen kanske ?


tack

denna tjej ringde till mig igår kväll , mikaela flink . blev ganska förvånad faktist , har inte pratat med henne på jätte länge . hon hade tydligen märkt att jag mådde skit dåligt genom att bara läsa vad jag skrivit . de var jätte skönt att prata med dig , du är en underbar tjej de vet du gumman , tack <3



sömnig

nu är det dags för mig att gå och lägga mig . börjar bli trött och jag ahr faktist praktik imorgon .
Bloggen är under ombyggnad så de blev bara en liten snabb grej som jag har just nu
så imorgon börjar jag jobba på en ny design ! Hoppas alla har haft en bra dag . Godnatt <3

för alltid

jag kommer alltid att finnas här och söttta dig . jag kommer alltid ta hand om dig bästa vän . vad det än är så ställer jag upp till 110% . jag kommer alltid att älska dig vad som än händer . du är stark , du klarar allt ! ge aldrig någonsin upp , om du skulle falla skulle jag ta emot dig om och om igen , jag kommer alltid stå bakom dig och ta emot dig när du faller och jag kommer alltid stå framför dig och skydda dig . du är min ängel , jag älskar dig nu och för alltid .



jag lovar!

en ny design är verkligen på gång de kan jag lova !
tänkte köra lite sommar tema , någon som har mer förslag ? :)

jag är bra

jag är bra , jag duger exakt som jag är . jag skulle inte vilja vara någon annan . alla kan ju inte bli älskade av alla så är de ju bara . man kan inte tycka om alla människor . men jag är nöjd över mig själv . vist jag har gjort mycket dumt här i livet och har inte alltid varit helt lyckad , men jag är jag . man lär sig av sina misstag . man blir äldre och mognare med tiden som går . De finns vissa saker här i livet som man önskar att man aldrig hade gjort , eller hade gjort . men de är ingenting man kan ändra på , de är bara jag som bestämmer hur mitt liv ska vara , och jag har bestämt mig , jag har gjort mitt val . mitt liv ska bli bäst , jag ska må bra , jag kommer klara allt .

Lyckade lördag !

lördags kvällen blev OTROLIGT lyckad . har inte haft så jävla kul på hur länge som hellst . ingenting kunde förstöra den super duper kvällen . började med att tegan kom och hämtade mig hemma hos mig , han fick vänta ett tag för jag var lite seg på att göra mig iordning . och på engång när vi kom ut i bilen öppnade jag en cube och började dricka . och såklart hade vi laddat bilen med massa olika skivor som vi dunkade hela natten lång! Vi for till björklinge och åkte omkring och dunkade musiken så de bara skrammlade om de ! Efter de tog vi oss ut till hammarby där adde hade fest , vi stannade inte där så himla länge eftersom de inte var någe drag och de var mitt ute i skogen . Så vi drog oss tillbaka till björklinge . vi åkte till lillskolan för sigge och massor va där , och precis när tegan och jag kört upp på skolgården så kommer de en bil bakom oss , och vi trodde ju att de var någon vi kände , men så klart var de sevilaren xD haha och där satt jag med en barcardi breezer i handen som ett fån , så jag smög sakta ner den på golvet och satte sigge i mitt knåä så den inte skulle synas . polisen hade stannat oss för att vi körde med dimmljuset på , men vi klarade oss den gånger faktist . de tackar vi farbror polis för ! haha men roligast var ju att när vi stod där och pratade med polisen åker ett gäng moppar , fiddy , fyrhjuling m.m förbi i full fart och hade inte en aning om att farbror polisen stod där , så de var kanske tack vare dom som vi slapp undan böter . och min dricka klarade sig fin fint ;D så när polisen dragit började jag festa igen . vi var kvar vid lillskolan ett bra tag och jag var nog lagom dragen . så jag röjde lite i bilen med klimpen och tegan och sigge medans de var folk runt omkring och pratade . sen tog jag tegan och klimpen oss en titt runt i björklinge . Efter de lämnade vi av klimpen vid lillskolan igen och for för att hämta roger jenny billy och P . Vi skjutsade hem P till Storvreta och efter de drog vi andra oss ut till natta där de var praty !!! och där hade vi ganska kul faktist . jag pratade med natta eftersom de är en fitta som snackat massa skit som inte alls stämmer , så de blev bra igen :) sen festade vi loss och dansade och drack . Efter ett bra tag åkte jag tegan jenny roger och billy till storvreta och där lämnade vi av billy . sen blev de fortsatt party i bilen med sång och dans . och jag for i bak till baksätet och sätta mig med jenny och roger och röjde . sen blev de efterfest hemma hos roger och de var hur kul som hellst ! de var jag tegan roger jenny wevve jesper krisse viola och amanda . haha , jag krisse wevve och roger började shotta och fyfan säger jag bara xD haha . minns inte så mycket mer . bara att tegan och jag åkte hemmåt vid 3 tiden och han lämnade av mig . KVÄLLEN VAR SUPER OCH LÄR GÖRAS OM !

Och för en sån här super bra kväll är de klart att de finns bilder ;D


kalas på lördag förmiddag

i lördags var jag på kalas hemma hos min moster och hennes sambo mårten för att han fyllde år . de var ganska mycket folk där och de var la vädligt trevligt . Bjöds på kakor och tårta och paj . vi kollade även online på datorn hur de gick för min kusin i tidskval i motocross och han kom med till tävlingarna som var idag , grattis till honom ! lite bilder ..



fredag 22/5

Tegan och Calle kom och hämtade mig på kvällen och den kvällen blev lyckad :)
drog vi upp till affärn för calle skulle köpa "middag" som bestod av 1 macka , en ölkorv och
ett paket ballerina kakor . jag och tegan köpte godis och coca cola vanilla, super gott!
Sen åkte vi hem till tegan och kollade på film, into the blue 2 , den var faktist ganska bra men jag blev
rastlös som tusan mot slutet . sen senare åkte vi ut och åkte lite då träffade vi även på söder.
Vi åkte ävem hem till bästa vän och hälsade på henne , efter de satt tegan och calle och viskade lite i fram
och jag hade inte en aning om vad dom pratade om. Vi åkte ner mot lilla badet, dom stannade bilen och
och bokstavligen drog mig ur bilen och bar mig till bryggan och tänkte kasta i mig. haha men jag höll
hårt kring tegans hals så dom lyckades inte , lagom skraj jag blev xD men iallafall, fredagen blev lyckad
här är lite små bilder från under kvällen :)



minnen

sitter hemma hos tegan nu, och kollade omrkign lite på datorn och då hittade jag bland annat den här bilden. minns den kvällen så himla väl. Julia och jag drack jordgubbs vinet och vi var inne i ishallen med tegan och massa folk och kastade algrensbilar och var inne på max eftersom jag tjatade om min jävla milkshake hela tiden. Sen kom söder med bilen någon gång också och vi flög mellan bilarna och jag vet inte vad . har otroligt mycket minnen med julia efttersom vi är barndoms vänner , men vi ugås inte längre och har inte gjort de på ett tag. men minnena med den tjejen är oförglömligt för vi har varit med om så himla mycket tillsammans och de kan ingen ta ifrån mig.



Rix FM

Då var det dags igen, nu är de tid för Rix FM gänget att dra sig ut på turné genom Sverige. Sommaren är fylld av musik och härliga artister. Kolla när dom kommer till just din stad :

Stockholm    15 maj
Jönköping    30 maj
Eskilstuna    5 juni
Falun    6 juni
Västerås    25 juni
Örnsköldsvik    27 juni
Karlstad    1 juli
kristianstad    6 juli
Bålstad    7 juli
Helsingborg    23 juli
Luleå    30 juli
Kalmar 6 aug
Växjö    7 aug
Malmö    15 aug
Göteborg    16 aug
Norrköping    20 aug
Lund    29 aug

Baby P:s öde har upprört hela Storbritannien

17-månader gamla Baby P torterades ihjäl av sin mamma och styvpappa.              

I dag föll domarna.

Styvfadern döms till tolv års fängelse och mamman till tio.

Baby P:s öde har upprört hela Storbritannien. Den brutala misshandeln pågick i åtta månader innan pojken hittades död i sin spjälsäng i augusti 2007.

Över 50 skador registrerades då på hans kropp.

Han hade bland annat bruten rygg, brutna revben, kraftiga skallskador och saknade naglar.

 

Stor debatt

Trots att pojken hölls under uppsikt av socialtjänsten månaderna innan han dog vidtogs inga åtgärder.

Detaljer om 60 hembesök, inrapporterade skador och om hur socialen ändå övertalade polisen att pojken skulle få stanna kvar i hemmet har skapat stor debatt och ilska i hemlandet.

 

 

Tolv års fängelse

I dag dömdes mamman, styvfadern och hans bror för att ha orsakat Baby P:s död.

Styvfadern Steven Barker, 32, döms, enligt Sky News till tolv års fängelse.

I maj i år dömdes han till livstid för att ha våldtagit en tvåårig flicka.

Baby P:s mamma Tracey Connelly, 27, som har erkänt sig skyldig, döms till tio års fängelse, men kan vara ute redan efter tre år.

Steven Bakers bror, som bodde tillsammans med paret och som deltagit i den upprepade misshandeln döms till minst tre års fängelse.

 

 

det är verkligen skrämmande att de finns så hemska personer i våran värld, hur kan de finnas sånna?

 


rädda barnen

Rädda Barnen är en politiskt och religiöst obunden folkrörelse med verksamhet både i Sverige och i åtta regioner runt om i världen. Med Barnkonventionen som grund arbetar vi för att barn ska få det bättre och för att barns rättigheter ska respekteras.

Vår vision är en värld där Barnkonventionen är förverkligad och alla barns rättigheter tillgodosedda. Det är en värld

  • som respekterar och värdesätter varje barn.
  • som lyssnar till – och lär av – barn
  • som ger varje barn framtidstro och möjligheter.

Rädda Barnen uppmärksammar när barns rättigheter kränks. Vi väcker opinion i barnrättsfrågor och påverkar makthavare – från kommuner till FN.

 

Några ord från mig;

Tänk vad bra vi har. Vi har ingenting att klaga över. tänk på dom andra, tänk på barnen som behöver oss. de finns så mycket barn i värden som har de hemskt. För oss är skolan en självklarthet och vi tycker de är skit jobbigt och vissa går inte ens i den, men tänk på dom barnen i andra länder som inte får eller kan gå i skolan utan måste vara hemma och försörja familjen. Dom vill gå i skolan och få en utbildning. Vi som klagar på maten för att vi tycker de är äckligt, men tänk på barnen i andra länder som knappt får någon mat, dom som blir glada över att få en liten brödbit kanske. Gör som jag, jag stödjer Rädda barnen och skänker 100kr i månaden.

 

barnen behöver dig!

 

 

 


wiho!

min blogg statestik har höjts otroligt mycket , och de tackar jag för
fortsätt läsa och kommentera !

om du nu ljög då

jag är värd någon mycket bättre. Någon som älskar mig för den jag är och inte skämms för mig, en kille som vill visa upp mig för hans vänner och låter mig träffa dom. Han ska alltid finnas där för mig. Jag behöver inte alls komma i första hand, bara jag vet att han alltid finns där på något sätt. Som jennifer gräll heter på msn ; det ända du någonsin kommer ångra är chansen du aldrig tog , de stämmer så himla bra. För du kommer ångra att du inte tog chansen, du kommer verkligen sakna de du missar. Jag tänker inte gå och vänta på dig, jag var bara värd ett sms från dig där de stog; de funkar inte mellan oss m.m .  4 timmar innan du skrev de sa du att du älskade mig, du ljög. Om du nu ljög då, hur ska jag då veta om allt  var sant? allt kanske bara var en hemsk mördrömm som jag inte vaknat upp i förns nu. hur ska jag veta? jag är stakr och kommer klara dehär, jag ska klara de!

mitt rop på hjälp

jag har så himla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. de hugger till i bröstet, magen bara krampar hela tiden och jag börjar gråta, vad är det för fel på mig? jag hoppas jag får tid snart på sjukhuset så jag får veta vad de är för fel på mig, för jag orkar verkligen inte ha de såhär längre. de känns som att de bara är fel på mig, att jag är ett stort fel, ett misstag. de känns som att jag inte passar in. jag är helt ensam, vet inte vart jag är, de är bara helt svart överallt. vart jag än vänder mig i världen är allt svart. vart är alla? vart är jag? hör ni inte mitt rop på hjälp? När jag åkte moppe hem från björklinge nyss fick jag dom där tankarna i huvudet igen "tänk om jag skulle...." dom finns kvar där hela tiden, de bara skriker hela tiden, kan de aldrig vara tysta! jag börjar gråta hela tiden, är så känslig. vad är de för fel på mig? hör mitt rop på hjälp. alla säger att jag är stark och kommer klara dehär, men kommer jag verkligen de? jag är inte stark, jag är ingenting... se mig, hör mig,  rör mig, älska mig.



may it be

gillar den här låten ganska mycket, den är väldigt lugnande
och man kan luta sig tillbaka och bara tänka, tänka på allt.


6;ornas vårshow 2009

har precis kommit hem från lillebrors vårshow i bälinge skolan
dom var jätte duktiga ! har kommer lite bilder !



Nu när jag kollar ut genom fönstert ser de ut som att de ska börja åska och regna vilken sekund
som hellst, vilket de säkert kommer göra också. Senare ska mamma jag och fredrik beställa pizza
från sebbans och äta till kvällsmat, på lillebrors beställning ;) efter de så har han match lite senare i
Årsta! om vädret behagar. och jag ska faktist kolla på en jätte fin och mysig soffa idga som jag
troligen kommer köpa ! :D  inte mycket kvar på rummet nu , jag har;
* rivit tapet
* rivit ur golvet
* satt upp gips skivor
* spacklat
* målat mer än halva rummet


så idag kommer jag måla den sista biten av rummet :D ska göra de nu efter dehär.
sen ska jag måla sista gången sent ikväll, längtar så till rummet blir klart! pappa och jag ska lägga golv nu i helgen
också, dehär kommer bli kanon! men ni kommer inte få se bilder förns de är klart ;D
så ni får vänta , följ bloggen för dom kan komma när som hellst

jag kan, jag kan, jag kan

då börjar man om på nytt igen. bort med de gamla och fram med allt nytt och spännande, alla äventyr. Jag har lovat mig själv att inte deppa ner mig alldeles för mycket, klart jag är ledsen, men inget är ju mitt fel. Jag måste leva vidare, lägga allt de gamla bakom mig. jag kan ha kul iallafall och de ska jag bevisa! Jag har alla underbara människor som stöttar mig, jag har min bästa vän caroline som alltid finns där, mina underbara florist tjejer som jag inte skulle vilja byta ut mot något i hela världen! dom är oslagbara, vi är oslagbara. Den här sommaren ska bli bra och de ska jag se till. jag ska göra den bra för alla mina vänner, de ska bli deras bästa sommar någonsin, vi ska ha så kul! jag minns allt kul vi gjorde förra året; carro och jag på moppen, rullsand, björklinge på nätterna, festerna. Jag allt kommre att bli kanon, de ska jag se till!


jag tror på mig själv, och jag hoppas alla andra också gör de och kommer stötta mig igenom de här. jag vill ha de bra, och de kan jag få, de kommer jag få!


1 vecka innan

1 vecka innan jag fyller år blir jag lämnad, vilken pressent

!

magen gör ondare som aldrig förr!

heart broken

allting kan ändras på så himla kort tid. de är du som går miste om något underbart!
du är så himla falsk, trodde verkligen inte dehär om dig. du har sårat mig så himla mycket
och allt har varit ditt fel, de är faktist du som har gjort fel! de är du som har ljugit och allt.
och nu är för feg för att prata med mig i telefon ens, hur fan kan man göra slut på sms !?!?!?
de är så himla dålig stil, de är riktigt omoget :'( du vet verkligen hur man sårar en tjej
vi hade ett halvår tillsammans och några till dagar, och du bara lämnar allt och går
du bryr dig inte ens, du åker och tränar istället för att ringa eller komma hit, är de kärlek?
du har ljugit för mig om kärlek hela tiden, exakt hela tiden.

tack till alla underbara vänner som finns här !
caroline du är underbar <3
tegan du är underbar <3
jessica du är underbar
söder du är underbar <3
ellentin du är underbar <3
linda du är underbar <3
familjen ni är underbara <3


jag älskar verkligen mina vänner ! jag är lyckligt lottad som har fått er, ni är mina vänner sända
från himlen för att vaka över mig och ta hand om mig. skulle inte klara dehär annars

jag är stark, jag ska klara dehär !!!
de är han som går miste om något underbart!!

aldrig fullt

ibland när jag sitter och tänker så slår de till i huvudet på mig, människor är allt bra olika.
klart att jag viste de innan också, men de är verkligen så. Vissa blir helt annorlunda ibland
knappt att man känner igen dom. Jag tycker verkligen inte om folk som ändrar sig beroende
på vilka man umgås med, vad är det för fel på att vara sig själv?

Om jag tar en gladburk och fyller den med stenar tills de inte går i mer
är den full då?
Om jag sedan fyller på med smågrus och skakar lite på bruken så gruset lägger sig i hålen
är den fortfarande full?
Om jag sedan fyller burken med sand och den täpper till hela burken
då är den full
Burken är ditt liv
Stenarna är de viktigaste som t.ex familj och vänner m.m
Smågruset är andra små saker i livet som t.ex skola , framtid m.m
Sanden är andra saker
De är bra att man tar vara på de viktiga man har, vänner, familj, kärlek.
men livet är inte fullt för de, de finns andra saker i världen som är viktigt.
man får inte glömma att livet aldrig blir fullt, de finns alltid plats för nya ting i livet





tänkte att jag bjuder på lite nya bilder på mig.

Bella's Lullaby


insperation

ska ta hem våran symaskin från moste nu någon dag när hon kommer hem från Grekland
är så himla sugen på att sy! vet ungefär vad jag ska sy, vet en hel del faktist.
Någon som har lite bra tips på var man kan hitta symallar ?
Ska börja med att sy en klänningen iallafall, vet själv hur jag räknar mått och så, och har snälla moster
och mormor och mamma till hjälp. Allihopa, här ska sys!



härligt med kort

idag har dagen varit sjukt härlig hittills. åkte till skolan som vanligt, sen slutade jag
vid ungefär kvart i 10 :) bestämde själv när jag ville sluta. Så mamma och mormor kom och
hämtade mig vi skolan, sen åkte vi och handlade på Willys. Träffade syster då också ! :D
Hon var på kusins studentskiva igår på BJ, och tro de eller ej men hon blev bestulen på
bankomatkort och körkort, vad är de för idioter här i världen igentligen!? Aja, hoppas hon får hem
dom nya korten snart iallafall. När vi handlat klart och var påväg hem så var de något konstigt på vägen.
De sprang en lös häst på E4 genom stan, blev skit paff. sen såg vi att de var några som hade
krockad längre fram och en av dom hade häst släp, tyckte lagom synd om hästen
den var ju tok stressad... men men, dom fick tag i den iallafall som tur var.
nu sitter jag här hemma och har inte en aning om vad jag ska göra? får la se vad jag hittar på.

tänkte ha en liten frågestund på bloggen tror jag, får se hur de blir med den saken.

Hoppas alla har en underbar dag!

vinnaren 2009

nå allihopa, vad tycker ni om vinnaren 2009 ?
jag tycker han var helt okej , men jag hejade faktist lite på andra länder (a)
de var inte sveriges tur i år heller, när är de våran tur kan man ju undra
lägg en kommentar om vad ni tycker :)


this is me

. Vad heter du? `Jenny Tuvesson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? ser ut som en jenny, de är jag..
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? josefin
4. Vilket stjärntecken är du? tvilling
5. Vilken årgång är du? 92
6. Vart bor du? gysta
7. Bott utomlands? nej
8. Flyttat antal gånger? har aldrig flyttat !
9. Vart skulle du vilja bo? Nått eget :)
10. Vilken skolklass? UPG Florist 1
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Florist, en av dom bästa


UTSEENDE
1. Hur lång är du? 163 typ
2. Hur mycket väger du? 52
3. Hårfärg och frisyr? brunett med blonda slingor , lugg och lite uppklippt
4. Ögonfärg? blå/gråa i ljuset , gröna innomhus
5. Mest nöjd med? Skryter inte
6. Minst nöjd med? skryter inte
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon? japp
9. Har du några piercingar/tatueringar? naveln, näsa, öron - tatuering på g

FAVORITER
1. Filmer? twilight
2. Låtar? finns många, har nog ingen speciell favorit
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Finns massor.
5. Djur? Gillar de mesta
6. Färg? jag är färgglad så alla !
7. Parfym? Armani code black
8. Tv-program? one tree hill/OC
9. Ämne i skolan? Floristik
10. Sysselsättning? de jag känner för, beror vilket humör jag är på

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? jeans jacka, rosa vindjacka, brun jacka, kavaj
2. Vad använder du just nu för skor? tygskor eller pumps
3. Favoritfärg på kläder? är färgglad!
4. Favoritmaterial på kläder? oj, vet inte. men gillar klänningar och tunikor
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? har redan myskläderna på ^^
6. Favoritaffärer? Ingen speciell
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? köper nästan aldrig något till mig själv
8. Favoritmärke? vet inte .. 
9. Vad har du för väska? olika
10. Vad har du för tröjstorlek? 36


BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Nisse!
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? helt tomt
b) Jobbväska just nu? nycklar, skolsaker
c) Handväska eller liknande just nu? inget
3. Vad är du beroende av? närhet
4. Vilket land kommer du i från? Sverige,
5. Vilken sorts lipsyl använder du? kommer inte ihåg vad den heter, men den är bra !
6. Vad tror du på? mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristen ?
8. Vad köpte du senast? en glass med bästa vän igår
9. Har du nåt husdjur? katt
10. Vad bor du i? huset här hemma

GREJER
Plånbok: svart
Tandborste: mörkröd
Smycken: guldkorset+smycke från robin, örhängen
Solglasögon: lagom stora svarta
Nagellack: rött

inte min dag!

de här har abselut inte varit min dag. Började med att jag inte ens ville gå upp ur sängen utan fortsatte
ligga kvar tills mamma kom in. jag tog mig upp ur sängen iallafall och åt frukost och tog min äckliga
pencelin äckel som jag inte vill men måste ta. usch! slut med de om ungefär 5 dagar....
praktiken gick inge bra alls, hade tvär ont i magen och jag råkade även snitta mig i magen.
slant med kniven när jag varu behandlade nya blommor, och gjorde ett snitt i magen
blev ganska rädd då faktist, tänk om jag hade tagit i hårdare och de hade blivit djupare?
nej usch usch! blev ett litet sår, som jag redan har pillat bort...
Imorgon är de nationella del 2 i matte, och då ska jag sitta och räkna. får se hur länge jag orkar.
hatar matte... men har hunnit gjort 1/3 av kursen, de är bra för att vara mig!

livet har medgångar och motgångar, men ge aldrig upp

<3



ett hålvår tillsammans med min underbara pojke
jag älskar dig <3

de vackraste

ibland undrar jag vad du tänker på. när du bara sitter där och tittar, vad är det som snurrar i ditt huvud?
du är den finaste tjejen som finns och du förtjänar verkligen all lycka i världen
för mig är du en ängel sänd från åvan för att ta hand om mig, för att hålla koll på mig.
Utan dig min bästa vän vet jag inte vad jag skulle göra. De är alltid du som finns där för mig när jag
behöver någon, när jag inte mår bra, när jag bara behöver prata. De är du som förstår mig.
Jag kommer altid att finnas för dig fina flicka, jag kommer alltid stå precis här.
I mitt hjärta har du den bästa platsen <3



vecko planering

tänkte skriva upp min vecko planering nu som den ser ut just nu ;

måndag ;
praktik till klockan 17.45
ta bussen hem 18.30
caroline kommer hem till mig

tisdag ;

gå till skolan vanligt tid vid 08.45
sluta vid ungefär 10.00
vara med caroline resten av dagen !

onsdag ;
utflyckt med klassen

torsdag ;
ledig

fredag ;
ledig



SKRIV OM NI VILL IN I PLANERINGEN

lördag

förlåt för den dåliga uppdateringen , men jag skriver lite då och då :)
idag har jag gjort jätte mycket !
vaknade vid 7 tiden typ , och älsklingen åkte vid halv 9 ungefär . sen efter de blev de full fart här hemma.
jag gick upp och började riva ur graderoben i min nya del av rummet , efter de slet jag bort lite lös tapet.
sen blev de dags för frukost , mumsigt ! Efter de gick mamma och jag ut och började gräva upp växter som vi inte ska ha kvar . mamma ska få en vattenpump med hink som hon vill ha där av oss :) Senare hade lillebror fotbolls match som jag, mamma och pappa åkte och kollade på . Dom spelade mot storvreta , de slutade 2-2 . Haha min lillebror har typ ett smeknamn . Fredrik Murbräckarn Tuvesson ;D  senare när vi kom hem slipade jag hela rummet med slipmaskinen och tog bort alla golvlister . Efter de gick jag ut till dom andra , lillebror klippte gräset och mamma och pappa höll på i trädgårdslandet där jag hjälpte till , vi har satt potatis idga och gjort iordning massa :)
Nu ä vi inne igen och ska börja med maten , vi ska grilla kött idag :D Pappa och jag ska såga upp dörrhålet också sen ska jag slita ut allt golv . de här kommer nog bli super ! :D ska åka in till bauhouse någon dag och köpa nya lister och färg till rummet . tror de blir en härlig ljus färg :) de här kommer verkligen bli toppen .
BILDER KOMMER INNOM KORT !

Imorgon ska jag och älsklingen åka ut till länna och bada med amssa av hans kompisar
men jag ska inte bada eftersom min mage är lite konstigt .
de kommer nog bli jätte kul tror jag :)


ibland funderar man ju på om man blir en aning bortglömd .
vad ska man behöva göra för att man ska märkas lixom ?
jag orkar nästan inte bry mig mer , orkar inte säga något
bara andra mår bra så är allt bra ! jag struntar i hur jag mår

 du gör mig verkligen lycklig, jag älskar dig <3

^^

jag älskar min robin norberg <3
saknar min bästa vän !

RSS 2.0