22.52

Nu har jag hunnet med en hel del ikväll. har tagit det mest lugnt. mamma har varit på platsparty hos grannen och pappa har jobbat sent, så lillebror och jag har varit ensamma hemma :) men iallafall så har jag typ



Nu återstår dte bara att lägga sig i sängen. kanske ringa johan och sedan kolla på film och sova.
imorgon är det skola som gäller. kommer skippa idrotten eftersom jag inte är frisk och mår bra än, så kommer sitta och jobba i skolan antagligen. sen imorgon vid kanske 16.00 tiden ska jag jobba också. så kommer att komma hem ganska sent. så blir sent bloggande imorgon ;/ bara så ni vet iallafall. kanske åker ner på stan med jullan imellan och julhandlar? Godnatt på er.

Kärlek mina vänner, kärlek<3

everything changes


jag går vidare.

Bråk leder ingen vart. jag andas, räknar till 10, lugnar mig, ler och lever vidare.

jag är en stark tjej. Jag kan bara jag har viljan. jag kan klara det mästa. jag har kanske inte jätte många vänner, men dom jag har är verkligen underbara. jag älskar verkligen dom, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. jag är en människa. jag gör fel som alla andra. men ibland kan man inte se mellan fingrarna hela tiden.



dagens inköp.

Idag kom ju som sagt studie bidraget in, så det blev lite shopping på stan, underbart!
jag köpte:

- fondation
- underkläder
- stay ups
- julklapp till mamma




piss dag

Hej allihopa.
Nu är jag hemma efter en ganska värdelös dag.. ingenting gick bra och jag gjorde inte något rätt. vi hade försök svenska på morgonen och då höll vi på med nå självporträtt grej om att skriva innom romantiken, och sen skulle man skriva om samma person fast utifrån antingen realismen eller naturalismen. jag fattade nada verkligen. matthias satt och förklarade och jag läste och läste och läste. men förstod verkligen inte.. men till slut fick jag ihop 2 A4 innom romantiken, hoppas jag gjorde rätt bara. Efter lunchen hade vi matte.. där gick det totalt åt helvete.. jag kunde ingenting, lyckades inte ocg gjorde inte rätt.. och fick reda på att jag har nationella nästa vecka på onsdag... sen veckan efter på tisdagen. kommer inte kunna klara det.. men måste plugga för fullt hemma nu under veckan..


Efter skolan åkte jag ner på stan. hade sån tur att jag träffade på favvo moster Ewa och älskade mormor. Vi gick pch fikade där högst upp i Åhléns huset, mormor bjöd :) efter det kikade vi runt lite. sedan cyklade moster hem och jag följde med mormor och hjälpte henne att handla. när hon sedan hade tagit bussen hem så gick jag och kikade runt lite själv. senare vid 15.44 tog jag bussen mot ONOFF. hoppade av där och sprang in på biltema och köpte gummistövlar till pappa. efter dte gick jag till Lekia där mamma jobbar, så fick skjuts hem :)


dagens höjdpunkt måste iallafall ha varit dom mysiga kramarna. jag smälter. <3

Nu sitter jag här. har precis slagit in en julklapp jag köpte till mamma (hemlis om vad det är)
har pratat med Johan i typ 40min också kanske. han satt på arlanda och skulle åka hem till Gotland nu. han hade lite ledighet tills på söndag :) stackarn, han gör ju lumpen. och han har tjänst över hela julen :( ska tänka på dig när jag sitter och öppnar paket, kollar på kalle anka, äter julmat och goffar godis ;D haha <33


ingen vanlig dag.

Nej fredag blir ingen vanlig dag, för då kommer Johannes till mig och hälsar på!

Och bara för att virrhönan inte hittar får jag åka in till stan och möta honon ;D

men Johannes.. jag gillar dig även fast du är lite korkad och vilsen. haha ;)


Miss av kissie

Gick in på Kissies blogg nyss och kikade lite. och ja... och hon är ju en av dom som är känd för att redigera sina bilder. hon har misslyckats igen. Det är ju verkligen inte snyggt iallafall.


det där kan ju inte vara normalt, eller? inte snyggt!


först så ser man ju att hon har flyttat på håret och så, man ser ju en bit av tröjan i hörnet där.
sen undrar jag hur hennes arm kan bli så tjock? åter igen, missar

kvälls mys med julkänsla.

Har precis fikat lite med familjen. mamma tog fram glogg och lite mysigt fika. Känns skönt att kunna varva ner ibland och bara ta det lugnt. men imorgon återgår allt till stressen. Imorgon är det skola. egentligen har jag ingen lust alls att gå, men man måste. Har ju varit hemma från skolan och praktiken i en vecka nu pga skadorna. har fortfarande jätte ont och pinar mig igenom dagarna. men hej, man måste ju kämpa. Får helt enkelt bita ihop. Ska ringa chefen imorgon också och kolla hur det blir med jobb fram över. tror det kommer bli en hel del nu i december. Imorgon kommer nog antagligen SATS ringa också. syster anmälde mig till någon tävling utan att jag viste om det, och jag vann tydligen. :) dom ringde mig förra veckan men kunde inte komma då. Så hon skulle ringa mig nu i början på denna vecka. Kommer antagligen köpa ett gymkort där. Får träna med syster då, great!



till tomten.



söndags mys med familjen.

Har precis ätit en jätte god middag. Mamma hade dukat fram inne i vardagsrummet med tända ljus och mat.


Mys dag.

Dagen har varit mysig. har umgåtts med familjen och haft trevligt. började med att jag vaknade sent, gick upp vid kanske 1 tiden? Sen när jag gick upp gjorde sig alla i ordning och sen åkte vi in till stan. vi kikade omrking på julmarknaden och kollade på andreas som var där med Uppsala kören från körslaget, dom var jätte duktigta :)
sedan gick vi upp mot slottet. där var det först caroline af ugglas med en kör som sjöng. Sms från björkvalls skolan var med och sjöng, hehe. Sen var det fyrverkerier. Peter lyckades väldigt bra i år! :) Pappa gick tydligen i samma klass eller skola som honom när dom var mindre så dom typ känner tydligen varandra. tänk vad världen är liten.


Lite bilder från dagen:




det var verkligen ett maffigt avslut på allt i år. haha jag trodde inte smällen skulle bli så himla hög xD men det var verkligen helt klart grymt. Man stod där som en liten barn och bara log hela tiden. ett ögonblick man minns.


Nu håller mamma på att göra mat. Kommer bli: Ost&skinkpaj med baguetter :) mumsigt!

Första advent

Första advent.

25 dagar kvar till julafton.


Saknaden.

godmorgon, eller godmiddag kanske man ska säga.

vaknade för en liten stund sen. natten har verkligen varit orolig. somnade sent. har vaknat då och då under hela tiden. jag vet inte varför, har bara varit orolig. har skanat en person sjukt mycket också, så det är ganska jobbigt :(  saknar verkligen honom. Kärleken kommer alltid finnas kvar. Och nej det är inte Jocke jag pratar om.


Nu ska jag klä på mig, sen ska jag ut och måla min byrå. Efter det bär det av in till stan :)
mys dag med älskade familjen.



Skriver senare ikväll. hoppas alla får en kanon dag.

00.03

Nu är jag hemma. orkade inte vara ute länge. nacken håller verkligen på att paja ihop nu :( var med: Sikkan, sigge, kotten, toni, sinnan :) trevligt. vi hade jätte kul i busskuren iallafall. haha fan vad jag skrattade! synd att det var så pissigt väder ute. bara kallt och regn :(


Nu sitter jag och pratar med snyggaste ankan på msn! :D my love <333


Juste. Nu skiter jag i det. jag orkar inte bry mig. falska vänner är ingenting att ha. man kan få ett så himla mycket bättre liv utan dom. jag är star och jag klarar det här!

min vän<3

Nu bär det av till björklinge till min älskade lingman<3

you´re the storm

 

 

 

Nu ska jag ut och jobba lite. ska tänka en hel del också.

Skriver senare när jag kommer in igen. har säkert mer saker att yttra mig om då :)


avstånd..

jag är ledsen. men det sista jag kan kalla dig är vän faktist. jag orkar inte att det ska vara såhär. är trött på att bli sårad och ledsen hela tiden. och en hel del är nog faktist tack vare dig. jag kan inte kalla dig vän. du finns inte alls där. du bryr dig inte alls. jag är ledsen, men såhär måste det bli. jag säger ifrån, tar avstånd och låter allt vara.



Jag är glad att jag har dig. du gör mig glad även om vi inte träffas. jag känner mig.... lycklig. <3

förlust.

Nu är jag hemma igen. tyvärr så förlorade lillebror och hans lag matchen.
men bättre lycka nästa gång killar, ni var super duktiga!
Lillebror gjorde ett ganska snyggt mål idag också.


LILLA STORASYSTER ÄR STOLT ÖVER STORA LILLEBROR




Nu ska jag ut och slipa och måla på byrån :)

Sikkan. <3

Gumman du vet att jag finns här. och jag kommer alltid att ställa upp för dig. du och jag har känt varandra länge nu och vi har mycket minnen tillsammans. jag kommer inte lämna dig, okej? jag kommer alltid finnas och ställa upp för dig. och om jag en dag skulle försvinna så ksulle jag alltid vaka över dig. varje steg du tar kommer jag ta med dig. jag älskar dig och du är värdefull, glöm aldrig det. <3


från idol.






Lördag 28/11

hej allihopa.
jag vaknade för en liten stund sen. det blev vädligt sent igår. trodde inte att det skulle bli så sent :/ men men. jag åkte ju till björklinge med juklia. först gick vi omkring lite och kolla med sigge. sen efter ett tag träffa vi på gustavsson, ulla, jocke och massa andra. slutade med att vi åkte med fille och wille. Alla drog in till stan till donken. Jullan drack men jag höll mig till vatten hela kvällen. vill inte/får inte dricka.

kom hem vid kanske 03.00 tiden i natt skulle jag höfta på. så det blev ganska sent, men jag hade iallafall kul. jag satt och skratta åt jullan typ hela tiden för hon verkligen stor sjöng. hon kunde nästan varenda låt, haha :)


Ska in till bälinge snart och kolla på lillebror som har match :) håller tummarna för dom nu!
Sen idag ska jag även börja måla min byrå. hoppas på bra resultat :D


annars ikväll då? vad händer?: inga planer alls. dricka glögg med mamma typ :) kanske åker ut en kiten stund, men inte troligt.


19.33

nej nu ska jag gå in och sätta mig vid tv:n och mysa lite.
verkar som att jag blir hemma ikväll. eftersom.. ja... vad ska man säga.. ignorerande vänner? glömmande vänner? struntande vänner? bra vänner? dåliga vänner? älskade vänner? vet inte hur jag ska säga det. men blir antagligen hemma som sagt. idol börjar om ett antal minuter. hejja erik!


kläder för ikväll:



Africa.


pumpa.

planer för kvällen : titta på idol.

det finns inte så mycket annat att göra. Det blir så när ingen hör av sig och säger till eller något. men men, något man får leva med och jag har gjort.. Hoppas på att pappa kommer hem med byrån idag. Det beror ju på om han får med sig lastbilen hem eller inte. Jag hoppas på att det inte blir lastbilen, han kan hämta den imorgon istället ^^

Sitter här och har precis målat naglarna i guld eftersom det var ett önskemål. har precis ätit en jätte god macka också som jag köpte idag. En macka som innehåller pumpafrön, rekomenderas!


Fredag 27/11

Tights - Josfn
Linne - Gina tricot
Tröja - Gina tricot

New.

Lite nygjort i rummet, och mer ska det bli. var med mamma till knivsta till pappas jobb. sen stannade vi till i stan och handlade. jag var in på jysk och köpte nya ramar. så nu är det fixat i rummet. äntligen.



har satt upp bilderna från skolfotot nu.



Lapparna från när vi hade en typ "samtals dag" i skolan.
Dom betyder verkligen jätte mycket. Läser dom varje morgon.



Nya ljuslyktor nu till julen :)


+ att jag köpte lite färg till rummet. Ska måla över fula märken som har blivit.

morgon mys men smärta.

godmorgon allihopa.
vaknade för en liten stund sen av att min katt hoppade upp i sängen och började pussas och gosa. Världens underbaraste katt. hon märker jämt när jag mår dåligt och är ledsen.och oftast alltid så kommer hon till mig då. varje gång jag gråter kommer hon och lägger sig bredvid mig, min lilla ängel <3


Nu ska jag klä på mig och lite sånt, sen ta medicin. skippar frukosten och sånt idag. mår inge vidare i magen så.. men sen ska jag göra mamma sällskap in till stan och så.. även fast jag verkligen har JÄTTE ont.


Händer annars idag då: Inget... ingen som vill va med mig. bara en som fråga om den fick lämna mina saker.. jag trodde först att den ville vara med mig, men nej. hade fel. Blev ganska ledsen, men men. man kan ju inte räkna med vänner jämt, eller?  Kanske ska träffa sigge min underbara gullunge <3 saknar verkligen honom. och jag saknar min jessica lingman<3


Skriver igen när jag kommer hem.

john blund.

har pratat med Linda nästan hela kvällen. Vi kommer verkligen jätte bra överrens. Vi har pratat igenom mycket och pratar om lite allt möjligt. och idag har vi kommit varandra en hel del närmare, och det känns skönt :)  vi hade verkligen kul ikväll må jag säga ;) haha. men det är ju så det ska vara. Det har hjälpt en hel del att prata med henne. Vi är ganska lika hon och jag och det har vi kommit fram till båda två. Jag hoppas att jag kommer lära känna henne bättre. det här känns som en bra början :)


Nu ska jag försöka ta mig ner i sängen. ta lite smärtstillande och kolla på film och skicka lite sms.
Har pratat med Johan idag också. skönt att höra av honom igen :)


jag skriver imorgon när jag har vaknat :)
Godnatt

Julpyntmys.

Lovade igår att jag skulle lägga in bilder på det nya myspyntet jag köpte, och här kommer dom:




tycker dom är jätte fina och mysiga. lite mysbelysning i mitt vardagsrum :)
imorgon får jag hem den nya byrån, längtar!

schal

Bild på den egen stickade halsduken som mormor hjälpt till med en hel del :)
är jätte nöjd och tycker den verkligen är fin!



kvällens kläder

 

tights - josfn

linne - gina tricot

tshirt - gina tricot

kofta - veromoda

schal - egenstickad


Johannes my love. <3


dax att åka.

Nu ska jag åka iväg med mamma. skriver när jag kommer hem igen.
Hoppas alla får en bra kväll.

Puss&Kram

saknaden är ganska stor faktist.

dom senaste månaderna har jag tänkt ganska mycket. och jag saknar verkligen något jag hade förr men inte nu. det känns som att allt var så himla bra då. jag var lycklig och oftast glad. jag kände mig betydelsefull. även om det inte alltid var bra så... jag saknar det helt enkelt. synd att det blev som det blev. hade varit underbart att fortfarande ha det. men jag antar att ingen varar för evigt, eller hur? tänker ofta på det som var..


låten får mig att minnas jätte mycket. den får mig att sakna..




jag saknar helt enkelt det som var då. Innerst inne önskar jag nog att jag fortfarande hade dig.


15.56

har tränat lite svag och stretchat nacken, sen har jag kollat på tv. Kollar på One tree hill nu, gamla avsnitt..


har lärt mig idag att inte yttra mig om känslor. aldrig..


ikväll ska jag göra mamma sällskap på något ljusparty? får se hur det blir :)

ännu en dag med lidande..

nu är jag vaken.. igen.. tyvärr.. fast jag har aldrig direkt somnat faktist. har sovit max 2 timmar inatt, inte mer. kunde verkligen inte somna, vet inte varför. allt bara snurrar.vart är allihopa? varför är det ingen av mina vänner som hör av sig?.. men men, jag antar att det är så det ska vara , men nu vet jag iallafall.

dagens planer:

Vila
träna benen (om kroppen tillåter det)
försöka äta
sätta mig ute en liten stund
kolla om någon av mina såkallade vänner hör av sig. (har varit jäkligt dåligt med det)



Nu ska jag gå ut i köket och försöka äta. Har gått ned en del i vikt nu på sista tiden. antar att det är för att jag inte äter längre typ? men men..  hoppas alla får en bra dag. Även mina såkallade vänner, som jag inte vet vart dom är eller så. men men, ni har det säkert bra :)

SUPER LYCKLIG!

är helt rörd. det är så kul att jag har så många vänner som hör av sig till mig nu när jag verkligen behöver det. mobilen bara glöder av överhettnad. den piper hela tiden och bara ringer. mina vänner älskar verkligen mig. jag är så himla lycklig över detta.                * Satan vad jag ljuger dåligt... :'(

Kloka ord

har verkligen tagit en sak till mig, något som min vän Jessica sa på Facebook. det är verkligen något som har hjälpt lite nu när jag har det som allra sämst och mår hur dåligt som hellst. jag tänker på det ofta nu. och det hon sa var rätt, och verkligen kloka ord. så tack. :


ja-happ....

vissa saker får en ju inte att må direkt bättre.. men jag ska antagligen bara vara tyst om det. för det är ju fel det jag tycker eller hur? alla mina känslor ska jag ju hålla innom mig. annars får man ju bara skit för det..

Såhär ser resten av veckan ut för mig:




vist ser det kul ut? jag beundrar verkligen de.............. </3



i need you

kan inte förklara med ord nästan hur det känns..




i can´t make you love me.


bättre sent än aldrig.

hej allihopa.
jag har inte skrivit något idag eftersom att jag inte har suttit vid datorn alls. har mått mycket sämre idag. kom knappt upp ur sängen imorse så det tog ett tag. Direkt när jag vaknade imorse såg jag att jag hade ett sms på mobilen där det stod "Godmorgon :)" att något så litet kan betyda så mycket. på något sätt mår man lixom mycket bättre när man får ett godmorgon eller hur mår du.

Ringde praktiken och pratade med dom och berättade vad som hade hänt. Dom tyckte att jag skulle vila så vi kom överrens om att jag inte ska komma något denna vecka. Vilket är bra eftersom att kroppen inte orkar det.

vad har jag annars gjort idag då.. exakt ingenting... har legat och vilat och sovit. Kolla lite på tv också. idag hade jag sällskap hemma av mamma som var ledig från praktiken. Mormor var även här idag :) Dom bakade massa och sånt. Mormor hade även stickat klar min schal :D den blev verkligen jätte fin (visar bild imorgon) det var ju egentligen tänkt från början att jag skulle sticka den själv. jag har stickat lite mindre än halva sen har mormor stickat resten. hon tycker det är så himla kul att srticka och så, så jag lät henne göra de :) 


Kvällen har tillbringats hemma hos syster. det började med att jag åkte med mamma och mormor in till Ikea där vi skulle möta upp syster. Vi skulle köpa hennes födelsedags present som hon får i förskott, ett vitrinskåp. hon har redan ett och ville ha ett till. Det var ganska jobbigt faktist eftersom jag inte är särskilt pigg. är faktist mega seg. Inte nog med att jag ser lite muppig ut nu med nacken och allt så har jag börjat halta också. Syster lyckades köra över min fot med våran tunga vagn, ajaj! Efter Ikea åkte vi hem till syster. Moster kom dit också med en julstjärna som Annika fick som hon har i köksfönstret. det blev verkligen jätte fint! Medans dom andra pillade i köket hjälpte jag syster att sätta upp en julslinga på balkongen och jullyktor i fönstret i vardagsrummet. Efter det satte vi oss ner allihopa och fikade i köket. Jätte mysigt, även om jag inte åt typ. men te fick jag i mig! Efter det var jag snäll och hjälpte syster att montera upp vintrinskåpet, och det klarade vi galant! Mamma och mormor hjälpte till lite grann också när vi behövde bärhjälp och så :)


Och nu är jag hemma. har fixat massa i rummet, och det ser super mysigt ut! Lägger in lite kort imorgon på hur det ser ut :D

Imorgon ska jag även få en byrå av min moster som mamma och jag ska måla i vit, kommer bli kanon fint!


Nu känns det som att det här inlägget blev ganska långt. men jag har ju faktist inte dkrivit på hela dagen ;)


Här kommer en bild på lilla mig som jag ser ut just nu:


end.

- när vännerna inte visar
- när vännerna inte bryr sig
- när hjärtat är krossat
- när man är sårad
- när man inte orkar
- när man inte vill
- när man önskar
- när man ber
- när man ger upp.



The End.

to you.

Du är mer värd än vad du kan ana. Du är en underbar person som är omtänksam och bryr sig. du är jätte snäll och ja, allt possetivt. Tro på dig själv.  (du vet vem du är)

19.13

Nu skiter jag i det här. orkar inte sitta upp mer. ska gå och lägga mig inne hos mamma och prata lite. sen ska jag nog sova. är trött i hela kroppen och i allmänhet. tror det börjar komma lite feber nu också? ;/

morgondagen: vila, sova, åka till syster och ligga där och sova och vila (för att jag vägrar vara ensam hemma)


Godnatt allihopa.


P.s - mobilen är igång men jag svarar på det jag känner för.

längtan.

medans vissa längtar till helg, fester, träffa vänner, något kul
längtar jag bort här ifrån.



tack för stödet Häggen och Carro<3



vänner ska bry sig.

jag är trött på vänner som lovar men inte kan hålla det.


jag struntar i hur mycket man säger att man bryr sig. man ska fan visa det. ibland räcker inte bara ord. vissa tillfällen behöver man mer kärlek, mer uppmärksamhet än annars. och detta kanske är ett sånt tillfälle. jag orkar inte bli bortglömd igen. jag orkar inte bli behanldad som skit en gång till. jag orkar inte bli sårad och besviken som så många gåner förr. Jag orkar helt enkelt inte ha det som innan. när ska folk lära sig att bete sig? man kan inte sitta och ljuga för någon, man kan inte bara driva med någon för att man tycker det är kul. man kan inte sitta och hålla på sanningen för att det är vad man tycker är bäst för en själv. Kanske tänka på andra? vad säg som det? jag har oftast alltid satt vänner i första hand. jag har struntat i hur jag själv mår, bara mina vänner mådde bra så var allt lugnt. men för ett tag sen var det en tjej som sa till mig att jag var alldeles för snäll. att jag skulle sluta tänka på andra så mycket och bry mig mer om mig själv. och det gör jag nu. Nu måste jag tänka LITE på mig själv också. Jag kan inte gå runt och må skit hela tiden. Det förtjänar ingen människa i denna värld.

man märker vilka som är ens riktiga vänner. för det är dom som verkligen bryr sig när man behöver det. det är dom som stöttar än när man mår dåligt, är skadad eller har svåra val att göra i livet. Vänner ska finnas där för en, vänner ska stötta, dom ska älska. vänner ska bry sig.



jag blir så less på hur människor kan sitta och ljuga om kärlek. hur kan man!? kärleken ska vara något bra. kärleken ska man vara lycklig över. vist man kanske inte alltid är lycklig till 100% men det ska vara något bra. Att sitta och driva med någon är hemskt. Att sitta och ljuga någon rätt upp i annsiktet är totalt fel. Och att använda orden "jag älskar dig" utan att mena det är obeskrivligt! Det är verkligen något som är starkt. säg fan inte det om man inte menar det, för det kan såra personer rent ut sagt jävligt mycket!!


Det är svårt att tro på någon som man nästan vet inte kommer hålla det. Och det är inte mitt fel. Ibland får man verkligen bevisa att man håller det man lovar. just nu känns det helt meningslöst. tror inte på något och kommer inte tro på något som någon lovar. jag tror inte på det du säger om att du kommer finnas där. jag tror inte på det du säger att du älskar mig. jag tror inte på att jag betyder något för dig. det är svårt att tro när du varken verkar bry dig eller något alls. När en vän hittar på roliga saker med någon som sårat en totalt. när en vän inte verkar bry sig... när en vän inte verkar älska.. när en vän inte ens visar..


jag pratade men en vän idag, en vän som jag alltid litar på och som jag VET att jag kan komma till. en vän som känner mig innan och utan. vi känner varandra och vi vet hur båda funkar. Det är någon som jag alltid kan komma till. någon som jag VET finns där för mig och stöttar mig. För hon visar det. Vi kanske inte alltid pratar med varandra eller har kontakt. men vi bryr oss om varandra. vi stöttar varandra och vi finns där. Och det är sånt man behöver veta här i livet. Vilka som menar det, vilka som inte menar det. Känndes skönt att prata. även fast jag egentligen inte ville så gjorde jag det. Så den vet hur allt ligger till. Ett stort tack<3

ny design hos carro.

Nu är jag klar med carros design. kommer nog göra lite små ändringar imorgon eller något. men idag orkar jag inte mer. men här är iallafall resultatet: CARROS BLOGG

byte.

nu ska jag göra om carros blogg design.

det värmer. <3


vädret lite fram över.


orkar bara inte, okej?

Hjärtat brast, känslorna spricker och tårarna slutar aldrig rinna.
nu ger jag upp. orkar verkligen inte. Nu är mobilen avstäng. kommer inte sätta igång den förns jag bytt nummer. jag vilka som får mitt nummer, det avgör jag. jag måste verkligen veta vilka som bryr sig, vilka som är riktiga vänner och vilka som bara spelar..  det här känns verkligen inte bra.

fake.

jag förstår inte hur man kan vara så falsk, och spela så underbar?

känslorna.

blir så sjukt jävla less på allting :'(
jag vet hur de kommer bli. alla lögner, svek, falska ord och allting.
den man lita på mest förstår en minst, den man trodde på mest svek en mest.
egentligen har jag lust att bara skita i allt. stänga av mobilen och strunta i exakt allt och alla.
jag hatar falskhet. jag hatar vänner som sviker och inte lyssnar. kan inte sluta gråta även fast jag vill.
känslorna tar kål på mig och du gör det inte bättre..

l.o.v.e




Du borde verkligen ta åt dig. och innerst inne tror jag att du vet men du är som jag menar.

feeling the moment.

det blir inte alltid som man har tänkt sig. eller rättare sagt, det blir aldrig som man har tänkt sig.
vissa stunder behöver man verkligen mer stöd av sina vänner, sin familj och omgivningen.
man kanske inte visar det, eller ber om det för att man inte vill verka svag..
men ibland kanske man kan förstå det själv :'(


this is it.

ny dag, nya tag
det kommer att ske förändringar. en hel del har redan förändrat mitt liv. vissa saker som hänt har satt sitt spår och kommer vara kvar resten av livet.. du förstörde för mig, du förstörde mig och det är ditt fel. Skyll inte på mig om att allt är mitt fel, för jag gjorde inte dig ett skit! Jag var den som älskade, jag var den som visade det, jag var den som var ärlig! Du var raka motsatsen på allting. Sitter och tänker och kollar runt lite. och har en del saker som är ganska bestämda. men innerst inne orkar jag inte. jag är riktigt svag.. kroppen skakar och hjärtat gråter.

ny dag, nya problem.

då var det en ny dag och det är nya problem.. mår mycket sämre idag. nacken känns mycket mycket värre och jag har nackkrage nästan hela tiden. kroppen orkar inte bära upp allt själv. jag kommer vara sängliggande till mesta dels idag. jag fattar inte hur det kan göra så ont. Både i kroppen och utanpå. jag har inte lika ont utanpå huvudet idag, men det är mycket värre i huvudet- jag har spykänslan hela tiden och jag kan inte äta. det går bara inte..


allt kan ändras på så himla kort tid. ena stunden är man lycklig. tror att man är älskad och mår bra. Nästa sekund är man totalt förkrossad, olycklig och sårad. man är skadad och vill bara bort. jag orkar inte mer..


har inte kunnat sova något inatt, har legat och gråtit nästan hela tiden. allt gör så ont, verken blir bara värre och värre och tankarna tar kål på mig.

tårar.

tårar. tårar. tårar. tårar. tårar.

dom slutar aldrig rinna. all sorg som finns innuti mig, alla minnen och alla stunder. allting river i mig. hjärtat skaver och känns som att de ska hoppa ut. jag fattar aldrig hur du kunde. jag kan verkligen inte fatta det. du har fått mig att känna mig så himla värdelös, som att exakt allting är mitt fel och att jag är en hemsk människa. men jag fattar aldrig vad det var för fel jag gjorde. vad gick snett? tårarna rinner bara mer och mer. när ska allt få ett slut...

Now you know.

10 Sanningar om mig.

1. jag har sjukt ont i hela kroppen
2. jag kan inte sluta tänka på Joakim
3. jag vill få ett slut på allt helvete.
4. jag har sömnproblem
5. jag hatar att vara ensam hemma.
6. jag är sjukt mörkrädd
7. jag är rädd för slagsmål
8. jag är sårad och orkar inte med någonting längre
9. jag är inte nöjd med mig själv
10. jag gråter minst 1 timme om dagen.

kärleken som aldrig fanns.

det sjukaste av allt är att jag fortfarande älskar dig. trotts hur du har behandlat mig.
vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska ta mig till. alla säger att du inte förtjänar mig och mina tårar. jag har aldrig gråtit såhär mycket som jag gör för dig nu. Varför? Jag trodde vi hade det totalt bra. alla gånger du sa att du älskade mig, var det en stor fet lögn? Trtotts alla hemska saker jag ahr hört om dig är det fortfarande dig jag älskar. jag kommer gråta ännu mer om jag ser dig med någon annan. under den tiden jag har varit med dig har tanket att förlora dig dödat mig, den har dödat allt innom mig. Men nu vet jag att det hände. det var någon som väckte mig ur den drömm jag alltid ville leva kvar i. men jag vet inte vad du är. är du ärlig eller falsk? ljög du eller talade du sanning? är du ett påhitt, en dröm eller var du verklighet? jag går och funderar hela tiden på om du verkligen älskade mig. allting verkade vara en lögn. du försökte trösta mig och sa att du älska mig. men sen lämna mig med all skit, varför? jag orkar inte ha plågan innom mig. jag gav dig mitt ord på att jag offrar allt för dig. mitt liv, mitt hjärta, allt!jag önskar bara att du gav mig en chans, och inte bara kasta all skit på mig som du gjorde...

pain.

just nu känner jag verkligen att jag inte orkar någonting. Känner mig som ett missfoster. har ingen ork alls i kroppen, den säger ifrån helt. jag bara sover och känner mig helt död. nacken tar verkligen kål på mig. det känns som att någon står och drar i den, vriden den och vägrar släppa taget.. kan knappt äta, känns som att allt ska komma upp igen. jag vill inte äta, jag vågar inte. jag är inte hungrig alls. huvudet bara bankar och bankar, det tar aldrig slut!! :'(  vad har man gjort för att förtjäna det här? allt bara river i hjärtat. ingenting funkar som det ska. jag mår verkligen jätte dåligt, både psykiskt och fysiskt. jag orkar verkligen inte. känner mig så himla värdelös, inte ett dugg betydelsefull.. missfoster.


inte på bättringsväg.

nu är det sista inlägget för idag. Ska vila en stund sen sätta mig vid datorn för jag ska prata med en viss person. vi har en hel del att prata om den personen och jag. ni undrar säkert vem det är jag ska prata med. men det tänker jag faktist inte säga. men jag tror att båda kommer få en hel del saker klart för oss.


det har inte blivit nå bättre med mig än. jag har fortfarande super ont i huvudet, mår tok illa och kan knappt äta. jag har fått i mig lite vatten och lite nyponsoppa iallafall. det är ju nånting :/ känns som att nacken ska gå va nästan, kan verkligen inte fatta att man kan ha såhär ont. bläää på allting just nu, vill inte ha sånt här!


slänger nog in ett inlägg imorgon och skriver lite om hur jag mår och sånt.

Hejdå/godnatt/kram

15.53



ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET!

OM JUST DIG..
Namn:  Jenny Tuvesson
Bor: Gysta
Smeknamn: Tuvan, hjärtegull, solstråle, ninni m.m
Intressen: vet inte riktigt.
Skola: Uppsala Praktiska gymnasium

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
Saknat någon: yes.
Ljugit för någon: yes.
Ångrat något: japp!
Svikit någon: yees.
Känt dig sämst: under stor del av denna månad..
Gråtit: jo..
Skrattat: jo.
Varit sjuk: ganska länge
Varit utomlands: nej.
Träffat någon som du chattat med på datorn: hmm..
Strulat med någon: strulat? är det samma som att kyssas?

KÄNSLOR..
Gråter du ofta:  ja det gör jag.
Skrattar du ofta:  om jag är på bra humör.
Känner du dig just nu:  sårad, ledsen, smärta
Hur har du mått den senaste tiden: totalt nere!
Tänkt på självmord: jo..
Har du någon/några hemligheter för dina föräldrar: lite..

KÄRLEK!
Ska en kille vara lång eller kort: spelar ingen roll alls
Funnit kärleken denna månad?: jag trodde det. men allt var en lögn.
Blir du lätt förälskad: i dont know.
Är du kär i kärleken: nej.
Tror du på ett föralltid: det beror på.
Är du förälskad just nu:  nej.
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: en. tyvärr. tydlifen slöseri och misstag.
Har du blivit sårad av kärleken: alldeles för mycket!
Vilken sorts killar gillar du: dom omtänksamma & charmiga.
Ska en kille vara söt eller het: båda
Ska en kille vara blond eller brunett: kvittar.


UTSEÉNDET PÅ DIG..
Brunett eller blondin: brunett
Ögonfärg: blå/grå
Långt eller kort hår: mellan
Snygg eller ful: varken eller.
Nöjd över dig och ditt utseénde: väldigt sällan.
Har du långa naglar: jo.
Sminkar du dig: när jag känner för det.
Varför är du inte vacker utan smink: jag är vacker utan smink, tror jag?

will always love you.




något pinsamt.

Vill ni veta något som jag verkligen tycker är pinsamt och skrattretande?

Killar som inte vågar erkänna att dom blivit dissade



Dom sitter och säger massa andra saker till andra. att dom var så jävla balla och dissa bruden. men i själva verket var det bruden som dissa killar. asså vad är problemet egentligen? Tål inte killar att bli dissade eller? snälla, man kan inte bli älskad och omtyckt av alla. det får man acceptera. Som t.ex malin lundell och hennes KK eller pojkvän Robin eller nu vad han är.

jag ska berätta hur det ligger till:
Jag fick kontakt med robin... hmm när var det nu :S i början av året? jag minns inte riktigt när. men iallafall. vi pratade ganska mycket på msn och sms. vi träffades aldrig och pratade inte i telefon. jag tyckte att han verkade vara en jätte gullig och snäll kille, inget fel med det lixom. Men sen efter ett tag så började det där köret som dom flesta kanske har varit med om. Killen ignorerar, skriver ibland och massa. Det tröttnar man oftast på. jag hade sagt till robin att vi kanske kunde ses uppe i rättvik eftersom båda skulle upp dit. en kul grej lixom? vänner träffas ju eller hur? :S men eftersom tiden gick tröttnade jag mer. och jag tror han höll på med malin undertiden också. även fast han flörta lite med mig. Så till sist tröttnade jag verkligen. jag sa att jag inte ville ha med honom att göra och absolut inte ville träffa honom i rättvik. 

tror ni mig inte? Jullan vet !


Ge mig en anledning till att jag skulle ljuga om detta? Varför skulle jag ljuga om att jag strunta i en kille som behandlade mig illa? :S jag tjänar ingenting på det.


Det roliga är att robin säger tydligen att jag myttar och massa. eftersom Malin är på mig hela tiden. Och ja jag tycker inte om malin, jag tycker inte om hennes beteende eller henne över huvudtaget. Hon betedde sig jäkligt omoget uppe i rättvik. hon kolla snett på mig, satt och snacka massa skit högt när jag var där och massa annat. Jag och julia skrattade verkligen. för hur moget är det? HALLÅ! DU ÄR INTE 5ÅR!!!


jag är sjukt less på att Malin ska klanka ner på tjejer som ger robin en komplemang för att han kanske ser bra ut. vad spelar det för roll malin? VAR STOLT ÖVER ATT DU HAR HONOM ISTÄLLET!! För är du säker på att han är din, skit i andra tjejer då :S


jag har inte sagt att jag är perfect, det är ingen. men att vara på andra hela tiden tjänar ingenting till. lev ditt eget liv istället och skit i andra.

Om nu Robin säger till dig att det jag säger inte är sant, fine! tro på honom. det är ditt val och dina problem. Men jag säger sanningen. jag säger från min synvinkel och hur det var för mig!

akuten.

hej allihopa.
det här kommer bli ett ganska kort inlägg eftersom jag inte får sitta här.. Men gårdags kvällen och natten tillbringades på akuten. inte direkt kul :/ mamma ringde in dit och pratade med dom och dom tyckte jag skulle åka in på en gång. dom fråga om dom skulle skicka ambulans eftersom dom ville ha in mig snabbt men jag tacka nej. mamma och jag åkte in. men om jag skulle må illa skulle vi ringa ambulans på engång. hade nackkrage och så hela vägen in, verkligen jobbigt. mådde hur illa som hellst när vi närmade oss stan men det var inte så långt kvar så struntade i ambulansen. kom inte hem förns halv 3 i natt. så är trött i hela kroppen. jag fattade inte riktigt vad det var för fel. men dom oroar sig för att jag inte äter och dricker. för min blåsa är lite knasig. men jag känner mig varken hungrig, törstig eller kissnödig... men iallafall så är det något med musklerna och blödning i nacken.


nu vet ni lite iallafall. blir ingen skola eller jobb för mig. inte praktik heller. vet inte när jag är på fötterna igen heller. bara sover om dagarna nästan. käkar tabletter för fulla halsar...



vilket liv va?

chansen jag aldrig borde tagit..

hej allihopa i bloggen.
Nu är det såhär. det är hänt väldigt mycket just nu. mycket som kommer förändra hela mitt liv. min syn på allting och hur jag mår. jag tänker inte sitta och berätta vad som har hänt.. men jag har iallafall hjärnskakning. Den man trodde älska än har man tydligen varit en pina för i en vecka. och ja.... ni kanske kan föreställa er lite själv.


jag har stängt av min mobil. ska byta nummer så kommer nog inte starta den förns då. Nummret kommer bara komma ut till dom närmaste och dom som absolut behöver det. och det har jag verkligen bestämt mig för nu. jag orkar inte mer verkligen..



jag kommer inte blogga alls just nu. det blir en paus och jag vet inte när jag kommer tillbaka


DU förstörde mitt liv. Men nu kommer jag få en helt annan syn på allt.

fuck.

ibland finner man inte ord till hatet som finns i hjärtat. det bara river innut i än hela tiden. Går och känner mig deppig hela tiden, mår egentligen inte bra alls. men jag orkar inte visa det längre.. allt blir bara fel då. jag får gå med känslorna, sorgen, hatet och allt innom mig.

ny design.

Ska börja på en ny blogg design om några dagar hade jag tänkt. Tänkte göra om bloggen helt faktist. Hoppas på ett bra reslutat. måste hitta nå bra bil/bilder bara.

Angel.




öppethus.

kom hem för en liten stund sen. har jobbat på öppet hus i skolan med ellentin, siri, jenny och angelina eller vad hon heter :P en ganska ny tjej. vi hade verkligen super kul. jag och ellentin gjorde en stjänbukett.

- vi band ihop svarta pinnar med ståltråd och formade det som en stjärna. sen byggde vi hela buketten i den. Den blev jätte bra, men hade varit bättre om vi haft lite bättre blommor. men man tar vad man har :D


tack för en jätte rolig dag. och ellentin, Jag älskar dig<3

Joakim.

hej allihopa.
som ni märker bloggar jag inte lika mycket längre. jag sitter vid datorn när jag känner för det och orkar helt enkelt. har hänt en hel del saker på sista tiden, bra som dåliga. Praktiken går jätte bra. trivs hur bra som hellst. jobbet flyter på och går bra. ja vad ska man säga? jag har underbara vänner som ställer upp, underbar pojkvän och underbar familj. utan dom i mitt liv skulle det verkligen bli helt knas.


men nu till huvudsaken. jag måste ju säga att jag har världens underbaraste pojkvän som jag älskar hur mycket som hellst. är överlycklig att jag har honom, utan honom skulle mitt liv falla isär. Varje gång jag ser honom pirrar det i magen och jag verkligen smälter. hur kan en människa vara så himla underbar? jag trodde inte det var möjlig, tills jag träffade honom. Min Joakim. jag kan inte berätta med ord hur lycklig jag är nästan. hur glad jag är att han föll för just mig. mig av alla lixom. Inget kan hindra min kärlek. den är starkare en den största diamanten i hela världen. Detta är ingen saga, det är min verklighet. Jag vill alltid vara just precis här. Med dig som älskar mig. Lämna mig aldrig. Jag kommer alltid ha dig med mig. du är en stor del av mig nu. Du är en stor del av mitt liv. Du är min kärlek<3

hjärtedunk i blodpump

älskling ringde nyss
Nu åker jag och sover hos honom :) helt underbart!
jag älskar dig<333



bye allihopa<3

Låtarna idolerna ska sjunga imorgon.


TOVE
Sweet dreams are made of this
Himlen är oskyldigt blå.




CALLE
Your song
To be with you





ERIK
My life would suck without you
Always


Vet inte vilken Always.


REZA
you´ve got a friend
When i need you





Mariette
Ängeln i rummet
Time of your life





Är som sagt inte säker på alla låtar. Men låtnamnen stämmer iallafall!
plus att jag inte tog med alla låtar.

JennyTuvesson


Fredag den 20:e i idol.





Jag skriver av mig.

Jag lägger alla känslor bakom mig. Alla bekymmer och all oro. jag sätter mig på det som jag sa till Jennifer! Jag orkar inte ha det såhär längre. Jag vill vara glad, vara lycklig och leva livet som jag gjorde förr! Jag är ju en glad tjej. jag är ju den där glada, pigga jenny som oftast alltid har ett léende på läpparna och sprider kärlekv varje dag. Jag måste verkligen tacka 4 personer som VERKLIGEN har ställt upp för mig. Några vänner som jag älskar något så grymt mycket. några som jag ladrig släpper taget om. Utan er hade nog allt varit slut nu. Så ett stort tack till mina underbara älskade Jennifer, Julia, Sinnan, Ellentin<3 Jag har tider då jag verkligen mår skit. Då jag egentligen bara vill att allt ska få ett slut. att mitt lidande ska försvinna. Det är inte så lätt som vissa kanske tror. Det är inte bara att tänka på något annat och ara glad. det är inte bara att göra något annat. För det river innom än. röster i huvudet tjatar om och om igen. hjärtat skaver mot huden. Det är faktist inte så lätt att bara skita i det.. Men jag gör så gott jag kan. varje dag kämpar jag på, varje dag är ett nytt mysterium, ett nytt äventyr.

Vissa kanske tycker att jag är skit löjlig. Ni kanske sitter och tänker nu: "men tyck mer synd om dig själv nu va, buhu!" men isåfall. tyck det då. men ni tycker fel. För alla har dte verkligen inte lätt. vissa har det svårare än andra. jag har verkligen också tider då jag mår hur bra som hellst. då allting flyter på och livet känns som Hakuna matata. men alla har dåliga dagar. och vissa mår faktist sämre än andra. Jag kämpar verkligen på och gör mitt bästa. Jag är en människa. Jag gör fel, jag gör misstag. Men jag är den jag är. och jag hoppas att ni kan älska mig för just den jag är. Om inte jag var jag, vem vore jag då?


Hoppas att ni förstår mig lite nu iallafall. kände att jag behövde skriva av mig en del. och trotts allt, det är ju min blogg. eller hur?

Måste även säga att jag Älskar mig Jocke mest av allt. När jag är med dig känns det som i en saga. Men om det nu är en saga, en riktigt dröm. Så snälla väck mig aldrig. för här vill jag leva för alltid!


home sweet home ffs.

Nu är jag hemma. dagen har varit upp och ned. det känns som att den har gått väldigt fort iallafall. har haft en del att göra på praktiken. och idag fick jag även träffa therese som kommer från Ekeby, jätte snällt tjej! hon går i 3:an. Och det visade sig att hon bor granne med min lärare marias föräldrar. sammanträffande eller vadå?! Men iallafall, hon var en jätte gullig tjej verkligen. vilunchade tillsammans och pratade lite :) men idga har jag iallafall gjort detta:

- planterat
- städat
- byggt om
- gjort färdigproduktion
- slangat grebera & germini
- rensat gamla vaser
- packat upp nytt
- fixat snittkylen



idag har jag faktist inga bilder på det jag gjort. orkade inte ta kort eftersom jag inte hade min kamera med. men planteringarna bestod iallafall av en hyacint, mossa, tillansia. Dom blev jätte söta och mysiga.


Som ni kanske märker blev det inge jobb efter praktiken. det blev inställt eftersom Monas hund, Kajsa ska få valpar idag. Och det blev tyvärr med kejsarsnitt. Så en stor tanke till alla dom och hoppas att det går bra!

morgon..

ska till praktiken nu snart, men först äta en varm frukost. det är så jävla kallt i huset och jag fryser att jag nästan gråter :'( klarar fan inte av det här mer!!! har sovit med mjukisbyxor och tjocktröja och strumpor. sen haft två filtar och mitt duntäcke. men ändå ska man vakna och verkligen frysa så att man skakar. Orkar fan inte :'(


och du verkar ju inte fatta :'( blir så jävla ledsen! :'( orkar inte med sånt här. varför inte bara hjälpa mig istället!? allt är så jävla svårt. men vi ska klara det här det lovar jag dig. jag ska lägga alla mina känslor och allt bakom mig så du mår bra. för du kommer i första hand! jag älskar dig så himla mycket.


FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!! :'(



jobbar idag efter praktiken, så kommer hem sent ikväll. lika bra så man slipper frysa så mycket :'(

jahapp..

Så vart det med de då!...


tillbaka.

Nu är COMVIQ äntligen tillbaka!

)=()="¤#%&!"¤!&#(538¤=#

Blir helt galen att Comviq inte funkar! När man väl verkligen behöver skicka ett sms så går det inte!
DÖD ÅT TELE2 COMVIQ!!!!




JULIA LOGGA IN PÅ MSN!!!!

Friends.


fjoll pojke

Du är riktigt jävla töntig!
Trodde du var lite mognare, men tydligen inte
vet du, du har rätt. Du är äcklig, player, vidrig, elak och allt det där.
Det här är ditt misstag, inte mitt. SKYLLD DIG SJÄLV.

lögner.

jaha. vad ska man tro egentligen? :'/


AV

Bara så att alla vet så har jag stängt av min mobiltelefon.
jag vet inte när jag startar den, kanske byter nummer innan.
Får se hur jag gör. Inte för att någon skulle sakna mig, men iallafall.

kärleken är svårt.

jag vet inte vad längre.. känns som att inget går.
jag är inte glad
jag mår inte bra
känns konstigt i kroppen
bara gråter
känner en stor tomhet.

men ändå så är jag glad
jag är lycklig
jag är super kär
mår egenligen bra (fast bara med dig)



men jag vet ändå inte :/ vet inte vad jag ska göra. vet inte vad som är rätt och vad som är fel. har jag varit utan dig för länge? behöver man vara ifrån varandra? ska det vara såhär?

En sak vet jag, och det är att jag älskar dig mest av allt i hela världen, jag vill aldrig förlora dig. Du är den allra bästa för mig. jag älskar dig så himla mycket att jag inte tror att du ritkigt förstår.. Hoppas att du förlåter mig för allt iallafall. för att jag kan vara en idiot och helt värdelös. Men jag kommer allltid att älska dig<3

12.58

Syster har åkt nu. hon var här och åt lite lunch med mig och masa och myste lite.
Sen nu tog hon med sig katten in till lägenheten in i stan. Hoppas att det går bra :)
Dom kommer tillbaka senare ikväll..

Nu ska jag lägga mig och titta på film och mysa under täcket.
Vi har ingen värme :'( har inte haft det sen i söndags, det är svin kallt!

outfit..

Myskläder


Godmorgon, eller?

Godmorgon allihopa.
eller jag tror iallafall att det är en godmorgon.. jag har inte sovit något vidare alls i natt. Har typ legat och gråtit, haft ont, tänk alldeles för mycket. Kollade på film för att försöka lugna ned mig också.. Saknar min Jocke otorligt mycket. Jag fattar inte hur man kan sakna en människa så himla mycket, det känns så konstigt. allt är så tomt när jag inte är med honom. Helt knas.. Som ni kanske märker är jag hemma från praktiken idag. har fortfarande ont i armen och nu har förkylningen tagit tag igen. Känner mig febrig också. Men imorgon ska jag åka dit iallafall. har jag tur så hoppas jag att jag får träffa jocke snart. så alltid blir lättare..

Syster är påväg hem hit för att hämta katten. Hon ville ha henne i lägenheten idag för hon är ledig. så vi ska pröva med det. Kisse går och kollar på buren hela tiden i hallen. hon hatar att åka bil och sitta i den där buren, usch usch!


Planer för dagen: Vila, Sova, Plugga, Titta på film.

tårar.

nu har jag tagit ett varmt bad. var jätte skönt. men inte särskilt avslappnande. är så spänd i armen och hela kroppen. är jätte rädd innombords :/ vill inte att det ska kännas såhär. jag vill verkligen inte ha dom här tankarna. jag önskar att allt bara kunde bli bra någon gång. just nu känns det hopplöst. varför ska man vara så himla rädd? Jag orkar verkligen inte det. orkar inte någonting känns det som..

jag älskar min Joakim så himla mycket <33


Nu ska jag bädda ner mig i sängen. mamma håller på att värma lite mat till mig också. jag kommer inte skriva något mer i bloggen idag tror jag. har ingen ork till det alls. just nu sitter jag bara och gråter..



tappat orken helt

Då var man hemma igen. jag är helt jäkla slut. är nästan gråtfärdig..
har så himla ont i armen och nacken så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Och är så sjukt varm och känner mig allmänt äckligt.. Just nu vill jag bara ha min älskling här :'(<33
ska lägga mig i ett bad och andas ut lite, sen försöka få i mig mat och vatten..

då var det dags.

nu har jag vaknat igen. somnade till lite en stund och det var verkligen skönt.
Och nu har jag bytt om och gjort mig klar, nu väntar jag bara på att mamma ska skjutsa mig till bussen.
orkar egentligen inte jobba. har fortfarande jätte ont i armen och känner mig febrig.. men men
har man ett jobb så måste man ju sköta det. Och det är bara 2 timmar så det kommer gå fort.

Nu har vi äntligen fått tillbaka vårat varm vatten. för er som inte vet har vi varit utan varmvatten i mer än 1 vecka. men nu är det äntligen fixat och tillbaka. så ska ta ett varmt långt bad när jag kommer hem sen!

Skriver kanske blogg sen, slänger nog in ett inlägg iallafall.


13.43

nu har jag pratade med älsklingen i telefonen. han börja bli frisk vilket är jätte bra. men nu är det istället jag som börjar må sämre :P haha. hoppas vi ses till helgne iallafall, saknar honom jätte mycket..

ska lägga mig och kolla på film och vila nu. ska iväg och jobba sen. kommer nog ta 15.00 bussen här ifrån. sen är jag kanske hemma till 18.30 eller något. hoppas det går bra idag..


jag bloggar kanske mer senare ikväll

Puss på allihopa



P.S  det är underbart att vara kär

<3

jag älskar min jocke <3

....

tack så himla mycket, verkligen! :'/

hemma från skolan.

hej allihopa.
Idag är jag hemma från skolan. har jätte ont i armen och känner mig jätte hängig. plus att det blev sent igår natt eftersom vi var tvygna att riva ut allt ur hela pannrummet. blev klart vid kanske.. 1 - halv 2 något.. men hur som hellst så har jag legat i sängen och vilat idag. ska lägga mig nu igen och kolla på film och vila upp mig. Ska även ringa underbaraste jocke :)


Ska försöka åka och jobba senare iallafall. beror på hur jag mår..

Hoppas alla får en kanon dag!

jag har ont och skrattar åt dig!

jag somnade efter vi hade ätit vid 18.00 tiden kanske. sen vaknade jag igen någon timme efter för att julia ringde mig. sen somnade jag om. sen vaknade jag av att chefen ringde mig och vi prata lite om jobb tider och så. efter det ringe jag min underbaraste jocke. känns tryggt att höra hans röst, blir alldeles pirrig och varm i hela kroppen<3  efter det sov jag ett tag till. sen har jag skrivit sms med lite av mina älskade vänner.

Haha något roligt! Det är ju verkligen jätte tufft att skicka sms och typ hota mig och tyckr att jag sla gå och hänga mig och massa :P jag typ höll på att kissa på mig av skratt, mamma också, lillebror och pappa också. Vi hade skit kul åt det där :) även mina vänner. lixom, varför sitta och skriva sånt där? säger att jag bara är tuff när jag har jocke och massa. Lilla du, jag vet vart jag har mig själv. jag är en tuff brud som ALLTID kämpar! jag kämpar mig genom livet och tar alla utmaningar. jag är inte rädd. Du VET att jag vågar. Så istället för att jämt hacka på mig på internett och sms kan du kanske våga komma till mig i verkligheten? För varje gång du ser mig kollar du ner i backen och säger inte ett skit. jag tycker du är pinsamm. sen att du sitter och säger att jocke har gjort något som han inte vågar berätta för mig... OCH!?! jag bryr mig inte. Jag älskar jocke. jag litar på honom. och jag struntar i om han skulle ha gjort något eller gör något. för vi litar på varandra och älskar varandra. Vi är vänner, vi är tillsammans och vi har alltid varandra. Så fortsätt håll på du om du tycker det är kul. Men vi bryr oss varken om dig eller din tjej. Vi skrattar åt er.


Mamma, pappa och lillebror är ute i pannrummet och river ut allting. dom har varit där sen klockan 19.00 ungefär. allting ska ut för imorgon kommer rörmokarna och sätter in nya grejer. Så nu ska jag ut och hjälpa dom. så dom slipper göra allt själva. kommer bli en lång natt. men mår inte så jätte bra. har verkligen jätte ont i armen och känner mig febrig och mår ganska illa. Så imorgon blir det ingen skola. Men får försöka orka till jobbet om jag är frisk.


Vi hörs allihopa!

måndag 16/11



Lackleggings - gina tricot
tunika - gina tricot

let it rain


Nu går man baklänges

Hej allihopa.
tror inte att jag kommer blogga så mycket idag. har jätte ont i armen. har nyss varit in till stan och tagit svin influensa vaccinet. gjorde inte ont alls. spände bara i armen när dom tröck in vätskan. sen nu har jag ont i armen bara, men det går nog över. Får se om man kanske börjar gå baklänges snart då?


Hur som hellst har min dag i skolan varit bra. Fick träffa alla tjejer igen. Och träffade ju såklart min underbara Gabbi<3 VI hade svenska först. gjorde inte ett piss på den lektionen. lyssnade på musik, pratade med lite olika folk och lärare. sen hade vi lunch och efter det matte. gjorde prov idag på kapitel 7, och det klarade jag! är super nöjd och glad. trodde inte att jag skulle klara det, men det gjorde jag.

efter skolanåkte jag ned på stan med julia. Vi kollade på lite skor och kläder och sånt. jag köpte ett linne från gina, ett vanligt basic. sen ett par jätte fina dekorations pinnar. lägger in bilder på det imorgon. efter de gick vi och tog 14.00 bussen hem. hade en trevlig pratstund redan på morgonen på bussen men även nu på hemgången. sen cyklade vi hem från gysta. mycket trevlig dag med henne :)


Nu väntar jag på att mamma ska göra Taco paj, mumsigt!

Saknar verkligen Jocke. hoppas att han blir frisk snart :(<33


Nu ska jag gå och vila och kolla på tv, är lite yr och mår illa faktist. hoppas att alla ni har haft en bra dag! slänger kanske in ett inlägg senare.

21.11




Nu återstår det bara att bädda ner mig i sängen, titta på någon film och sova.
Saknar redan Jocke, hoppas han blir frisk snart.

Godnatt

söndags mys

har hållt på och rensat lite papper och kollat skolarbeten. jag vet inte om jag har lämnat in mitt släktträd eller inte :S helt mysko, måste kolla det imorgon i skolan. måste göra klart ergonomin och lite annat också. Har matte imorgon också, och matthias tycker att jag är redo att göra prov på kapitel 7, men jag känner mig verkligen inte redo! varför ska matte vara så himla svårt och krångt för? jag förstår inte så jätte mycket, men jag gör verkligen mitt bästa. det är inte alltid jag är effektiv och gör bra ifrån mig på lektionerna. jag tappar lätt ålamodet när det gäller matten. men jag försöker verkligen kämpa på så gott jag kan. hoppas det ger resultat på nationella i december.


Jocke kom hit för ett tag sen men åkte nyss. stackaren är sjuk ;( hoppas han kryar på sig snart! antagligen har han smittat mig med, men det tycker inte jag gör så mycket. jag är så himla glad när jag är med honom. Så ingenting annat spelar någon roll, bara jag får vara med honom.




Ska snart packa ihop allting tills imorgon så jag har det klart. fast har bara först svenska på morgonen sen efter lunch matte. imorgon måste jag även göra klart min bild uppgift. lite paniik att jag inte jobbat på den än.. men ska iallafall ta lite te sen hade jag tänkt, sen bädda ner mig i sängen och kolla på någon film :) låter helt toppen tycker jag iallafall. måste iallafall lägga mig senast 21.00.

dusch/tv time!

Nu ska jag gå och ta en snabb dusch. sen mysa i soffan emd tända ljus och kolla på Grey´s Anatomy, och direkt efter det blir det One tree hill.

Det är faktist en hel del bra på tv ikäll.. vad ska man välja?!

16.47


sagoland

varför just nu?
varför alla dessa jäkla tankar?
Vill att dom försvinner, för jag vill verkligen inte det här.
du var ett förflutet jag inte ville minnas, inget mer.
Du var något jag egentligen önskar aldrig hade hänt.
Du var något jag aldrig gör om


vill du veta vad som går på tv?

Vill du veta vad som går på tv just nu?
eller vilka programm som kommer resten utav kvällen?
gå då in på denna länk, en super smart sida som jag använder varje dag
så man slipper den jobbiga tv-tidningen!

litet test.

Vem är du i din klass?

TÖNT

du har glasögon (x) som jag borde använda men gör itne det ofta
du har tandställning ( )
du arbetar alltid ordentlingt på lektionerna ( )
du gör dina läxor (x)
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov ( )
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ( )
du har blivit kallad tönt (x)


RESULTAT: 3

 

FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag (x)
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )
du röker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl (x)
du håller nästan alltid på med din mobil (/) inte alltid men en del
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
du brukar andvända klackskor (x)
du lyssnar mest på r'n'b ( )
du dricker ofta alkohol ( )
du har blivit kallad fjortis (x)

RESULTAT: 4½

EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan alltid svarta, röda kläder ( )
du sminkar dig med kajal/eyeliner (x)
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( )
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f (x)
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna, du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo ( )

RESULTAT: 2

BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger ofta folk "bitchblickar" ( )
du har någon gång hotat någon (x)
du har någon gång slagit ner någon ( )
du bråkar ofta med folk (/)
du är lättirriterad (x)
du är väldigt envis (x)
du är alltid den som "vinner" i bråk ( )
du är ofta i slagsmål ( )
RESULTAT: 3½


BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( )
du har stora bröst och blont hår (/) stora bröst men brunett
du har Linda Rosing, Pamela Anderson, Victoria Silvstedt eller någon liknande som förebild (  )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg ( )
du har haft ett "one night stand" (x)
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern ( )
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (x)

RESULTAT: 2½

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma vecka ( )
din garderob är alltid proppfull (/)
du har mer är 5 par skor (x)
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )
du får ditt studiebidrag (x) har hand om min egen ekonomi
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv (x) har sparat till det själv
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivet kallad rikemansbarn ( )

RESULTAT : 4½


Halo


söndag 15/11

hej allihopa.
som ni kanske märker är jag inte lika effektiv med bloggandet längre. jag skriver helt enkelt när jag känner att jag har tid och har något att skriva om. Helgen har varit bra. har umgåtts med vännr och lite allt möjligt. Igår var jag med Jocke. han kom hit på kvällen och gjorde mig sällskap. var meningen att jag skulle bränna en skiva men hann inte det. men iallafall så åkte vi till björklinge och det slutade med att vi hamnade hemma hos sikkan där även Emelie, marcus, matthias, hansson, dennis och kotten var. under kvällen kom även kotten. Några drack och lite sånt. Sikkan åkte med mig och jocke ett tag också i epan.

Blev iallafall att vi åkte hem vid kanske halv 2 tiden. när vi kom hem kollade vi på film, eller jocke kollade och jag somnade. haha. tror jag somnade före honom iallafall.


vad har hänt idag då: Jocke och jag tog sovmorgon och gick inte upp förns halv 1. väldigt skönt! Efter han åkt har jag tränat lite och kollat på tv.

ikväll: One tree hill!



hur ser morgon dagen ut då:
har skola vad jag kommer på just nu, annars ingenting. träna när jag kommer hem. ska ut och springa, så hoppas att det inte är allt för pissigt väder imorgon!

UNT




Jag och ellentin hamnade i UNT.
För att läsa allt, kika in här

Eddie

 

Igår var det Eddies tur att lämna idol. jag tycker att alla idolerna gjorde bra ifrån sig igår. var lite kul att dom sjöng duetter också :) Nu är det inte många kvar, dom som är kvar är:

 

Erik

Reza

Tove

Calle

Mariette

 

Vilka tror du kommer att stå i finalen?


underbar dag med Uppsala Praktiska gänget

hejsan hoppsan allihopa
har inte bloggat något idag eftresom att jag har jobbat på gymnasiemässan i stan. stod och informerade om min skola, Uppsala Praktiska Gymnasium och delade ut rosor till alla. Ellentin var också med och jobbade och lite andra killar. vi hade verkligen jätte kul och mysigt hela dagen. har jag inte sgat det innan så säger jag det nu igen, JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA ELLENTIN ANDERSSON! Finns ingen som är som henne. vi hade jätte mysigt idag. hon och jag kommer verkligen bra överrens. Sen blev vi interjuvade av UNT också :)

Haha, vi råkade ut för en sak idag också. kom fram en asiat och prtaade engelska med oss, och då ville han ha information om våran skola. haha ja hur gick det? xD vi klarade det iallafall! hoppas han förstod något iallafall :P

fick med mig en ros hem också som jag gav till mamma.
Syster är även här, hon har med sig sin nya bärbara dator som jag funderar på att sno av henne. men tror inte jag kommer att få det :P fick även min skinn jacka idag, i like!


HUR HAR ERAN DAG VARIT?

IDOL!

Nu är det idol som gäller mina vänner!
komma uppdatera bloggen senare ikväll. ska få besök av D också, sen ska vi iväg någonstans :P
haha. men hoppas att alla får en bra kväll


HEJJA ERIK!

outfit för fredagen den 13:e

Tunika från Gina tricot och strumpbyxor från h&m


fredagens shopping

Åkte ner på stan efter praktiken. Victor satt på bussen när jag gick på och han gjorde mig sällskap. vi gick omrking och pratade och kollade i affärer. haha han hade sån träningsverk stackarn och han fick jätte ont i magen när ha skrattade åt mig. till sist orkade jag inte säga något mer roligt för att vara lite snäll mot honom :P haha. men tack för en rolig stund på stan.

Jag shoppade lite också. Känns ganska skönt att ha pengar för en gångs skull :)
detta köpte jag:


BH, 99:-     H&M


Tunika, 149:-   Gina tricot


Tröja, 199:-   Gina tricot

19.47

här kommer bilderna på lite av det vi gjorde igår när vi hade julmys!



Vanliga galjar vi har format till hjärtan, som vi sedan har klätt med lite allt möjligt. vi lindade runt materialet med färgad ståltråd. riktigt mysiga faktist! har fixat galjar så jag ska göra egna här hemma.




Lite mysiga planteringar. vissa med ljus i.


ska köpa hem lite skålar så ska jag göra egna planteringar hemma som jag ska ge till mamma och ha i mitt rum. mormor kommer självklart få hon med!

Fredag den 13:e, November

Hejsan allihopa.
Minn dag har varit hur bra som hellst. har gjort jätte mycket på praktiken idag. Egentligen var det ju min sista dag. Men Veronica tyckte att det har gått så bra med mig och att jag är jätte flitig och massa, så dom ville gärna att jag skulle stanna. och klart jag gör det! Har som sagt hunnit med en hel del idag:

- städat
- slangat gerbera & germini
- varubehandlat
- skyltat
- gjort färdigproduktion
- hjälpt kunder
- gjort planteringar
- gjort arrangemang
- prismärkt
- rensat kartonger


har gjort jätte mycket olika planteringar idag. Mycket nu eftersom det börjar närma sig jul. kommer bli ännu mer senare när det är mer julgrupper som ska göras lixom. Men iallafall har jag gjort planteringar med ljus, blommor och lite sånt.


Gjorde 5 stycken sånna här fast med olika färger på St:paulan. Antingen rosa eller lila.


Plantering med en växt, kuddmossa och vanlig skogsmossa, ljuskopp och kanelstänger


Gjorde en hel del buketter idag också. och flera stycken som ser likadana ut.  med andra ord, färdigproduktion. har inte tagig bild på alla jag gjort, men här är några iallafall:


Solitär bukett med bland annat Videkvist, kalla och björngräs


Solitär buketter som innehåller:
Amaryllis
färgad Eukalyptus
steelgras

23.05

Nu får det räcka för idag. Det är ju faktist en dag imorgon också som man ska orka med. Ska måla naglarna i guld nu tänkte jag, sen krypa ner i sängen och titta på någon bra film. Hoppas att J inte kan sova så jag får sällskap, via sms iallafall ^^ haha. har kommit en rba bit på halsduken också, riktigt bra av mig!

Imorgon är det praktik som gäller. Kommer komma någon leverans från Cult tror jag så blir la att packa upp den, fortsätta pynta och lite annat. Men det märks imorgon helt enkelt vad jag får göra. ska komma ihåg att ta kort på grejer också.


Funderar på att stanna kvar på stan en stund efter praktiken och kika lite i affärerna. Har en del saker jag funderar på att köpa.

- Tröja
- Tunika
- Nagellack
- Linne

men får se hur det blir med den saken. Ska iallafall göra en bukett Imorgon till Ulla som fyller 50-år!


hoppas att alla har haft en kanon dag och kommer få en bra dag imorgon
Godnatt

Super fina stövlar på Skopunkten


Erik Grönwall

Här är min absolut favvorit låt från alla idol uppträdande, som Erik sjäng förra fredagen.
The Show Must go on. Jurryn ställde sig upp och grät, publiken jublade och jag var super glad!
En riktigt Idol


På fredag

 

Få en liten tjuvtitt på repitionerna här


.

When it knocks you down, just get back up!

Hjärtliga gratulationer

 

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Idas födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis till världens bästa Ida

Nu är du 1 år äldre och lika gammal som oss andra, nu är det bara elllentin kvar ;D <3


Million Dollar Bill


Dagens outfit



Strumpbyxor, H&M
Linne, Gina tricot
Stickad tröja, Gina tricot
halsband, H&M
Diadem, H&M
Halsduk, H&M
Jacka, Stadium
Skor, Skopunkten

Gårdagens outfit- 11/11








Tröja - Gina tricot
Stickad tröja - Gina tricot
Leggings - Vila

Torsdag 12/11

Då har ännu en torsdag gått. allt flöt på kanon bra och jag hann med jätte mycket. jag började vid 09.30 som vnaligt. när jag kom dit så gick jag ned och bytte om och sen satt jag och läste tidningen en liten stund. sen gick jag upp och städade butiken. sen var det dags för öppning. Öppnade och bärde ut alla grejer och tända maschaller och ljus inne i butiken. tycker det är jätte mysigt när vi har ljus tända så :) Fick göra en sorgbukett idag som var en beställning till en begravning. det var första gånger jag gjorde det men jag tyckte det gick bra fkatist.Mirielle förklarade jätte bra och visade mig hur jag kunde göra. men har som sagt hunnit med mycket idag :

- städat butiken
- varu behandlat
- gjort 6 stycken bordsdekorationer
- gjort en sorgbukett
- bärt kartonger
- hjälpt kunder
- Packat upp nya tomtar
- Julpyssel med tjejern!


mot halv 4 tiden var alla tjejer där. Veronica, Lina och Mirielle. Så veronica hade plaerat att vi skulle ha julpyssel. det var verkligen jätte mysigt. Hon kom med glögg, godis och pepparkakor. Vi stod och pratade och jobbade och hade verkligen jätte kul. Hann inte ta bilder på det vi gjorde, men kan visa imorgon. då vi också antagligen kommer göra mycket mer :) men vi gjorde iallafall hjärtan av galjar och lindade runt tilansia, mossa och lite annat. dom blev super mysiga. sen gjorde vi jätte fina andra planteringar :) Eftersom det börjar närma sig jul nu så har vi ju fått in lite julsaker. edt har kommit jätte mycket fint faktist. har lite bilder på en del av sakerna vi ahr fått in.


Super söta tomtar som finns i två storlekar! Dom är ful-söta xD haha. Jag ska absolut köpa en!


Jätte fina oljelampor


Guldiga ljusstakar


Som jag skrev längre upp så gjorde jag en sorgbukett idag. Här är resultatet:




Bordsdekorationern, ser ungefär likadana ut allihopa:


tiden går fort.

hej allihopa
nu är jag tillbaka igen. Tiden går så himla fort, har nästan inte tid att sitta vid datorn när jag har praktik och jobbet. Men jag tänkte uppdatera lite. jag har ju som sagt inte skrivit sen i måndags tror jag va? ;O alldeles för långt... men har hunnit med en hel del. Tänkte dela upp det lite nu och skriva lite snabbt vad jag har gjort i veckn. och sen skriva ett nytt inlägg om dagen.


Tisdag:
var i skolan. hade först idrott och efter det bild&form. På bilden så fick vi en uppgift att rita ett rumt. och det var inte bara att rita. utan man ska rita i 3D. jag tog hem det så jag kan fixa lite med det i helgen istället i lugn och ro. Efter skolan åkte jag ner på stan och kollade lite. Sikkan och dom kom in till stan och jag bjöd sikkan på max. älskar verkligen den tjejen enormt mycket. Efter det var det dags att börja jobba. Mona kom och hämtade mig och Lina vid OKQ8 och sedan åkte vi iväg. Det var bara jag och Lina som skulle städa själva. jag var verkligen tok nervös! Eftersom jag inte har städat själv så innan. men det gick verkligen super bra. Lina och jag kommer jätte bra överrens och komunicerar bra. Sen fick jag skjuts hem av Mona. Jocke kom hit en stund på kvällen.


Onsdag: Hade praktik då. Gjorde lite allt möjligt

- städade
- varu behandlade
- hjälpte kunder
- skylta upp nya krukor och tomtar i butiken


Mona skicka sms till mig och fråga om jag kunde jobba. Så hon hämtade mig eftre praktiken och sen sneare när vi var klara så skjutsade hon hem mig. När jag kom hem var jocke här. Vi kolla på tv och jag muppade mig som vanligt. haha, Mycket roligt ^^ höll även på med stickningen.


Där är lite vad som har hänt undet tiden jag inte suttit vid datorn. när jag levt livet :)

22.31

Sitter och pratar med underbaraste J på msn/sms.
Snart ska jag gå och lägga mig och sticka och kolla på någon bra film :)

imorgon blir det jobba efter skolan. vid 16.00 tiden. hoppas det kommer gå bra!
så får dryga på stan tills dess. eftersom jag slutar runt 13.30-14.00

Hoppas på att dagen blir bra
Imorgon är det dags att uppdatera med lite ny musik!

Godnatt allihopa

Veckan.

Nu är jg tillbaka vid datorn igen. J åkte för en liten stund sen, han kom hit ett tag och gjorde mig lite sällskap :)
just nu sitter jag bara och kollar runt lite. ska snart kolla på Fotbollsgalan som är på Tv.

Veckans schema och planering som det ser ut just nu:



Viste ni?

Viste ni att det finns något man kan använda som heter bladglans?
Det finns i en spray flaska som man sprutar på bladen så dom blir mycket glansigare och ser helt enkelt sprillans nya ut. Allting ser mer lyxigt ut när man använder det. Har tagit bilder så ni kan se hur det blir.

Före:



Efter:




Ser ni vilken himla skillnad det blir?

Färdig produktion.

Nu har jag laddat in bilderna från vad jag gjorde på praktiken i fredags. blev en hel del saker som jag kanske har skrivit. kan skriva upp lite mer snyggt vad det är jag har gjort och visa bilder.

- 3 stycken arrangemang i korgar
- 3 stycken arrangemang i små krukor
- 5 stycken lilje buketter
- 7 stycken små buketter
- 3 planteringar i vita krukor "fars dag planteringar"
- 3 stycken "fars dag planteringar" i glasskål
- 5 stycken höga buketter



Här kommer bilder och lite snabb beskrivning:


Planteringar i korgar som innehåller bland annat:
- Oasis
- Mossa
- Hypericum
- Galaxiblad
- Nejlika
Och lite andra växter


Planteringar i små krukor, väldigt enkla men fina. innehåller:

- Ros
- gerbera
- Nejlika
- Rosblad
- Änglahår
- Oasis



Höga liljebuketter som innehåller:

- 2 stycken liljor
- Steelgras
- Björngräs
- Något blad jag inte minns namnet på
- Pärlor
- Sisal
- Ståltråd



Lite minder bukett, men vädligt mysig. Innehåller:

- en hyacint
- 2 rosor
- murgröna



Plantering i vita lite högre krukor


Plantering i en glasskål fylld med jord och sand. Även guldiga stenar som dekoration


Höga buketter. Minns namnet på 2 blommor.

- Craspedia boll
- Tistel blomma




Det är inte så himla enkelt att minnas alla namn, för det finns ju så sjukt mycket. men man lär sig mer och mer för varje dag :)

Shoppade även i lördags.



som jag skrivit så var jag på Ikea i lördags. Och detta fick följa med mig hem + värmeljus

dagens shopping


Måndag 9/11

Hej alla glada. Och arga för den delen också.

Min dag har varit lugn men har hunnit med en hel del. Började med att jag försov mig lite lite imorse, och missa bussen med någon minut. Så jag fick ta 111 in till stan. Där hoppade jag av vid fyrishov där älskade Ellentin stod och väntade på mig (tack!<333) Vi tog 13 till skolan. Ellentin tyckte jag var sprallig och hyper hela tiden. Var pigg och glad och flummade en hel del, och gick och gjorde massa ljus effekter. haha, ja. så kan man ju vara ibland. När vi kom till skolan så skulle vi ha Svenska. Vi fick någon uppgift som jag inte fattade ett dugg av, och jag fattar fortfarande inte. Så tog hem det istället så får pappa hjälpa mig :)

Vi hade även Matte idag. Och den gick ganska bra. Jag räknade lite, men det gick ju såklart inte fort. men jag fick en del gjort och förklarat för mig :)

Efter skolan tog jag och tjejerna bussen ner till stan. vi hoppade av vid stationne där ellen tog ut pengar och skulle ge Linda. Sen gick vi skilda vägar. jag och ellen gick ner mot centrum och pratade lite. sen gick vi och köpte godis! :) och ja ibland får man vara onyttig. Efter de gick ellentin hem och jag gick vidare mot bussen. stannade till och köpte lite garn, eftersom jag ska börja (har börjat) sticka en halsduk :)

När jag kom hem satt mamma och jag och åt godis och fika medans vi vänta på lillebror. när han kom hem åkte vi in till stan för han skulle klippa sig hos kusin Johanna. Hon är gravid och har fått en jätte stor mage :) hur fint som hellst! hon ska ha barn i Januari är det beräknat, så det är verkligen inte långt kvar. och man vet ju aldrig om den lilla kryper fram tidigare :)

Efter det åkte vi och hämta syster hemma hos henne, och sedan vidare till polisen där jag skulle fixa pass. Sen åkte vi upp till gränby där lillebror skulle köpa skor. jag köpte ett par vantar, träings linne, strumpbyxor.


Så som ni ser har jag haft fullt ös hela dagen.
Hur har eran dag varit?

22.40

Nu mina vänner ska jag gå och lägga mig och mysa i sängen och kolla på någon bra film :)
Imorgon är det skola som gäller. Börjar 08.45 som vanligt och slutar typ 13.30 skulle jag tro
Efter det kommer jag vara kvar på stan och vänta tills mammsen och lillebror kommer in.

Hoppas alla har haft en bra helg & kommer få en bra dag imorgon
Godnatt

Rabihs tur



I fredags var det Rabihs tur att lämna idol. jag tycker det var bra eftersom jag inte gillar honom alls. han verkar vara en jätte snäll och gullig kille, men jag tycker inte om hans röst. Men då är frågan, vem står på tur nästa gång? är det Tove kanske?

London.

Nu börjar det närma sig. snart kanske jag åker.
tycker att det ska bli jätte kul att åka iväg, kommer bli världens upplevelse. men kommer även vara lite tråkigt. kommer sakna sikkan, jennifer, jocke, gabbi och alla andra vänner :/ men det kommer bli bra, det ska bli kul ! :)

London.

22.01

jag skrattar inte med dig. Jag skrattar åt dig

i´m back!

Hej allihopa

Nu är jag äntligen tillbaka igen efter blogg uppbehållet. ledsen att jag inte varnade för det. men orkade helt enkelt inte sitta vid datorn alls denna helg faktist, och det har varit ganska skönt. en liten paus lixom. men hade en hel del inlägg på bloglovin som andra skrivit om jag inte läst , 260 stycken -_- haha, men jag läste alla!

kör lite snabbt om vad som har hänt i helgen.

Fredag: Hade praktik och dagen var jätte bra och gick snabbt, vi gjorde en hel del saker. Kommer lägga in bilder imorgon när jag har lite mer tid och har hittat min kamera. Men gjorde ganska mycket färdigproduktion, väldigt kul! :) Veronica var och handlade massa nya snitt och det var en hel del coola blommor :)

Stannade inte kvar på stan som jag hade tänkt, orkade inte helt enkelt. Men jag köpte med mig bakelser hem från Savoj och bjöd familjen på eftersom det var carl gustav dagen eller var den heter. och dom var supergoda!

På kvällen sen skjutsade mamma mig till Läby hem till Jocke där även jennifer och joel var. Vi kollade på idol och pratade och hade jätte trevligt :) Sen fick jag lite ont i skallen eftersom jocke kasta en sak rakt i pannan på mig, smack lixom! haha. men efter idol senare på kvällen så åkte vi epa till björklinge och tillbringade resten av kvällen där med Sikkan, sigge m.m  Vi pratade även med Farbror Blå som kom dit, trevliga personer det där. Sen skjutsade mamma jcg och lillebror hem sigge och jag åkte hem och sov.

Lördag: Vi åkte in till stan vid 11.30 tiden. mamma och pappa lämnade av mig och lillebror på Ikea där jag handlade lite (bilder kommer imorgon) Medans dom var in på stadium och coop. Sedan åkte vi till bauhouse och köpte ett hyllplan till mig. Visar bild imorgon på hur det används, men bra blev det!

Efter det vid 13.00 tiden åkte vi hem till Fredrik som fyllde 25år, grattis till honom! Träffade hans familj & släkt där, trevliga personer! Däe bjöds det på smörgåstårta och lite gott fika. sen åkte vi hem vid 16.00 tiden. Då när jag kom hem duschade jag och bytte om. sen kom J och hämtade mig. Vi åkte till björklinge och var med jennifer och annat folk. senare var vi även med sikkan, sinnan m.m  Vid 00.00 tiden åkte vi hem och kollade på film. Vi kollade på Johan falk film. har aldrig sett dom, men dom verkar bra! sen somnade vi runt kanske 01.30.

Söndag:
Vi vakta lite hela tiden och somnade om under morgonen/dagen. Efter ett tag km hundarna och myste lite med mig, gosigt! sen gick vi ner och J åt frukost och jag börja kolla på en ny johan falk film. Senare runt 12 tiden kanske så skjutsade J hem mig.

När jag kom hem var det full rulle här. mamma och dom skulle först till morfar och sen farfar. så jag åkte med. jätte kul att träffa dom igen!

sen nu ikväll har jag fixat lite i rummet sen kom J hem. han åkte för en stund sen så nu sitter jag här igen.
ska snart gå och lägga mig och kolla på film. är ganska tung i huvudet :(

nu vet ni hur min helg har sett ut!

20.10

nu ligger jag här i soffan i min pyjamas med tända ljus i hela rummet.
sötaste katten ligger bredvid mig och sover och jag pratar med underbaraste J.
Och äntligen träffas vi imorgon, har verkligen längtat! Hoppas dagen går fort<3

Ska åka upp på stan en snabbis imorgon efter praktiken och inhandla:

Ny pyjamas
Rakhyvlar
strumpbyxor
leggings?
puder
ringar
Linne?

jag får helt enkelt se vad som följer med hem :) imorgon kväll blir det myys<333


nu ska jag fortsätta prata med J sen sova
Godnatt

the songs.



Inget tema på fredag


love story




blir varm i hela kroppen när jag tänker på dig
du ger mig rysningar från topp till tå<3

ljuslyktor

här kommer den lovade bilden på gårdagens inköp, mina ljuslycktor som sitter på väggen :)


klädsel

tights, H&M. Tunica, gina tricot


lång hård dag.

hej allihopa.
nu har jag äntligen kommit hem från praktiken. fick skjuts in imorse av mamma så fick en ganska lång sovmorgon. det har varit fullt ös på praktiken idag, vi har haft en hel det att göra och var lite rörigt ett tag men det ordnade tills sig! Under dagen idag har jag ungefär gjort:

- sopat butiken
- skurat golven
- slangat grebera & germini
- gjort 7 fars-dag buketter
- städat källaren
- lastat in jul leveransen
- varunehandlat
- fixat kylen

- lindat en mosskrans

Gjorde som jag skrev fars-dag buketter idag, och dom bestod av: Salall, rosor, anastasia, germini, hypericum.
Det är ganska avslappnande på något vis att stå och fixa ihop lite buketter, vist det är pilligt och sånt. men det är ändå lugnare än att bära kartonger lixon. bild på tre av buketterna kommer här:



Lindade även en stor mosskrans som sedan skulle användas till begravnin. och självklart så skulle det på blommor på den också men den delen skötte Lina för det är hon jätte duktig på :) men här är kransen jag lindade iallafall:



Hade en jätte trevlig pratstund med Veronica under lunchen också. vi satt och pratade om lite allt möjligt och hon berättade om en läskig händelse för henne och massa annat. senare på dagen hade hon även köpt jätte goda mazzariner till alla oss tjejer som vi fikade, jätte mumsigt!



Senare den sista timmen så städade jag ela källaren. från början kan jag lova att allt nästan låg i en hög och man kunde knappt komma fram, allt låg huller om buller. men sen när jag städat låg allt i hyllorna och stod i staplar på golvet, tjejerna blev jätte glada. sen fick jag bära ner hela jul leveransen som kommit idag, två pallar -_- haha. men jag fick en bra träning eftersom jag var tvungen att springa upp och ned för trappan. så det är ju bra!
Men dagen har varit bra, men lite jobbig. Får se hur morgondagen kommer att se ut :)

20.09

Nu ska jag fika sen skriva med underbaraste J.
Efter det är de sängdags.

jag längtar verkligen tills Fredag. Ska hem till J då <33


Hoppas alla har haft en bra dag. det har jag iallafall
får ertt leende på läpparna och världens pirr i magen när jag hör från J
Du är verkligen helt underbar<3

Outfit.


jeansleggings, gina tricot. linne, gina tricot. stickat, gina tricot. hårspänne, kicks


now we standing in the rain


19.00

Syster kom och hämta mig efter praktiken. jag köpte med mig fika hem från konditoriet savoj som vi ska fika senare ikväll. Får se hur länge jag orkar vara vaken, är ganska trött faktist. Köpte även två jätte fina vägg lyckotr idag från Gullvivan. Bild på dom kommer när jag har satt upp dom på väggen. Men jag säger då det att dom är verkligen hur söta som hellst!

Tog ett bad för en stund sen och målade på naglarna. Nu ska jag snart ringa chefen och prata lite.
Sen kanske det är dags att sova?


VILKA SKA TA VACCIN FÖR SVININFLUENSAN?

Onsdag 4/11

hej allihopa.
Min dag har varit jätte bra, men skit kallt! Vi tände lite värmeljus i butiken och fick ta på oss halsdukarna, mysigt men kallt. Vi har även börjat tända maschaller utanför butiken, det ser jätte mysigt ut :) speciellt när det är mycket grankransar och allting. Idga har det varit full fart i butiken, vi har haft mycket att göra. tog inte lunch förns runt 14.00 idag faktist. Det jag har gjort idag är ungefär :

- 44 bords arrangemang (lika dana ungefär)
- varubehandlat
- skrivit på checkar
- fixat snittkylen
- hjälp kunder
- förnyat blommor i arrangemang
- bud till slottet


När jag gjorde dom där 44 bordsarrangemangen så.. ja, man tröttnade efter ungefär 15 :P haha men var ju tvungen att göra alla för det var ju beställning. så vi packade dom i backar sen, och såhär blev det, x3



Sen gjorde vi även arrangemang till slottet, jätte stora och fina. här kommer bild på det största.



och gjorde ju varubehandling också, på t.ex :




Jag trivs verkligen jätte bra på Gullvivan. Tjejerna är jätte trevliga och vi har roliga pratstunder tillsammans. synd att jag slutar där om ca 2 veckor kanske. eller 1 vecka jag vet inte riktigt än :/ men sen bär det ju av till London så ser ju fram emot det också.

Imorson har vi mycket att göra. det är mycket beställningar för begravning så det blir en hel del till kistor. Så imorgon blir det nog stressigt skulle jag tro. får se om man hinner äta, haha.


One step at the time




Nu får det räcka för mig idag.
Imorgon är det praktik, och har verkligen längtat. Trivs jätte bra där hos Tjejerna. Allt flyter på jätte bra och jag lär mig en del saker :) Så börjar 09.30 och slutar 15.45 . Hoppas att alla har haft en bra dag och kommer få en toppen dag imorgon. jag bloggar när jag kommer hem :) Kommer även lägga it ett "schema" på vad jag har bestämt resten av denna vecka.

GODNATT

Panik!

Nu ahr jag suttit och skrivit ihop mina jobbar tider och allting som ska lämnas in till chefen imorgon.
Känns skönt att ha det gjort. Men en sak som jag kom på nu som jag måste göra klart är mitt släckträd!
PANIK x3!!!! har företags historia också jag måste fixa, får göra det imorgon på pratiken om verinoca är där.
Ska gå ut och äta snart också. har ju inte ätit något sen jag kom hem.
mamma är en ängel och gör matlåda till mig också tills imorgn. det blir pyttipanna, mums!

Sitter och pratar med världens bästa jocke, du är underbar<3

beautiful

 

Är verkligen glad att jag har dig. du ger mig ett léende på läpparna varje dag<3


Extra

måste tipsa om detta super goda tuggumi!

Det gar en syrlig smak av citron, rekomenderar det verkligen.

Smaken sitter i jätte länge

 


Jill Johnsson på Spotify

Du med Spotify, klicka här för att komma till Jill Johnssons nya skiva :)

Beyoncé


Kicks

var ju som sagt upp på stan en snabis med ellentin och då köpte jag dom här två

jätte söta hårklämmora ! :) Ska absolut köpa fler någon annan dag

Från: Kicks


Tisdag 3/11

hej allihopa här i världen.
Som ni kanske märkte så skrev jag ingenting imorse innan jag åkte till skolan eller i skolan. hann helt enkelt inte. Men som jag skrev igår så började jag 11.30 idag. jag tog bussen in till stan och hoppade av vid gamla brandstationen, dit kom även ellentin som sovit hos sin farmor :) så fick sällskap till skolan! När vi kom till skolan så skulle vi ha bild&form, och idag var även målarna med. Dagens uppgift var att vi skulle rita av något som har med vårat yrke att göra, så i mitt fall något som har md florist yrket att göra. jag målade av en kruka med en Amaryllis i, och jag är riktigt nöjd med resultatet. lag faktist ned lite extra tid och målade med akvarell färg :) Kan ta bild på den nästa tisdag och visa. Lektionen gick super bra och vi hade jätte roligt.

Vi slutade vid 13.30. Då tog jag, ida och ellentin bussen ned till stationen. jag och ellentin fick något impuls ryck och vi gick faktist och åt på Cina :D  Ida kunde tyvärr inte följa med för hon skulle till biblioteket och lite sånt.


Ellentin och jag hade det verkligen jätte mysigt på resturangen. Vi åt på China Garden. Vi satt och pratade och skrattade och hade jätte trevligt. känns verkligen skönt att jag har henne i mitt liv. Världen mest underbara och gulligaste tjej! Ellentin stumpan jag älskar dig! tack för en underbar dag<33



Efter det gick vi ned på stan för jag skulle handla på Kicks. Sen gick vi nedåt mot Polishuset. Ellentin gick till sin farmor och jag gick till OKQ8 där Mona hämta mig, det var ju jobbar dags idag. Jobbet gick super bra, Nya tjejen Linda var där också, jätte trevlig tjej :) allting flöt på och det gick som sagt bra. men är helt slut nu. det är ju ganska högt tempo.

kvällen/morgondagen - GODNATT

Nu ska jag gå ut i köket och göra lite varmt te, eftersom min mjölk är slut, buhu! ;(
mamma ska handla hem mer till mig imorgon, behöver ju mina special grejer
Ska nog ta en macka också och ett äpple. sen ska jag lägga mig här i soffan och kolla på film.
Funderar på att kolla på Hannah Montana the movie.
Oh yes jag är barnslig, men vad tusan gör det då, i like it!

Hoppas alla har haft en bra dag och kommer få en kanon dag imorgon


Imorgon kommer det bli bloggande på förmiddagen, för jag börjar inte förns 11.30 :D
så kiommer slänga in något inlägg innan jag åker.
Sen slutar jag skolan vid 14.00 tiden och då ska jag ner på stan och äta och vänta tills jag börjar jobba vid 16.00
kommer komma hem lite sent imorgon, men ska försöka blogga när jag kommer hem!

Imorgon ska jag göra en speciell sak :)
vad jag ska göra.... får ni veta imorgon :D

GODNATT!

Busigt enkelt & Lekande lätt


rosa.

nu har jag målat naglarna, dom blev metallic rosa. jag älskar färgen!


21.46

Nu ahr jag kollat klart på ullared. haha det var faktist ganska kul. jag diggar verklien tanterna som var med ! ;D så himla balla. Ska absolut fortsätta följa det programmet nu 6 veckor frammåt!

har även hunnit bada och tagit bort mitt gamla nagellack. Nu ska jag måla dom rosa tror jag faktist.


hörs senare mina läsare.

Nu ska jag gå. ska göra allt detta medans jag är borta:

- prata med mamma
- kolla på Ullared
- bada
- smsa
- fixa naglarna
- planera rummet



bloggar igen senare idag. Hoppas att ni fortsätter läsa min blogg
men nu är det dags att börja kommentera mer!

Premiär ikväll

ikväll är det premiär på det nya tv programmet Ullared, det får jag absolut inte missa!

Svensk dokumentärserie från 2009. Säsong 1. Avsnitt 1 av 6. VDn Boris är lite bekymrad när solen strålar, vilket är dåligt shoppingväder. Kjell, Rose-Marie och alla deras döttrar från Malmö kommer varje sommar till Ullared och bor på campingen och handlar allt de behöver för det kommande året. En av de 1050 anställda på varuhuset är Morgan som jobbar på lagret. Han bor ensam i ett stort hus som han visar upp. Maggan och Gittan från Göteborg är stamgäster och de är mycket exalterade över att få se idolen Robert Wells. Från Vimmerby kommer den blonda makeupartisten Mattias och hans färgglada mamma Susanne. Även 06/11.

 

SKA DU TITTA PÅ PROGRAMMET?


Ni har la inte glömt?


haha. älskar erik!


vädret

 

här får ni se en lite överblick på vad dom säger att vädret kommer se ut.

Ser ju helt okej ut tills slutet på veckan. hoppas det blir regn uppbehåll!


Nygjort design

Nu har jag gjort ännu en design.

Julia Jansson

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

denna design är dock bara tillfllig tills hon har lite bilder att skicka. skriv gärna vad ni tycker om den. och dom andra designerna också :)


when i say jump you say how high


tidigare designer gjorda av mig - Caroline K

Caroline Karlsson
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Gabriella

gabriella björk
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Joachim

Joachim Lejthoff
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Annika

Annika Tuvesson/Syster
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Ida K

Ida Karpmyr
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Ida

Ida Karlström
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Ronja

Ronja Gustavsson
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Jennifer

Jennifer Lindh
(klicka på bilden för att komma till bloggen)


tidigare designer gjorda av mig - Carro

Lägger in lite designer som jag har gjort.

Caroline Pettersson
(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)


Måndags outfit



- Jacka / haléns
- vantar / H&M
- mössa / H&M
- stövlar 7 skopunkten




- Linne / gina tricot
- stickad tröja / gina tricot
- leggings / Josefson
- halsband / H&M

För naglarna

dagens shopping :
* rosa glitter naglellack
* is blått glitter naglellack
* nagellacks borttagning
* örhängen


Måndag 2/11. Första dagen efter lovet.

första dagen i skolan idag efter ett kort lov (enligt mig) de gick bra och rullade på, lite seg kanske men tjejerna gör den guld värd ! första lektionen hade vi svenska B. Ellentin försov sig så hon kom efter en lite stund. vi satt och kollade på en dokumentär om pjäsken Julie. haha Linda sötnosen lyckades somna. Det hade vi en aning roligt åt. Sen var det lunch vid 10.30. Den ar trevlig och vi satt och pratade med lite lärare. Efter den hade vi matte. de gick dålig som vanligt. jag fattar ingenting. Vinklar lixom. varför ska det vara nödvändigt!? usch säger jag bara! Matthias tröttna på mig för att jag satt och kolla i skolkatalogen som vi fick idag. Så efter ett tag tog han den och kolla i istället och ellentin fick förklara för mig. det sluta med att jag skratta så jag grina och ellentin skrattaed åt mig och kallade mig söt hela tiden.

Efter skolan åkte jag, linda och ida ner på stan och kollade lite. Sen när vi var inne på apoteket för att Ida skulle hämta ut sin astma medicin så blev linda lite nervös för att MR C Skulle komma. Haha snuttan fumla med lite tablettaskar och vände upp och ned på dom och skulle lossas läsa, så himla söt! Sen när han kom sa vi hejdå och Ida och jag gick till H&M. jag köpte nagellack och nagellacks borttagning.

Sendan när jag sagt hejdå till Ida gick jag till glitter och köpte örhängen. Sen gick jag vidare till bussen.
Jag tycker det är sjukt kallt ute nu på dagarna, kvällarna och på morgonen! Måste verkligen åka och köpa en ny vinterjacka!


Lägger in en bild på sötaste Linda när hon somnade på lektionen:


20.42

Bloggen är super konstig. så det här blir sista inlägget för idag.
Ska även fika lite sen ska jag faktist sova. det är ju skola imorgon :D

skriver mer imorgon


morgondagens planer:


* skolan
* stan med carro

Erikas tur.



Som dom flesta kanske vet var det Erika som fick åka hem i den senaste fredags finalen i idol 2009. Erika har en jätte fin röst och ibland berör det verkligen när hon sjunger. Jag tycker inte att det var hennes tur att åka. Men det är ju någon som måste åka. dom bara minskar och minskar hela tiden. men när är det Rabihs tur att åka? Jag tycker det borde vara snart. Gillar inte hans röst alls. Den är alldeles för ljus.

tv dag!

- Uggly Betty
- Desperate houswives
- Grey´s Anatomy
- One tree hill
- Gossip Girl


bara bra program efter varandra idag på kanal 5 !

15.02

Nu ska jag gå och äta lite.
Senare ikväll ska jag skriva lite om hur det var vid Fredags finalen i idol, bättre sent än aldrig!

hoppas alla får en bra dag!

1/11

Kom hem för ett tag sen från Jobbet. Det gick lika bra som vanligt. Jobbade med Rebecka och Line idag, jätte snälla tjejer! Det kändes som att det gick jätte fort idag, vi var vädligt effektiva. men det var ju ett ställe mindre idag också så städade bara 3 ställen. var hur trött som hellst imorse när jag skulle in till stan. Gick inte upp förns 8 och bussen gick halv 9 så det blev ganska stressigt faktist. Men nu är jag hemma iallafall och har tagig ett bad, så sitter i mina underbara mys kläder nu. toppen skönt!

har inga speciella planer för dagen. ska äta lite lunch snart hade jag tänkt sen bara ta det lugnt. Kolla runt lite här vid datorn och ladda på ny musik på mobilen också :)


lördag 31/10

var först hos mormor. moster, mårten och syster var också där och alla vi åt mat och massa :) senare skjutsade mamma ner mig på stan så jag kunde ta bussen hem till kotten. När jag kom dit kollade vi på tv med hans föräldrar. Kollade på AFV, haha och gud vad vi skrattade! Efter ett tag kom Jennifer, joel och jocke. och senare även sikkan. kotten skulle försöka skrämma henna med det gick ju inge vidare. Efter en stund drog vi ut. jag sikkan och kotten gick och dom andra åkte epa. vi gav oss upp till affärn där det var lite allt möjligt folk. Blev även "barnbakt" under kvällen typ. Man kände sig som de iallafall.

Orkar inte skriva allt om kvällen. Men kan skriva en del händelser och höjdpunkter lite kortfattat

* Kotten skrämde ungar som kom och skulle fråga "bus eller godis"
* Kotten skulle försöka skrämma sikkan
* Vandringen upp till affärn
* Sikkan skulle röka med masken
* Joel och Jocke hämta vatten i en ficklampa
* Fulla på byn
* Tuffa killen som varnar andra killar

* Kotten och jocke skrämde små tjejer




RSS 2.0