helt galeet mina vänner

sitter här i min soffa med ellentin! :D har prövat hennes nya locktång som funkade great. snart ska vi duscha och äta mammas goda ost&skink paj, sen blir de skoj med grabbarna! imorgon blir de kalas fest med kalas röj och kalas dricka. HELT GALET!!!!

lägger mig själv åt sidan

det här blir ett mycket kort inlägg. klarade av allting idag, fikade med tjejerna, shoppade, studion, avatar. jag överlevde dagen. imorgon kommer mer info med bilder. imorgon ska även min ellentin sova här, åå jag längtar. vi ska ha så mysigt. tagga inför valborg! kärlek<3

without your love

orkar ingenting nu. har brytit ihop totalt igen och bara skakar i hela kroppen. jag fattar inte vad jag gör för fel.. allting går åt helvete, jag har ingen kraft eller vilja kvar längre. jag försöker hela tiden varje dag, jag försöker för mina vänner skull. får höra av dom "glömm honom han är inte värd dig"  "vad är det för stolpe du hittade egentligen"  "miffo"  "idiot"   och mycket annat. men hur ska man glömma någon man verkligen älskar? jag har fått ihop ett riktigt kombo iallafall, gråter och spyr och äter inte. grattis till mig typ.. hur ska man orka sånt här? jag orkar inte, min kropp orkar inte..  jag vill glömma men ändå inte. jag klarar inte av att sova i sängen, har inte gjort de på minst 1 vecka. måste sova i soffan. jag är rädd för sängen, den är så stor och känner mig bara mer ensam där :'(  ett rop på hjälp.

ett lycka till tack

dagen har bestått av; skola, stan, jobb, ikea/coop, hem

orar ine skriva så mycket mer. är inte på det bästa humört just nu. Ska iallafall börja med en ny kurs i skolan, Psykologi A. den ser jag verkligen fram emot! Imorgon är det redovisning + bordsduknng som gäller. önska mig lycka till! godnatt

arg, less och allt man kan tänka sig

jag är arg så jag spricker
jag är så besviken att jag gråter
jag är så ledsen att jag inte orkar mer

orkar ingenting just nu.. allt jag fått i mig idag var lite Kina mat. jag vill inte äta, jag orkar inte äta, jag har ingen lust att äta helt enkelt.fuck på allt känns det som just nu.. har prov imorgon och jag har inte haft ork att plugga mycket till det. har suttit och pluggat en del nu ikväll. men sen kom faktist syster så har pratat massa med henne mamma och lillebror.

orkar inte skriva mer nu. ska gräva ner mig i soffan och kolla på tv och prata med dom som älskar mig (till skillnad från vissa andra )

seger

grattis till lillebror och bälinge till segern mot iron! men lillebror. ja.. de är ju tur att du har snygga skor iallafall ;) hehe. snart är de davinci koden som gäller med massa chips och frukt. mumsigt.

sitter och väntar på att min lilla hemliga beundrare ska logga in på msn (a) hehe vi bestämde igår att vi skulle höras där nu ikväll. så får la se när den loggar in.


true

jag vill inte tänka. jag vill absolut inte hoppas på för mycket, vill inte hoppas alls.


söndag.

grävde ner mig i soffan igår kväll och somnade där. fick även ett samtal på natten av johan som väckte mig -.- men de är okej. förlät honom tack vare allt han sa (: hehe. har legat på samma plats i soffan idag med. har någon cp dag idag igen... kroppen vill inte sammarbete och verklige inte känslorna. har pluggat till provet jag har på tisdag. har äe fått i mig lite mat idag iallafall. eller aah räknas ett glas fil? iväll ska jag i till bälinge och kolla på lillebrors fotbollsmtach. får lite annat att tänka på iallafall.

veckan som kommer.

måndag: skolan först sen jobba. sen Ikea m.m med mamma
Tisdag: skolan och prov. jobba
Onsdag: Tatuering?

de ä vad jag vet just nu iallafall.

hör av dig!

och så har det gått ännu en dag. har faktist bara varit hemma ikväll, skönt de ockå ibland . har kollat på tv och film med mamma och pappa och fixat lite med datorn. pratade även med johan ett tag okså i telefon och vi har besät att jag åker till gotland när jag slutat skolan nu till sommaren :) ska bli skönt att komma på "semester"

sitter och pratar med en kille på msn nu som tydligen har fått min msn av en annan kille på en fest. den killen påstodde tydligen att jag var "skön" eller något.haha. någon alex kanske. med en tatuering på underarmen. jag har inte en aning om vem du är men eftersom du tycker att jag är skön kan du ju höra av dig xD haha

jag tänker inte stanna kvar






we gonna stand on the line

livet rullar på iallafall, även fast det inte är som jag vill. men tack till mina underbara vänner, lärare och familj som ställer upp för mig även fast jag inte ber om de. det känns skönt på något sätt att folk märker att något är fel utan att jag säger något.. bröt ihop lite i skolan för någon dag sen. men tack vare tjejerna ordna de sig.

jaha vad är det som har hänt då..

fredag: skrev nationella i skolan. åkte sedan hem lite senare och duscha m.m   senare på kvällen skjutsade lillebror in mig till bälinge och jag åkte in till stan till stoffe :) vär där med trevligt folk och de var helt okej. senare kom söder och hämtade mig och vi åkte och kollade på avatar för att jag ville de :D hihi. råkade somna där också tyvärr

Lördag: vaknade upp som ett åskmoln hos söder och skrek att han skulle skjutsa hem mig. haha skulle ju jobba idag xD och ju har jag jobbat klart och de gick kanon.


kvällens planer: shabo? stoffe?


jag försöker lägga allt åt sidan, alla känslor och allting. jag vill inte minnas.men jag tror på dig de vet du. jag hoppas verkligen på det allra bästa

since you been gone

vad ska man säga om dagen än så länge.. piss? deprimerande? sorgsen?  har inte sagt så värst mycket alls idag. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. jag vet inte hur jag ska ttrycka mig längre. jag kommer aldrig mer våga säga hur jag känner eller något. jag vill inte berätta. jag vill vara tyst.. antar att livet ska vara såhär.

1 macka, 1 äpple, vatten. ja .. behöver kanske inte säga så mycket mer.. ska ner på stan sen och fixa med banken (har fixat internet bank) vilkt känns skönt. tänkte ta ett konto utdrag också och springa in på MQ. måste kolla ut lite nya kläder jag kan köpa sen olyckan..

just nu: sitter i ett grupprum med gabriella och elin. jobbar med kultur & stilhistoria. ska lämna in det imorgon. har skisser kvar att göra och fixa med en kalkyl. annars är jag faktist klar med det mesta. känns riktigt skönt. dags att börja plugga till exponerings provet vi har nästa vecka på tisdag. och har dessutom nationella del 2 i Svenska B på fredag. Ligger tyligen ganska bra till och skulle kunna få ett MVG enligt dom. Så jag hoppas att uppsatsen kommer gå bra.

new in

som ni ser nu har de kommit upp en ny desgn. tänker inte kommentera mer om detta..

you´re everything to me

dagen har varit skön faktist. Åkte till markus igår kväll och sov kvar där. Sen började jag inte förns halv 12 idag. så tog halvv11 tåget från knivsta, hann träffa älskling en stund innan också i de mysiga vädret :) när jag kom till skolan skulle vi ha el-lära och vi fick göra skarvsladdar, och de gick ju kanon bra. även fast jag var rätt sugen på att göra fel så de skulle bli kortslutning..  Sen bar de av till Biotopia iallafall. de var gansa mysigt där faktist. hade kul med ellentin min fina underbara flicka. efter de så gick hon och jag för att äta lite. de var myys.

har precis kommit hem från jobbet nu också. gick kanon bra att jobba idag faktist.

stannade även till på stan en snabbis och där ifrån fick en jacka föja med mig hem :) vet inte om jag orkar lägga upp bild. om ni vill se den så får ni skriva de så lägger jag upp bild.


hur ser morgondagen ut då: Jo imorgon är det floristik i skolan. men skulle tro att vi fortsätter jobba på arbetsmiljö faktist. orkar inte ha det egentligen... fick även veta att vi har prov nästa tisdag i exponering som kaka på allt. men men.. sen så ska jag la plugga och glassa i solen :)

måndag

har precis slutat i skolan nu.. talet gick ganska bra faktist. slutade på ett VG iallafall så det är jag nöjd med :) hade el lära idag också, inte så jätte roligt men de är ju inte så himla svårt heller så de funkar. börjar inte förns halv 12 imorgon så de är nice ;) sitter kvar i skolan nu med flickorna i ett grupprum, har utvecklings samtal vid 2. efter de ska jag nog ner på stan och köpa lite underkläder, och kanske någon klänning eller något . sen börjar jag jobba vid 4. efter de blir de till att åka hemmåt!

blir så less på sånt här. man tröttnar faktiskt.. men men får la se hur det blir. just nu orkar jag inte bry mig. är glad att jag har mina underbara vänner. med dom har jag kul och glömmer alla problem.

less!

är bara så jäkla less just nu.  och tyvärr är jag känslig också :'/ känner inte för att skriva mer just nu..

good life

Nu blir det kvällsmat, grillat! galet gott. efter de ska jag och pappa ut och övningsköra igen ;) måste juligga i nu om jag ska lyckas ta körkortet någon gång. är lite små bitter på mig själv. lyckades riva ner dusch draperiet och det vägrade sammarbeta med mig! men fick upp det igen till slut iallafall.

slänger la in ett inlägg när jag kommer hem igen , får se om man hamnar i diket eller inte.


tal skrivning

trevlig kväll igår, de tackar jag för. övningskörde hem med pappa lite bara för en stund sen. tänkte försöka köra senare också. men just nu låter ett bad lockande, och skriva nationella talet -.- önska mig lycka till typ!

sen ikväll bär de av till mackan, kommer bli så skönt att få träffa honom :)

upp och iväg!

nu ska jag ut och övningsköra :D hörs senare!

en stor lättnad

Nu är jag äntligen klar med kultur och stilhistoria uppsatsen. har suttit hela dagen och skrivit och skissat och skrivit och skrivit. Nu är jag äntligen klar! känns som en stor lättnad faktist, mycket skönt. har även hunnit skirva PM inför nationella. så nu har jag bara själva talet kvar. Tänkte faktist börja skriva på talet redan nu. Sen har jag arbetsmiljö grejen kvar -.- men vill först och främst få talet klart. sitter och hjälper min lillebror med engelska också eftersom ingen annan gör de.

senare ska jag övningsköra hade jag tänkt, sen hoppas jag på att träffa Putte och Gabbi :) annars bär det av till stan.



en glad och lycklig jenny :)


övningskörning

kvällen har varit lugn här hemma. har sovit i några timmar och sen när jag vaknade blev det tv mys med mamma och pappa. kollade på så ska det låta . vuxenpoäng!  eller?  haha.   senare åkte jag ut och övningskörde med pappa. de var rå kul. kommer nog köra imorgon också kulle jag hoppas på. imorgon hade jag även tänkt ut och springa på morgonen och sen ta en härlig varm dusch. efter de blir de pluggande med full fart.  hur kvällen kommer tillbringas: de blir förhoppningsvis med gabbi och putte, som de ser ut just nu iallafall :D galet kul!

men nu ska jag faktist sova hade jag tänkt. kanske kollar lite på någon film om jag orkar ^^ ska smsa lite med en person också.. se om muppen svarar, hoppans den inte är arg på mig bara :/ men men. godnatt

you make me happy

vet inte hur kjag ska beskriva dagen riktigt. den har varit bra, men tröttsam.. har iallafall lämnat in kalkylen med beställning inför arbetet. de känns skönt iallafall. men de låg en hel del jobb med det. skissade om min dekoration lite och nu kan jag ie ändra så mycket mer. får hoppas på att de blir bra verkligen. var kvar i skolan till 3 ungefär. kollade på när elin höll på med beställning iför bröllop och umgicks med gabbi.

Hände en lite rolig grej idag efter lunch. jag och ellentin köpte glass. och precis när jag höll på att öppna glassen när vi var påväg ut genom dörren så ramlade/vinglade ellen till. haha så glassen och jag mosades en hel del. haha guud vad vi skrattade. tack för de tjejen , behövde de skrattet just precis idag <3

är lite besviken faktist... hade hoppats på att få vara med Markus i helgen, men de kommer inte gå :( han ska jobba.. och vist, jag måste skriva talet och så. men såg verkligen fram emot att träffa honom. hans närhet är den allra bästa som finns! och nu när jag känner mig så nere och orolig finns de inget bättre som kan muntra upp mig än att bara umgås med honom. men får helt enkelt bita i dets ura äpplet :/ åker dit på söndag skulle jag tro om han och jag kan. längtar! <3

nu ska jag lägga mig oh vila/sova en stund. är helt slut i kroppen så de känns som att jag ska tuppa av :( ska tist övningsköra sen hade jag tänkt :D hihi spännande!

singing that melody

orkar inte skriva mer av uppsattsen nu. jag får skriva mer imorgon. hade tänkt åka till skolan imorgon om kroppen tillåter det, vilket jag hoppas att den gör. missade första delen av arbetsmiljö och säkerhet som dom hade idag vilket känns lite pain in the as :/ måste verkligen ta igen de. och kommer nog få börja med det imorgon. har inte råd att missa mer nu. ska även göra klart skissen och lägga in beställning till bprdsdekorationen. måste bestämma vilka blommor jag ska ha. men har lite humm iallafall om hur jag vill att det ska se ut, me de brukar inte bli som jag har tänkt mig, men kan alltid hoppas -.-

imorgon är det fredag. tycker inte det känns som det faktist. får se vad jag hittar på för kul imorgon förrutom att skriva uppsats och tal. vet inte om mackan har tid eftersom han kanske skulle lana i helgen,mmmmmmmmhhh kul -.-  haha ^^ mn någon dag måste den lilla rackarn ha tid tycker jag!

nu hade jag tänkt försöka att sova faktist. eller ja, sluta blogga för dagen iallafall. Godnatt

smak i baken

är trött i huvudet och känns som att ögonen snurrar runt runt runt. har skrivkramp i fingrarna och ont i arslet. har kommit ganska lång med uppsatsen det vill säga :) eller har jobbat en hel del med den. har kommit ungefär 6-7 sidor nu. och då har jag inte skrivit med om yrket, dekorationen, källförteckning eller vad jag tycker om alt. ska även ha med en ordista som inte är skriven än.

pratar med gabriella just nu. blir underbart varm i hela kroppen och glad av henne <3

sitter även och kollar på världens värsta bilförare med mamma och pappa. hahahaha galet vad folk kör illa egentligen! och hur kan man springa ur bilen för att man inte tror att de finns någon väg?! :S haha. oj oj oj. behövde skratta lite kände jag

someone´s watching over me

gårdagen var bra. vi hade glass kalas i solen med massa mys och höll på med planteringar men även satt kvar i skolan ett tag och pratade med lite olika folk :) efter de hämtade putte mig ellentin och gabbi.  vi skjutsade hem ellen och sen släppte han av oss vid sationen. lite senare kom markus och vi åkte hem till mig. mys hela kvällen och ja. jag älskar de!

imorse kom jag knappt upp ur sängen. hade så grymt ont i nacken och kroppen :( tog lite mediciner och sen gick jag och la mig igen. blev ingen skola för mig idag för kroppen pallar verkligen inte idag :/ hatar att de ska vara såhär.. markus och jag låg i sängen läne och hade mys sen lev de frukost. efter de duschade vi och lite senareföljde jag med nom till bussen. känns lite ensamt utan honom nu, men får träffa honom någon annan dag igen :)

under hela dagen har jag kollat runt och funderat på hu i helsike jag ska göra med bordsduknings grejer inför kultur&stilhistoria arbetet. och nu äntligen tror jag att jag har kommit på de! känns ganska skönt. får se hur de blir.  men ska forstätta skriva på arbetet. sen ska jag även försöka få ihop ett PM till svenska nationella. 

håller tummarna för mig själv 

roadtrip

har haft en galet trevlig kväll tillsammans med putte och gabbi! de tackar jag för. var verkligen något som behövdes :D gysta-björklinge-österbybruk-gimo-östhammar-österbybruk-hem.  godnatt

dålig början, bra slut

hade en sjukt dålig början på dagen. vaknade med världens migrän så jag trodde nästan att jag skulle tuppa av. petade i mig massa piller och gick upp iallafall. men de blev lite bättre när jag kom till skolan. vi hade naturkunskap först.. blev sjukt trött i huvudet efter att ha lyssnat på läraren i 45min då hon bara pratade -.- suck!

resten av dagen bestod av chill och mys med mina tjejer ellentin, gabbi, elin och amanda, jag och ellen kollade på film medans dom andra jobbade.

haha sen kom putte och hälsade på mig ;D haha vi hade sjukt roligt, gabbi med. synd att hon har dragit nitlotten ;) haha ååh snuttan<33 är så glad att jag har dig.jg och putte åkte och köpte glass. sen vid 3 så skulle jag hem och fick skjuts av putte. men bara för att jag sa att jag var sugen på grillat så blev han också de. haha så vi åkte först och köpte en grill sen till willys och handlade mat xD efter de åkte vi hemmåt.

nu står grillmästaren och grillar och ska käka medans jag sitter hemma och terrar honom med sms. få se vad som händer ikväll? kanske lyckas tvinga putte att åka och träffa gabbi :D <3

solen.

var i skolan idag för första gången på 2 veckor. och herregud, jag är helt slut! de märks verkligen att jag inte har ansträngt mig särskilt mycket innan för nu kändes allting 3x värre. men de är sånt man får ta. jag måste vänja min igen och träna upp tempot. hade först svenska. där höll vi på med talet inför nationella. jag hann inte med något alls typ, fick allting förklarat för mig iallafall så jag förstår.  temat är ju OSS I MELLAN. men vad ska man ha för infallsvinkel?  måste klura på de nu hela dagen idag så jag kan skriva mitt PM.

efter lunch hade vi samhällskunskap, och jag gjorde lite granna iallafall. förde även över filmer till ellentins USB. mamma kom och hämtade mig direkt efter skolan och då blev de en del ärenden.

- willys
- tryckfirman
- revisorn
- gullvivan
- bilprovningen

som ni ser åvan så var jag in på gullvivan. och galet glada dom blev att se mig :) vi stod och pratade på i kanske 20min konstan. kändes skönt att träffa dom igen. dom har blivit som en "familj" för mig. kommer tyvärr inte ha någon praktik nu på runt 3-4 veckor :( vi ska vara inne i skolan istället och ha floristik. men sen så ska jag tillbaka till brudarna, längtar!


sitter i köket nu och hinkar i mig lite saft, ska snart ut i solen och skriva min kultur och stilhistoria uppsats, high five! eller? -.- haha    den ska vara inlämnad den 23 tror jag? egentligen är det kanske viktigare att få talet klart, men orkar inte de just nu,




down


you won´t be lonely


sagoland

hur kan livet få vändningar i livet så himla snabbt? allt kan gå på bara någon dag. eller till och med på bara någon minut eller sekund. vissa saker är svåra att hantera och acceptera även om man vill eller inte. stöd från vänner betyder verkligen jätte mycket. vad skulle man göra utan dom? skulle man klara sig helt själv i världen utan dom man älskar?

dagen har varit helt okej. började med en pissig morgon. var så himla arg på mig själv så de går inte att beskriva. runt 12 tiden åkte jag med mamma och pappa in till systers lägenhet där mormor ewa och mårten var och renoveringen håller på för fullt. badrummet är klart nu och de blev kanon fint. nu håller dom på med köket och de är inte så jätte mycket kvar faktist. senare mot kvällningen tog jag tåget till knivsta. Nu har dom ju öppnat de nya på Uppsala centralstaionen. lite vimsigt i början men jag tror det blir bra faktist :) kom hem från markus för några minuter sen bara. och ja vad ska man säga med ett ord.. underbart? bäst?



ska fixa iordning inför morgondagen nu. för imorgon blir det skolan igen. kommer få träffa elllen-pellen-tin :D och gabbi och elin <33


frukt, eller?

jaga och vad har jag gjort idag? jag har legat i sängen och sovit till ungefär halv 4 tiden, efter de borstade jag tänderna, drog på mig mjukisbyxor och la mig i soffan. har fått i mig ett glas påsk must , usch -.-   ska försöka trycka i mig lite grillat nu, iallafall sallad. de ända suget i magen jag har på någon slags "mat" är typ frukt. men egentligen vill jag inte ha de heller. usch hur ska de sluta.

jag fick låna en ängel

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund
Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'



pain..

ännu en gång vaknar jag kallsvettig i sängen gråtandes. när ska detta få ett slut..

everywhere

Turn it inside out so I can see
The part of you that's drifting over me
And when I wake you're never there
But when I sleep you're everywhere
You're everywhere

Just tell me how I got this far
Just tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
you're never there
And every time I sleep
you're always there

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
that makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
you might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me
Away from me

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
that makes me believe
I'm not alone
I'm not alone

I am not alone
Whoa, oh, oooh, oh

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
I hope there never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
that makes me believe
I'm not alone
'Cause you're everywhere to me
And when I catch my breath
it's you I breathe
You're everything I know
that makes me believe
I'm not alone

You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?

om man inte vågar säga, de man längst i hjärtat vill

ännu en morgon. som man egentligen inte vill vakna upp från. direkt när jag vaknade för en stund sen var första tanken "helvete, jag vaknade denna morgon också"  antar att de kanske inte är så man ska tänka när man vaknar, man kanske inte ska tänka så alls. men vad ska man göra lixom. är inte ett dugg hungrig, som vanligt nu för tiden.. får se hur de blir me de. Ska iallafall gå och lägga mig igen nu snart. jag vill inte vara vaken, vill bara sova och sova så jag kommer in i mitt sagoland där allting är som de ska.

du är allt jag någonsin önskat, du är allt jag någonsin drömt
du är den som får min minnas alla drömmar jag har glömt
du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le
all min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.


har så himla mycket innom mig jag vill få ut egentligen. känslor, tankar, drömmar, mardrömmar, önskan.. men känner lixom inte för att få ut allt de just i detta nuet. just nu är de bara bäst om jag försvinner här i från.

-

-5   ..... :'/

fan

vaknade upp nyss alldeles kallsvettig och förvirrad i sängen. öppnade ögonen och hoppades att allt var som de skulle. synd bara att jag lever kvar i den mardrömm jag somnade ifrån.

för mycket..

orkar inte sitta uppe mer, går och lägger mig igen i sängen där jag har tillbringat hela min dag.

tillbaka nere på 0

har inte fått i mig någon mat eller dricka på hela dagen förns nu. fick i mig 2 glas apelsin juice och en halv liten pizza bit. viste att de skulle komma tillbaka. fan fan fan.. kommer antagligen ligga hemma i sängen ikväll. känner inte för att göra så himla mycket annat. kan inte skriva på uppsatsen heller för att datorn inte är hemma, suck*  hade behövt jobba på den . men vad ska man göra. kroppen säger i från nu igen och all smärta är tillbaka. huvudet är tyngre som aldrig förr och innombords gör de riktigt ont, de river i själen. men vet inte vad jag ska göra eller ta mig till. kan inte göra något känns de som. mina vänner försöker stötta mig och puschar mig. "du kan klara de jenny"  "du är vackrare än många andra"  "du är älskad och världens finaste" men det är verkligen inte lätt att ta åt sig när man inte har något självförtroende kvar alls. allting har sjunkit till botten. jag är tillbaka på 0 igen..

inge mer.

när livet har kommit till sin ände. för mig är livet slut. hejdå

ny design

en ny design som gör mig gladare innombords. hoppas ni andra också gillar den :)

11.24

godmorgon. de här är första morgonen nästan som jag har vaknat helt utan någon slags verk i kroppen. jag är överlycklig för just de. sitter och väntar på att markus ska vakna och ringa. hoppas han gör de snart

oro.

kan inte sova. har en stor oro i magen. hur får man den att försvinna? :/

beställning.

klickade nyss hem ett par shorts, i love it!


all kärlek i världen till endast min markus <3


stronger

that don´t kill me can only make me stronger

vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


för många tårar

suttit och väntat och längtat hela dagen. men nu sprack de. jag pallar fan inte. är allt bara en lögn eller? Om ändå allt kunde vara som i ett sagoland. leva i ro och harmoni för varje sekund som går. där inga lögner eller svek excisterar. där man är älskad och får det bevisat! Jag vill bara somna om igen just, och vakna upp i en dröm. jag orkar inte gråta mer

right now.

fel fel fel. vad man än säger och gör så är det fel. gör man något så har man gjort fel. öppnar man käften så är det helt fel. men om man inte gör något eller inte säger något alls, då är det också fel. Fan va allt ska vara pissigt! kan de inte vara lätt någon gång eller? trött på det här. orkar inte må dåligt jämt. fuck this shit!

tappat räkningen

godmorgon. tog en liten sovmorgon idag och gick inte upp förns 12 tiden. ska snart fixa naglarna (orkade inte igår) sen ska jag duscha av mig och lite annat. känner mig helt konstig idag. vet inte varför. men de ändrar sig nog när man har fixat till sig lite. Senare åker jag la in till stan och möter upp mackan, som sen åker med hem hit, mysigt!

vet inte vad jag ska skriva mer just nu.

kärlek.

yes i can see you

orkar inte vara så mycket mer vaken just nu faktist. så tänkte gå och lägga mig så morgondagen kommer fortare :) men först tänkte jag faktist lägga en härlig manikyr på naglarna! (kan behövas!)  sitter och är ganska sur också för att en viss person inte svarar på mess. gaaaaah!! glömma och drömma typ.. godnatt

hypnotized


born to make you happy

under den senaste tiden har det hänt en hel del saker, bra som dåliga. livet rullar på som de ska och jag känner att jag klarar de. även fast det är dagar då jag verkligen inte vill mer eller orkar så fixar jag det. har varit en ganska lugn dag idag. vaknaed upp hemma hos älsklingen. jenny och jag sprang omkring och ojjade oss om våran lilla smärta och stelhet. men lätt värt de ;)  man känner sig som Agda 85 just nu. men det går över.

nu på kvällen har jag varit i studion, Gabbi skulle tatuera sig :) de gick kanon bra. super mysigt att träffa henne igen!

Morgondagen:
fixa lite här hemma och ut och springa hade jag tänkt. senare ska jag åka in till stan och möta upp mackan sen åker vi hemmåt till mig. sen får vi se hur de blir :)


I don't know how to live without your love
I was born to make you happy
'Cause you're the only one within my heart
I was born to make you happy
Always and forever you and me
That's the way our lives should be
I don't know how to live without your love
I was born to make you happy

my love, my life

ett stort grattis till världens bästa pojkvän idag på 18-års dagen.kan inte beskriva hur glad jag är att jag har dig i mitt liv. du har gjort allting så himla mycket bättre. Du är underbar killen. Sitter och undrar ibland hur mitt liv skulle ha sett ut om inte du tagit kontakt med mig. skulle jag må så bra som jag gör i detta nu? skulle jag vara glad och lycklig? jag tror inte att jag skulle ha de alls lika bra som jag har det nu. tänker aldrig lämna din sida. jag älskar dig<3


ett meddelande

Om den som kommenterade sist var seriös, hör av er

for all de broken hearts out there

it hurts so bad.. </3

the city

iorgon blir det stan med snygga Jenny Pettersson! :D <3

Söndag

godmorgon allihopa. Just nu sitter nu hos syster. var på gränby centrum på förmiddagen med mamma och lillebror. fick med mig en en jätte söt tröja, schampo och ett par solbrillor (bild kommer kanske senare)  pappa är snart klar med renoveringen i badrummet. de blir kanon fint! får se vad som händer sen idag. blir kanke hemma och tar det lungt om jag får gissa faktist.

jag vill bara handla mer mer och mer. men nej. ska inte handla något. imorgon fyller älsklingen år och han måste få sin present! Sen så verkar det som att det blur utlandsresa i slutet av sommaren med nsygga jenny & amanda. kanske flera. de ska bli galet kul! Turkiet?

i like

YES! imorgon blir det Gränby centrum med mamma och lillebror!

i´m just happy

just nu mår jag rätt så bra faktist. känner inte så mycket smärta i kroppen (fast det är tack vare medicinen) men sen så är jag glad faktist. markus kommer hem om 2 dagar och då fyller min lilla mys pojke 18år. jag, jenny och amanda har gjort lite galenskaper och jag ska fixa mer. har underbara vänner och en underbar familj. livet är bra


glad påsk

har sovit kanon bra i natt faktist. inte vaknat någon gång. känns skönt att de är en natt iallafall som jag får sova. synd bara att jag vaknade med världens värk :/ men men, det är sånt man får ta. det ända jobbiga som jag tycker är att jag inte sover med mackan :/ snyggingen kommer inte hem förns på måndag. saknar honom!

liggere och myser med min kisse katt just nu, gosiga figur!

senare idag kommer syster hit också, har inte träffat henne på ett tag faktist så de blir kul :)
blir lite påskmat ikväll också och antagligen godis. men känner mig faktist inte så jätte godis sugen. vet ointe varför. men jg känner mig verkligen inte i behov av massa onyttigheter. varken skräpmat, godis eller små ätande. helt great. har gått ner 3kg sen förra fredagen. men de beror en del på hur jag har kunnat äta nu. och så som de fortsätter nu så blir de bara bättre och bättre.

Måste önska er alla en Glad Påsk också :)

pain.

jag tänkte inte skriva så mycket just nu. är jätte tung u huvudet och allmänt trött och ont i kroppen. men dagen har varit bra. träffade lite släckt och ätit mat och fikat. godnatt

waiting

ledsen orkar inte lägga in några bilder. jag gör det imorgon istället :) synd att pojken inte svarar på smset. men antar att det inte är någon idé att skicka något alls denna helg. får försöka lossas som inget och bara leva mitt liv och hitta på super roliga saker! Godnatt

info om morgondagen+kvällen+nuet

kvällen har faktist varit lugn och skön. tror jag behöver vila lör jag känner i kroppen hur smärtan ökar. vaknar med ont i hela kroppen varje morgon och kommer knappupp ur sägen. foten är oftast bortdomnad och huvudet är super tungt. men iallafall så har jag bara varit hemma ikväll. har hållt på lite med datorn och lyssnat på musik, kollat på film med mamma och pappa och fikat. sen åkte jag med mamma in till bälinge för att hämta lillebror. haha och roligt hade vi i bilen hela väg dit och hem. lillebror fick sitta bak i buren hem eftersomjag inte kan trängas på ett säte riktigt än , stackars (a) haha. sen hade vi hur kul som hellst när mamma skulle backa in med pappas bil i garaget. ena stunden var bilen tydligen sne och nästa stund så flyttade garageporten sig. mamma jag älskar verkligen dig. tack för att du finns i mitt liv<3

nu ligger jag i sängen och ska sova snart. ska uppdigt imorgon. ska ta bussen in till stan vid halv 9 och möa upp Jenny på stationen. Sen bär det iväg. Hihi. men vad vi ska göra... DET ÄR EN HEMLIS :D De får ni veta antingen imorgon eller senare ändå. Men jag är sjuk taggad på de vi ska göra.

imorgon ska vi även åka ut till farbrors stuga och hälsa på där. antagligen så är det farfa, mats och danni som är där. och självklart lasse och missy . få se vilka av kusinerna som är med. romas och mikaela iallafall om jag får gissa. ska äta lite mat där ute och umgås :) har inte varit där i stugan sen i sommras typ, så ska bli kul att åka dit igen.

tänkte skriva att detta blir det sista inlägget för idag, men kom nyss på att det inte alls blir de. tänkte lägga ut lite bilder på snygga kläder som jag hade tänkt köpa kanske, och skor . :D

Nya grejer på g

Nu under lovet kommer det att komma en ny blogg design här på bloggen. en lite mer enklare och vårigare. Vet inte exakt när den kommer, men den kommer det lovar jag :) ska greja fram lite nya bilder först och annat smått och gott i PS. Att bero på PS så har inte jag hållt på med det på en evighet. sitter typ aldrig vid min stationära dator längre, använder bara den bärbara. undra varför det har blivit så. Aja iallafall så kommer de när det kommer :)

and i can feel you breathing


hemlis med tissel och tassel

Nu har grabbarna åkt så nu är de lugn och ro, eller hur Jenny? ;) hahaha. sitter och pratar massa med jenny och taggar till åt vissa saker ;D men vad är en hemliiis.


min alldeles egna <3

If tomorrow never comes I want you to know right now that I
I'm gonna love you until the day I die
If tomorrow falls asleep can you hold me first
I'm gonna love you like it's the last night on earth
Like it's the last night on earth


BLOPPIS

Nu har jag rensat garderoben lite och hittade lite saker som hamnar här på bloppis. En del av kläderna är helt oanvända och alla kläder är i bra skick. Pris kommer inte skrivas ut. Priset kommer jag fram till tillsammans med köparen. Så är ni intresserade lämnar ni en kommentar där ni skriver:

-vilket nummer varan har
-förslag på pris
-eventuella frågor
-namn+mail

(klicka på bilden för en förstoring)

1. Marinblå lite kortare kofta. Storlek: 34/36


2. Blå basic tröja med lite reffling. Storlek: S


3. Grå/svart basic tröja. Storlek: XS


4. Vit/Svart randig tröja. Stolek: S/M


5. Oanvänd Rosa t-shirt. Storlek: S


6. Blå t-shirt med coolt tryck. Storlek: XS


7. Grå/vit randig tunika. Storlek: XS


8. Rosa/vitt linne med ros mönster. Storlek: S


9. randigt linne. Storlek: S


10. Piké tröja, finns i färgerna vit, rosa, marinblå. Storlek: XS


11. Oanvänd Randig skjorta. Storlek: 34


12. JL tröja. Storlek: M


13. Oanvända jeasn från ONLY. Storlek: 28

fallen..

godmorgon. har legat i sängen vaken ganska länge, kände helt enkelt inte för att gå upp. vet inte varför men gjorde bara inte de, all denna smärta och saknad kanske? mamma ringde iallafall nyss och pratade lite med mig. och vi ska även grilla ikväll *jippi*   hoppas jag får i mig nå mat, får trycka i mig helt enkelt.  har gått ner 3-4kg sen i fredags, inte bra, eller?

tänkte att jag ska fräscha till mig liite iallafall.. sen klä på mig och packa uppväskan från igår, sen ska jag göra en jätte rolig sak. jag ska rensa min garderob!  kommer nog lägga ut en del kläder här på bloggen som ni får köpa billigt om ni vill. om inte så säljs de på annat sätt eller kastas. en del av kläderna är helt oanvända

when you go down

jag orkar inte tänka mer. jag orkar inte känna mer. jag vill helt enkelt inte. kan inte sova heller, kan man försöka tvångs sova? man lä ju somna förr eller senare, eller? bara räkna ner dagarna nu tills mackan kommer hem, och tills han fyller år. 5 dagar.  vad ska jag hitta på dom dagarna?

- har varit snack om att vi ska ut till farbrors stuga på fredag och hälsa på, men vet inte om jag känner för de ? fr ju träffa farfar och de ätyp den ända fördelen. för honom saknar jag, min favvorit!

- gabbi babblade om mys kväll. men elin är ju sjuk och ellentin är uppbokad hela helgen, inte kul ju ;(

- alt tjat om att jag måste ta det lugt. jag tar det lugnt! mer lugnt kan jag ta det när jag gå i pension. då har jag all tid i världen att ta det lugnt.

- rensa ut garderoben kanske. kan behövas? men känns som att jag har lika mycket kvar där inne varje gång jag har rensat. de ta ju aldrig slut.

- gå på stan och handla lite kanske, men vad ska jag handla? och för vilka pengar då?


de låter faktist frestande att bädda ner mig i soffan, eller helt enkel kanske dra in sängen dit. kolla på tv och film och sova i några dagar. kanske en aning deprimerande, men så himla skönt . och jag känner faktist för att göra de. mår inte så värst bra alls och tänker på en del saker. en del saker jag kanske inte ens borde tänka på.. man kanske ska stänga av telefonen också. och stänga av sig från omvärlden.. ha datorn igång men endast för bloggande..


tror jag får sova på saken om hur jag ska göra.. har ju trotts allt... 5 dagar på mig att bestämma. nu loggar jag ut här ifrån. godnatt

RSS 2.0