Ellentins dag

Idag säger jag grattis till min Ellentin som fyller år 18! tyvärr kan jag inte träffa henne eftersom camphund har rövat med henne till Thailand ;( men längtar så himla mycket tills hon kommer hem! Och ellentin, jag hoppas verkligen du har det bra där borta mitt sunshine<3


The whole world stops and stares for awhile

jag hoppas verkligen att det kommer ta en vändning nu. för jag orkar inte om det ska vara som det varit. men jag kan inte göra mer än att acceptera, blunda för vissa saker och hoppas att de kommer att bli bra. jag kommer inte kunna ändra helt på mig själv, men för dig så gör jag ett försök och offrar en del nu. hoppas bara att jag får tillbaka också för det behöver jag och de måste du veta. Det finns inget värre än att jag somnar på kvällen med tårar i ögonen och smärtan i bröstet och magen, och vaknar exakt likadant. jag vill inte vara rädd hela tiden, jag vill inte behöva känna: men tänk om, jag vill inte behöva somna gråtandes och med smärtorna. jag vill vara trygg, om jag var i början. jag vill känna att du alltid kommer att stanna kvar. jag vill ja evigheten med dig. <3



just the way you are

orkar inte prata om allt som har hänt sen sist jag bloggade. men julen har vart bra. har även fixat medicin för min laktos så de känns skönt nu. tackar åter igen för alla fina julklappar jag fick

Sitter hemma hos andreas just nu. han hämtade mig hemma igår och vi har sovit hemma hos honom. just nu är jag ensam här eftersom resten åkt på storvreta cupen. tyvär kunde inte jag åka med eftersom jag jobbar. men vill verkligen kolla på alla matcher men kommer inte kunna göra de :( ska försöka se någon iallafall. Bytte julklapp med andreas igår, och galet vad han är underbar. han är min och jag älskar honom och hoppas han förstår det<3


Onsdag 22/12 2010

Idag var det sista dagen för denna vecka på Tunabackar blommor. har gått kanon bra. har nog gjort över 100 julgrupper! men trivs med att plantera faktist. de ger ett skönt lugn i kroppen. Blev erbjuden att jobba mer så vi får se framöver. kommer inte få så jätte mycket jullov. Imorgon bär det av till kära Sthlm till Nihlstens blommor och jobba med brudarna där, kul att komma dit igen! Sen är jag ledig under helgen men nästa vecka är fullspäckad:

Måndag: Jobba kväll med städ
Tisdag: Jobba kväll med städ
Onsdag: Jobba dag + kväll med städ
Torsdag: Tunabackar blommor?
Fredag: Tunabackar blommor?

som ni ser är det fullt ös. men behöver få in pengar så de är ganska värt. Hoppas jag hinner kolla någon match på Andreas eftersom han har Storvreta cupen nästa vecka också. ska försöka se någon match iallafall :)

Imorgon bär det som sagt av till Sthlm och jag håller tummarna för att tågen går som dom ska! Efter de åker jag direkt till Alsike och sover hos syster & fredrik, ska julbaka lite på kvällen med syster. Rocky road och cupcakes!


Måndag 21/12 2010

det här kommer bli ett blandat inlägg.

hade en underbar helg med andreas. finns inget bättre än att få tillbringa tid med honom. även om de inte blir så ofta nu så uppskattar man verkligen stunderna hur mycket som hellst. finns inget bättre än hans kärlek<3 iallafall så har jag varit med honom hela helgen.

tänker inte berätta så mycket om helgen. var med falle och jenny en del och sen i söndags firade vi andreas med hans familj och söta kusiner :)

Idag var de sista dagen i skolan. De var bara jag, ellentin och ida som var där. och amanda från 1:an. Vi städade klassrummet på morgonen och hade engelska B en stund innan lunch. efter lunch hade vi mys vi florister med maria och fikade. Efter de åkte jag ned på stan snabbt och fixade till andreas present sen åkte jag till tunabackar blommor och jobbade :) gick kanon bra faktist och dom var jätte gulliga där!

Såhär ser min vecka ut:
Tisdag: Jobba tunabackar blommor och på kvällen jobba med städen. Ska även klä granen när jag kommer hem.
Onsdag: jobba på tunabackar blommor
Torsdag: Jobba i stockholm
Fredag: Julafton i Alsike!

Som ni ser så är jag inte ledig någon dag alls nu i veckan. Känns bra faktist :)


inte en stund ledig

som ni kanske märker så blir de inte ofta de kommer inlägg här på bloggen. anledningen till de är att jag knappts sitter vid datorn, eller rättare sagt hinner sitta vid datorn. har haft fullt upp eftersom jag pendlar till Sthlm varje dag och kommer hem sent. går och lägger mig nästan direkt eftersom jag har gått upp tidigt också. men nu är iallafall praktiken över för denna termin, men självklart ska jag tillbaka till mina kära Nihlstens tjejer nästa termin!

i Torsdags fyllde Andreas 19år, säger grattis i efterskott på bloggen nu<33 (men självklart grattade jag honom den dagen han fyllde också)

Slutar skolan på måndag. skönt med lov skulle vissa tycka, men jag kommer inte ha så mycket lov och ska berätta varför nu. Jag ska jobba på Nihlstens på torsdag sen har jag fått jobb på Tunabackar blommor i Uppsala nu över jul :D sen har jag såklart städen också. så nu kommer de vara fullt ös igen och pengarna rullar in på sparkontot förhoppningsvis, underbart!



Gårdagen: igår efter jag kommit hem från praktiken gjorde jag mig klar och fick skjuts av min kära pappa till Storvreta. Åkte hem till falle där andreas var. Vi kollade på film med falle och jenny. skönt att ta de lugnt faktist! fick skjuts hem av andreas senare eftersom jag skulle upp tidigt.

Idag: var jag uppe tok tidigt och fick skjuts in till stan. har jobbat hela förmiddagen. efter de åkte jag till tunab-blommor och pratade lite. Sen blev jag upphämtad av familjen och vi tog en trip till Gränby. Jag fick en svart tröja och en ny väska pga att min väska sprack på jobbet! Nu sitter jag hemma och försöker andas ut lite. ska snart bygga ett pepparkaks hus ;D haha! ibland får man sina ryck :) ska lägga in lite bilder senare också, bland annat på pressenten jag fick av tjejerna igår!


Onsdags ös i Sthlm

Vilken dag.. de har varit fullt ös hela dagen på praktiken så har haft saker att göra hela dagen. kändes verkligen som att tiden bara flög förbi. var massa krångel imorse med tågen, som vanligt (suck) blir så trött på ul/sl. LÄR ER! de är vinter varje år! hur som hellst har vi gjort binderier i stort sett hela dagen. När jag slutade tog jag tåget till knivsta där pappa hämtade upp mig sen åkte vi hem till syster en snabbis och lämnade grejer inför morgondagen då de blir stor kalas där!

Här hemma har vi haft pepparkaks-bak ikväll, supermysigt! känns så skönt att ha familjen som stöttar mig.

Imorgon är de näst sista dagen på praktiken för denna termin, väldigt tråkigt! men har ju en grej som ska fixas så de kommer bli kanon ! :) mycket som händer nu på samma gång. men bara att försöka kämpa mig igenom allt.

har är iallafall bilder på två av binderierna jag gjorde idag:



lucia från i måndags

de var lucia friande i måndags i skolan. gulligt litet lucia tåg huhu! så var tvungen att ta en bild (:
tåget bestod av en del av elevrådet och lite lärare, underbar skola!


tisdag 14/12

då var jag hemma efter en dag i storstaden sthlm. de gick bra att jobba idag. var skönt och framförallt kul att få träffa tjejerna igen + peter! är inne på sista praktik veckan nu för detta år, men kommer tillbaka dit till februari! kommer bli kanon kul. har gjort lite allt möjligt idag. tagit en hel del kunder, färdig produktion (planteringar+buketter), packat upp en leverans som kom idag och skyltat om i butiken. gick kanon bra faktist.

efter praktiken tog jag tåget till pappas jobb. var där medans han lastade av en trailer som kom. hittade på en byrå faktist på hans jobb som stod där som kommer från huset i skåne. så den fick följa med hem! tänkte ta kort och visa lite i rummet nån dag när jag orkar så ni får se hur de ser ut.

men detta får faktist räcka för idag. ska försöka få i mig någon mat och fixa klart i rummet. sen är det bed time!

som en lugn och stilla bris, tröstande och varm

klicka på bilderna för en förstoring

lampskärm med ett överdrag som jag ska fixa till


min egna skyddsängel


basic svart tröja, röd/blå randig tröja, knästrumpor och mysstrumpor, örhängen

helg!

har fått en kommentar om att jag ska blogga mer :P så tänkte slänga in ett inlägg nu.

är hemma hos ellentin. kom hit med bussen igår. Gårdagen bestod av massa mys. vi gjorde taco paj, kollade på idol, filmer och spelade wii. känns skönt att ha sällskap och kärlek runt mig just nu pga vissa saker..

idag: vi vaknade runt 10 tiden kanske och gick upp och åt lite frukost framför tv:n med ellentins underbara mamma! vi kollade på kanske två filmer? sen senare kom micke hem och vi gick ut och lasta ved. vi lastade ved i kanske nå timme? fick lite mys macka och varmt te ute också! efter ett tag var det dags för ellentin och mig att gå till hästarna, för idag mina vänner har vi varit ute och ridit i skogen :D var hur underbart som hellst, en sån underbar känsla och frihet. vi mockade i stallet och så när vi kom tillbaka. nu har vi duschat och ligger som potatissäckar i varsin del av soffan

resten av kvällen kommer bestå av: god mat, efterrätt, film, mys och kanske lite wii!

Morgondagen: blir de utflykt till thuns med min familj + ellentin!

saknar min andreas otroligt mycket, längtar tills han kommer hem! <3 finns inget som slår hans värme och närhet <33

när man bara vet..

när man bara vet att man har hittat rätt
att man har hittat det allra bästa
de underbaraste
det vackra i ens liv
när man har fått hjälp upp på fötterna igen
när man har fått en mening i livet
de mest betydande
att du får mitt hjärta att så dubbla slag
när man vet att man är kär
förälskad


torsdag

vaknade för en liten stund sen. har sovit och vaknat till hela natten. vaknade och hade tok ont i magen och lite feber. så får vila hela dagen och se hur jag mår sen. om ungefär 16 timmar åker andreas till barcelona, huhu hoppas verkligen att han får det toppen där nere! :) vist kommer jag sakna honom, men han förtjänar semester och ha massa kul! han kommer ju tillbaka :)

ska sova lite mer nu tänkte jag, iallafall vila. är en galet lycklig tjej med andreas. han gör allting så himla mycket bättre.

har satt upp ett mål nu också, så nu gäller det!

binderier från idag



kistdekoration


varje gång är som den första gång vi sågs

vad är det som händer? :'/

gör min dag

vaknade på fel sida och tågen gick inte som dom skulle, bra början på dagen? nej. upptågen var inställda imorse så fick hoppa på ett tåg till märsta istället. har varit en lugn dag i stockholm vilket var rätt skönt för jag hade inte orkat med en dag med kallabalik. har ialafall gjort binderier och en kistdekoration idag. gick faktist jätte bra även om den inte var så lätt. har varit med catharina och lämnat blommor idag med. så de var en bra dag på praktiken. får se vad vi gör imorgon. tänkte nog göra lite mossbollar och planteringar så vi får ut lite i butiken.


måndag 6/12 2010

sitter i skolan och myser med ellentin, de behövdes verkligen! vi ska snart gå till öb eller något och köpa godiis. känner att jag behöver energi eftersom jag ska jobba sen efter skolan. Längtar tills ikväll eftersom andreas kommer, han åker ju till barcelona i helgen så får krama sönder honom så mycket jag kan nu i veckan. kommer sakna mitt hjärta så otroligt mycket, 1 vecka utan honom, hur ska de gå!??!?!?!?!   tur att ellentin räddar mig några dagar iallafall <3


kärlek stavas Andreas<3

Jag älskar verkligen dig mitt hjärta. Tack för att du alltid finns där och lyssnar på mig och tröstar mig. Jag skulle inte klara en ändaste dag utan dig. jag behöver verkligen dig vid min sida. du är mitt liv och jag gör allting för dig. jag kommer aldrig att lämna dig. du är den bästa för mig, världen bästa pojkvän och jag är så himla glad att jag har dig och att du vill ha mig. du <3 jag


feelings inside of me

har haft ont i magen hela helgen. förstår inte hur du kan göra såhär mot mig, eller hur ni kan rättare sagt. men jag håller de innom mig. mamma och pappa förstår mig iallafall och de känns skönt. dom är nog mer arga än vad jag är. och de förstår jag lite. mår verkligen inte bra av detta... hoppas ingenting förstörs :(

binderier jag gjort från igår & idag





Torsdag

ja vad ska man säga om denna dag. stressig? rolig? händelserik? den har hur som hellst varit bra. hann med 07.13 tåget eftersom jag fick skjuts av pappa till stationen imorse så var på praktiken redan vid halv 9. satte igång och små pysslade lite med olika grejer. catharina och jag har varit själva hela dagen förrutom imorse när anna var där och när peter har varit där. vi hade det ganska stressigt i början med en hel del att göra. kom in massa kunder hela tiden och telefonen ringde och de skulle göras beställningsgrejer. fullt ös helt enkelt. maria kom och hälsade på idag också. kändes som att klockan gick jätte snabbt idag. kunde inte äta förns halv 3 - 3 tiden, hann inte äta innan och glömde helt enkelt bort de sen.

har gjort begravningsbinderier idag, tagit kunder, snittat, lämnat blommor m.m

kom hem med en timmes senare tåg idag eftersom jag slutade senare pga att de var en del kvar att göra så jag var kvar och hjälpte till. så kom hem för ett tag sen. har pratat massa med mamma och pappa pga en oro jag har. och dom förstår mig och är samtidigt arga. jag är besviken. men men, hoppas de blir bra iallafall..

andreas kom hit igår kväll. galet vad jag hade saknat honom! behöver verkligen träffa honom då och då som vi gör för att jag ska kunna orka om dagarna. är verkligen kämpigt dom dagarna jag inte är med honom och när vi inte har träffats på länga. är så glad att jag har honom. han gör mig till världens lyckligaste. jag har den bästa! <3

RSS 2.0