att få vakna upp med en lättnad om hjärtat

godmorgon. vet ni hur skönt det är att vakna upp på morgonen, logga in på bloggen för att skriva och slippa läsa alla minst 4 kommentarer varje dag om hur man är och ser ut på alla neggativa sätt som finns. kan ni tänka er hur skönt det är? varje morgon när jag vaknat har jag fått läsa hur fet jag är och hur äcklig jag ser ut m.m är det något ni skulle vilja höra varje dag ?? även om man inte kanske tar åt sig av alla saker så sätter de sig faktist kvar, och dom dagarna man inte mår bra så kommer de upp. hoppas jag kan bygga upp mitt självförtroende igen nu. jag kommer att ha lösenord på bloggen så länge som jag känner att det behövs, efter de kommer jag låsa upp den igen. och om alla kommentarer börjar igen, då får jag elt enkelt ha den låst. men jag hoppas verkligen att det inte kommer behövas. man hoppas ju att människor kan växa upp någon gång och inse att man inte tjänar något på att såra och skriva illa om andra.

nu ska jag gå upp ur sängen och äta något. sen ska jag gå och kolla om pappa har lust att övningsköra : ) ikväll blir det nog utgång med jenny falle och eken vad jag vet en så länge. hoppas de hänger på flera folk : )

ha en bra dag allihopa ! och glömm inte att just du är unik och betydelsefull för denna värld

mina stjärnor i livets mörker


lås på bloggen

nu har jag satt ett lösenord på bloggen för jag har så himla trött och less på alla elaka kommentarer om mig och mina vänner. om hur vi ser ut, vad vi gör och allt annat. Jag tycker man kanske ska sköta sitt eget liv istället för att hacka ner på andra. alla har känslor, vissa har mer än andra. och man kan verkligen sänka någons självförtroende genom att hacka på en hela hela tiden. Så nu blir bloggen låst ett tag.

en nyvaken jenny



Nu blir det duschen!


satellite


Godmorgon

vaknade nyss. ska upp och duscha och fixa mig ordning inför senare när vi ska åka och fira mormor som fyller år idag. efter de får jag se vad som händer. höres

nu räcker det

en viss A? har kommenterat.

A om du vill va jag ;):
Ta bort alla inlägg med mig i din blogg TACK!

svar: och då kan ju du våga säga vem fan du är för jag kan inte ta bort något om jag inte får veta vem du är? säger du vem du är så vist klart att jag tar bort det som är skrivet om dig. men dax att komma ut ur garderoben då :)  annars så ska du ha klart för dig att det är MIN blogg, jag skriver VAD JAG VILL, och jag gör det NÄR JAG VILL.  Så sluta håll på innan jag anmäler. tack

mys

kom hem för en liten stund sen. har varit i björklinge med sikkan, sigge m.m hände la inte så jätte mycket så åkte hem. nu ligger jag i min soffa och äter nötter med massa tända ljus och kollar på tv. ska snart slå igång en film tror jag :) känns som att jag kommer vara vaken ett bra tag..  men nu är en fredag, en ny dag. Och idag är det mormors dag, grattis på födelsdagen älskade mormor :)

nu ska jag kolla på film. höres

if i had you


gårdagens utgång





louder than words

godmorgon. vaknade för ett tag sen av att det smattrade på fönsterbrädan utanför mitt fönster. det regnar verkligen super myket ute idag. igår när jag kom hem från krogen kom lillebror och frågade om jag ville kolla på film med honom. så vi la oss i soffan i vardagsrummet och kollade på Wallander. vid 4 tiden började det åska och blixtra ute, lite läskigt men ändå mysigt.

hade jätte kul ute med jenny igår på krogen. träffade på massor jag kände och bland dom var adde och häggen, gull killar! Hade hur kul som hellst med dom. ska ta och messa häggen snart :)

Just nu: sitter i duschen med massa värmeljus tända och lyssnar på musik, har la suttit här i kanske 20min. kände att jag behövde det idag.


and when i close my eyes it´s you i see


inköpt

var ju som sagt på stan idag med lillebror. han köpte ett par jätte fina röda chinos och skivor och så. medans jag fick med mig detta hem. tre nagellack, ett vitt, svart och blått, eyeliner och en väska. mycket nöjd med dagens inköp! ska börja samla på mig mer nagelgrejer så jag kan fortsätta hålla på och trixa med massa mönster och sånt, kommer bli kanon kul! Nu ska jag gå iväg och hämta posten, sedan ska jag äta och göra mig klar. sen ska mamma skjutsa mig till Jenny. kommer bli en kanon kväll på krogen! : )


dagens


Linne MQ, Shorts Veromoda, Väska New yorker, skor convers


Onsdag, varmt!

Godmorgon allihopa. Just nu sitter jag med min älskade lillebror i köket och äter gorby´s/pan pizza. Ska följa med honom in till stan idag och leta chinos, hoppas vi hittar ett par :) jag ska även köpa en hårklämma jag har letat efter och en liten väska. kännar att man kanske sha ha väska på krogen? får se om jag hittar något annat skoj med. sladd tilldtorn skulle ju inte sitta fel.

Ikväll blir det nog utgång med jenny hillman , my girl! funderar på om jag ska ta mig till björklinge innan och göra mig klar hos henne så jag kan klippa henne? får se vad bruden säger :)

men nu ska jag äta klart och sen ska vi åka moopppppppeee, haha. Höres!


Bild på lillebror från min 18-års dag på restaurangen : )


lol

sluta


arg..

just nu är jag så arg att jag tror jag ska börja gråta. är tok less på det här. ärligthet vart finns den? sluta ljug och snacka massa hela tiden, gör livet enklare tack. tänk på att människor kan verkligen bli sårade. lova aldrig något man inte kan hålla..


svar på kommentar

Anonym om tisdag:
har du en sån pool :O va avis man blir! fler bilder på den tack :D


SVAR:

Nej det är inte min pool utan mina vänner kotten och sigges pool (:

15.10

vad som hände när jag hade tråkigt igår natt


tisdag

godmorgon. har sovit dåligt i natt igen. somnade till runt 3 kanske oh vaknade sedan gråtandes och kall svettig pga en mardrömm.. jag hade det såhär förr och nu har det kommit tillbaka igen, och jag vet varför- allt är ditt fel. du har förstört allting. önskar verkligen att du inte fanns, att man aldrig hade råkat ut för dig. du är hemsk!

har ingenting planerat för idag. mormor kom nyss och lillebror ska snart in till tandläkaren. jag ska nog ta en dusch. eller rättare sagt sätta mig i duschen och sova ett tag och kolla på fim. sen får vi se vad som händer resten av dagen. hoppas på att få träffa S. saknar honom.


ditt misstag, din förlust

du gör ett misstag. du går verkligen miste om något.

Lotta på Lisseberg!

Nu blir de allsång med Lotta på Lisseberg! :)


17.58

då var jag hemma från jobbet. chefen kom och kikade in så pratade med henne ett tag. hoppas att de blir mycket jobbande i augusti, det behöver jag. Nu ska jag äta med hela familjen, och det är faktist inte vanligt. de är oftast alltid någon som är borta i veckorna när man ska äta. Men nu är vi en ända str familj, höhö.  har inga planer alls för resten av kvällen, får se vad jag hittar på. en ny blogg desin kanske? ; )

mot jobbet

nu ska jag åka iväg och jobba, skriver senare igen. Höres

måndag morgon. ny vecka, ny början, ny dag

godmorgon alla glada. somnade ganska sent i natt, eller imorse? pga en viss person. men men. vaknade nu iallfall så fick sova en del. ska ta något litet att äta, är inte så jätte hungrig. mår snarare illa med tanke på mat, usch! Sen vid 3 tiden ska jag ta mig in mot staden och jobba. Hoppas de går bra idag iaf. sen har jag faktist inge mer jobb inbokad denna månad, men ska la kanske hoppas på att man får något mer? hur som hellst så är jag ganska jätte myket party sugen, så de kommer bli kroogen i helgen med mina vänner, underbart!





ny design åt Jenny

har gjort en design till jenny´s nya blogg. vad tycker ni om den? : )



Jenny Hillman

jag älskar dig mamma <3

De är ingen vanlig dag för det är min älskade mammas födelsedag, hurra hurra hurra! <3


(bild på mormor, mamma och lillebror sen min 18års dag)


nytt nummer

Nej, mobilen är snodd ;( nytt nummer!

När ellentin sov kvar här ganska nyligen, man vet aldrig vad vi hittar på för bus



Killers

Killers

En oåtkomlig mördare har gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.

Regi: Robert Luketic
Genre: Komedi, Action
Speltid: 1h 41m
Skådespelare: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, m.fl.

Rekomenderar verkligen filmen starkt (:


bio klädsel



bio!

åkte in till stan med 4 bussen och hoppade av vid fyrishov. Där gick jag hem till ellentins syster där hon och erik bor just nu ensamma. tok fin lägenhet som jag verkligen inte skulle tacka nej till! Där åt vi lite pyttipanna och kolla på tv och hade skoj. sen blev det ett äventyr när ellen skulle välja kläder och jag skulle sminka henne. men efter mycket fnitter och bus blev vi klara! Vi gick ned till Sf bion där sedan Erik gick för att hämta albin. jag och ellen gick och köpte läsk och lite mumma, hihi (men får vara onyttig ibland) Vi såg filmen Killers, och den kan jag verkligen rekomendera! Den var verkligen jätte bra (ska skriva ett inlägg efter om själva filmen).  När filmen var slut åkte jag, ellen och erik med bussen men dom hoppade av vid torbjörnstorg eftersom ellen var i stort behov av ben&jerrys, önskar jag också kunde äta de -.-

Resten av kvällen har jag varit hemma. har hjälpt mamma att planera till min älskade pappas 50års fest, kommer bli kanon! Har suttit och skrivit ett sång häfte nu men massa, snaps, öl, vin- visor och annat skoj. Ska lägga ut en låt sen som är ganska rolig faktist.



(tog massa bilder med ellens systemkamera hemma hos hennes syster, dom bilderna kommer upp när jag fått dom)


för jag har bara regn hos mig

godmorgon. det är verkligen skönt att ha en blogg, så man kan skriva av sig lite om man behöver. och jag har ett antal trogna läsare. tack till er.

Idag är det massor av regn, efterlängtat av mig iallafall. För idag drog jag på mig mjukis dressen och myser i soffan. Ska duscha och fixa iordning mig för att åka in till stan senare. Ellentin ska bjuda mig på bio och med ska även Erik och hans kompåis "Aladdin"? haha. får la se vem det är. kommer bli en kanon kväll! <3

01.01

sitter hemma hos jocke just nu med sikkan joel, tobbe, kotten och ida, och jocke så klart. kollar på tv och jolle sitter och tror att han är något :) vilket han självklart inte är. HA-HA. aja pallar inte skriva mer. Höres

Onsdags slit och slö

vaknade ganska sent idag, var en lång natt igår. orkar inte berätta om den men den var som den var helt enkelt. idag har jag bara legat ute och kollat på film/sovit, hur skönt som hellst. åkte sedan in med 3 bussen för att jobba, och kom hem nyss. var en del att göra idag men de gick bra. pappa hämtade mig i stan, tackar ödmjukast (:

mamma var till vetrinären med kisse idag, usch, hoppas hon blir bättre ;'(

sitter i ett bad just nu och ska snart gå upp och göra lite mat. tror de blir potatisbullar? sen ska jag övningsköra till björklinge hem till kotten där vi ska fixa min moppe som gick lite sönder igår (a) blääää för de. driv remmen gick av, och jag var inte ett dugg glad. men men, that´s life!

SAKNAR ELLENTIN , GABBI, EMMA! <33

skriver lite mer senare i natt när jag kommer hem. Kramar

Greyson

denna kille har spelats om och om igen på högsta volym för mig i ett antal veckor nu, jag är kär. Han har en underbar röst och är endast 14 år. det kommer nog gå långt för honom om han fortsätter :)


work work

gick kanon bra att jobba idag, även fast jag är lite trött i kroppen, men man måste ju hålla gång. nu ska jag at ett varmt bad och lyssna på musik och sen ska jag kolla vad alla gör

tisdag

godmorgon. vaknade för en stunds sen av att grannen står utanför mirr fönster och klipper syren häcken, kul väckning .... för andra dagen i rad! -.-  ska upp och äta en nyttig frukost sen ska jag ut och springa. kommer bli kanon skön. Ska jobba senare idag och sen hoppas jag på sällskap. får se vart allt leder (:

underbar & älskad

min kväll har varit kanon underbar. tänkte bara säga de (: love <3


nu får det vara nog

godmorgon. vaknade för en stund sen och nu sitter jag ute på altanen i solen och försöker äta lite frukost. har inge speciella planer för idag men är inte på bra humör alls. nu får det fan vara nog! och btw, jag tar inte åt mig av era löjliga kommentarer. väx upp ëra IQ befriade svin och sköt era egna förjävliga liv.

nu stänger jag ner bloggen ett tag. so long!


gårdagens röj

godmorgon. var uppe länge igår och hade as kul. var ute med Sikkan, Olle, Kotten, Joel m.m Började med att olle och kotten kom och hämtade mig och vi brännde skiva här. sen åkte vi vidare hem till familjen Lingman och förfestade lite. Jag satt och kastade ost bollar på Tompa och försökte få ut honom på krogen, och gissa om jag lyckades? ;D han messa mig efter vi hade dragit ut en stund och bad oss skjutsa in honom, så då blev de åka 740. haha. Vi åkte och hämtade peter sen åkte vi vidare till Le Park. Efter de åkte vi runt i stan och röjde och gapade, åkte till donken och sen till Björklinge. Vi hämta upp jocke också och skjutsade hem honom en snabbis sen tillbaka igen. Senare så åkte vi in till stan igen för vi skulle hämta Tompa. de slutade med att jag buggade inne på Le Park. haha, as kul som vanligt! börjar få in snitsen på de.

Nu på morgonen så har jag sovit mega länge. Vaknade och de visa sig att mormor var här :) skulle ha övniingskört idag men för er pantade som trodde att jag skulle dricka och övningsköra, fuck off. jag är la inte född bakom flötet eller. Ska vara hemma och sola, ta de lugnt och glida (: haha. Höres!

pigg och allert

godmorgon allihopa. typ ingen har vaknat än av mina kompisar? Och jag har redan hunnit vart in till stan och jobbat. dessutom gick jag hem från bussen ungefär 2km, mycket skönt i detta underbara väder som det är! fast just nu gick solen i moln. hoppas iallafall sigge och dom vaknar snart för jag vill bada. Tänkte gå in och hoppa på lillebror alldeles snart :) tyckte de kändes ganska snällt av mig eftersom han inte kom och mötte mig vid bussen så jag fick sällskap.

dagens/kvällens planer: sola, ta de lugnt och njuta av livet med awsome musik! Ikväll blir de att vara i Björklinge.
Morgondagen: Jobba på morgonen och sedan fesa på kvällen
Söndag: Övningsköra?


Torsdag

orkar inte skriva blogg faktist. vädret är så underbart ute, men lite kort om dagen. åktetill kotten imorse och sikkan kom också dit. där har det varit full fart hela dagen och ja,, nu får se senare ;) mamma kom och hämtade mig sen och skjutsade mig till bussen för jag har varit in och jobbat. nu är det bara lite jobb kvar imorgon sen är det slut för denna vecka, skönt* lite semester jag med :)

Ikväll blir det en jätte god lax till mat, mums! sen ska jag övningsköra till björklinge och efter det träffa mina firends.
Peac out!

sigge är så grym på allt :D

sigge och sikkan är typ bäst i hela världen och coolast!
dom är älskade av hela befolkningen typ <3
  

jobbig tisdag

godmorgon. jag har sovit jätte dåligt i natt. katten har spytt och lite sånt. är orolig för henne ;( hon är ovanligt lugn och så. får se hur det blir. ska iallafall jobba idag vid 4 tiden sen senare kommer min älskade ellentin hit, äntligen! så jag har längtat. känner inte för att skriva så mycket blogg just nu, kanske skriver senare. ta de lugnt

imorgon kommer..

Imorgon kommer äntligen Ellentin älsklingen hit. har saknat henne så himla mycket. vi har varit utan varandra hela sommarlovet hittills. har ladrig varit ifrån henne så länge. de är verkligen jobbigt och gör ont att vara utan henne ;( men imorgon kommer hon äntligen. Och jag ska baka cheescake imorgon. och sen ska vi ha massa mys med film, gottigott och kameran. jag längtar!


stor saknad

Jag saknar Ellentin och dom andra i gänget :( Hoppas vi alla ses på lördag! <3


(bilder från 18års festen)


när man trodde att man kunde lita på dom man älskar

dagen har varit rent ut sagt skit dålig. har massa problem med en idiot som svikit mig och min familj. och sen så skiter ens vänner i en bara för att man är super ledsen. jag fattar inte, är det inte då vännerna ska finnas där för en? eller det kanske bara är jag som resonerar så.. Trodde iallafall jag kunde lite på vissa och inte att dom bara skulle strunta i mig och hitta på annat. visar en del för mig. och jag behövde verkligen inte det här nu när jag redan mår sämst.. men men :'/   ska ut och övningsköra med pappa efter maten. så kommer vara hemma ikväll med min älskade familj, som alltid bryr sig om mig. men det är som det är med den andra saker. man ska aldrig tro för mycket. det sårar alltid

galen, arg, ledsen, lugn

Godmorgon. Somnade med fel humör och vaknade me lika fel humör. är så arg och ledsen att jag kokar. hur fan kan en människa bete sig så himla illa? hur kan man göra illa några så himla mycket? vi har ställt upp för dig men du har verkligen satt knivar i ryggen på oss. jag kommer aldrig förlåta dig för detta. du har inga kvar nu och det är ditt eget fel. jag har hhjälpt dig så himla mycket och har ställt upp väldigt mycket. hur fan kan du göra såhär mot mig och dom andra?! ditt svin

Väntar på att kotten och Sikkan ska vakna och höra av sig. måste försöka lugna ner mig och få annat att tänka på. usch! får se vad vi hittar på idag, bada skulle jag tro (:

nu ska jag ut i köket och joina lillebror!

dop klädsel





Tovas dop

hej allihopa. har varit på mitt kusin barns dop idag i Funbo kyrka. Tova Julia Wilhelmina :) ett av dom sötaste barnen jag någonsin sett. Efter dopet i kyrkan bjöds det på pajer och fika . kul att träffa en del av släckten också. Fick träffa morfar och sonja som jag inte har träffat på jätte länge, hur kul som hellst! Tog lite kort också i kyrken + att jag filmade när min favorit moster sjöng. Lyssna och njut, lämna gärna en kommentar också






bus på natten

hej Joakim kul att du äntligen kikar in i min blogg ;) sluta se så sur ut!

eclipse

kom precis hem från stan. jag och lillebror for in till stan och gick på bio. vi såg Twilight saga, Eclipse (den nya) ochenligt mig var den kanon bra som vanligt (: men nu ska jag äta, lugna ner mig och sedan åka till Kotten och bada. tur att man har riktiga vänner. och att man har folk som är ärliga. Till skillnad från vissa idioter som inte ens borde excistera, spottar. suck!

skriver sen ikväll kanske. annars så blir de inget bloggande förns imorgon eftermiddag. Ska på kusinbarns dop imorgon, Tova.

Fred ut

BIO

Nu blir det bio med lillebror!

fredagens utgång


du sårade mig, igen..

Jag får nog skylla mig själv egentligen. Jag gick på alla dina tricks en gång till, hur kan man vara så dum? Ständigt varje dag "tar du hand om mig" men uppenbarligen bara för att du inte vill att jag ska gå till någon annan. Du skriver och oroar dig och alla "tänk om du hittar..."  ja jag kanske skulle ha fortsatt leta. varför gjorde jag inte de? Nej för jag trodde du menade allt du sa, att du skulle hålla allt du lova, att du var sann. men du var ingenting av de. Du är inte på riktikgt. Jag går och hoppas på att du ska vara någon du egentligen inte är. Jag går och hoppas på att du ska hålla det du säger och lovar. Men när du sedan gör som sist och skiter i allt, behandlar mig som om jag inte vore värd något. Då börjar jag fundera vad det är för fel på mig egentligen, hur jag kan vara så korkad att gå på ditt snack en gång till. Förstår inte du att det är dig jag tycker om? förstår inte du att det var dig jag väntade på? förstår inte du att när du är i min närhet excisterar ingenting annat? Förstår inte du hur allting är? Jag trodde verkligen på någon som tydligen inte var sant, jag hade så himla fel..

höres

Nu bär det av ner på stan! kanske skriver ett roligt inlägg när jag kommer hem. höres (:


hemma hos syster

sitter ny duschad i soffan hemma hos syster just nu. men syster är inte hemma utan i Turkiet med Fredrik. där har dom varit i en och en helv vecka, dom kommer hem på måndag (: ska börja klä på mig och sminka mig snart hade jag tänkt eftersom det blir utgång ikväll igen. hoppas på en kanon kväll!
 
Resten av helgen:
Lördag- Hoppas att få träffa en person på dagen om den håller vad den lovat.. Och sen blir det vara med Kotten på kvällen skulle jag tro.

Söndag- Dop i Funbo

fredag

hela dagen hittills har jag suttit och lyssnat på musik, tänkt och målat. börjar bli klar med projectet. så nu ska jag börja med nästa del av det. kommer ta ett tag det här känns det som. men men. gillar man att hålla på så gör man. Ska åka iväg och jobba om någon timme, sen ikväll blir det utgång. känner att jag måste få annat i tankarna än de jag går och tänker på nu. jag vill inte tänka , speciellt inte på de.. kärlek och känslor är svårt.


en vanlig kväll hemma hos familjen Tuvesson/Norlén

Nu är jag inne efter en hel kväll ute. har suttit ute på altanen och lyssnat på musik och kollat lite med datorn. sen har jag, pappa och freddan hjälpts åt med mitt hemliga project. Och mamma vattnade i trädgården. det slutade med att freddan stod och lekte poet och nöp vatten slangen för mamma, mamma gapade åt freddan, jag låg vikt på marken och as skrattade, pappa idiotförklarade freddan. En vanlig kväll hemma ho familjen Tuvesson/Norlén helt enkelt :)

Just nu: sitter jag inne i köket och mamma gör fika, mumsigt! är inte direkt trött heller så vet inte vad jag ska hitta på? :/ är mera hungrig typ :O har bara ätit en halv pizza idag. så nu blir det mums med te!

gårdagens utgång/ dagens

igår kväll började det med att jag var i björklinge med kotten m.m , men fick mess av både Jenny och Roger att dom ville att jag skulle ut, så det blev utgång. Var ute med Roger, Krisse, Samme, Jenny, Falle m.m .   Roger och dom drog med sista bussen till Björklinge vid 12 tiden kanske? Så då var det jag, jenny, falle och jonte kvar. vi hade as kul och dansade på som tusan. När dom drog hem var jag kvar på Lanoz m.m  fick skjuts hem och fick två gäster här också :P haha. skulle inte va så egentligen men alla däckade typ helt slut till en Beck film, mysigt (Y)

 

imorse vaknade jag vid halv 11 och for upp ur sängen och duscha och gjorde mig klar sedan bar det av till björklinge får att hämta Sikkan och sedan hem till Lillis (: vi har varit där hela dagen och städat husvagnen, käkat pizza, lekt m.m mycket trevlig dag!

Nu sitter jag hemma och trodde att jag skulle få sällskap... men så blev det tydligen inte... aja.. ska sitta emd datorn och beställa lite grejer och sedan fortsätta på mitt hemliga project

in the sun

nu är jag hemma igen. har varit de ett tag. har suttit och kollat i lite kataloger efter grejer jag ska beställa (INTE KLÄDER) och nu håller jag på med hemliga projectet. spännande det är! ska disskutera lite med mamma när hon kommer hem. får se, hoppas det blir som jag vill (:  sitter ute på en filt och grejar och lyssnar på favvorit låten som jag fick av en speciell person. den får mig att känna mig underbar. love

nya planer.

nya planer. åka och träffa P en stund och snacka sen kanske S (: höres!

ändrade planer.

Ändrade planer, snabbt gick de ;( sikkan ska till storvreta (dumma unge) nejdå. inte hänga läpp :) Får hitta på något annat :D

sunkiss

nu har jag ätit och packat iordning lite här hemma och städat unnan. Så nu ska jag fara iväg till Björklinge och träffa min kära vän sikkan, underbart! Hoppas på en kanon dag. Vilket jag vet att det kommer bli eftersom jag är på så bra humör. ha en bra dag gott folk så hörs vi när jag kommer hem :) här kommer även bilder som det var länge sen jag la in, facelook/outfit.



Bulgarien







just the way it is

fick en kommentar nyss någon skrev att jag har äckliga lår och att den är glad att den är smal.
Men vilken tur att du trivs med dig själv, då har vi något gemensamt! Jag älskar minan 57kg och mina former, speciellt rumpan och låren, för att inte tala om överkroppen. Jag är nöjd som jag är :) jag tycker det är så fjånigt med alla dumma kommentarer man får om att man är "äckig, fet, hora, slampa" Vems glädjs åt att kalla någon det? Jag har inte förstått vittsen med det hela? jag tycker man kan sköta sig sjlv. alla är fina som dom är

frukost á la Sunshine


Apelsin juice
Jordgubbsfil med müsli och torkad frukt
Macka med stekt ägg
Nektarin

Min frukost/lunch


Walking on sunshine

Godmorgon allihopa. jag for ur sängen imorse med världens gladaste humör, ingen kommer kunna förstöra min dag! :D står i köket och gör frukost med "i walking on sunshine" på högsta volym, livet är great! Tänkte göra lite frukost till mig och lillebror. för mig blir det ägg och mackac, får se vad lillebror är sugen på.

har inga planer alls för dagen, så jag får se vad jag hittar på. kanske åker och busar med kotten ikväll. men nu ska jag bara njuta av livet. JUSTE! kom på en sak vad jag ska göra. ska börja på mitt hemlija project. yes! äntligen. vad det är får ni veta när det är klart :)

Love


hemma igen!

NU ÄR JAG HEMMA IGEN efter en hel vecka i Bulgarien. Jag är verkligen jätte ledsen att jag inte har suttit vid datorn något. men jag hade med mig min bärbara, men tror ni att internett funkade där eller? :S cp saker! Men nu är jag iallafall hemma och det blir fullt ös igen. har haft en bra vecka tillsammans med min vän sinnan. vi har bara tagit det lugnt och glidit omkring. Har shoppat och legat vid stranden i underbara solsängar, ätit gott och legat vid poolen. Kommer inte lägga in bilder just nu men dom kommer absolut innom väldigt kort tid! :)

och nu när jag är hemma igen blir det fullt ös på en gång. tänkte ha fest ganska snart igen ;D mumms!

Nu kom mormor hit, ska prata massa med henne :) hörs senare!

RSS 2.0