snart åker jag!

nu ska jag berätta som det är. Om några timmar åker jag och sinnan till arlanda, sen bär det av till Bulgarien! :D vi kommer ha de så jäkla kul och bra där nere. och jag kommer faktist att ta med mig min dator så kanske loggar något (: vi har längtat så himla länge och nu åker vi äntligen! men kommer sakna min person jag har fått tillbaka. Men vi hörs. skickar in ett inlägg innan vi åker !

free fallin

godmorgon. ligger ute på altanen i "solen"? och bara njuter. nu är allting färdigt inför imorgon. Ska bara fixa de sista lite senare. hoppas verkligen att det här kommer bli bra, men dt kommer nog bli alldeles underbart. har sovit ganska dålit i natt, får hoppas att jag sover bättre nu i natten som kommer.
har fått tillbaka de jag länge gått omkring och saknat. har tänkt varje dag och hoppats. Äntligen. Lycklig och varm innombords igen, underbart. min ögonsten<3



livets skatt

nu har jag äntligen gjort om en ny design till mig själv (men om jag känner mig själv rätt kommer de bli en ny snart igen) men det får vara så länge det varar helt enkelt. Sinnan har varit här idag, blev helt förvånad när han kom instamplande igenom dörren helt utan förvarningar. men jag gillar när han gör de (: vi har spelat kort hela dagen med lillebror och pratat massa. lillebror blev jagad runt huset ett tag också men han får skylla sig själv ;)  världens bästa lillebror<3 annars har jag bara tagit de lugnt ikväll. Livet är underbart. Morgondagen är inte så speciellt planerad. sola? stan? jag får se vad som händer. Men nu säger jag godnatt från mig.

underbar midsommar

hade en jätte bra midsommar igår. Började med att jag, mamma, pappa och lillebror åkte till björkis och kollade på dragkampen. vädret var kanon bra och jag var pigg som tur va. tyvärr så vann inte De omutbara i år utan brandmännen. men nästa år tar dom igen! Efter dragkampen åkte vi hem och började förbereda och grilla. Senare på kvällen kom moster, mormor, mårten, annika och fredrik :) vi ät massa god mat och spelade kubb :)

Mamma skjutsade mig till Ramsjö sen till kotten, sinnan, hansson och sigge + kottens familj och deras kompisar. de var väldigt trevligt där och alla var så himla snälla :) Senare gick vi ned till Björkis. Kvällen där var tok rolig. Var med Sikkan och hennes familj. fan vad jag gillar dom! hade hur kul som hellst. och man mår ju som man förtjänar idag ;) haha. men i stora drag, en kanon midsommar!

midsommar

har precis ätit en god midsommar middag. mamma gör jämt så god mat. svenskt smörgåsbord eller vad hon kallade de, med janssons, köttbullar, sill m.m   nu sitter jag fortfarande ute på altanen och bara tar det lugnt och lever i nuet. kommer som sagt vara hemma hela kvällen och bara ta det lugnt. ska spela kubb senare med mamma och pappa, få se om man kan få med freddan och jolle också ;)

hoppas att alla får en riktigt bra midsommar! (:

äcklas av hur folk beter sig i dagens läge.

tycker synd om idioten som tror att den kan behandla folk hur den vill. som tror att den kan lita på sina vänner. jag vet att det var du, så försök inte att lägga skulden på mig. tycker synd om dom som råkar ut för idioten. passa er för den är ingen bra människa. jag tänker inte gå och må dåligt pga något som den har gjort och inte jag. jag tänker inte ta åt mig skulden på något eftersom det var den personen. suck!

glad midsommar

godmorgon allihopa och glad midsommar! har inte fått så mycket sömn alls i natt. har hostat så himla mycket bara för att jag ligger ned, ganska jobbigt faktist :/ konstiga är att jag minns inte om jag har somnat till lite eller inte :S aja har fått sova nu på morgonen iallafall. fick min medicin vid halv 8 sen har jag sovit lite halvt tills nu. och nu är det medicin dax igen.

vad har alla för planer idag då på Midsommar Afton? ja jag skulle ha åkt hem till Alex ikväll och firat med massa vänner. men tyvärr blir det inte så :( är fortfarande jätte rasslig.. så jag kommer vara hemma och ta det lugnt med mamma och pappa. vilket inte gör mig så himla mycket, det är skönt att vara hemma.

Morgondagen då? Tror att det blir dragkampen på förmiddagen om jag orkar med det. Sen blir det hem och grilla och syster skulle nog komma hit också tror jag. sen får jag se hur det blir. har planerat att jag ska till björklinge och vara med sikkan och c:o  björkis.. men får la se, kanske blir hemma..

Söndag: LÄNGTAR!!


i make a smile so he wont see


just a game

varför skulle just du vara såhär? kanske skulle ha lyssnat när man blev varnad.. jag är så less på killar som är så fega och inte vågar lyssna. eller tror på andra istället för sanningen. varför kan inte folk ha en egen vilja? varför kan dom inte bara stå för det dom själva gör. varför ska dom spela hela tiden...


sunshine

har legat ute i solen och vilat nästan hela dagen. så nu var de la dax att gå in. ska ta ett bad och göra body scrub så man blir lite piggare och känner sig friskare (:  resten av kvällen ska jag packa. Ska ta de ganska lugnt. känner att jag inte orkar med så mycket stå hej runt omrkign mig just nu. har riktigt ont i magen och mår bara pyton. ska försöka få tag på en vän också så den mår lite bättre kanske. ser ut som att jag blir hemma imorgon med, alltså ingenting hos alex :/ tror inte jag kommer orka med de. och vill vara på den säkra sidan inför .... ja (:


galet vad jag saknar ellentin ;( vill träffa min skrutt nu!! vart är du någonstans? kom hem från den stora staden och kärleken nu så vi kan mysa :) hihi. nejdå men hopas jag får träfa skruttan snart <33


mycket piggare

godmorgon. idag mår jag faktist mycket bättre och är piggare. ska snart ta mig ut och lägga mig i solsängen och kolla på massa filmer (: perfekt när man ska sola ju! Springer på toa hela tiden också eftersom jag häller i mig massa dricka. vet inte än hur det blir imorgon, kanske blir hemma ;/ men får la se helt enkelt. och jag bara längtar verkligen, nu är det inte långt kvar.


saknar mina tjejer så himla mycket, <3


23/6 - 2010

godmorgon. har vaknat lite då och då sen klockan 7 imosre, men lite har jag fått sova iallafall. ligger fortfarande kvar i sängen. ska snart upp och ta en dusch. Sen idag ska jag faktist ta på mig "riktiga" kläder och inte bara pyjamas som jag har haft sen i måndags. ska försöka sminka mig lite också så jag ser lite piggare ut än vad jag egentligen är. Ikväll ska jag hem till Kotten och hjälpa hans föräldrar lite (: blir nog kul tror jag. imorgon MÅSTE jag orka mig in till stan en liten stund för att handla hem lite saker.. mamma jobbar ju så kan inte åka med henne :/ hoppas på att kanske kan få träffa ellentin. kommentarer bara rullar in, bra som dåliga. orkar inte godkänna någon just nu. tar sån tid. och dessutom har jag ju inte gjort en ny design till mig en som jag lovat om. kanske blir efter *********  (:

meduciner..

Nu har jag varit hos doktor. och de är knapra medicin för fullt shå som gäller, jippi! eller? aja bara jag blir frisk någon gång. ganska drygt att hosta hela hela tiden så man nästan spyr och snyta sig stup i kvarten. men man får ju magmuskler (a) haha, något possetivt.. iallafall så ska jag vila så har fått ställa in jobbet hela denna veckan, tusan! :( ville verkligen jobba, behövde jobba. uscha uscha! men nu ska jag ut på altanen och fika lite med mamma mormor och lillebror. te är väldigt lockande, mums!


things to do

nu är skruttan äntligen hemma. nu är jag trygg igen. är orolig varje gång hon försvinner bort sådär. men äntligen har jag henne hemma vid mig igen :) ska ta och träffa henne nu någon dag snart , och guud som jag längtat :) <3    här är veckans planer iallafall, om jag blir frisk dvs..


nobody´s perfect

det bara rasar in kommentarer hela tiden. men en fråga. vart någonstans i bloggen har jag skrivit att jag inte tål kritik? Jag tycker bara de är så omoget att man håller på och ska trycka ner en människa. Och ni säger till mig att jag är feg som inte skriver i mina inlägg vem jag menar då, är ni anonyma så jävla mycket bättre då? Skriver inte ut namn m.m. Nej ni, ni är inte ett dugg bättre. suck (:



loove


fortfarande sjuk.

mår inte ett dugg bättre idag, snarare sämre. får se hur de blir, knapra medicin iallafall och göra allt för att bli frisk. dagen kommer att tillbringas i sängen och soffan. måste försöka sova en del så jag slipper känna all verk i kroppen, men den kommer försvinna

Nu är min älskade Ellentin påväg hem! GALET VAD JAG SAKNAR HENNE!! längtar tills jag får träffa henne och ge henne världens bamse kram, <33

sjukling med längtan

har känt mig helt svag och febrig hela morgonen. och när jag skulle försöka ta mig upp ur sängen ramlade jag ihop, kul. Skulle ha åkt och vart med vänner men det blidde inte så. klarar inte av att röra mig knappt :/ halsont, febrig, svag, less. Men skit samma nu. Hade en jätte rolig kväll igår med Sikkan, Kotten m.m

hoppas verkligen jag är piggare så jag kan jobba imorgon (vilket är väldigt tveksamt nu)

Stör ni er på min blogg så läs den inte. tvingar er inte, jag skriver exakt VAD JAG VILL. så face it era fuckers :)


längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar


bull shit

har fått löjliga kommentarer igen om att folk snackar skit om mig m.m och nu ska jag vara riktigt ärlig. när i hela helvete ska iq befriade människor växa upp och inse att de är löjligt och omoget att snacka skit? Ja jag tycker att man är iq befriad om man snackar skit om andra. de gjorde man när man var typ 14 år. att man orkar? Suck. Men vist. mår människor bättre av att snacka skit om andra så vist. Men de är kanske dax att inse att man inte tjänar något på de.

Ellentin <3

Nu tycker jag att min lilla skatt ska komma hem. Jag saknar henne så otroligt mycket. en hel vecka utan henne nu, hur ska jag klara en till senare? Saknar dig min snutt och jag längtar verkligen tills du kommer hem. kommer  bli massa pussar och kramar och tårar. Älskar dig snuttan <3


Juni 19, 2010

godmorgon. gårdags kvällen spenderades i björklinge med sikkan och alla , mycket trevligt. åkte dock hem vid typ 23 tiden. blir så sjukt trött av min allergi medicin ;/. inga speciella planer för dagen än så länge. ska la antagligen kika lite på de kungliga bröllopet. jag är tok nyfiken på hur Victorias brudbukett ser ut.

Är sugen på krogen ikväll. Men får se om det blir så. kanske blir en hemma kväll? eller björklige.


äntligen fredag

Godmorgon. Vaknade för en liten stund sen. har klätt på mig och tryckt i mig en liten macka (är inte speciellt hungrig) klädde på mig och tittade ut genom fönstret och vad får jag se? jo, regn -.-  jag som hoppades på fint väder idag när jag är ledig. men får hoppas att de blir fint resten av helgen. Ikväll blir de partyy med Sikkan, i like. Annars har jag inga planer alls. förrutom att de kanske kommer hit en söt liten filur om ett tag, längtar (a)

Torsdag

vaknade vif 10 tiden imorse. lillebror och jag for direkt in till stan hem till syster. vi var där ett tag medans hon tvättade och lite sånt. senare åkte vi och åt lunch och efter de bar de ut till Thúns. Fick med mig lite smått och gott hem, speciellt ett jätte fint linne jag har kollat på inne i stan! Love.

har inte en aning om vad jag ska göra ikväll eller imorgon. hoppas på bra väder iallafall.

ny design åt Jessica

har precis gjort om Jessicas blogg istället. kika in i den och säg gärna vad ni tycker (:

nu händer det!

Juste! Nu efter jag badat ska jag sätta mig och göra en ny blogg design ;D


ärlighet

Jag har fått kommentarer om att det är tråkigt att jag inte visar kommentarer jag får. Såhär ligger det till: Jag har fått så otroligt mycket tråkiga och omogna kommentarer nu på sista tiden. så jag har inte orkat acceptera. Men ni ska veta att jag läser ALLA kommentarer jag får, men tar självklart inte åt mig av dom neggativa. Kritik om bloggen tar jag till mig och försöker ändra på. Som nu, från och med nu ska jag visa alla kommentarer jag får som jag tycker är bra :)


onsdags jobbande

började jobba vid 07.30 imorse. åkte med mamma in till bälibge där jag träffa på chefen sen for vi vidare in mot den stora staden. jobbet har gått bra hela dagen idag. vid lunch åkte vi till statiol och satte oss på gräsmatten på en filt och hade en härlig lunch och drack kaffe, verkligen skönt! och lyx enlig mig. slutade jobba vid 18.00 idag. åkte med pappa hem från bälinge och när jag kom hem fick jag se att syster är här :) vi har suttit och ätit middag ute på altanen hela familjen och pratat massor, super mysig. inte ofta alls vi äter alla nu eftersom syster inte bor hemma.

just nu sitter jag i badkaret med datorn och bara tar det lugnt. så himla skönt att kunna varva ner för första gången idag. ska duscha ur håret och göra en scrub på hela kroppen :)

morgondagens planer: Lillebror och jag ska åka in till syster med bussen. hjälpa henne och tvätta m.m efter de ska vi äta lite lunch någonstans sen ska vi åka ut till thúns :) super mysigt!

always know

när jag skriver om vissa saker så skriver jag inte ut namnen. personen som jag menar borde förstå själv om det handlar om just dig lixom. och tänker du efter riktigt noga så förstår du verkligen de. jag saknar verkligen dig.



face it

jag kanske inte är perfekt, men vem är de? Jag kanske inte är den som trycker upp mina tuttar och tror att dom är större än vad dom är. Och jag kanske inte har stora eller välformade. jag är inte pinsmal och kan gå av på mitten, jag har kurvor. jag kanske inte har den perfekta hyn.

Men jag är iallafall mig själv och jag försöker inte vara någon jag inte är. Skiter i vad andra tycker om mig. jag är stolt. jag har en bra utbildning som jag jobbar på, jag hart ett jobb på sidan om skolan och kommer lyckas bra i livet. Jag har en bra och kär familj och underbara vänner. Vad mer kan man begära? Jag har de jag behöver.


pust*

är helt slut nu efter dagen. har jobbat hela dagen idag och kom hem nyss. och bra som jag är så sa jag att jag kunde hoppa in imorgon också. så imorgon börjar jag 07.30, awsome! eller? just nu är jag heelt slut i kroppen och ska snart lägga mig i ett varmt bad och kolla på film :) ska lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka upp imorgon.


love is your color, it makes you shine


we can risk it all

jag tänker på dig ganska ofta, varje dag faktist. jag saknar dina sms på morgonen, dagen och på kvällen. Jag saknar hur du tittade på mig när vi träffades. Kommer aldrig kunna glömma dom varma blickarna och kramarna. Din närhet var de bästa jag hade. Men hur kan jag sakna något så himla mycket när du gjorde som du gjorde mot mig? Innerst inne kommer jag aldrig kunna hata dig för de du gjorde.

bad day

sov länge idag. hade ingen lust att gå upp. orka inte med någonting just nu. en resa här ifrån skulle inte sitta fel. vill åka till paradiset och lämna alla bekymmer och problem här.. har iallafall varit hos doktorn nu på eftermiddagen, efter de skickade dom mig till läkarhuset. kommer få prov svar om 3 dagar. så vi får se då hur det blir.. Väntar på att pappa ska komma hem så jag kan övningsköra. vill ta det där jäkla körkortet nu! orkar inte med någonting annat just nu. kommer bara jobba, träna och vara hemma under sommaren. som jag känner nu. de kommer iallafall ske under de kommande veckorna..


always shine

man får ju så himla vacker solbränna ibland på cross tävlningar, och jag lykades med en höjdare idag. tänkte inte ens på att solen brassa på så himla starkt. (är mycket rödare än de synd på bild kan jag lova..)


SM i Finspång

Dagen har varit kanon bra. Jag, pappa och lillebror åkte och hämtade upp lill-gurra vid 08.30 tiden i bälinge, sen for vi vidare till Finspång. jag´sov nästan hela bilresan dit vilket jag tycker var väldigt skönt. för har bara sovit 1 timme i natt. väl framme i Finspång skulle MX2 precis börja köra sitt första heat. Efter deras heat var de MX1 Open som kusin kör i. mackan tog hem segern i båda heaten idag, mycket bra kört! Måste även säga att Filip Bengtsson körde grymt idag, grattis till er båda! Sov hela vägen hem också, vaknade en gång av att pappa satt och svor på trafiken, haha. Men nu är jag iallafall hemma. ligger i min soffa och ska snart gå in i badet.

MX1 Open

  
  

Prisutdelning MX2



Prisutdelning MX1 Open


lördag kväll

sitter i soffan hemma hos sikkan lingmaaan nu med hennes farsa och hon så klart ;D vi goffar och kollar på tv. just nu jävlas thomas med henne och jag as garvar! hahaha. har haft en trevlig kväll , de har jag alltid här :) har med mig min rosa dator som jag sitter och skriver på just nu . Joel och putte är påväg sen ska jag hem :) skriver när jag är hemma igen. Fred ut

picknick dag hos maria med florister+handel+lärare

    
   
   


fotbolls-dag/kubb med skolan

    


varför kan man inte stå för vad man säger och tycker? De lär man sig så när man är mogen iallafall :)

Tänkte bara påpeka att jag inte tar åt mig av anonyma kommentarer. :)

like a satellite

har märkt att jag har skrivit med två dagars mellanrum nu ett tag? inte med flit iallafall. har inte tänkt på att blogga. men jag gör de så fort jag har tid. Så fortsätt kolla in då och då, man vet aldrig när de kommer upp inlägg.

Idag jag har jobbat hela morgonen med Line. Och de kunde ju inte gå annat än bra :) är så jäkla glad att jag har ett fast jobb. de är inte lätt att få jobb för oss ungdommar i dagens läge. men jag hade tur att få ett, stort tack! har faktist jobbat i hela 1år till hösten, känns verkligen inte som att jag har jobbat så länge.

Nu har Ellentin åk till Frankrike ;( bläää kommer sakna henne så mycket, saknar redan min skrutt! Hon har lovat mig att slänga sig på telefonen så fort hon kommer till Sverige. så jag väntar ivrigt på de samtalet nu i 10 dagar <3


Orkar inte berätta så mycket vad jag har gjort dom här dagarna som varit. men har hållt på och grejjat lite här hemma, umgåtts med folk och igår var det vägfest här hemma på vägen.



tillbaka igen

har ite skrivit i bloggen på två dagar men har haft fullt upp med saker att göra. i tisdags var vi ute hos maria på picknick. det var verkligen jätte mysigt. Mathias och sigrid var med ut och Peivä kom också. De var våran klass, ettorna och treorna :D emma var också med! vi grillade, fikade, solade, badade och gjorde kransar och bakade :) hur mysigt som hellst. kommer verkligen sakna 3orna :(

igår hade vi skolavslutning på morgonen. efter vi hade sjungit lite så gick vi till respektive klasser och fick våra betyg. är ganska nöjd med mina, men ska verkligen satsa mer på skolan. efter fick maria, sigrid och mathias en avslutnings present av mig, linda och ellentin. gaaah kommer sakna alla under sommaren! och kommer saknsa mathias sen eftersom han flyttar ner till fyrislunds delen, buhu*

efter avslutningen åkte jag, ellen, linda och ida ner på årummet och fikade. Vi satt och pratade massa och hade jätte trevligt. kul att de funkar igen. vi sprang lite på stan sen efter. jag fick med mig vanlistrumpbyxor hem och ett basic linne :) ar fått hem en del av grejerna från H&M också. jobbade på kvälen en stund med och de gick kanon bra.

dagens planer: ta de lugnt under dagen och åka på lillebrors avslutning på kvällen

måndag

dagen har varit helt okej. jag och ellentin har gjort brudbukett idag (visar bild senare eller imorgon) efter de har vi alla städat heela klassrummet. stort suck. sen har jag suttit lite vid marias dator och fixat. slutade runt 1 halv 2 och då åkte jag ner till jobbet och lämnade en nyckel och sen gick jag till ur&penn. min klocka jag fick av syster och fredrik när jag fyllde år hade gått sönder.. :( men nu är den lagad :) ska snart göra mig klar och åka iväg. kanske kommer hem med en överraskning sen ;)

Fika med ellentin

har en del bilder från när jag och ellentin har fikat som vi brukar göra lite då och då nu för tiden. Det är så himla mysigt att bara sitta och prata. Alex har varit med en gång också :)






nya saker in (inte allt på en gång och allt är inte på bild)




du har inget

har fått en kommentar av någon person som uppenbarligen är avundsjuk på vad jag har och inte den. Suck. Försök att skaffa dig bättre istället i det fallet.Och om man har en åsikt kan man ju stå för den istället lixom :P hehe kul person! eller?

i can be

hejsan allihopa. jag har inte skrivit i bloggen på ett tag. men har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn eller ork eller vilja. de är skönt att inte sitta vid den. det ända jag använder den till är att lyssna på musik och fixa med bilder. men iallafall så har de hänt en hel de på sista tiden. Middag på gullvivan, fotbolls med skolan, jobbat, krogen, fyllt 18 m.m  har en hel del bilder jag ska lägga upp både här och på facebook.

Blir så trött på folk som inte verkar växa upp ett ända dugg.

Igår var de 18års fest hemma hos mig och de var kul. Fick äntligen träffa sinnan som jag har saknat så mycket! var verkligen kul. har saknat honom. Sinnan ellen och blomman sov kvar här :) var ganska mycket folk här , runt 20 personer kanske. bilder kommer också komma upp :)

RSS 2.0