ibland undrar man vad som är fel..

varför har en del människor så svårt med att vara ärliga? vill man ljuga? är man för feg för att våga berätta sanningen eller vad är det som är felet? de är ju bättre om man är ärlig. de sårar inte lika mycket. vist det är klart att ärlighet kan såra också. men det sårar verklien mer att få reda på något själv eller av någon annan än av den personen de gäller...  </3

bröllop.

har precis kommit hem från brud-modevisningen. och oj vad bra det gick ! och ellentin var huuur söt som hellst, ååh min älskade flicka! <3 bilder kommer senare mot måndag skulle jag tro. ellentins pappa var där och fotade så bilderna kommer nog vara hur fina som hellst :) dom ända bilderna jag kan bjuda på de är från min kamera som jag tog innan jag åkte.  ett STORT tack till gabbi som gjorde en sån underbart fin bukett som jag fick äran att visa upp och det super söta diademet med blommor som jag hade i håret.


tack mina underbara på gullvivan <3


into your loving arms

natten har varit väldigt jobbig.. hade verkligen svårt att somna. hur kan man ha så mycket smärta i en så liten kropp? helt otroligt.. somnade iallafall runt 3-4 tiden :/  vaknade för en liten stund sen av att de ringde på telefonen. dom frågade i vilket hus jag bodde i. efter 30sek ringde det på dörren. och sånt vrak som jag ärjust nu slängde jag på mig kläder, eller aah tog på ig dom så fort jag kunde och haltade fram till dörren. där står idrottsbudet med en blomster leverans till mig o.O

helt galet vad glad jag blev. gick in i köket och öppnade och i paketen var de först marsipan godis av olika slag, påsk kyckling och så. men även en st väldoftande bukett.  tack mina underbara <333


har fått en del upp piggande saker nu på sista tiden. inte nog med att chefen kom med ett stort påskägg igår och blommorna idag, utan jag har världens gulligaste familj som stöttar mig och hjälper mig så gottdom kan. jag har även världens bästa vänner som stöttar mig varje dag och ställer upp och puschar mig att jag ska bli frisk. sen har jag den allra bästa pojkvännen man kan ha. ingen är så underbar som han.



vad skulle man göra utan allt underbart i världen egentligen? man ska verkligen vara glad för det man har, och ta vara på det. för det kan ta slut så himla snabbt. jag är glad att jag har alla mina skyddsänglar <3


tillfrisknar sakta..

hej allihopa.

som ni kanske har märkt så har jag inte suttit vid datorn. har inte fått och får egentligen inte nu heller. men jag tänkte berätta lite kort om vad som hände i fredags. ni behöver inte läsa om ni inte vill.

jag höll på att bära ner kartonger i källaren på pratiken strax innan jag skulle sluta. hade bara en karog kvar. när jag skulle bära ner den hände de som är så lätt hänt, jag ramlade :/  jag hade hunnit ta ca 3 steg ner i trappen och sen snubblade jag. och antagligen så gjorde jag en hel del volter ner i trappen för jag landade baklänges med ryggen på sista trappsteget, huvudet rätt ner i sten golvet och kartongen jag bar på flög rätt ner i annsiktet på mig. sen hända allting så snabbt.. jag minns att några skrek uppifrån butiken och marielle och lina kom ner till mig. ambulanser var där på redxan 4-5 min och de var full fart. dom band fast mig på en bräda och jag fick nack krage.  sen bar dom upp mig för trappen och in i ambulansen. minns att jag fick syrgas och massa morfin i amulansen och dom kopplade i dropp på mig.  jag var verkligen rädd.. Lina följde med i ambulansen in till akuten.  väl inne på akuten var det full fart där med. allting gick så himla snabbt. dom klippte upp alla mina kläder och rev ur mig alla smycken. kollade massa puls och blodtryck hela tiden och mina ögon. mamma och pappa kom efter en liten stund.

jag var fastbunden på brädan med kragen i lite mer än 5 timmar. jag fick åka upp på magnetröntken där dom röntkade från huvudet ner till midjan. fick något slags kontrast medel insprutat i kroppen för att dom skulle kunna kolla om jag hade nå större inre skador eller något brutet. jag kom hem från sjukhuset sent på natten.

jag hade inget brutet och inga inre blöningar, men har kraftig hjärnskakning (där av får jag inte sitta vid dator eller tv eller anstränga hjärnan) sen är jag blå slagen över hela kroppen. har ett sår över ögat av kartongen jag fick i annsiktet och svullen. går på mediciner som ska stilla all smärta jag har i kroppen.

enligt läkarna och personalen hade jag en skyddängel. de var ett svårt fall. någon vakade över mig <3

de kommer ta veckor till månader innan jag blir återställd. och fortsätter mitt ständiga illamående måste vi kolla upp de igen. då kan de tydligen vara något mer med huvudet..

tack till alla som har ställt upp för mig och söttat mig <33


olycka

hej allihopa. igår var jag med om en olycka och enligt ambulans männen hade jag en skydds ängel. kommer inte orka blogga eftersom jag knappt kan röra mig :/ men jag berättar vad som har hänt så fort jag orkar.


fred och kärlek

rekord

nu har jag slagit markus rekod i bricks breaking så nu kan jag sova. godnatt :)

den tackar jag för!


so yo always know

vad ska man säga om denna dag? vaknade hemma hos älskling. inte så konstig eftersom det var där jag somnade ^^ haha. nu var jag lite rolig. men iallafall så tåg jag tåget till uppsala och sen åkte jag vidare till praktiken. vi har inte haft så värst mycket att göra idag, eller det finns ju alltid saker att göra men det har varit lugnt. men något tråkigt som hände var vid lunchen. hade nudlar som jag skulle äta. efter några skedar så insåg jag att det inte gick att äta. de smakade piss äckligt. så kastade allt. som tur var så var mamma var i stan så hon kom med macka och pirog till mig, tack mamma <3

1 timmar senare började jag känna mig jätte trött helt plötsligt, blev vit i annsiktet och mådde jätte illa. och ja... ni kan gissa själv hur de slutade.. fick ta 4 bussen hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt. satt i duschen ett bra tag, och de lugnade ner maen lite faktist.

har även jobbat på kultur och sttilhistoria arbetet. duktigt av mig, kommer mer och mer frammåt efter varje gång (ganska logiskt)

imorgon hade jag tänkt åka till praktiken iallafall även fast jag mådde dåligt. ska till grollen och handla lite m.m hoppas de blir en bra dag.


vad händer sen på kvällen då? inte en aning, inga planer. få se vad markus ska göra. annars hittar jag la på något annat. eller sitter hemma och jobbar på arbetet. vilket skulle verka smart.. men men.

i just wanna know

dagen har varit bra men stressig. först hade jag praktik. och efter den åkte jag ner på stan då det var tänkt att pappa skulle hämta upp mig, men så blev det icke. chefen ringde och jag jobbade istället. sen var det möte direkt efter. vi firade Line som fyllt 25 också, grattis till henne! sen tåg jag tåget hem till markus.

och nu sitter jag här och pratar med min underbara ellentin och knasbollen petter. VÄLLDIGT roande :D hahha.

såhär ser det ut då jag och ellentin pratar just nu:

Ellen | bara din havreboll gumman säger:

om man ska mista oskulden varför inte göra det med världens snyggaste män?

hahah japp efteråt

jag vill sova i hela min säng

jennytuvesson : all makt åt tengil vår befriare! säger:

 

hahahha skööön xD

Ellen | bara din havreboll gumman säger:

ja men hallå?

jennytuvesson : all makt åt tengil vår befriare! säger:

ja hallå de är jenny du pratar med vem är det jag talar med?jag ser lite dåligt så hör inte vad du säger

Ellen | bara din havreboll gumman säger:

hahahahahahaah

måste du prata så mycket jag får skavsår på knäna


älskar den tjejen! nu ska jag snart duscha sen sova. godnatt!


I never made promises lightly

nu ligger jag i sängen. har fixat lite med håret och naglarna. ska försökva sova hade jag tänkt. kommer kanske inte skriva så mycket imorgon eftersom att jag har fullt upp. har som sagt först praktik, sen till syster, sen möte och efter det hem till den jag tycker om allra mest. så jag tror inte det blir något bloggande. men om inte annat så skriver jag antagligen på torsdag. :)   godnatt



hold out your hand

sitter i duschen nu, eller har suttit här redan i 20 min.. lyssnar på musik och tänker bara..kommer sitta här ett bra tag till.

I´d come for you

kan man vara beroende av en person? känns verkligen som att jag är de. vill bara vara nära hela tiden. ha mer och mer för varje dag som går. jag är verkligen kär. och jag vil inte att det ska ta slut, jag vill aldrig att känslan ska försvinna. och om jag får bestämma så kommer inget av det de. du är min och jag älskar dig.

min dag har varit sådär. vet inte om jag mår bra eller dåligt innerst inne.. skolan känns jätte jobbig just nu. har ingen lust att gå dit egentligen. kultur och stilhistoria uppsattsen tar kål på mnig. är verkligen orolig. tänk om jag inte klarar den? tänk om jag får IG i hela kursen.. vi får helt enkelt se hur de går. idag började jag jobba iallafall direkt efter skolan. så har jobbat 13.00-18.20. så är ganka slut i kroppen. ska ta ett bad snart hade jag tänkt. tänkte äta en liten bit cheescake också som jag bakade går :)

imorgon är det fullt upp.
- praktik 09.30 - 16.45
- åka hem till syster
- möte 19.30
- hem till min favvorit


orkar inte tänka just nu. känns lite pissigt just nu. kanske ska gå och stänga in mig någonstans och inte komma fram..orkar inte helt enkelt.

If today was your last day.

har ingen bra dag idag. de känns inte speciellt bra iallafall..morgonen var jätte konstig, vaknade med samma huvudvärk som jag somnade med också. Bussen var jätte sen imorse så kom för sent till stationen, alla anslutningsbussar hade gått. så gik in och satte mig på bänkarna och väntade på ellentin (som kom med sovmorgonbussen eftersom hon försovit sig) efter en stund kom filip och gjorde mig sällskap. och de tackar jag för. behövde de. han gav mig verkligen ett gott skratt :)  efter ett tag kom emelie. vi gick sedan till stadshuset där ellentin skulle gå av sen ta buss 13 till skolan. även den bussen var sen. vi hann vara med ungefär i 15min på svenskan. men mattias blev inte så arg som tur var.

nu sitter jag hemma hos markus. funderar på att gå och lägga mig faktist.. mår som sagt inte bra. men i hans närhet känns det iallafall bättre, det gör de alltid. finns inte någon människa i hela världen som kan få mig att må så bra som han gör. vad skulle jag göra utan honom? Igår var det 1 månad sen han bkev min. känns som längre men ändå inte. är så glad att jag kan säga att han är min, för det är han ju. er all min kärlek till honom. han är den bästa <3


hade inte tänk skriva så mycket mer just nu. ikväll blir jag och lillebror ensamma hemma. mamma och pappa ska på möte med vägföreningen. tur att lillebror vill vara hemma och göra mig sällskap eftersom jag är så tusans mörkrädd..

världens bästa

har haft en bra helg. var på teater i fredags . sen jobbade jag på lördag morgonen och var på tater på eftermiddagen igen. efter de åkte jag hem till min markus, och gud vad jag har saknat honom. vi var he till thornell först och senare var vi på någon annan fest med massa roligt folk. en kanon lyckad väll. imorse blev de massa mys. fuick skjuts till stan sen av grabbarna. har suttit hemma hos syster i någon tomme, men nu är jag hemma :)

imorgon är de skola. om jag orkar gå. har blivit sjuk igen... :/

ååh jag saknar redan min underbara markus. världens bästa pojkvän <3

en midsommarnatts drömm.

dagen har varit lite sisådär.kändes nästan som att det var min tursdag faktist, iallafall i början. skar mig rätt djupt  finret, olycka i trappen så det regnade sten i hela källeren, läcka i skorna m.m  men det gick iallafall bra , jag överlevde. har gjort en hel del planteringar idag och lite bud, även hjälpt kunder såklart

efter praktiken åkte jag och sola medan jag väntade på ellentin. sen bar det av till teatern! vi satt och pratade med tommy först. Vi såg en midsommarnatts drömm, den var bokstavligen hur bra som hellst. ett måste att se till alla som älskar att skratta!  blev även en impuls grej så vi ska på teater imorgon igen (a) då ska vi se Den banala kärleken.

först jobbar jag. börjar vid halv 9 imorgon bitti. är kanske klar vid 1? och teatern börjar 4 så är klar där vid kanske halv 7.

och vad händer sen då? jo antingen träffa markus om han har tid eller så drar jag på party! de är upp till markus :P

men nu ska jag sova, godnatt

You’ll have to have a little patience

nu har jag suttit i duschen bra länge. har ävenlockat håret. orkar inte hålla på mer med något känner jag just nu. så jag ger upp. lägger mig och kollar på film. kommer inte skriva förns sent imorgon kväll när jag kommer hem bara så att ni vet. godnatt

torsdags slit

har haft en jätte bra dag på praktiken. men det har varit en hel del att göra och kommer även att vara imorgon. har varit mycket med begravningar och bud/beställningar. vi fikade även lite och sånt. Fick också veta att Lina ska flytta hem till Dalarna, mycket tråkigt :( kommer att sakna henne.

nu sitter jag vid matbordet och har precis ätit. lyssnar på när mamma försöker hjälpa freddan med matte. fredde är helt ointresserad och mamma typ halvskriker för att han ska lyssna :P och jag sitter och skrattar som vanligt :)

lillebror drog ett skämt nyss också

lillebror: vet du varför bladlöss inte växer?
jag: nej?
lillebror: för dom har stannat i växten



ska snart gå in i duschen och sättta mig och lyssna på musik och duscha. kommer ha datorn med mig så kommer iallafall att skriva så..

efter 2 timmar..

satt inne i badrummet i kanske 2 timmar om inte mer. duschade och massa annat. kände inte för att gå ut där ifrån så. ska bosätta mig där oftare. hade datorn med mig och fixade naglarna också. men nu ligger jag i sängen och bara tänker alldeles för mycket. så ska kanske kolla på film istället. men då återstår ett problem, vilken? har typ sett dom flesta. men men, får la bli någon favvorit i repris. önskar bara jag hade lite sällskap. men inget man kan göra åt saken. kanske får trevligt sms sällskap eller msn sällskap. får hoppas på de.

imorgon är det praktik. mår inte riktigt bra än egentligen. men orkar inte bry mig. åker till praktiken iallafall för där trivs jag :) få se vad som händer där imorgon, om det är mycket att göra, mycket folk som kommer kanske. får hoppas på de. full rulle :)    (men inte för full tack)


juste, på fredag ska jag på teater med ellentin om jag inte har sagt de. vi ska se En midsommarnatts drömm. Ellen och jag har skaffat årskort på stadsteatern så de kommer nog bli en heel del teater nu i ett år fram över. men kul. får umgås med ellen så det är ju ingen fara. alltid lika mysigt och roligt tillsammans med henne. <3


det här får faktist bli mitt sista inlägg för idag. om jag inte slänger in något senare. annars... godnatt.

fred och kärlek

vissa saker känns helt enkelt bra.

ibland känns det verkligen bra att ha någon att prata med som lyssnar <3


in my head

känns som att det är mycket som pågår just nu. känslorna går upp och ned. ibland känns det som att jag behöver en hel del närhet, vilket jag antagligen behöver. känner mig ensam ibland, som att jag är den ända. det är svårt att förklara. inte alltid lätt att förklara hur man mår.. :/ vad ska man göra? hur ska man ändra?

just nu vill jag bara krypa ner i sängen tillsammans med den jag älskar. men det går ju tyvärr inte. synd enligt mig.. fan fan fan.. jag tänker alldeles för mycket. Vissa känslor och tankar sliter verkligen på mig..

låsning

igår eftet jobbet åkte jag som sagt hem till älsklingen. han kom och mötte mig vid tåget när jag kom sen gick vi hem till honom. jag jobade med naturkunskapen när jag kom dit. rrenskrev allting jag gjorde på lektionen, 35 frågor -.-   resten av kvällen bestod av mys, dusch m.m  

imorse när jag vaknade mådde jag inge bra. har halv sovit hela natten och vaknade med smärta i nacken. markus och jag gick iväg till tåget runt hlv 9.hans tåg kom 15min före mitt. ville egentligen inte släppa taget, ville inte släppa greppet jag hade runt honom :( mår så himla bra när jag är med honom. han gör mitt liv fulländat. han är min ända och största kärlek <3

när jag kom till uppsala åkte jag direkt upp till mormor. min nacke hade låst sig och jag hade så ont att jag mådde illa. mamma hämtade mig efter jobbet. nu här hemma har jag kurerat mig med tabletter, te och värmekudde. har gjort klart i naturkunskapen och pluggat körkort. tog även ett varmt bad.

just nu sitter jag i soffan och pluggar körkort och kollar på ghost wisperer. ett bra programm enligt mig. (säkert bara för att jag är så skrock full och tror på sånt)


funderar på om jag ska dra i mig nå mer tablett och försöka komma ut och springa? ingen bra idé kanske men väldigt

Gästinlägg:Ellentin





Hej hej, Ellentin här, skriver ett inlägg på miss sunshines blogg. Hon hinner inte skrivar för hon provar ur lite kemiska reaktioner. vill bara säga att jag älskar henne för hon är underbar och bäst! alltid lika kul med min lilla pyroman. nu ska hon få datorn så hon jobba vidare på naturkunskapen.

puss hej jenny!

tisdag

sitter i skolan och har slutat för dagen. hade naturvetenskap och den gick great. vi gick igenom frågor tills provet vi har nästa vecka. satsa på vg kanske? mvg? lite högre betyg än g iallafall får jag hoppas. Sitter ute i caféterian med ellentin, filip och harry. haha killarna tror dom är lite smarta och kan lösa ett korsord . lixom, klarar inte jag och ellentin de så lär ju inte dom klara de? ;) haha

snart ska ellen och jag ner på stan oc kollaltie. vi ska till stadsteatern och träffa tommy och fixa årskort , kul! :D sen ska vi ner på stan och kika lite. senare ska jag sola. tänkte börja med brännan redan nu inför sommaren. efter de jobbar jag med ellen och sen får jag äntligen åka hem till älsklingen! längtar så himla mycket. <33

helt galen, galen i dig.

nu är jag hemma. har varit hemma sen 4 men iallafall. ville inte åka från markus, hade så mysigt. var jobbigt att åka faktist och de kände jag när jag satte mig i bilen :( men får hoppas att vi träffas snart igen. massor av kärlek till honom. han får mig verkigen att må så himla bra. kär och lycklig.

ska snart ta ett varmt bad och kolla på film hade jag tänkt. men vet inte riktigt vilken än. känns som att man har sett dom flesta filmerna :S längtar tills nya twiliht kommer ut och sex and the city 2. galet vad jag längtar.

imorgon är de skola och sen senare jobbar jag. är helt matt i kroppen. är trött typ hela tiden, vet inte vcarför- börjar bli sjuk igen kanske?

söndags mys

dagen har varit lugn. farfar, mats, danni och emil ko och fikade. kul att träffa farfar igen :) och dom andra såklart. sen har jag hjälpt lillebror med matte, badat och rivit igenom hela garderoben. sen efter vi ätit tog jag bussen in till stationen och sen tåget vidare till knivsta. trevligt var iallafall att jag träffade på mikaela på tåget. haha både hon jag jag sprang först för att i höll på att missa de. så vi hade mjölksyra i kapp på tåget :) haha. sen har jag suttit hemma hos markus nu och kollat på tv i kanske 1-2 timmar. och nu kom han hem (ÄNTLIGEN)

just nu sitter vi och lite andra och kollar på ballar av stål. har aldrig sett de förr men de är ganska roligt faktist :P orkar inte skriva så mycket mer just nu.

fred ut


söndags mys

dagen har varit lugn. farfar, mats, danni och emil ko och fikade. kul att träffa farfar igen :) och dom andra såklart. sen har jag hjälpt lillebror med matte, badat och rivit igenom hela garderoben. sen efter vi ätit tog jag bussen in till stationen och sen tåget vidare till knivsta. trevligt var iallafall att jag träffade på mikaela på tåget. haha både hon jag jag sprang först för att i höll på att missa de. så vi hade mjölksyra i kapp på tåget :) haha. sen har jag suttit hemma hos markus nu och kollat på tv i kanske 1-2 timmar. och nu kom han hem (ÄNTLIGEN)

just nu sitter vi och lite andra och kollar på ballar av stål. har aldrig sett de förr men de är ganska roligt faktist :P orkar inte skriva så mycket mer just nu.

fred ut


god söndag morgon

godmorgon. har sovit ovanligt bra i natt faktis, vilket känns skönt. jag ligger fortfarande kvar i sängen och myser lite och hjälper lillebror med matte läxan. Snart kommer farfar och farbror hit så kanse borde gå upp och göra mig klar snart. eller någelunda klar iallafall. sensare idag ska jag äntligen hem till markus och sova kvar där. fy bubblan vad jag längtar. behöver verkligen hans närhet nu. <3


kärlek till ellentin

haha det här är farligt. sitter och klickar hem mer kläder. blir galen, har nog ett beroende. vad det är, det får ni se när jag får hem det ;)

JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA ELLENTIN ANDERSSON!


mysig lördagkväll

sitter och kollar på melodifestivalen med mamma. haha hon blir helt galen och dampar för att de tutar upptaget på telefonröstningen. galet kul xD haha. jag älskar min mamma <3

har klickat hem lite saker från hm också, i like ;) hoppas de kommer snart. har även en del saker jag måste köpa på stan så ska dit snart. kanske imorgon?

beställde hem från hm:
munkjacka
linne
topp

ska köpa:
nytt smink
bas linnen
party kläder
underkläder

nu är det ett bra paus underhåll iallafall på melodifestivalen!!

ta hand om mig själv time.

känner mig ganska effektiv. har hunnit med en hel del (enligt mig iallafall) jag har :

- färgat håret
- tagit ett varmt bubbelbad
- fixat annsiktet
- fixat naglarna
- rakat benen
- städat av i rummet

och nu sitter jag med en annsiktsmask. känns lite konstigt och så ser man ut som ett jysk också :) men vad gör de då. har inget bättre för mig så. sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. om jag kanske helt enkelt ska sitta hemma och kolla på tv eller något? får se vad som händer. men skille tro att det blir något sånt.

sitter och kollar igenom på lite hemsidor och funderar på om jag kanske ska beställa hem någoy. är bra sugen på det iallafall. man blir ju helt galen när man stter ch tittar runt och hittar alla underbara sommar kläder. vem vill inte ha sommar nu lixom? de är en bra början ute nu iallafall. solen skiner och snön smälter. great!


/"¤%¤"&!%%!&#!%&/"¤%

just nu vill jag bara skrika ut, jag vet inte vad jag har gjort för fel.. känns som att jag har gjort någontint men jag vet faktist inte vad. ska jag bara skita i de kanske? fuck allt!

hej jag har tråkigt och vet inte ad jag ska skriva för rubtik

jaha vad ska man hitta på idag då? har inga planer alls faktist. kanske sitter hemma och bara degar och nördar mig? ska iallafall färga håret sen . ska även hämta ut min klänning som ligger inne på poste, yes! vilken färg ska man färga då.. röd? blond? svart? brunt? blått kanske? beslutsångest som vanlgt -.-   men jag vill hitta på något faktist. ROGER VART ÄR DU?? O.o

praktiken går bra förresten. allting flyter på och jag lär mig mer och mer för varje dag som går. tycker det är roligare att vara ute på praktik än i skolan. vist i skolan får jag ju vara med flickorna, men trivs så bra på Gullvivan! Hoppas verkligen sommarjobb blir av . vilket de lutar åt får jag hoppas :) 

en fredag kväll.

igår hade jag en underbar kväll med ellentin. kvällen började skit tack vare vissa saker.. men sen när jag kom hem och ellentin var här blev allt bättre. kvällen bestod av disco och dans i duschen, fixa iording oss, röj i bilen med berglund och johan. haha galet kul jag hade tack vare min ellentin. och de måste göras om. efter en lång kväll och natt åkte vi hem och jag fick massa fylle samtal ^^ haha. lie bilder från kvällen.

och de är inåt man ska smeka!



jag vet inte faktist.

min dag har varit bra men stressig. Lina var tillbaka på jobbet idag också, vilket är väldigt skönt, kul att se henne igen! vi har haft mycket att göra så känner mig fortfarande stressad i kroppen. men de gick ju bra iallafall. har kännts som fredag hela veckan faktist :S men de tycker marielle också så jag är inte ensam om det. efter praktiken tog jag tåget hem till markus där jag nu är. ska sova kvar här. lite skönt att komma hemifrån :/ kan behöva det ibland känns det som.

imorgon är det fredag och jag här världens planer med min underbara Ellentin. Fest med henne, berglund m.m. ellen kommer även tillbringa natten hos mig både fredag och lördag, i love! älskar att ha henne som sällskap, hon får mig så lugn och jag älskar henne

sitter i markus rum just nu och tråkar, är för ... trött? ledsen? deppig? glad? för att göra något, jag vet inte hur jag mår egentligen. så jag säger godnatt

me against the world

ligger så bra här i sängen så ska sova nu. godnatt

Snabb Onsdag

är helt slut efter dagen. har varit ganska stresigt på praktiken i och med att lina fortfarande är sjuk :/ LINA VI SAKNAR DIG BLI FRISK NU! iallafall så har jag fixat lite med begravning idag, fick tårar i ögonen och lite så. de var litesmp jobbigt. sen ahr jag och marielle gjort lite beställningar och bud. har även vattnat allt u butiken och flyttat om lite. känndes som att dagen bara svischade förbi, den gick så himla snabbt! men jag antar att det var för att vi hade mycket att göra..

fick även med mig hem en skål idag också, väldigt fin! (bild kommer när jag orkar och har tid)

åkte ner på stan efter praktiken. hade tönkt att jag skulle sola men fastnade på stan när jag träffade sinnan, så solar imorgon istället. men fyndade lite på stan också. var in och pratade med pauline på gina också. jätte kul! hon tippsade om lite saker och vi små pratade.

fick med mig hem:
solglasögon
strumpbyxor
jeansleggins


får även hem min klänning om någon dag! (efterlängtad)

imorgon efter praktiken ska jag som sagt sola. sen ska jag hem till min älskade pojke som jag saknar dunder mycket, kommer även tillbringa natten där! ååg galet vad jag längtar .


work.

nu är jag hemma från jobbet. det gick riktigt bra idag faktist. kände mig motiverad när jag kom dit så allting flöt ju på. fick vänta sen i 20 min på pappa som kom från jobbet så skönt iallafall att man fick skjuts hem. så nu sitter jag i soffan och har ont i rumpan efter att ha halkat när jag gick ur bilen, inte nice alltså.

imorgon är det praktik, galet kul! hoppas det finns mycket roliga bud att göra då :) ska snart ställa mig i en varm dusch och kanske sova en stund. något jag fått efter jonsson tror jag, men det är ju så galet skönt ;)


sen tycker jag även att de kan skyndas på lite med tillståndet så jag kan få börja övningsköra. varför ska det gå så himla segt?! skynda på nu !! det är brottom!

körkort.

sitter och pluggar massa till körkortet nu. måste verkligen komma igång med det och satsa på de. hejja mig.

naturkunskap.

godmorgon. idag är jag hemma från skolan. sitter och pluggar massor av naturkunskap. vi har rpov om 2 veckor så dt är bara att jobba på. jippi . jobbar senare idag vid 5 istället. slutar la kanske runt 7 skulle jag tro. orkar inte skriva så mycket mer just nu, ska plugga vidare.

varför sätta lösenrod på bloggen? har man inte bloggen för att andra ska kunna läsa de man skriver? löjligt.

när jag räknar mina glädje ämnen räknar jag alltid dig två gånger

har inte haft tid eller ork att skriva något i bloggen. idag hade jag skola och sen efter de tog jag tåget direkt till knivsta och spenderade min tid med markus. och jag kan inte säga annat än underbart! är så himla lycklig och glad över att jag har honom. ville verkligen inte åka , men var tvungen :( vi hade så himla mysigt. längtar tills jag får träffa honom nästa gång. All kärlek i världen till min markus <33

imorgon är det skola med naturvetenskap sen slutar jag? jobbar imorgon vid 4 skulle jag tro.

men nu ska jag mysa ner mig i sängen, lyssna på musik, dricka te och sova. det är ju en dag imorgon också. Godnatt

fredags mys, eller?

dagen har varit bra. har bara varit jag och marielle som jobbat för dom andra är sjuka ;( thomas var in en stund också. men har haft fullt att göra hela dagen och jag har sålt en heeel del. och de känns jätte bra faktist. har lärt mig kassan helt nu och priserna börjar sitta nu också. har gjort massproduktion av buketter och arrangemang. mamma var in och hälsade också. fick även med mig en bukett och massa tulpan lökar hem! :)

efter praktiken åkte jag ner till stationen för jag skulle ta tåget hem till markus. men så klart var mitt och massa andra tåg inställda :S suck. så jag fick ta bussen. men nu sitter jag här hemma iallafall och ska snart hoppa in i duschen. orkar inte skriva så mycket mer.

inorgon blir det mys med ellentin!

.

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och kolla på film. höres

torsdags stress

idag har det varit en stressig dag, men ändå lugn lixom. ena stunden har det kommit in jätte mycket folk i butiken och nästa stund kan det vara tvär dött. känns inte som att man har hunnit med så mycket idag, men ändå har man ju de. Jag har fixat lite med skyltning åter igen i ett fönster, fast idag så fixade jag mer på "höjden" dekorerade lite helt enkelt. har även varu behandlat och hjälpt många kunder. Har fixat lite bud och sprungit till banken m.m det avr in en kund idag också som var dansk, och han kunde varken svenska eller engelska typ. Så JA, kroppsspråk är mycket viktigt.

Imorgon är det fredag, FREDAGSMYS! Ska hem till markus direkt efter praktiken, längtar verkligen :) har jag tur kanske han kommer och möter mig i stan redan så jag får sällskap på tåget? (a) vi får la se hur det blir med den saken. Jb fyller även 20 imorgon så lär gratta honom då.

som ni kanske märker om ni tittar ut genom fönstret så är det snö storm ute, iallafall här hos mig. kändes som att man skulle blåsa iväg när man var ute. usch, jag vill inte ha mer snö. tänk lixom vad slaskigt det kommer bli sen när allt försvinner, och när försvinner det egentligen? Tänk odet är kvar på min födelsedag ;o nej så länge får vi verkligen hoppas att det inte är kvar! :)

en sak jag har stört mig på.

jag har stört mig på en sak väldigt länge. och det är folk som sitter och klagar på hur andra är och ser ut. Vist klart man kan ha sin åsikt. men man borde inte sitta och säga en del saker. omoget, löjligt och patetiskt.

funderar på om jag ska ta lite te och sen lägga mig? lät mycket frestande. har en nybäddad och mjuk säng som väntar. ja så får det bli! Godnatt

kärlek till dig


ny design åt Jessica Jansson

har gjort om hela jessicas design nyss också. därför jag sitter vid båda datorerna. väldigt effektivt.
så kika gärna in i hennes blogg och säg vad ni tycker!

(kom till bloggen genom att klicka på bilden)


första dagen efter lovet, lovely pretty!

nej orkar inte skriva hej för det har jag gjort i ungefär kanske.. varje inlägg -.-   hade iallafall praktik idag. första dagen efter lovet och guud vad skönt det är att vara tillbaka. det var bara jag och marielle som jobbade idag, men lina var in och hälsa på med hennes släckt, väldigt mysigt! :)

idga har vi skyltat om i fönstren i butiken, och en av dom stora hyllorna. och det blev ett bra resultat. har även gjort en del planteringar och bucketter. har även blivit lite med kompis med kassa apparaten , har inte fattar mig på den riktigt förr, men nu så börjar det sitta. guldstjärna i kanten för mig!

Morgondagen: Praktik. Jag, marielle, linda och veronica jobbar. galet bra :)

your it, your the ultimate

Sitter hemma hos syster. Pappa håller på att lägga klinker i hennes badrum. fredrik var här ett tag också och han typ skratta åt mig när jag prata och skrattade. har haft jötte trevligt med syster men nu ligger hon i sin säng och äter daim glass ^^ haha.

Det var helt underbart mysigt att vara med min markus idag. och ja, han är min. <3

imorgon är det praktik på Gullvivan igen, yes! :D har verkligen längtat att få åka dit hela lovet. jag älskar att vara där, trivs jätte bra


men ni ska vi åka hem och jag ska trycka i mig ris och kovstroganoff ;D kan skriva igen hemma i köket!

jag vill inte ha mera snö, tack?

Nu sitter jag hemma hos Markus och väntar på att han ska komma hem, vilket han lär göra när som hellst hoppas jag på. har varit på stan och träffat sinnan, de var väldigt kul att träffa honom. vi har inte setts på ett bra tag. ska träffa honom snart igen :)

jag vill inte ha mer snö. det bara snöar hela tiden. blir bara irreterad när de blåser upp i annsiktet. så snälla. hur länge till ska det snöa? jag är ganska nöjd med snön nu så den får gärna smälta bort :) vilket det tyvärr känns som att den inte kommer göra på ett tag -.-

har lovat att hjälpa Jessica med att göra en helt ny blogg design till henne. får se vad jag hittar på att göra :)



tisdag

godmorgon. inte var det tänkt att jag skulle till skolan, men fick sms av ellentin imorse så jag struntade i den. ingen annan skulle ju gå typ så att. Vi hade ju bara Naturvetenskap och den ligger jag redan bra till i. har renskrivit lite på de nu hemma på morgonen. Iallafall så är mormor här, hon kom för en liten stund sen och började genast med att baka. jag ska snart gå fram till bussen och åka med den in till stan. Ska träffa sinnan när han har rast och sedan ta tåget hem till Markus :)

får se hur länge jag blir kvar där, beror på när pappa åker hem. kommer åka med honom hem från knivsta sen, men vi ska hem till systers först för pappa ska lägga klart golvet i hennes badrum. de kommer bli kanon fint.

jag kanske må vara korkad men idag tar jag faktist på mig skinn jackan!

damp ryck

är det bara jag som inte kan ladda in nya bilder på bloggen?! ;o   daaaamp


forever


kort om dagen.

hej allihopa. hade ganska svårt att ta mig upp ur sängen imorse. mådde riktigt dåligt. men gick upp och åkte till skolan iallafall. först på morgonen hade vi Svenska B. först så satt vi i en ring (lite dagis style) och läste nå påstående typ på lappar. och så skulle vi antingen hålla med eller inte och sedan disskutera varför. Efter de fick vi en uppgift om att hålla ett "föredrag" om något som vi var för. vi fick 40min på oss att förbereda. jag pratade om att man borde sänka åldern för att handla på systemet, fick ett VG :)
 
efter de hade vi lunch och sedan hade vi Samhällskunskap. varken ellentin eller jag orkade jobba typ. så vi satt och nördare oss lite med hennes kamera :) hon ska skicka bilderna till mig imorgon och då kommer dom upp här.

efter skolan tog vi bussen ner på stan. vi gick omkring lite och kollade och prövade grejer, eller jag prövade. vi hade verkligen kul, det har vi alltid. trivs hur bra som hellst med min Ellentin. sen gick vi till kebab house, tvingades äta av ellentin. fick i mig mindre än en halv tallrik med ris och kebab och lite sallad.

fick följa med lite saker hem idag också:

- mallar för manikyr
- sjal
- linne
- bh
- kjol

just nu kollar jag på Grey´s anatomy och ska snart göra en manikyr. har förstärkt naglarna också med lite medel som jag köpte för ett tag sen, och det funkar verkligen. så de tipsar jag om. Ett från Mavala och ett från Depend.

 


RSS 2.0