vissa är duktiga och sliter

har precis kommit hem från jobbet. var jag och chefen som jobbade idag och hårt jobbade vi också. efter de bjöds de på glass, mumsigt! Nu ska jag snart gå och duscha av mig lite. sen får jag se vad jag hittar på. kanske åker och träffar nå trevliga människor :)

de visade sig även att jag inte är ledig imorgon. började 9.45 eller vad de var. men de är ju sovmorgon iallafall :)

feelings.

om man verkligen tycker om någon så bryr man sig inte vad andra säger. man lyssnar inte på snack som antagligen inte heller är sant. undrar man något så frågar man personen själv. jag tycker de bara är omoget att lyssna på andra. de finns så mycket idioter och så himla mycket skit snack i denna värld.

Synd att vissa är så otroligt fega och omogna att man inte kan ta tag i saken. man bara överger någon för att man har hört en anna person yttra sig. SKÄMS! bevis på feghet, omogenhet, osäkerhet och töntighet

måndag med stek i solen

denna dag har varit helt underbart sönt hittills. vaknade vid 10 tiden, tyvärr så var/är jag så täppt i näsan att jag tror jag ska kvävas, usch! gick upp och gjorde lite mumsigt frukost sen satte jag mig ute i solen. och här sitter jag ännu, ute i solen och vilar upp mig och steker. har ftt jätte mycket färg idag, helt galet faktist! känns som att man ligger på stra´nden på Gran Canaria eller något. Har ätit lite lunch och glass här ute på altanen också.

Ikväll ska jag jobba. eller fick veta de nyss. hoppar in lite, och ja de är ju bra. tjäna lite extra pengar.

Imorgon: ledig från skolan. kommer antagligen sola då med. Jobba på kvällen.
Onsdag: Skola tror jag? Sen på kvällen blir det Gullvivan på avslutnings grej
Torsdag: Skola och göra arrangemang inför student
Fredag: Ledig
Lördag: FEST!
Söndag: Ledig

veckan är otorligt skön eller vad tycker ni?


utvilande söndag

kom alldeles precis hem från mormor. VI har varit där och fikat lite eftersom det är morsdag. innan var vi först förbi Gullvivan och köpte lite blommor och hade med till farmors minneslund. Det var verkligen fint där idag, helt fullt med massor av olika blommor. jag saknar henne verkligen.. Känns konstigt att hon inte finns kvar.. Ibland kan jag fortfarande säga "farmor&farfar" för de är ju så man har sagt sen när man var liten. men kom på mig själv direkt efter :/

Satt ute i solen och solade imorse när jag vaknade i lite mer än 1 timme, det var verkligen skönt. solen stekte på helt underbart på kroppen. så låg och flasha lite med bikini i våran underbara solsäng, love!

Nu ska vi äta snart sen ska vi in till b'linge och hejja på lillebror och hela bälinge laget när dom möter SK Iron. Hejja lillebror! kanske drar till studion också senarer, är sugen på ny tattoo.

vad vore jag utan dina andetag..

jag vet knappt vart jag ska börja.. har så mycket innom mig jag vill få ut. så mycket ilska och sorg.. är både sårad och besviken. jag vet inte vad som hände,, jag vet verkligen inte hur det kunde bli såhär. Har massor av frågor jag antagligen aldrig kommer få svar på. jag förlät dig för det du gjorde, jag brydde mig och jag offrade. men fick bara ett slag i annsiktet tillbaka.. Du förstår inte hur mycket du sårar. Du utnyttjade mig. men ändå så kvarstår alla känslor </3


pressenter




en del av allt de jag fick + massor av blommor och fina kort.
Tack för en underbar kväll familj och släckt och älskade ellentin! <3


vad är det för en dag

nej det är ingen vanlig dag för det är faktist min 18års dag, hurra hurra hurra


full rulle hela snabba dagen

oj har nästan inte alls varit hemma idag.har haft praktik som vanligt idag. idag var det bara jag och marielle som jobbade och de gick kanon bra :) Sålde iväg en hel del grejer och buketter. men var kanske mest bud idag. men det kändes faktist bra. fick en hjärtan på tråd också :D den är jätte stor! kan ta bild och visa imorgon. När jag kom hem bytte jag om och slängde i mig mat sen bar de iväg till studion där jag har tillbringat hela kvällen, så himla skönt. Åkte faktist moppe idag. de var skönt när jag åkte dit men svinkallt när jag åkte hem.

Om ca 10min är det min dag, jag fyller 18år.. wow.
Imorgon blir det praktik sen resturang med familj&släkt + ellentin :)
kommer ta bilder och lägga upp här

ska lägga upp massa bilder hade jag tänk och jag lovar dom kommer.

kvällens sista inlägg

kvällen har spenderats i studion. känns skönt att vara där faktist. även om man inte gör så mycket så trivs jag med sällskapet och får ett lugn i kroppen. skönt att komma bort ett tag lixom. Pappa kom och hämtade mig och sen så övningskörde jag hem. de gick kanon bra :) just nu ligger jag i sängen. är inte så trött längre :S men imorgon är de praktik som gäller. 09.30-16.45  hoppas på en bra dag. hoppas även jag får sällskap på kvällen också. <3

nu är det bara 2 dagar kvar!

Nattinatt

jag vet inte hur jag ska tolka det är längre.. måste verkligen prata om de. men du ska veta att det sårade verkligen :'/ vet inte hur jag vill ha det längre..

we belong to the music


ledighet

är ledig från skolan och allt annat , ganska skönt faktist. så nu hela morgonen har jag ätit en ordentlig frukost, tagit ett varmt bad och skött om mig själv. Känner mig lite som ny nu faktist. har inga planer alls för dagen. får se vart den leder :)

19.43 en mådag eftermiddag

skolan gick bra idag. lämnade in alla uppgifter jag skulle och redovisade i naturkunskap. är nöjd! åkte ner på stan efter skolan och var med Stoffe & Elyes, verkligen kul att träffa dom igen. vid halv 4 traskade jag iväg till jobbet och jobbade. När jag väl var hemma igen satte jag mig ute i solen :)

just nu väntar jag på att pappa ska duscha klart. Efter de ska vi ut och övningsköra :)

Måndag morgon

Godmorgon friends. Morgonen började ganska bra faktist. vaknade tidigt så jag kunde ligga och dra mig i sängen. Trodde de skulle vara pissigt väder imorse så hade lagt fram Jeans och en tjocktöja, men icke sa nicke. idag blev de barbent med klänning och nya skorna. galet skönt :) ska sätta mig ute i solen sen, synd att de blåser lite bara. Ellentin och Sigrid m.m har skrattat åt mig hela morgonen för att jag låter som att jag är i målbrottet, fortfarande..
Ska jobba seare idag med, så kommer hem sent, suck! men imorgon är jag ledig. ska sola hela dagen då om vädret behagar.

Just nu sitter jag på Svenska B och fick ett litet skrattanfall nyss. Matthias satt och pratade om rim och att julklappsrim är det fulaste som finns. Och då kom han med ett as skööönt exempel :

"Om du på tomten väntar och hans bock, kanske du får........"

haha älskart!

söndag natt

har inte skrivit i bloggen nu på ett tag. har inte suttit så mycket med datorn utan haft annat för mig. men kan dra lite kortfattat om vad som har hänt i helgen.

Fredag: Grillfest hemma hos mig med massor av trevliga människor. kvällen var kanon och vädret var bra. hoppas att alla hade kul. Kommer absolut göras om. bilder kommer när jag orkar ladda upp och får lite från jossan. haha men de var en heeel galen kväll som avslutades med underbart mys som jag hoppas få uppleva igen. Ellentin sov kvar här och vi la oss kanske vid 3-4 tiden.

Lördag. Gick upp ganska tidigt för jag skulle börja jobba vid 10. Var helt slut och sliten och något inte så kul är att jag har tappat rösten. mums! haha låter som att jag är i målbrottet.. Jobbet gick iallafall jätte bra och direkt efter de tog jag bussen hem till favvo moster och mårten för att fira honom. lite av släckten var där och så. efter vi vart där åkte vi till skopunkten och jag fick med mig 2 par skor hem . resten av kvällen och natten spenderade med Shabo. mycket trevlgt :)

Söndag: åkte hemmifrån vid halv 9 för att åka in till stan och klippa mig. jag mamma och freddan rättare sagt. toppade bara håret och fixade till luggen. efter de åkte vi hem direkt. när vi kom hem bänkade vi oss framför dator eftersom de var sm i motocross idag i tibro. bra kört kusin vitamin! men jag somnade efter ett tag i lillebrors säng. minns inte ens att jag däckade :S senare väckte han mig och då gick jag in i min sänd istället och somnade bums. vaknade senare på kvällen vid 7 tiden och då skulle vi käka. Sen nu har jag suttit och skrivit klart massa skoluppgifter. grattis till mig

Bilder ska komma upp. kommer antagligen ta med mig kameran och sladden imorgon till skolan och fixa med de :)

kort fredag

fick sluta vid 3 idag på praktiken. Veronica tyckte att jag kunde gå tidigare. Idag skyltade jag utanför när vi öppnade och var med veronica på grollen och lite annat kul. har blivit bättre på att hjälpa kunder och har mer koll på allting känner jag. har hållt på med en del bud idag också.

Köpte present till imorgon när vi ska iväg, en stor jordgubbsampel :) har STORA funderingar på att köpa sånna själv. och kanske ha ute vid spaljén vi ska bygga

jag har fått nå problem med halsen. antagligen är jag allergisk, men mot vad? :/ de kliar i ögonen, fick utslag igår och de tok kliar i hela halsen. jätte jobbigt att andas och så.. någon som vet vad det kan vara?

Snart kommer ellentin hit sen kommer de annat folk hit , grilla och party ikväll :D

funder på att köpa




Torsdag

Åter en dag med sol och praktik. Hade klänning på mig idag vilket var väldigt skönt faktist. Känns som att hela dagen har gått jätte segt. har hunnit med så himla mycket men känns ite som att klockan har rört sig ett dugg.. men har iallafall gjort en hel del, buketter m.m. gjorde även "mitt företags historia" som var intressant. fick även med mig ett skit snyggt pch gammalt fönster hem som jag ska göra om. vad jag ska göra är en hemlis, de får ni se senare ;)

just nu kollar jag på Sveriges fulaste hem, dom gör en discokällare typ. och jag blev helt kär i deras taklampor! kag vill göra om i mitt rum (igen) fast i sovrummet. vill ha ny säng. nya tapeter och massa skoj! kanske sa kika runt lite? (a) nej usch måste fasiken spara pengar!

morgondagen: Praktik, grillparty

skin som den sol du är



Hoppas inte att denna lyckan innom mig är förgäves (även fast det verkar så nu)
Du öppnade mig som ingen människa har gjort på länge.




PÅ fredag är de grill-time som gäller! Kommer bli kanon kul med alla mina underbara vänner


jag står kvar

dagen började helt gråmulen. vad bara fukt i luften och inte en ända solstråle på himlen. hade praktik idag och de gick bra. Det var Marielle och jag som jobbade, Veronica var in ett tag också. Men på något sätt kändes det so att dagen gick otroligt segt. gjorde massa arrangeang idag, typ.. 54 lika kanske? lite segt men de gick på. Marielle och jag hade ett bra team-work så. Hon gick även och köpte glass till oss som vi mumsade på till "eftermidags-fika". Fick berömm idag om att jag var duktigt med kunder, hur kul som hellst att höra faktist :)

Sitter uta på altanen nu och väntar på att lillebror ska komma hem från fotbolls träningen så vi kan äta lite. Idag blir det köttfärsgratäng, mumsigt! mammas mat är den absolut godaste som finns tycker jag.

Imorgon: praktik som gäller. hoppas på bra väder så man kan sätta sig ute en stund. sen ska jag ut på en cyekltur hade jag tänkt faktist. och övningsköra

palla!!

hade suttit och skrivit ett jätte långt inlägg men blogg.se dampade så allt försvann, jävla skiiit!!! får skriva lite kort om dagen vad jag gjort..

- skola
-skrivit prov
- solat
- stan med ellentin
- jobbat
- myst

Imorgon är de praktik. kom på nu batt jag inte har någon matlåda :S men aja. ska gå ut på rasten och ta en promenad och sola lite faktist. men nu ska jag bädda ner mig och ta något att äta

Tisdag

Sitter ute på altanen just nu med att glas saft och har precis ätit kvällsmat som bestod av: två rostade mackor. GRATTIS TILL MIG.

skriver mer om dagen senare, nu kommer en sötis hit precis (a)

Gotland

har inte skrivit någit i bloggen på länge. har inte suttit vid datorn så mycket alls. men jag är iallafall på Gotland :)  kom hit i torsdags kväll och imorgon åker jag hem. tiden har varit spännande här, har hänt mycket. allt från grillfest till bilåkning till byggdegårdsfest. men nu längtar jag hem till ellentin faktist! så lite skönt ska de bli att komma hem.

har pluggat en del idag också. har prov på tisdag i Kultur & Stilhistoria. Får plugga på båtresan påvägen hem imorgon också, de är ju trotts allt 3 timmars resa -.-

vet inte vad jag mer ska skriva riktigt? jag saknar ellen, gabbi rickard, familjen och några till <3

det börjar närma sig.

11 dagar kvar
imorgon åker jag

ligger i sängen och myser. ska alldeles snart sova hade jag tänk. imorgon åker jag till gotland, tänk vad tiden har gått fort. ska verkligen bli skönt att komma bort ett tag och få en liten "mini-semester" få lämna alla bekymmer och problem hemma. lägga alla känslor åt sidan och skaffa nya minnen. Sen när jag kommer hem har jag ett prov som jag egentligen inte orkar tänka på ens. ska fortsätta plugga på de imorgon på båten och under helgen. Johan kommer typ strypa mig för att jag pluggar hos honom -.- men men det får han ta! haha.

sen helgen när jag kommit hem blir det grillning och mys med underbara männsiskor. de längtar jag verkligen till!

men nu ska jag sova. skriver ett inlägg imorgon innan jag åker.


Simma lugnt

Rofl

nu är de lång helg och de ska bli väldigt skönt. Åker till Gotland imorgon hem till Johan :) har aldrig varit på Gotland faktist så de ska bli spännande. men ser inte fram emot den 3 timmar långa båtresan, åksjuk? -.- får hoppas att man inte blir det. hade praktik idag i det underbara vädret. dagen har faktist varit bra, den har gått både fort och inte ett dugg fort alls. På lunchen gick jag och theres och köpte glass och satte oss i parken framför butiken. helt underbart skönt var de, jätte varmt :)

sitter hemma i köket nu och väntar på att mamma och lillebror ska koma hem så vi kan äta lite. sen ska jag faktist börja packa :) eller iallafall ta fram alla saker jag ska ha med mig. KOmmer bli för mycket om jag känner mig själv rätt -.-



blir så trött och less på en del personer. jag rofl:ar verkligen!

3 dagar kvar.

sitter i skolan som jag alltid gör på måndagar.. hade svenska B i typ 10min kanske? ska snart gå och äta och sedan är de samhällskunskap och efter de slutar jag. ska ut och springa senare, sjukt skönt. orkar inte skriva mer nu, ska beställa kläder.

3 dagar kvar sen åker jag <3

beautiful

I know that you are something special
To you I'd be always faithful
I want to be what you always needed
Then I hope you'll see the heart in me

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

Your beautiful soul, yeah
You might need time to think it over
But im just fine moving forward
I'll ease your mind
If you give me the chance
I will never make you cry c`mon lets try

sista dagen på denna vecka

veckan har gått så ligt snabbt enligt mig. kändes som att dagen bara flög förbi på praktiken. vi har haft så himla mycket att göra och jag har somnat tidigt varenda kväll. de märks att kroppen fortfarande är matt och trött efter olyckan. huvudet hänger inte riktigt med än och är fortfarande jätte ljuskänslig. så har ofta solglasögon på mig. n helg har varit skön faktist, har inte gjort så jätte mycket.

Fredag: Efter praktiken hämtade pappa mig i stan. vi åkte hem och åt lite snabbt sen åkte vi till Skuttunge där mamma redan var eftersom freddan skulle ha fotbolls match. Efter matchen åkte vi hem , jag tog ett bad och kollade lite på tv sen gick jag och la mig i min soffa i rummet och tände massa ljus, kolla på tv och hadmysigt bara. somnade runt 11 tiden eller något.

Lördag: Åk in till stan vid 10 tiden. Skulle jobba på stora torget med skolan. de var jag, ellentin, marcus och en kille till som var där + rektorn, freddi och petter. De var sjukt kallt att stå där och allting blåste ner för typ alla skolor. Träffade Elyes och Stoffe på stan. När vi var klara gick jag och shoppade lite med Elyes. På kvällen var jag ensam hemma för mamma och pappa var på 50års fest i rasbo och lillebror hängde omrking i bälinge. Senare kom Adde, Rickard och Oskar hit och en tjej jag inte minns namnet på. Söder kom lite senare också. Kvällen var as rolig och de tackar jag för.

Söndag: Har bara tagit de lugnt idag och skrivit lite skoluppgifter. har gjort scrub på kroppen och annsiktsmask och tagit ett varmt bad. Just nu sitter jag i mitt rum i mitt mysiga nya nattlinne och pratar med älskis och kollar på tv med massa tända ljus.


Imorgon är de skola igen.. jag bara sitter och längtar på att de ska bli torsdag. vill att det ska vara det imorgon! Vill verkligen åka till Gotland nu, vill träffa Johan!

FREDAG

tusan vad veckan har gått fort.. sitter just nu i köket och dricker massa tranbärsdricka, så himla gott. ska snart cykla iväg till bussen. har ju praktik så kan ta sovmorgon bussen då eftersom jag börjar runt halv 10 , mycket skönt :) hoppas de blir en bra dag idag. måste fixa klart med skoluppgiften på praktiken också.... de hade jag glömt bort -.-´ men men that´s life.

gårdagen gick jätte bra men det var tok mycket att göra. hade mycketatt göra med en begravning men omg vad bra reslutatet blev ! tårar i ögonen*

hur kommer dagen se ut i korta drag då:
-praktik
-ut och springa
-duscha
-äta
-sällskap (a)


skriver mer senare när jag kommer hem. har nog en hel del att skriva av mig om just då faktist.

lögner, verk, underbart

känns helt underbart att vara tillbaka på praktiken. kändes som att dagen gick snabbt men hade mycket att göra. therese är där nu också :D vi var tyå jeans skjorte brudarna idag, haha. kommer börja 1 timme tidigare imorgon med tanke på en stor begravning. orkar inte skriva så himla mycket. åkte och jobba till halv 8 direkt efter praktiken och vid halv 8 hade vi 1 timme möta. kom hem runt 9 -.- suck!

just nu ligger jag i sängen med huvudvärk som strålar ut verkligen. har ont i hela jäkla kroppen, uffa!


du har ljugit mycket för mig och sanningen får jag reda på nu i efterhand. du är ingenting i mina ögon längre.


åååh galet vad jag längtar till Torsdag den 13e maj. för då åker jag till Gotland och hälsar på bästaste Johan, underbart att få komma bort. kommer inte komma hem förns på måndagen hihihi


du förstörde allting jag byggt upp

sitter ute i solen och solar, lyssnar på musik och tänker. orkar inte mer snart... längtar verkligen tills jag kommer iväg till Gotland. Nu är det bestämt. beställer biljetterna idag. Åker torsdag den 13/5 och åker hem på måndagen den 17/5. kommer antagligen inte vilja åka hem. och de beror på alla idioter som finns här. lovar saker men inte håller och bara driver med än. lögnare ... orkar inte..

ska nog ut och springa snart hade jag tänkt.. måste bort med allt..

jag hatar dig
jag hatar dig
jag hatar dig

break away

orkar inte med den här jävla skiten :'( du lämnar mig utan förvarning och utnyttjade mig. hur fan tror du det känns för mig då?!?! :'( har du ens tänkt på mig?!?!   orkar inte det här mer. player!!!!


nu rymmer jag igen, orkar inte det här

only one

är så less. hela kroppen lever sitt eget liv, känslorna lever sitt eget liv. jag vet varken ut eller in längre.. de här är exakt lika jobbigt för mig som det är för dig. Ibland känns det som att jag aldrig har funnit för dig, att du aldrig har älskat mig ens lixom.. och en hel del gånger nu känns det som att du aldrig har funnit i mitt liv, att jag aldrig har haft starka känslor. Men alldeles för många gånger gråter jag och saknar dig. går inte en dag utan att det kommer tårar och smärta i bröstet. de gör verkligen ont. Jag vet inte hur allt det här hände, varför det blev såhär..

If I could find you now things would get better
We could leave this town and run forever
Let your waves crash down on me and take me away

things would get better

sitter i skolan just nu och har samhällskunskap, inte direkt kul. tycker de är rätt krånglgit och förstår inte frågorna i boken -.- har stekt ute i solen på massa filtar med gabriella, behövde verkligen de, behöver verkligen henne. Mamma är påväg hit och ska hämta alla grejer jag hade till bordsdukningen. ska kolla om jag kan låna pengar av henne också. till vad får ni veta senare om det blir av. ska la ner på stan sen kanske med gabbi när vi slutat och kolla runt lite. Sen när jag kommer hem ska jag ut och springa igen, FAN SÅ SKÖNT! Hela min värld har redan rasat så varför skulle inte vikten kunna fortsätta med de också? är på god väg iallafall, om de nu är så bra egentligen det som har hänt..




Söndag

dagen har varit helt okej och rullat på.. jobbade idag och de flöt på kanon bra faktist. stannade till på stan efter och köpte hem ett linne och en mobil laddare till lillebror. efter sen när jag kom hem blev hela familjen bänkade framför datorn. Mackan körde SM i Uddevalla idag. synd att de gick lite halv bra, men de vad bra kört! bra kört av Rasmus också :)

efter de gick jag faktist ut och sprang idag igen. idag blev de ca 4km. ska ju som sagt springa varje dag och nu ska de gå också. spelar ingen roll var jag är, jag ska springa. senare nu på kvällen åkte vi in till bälinge och kollade på lillebrors fotbolls match. Bälinge Vattholma, 2 - 2 . Lillebro satte en straff :)

resten av kvällen kommer att bestå av.... ingenting. ska bara ta de lugnt faktist.

i väntan...

har bäddat ned mig i soffan nu (som vanligt) och väntar på att Johan ska ringa, kollar på tv och tänker på *hemliis*  ska sova snart också eftersom att de är jobb imorgon. last for this night. godnatt

bordsdekoration

hade lovat att lägga in bilder från edovisningen med bordsdukningen och dekoratioen, så här kommer de.




valborg lite kort i bilder




mer bilder finns inne på facebook

i see you

5km avklarat! fan så skönt. sitter just nu i duschen och lyssnar på en favorit låt, helt underbart. ska börja springa varje varje dag har jag bestämt. spelar ingen roll om jag är trött eller om det är sent. jag SKA ut och springa. så imorgon tänkte jag springa efter jobbet faktist. kanske rent ut av springer hem från bussen. de är ju 3km iallafall.

om två veckor åker jag. två veckor... jag längtar faktist. ska få träffa någon jag längtat efter i 4-5 hela år. 4-5 år! kan ni fatta de? ska bli så skönt att komma iväg också. kommer antagligen åka dit många fler gånger. under en längre period i sommar också kanske? kärlek <3

ikväll ska jag nog bara sitta hemma om ingenting riktigt dpeciellt dyker upp. ska kolla på tv med mamma och pappa och äta massa god vattenmelon. tänkte vara hemma eftersom jag jobbar imorgon. börjar vid 09.00 i stan så måste gå upp senast 08.00.  bussen går la 08.33 om jag inte minns helt fel. hoppas de gå bra iallafall.



run away

mitt valborg blev kalas bra. hade underbart kul tack vare alla roliga männisor. kommer berätta lite mer om det senare ikväll kanske och lägga in bilder. men just nu orkar jag inte de. orkar varken tänka eller känna efter hur jag mår. för känner jag efter mer nu så kommer alla känslor att komma fram. jag vet att jag mår skit dåligt iallafall psykiskt. så ska ut och springa nu faktist. får se hur länge jag är borta. skriver mer när jag kommer hem och sätter mig i duschen. fred ut

RSS 2.0