just nu:

sitter jag i min soffa och kollar på tv medans jag skriver i min blogg, kollar facebook och funderar på hannas blogg design jag ska göra nu. och självklart sitter jag och myser i mjukisdressen och mina favorit tofflor!


detta gjorde jag idag på praktiken


stående sorgbinderi.
aprikosa rosor
aprikosa germini
vita santini
videkvistar
+ annat grönt


två stående vaser (stora, lika binderier som står på varsin sida om en kista)
Gula rosor
vit fresia
brudslöja
murgröna
+ annat grönt

tillbaka i stockholm igen

idag var jag på praktiken igen. skönt att vara tillbaka där, har snaknat att vara där faktist. men de jag inte har saknat är pendlandet. och idag var det verkligen segt! imorse var tåget lite sent och även SL pendeln. var vädligt mycket folk också men de är som vanligt.

på praktiken idag har de varit ganska lugnt. har gjort lite hyacint bollar och sorgbinderier. verkligen kul att träffa anna och anna igen. och imorgon får jag träffa catarina igen hoppas jag på :) synd bara att de är så kallt inne i butiken, men man vänjer sig. går omkring med tjocka tröjor och leggings under jeansen. vinterskorna är också på!

köpte även hem 4 till glas idag (lika som jag köpte innan)

hemvägen blev rena kaoset! tog bussen ned till karlbergsstation, höll på att halka på perrongen och i trappen. när sl pendeln kom var den proppad. jag stod hela vägen till upplands väsby. när jag kommer dit trodde jag att jag skulle smälla av. Upptåget som skulle gå 16.20 var inställt och nästa gick inte förns 17.45. så fick stå och vänta i Upplands väsby, verkligen inte roligt! HATAR ALLA FÖRSENINGAR!! dom borde la lära sig någon gång. Vintern kommer varje år så snö är ingen nyhet!

kärlek

jag är världens lyckligaste med dig. inte ett steg utan dig <3


skulle inte klara av en dag utan dig. jag älskar dig mest av allt <3


bara för att jag har tråkigt just nu..

Vad heter du : Jenny Tuvesson
hår färg: Svart
Ögonfärg: grå/blå
Vart kommer du ifrån: Sverige
Födelsedag: 27 maj


SENASTE PERSON SOM
Du sov med: Andreas
Du fick sms av: Andreas
Du ringde: Mamma
Som ringde dig: Mamma
Du åkte till stan med: Andreas
Du kramade: Ellentin
Som skrev till dig på msn: Ingen aning faktist ;S
Du träffade: pappa
Du nuddade: lillebror
Du pratade med: Pappa
Du skällde på: inte en aning länge sen (:

DAGENS
Humör: trött men lycklig
Klädsel: svarta byxor, vitt linne, vit tröja
Tid du kom hem: halv sex kanske
Köp: klippning
Mat: Korv och makaroner
Smink: mascara
Låt: ingen
Måste: sova, ska upp tidigt imorgon
Vill ha: andreas!!
Fundering: om tågen kommer gå som dom ska imorgon?..
Tråkigaste: kylan
Längtan: till onsdag :)

LITE SAKER
Vad ska du göra under veckan: vara på praktiken i stockholm
Hur går det i skolan: Det går bra men känns lite segt
Har du pojkvän: Ja!
Vad heter han: Andreas
Älskar du honom mycket: otroligt<3
Hur är det med familjen: Bra
Har du syskon: två, storasyster och lillebror
Vem är den yngsta av alla: Fredrik
Svagheter: att förlora den jag älskar
Det första du tänker på när du vaknar: vad är klockan?


VÄLJ ETT
Coca cola eller fanta: Cola
Sommar eller vinter: både och
Choklad eller chips: chips
Djurgården eller Hammarby: Hammarby
Fc barcelona eller real madrid: Barcelona kanske
Fdla eller bio: Bio
McDonalds eller Burger King: Mc donalds
Mobil eller dator: Mobil
Cider eller öl: cider


FRAMTID
Drömyrke: florist
Vill du ha barn: ja absolut :)
Kommer du ha ett bra jobb: hoppas de
Kommer du ha körkort: ja
Vart vill du bo: med andreas hellst (:
Kommer du gifta dig: hoppas det
Kommer du resa utomland mycket: det vet jag inte, lite hoppas jag iallafall
Fortfarande studera: kanske.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Kysst någon: ja
Gråtit: lite
Köpt något: ja, klippningen
Varit sur: nej :)
Varit ledsen: nej
Kramat någon: ja
Sagt "jag älskar dig": ja<3
Saknat någon: ja!
Varit sjuk: ja lite halvt
Pratat bullshit om någon: nej
Kallat någon idiot: nej
Åkt buss/tunnelbana/pendeltåg: ja
Tittat på film: nej ska göra det nu
Surfat: ja
Smsat: ja


HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja, jag är de nu
Sovit utomhus: ja
Gråtit i skolan: ja
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: ja
Sett en död människa: ja
Druckit alkohol: ja
Använt droger: nej


adventspynt

har städat igenom mitt rum förra veckan och tog fram lite adventspynt. älskar verkligen denna årstid, tycker den är så otroligt mysig, speciellt när jag har andreas vid min sida. finns inget bättre än att krypa ned i famnen hos honom! Iallafall så ser de ut såhär just nu i mitt rum;





nytt till garderoben


ljusgul mjukisdress. otroligt skönt nu när de är så kallt ute!


nyklippt

kortfattat om helgen: har varit med andreas hela helgen. vi har även varit med jenny och falle och lite annat. i lördags var vi även till östervåla där andreas hade match. är galen i min pojk! i söndags var vi in och kollade på fyrverkirierna med mamma, pappa och lillebror. men fy tusan vad kallt det var! efter de åkte vi upp till mormor på adventsmat. syster, fredrik, moster och mårten kom även dit :)

idag var de skola som vanligt. vet inte vad jag tycker om att komma dit längre. klart jag står ut men känner inte direkt att de är kul att vara där. tur iallafall att jag får träffa ellentin där! hade engelska och samhällskunskap idag som vanligt. är nästan helt klar med samhällskunskapen nu. två ynka uppgifter kvar bara, otroligt skönt!

Efter skolan åkte jag ned på stan och kollade om de fanns någon drop in tid och absolut fanns de än. så klippte mig idag också. Nu känner man sig snygg igen :)


if today was your last day

kände att jag behövde lite tid för mig själv en stund, få komma undan lite från alla andra en stund. så just nu är jag inne i badrummer. ska ta ett varmt bad och kolla på film. bara sjunka in och känna lugnet. Tänkte även göra en body scrub, annsiktsmask och sedan fixa lite med naglarna. det är sånna här saker man måste ta sig tid för ibland för att man ska må bra :)


winter


alla har sina dåliga dagar

som ni såg igår på de jag skrev så hade jag en ganska dålig dag. mådde inte särskilt bra. men alla har sina dagar då ingenting blir rätt. Men idag mår jag lite bättre. pratade mycket med andreas igår och efter det kändes de genast bättre. han får mig att må så himla bra.

vad jag har gjort idag: jo idag har jag bara varit hemma. låg och degade i sängen ganska länge eftersom jag inte hade en aning om vad jag skulle göra idag förrutom att vila, så den här förkylningen kan försvinna någon gång. fick efter ett tag ett ryck och gick upp, åt lite god lunch och fotade mig själv. har inte gjort de på jätte länge så tyckte de var dags. var mest en lite skoj grej bara men vissa bilder blev jag nöjd med :)

annars har jag städat mitt rum och satt upp lite advents saker. så nu är alla ljuslyktor och stakar uppe. har lite planer på vad jag mer ska göra i rummet så kommer att fixa iordning de. och när allting är klart så kommer jag absolut att lägga upp bilder :)


feelings

önskar verkligen att du försvann ut ur våra liv. det är vad jag vill iallafall. för jag mår verkligen dåligt som de är nu. jag vill inte veta av eller ha något av de kvar... men kan inte mer än att hoppas att jag kommer må bra någon dag och att allt om det är borta. de gör mig bara arg, ledsen och frustrerad! Är jätte känslig nu och vet inte hur länge jag kommer att vara det. så för min egen skull så hoppas jag att du försvinner snabbt!


tears

jag vill fråga men jag vågar verkligen inte. jag vill inte förstöra något.
 men det tar verkligen kål på mig innut i .. jag vill ha ett svar, men är rädd att det ska bli ett svar jag nte hade hoppats på eller ville höra. snälla nåon hör mina rop på hjälp..


falling

det är sånt här man verkligen inte orkar med ibland. när man mår dåligt innombord och verkligen behöver något så finns de inte där :'( just nu orkar jag inte..


this love

var är min styrka när jag behöver den?
kärlek


onsdag med ännu mer vila

är hemma från praktiken idag, som jag var igår. men är lite bättre i förkylningen idag faktist så kanske kommer kunna åka imorgon. jag vill ju åka för jag älskar att vara där. men känner att jag inte vill smitta alla. sen är de inte så himla kul för kunderna om jag går och snorar heller. men vi får se hur de blir. får se hur jag mår under dagen och kvällen.

ikväll kommer älsklingen hit. galet vad jag längtar! har gått och väntat sen igår på att tiden bara ska gå snabbare så jag kan få ha honom här. längtar!

men ska nog sova lite mer en stund nu så jag är uppvilad

1 månad<3


tisdags vila

idag är jag hemma och vilar. förkylningen har verkligen tagit tag ch jag nyser och har mig ungefär hela tiden. näsdukar och nässpray är just nu mina bästa vänner. kände att det var lika bra att jag är hemma och vilar någon dag från praktiken så det inte blir värre. får se om jag åker och praktiserar imorgon. har inge tålamod för att bara vara hemma egentligen, och jag vill ju vara på praktiken eftersom jag tycker det är hur kul som hellst. men ibland måste man tänka på andra också, vill inte smitta någon där.och kanske lika bra att vila upp sig.

har iallafall gjort lite nytta idag. vet ni vad jag har gjort? jag har gjort klart hela samhällskunskaps boken, hurra!! äntligen. jag klantade ju till mig lite och tappade bort alla papper från första hälften av boken. så hade bara lämnat in den sista hälften. men idag gick jag upp i någelunda tid så har jobbat klart boken nu. sjukt skönt. då behöver man inte bry sig så himla mycket om de längre. ännu en börda borta från axlarna.

ska hämta ut andreas present idag också. längtar tills jag får ge den när han fyller år. är nervös för att han inte kommer att tycka om de :/ men får hålla tummarna! älskar min pojke

nu ska jag ta ett varmt bad :)


måndag 22/11

godmorgon allihopa. vaknade imorse och mådde inte riktigt så bra. har jätte ont i halsen och förkylningen är verkligen hemsk! hoppas att jag blir frisk snart så jag slipper denna skit. och hoppas att älsklingen också blir frisk snart :) iallafall så tänkte jag egentligen inte gå till skolan idag, men jag tog mig hit iallafall. har samhällskunskap nu snart sen möte om project arbete typ.

Senare idag har jag möte med jobbet och efter det ska andreas komma och hämta mig, sen blir det mys hemma hos mig. (något jag verkligen längtar efter) finns inget som hellst som är bättre än att mysa med min andreas. älskar honom<3

Just nu: sitter jag i skolan och bloggar och väntar på att ida ska bli klar. var snäll och väntade på henne, huhu. undra vart ellentin tagit vägen? haha ska leta efter henne och jaga iväg henne till matte lektionen!


andreas ek-berggren<3

Du gör mig till världens lyckligaste. hoppas du verkligen förstår hur mycket jag älskar dig. ingen annan är som du och jag är galen i dig. du är underbar. saknar dig varje sekund vi är ifrån varandra. har aldrig varit såhär galen eller känt såhär för någon annan. det är du som får mig att le om dagarna och det är dig jag vill leva med.
 jag älskar dig<3


sängdags

du har jag precis tagit bort gammalt äckligt nagellack och fixat på helt nytt. passade på att olja in dom m.m innan också. sitter och kollar på den rosa kaninen och tänkte ladda hem lite filmer, men egentligen är det faktist dags för mig att gå och lägga mig eftersom jag går upp tidigt. Min hals har verkligen gått i konkurs känns det som, har hur ont som hellst och förkylningen bara härjar runt. Hoppas jag blir frisk snart! Men nu säger jag godnatt för denna dag

några bilder från halloween festen i Balingsta






köpte hem denna underbara..



köpte hem denna underbara skål idag. man kan ha planteringar i den eller använda som kanske godis/frukt-skål. jag är totalt kär i den, helt i min smak!


i butiken just nu





vad tycker ni? (klicka på bilderna för att få en förstoring)

sorgbinderier



torsdag, veckan bara rinner iväg.

och så var det torsdag igen. det känns verkligen som att veckorna bara rinner iväg. vilket är ganska skönt för ju snabbare veckan går, ju snabbare får jag sova med andreas, Men hur som hellst var det samma vanliga visa idag. upp tidigt och ta mig till praktiken i stockholm. under veckan har vi julskyltat lite i butiken och lite annat skoj. Fortsatte idag med att packa upp nya varor som kom. har även gjort lite färdiga buketter och begravnings binderier.

trivs verkligen kanon bra i butiken. alla där är jätte trevliga och allting (: bara possetiva saker helt enkelt!


underbar och älskad av mig <3


inköpt idag


en ängel i sten aktigt material


fyra underbara dricksglas (ska nog köpa fler)


julpyntning på nihlstens






go deep

alla dagar mår man inte bra. det är verkligen inte alltid man orkar.
även om man är en glad och sprallig person utåt betyder inte det att man alltid mår lika bra på insidan.
 det är inte alltid man är stark och orkar hålla allt innom sig.
ibland.... måste man bara släppa ut det.


what´s my name

Äntligen hemma efter en lång dag. idag hade vi pyssel dag på praktiken. vi julpyntade och hade mysigt. fikade även lite lussebulle och kaffe, mums! Har gjort massor av olika saker idag. allt från hyacint bollar till färdiga buketter. kommer lägga in bilder på butiken nu senare ikväll, men just nu ligger jag i ett varmt bad, kände verkligen att jag behövde det.

Imorgon är det praktik igen. har inte en aning om vad vi ska göra imorgon faktist, det visar sig helt enkelt. Efter praktiken ska jag ta upptåget ända till Andreas och sen bär de va till mig skulle jag tro. Kommer nog bli en kanon bra dag :)

humöret just nu? upp och ned. lite deprimerad men försöker att få bort de och bara glömma den känslan. är det någon mer än jag som har haft känslan att man aldrig kommer att passa in? att man är rädd att man ska vara sämre.. hatar att den känslan excisterar. jag är bara rädd skulle jag tro. eller jag snarare vet att jag är rädd..

some say love

efter skolan idag drog jag ned på stan med ida. hon hade lite ärenden hon skulle göra och jag var snäll och följde med som sällskap (: men galet länge vi fick vänta inne på banken! hade alla fika rast eller?! aja efter många suckar blev vi klara där inne. fick med mig ett pat skinnhandskar och ett par byxor hem. Sen köpte jag även andreas present idag och fixa med det.

Nu på kvällen har Andreas varit här, och jag måste ju bara påpeka att jag har verkligen värdlens bästa pojkvän. jag vet egentligen inte hur jag ska kunna uttrycka alla mina känslor i ord. jag älskar honom så otroligt mycket. den dagen han kom in i mitt liv förändrades allt. allting fick en vändning och det är jag så himla glad över. idag är jag verkligen lycklig, ingen har fått mig att må så bra som just han. jag vill aldrig förlora detta. Jag älskar min Andreas<3


måndagar, ända dagen i skolan

då var det måndag. ända dagen jag är i skolan nu för tiden ända fram till jul. har haft engelska B och nu är det samhällskunskap som gäller. är ganska trött och lite halvt efter helgen. men men ny dag nya tag. efter skolan ska jag ned på stan med Ida och följa med henne när hon ska fixa massa grejer, sen ska hon emd mig när jag ska köpa present till Andreas. huhu vill att han ska fylla nu så jag får ge de till honom ! Senare ikväll kommer andreas och myser med mig, jag längtar! behöver det verkligen <3

Nihlstens blommor


Gå in på Nihlstens blommor för att besöka deras sida


i wont let you down


Senaste




söndags mys

godmorgon allihopa.
som dom flesta kanske vet har jag min praktik i stockholm, östermalm. det gör även att jag går upp tidigt på morgonen och kommer hem lite någerlunda på kvällen. men eftersom jag är rätt slut efter allt tågåkandet så orkar jag aldrig blogga nästan. de kan bli något kort lite då och då. Och sen på helgerna spenderar jag all min tid med andreas, och har ingen lust att blogga då.

hur som hellst går det super bra på praktiken. jag är på nihlstens blommor. tjejerna är underbara och jätte gulliga. jag trivs verkligen. får göra massa roliga grejer. är verkligen glad att jag fick komma till denna butik

i fredags efter praktiken kom andreas och mötte mig på uppsala stationen. vi gick och kikade lite på stan och sen tog vi bussen hem till mig. båda vi var helt slut. vi åt mammas hemmagjorda pizza och bara hade mysigt hela kvällen med varandra.
i lördags gick vi upp ganska tidigt faktist och åt frukost. vi åkte med mamma och pappa ned till pappas jobb och jag hjälpte mamma att städa av lite. efter de åkte vi vidare till tomtarna i alsike :) även kallade storasyster och fredrik. där hjälpte vi dom att lasta av all ved vi hade med oss och rev ned massa på tomten, sen bjöds de på kaffe och tårta, mumsigt! dom gillar nog verkligen andreas allihopa och det känns så himla bra. för jag älskar honom, och det är honom jag vill dela mitt liv med.
efter vi kommit hem mös vi lite och pratade en del. senare på kvällen åkte han hem för att han skulle på någon klassåterträff. jag färgade håret, fixade manikyr på naglarna och kollade på tv med mamma och pappa. sen började jag göra mig klar för att ta bussen till storvreta. tänkte vara med falle och jenny eftersom falle fyllde år :) skulle även sova hos andreas. när jag nästan är klar messar min favorit kille. och efter att jag ringt honom skyndar jag mig till storvreta (fick skjuts av underbara mamma) andreas var hemma istället eftersom han saknade mig och ville fira falle, VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN! <3

kvällen tillbringades hemma hos falle med bara mys och massa snack, trevligt var det :)

Nu på morgonen har jag legat och pussat lite på andreas, och efter frukosten nu för en liten stund sen åkte han iväg för att hämta grabbarna. Han har match idag. jag sitter kvar hemma hos honom med hans föräldrar och väntar på att jenny och falles pappa ska hämta oss . Ikväll  ska jag följa med på A-lags match också, skojsigt!

tänkte springa och hämta sladden och ladda in massa bilder!

torsdag

godkväll allihopa.
slutade praktiken vid 6 tiden idag så det blev en lång dag. har gjort massa sorgbinderier som jag lägger upp bilder på imorgon kanske för jag orkar inte nu. är helt slut så orkar inte blogga alls. hörs imorgon!


sängdags

nu har jag bäddat ned mig i sängen. har suttit och pratat lite med favorit killen och nu ska jag bomba honom med sms, hihi. hoppas att tågtrafiken går som den ska imorgon och att dagen blir bra. skriver imorgon och uppdaterar när jag kommer hem! Om inte jag har fullt upp med att mysa med Andreas :)

Godnatt i snövädret!

första dagen på östermalm

hej i snövädret! lever ni allihopa? får hoppas de. idag hade jag första dagen på min praktik. är på östermalm i butiken Nihlstens blommor, underbart ställe och jag trivs verkligen. tjejerna är supertrevliga. de har gått jätte bra idag. har snittat och gjort färdiga buketter och vattnat och lite smått. känns verkligen som att det här är en butik som passar mig i stilen och allting.

mina dagar kommer se ut såhär:
gå upp 06.00- äta frukost och klä på mig
åka buss 06.45
upptåget 07.13
sedan gå av i upplands väsby och ta SL pendeln till Karlberg station
åka buss 42 till östermalm, karlavägen och är framme runt 08.30 (om vädret tillåter)

lite annorlunda.. men de går bra :) ska vara där fram till jul (hoppas längre) kan ju även sova hos andreas nu också eftersom jag ändå ska åka upptåget från Uppsala, så kan lika bra hoppa på i storvreta + att han går upp så han kan väcka mig (:


snö kaos i stockholm idag. bara massa slask, usch!

magnificent


nya mössan,love

exponering i skolan

här kommer bilderna från exponeringen jag gjorde i skolan i stora rummet








minneslund


en bild från minneslunden i lördags kväll när vi var och tände ljus för farmor.
saknar dig så otroligt mycket.. önskar du vore kvar med oss<3


tur i otur

rubriken säger det mesta om hur min dag började. mamma väckte mig vanlig tid men jag var så himla trött och illamående att jag besulutade mig för att ta sovmorgonbussen. egentligen så behöver inte jag åka till skolan i vanlig tid på måndagar eftersom att min första lektion börjar 10.00 och den hinner jag faktist till om jag tar sovmorgonbussen. hur som hellst så somnade jag om och jag sov jätte skönt, alldeles för skönt eftersom jag vaknade och insåg att jag precis missat sovmorgonbussen.. så de blev panik här hemma men blev iallafall klar till runt 9 tiden.. så jag tog cykeln upp till gysta sen där ifrån gick jag till bälinge. halvvägs in till bälinge får jag ett mess av ellentin där hon skriver "engelska B är inställd"   men kalas kul! då börjar jag egentligen inte förns halv 1! jag åkte iallafall till skolan eftersom jag vägrade att vända hem. som sagt, tur i otur

i skolan idag har jag bara haft samhällskunskap och sen möte med alla tjejer angående en kurs vi håller på med. efter jag jag slutat vid halv 4 tog jag bussen ned på stan och köpte en pälsmössa och lite mumsigt tills ikväll då andreas kommer hit :)

söndag

i fredags åkte jag på maskeraden. hade det trevligt där och träffade alla människor (bilder kommer) fick träffa min underbara och saknade ellentin! vid 11 tog jag faktist bussen hem med Tannaz m.m för jag saknade verkligen min andreas + att jag jobba dagen efter. tannaz åkte med mig med bussen till bälinge sen skjutsade jag och pappa henne till björklinge. där lämnade vi av henne och hämtade upp andreas, falle och jenny. sen skjutsade pappa oss till storvreta.

Sov hos andreas och hade det mysigt som vanligt. han gör mig så trygg. på lördagen sov vi ut en liten stund. sen åkte vi in till stan. jag jobbade och han fick roa sig själv på stan medans :) efter jobbet tog vi bussen upp till mormor där resten av familjen var. vi fikade lite en stund. sen när vi åkte där ifrån åkte vi till minneslunden och tände ljus för farmor. de var verkligen fint där med alla ljus på hela kyrkogården. sen bar de av hemmåt. mamma gjorde supergod mat, potatisgratäng och kött! resten av kvällen så kollade vi på film med lillebror och sen kom pappa efter ett tag.

nu idag så sov vi ut jätte länge. hade lite myspys i sängen såklart också :) och idag har vi faktist bara tagit de lugnt ch varit med varandra och familjen :) andreas och jag tog en liten promenad i det underbara vädret. resten av dagen har vi bara tagit de lugnt och kollat på film :) åt tacos nu på kvällen också, mumsigt! har haft en sån underbar helg med min pojke. finns verkligen ingen bättre, är så himla lycklig <33

imorgon är de skola som gäller. orkar inte skriva så mycket mer för det är beck på tv! skriver kanske lite imorgon och lägger upp bilder. Godnatt


sunshine

alldeles starx bär det av mot Alsike. kommer inte blogga mågot mer idag utan imorgon kommer de inlägg + att jag lägger in alla bilder förhoppningsvis. Hoppas alla får en trevlig kväll (inklusive mig) Ha en fortsatt bra dag!


nästa inköp kanske?


är detta kanske mitt nästa inköp? velar fram och tillbaka hela tiden om de. men är sjukt sugen på att införskaffa mig en pälsmössa. super mysigt att ha i vinter + att de är ju sött på mig


femte dagen på höstlovet

Godmorgon. Igår kväll var jag bara hemma och tog de lugnt. fixade massor med datorn och kollade på filmer. Ibland behöver man faktist vara ensam och bara ta de lugnt. men idag blir det allt annat än lugnt. Sitter i soffan och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. Direkt efter hon kommit hem ska vi åka till Alsike och hjälpa syster och fredrik att flytta in i nya huset, spännande! kommer ha med mig kameran så tar självklart kort på huset.

18.22 tar jag bussen där ifrån in mot stan där ellentin och c:o hämtar upp mig. sen bär det av mot Balingsta för ikväll blir de röjj. Alex har maskerad fest, de kommer bli awsome! Vad jag ska klä ut mig till? det får ni se imorgon ;) kommer som sagt ha med mig kameran så det blir massa bilder från maskeraden också. Några kommer hamna här men resten på facebook. Och för att se dom bilderna måste ni vara vän med mig



muppig bild på en sliten jag från förra helgen när jag kollade på älsklingens match


engel

har inte kommit ut än.. har bråkat med datorn och försökt fixat lite program men de har rent ut sagt gått åt helvete! upp med hakan jenny! keep fighting.



Andreas<3


long live

var ju som sagt på stan igår med jenny. köpte hem maskerad dräkten jag ska ha på fredag. kan ni gissa vad det var? men fick även med mig detta hem, lite små kraffs (:



älskar verkligen örhängena. mysiga färger till ett bra pris! röd,rosa,vit,guld,svart och pärlemo


vad tror ni att min maskerad dräkt är?


min älskade nya parfym



Doftar helt underbart gott! Sarah Jessica Parker


fjärde dagen på höstlovet

godmorgon allihopa. vaknade runt 8 tiden imorse och svarade på ett sms andreas hade skickat sen måste jag ha somnat om ganska så omgående. vaknade vid 11 och såg att han skickat 2 mess, han trodde att jag hade svarat i sömnen :P haha. kan hända sånt för mig ibland faktist. hur som hellst har jag ätit lite frukost. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag och kommer inte på någonting faktist. jag är sjukt sugen på att sola eller något men vet inte om jag orkar åka in till stan bara för de? SKa nog ta på mig myskläderna till att börja med iallafall sen får jag se vad dagen har att bjuda på (:


12.12

nu är jag helt klar. väntar bara på att mamma ska komma hem nu så jag kan få mitt kort och sen skjuts in till bussen. får se vad vi hittar på för bus på stan och om jag får med mig något hem. ska iallafall kolla efter något att ha på mig till maskeraden på fredag. vi hörs senare!

tredje dagen på höstlovet

Nu är vi inne på tredje dagen på höstlovet och idag regnar de. Och det är inte lite regn heller utan snarare spö regn. kul väder? nu tycker jag att snön kan komma istället! Hur som hellst så vaknade jag för en stund sen. hoppa ur sängen med ett skutt när jag såg smset av älsklingen. han gör mig glad varje morgon och lycklig varje dag, underbart! jenny hade messat också och sa att hon ville följa med in till stan som jag frågade henne igår. Så idag blir de road trip till staden med Hillman!

Jag har precis klätt på mig och sminkat mig lite, orkar typ aldrig ha smink längre vilket är skönt. naturellt ! Men idag blev de lite. sitter vid matbordet och funderar på vad jag ska koka ihop för mumsig frukost. Måste försöka få lillebror att äta också så han inte glömmer bort de!


new

tycks om den nya designen?


glömde nästan!

kom på att innan jag ska fixa med naglarna ska jag göra klart jessicas design! hon ville att jag skulle göra om den igen vilket jag förstår. sen kanske jag ska fixa en egen ? (:

i´m going back to the start



sitter just nu i ett varmt bad med annsiktsmask och lyssnar på underbar musik. är så himla lycklig just nu. är glad att jag har min andreas, jag har verkligen hittat rätt, jag har hittat hem. ska snart tvätta bort masken och sen gå upp ur badet och fixa med naglarna.


andra dagen på höstlovet

och så var andra dagen över av höstlovet. min dag har bestått av jobb, jobb och åter igen jobb. kom hem för nån timme sen, har ätit lite och nu sitter jag i ett varmt bad och ska fixa med mig själv. är helt slut i hela kroppen och orkar knappt röra mig . imorgon får jag också äntligen lite lov, jag får sova ut för en gångs skull. får se vad jag hittar på under dagen men på kvällen hoppas jag på att få träffa min underbara Andreas :)

hur som hellst så gick de bra att jobba idag. de flöt på och gick helt enkelt bra. jobbar nästa gång nu på lördag tror jag.

är bjuden på halloween fest på fredag, ska jag gå eller ej? har inte en aning om vad man ska klä ut sig till iallafall ;S  förslag?

första dagen på höstlovet

nu har första dagen på höstlovet gått och för mig bestod den av jobb. chefen hämtade upp mig här hemma vid halv 11 sen åkte vi iväg och jobbade. kom hem för en liten stund sen och har precis gjort i ordning potatisbullar. har trots allt inte ätit på hela dagen sen jag åkte. de gick kanon bra att jobba idag. kändes att jag inte varit med så på ett tag men nu är jag igång igen! ska jobba imorgon med + att de är kvälls jobb imorgon också. Som tur är lyckades jag få min älskling att komma hit ikväll. fast tror han ville de också (: hehe. känner att jag behöver lite mys! men i stora drag annars har dagen varit bra!

planer för denna vecka:
TISDAG - Jobba dag + kväll
ONSDAG - Flörta lite med pojken så jag får träffa honom
TORSDAG - Inga planer än
FREDAG - Hoppas på att pojken är hemma hela helgen så jag kan fortsätta mysa med honom! + att hjälpa syster att flytta in i deras nya hus i Alsike :D
LÖRDAG - Jobba + kanske vara med pojken
SÖNDAG - mysa med pojken förhoppningsvis + läxor som är kvar

sen har ju faktist hela lovet gått. tiden går ganska snabbt nu för tiden.. alldeles för snabbt i vissa fall.
men nu ska jag duka undan och städa undan lite snabbt i rummet innan Andreas kommer :)


my life

hej allihopa. jag har inte tid att blogga lika mycket längre. känner inte för att sitta vid datorn alls. är med andreas hela tiden och galet vad han gör mig lycklig. har aldrig haft den här känslan i kroppen och den kommer aldrig att försvinna. är helt galen i min pojke!



nu ska jag snart gå upp ur sängen för att göra mig klar och cykla in till bälinge för att jobba. ska jobba hela dagen idag och imorgon + kvällen imorgon. så nu blir de minst 2 dagar av saknande av mitt hjärta!

har haft en underbar helg med andreas. vi har varit lite med jenny&falle också men mest varit ensamma. var och kollade på hans match i lördags (stolt tjej som har en så duktig kille) men nu ska jag ta mig upp ur sängen och duscha av mig. inläggen kommer när dom kommer så ha tålamod.

Älskar min Andreas

Peace out


RSS 2.0