Premiär

blev nyss jätte glad när dom visa på reklamn på tvn att Greys Anatomy har premiär på onsdag vid 21.00 i kanal 5! underbart. älskar verkligen de programmet.


Idol 2010, hejja olle!


onsdag kväll

sitter med datorn i knät och myser i soffan under min blommiga härliga filt i myskläder. och speciellt min mysiga tjocktröja, love it! kommer vara hemma hela kvällen och ta de lugnt. ska hjälpa pappa att lägga golvet i hallen och den är snart klar faktist! de är bara lillhallen vi har gjort om nu eftersom de blev vattenläcka där. resten av hallen kommer vi köra när vi gjort klart vardagsrummet.

morgondagen: har inte speciella planer för imorgon faktist. hoppas att få träffa S. de blev inget idag eftersom S hade glömt att de var möte med fotbollen tror jag de va. så vi ska kolla hur de blir imorgon. annars kanske jag ska in och sola solarium eller något, de skulle vara jätte skönt. annars har jag inte en aning faktist..


äntligen

ååååh vad kul!!! fyfan asså. har längtat efter det här. nu blir de stora framsteg!! <3

not even once

vill inte hoppas för mycket. inte denna gång. jag orkar inte att de ska bli fel igen.. viljan är så stark innom mig och jag vill klara det här. tillsammans.. allt som behövs nu är lite tro och hopp..

ingen bra dag i min värld

min dag har inte varit bra alls. vaknade och kände mig jätte konstig och hade ont in bröstkorgen.. olle hämtade upp mig så tog skjuts av honom till skolan. i skolan hade vi mys i början av dagen vi satt och drack kaffe/te/choklad ute i soffornas och hade genomgån på våra tärnbuketter. för mig var det den bästa jag har gjort hittills. jag hade lyckats kanon med alla färger. synd att allt hade hoppat lite snett, men de var bra iallafall. Maria har sagt de att min styrka är att jag kan se färgerna. jag är duktig på att hitta färger i varandra och bygga ut och leka lite. och de är jätte bra! så de kändes bra. sen fick jag faktist åka hem för jag mådde verkligen inte bra alls. kunde knappt stå på benen och var spyfärdig. nu när jag vaknade igen efter att ha sovit hela dagen så mår jag bättre. Såg att pappa tapetserade klart igår och de blev jätte fint! så ikväll blir de till att lägga golvet.

nu ska jag ut i köket och äta mammas ugnspankaka (: mums! får se om S kanske kommer sen

what´s the point



leggings veromoda
linne gina tricot
tröja h&m skor converse
ljus jeansjacka veromoda
halsduk h&m

after school

efter skolan tog jag bussen ned på stan. gick omkring och kollade runt lite och fick med mig lite smått och gott hem. Gick även och solade idag igen, mycket skönt! tycker de är dax att börja med de så jag får tillbaka färger på kropppen. och speciellt så man inte är kritvit hela vintern, vill ju inte smälta in med snön ;)

ikväll verkar det som att de blir utgång med roger och c:o , trevligt! får se om jag orkar egentligen. men PA fyller år så vi ska fira honom lite. Men imorn är de floristik hela dagen. vi ska ha genomgång på tärnbuketterna . sen har jag ingen aning om vad vi ska göra. jag har en idrotts lektion i slutet av dagen också.. Och imorgon är de ju faktist ÄNTLIGEN torsdag, och då händer det något speciellt (längtar med pirr i magen) sen är vi faktist lediga på fredag eftersom det är studie dag.


detta fick jag med mig hem:



Onsdag Floristik

Åkte till skolan i vanlig tid idag. när jag kom dit började vi direkt och idag stod de trådade tärnbuketter på schemat. Maria och Sigrid hade genomgång först och gick igenom lite med färger och hur man trådar. Så hela dagen har vi hållt på med det här. Har gått helt okej faktist. byggde ut ganska bra med färgerna. de ända jag fick lite ryck på var att bladen till maschetten flyttade på sig hela tiden, men de gick iallafall till slut!


outfit för denna dag



jeans crocker
linne h&m
stickad tröja gina tricot
halsduk cubus
jeansjacka veromoda
skor converse

running away from me

kom hem nu efter en otroligt skön och efterlängtat springtur. passade på att cykla en bit direkt efter också. Nu väntar situps och andra övningar. sen ska jag äta lite lax, mumsigt! får se vad jag ska göra resten av kvällen. Blir nog idol idag också och kanske cykla lite senare.

onsdag: har inte en aning om vad som kommer hända i skolan. maria hade nå planer för oss som vi skulle diskutera om imorgon, så får la se vad hon har hittat på.

with or without you


forever and a day

nu ska jag ut och springa ett tag och sen träna lite annat. hörs senare när jag kommer hem igen !



with you

började med att jag försov mig idag.. tog sovmorgon bussen in och blev hämtad vid gamla barndstationen av maria. och idag var den första dagen för den nya tjejen :) vi har visat henne runt och varit på grollen. sen har jag varit med henne hela dagen. hon verkar vara en toppen tjej och vi kom jätte bra överrens :) är verkligen glad för de. Vi har gjort kransar och bollar idag (bild på krans kommer). EFter skolan kom mamma och hämtade mig. vi kollade runt lite sen åkte vi och handlade. nu sitter jag hemma och drömmer mig bort (a) <3

21.31

nu får dagen räcka för mig. väntar på att sötaste ska höra av sig och sen ska jag sova. längtar tills jag får träffa honom. att en människa kan få en att känna sig så speciell, love.  hur som hellst är jag på lite dåligt humör men tänker inte låta de bli stort eller något. detta ska inte förstöras :) men jag säger nog godnatt nu för idag.

Jenny

back on track!

äntligen är mitt älskade Photoshop tillbaka, fast bättre! Så nu kan jag köra igång med designer igen ;D

always happy with you by my side

kom hem från skolan för ett tag sen. började inte förns 10 idag och kommer göra de varje måndag. så jag tog sovmorgonbussen vid kvart i 9 och åkte in till stan och solade. de var jätte skönt faktist. ska börja göra de igen nu (: iallafall så har jag haft Engelska B och Samhällskunskap i skolan. har inte gjort något annat. Imorgon ska jag vara i skolan när alla andra går ut på praktik eftersom jag inte fått någon praktik plats än (Suck) får se vart jag hamnar. tänkte sova en liten stund nu, är så himla trött.

du gör mig lika glad varje gång. är helt beroende <3

stopp

jag klarar inte av det här längre, de går inte mer.. de kommer ske en stor förändring i mitt liv nu. jag vet inte om jag gör rätt eller fel men det går verkligen inte längre. jag måste må bra själv. så nu får de räcka... det blir en förändring med start nu.

weekend

kom nyss hem från bälinge. var med in och kollade på lillebrors sista match för denna säsong och den vann dom med 3-1, grattis! just nu sitter jag i soffan och ska snart försöka äta något. sen idag är det renovera klart hallen som gäller. vi ska tapetsera och lägga golv, kanon!

fredags: slutade i skolan runt 4 - 5. vi hjälpte maria med en bröllops beställning. och vi var verkligen trötta vi tjejer. vi skrattade jätte mycket, maria råkade blöta ned mig och ellentin med slangen och jag blev geting stucken! usch, haha. men vi har alltid roligt med varandra. på kvällen bar de av till Roger på för fest. vi firade bella eftersom hon fyllt år. Sen blev de först red room, efter de vip och senare kalas. hade hur kul som hellst den kvällen. tackar allihopa som var med!

lördags: igår var jag och jobbade först på morgonen/dagen. på kvällen åkte jag in till stan och mötte upp eken, jenny och falle. kvällen tillbringades på kalas och de var verkligen jätte kul! men ena stunden frös man och nästa sekund var de hur varmt som hellst. blev så sur också på killen som sprang in i jenny, jäkla idiot! man ber kanske om ursäkt när man blöter ner någon annan? suck! åkte iallafall med halv 3 bussen hem.

fick träffa en person igår. galet va nervös jag blev när jag såg dig. trodde inte jag skulle våga säga något alls. hoppas de här inte var sista gången. <3


after dark

har kollat på tv hela kvällen med mamma och nu på slutet var lillebror och pappa med också. idag gick de faktist mycket bra på tv4, men usch vad jag hatar alla dessa reklamer.. iallafall så har vi kollat på:
- halv 8 hos mig
- idol
- after dark

jag ska helt klart gå och se after dark live nästa gång. gaalet underbara dom är! och alla underbara kläder, färger, musik och så mycket skratt. de var verkligen uppiggande nu ikväll och de behövde jag. nu ligger jag i sängen iallafall och är hur slut i kroppen som hellst. har bäddat ned mig och myser här, lovely pretty! känner inte för att åka till skolan imorgon. har blivit så himla förkyld och har fortfarande ont i bröstet och nu migrän också efter denna dag. jag skulle vilja ligga i sängen hela helgen och bara sova och mysa. någon som ställer upp?

Även fast jag mår rätt dåligt så är jag så sugen på utgång nu i helgen. har inte varit ute på ett bra tag nu. och imorgon kommer pengar också, yes! om jag ska ut på lördag kanske jag har tur att träffa Simon :D skulle vara kul, men pirrigt!

KOMMER INTE IN PÅ FACEBOOK!?!?


Nu ska jag nog iallafall släcka ned och sova, sen får vi la se om jag vaknar imorgon eller inte
Godnatt

may it be


nu är dagen äntligen över. idag var det bröllopsvisning och vi hade sjukt mycket att göra och stressigt var de också. lite tecken på dålig planering kanske men får skylla sig själv. jag hann iallafall inte äta lunch och nätan ingen frukost. tog en macka och vatten när jag var på grollen och lite fika på visningen. Men hur som hellst så gick allting annars kanon bra idag, modellerna var jätte duktiga och allting flöt på! de var ganska mycket folk där faktist och från min familj kom mamma, pappa, mormor, syster, morfar och sonja. verkligen kul att dom kom! Mina bilder jag tog blev inte så bra. var så stressig och har fortfarande inte riktigt lugnat ned mig. men tänkte lägga upp några bilder här nu och sen har jag flera på facebook. annars kanske jag ska ragga bilder av ellentin + att syster har tagit bilder. hoppas ni gillar det ni ser!

ellentins


idas


emmas


lindas


mina arbeten


high on life

nu är jag helt slut i hela kroppen. la mig precis i sängen och kommer inte upp nu, kroppen vill inte sammarbeta längre.. men iallafall så har jag hunnit med mycket nu på kvällen. har lockat mitt hår, badat, bakat muffins, suttit vid datorn, skrivitn presentation, packat inför imorgon och skissat. nu kommer jag inte på mer jag ska göra utom att fixa iordning naglarna. så jag tänkte inte skriva så mycket mer här idag. ska pilla på naglarna och sova.


jag vill vara med dig de vet du. vill inte göra något annat än att vara med dig ensam. de är då jag är trygg och trivs. men jag klarar inte av att du behandlar mig som du gör nästan hela tiden. du får mig att må bra men samtidigt så himla dåligt...

Godnatt


Jenny


all over the world

dagen har verkligen varit heelt sjukt. men har haft roligt hela dagen. började med att jag kom tidigare till skolan eftersom jag åkte med pappa. När jag kom till skolan satt jag och fika med Maria, Peivi och Lena. När tjejerna sen kom satt vi och pratade ett tag om allt möjligt, mest bilar? haha. resten av dagen har vi bara förberett inför morgon dagen. Idag hann jag göra:

- klä en del av brudbågen
- hjälpa andra
- rede till brudbuketten
- tärnbuketten
- bordsdekoration
- näbb korg


så som ni ser har jag hunnit med ganska mycket idag. fast hade velat gjort mera men har inte allt till brudbuketten (PANIIIK!!!!) hoppas verkligen att grollen får in mina amaranthus imorgon, annars blir jag galen och måste komma på en lösning.. men iallafall, de som ska göras imorgon är:

- göra två corsage
- fästa på käppen
- göra brudbuketten
- klä bågen
- göra dekoration
- göra ett diadem
- fixa alla modeller
- fixa nere på fyrislund


gaaah de är så sjukt mycket kvar!! (ännu mer panik) men måste försöka lugna mig. de kommer gå bra (:  nu iallafall resten av dagen ska jag baka muffins. ungefär 60 stycken :) hahaha . kommer bli kallabalik i köket :P får börja med de direkt efter jag ätit.

inside of me

just nu känner jag något starkt innom mig. har verkligen inte känt såhär på länge. ingen har fått mig att må såhär? hur kan man gå och längta efter en person så himla mycket? Hur kan man vara helt galen i en person? hur kan man vara beroende? är så himla glad och lycklig, är allt possetivt på samma gång. vad har du gjort med mig människa? Du har fått mig att känna på ett sätt jag aldrig trodde jag skulle känna igen. jag vet inte nes om jag har känt riktigt såhär förrut, tror faktist inte de. varje dag har jag gått och längtat och längtat. loggat in på msn och kollat om du var där. varje kväll har jag haft ett öga på datorn hela tiden. Så fort jag ser din ruta kommer upp sprids en speciell värme innom mig. Jag trodde inte att sånt har excisterade längre. trodde de vara var en lögn som någon hittat på, något som bara händer i filmer. Du har gjort mig hel igen. Finns inget mer jag önskar just nu än att ha dig här. Denna otroliga längtan tar kål på mig. <3

Sm guld för Mackan



I länken här nedan kan ni läsa om mackan i aftonbladet. Åter igen Stort Grattis till Kusin Marcus Mackan Norlén!
Aftonbladet


hej hej hemskt mycket hej

jaha då börjar dagen närma sig sitt slut och jag kom hem nyss. slutade i skolan vid 1 tiden. allt vi gjorde idag var att varu behandlade våra blommor som vi fick idag inför torsdag. Typ alla i klassen är någon slags sjuk, kul? alla springer och snorar och har sig och är trötta. jag har haft skiit ont i bröstet idag, usch! men iallafall så åkte jag iväg och fixade en grej vid 1 tiden sen jobbade jag vid 5 ungefär (: pappa hämtade mig efter jobbet och vi stressade som fan för att vi skulle hinna till Jula innan dom stängde! När vi kommer dit ser vi att de stängde 8 och inte 7.. haha. jaja så kan de vara

imorgon kommer de bli en låååång dag i skolan. vi har mycket att göra så imorgon blir det kaffe, kaffe och åter igen kaffe! har inget annat planerat för känns som att jag kommer vara sjukt slut efter den dagen. ska bara muffins när jag kommer hem som ska med och bjudas påvid bröllopsvisningen som sker på Torsdag.

har fått veta att de är en liten filur som kika in i min blogg (:<3


Nu ska jag nog ta min medicin, äta och ta ett mysigt bad med tända ljus!


i want you to make me feel

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne
och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det



Tävling underkläder

Jag är med och Tävlar om en valfri vara från Evasunderklader.se
Denna tävling hittade jag hos Millah , en tjej men en fantastisk blogg som jag följer och
har många roliga tävlingar och tips!

Tävlingen avslutast ikväll!


Till Anonym

Det är någon som skriver till mig som är anonym och ber att jag ska fortsätta följa blogg m.m men jag har inte en aning om vem du är eftersom du inte skrivit ditt bloggnamn eller något. Så Skriv gärna de så kan jag kika in i bloggen!

åter igen så drar man nitlotten

har precis varit in till apoteket med mamma och hämtat ut min medicin. blää de var ju inte små tabletter heller... men men de är är la bara att svälja dom -.- och hoppas på att jag blir frisk väldigt snart.

Idag är de jag som ska fixa mat här hemma och jag är så sjukt sugen på korv och makaroner så det får de bli! kan ju inte ut och springa nu heller så är lite lagom små sur.. hade ju äntligen börjat komma igång med det igen. varför ska jag alltid ha sån jäkla otur!?

Nu kom lillebror hem iallafall så kanske får lite trevligt sällskap av honom om jag har tur! han kanske har någon rolig film på datorn (: hihi


smärtan är obeskrivlig

Godmorgon allihopa. Gick upp som vanligt och gjorde mig iordning och cyklade till bussen. är helt slut i kroppen och som vanligt på senaste tiden somnade jag till på bussen. Hoppade av vid skolgatan och gick till min läkare. var där tidigare än jag skulle men fick komma in tidigare då också. Och nu har jag fått svar på varför jag har så ont i bröstkorgen och armarna. eller i stort sett hela överkroppen. Jag har en inflamation i bröstkorgen pga överanstragning tydligen.. Inte skönt. men ska iallafall börja äta medicin nu.. Kom hem nyss och ska sova en stund. väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan åka in till stan och hämta ut min medicin. Men hur som hellst blir det en lugn dag för mig. Kanske lite inlägg här då och då. Hoppas ni andra får en bra dag


untill you love me

ligger i sängen just nu och typ gråter för att jag har så ont! men men. ska försöka kolla på film och sova hade jag tänkt. är så himla trött jämt ;( orkar inte med de.. imorgon är de skola och de är samhällskunskap och engelska B som gäller (orkar egentligen inte!!) kanske är sjuk imorgon med tanke på hur jag mår idag och min förkylning.. nu blir de iallafall film.


SM Final i Västerås

har tillbringat hela min dag i Västerås och hejjat på Kusin Markus och Filip. jag gratulerar till en SM seger för Markus Mackan Norlen ! (: har fotat hela dagen och haft trevligt. kommer lägga it lite bilder på facebook, mer än här iallafall men hur som hellst här kommer någon bild iallafall.





feel my body

här kommer bild på alla mina tatueringar (:


i wanna be a billionaire so fucking bad


övningskörning

Nu ska jag ut och övningsköra! blir att åka hem till Ellentin igen, haha glömde min dator sladd där. Hörs senare!

Svampplockning med smurfar







what a wonderful world

har haft en underbarg gårdag och dag med ellentin. micke kom och hämtade oss igår i skolan sen åkte vi vidare till gränby och handlade! hade jätte kul med dom två verkligen. vi gick omkring där och körde självscaning med micke för första gången, haha. Sedan blidde de glass för fulla shåå. sen på stadium köpte vi 3 smurftröjor, en i var haha. sen när vi kom hem till henne gick vi ut i skogen och plocka svamp. vi hittade ganska mycket faktist, massor av goda kantareller.  hemma hos ellen gjorde hon och jag taco paj till allihopa som blev super gott! Hela kvällen kollade vi på film med hennes familj och hade mysigt.

Idag så har ellentin fotat mig, både inne och ute. sen har jag sminkat henne och så har vi gjort lite allt möjligt. pyttipanna till mat är ju standard också. Olle kom och hämtade oss nu senare på dagen och vi släppte av ellen vid bussen och sen skjutsade han hem mig. :)  UNDERBART MED ELLENTIN

godmorgon

vaknade för ett litet tag sen. ellen hade gjort mys frukost. sen nu sitte vi i soffan med en varsin dator och kollar runt lite. vi ska klä på oss om ett litet tag och hitta på någonting, får se vad vi gör. kanske fotar lite :) jag kommer lägga in bilder när jag kommer hem igen! Åker hem senare idag sen. Hörs senare

mys i skogen

hej allihopa. är hemma hos ellentin och har mys kväll så tänker inte blogga idag. jag hör av mig imorgon (:

1 2 3 4 aaaaaaah! nu flyger jag

haha har hittat min favvorit låt på Youtube, lillebror sjunger den heeela tiden så jag har också börjat sjunga på den. Olle hatar mig för att jag satt och sjöng den en hel kväll i bilen utan radio ^^ så nu delar jag med mig till er mina läsare också! haha

dagens kläder


gårdagens outfit


gröntunika,ginatricot.lackleggings,ginatricot.vitklocka,ur&penn


mysig dag på stan med världens bästa

igår efter skolan åkte jag ned på stan med världens bästa ellentin. vi mötte erik på bussen och sedan gick jag och ellen och köpte tyg och han åkte till sin skola för sista lektionen. vi bestämde oss för att gå och ta en fika för båda kämde att vi behövde det. (hade varit en skit dag verkligen) och de var hus mysigt som hellst. vi gick till vårat favvorit ställe, finns inget bättre i stan än Åhrummet!




home

då var vi hemma igen från bilbingon, dock vann vi tyvärr inget denna gång ;( bara på igen nästa säsong! just nu har jag lagt mig i ett varmt bad. och JA jag har med mig datorn in hit. brukar ha de för att lyssna på musik och kolla på film, hur skönt som hellst faktist :)

Bilbingo

nu är de så att jag ska iväg på bilbingo med mamma, mormor och moster så jag har faktist inte tid att skriva mer just nu. men har massor av bilder och saker att skriva om så de fixar jag när jag kommer hem. ha de så bra så länge



Fred ut!

bless the broken road

hallojsan. skrev inget i bloggen igår för jag total däckade verkligen när jag kom hem från skolan nästan. åt lite och tittade på film i sängen sen somnade jag. vaknade vid 3 på natten av att jag drömde mardrömm (inte lika kul) men men. vaknade lite sent i morse men hann med bussen iallafall. har hållt på med floristikhela dagen och förberett inför bröllopsvisningen nästa vecka. bilder på brudbuketten (en prototyp) kommer här!



VAD TYCKER NI?!


i need to find my way

nu har jag kollat på en film av många som jag brukar kolla på när jag mår dåligt, är ledsen eller behöver en närhet. tyvärr tänker jag inte berätta vad det är för filmer utan de är personligt. men detta blir nog de sista inlägget för idag. de är ju faktist redan onsdag nu om man tänker efter eftersom klockan redan har passerat 12. Kommer antagligen blogga imorgon när jag är i skolan eller direkt när jag vaknar. jag hoppas att ni alla kommer sova gott, men de kommer bli en svår och jobbig natt för mig. Godnatt


Love, trust, faith

sometimes i run

ligger i ett varmt skumbad just nu och har tänd massor av ljus här i badrummet. känner att jag behöver de för att lugna ned mig lite. har hänt mycket på bara två dagar och just nu känner jag mig mer sårbar och känslig som aldrig förr..har ju fått problem med bröstet också. hoppas de löser sig, ska till läkare och kolla upp allt på fredag. men nu ska jag lägga med ned här och bara njuta och kolla på en film. kan skriva lite senare igen <3

Jenny


tävling hos Lindas sminkblogg!

Jag är med och tävlar om en spännande goodiebag i Lindas Sminkblogg.
Tävlingen håller på till Söndagen den 19:e kl: 17.00


Dagens fråga

att bero på Sushi. jag har aldrig faktist ens smakat de. så dagens fråga är: Hur tycker du att sushi smakar? är de gott? och är det värt att pröva på??



kan man verkligen lita på sig själv

då var jag äntligen hemma för dagen. efter skolan åkte jag ned på stan med ellentin och åååååh vad mysigt vi har haft det! har gått runt och kikat lite sen var jag och betalade en grej. efter de gick vi och fikade på vårat favorit fik! varm choklad med vispgrädde och cheescake. galet ont i magen jag fick men ibland struntar jag faktist i de.. jag klarar mig ju alltid fast med världens värk dock. senare så jobbade jag och efter de gick jag till kvarnen och mötte upp pappa eftersom han skulle koma nya glasögon så jag skulle helt enkelt vara smakråd för bågar. som en suprise kom mamma, mormor och lillebror. senare kikade även syster ochn fredrik in för dom skulle ändå köpa sushi. jag fick köra hem från stan sen körde vi och lämnade lite grejer sen 50års festen.

12.51

nu har jag ätit min luncsh. klarar inte av att äta så tidigt sdom vi gör här i skolan så jag har med mig egen mat. Varma Koppen soppa, mums! ska snart ner på stan tror jag.. vet inte känns som att jag vill sitta här ganska länge så jag slipper springa runt på stan..


only with you




can we pretend

tänker inte säga godmorgon för de är det verkligen inte, inte för mig iallafall. vaknade och ville verkligen inte gå upp. hade så himla ont i bröstet som jag har haft nu i 5 dagar + att jag kände inte alls för att åka till skolan. men vad gör man... drog mig upp ur sängen och stack iväg. höll typ på att somna på bussen också, hade kanske varit skönt att göra de så man "glömde" gå av.. men nu sitter jag iallafall här i skolan, utan lärare, utan något att göra och utan motivation, kan de bli sämre? väntar iallafall på blomsterleverans från grollen. våra blommor ska komma idag så vi kan pröva göra brudbukett, men dom kan tydligen komma mellan 09 - 14?! suck! just nu orkar jag inte...


ska jobba sen idag också vid 4, tror jag skrev det igår med men iallafall. ska även gå och hjälpa pappa med att välja glasögon sen.. ååååh jag orkar bara inte känner jag!! SKIT DAG!!!!


how do i live without you


bild från i sommras


du kan va boring

har precis tränat magen och de känns ganska bra. blev ingen löpning idag så ska verkligen försöka komma ut imorgon. men de blir ju så mörkt tidigt nu för tiden.. kanske dax att skaffa pannlampa till min reflexväst? haha skulle ju se snyggt ut, men vem bryr sig. de är skönt att springa.

du kan inte få mig så lätt, inte denna gång, aldrig mer.


Imorgon: morgondagen kommer bestå av skola men jag har inte en aning om vad jag ska göra där eftersom varken maria eller sigrid är där. men det märks la. kommer ha med mig min älskade dator så de blir ju nice iallafall (: sen ska jag ned på stan och dryga tills jag börjar jobba. efter jobbet ska jag med pappa och välja ut nya glasögon till honom. sen övningsköra och träna. låter som en välplanerad dag om jag får säga det själv.



the silence

och helt plötsligt så blev allting annorlunda, det förrendrades. vad ska jag göra nu då? vad ska jag tro? vad ska jag känna? just nu står det still i huvudet på mig. jag som trodde att jag skulle slippa det här men jag antar att man aldrig kan komma undan..


suck

det här har gått från en bra dag till den sämsta dagen på länge....

I could really use a wish right now.....

i´m gonna be the last one standing

dagen har varit bra faktist. känns som att den har flytit på rätt bra och är ju glad nu också och ganska lättad (: började iallafall dagen med att göra ett skriftligt prov där jag typ gjorde provet själv. var lite somm en "uppsats" kändes det som. hur som hellst så klarade jag det iallafall så nu är jag helt klar med Historian, skönt! efter de hade jag engelska B och vi jobbade typ bara i boken. efter lunch hade vi engelska B igen men vi åkte till statsbiblioteket och lånade engelska bok vi ska läsa, så bara att börja med de då :) när jag var klar där fick jag sluta och mamma kom och hämtade mig. vi åkte och köpte en ny dator till mig och dvd, passade även på att köpa ett USB minne , kan vara skönt att ha. efter de släppte mamma av mig på stan eftersom jag skulle jobba vid 4 och hon skulle hem. men hade typ 2 timmar kvar tills jag började så vad skulle man hitta på? jo jag gick till stadsteatern och var med moster :D

jobbet gick bra och när jag kom hem fixade jag mat till familjen. det blev pyttipanna idag! och just nu ligger jag i ett varmt bad, bloggar och lyssnar på musik .

fighting

jag vill men tvekar om jag vågar. men viljan är verkligen stark så tror jag ska försöka!

if i had you


i want you so badly, my biggest wish

har varit ute och övningskört nu ikväll + pluggat i teori boken. ska alldeles snart göra test på internett också för att se hur jag ligger till just där. morgondagen blir skola. ska även köpa dator och dvd imorgon. sen ska jag tydligen jobba också. även tisdag blir de jobba. får se vad jag gör resten av veckan. hoppas bara den går snabbt. men tror att jag kommer att klara av dagarna rätt bra nu när de har hänt en sak som gör allting mycket lättare. eller kanske inte lättare men de känns äntligen skönare. har gått och mått dåligt pga en sak länge nu, men nu är de äntligen över och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. har börjat fått lite panik och blivit deprimerad inför studentklänningen. dax att börja med diet tror jag! jobbar på att spara ut naglarna också så dom är äkta och inte fejk. det är helt sjunt att det är mindre än ett år kvar nu..

yes

Då var de bokat!

gonna be my superstar

gårdagen av awsome! Började med att jag tog bussen in till stan och mötte upp Krisse, falle, jenny, emil, simon, samme och eken. efter de tog vi bussen till sävka hem till Veronica och tegan där det blev förkrök. de var mycket trevligt där tillsammans med alla. Efter nån timme tog vi bussen in till stan och till kalas. där var vi resten av kvällen. de var galet mycket folk ute och vi hade sjukt kul. Tack till alla!

Idag: Gick upp bid halv 9 och duschade sedan bar de av till Harbo för att kolla på lillebrors match. tyvärr så förlorade dom matchen men jag hade kul ändå. Nu resten av dagen ska jag ut och springa snart sen senare ikväll blir det övningskörning som gäller.


Vimmel från igår








kommer aldrig att bli som dig

som sagt. bara för att du har problem betyder inte de att jag ska sjunka till din nivå. jag viste att de var du. men gjorde det iallafall, varsegod!

...

och så klart så gick det inte så bra.....

värdelös dag, eller?

dagen började med att ellentin mötte mig på stationen eftersom hon sov hos erik. sen gick vi till anslutningsbussen och mötte linda. vi åkte till skolan och då kom även ida, sedan bar de av ned till grollen med sara och sigrid! och jag offrade mig lite kan man säga. haha. och ledsen ellentin för armbågen!! men iallafall så kikade vi runt där en sista gång innan blomster beställningen skulle in, vi käkade även frukost där. resten av dagen har jag inte gjort annat än att lindat en brudhållare och brännt mig på limmpistolen, awsome eller vad säger ni?  efter skolan åkte jag och ida ned på stan och kollade runt massa. vinkade av ehnne vid bussen vid halv 4 sen traskade jag iväg och jobba. pappa kom och hämtade mig efter jobbet och jag fick övningsköra hem.

Ända sen jag kom hem har lillebror kallat mig armlösa barnet tack vare min Poncho som jag köpte idag. han förstod sig inte riktigt på konstruktionen så att säga. vad ska jag hitta på resten av kvällen då? ska ut i köket och pröva att kolla om de funkar att övertala päronen att åka in till stan och köpa en sak ;) SÅ BRB!


dagens älskade inköp


Bimago

En tävling hos Millah där man tävlar om ett presentkort värde 1000:- från Bimagio

Om jag vann just denna tävling skulle jag vilja köpa Magnolia Blomma
Varför?: Jo tavlan är helt enkelt underbar med alla färger. den starka lila/rosa färgen som skiftar övet till ljusrosa. blev kär i tavlan vid första ögonkastet.Haha låter kanske löjligt? men så är läget, underbar tavla!


Canvas

hej allihopa då var de dax för lite tävlings grej igen.

Jag är med och tävlar hos Millah Oman om att vinna en tavla från Canvas.
Tavlan jag skulle vilja ha om jag vann är Manhattan sunset Tavla
Varför just jag skulle vinna?: finns la kanske inget exakt svar på varför just jag borde vinna. alla borde ju vinna för tavlorna är verkligen underbara :) men det skulle verkligen inte vara fel att ha denna vackra tavla hängande på väggen som gör en varm i kroppen. Tänkt att få vakna upp varje morgon och se denna tavla, en vacker utsikt som man aldrig någonsin skulle kunna få hemma.


du vet att jag älskar dig även i livets svåraste stunder.


bröllopsvisning!


Myrtenkrona

Här kommer bilder på min myrtenkrona jag gjorde igår i skolan. Och jag kan lova att det var verkligen ett pilligt arbete. inte så lätt som man kanske kunde tro. men lyckades iallafall :) fast vi fick fel myrten, skulle ha varit en mindre, därav att kronan ser bullig ut.



ellentin fick även agera modell till kronan just nu! :) (hon kommer döda mig för bilderna men hoppas hon älskar mig iallafall)


stressuppgift, klar!

har precis skrivit klart stress uppgiften, äntligen! blev ungefär 4 A4, så hoppas de är ett Godkänt iallafall. nu ska jag forstätta plugga lite samhällskunskap + körkort. ska också springa och hämta min kamera och lägga upp bilder !

svar på kommentar

Anonym om i miss you:
hur gör du när du lägger in låtar i blogginläggen?


Tänkte göra en steg för steg beskrivning på hur man gör för den som inte vet.


1. Gå in på Youtube och ta fram den låten du vill ha in på bloggen.

2. Gå ner på sidan och klicka på kanppen 'Bädda in' så kommer det komma fram en kod. Kopiera sedan hela den koden.


3. Gå sidan in på bloggen där man skrivet ett nytt inlägg och klicka sedan på ikonen som heter HTML


4. I den rutan ska ni sedan klistra in koden ni kopierade från Youtube. Om ni nu vill ha med hela videon ska ni låta hela koden vara kvar i rutan och sedan klicka på Uppdatera.


Men om ni bara vill att själva play knapps grejen ska synas så ändrar ni på dessa koder och skriver 25 istället för 385:



Hoppas ni förstår min förklaring (:

i skolan

hallå allihopa. sitter i skolan och har precis fixat ellentin inför hennes kväll. pretty girl! kan ta ett kort och visa sen när jag kommer hem. idag gjorde jag iallafall klart myrten kronan (bild kommer när jag kommer hem) sen hgar jag gjort klart alla inbjudningar och fixat lite med beställningslista. imorgon bestämde vi tjejer att vi ska gå ner till grollen och kolla med flera blommor och fixa där. får la se hur länge vi är där. har egentligen bara en lektion imorgon. har historia vid 13.20. har iallafall en del kvar att göra så kommer vara kvar i skolan sen hem och fortsätta med allt pluggande.

kvällens planer: Plugga plugga och idol (:

i miss you




Onsdag

dagen har varit helt okej. blir deprimerad pga en sak men hoppas de löser sig förr eller senare. dagen började med att jag gjorde klart min käpp vi började med igår, och satan vilket pill arbete det är! florist yrket är svårare än man kan tro. sen resten av dagen har vi gjort myrten kronor. blev ganska nöjd med min men den är inte helt klar så de kommer bild på den imorgon. men käppen kan jag lägga ut en bild på nu, dock en dålig bild.

 

kan ta en bättre bild imorgon eller något. men iallafall imorgon ska jag fortsätta men myrten kronan. men kommer nog bli klar ganska snabbt så får la se vad jag får göra sen. har inga mer planer imorgon.


dresscode från bion


Bio time

hinner inte lägga in bilden nu men kan göra de när jag kommer hem kanske (: annars LOVAR jag att göra det imorgon. Hoppas att filmen är bra, vilket jag tror den är. Hörs mina vänner


Peace out

en fundering och fråga till alla er läsare

jag har funderat lite idag.
tycker ni att jag har för lite bilder på min blogg? Och om jag skulle lägga in fler, vad vill ni att jag lägger in?

har funderat på att lägga in dresscode varje dag som jag gjorde förr.


kan ju upplysa att innom den närmaste veckan så kommer jag få en dator igen, och då blir det mer bilder på mig och annat (:



nu ska jag göra mig klar eftersom jag sla på bio med petter. ska ta bussen om ca 1 timme. kanske slänger in en dresscode (:  här kommer iallafall en ny bild på mig som jag tog lite snabbt igår!


ganska less

godmorgon allihopa. sitter i skolan just nu. ochvåran lärare är sjuk/hemma med sjukt barn IGEN. blir så less.. skulle vara bra om man fick lite hjälp i skolan med tanke på våran stora project grej, suck suck och åter igen SUCK. men det sägs att hon kommer efter lunch så får la hoppas på de. senare ikväll ska jag iallafall på bio med Petter :) vi ska se Salt. grymt! men nu orkar jag inte skriva så mycket mer. slänger kanske in ett inlägg igen senare.


Bröllopsvisning

23 September  15.00 Fyrislund (:

and it goes on and on and on

ännu en dag är nästan över. första dagen på denna vecka och den var helt okej faktist. flyttade min samhällskunskap så jag hade den på morgonen istället för på eftermiddagen. jobbade ganska bra den lektionen + att jag hjälpte emelie att plugga till historia. efter den lektionen hade vi Engelska B. satt och diskuterade lite i klassen och jobbade i boken. de är konstigt egentligen att jag inte gillar att prata inför en klass, men kan prata ganska mycket annars. är det flera som har det så? hur som hellst så gick det bra. efter lunch hade vi engelska igen och efter de hade jag stöd. satt och jobbade med en idrotts uppgift jag missat. tog bussen direkt hem efter skolan, har varit ute en stund men nu hamnade jag här. sitter och kikar runt lite. ska snart äta och sen gå ut igen hade jag tänkt (:

morgondagen: Skolan och Bio med Mr P (: haha

tack <3


några av alla bilder från igår



dagen efter allting

godmorgon allihopa. nu har jag vaknat efter en livad kväll igår. jag kom i säng runt 3 tiden kanske hon var när dom sista gästerna hade dragit. blev en lyckad kväll igår med massor mat, drickande sjungande och dans. har tagit runt 200 bilder kanske, haha. så kanske lägger ut någon här. pappa fick jätte mycket fina presenter, bla. biljetter till Jerry Williams.

idag blir de la antagligen städa i hela huset. syster och fredrik ska komma hit och hämta bilen och äta lite. ska sätta mig och skriva klart engelska uppgiften som tydligen ska lämnas in imorgon. haha jag lyckas alltid blanda ihop alla dagar. skulle tro att jag har prov imorgon också, kanske borde plugga till de? men annars ska jag nog bara ta de lugnt idag och dra ut och springa lite senare. Skriver lite mer här sen kanske :)

great

godmorgon. vaknade för en stund sen och har precis tryckt i mig en macka. fick kanppt i mig den men lyckades , grattis till mig. pappa har precis öppnat ett paket ifrån oss, en ny väska och ryggmasage. idag blir det full fart här hemma och fixa inför ikväll. ska försöka lägga in bilder på outfit och sånt :) känns ganska bra idag. kommer bli kanon kul ikväll.


de är ditt största misstag att göra det du gör mot mig. de är du som går miste om något underbart

i´m living with something that just isn´t fair

åkte till skolan idag men dock försov jag mig imorse. vaknade en kvart innen bussen skulle gå. så slängde bara på mig kläder och knappt smink eller frukost. som tur var så han jag med bussen iallafall. i skolan så var maria sjuk idag igen så det blev inget med att gå igenom skisser. på mförmiddagen klottrade jag lite på dom skisser jag har och pratade med dom andra. sen efter lunch fick vi göra corsage. sigrid hade genomgång först sen fick vi göra 3 olika corsage. de gick faktist ganska bra. när man tänker efter är det inte så himla svårt att göra ett corsage. allt som krävs är material och fantasi!

Mamma hämtade mig efter skolan. vi åkte och fixa de sista inför pappas 50 års fest imorgon. galet kul de kommer bli! Ellentin ska också komma hit, så himla mysigt. kommer nog ta en del bilder som jag lägger ut. men iallafall så hämtade jag ut ett paket på posten sen också. (äntligen har de kommit) sen åkte vi hem. nu här hemma har jag sovit och guuud vad skönt det var! när pappa kom hem hade han med sig pizza. fick inte ens i mig en halv, 1/4 typ :S och då var de en barnpizza jag fick, vad är felet egentligen? äter ingenting längre...

nu sitter jag här och har precis fixat klart musik tävlingen tills imorgon med lillebror. kommer nog vara hemma ikväll skulle jag tro :)

Klassfoto UPG Florist år:08, 09, 10


as you die

blev ingen skola för mig idag. har så satans ont i ryggen. men duktig som jag är åkte jag iväg och jobbade nu på eftermiddagen iallafall. men nu är jag hemma iallafall och har precis ätit dagens första måltid, spagetti och köttfärssås. kommer inte förklara gårdags kvällen/natten/morgonen och denna dag. men det var precis vad jag behövde, underbart<3

Nu ska jag bara kika runt lite och längta till morgondagen då jag får träffa Ellentin, jag längtar. hoppas på att få träffa Gabbi någon dag nu igen också. saknar henne redan. hon är en stor del av mig. förlorar jag henne försvinner en stor bit av mitt liv.

imorgon är det fredag igen och en hel vecka har åter igen gått. är ganska sugen på att dra en utgång imorgon men tror inte det kommer bli så. dels på ryggen, festen här hemma på lördag och pengar. kanske blir en lugn hemma kväll istället :)

put your hands up in the air and say Woop Woop!

äntligen hemma från en lång dag. jobbet gick la helt okej förrutom att jag har så fucking ont i ryggen! blir galen. kan knappt böja mig ner, så det blir inget springande idag. så springer la längre än 3km imorgon skulle jag tro. eller jag tror inte jag SKA. hur som hellst märks de att mamma har panik inför lördag då de är pappas 50års fest. för nyss så ahr hon och lillebror flyttat in stora hörnsoffan och alla andra möbler i lillebrors rum? :S hallå festen är ju på lördag?! aja jag får iallafall stora tvn i mitt rum, fett nice. Nu ska jag plugga inför körkortet. blir hemlis när det ska tas. hörs senare!


Love Jenny

svar på kommentar

emmallainen om just gonna stand there and watch me burn:
när har ni visningen? får vem som helst komma?


bröllopsvisningen kommer vara Torsdag den 23 September och vem som hellst får komma :)

just gonna stand there and watch me burn

sitter i skolan med ellentin sara och ida. har typ städat och inte gjort så mycket alls idag.vi fikade för att emma fyller 18år, grattis till henne! :) har fixat inbjudningar också till bröllopsvisningen, dom blev helt okej faktist :) (ska visa dom senare) men men iallafall ska jag och ellentin ned mot stan sen och jag börjar jobba vid 4 tiden. (lucky me) jag har typ verk i hela ryggen, vet inte vad jag har gjort.. men de krampar. hoppas det går över iallafall

idag har jag haft en skit dag rent ut sagt. ingenting har gått bra och känner mig så äcklig. usch. hatar den här dagen.. vill bara gå och lägga mig och glömma den här dagen. men ska nog springa direkt när jag kommer hem efter jobbet.


har inget mer på hjärtat just nu. hörs


peace out

RSS 2.0