i´m about to lose it

hela dagen idag så har jag jobbat på med Projektarbetet och det resulterade med att jag nästan är klar. var kvar i skolan till halv 4 då jag tog bussen till jobbet och jobbade. Har iallafall skrivit på jätte mycket och färdig gjort nästan allting, det ända jag har kvar är loggboken (som jag sitter och skissar på här hemma nu)
Idag hade vi även privata samtal med Maria. vi pratade om min studieplan, yb, vad jag har kvar att göra och massa annat. alla dagar är fullspäckade fram tills vi tar studenten. vi har E och F kursen kvar i floristik. men som tur är har jag börjat på båda eftersom jag gjort en del saker som inte resten av klassen har gjort så det känns skönt. Men det vi har kvar att göra är ett litet mini Gesäll. det vi då ska göra är:
- tekniklådan
- sorgdekoration
- bukett
- brudbukett i oasis
- trådad tärnbukett
känner mig ganska säker på det mesta så det kommer nog gå jätte bra!
Just nu sitter jag i sängen och har precis skissat klart på loggboken, så kan färdig göra den imorgon i skolan och lämna in det sista av projektarbetet. skönt att bli av med det!
Nu har jag bara en sak kvar att göra, skriva ett tal till engelska B..... ska hålla ett informerande tal om något, och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska prata om... vi får se vad jag hittar på för spännande.
jag tror att det var den ända grejen jag har kvar att göra... förrutom en bok grej. men måste läsa den först, haha. annars har jag betat av allting under denna vecka när jag suttit hemma på kvällarna. känns så skönt att jag kommer gå ut med toppen bra betyg!
IMORGON: är det skola som gäller. vet inte hur länge jag kommer att gå denna dag men till 1 skulle jag tro. efter de ska jag ut till thuns med mamma och lillebror (hoppas att älsklingen följer med dit också) sen tror jag att resten av denna dag kommer jag att tillbringa tillsammans me andreas. kan inte bli bättre :)

Holland

Bilder från: Ellentin

love

Never thought I would find love so sweet
Never thought I would meet someone like you
Well now I've found you and I'll tell you no lie
This love I've got for you could take me 'round the world
Now show me love

Show me love, show me life
Baby show me what it's all about
You're the one that I ever needed
Show me love and what it's all about, alright



summer feelings

Dagen idag har varit jätte bra. dock började jag morgonen med att försova mig, hade 10min på mig tills bussen skulle gå och tro det eller ej men jag hann med den! I skolan idag har jag hållt på med projektarbetet och redovisat kvitton på mat från holland. har hunnit med jätte mycket i projektarbetet så de känns jätte bra. kommer nog hinna klart med det imorgon i skolan :) ska sätta mig och jobba med lite andra skolarbeten här hemma nu ikväll så jag får det klart. måste sätta mig ner och läsa en till engelska bok också..
efter skolan åkte jag ned på stan med Linda och Jenny. vi gick först och solade och efter de så gick vi bara runt på stan och kollade i lite affärer. jag köpte med mig en jätte fin sjal hem till mamma och gud vad glad hon blev! älskar verkligen att ge andra saker. gillar nästan det mera än att få saker.
pappa kom och hämtade upp mig på stan och efter de åkte vi upp till Gränby C. Vi lämnade in lillebrors telefon eftersom den gått sönder och sedan handlade vi på kvantum lite snabbt.
Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit lite mat. kollar på Fyra bröllop på tv4, ett jätte bra programm faktist! Tänkte försöka lägga upp några bilder från Holland senare ikväll också. alla kanske inte kommer upp men några iallafall.

sommartider hej hej

och så var påsklovet över. tiden går så himla fort. har varit med andreas hela helgen nästan. kändes underbart att ha honom vid min sida om natten igen :) i söndags åkte jag dit och bara tog de lugnt. var lite sjuk fortfarande så vi låg och kollade på lite filmer. senare på kvällen kom jenny och falle över så vi satt ute på baksidan i det mysiga vädret och snackade massor. man känner verkligen att sommaren är på ingång nu! Satt ute och myste med filtar hela kvällen, underbart!
i måndags tog vi lite sovmorgon, vilket behövdes. Efter de gick vi ut och tog en mysig lång frukost ute på altanen i solen. sedan bar det av till Gränby C med falle och jenny. hittade på lite små grejer som fick följa med hem, nödvändigheter helt enkelt. basic linne, underkläder. Resten av kvällen bestod av grillning, mys i solen och trevlig sällskap hemma hos falle.
Sov kvar hos andreas tills idag och idag var de skolan som gällde. åkte in med falle och jenny som skulle åka samma tid som tur var så slapp åka massa bussar. Idag har vi inte gjort så jätte mycket i skolan. vi börja att skriva loggboken för projektarbetet vi gjorde (yb) så snart är vi klara med det. åkte ned på stan lite snabbt efter skolan och solade och köpte hem studentklänning till mig! är super nöjd med den! ååå vad jag längtar nu, det är verkligen inte långt kvar!..
Lite höjdpunkter som kommer hända fram över:
17 dagar - URSPÅR
22 dagar - Studentskiva
31 dagar - Min födelsedag
36 dagar - STUDENTEN


Morgondagen: Imorgon är det skola som gäller igen. Ska fortsätta med alla skolarbeten (som jag även suttit och jobbat med nu under hela kvällen här hemma) efter de får vi se vad som händer. Ska på Lindex kväll på kvällen med Jullan också :)
bjuder på en nytagen bild från när jag var i Holland nyligen!

ett halvår tillsammans med min Andreas Ek Berggren <3

ett halvår idag tillsammans med min älskade Andreas. Jag älskar dig mitt hjärta <3

sunshine

godmorgon allihopa. har vaknat flera gånger under morgonen och ändå har jag inte sovit så jätte bra inatt.. iallafall så vaknade jag första gången runt 7 tiden, sen 8 och vid halv 9 orkade jag inte längre så då gick jag upp. Nu ligger jag i sängen igen och myser lite, ska strax gå upp och klä på mig och äta frukost. det är verkligen underbart väder ute idag! Jullan ska hämta upp mig vid 10.30 så ska jag åka med henne in till stan. Mitt schema idag:
- Få skjuts in till stan av Jullis
- Shoppa lite
- Sola
- S*******
- Hem och fixa sig
- Förfest hos Jenny
- Fest hos CK!

Kommer nog bli en toppen dag idag! Skriver mer när jag kommer hem, ciao!

lay all your love on me

Kom precis hem fråb jobbet nästan. Började vid 06.00 imorse och slutade vid 15.30, så nu är man lagom sliten. har precis duschat och gjort en macka med lite skagenröra. Nu sitter jag ute i solen på altanen, pratar med pappa och diggar ABBA på högsta volym. Ikväll kommer syster hit och då ska vi grilla, mys :) får se vad jag hittar på annars ikväll. kanske blir en lugn hemma kväll, eller festande. Tänkte iallafall ladda in bilderna på datorn nu från Holland!

angel

som ni märkt blev det inget bloggande idag heller! vaknade hos min älskade andreas imorse när han skulle upp och åka till jobbet. tyvärr så åkte ju dom till Dalarna ikväll för att fira påsk så de var jobbigt att säga hejdå imorse.. precis nu när jag har kommit hem från Holland så åker han :( vi har varit ifrån varandra i 6 dagar och nu blir det 4 dagar till...
när jag sedan somnat om och vaknade igen vid 9 gick jag upp och åt frukost, städade iordning lite i andreas rum och gick och solade. efter de gick jag hem igen och duschade. sen var det meningen att jag skulle åka in till mammas jobb. precis innna bussen kom så ringde chefen och ville att jag skulle hoppa in och jobba. dom var redan i storvreta så böev upphämtad. så har jobbat hela dagen och slutade vi 6 nu på kvällen. hann inte äta någon lunch alls idag eftersom de blev som det blev. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt eftersom jag ska upp imorgonbitti och jobba igen. men efter de är jag ledig ! vet inte hur länge jag kommer att jobba men minst 6 timmar iallafall..
Men nu ska jag krya ner i sängen, pratade lite med andreas innan jag somnar också. Kärlek till den killen <33
Godnatt

home!

nu är jag hemma från underbara Holland! Bloggar mer imorgon och lägger upp bilder :)

Holland

Nu allihopa ska vi snart åka mot arlanda och sedan vidare till Holland. Hörs igen om 6 dagar. kommer sakna min älskade andreas <3


halva över!

kom nästan precis hem, är helt slut i kroppen! Började i skolan vid 07.30 och slutade 18.15. Har hållt på med Ybe hela dagen förrutom 1 timme då vi hade lunch och 15 min då vi hade en rast för att dricka kaffe och få luft. jag hoppas verkligen att allting har gått bra för mig. det känns ganska bra. är lite orolig för vissa blommor men det märks imorgon hur det ser ut! Som tur är får jag ta bort blommor som är vissna, MEN jag får inte sätta dit nya. så hoppas hoppas hoppas att de ser bra ut!
imorgon ska jag redovisa inför dommarna, efter de får jag gå ut en stund medans mina arbeten bedöms. efter de får jag komma in igen och veta om jag klarade det eller inte. kommer vara så nervös, är nervös redan nu! Ska åka hem till andreas och sova på kvällen också så jag får träffa honom, det behöver jag! har inte träffat honom sen i måndags morse då han åkte till jobbet.
Ska alldeles strax ta ett varmt bad för att vila upp musklerna lite och efter de måste jag packa klart. för på fredag åker vi till Holland! Ska bli så hiiimla kul, har verkligen längtat. ska ta så mycket kort som jag bara kan :D

whisper

äntligen är jag hemma efter en lång, hård och jobbig dag. dagen har bestått av stress, ilska, skratt, trårar, glädje och kärlek. började vid 07.45 imorse och slutade 16.15.. hela dagen har vi slitit med allt inför Yb imorgon. har även hunnit växla pengar inför Holland. Nu är jag helt slut i kroppen. la mig precis i ett bad och ska försöka slappna av. Efter detta ska jag gå upp, äta något, packa inför morgondagen och sova! kommer antaligen inte hinna blogga imorgon men kanske på torsdag. om inte annat på torsdag kväll lite snabbt.

free fallin

har hänt en del saker nu ikväll som har gjort att jag inte kunnat lagt mig o sova. kommer inte få den sömnen jag behöver nu, fan fan fan! jag orkar inte med sånt här. och jag förtjänar det inte. hör mig, se mig , förstå mig, acceptera mig för den jag är... nu får det vara nog. får försöka orka morgondagen iallafall. bli en "orka med dagen diet" imorgon.. Godnatt

be there

And when that world slows down, dear.
And when those stars burn out, here.
And when that world slows down, dear.
And when those stars burn out, here.

all i ever done

dem senaste timmarna har jag pluggat och sovit. är helt matt i hela kroppen att jag inte orkar göra någonting. YB tar verkligen kål på mig. är så himla nervös och osäker just nu, imorgon är de som sagt varubehandling och bara förberedelser som gäller. vet inte vilken tid jag kommer sluta utan de märks när man är klar helt enkelt. kommer åka hem och vila upp mig direkt eftersom onsdag blir en tidig dag..
Tisdag: Börjar i skolan som vanligt vid 08.30 och kör igång med förberedelser, d.v.s packa verktygslådan med ALLT som jag kommer att behöva, varubehandla alla blommor som kommer, sätta allt på vattning och förbereda. Sen åka hem och sova
Onsdag: Börjar i skolan vi 07.00 då de börjar med lite info om dagen m.m. Detta är alltså provdagen då vi gör själva YB (yrkesbeviset) Vi ska jobba med det i exakt 8 timmar sen är det + 1 timme rast, alltså 30min lunch och två 15mins raster. kommer sluta i skolan runt 5 tiden om jag har tur. Sen blir det hem och sova och packa de sista i resväskan!
Torsdag: Idag är det bedömningsdagen. Dommarna kommer och vi ska redovisa en och en hur vi har tänkt med arbetet med hjälp av powerpointen vi har gjort. där efter får man lämna salen och dommarna ska bedöma hela arbetet. Efter en stund kommer dom ta in en igen och man får då veta om man klarat det eller inte. Efter detta på kvällen kommer alla föräldrar och dom som vill och kollar på alla arbeten som gjorts.
Efter denna kväll åker jag direkt hem till andreas med hela min packning så jag får sova med honom innan jag åker. Kommer bli tufft utan honom eftersom han åker till Dalarna när jag kommer hem :(
Fredag: 07.30 ska vi vara i skolan då vi får skjuts till Arlanda. Sen bär det av mot en 5 dagarns semester i Holland där de blir mycket roligheter. Vi ska besöka Alsmer, Kuekenhof parken och se den otroliga blomster paraden. Längtar!
Kommer alltså komma hem från Holland Onsdag den 20 April!
Men nu ska jag gå och lägga mig igen och sova. Godnatt

everywhere i am there you will be

kom hem för nån timme sen. Åkte med Sigrid ner till blomster grossisten och köpte hem de sista för dagen inför YB. jag tror nästan att vi har länsat hela grollen på björk. satan va de har gått åt björk alltså! vi köpte även hem lite nya sekkatörer och avbitare m.m så nu har vi grejer så vi är beredda inför onsdag! Idag kom även mina krukväxter som jag ska använda till YB och imorgon kommer alla snitt blommor. Så imorgon kommer vi endast förbereda inför onsdag. allt ska snittas och varu behandlas och verktygslådan ska packas. Håll tummarna för mig att det kommer att gå bra! Kommer självklart att ta bilder och lägga ut :)
Sitter just nu och väntar på att lillebror ska komma hem, tänkte sätta mig och lira lite xbox med honom! Ska även iväg och köpa en kebab tallrik, för det förtjänar jag så sjuuukt mycket!

måndag

och så var de måndag. ny vecka, nya tag. sov hos andreas i natt och guud så härligt det var. behövde verkligen de lugnet jag får i kroppen av honom. älskar min underbara pojkvän!
Åkte med Falle & Jenny till skolan imorse så slapp åka massa bussar iallafall, de tackar jag för! Sitter i floristsalen nu ch fixar lite med ändringar i min power point inför YB. Nu är jag verkligen nervös. går och grubblar på mitt arbete hela tiden. vet inte om jag kommer klara det, men hoppas de..
Dagen kommer endast bestå av YB. Har inte tid med andra lektioner.. Känns lite tråkigt att missa Psykologin, men kan inte göra annat. Snart ska vi gå på lunch, och jag har aldrig varit såhär sugen på kebab i hela mitt liv, helt galet! haha. men vi får se. kanske köper de till kvällsmat istället..

Men nu ska jag fortsätta.

nedräkning

sitter just nu hemma hos andreas. har varit med honom hela helgen och ska sova här inatt också. känns skönt att ha honom sovande vid min sida om nätterna nu när jag är så nervös inför YB. kanske låter jätte konstgit, de är ju bara ett prov lixom. men nej de är inte bara ett prov, inte för mig. Ska göra ett praktiskt prov som ska bedömas av ett par dommare jag aldrig har träffat. hoppas verkligen att det kommer att gå bra. veckan kommer att se ut på detta vis:
Måndag: Vanliga lektioner i skolan + göra det sista på yb
Tisdag: Alla blommor kommer hem och de är förberedelser HELA dagen
Onsdag: Provet börjar. kommer jobba med det i 8 timmar sträck
Torsdag: Dommarna kommer och det är dax för presentation och bedömning. Får även veta denna dag om jag klarar det eller inte.
Fredag: Vi åker till Holland!
Kommer bli en vecka med mycket känslor kan jag lova.. kan inte mer än att göra mitt bästa och hålla tummarna!

don´t cry

jag orkar inte. har så himla mycket i huvudet och innom mig som jag inte kan få ut. bryter ihop nu för minsta lilla. Sover jätte dåligt om nätterna för att jag inte orkar, jag ligger vaken och tänker på 1000 saker. varför? tänk om? varför kunde ingen sagt att det skulle göra såhär ont? att det skulle vara såhär sjukt jobbigt. jag vet inte om jag vill längre, jag vet verkligen inte. Inget jag säger kommer fram ...

And I lost my faith, in my darkest days, But he makes me want to believe.

Ännu en dag har gått. dagarna bara rullar förbi.. känns som att det var nyss jag vaknade och skulle gå upp ur sängen. har hunnit med en del idag. Prövade på att göra kistdekorationen idag och det blev helt annorlunda eftersom jag har fått tänka om lite i andra banor. men nu känns det ganska bra igen. Ska fortsätta och pilla med de sista imorgon och fästa på ställningen. Nu är det inte alls långt kvar. Imorgon är det ända dagen som jag har hela dagen på mig att koncentrera mig på YB. Måndag har jag vanliga bas lektioner, Tisdag är det förberedelser enbart och på onsdag gäller det. det börjar pirra i magen ganska ordentligt nu faktist. hoppas verkligen att jag kommer att klara de.
Efter jag slutat idag gick jag och solade och sen blev de jobb. kom hem för en liten stund sen och nu ska jag lägga mig och kolla på film hade jag tänkt.
planer för helgen? inte en aning än så länge.

Broken

Seether - Broken ft. Amy Lee

She is love

Denna låt går om och om igen i högtalarna denna kväll.

Parachute - She is love

Have you ever done something you can’t change, Something you can never rearange

klickade hem en underbar vårtunika och en pyjamas dress idag!




I can feel it all down deep inside. But oh, I want to let these feeling rise.

Ännu en dag har gått och de är redan onsdag, eller snarare slutet av onsdagen. Igår kväll åkte jag hem till Andreas och sov där. Hade jätte mysigt och hur roligt som hellst. Älskar att busa med min pojkvän! Känner hur de pirrar sådär härligt i hela kroppen och hur värmen bara sprider sig så fort jag är i närheten av honom eller tänker på honom. Jag är inte kär,,, jag är förälskad.
Vaknade imorse när andreas skulle gå upp. De är lika jobbigt varje gång när han åker iväg, vill ju hellre ha kvar honom i sängen och bara ligga och mysa hela dagen. men tyvärr så går ju inte det. men iallafall så lyckades jag somna om. vaknade vid 08.00 , klädde på mig, åt frukost och la mig och vila en stund tills de var dax att gå till bussen. i skolan var de lugnt som vanligt. har hållt på med Yb hela dagen. Var en skön stämning idag i klassen, så himla skönt. har pratat med tjejerna hela dagen och haft de mysigt. Dock är jag fortfarande nervös över Yb känner jag. eller jag är inte så nervös över själva arbetet, snarare presentationen och förklaringen om idéen.. men vi får hoppas att de går bra.
Efter skolan åkte jag ned på stan och jobbade med Sofia, gick bra som vanligt! Pappa kom och hämtade mig efter jobbet så jag fick övningsköra hem, blir bara bättre och bättre för varje dag! Nu sitter jag i ett varmt bad, bloggar och äter korvstroganoff. hur många brukar göra de? haha. Jag får mina idéer ibland :)

underbar och älskad

orkar inte berätta om dagen. har haft en jätte dålig dag pga ingen sömn under natten. men nu är jag iallafall hemma hos min älskade andreas och här ska jag stanna kvar. Skriver imorgon!



something to die for

och så var även jag tillbaka här! som ni märker så brukar jag inte blogga på helgerna. och anledningen till det är att jag inte brukar sitta vid datorn alls. så vill ni att jag ska ändra på de, skriv de! Men lite kort om vad jag har gjort i helgen. har varit hos andreas hela helgen och vi har gjort lite allt möjligt. tänkte inte skriva ut så mycket opm vad vi har gjort. men vi har varit med varandra och det är ju självklart huvudsaken :)
Imorse vaknade jag vid 5 då älsklingen gick upp för att jobbigt. de är lika jobbigt varje gång när han åker, men klart att han måste upp och jobba och jag skulle till skolan. fast i och för sig inte vid 5 utan jag gick upp vid 6.30 . Åkte iväg till skolan med 10 över 8 bussen. Idag hade vi engelska B och vi skulle redovisa om Going global. Jag var lika nervös som jag alltid är, jag hatar att redovisa och framförallt framför folk. egentligen förstår jag inte vad problemet är, jag är ju världens pajas och skäms typ aldrig, men just när de gäller att stå inför en hel klass och prata så darrar jag. Usch! men de gick iallafall bra, klarade av G skulle jag tro (hoppas på)
Efter de åkte jag och ellentin hem till henne för idag skulle hon och jag hålla egenledd idrotts lektion på Idrott B, och vad gjorde vi? Jo vi hade ridlektion. Och de gick faktist jätte bra! Bilder på de kommer senare från ellentins kamera.
Efter de åkte jag in till stan och jobbade i 2 timmar (drygt) men vad gör man inte. Kom hem för ett tag sen och direkt när jag gjorde de så tog jag på mig träningskläderna och tog en löprunda. Gud så skönt det var!! Ska försöka komma igång med det ordentligt igen som jag gjorde förr. sprang nästan varje dag då. Så får börja plocka med mig löparkläderna till Andreas också :)
Ikväll är det Innebnady som gäller! Storvreta möter Pixbo. Vinner vi idag går vi till finalen i Malmö. HEJA VRETA!

RSS 2.0