senaste nagelkunderna, nöjda och glada


kom ihåg mig då

godmorgon. nu har även jag kommit upp ur sängen. vaknade tidigare men lyckades somna om för jag mådde inte riktigt bra. men nu när jag gick upp kände jag faktist att jag mår mycket bättre. så nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv och äter mammas hemmagjorda äppelkräm, mums! Idag ska jag bara vara hemma och ta dte lugnt. skia börja packa lite inför resan också. kan ju lika gärna berätta hur resten av veckan ser ut också... Imorgon (torsdag) kommer det folk hit och ska förlänga naglarna. jag måste även växla pengar inför resan. på fredag kommer andreas och hämtar mig och all packning inför resan. på kvällen ska vi fira Helene lite :) sen på lördag åker vi, Malaga! gud vad jag längtar men samtidigt är jag jätte nervös..

jag går bredvid men halkar efter

den här dagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. kan börja med att berätta att andreas kom och hämtade mig igår kväll. då åkte vi hem och hälsa på danne och hille och alla barnen så klart. direkt när jag kom fick jag charlie uppsläng i famnen, och guud så mysigt det är, lika mysigt varje gång :) att få hålla om en så lien männsika, känna hur den andas, titta på den medans den sover och känner hur han rör sig och drömmer. en obeskrivlig känsla på något vis. kan inte mer än längta tills den dagen det är dags för mig. men tills vidare har jag Svante&Charlie att ge min kärlek till :)
Senare på kvällen åkte vi hem till andreas och hade ett litet firande för Helene i förtid så hon fick sin present, en dator :) så resten av kvällen kollade vi på fotboll, andreas fixade och fipplade med datorn. sen blev det sängdax och en mysig pratstund med min andreas :) sov inge vidare den natten, märkte redan då att jag började må dåligt, där av var jag hemma från jobbet. har haft migrän och kallsvettningar hela dagen men inte spytt något mer iallafall.. så nu blir det en krya på mig vecka så gott jag kan tills fredag då jag åker hem till andreas för på lördag åker vi till Malaga, jag längtar verkligen dit!

tillbaka efter helgen

lite kort om helgens händelser sen jag skrev sist: firade som sagt pappa. släkten kom och vi åt smörgåstårta och fikade. vid halv 9 tiden sa jag och andreas hejdå till alla och åkte hem till honom där falle hämtade oss. sen åkte vi hem till Lisa och firade Jocke som skulle fylla 20år. tänk att jocke (även kallas broschan en tid tillbaka) är 20år. :) kvällen var trevlig och vid halv 2 tiden kom mamma och hämtade mig och andreas.
på söndagen var det meningen att vi skulle åka till västerås och kolla på cross. men jag kände att andreas behövde få sova så jag struntade i att väcka honom och vi stannade hemma. tur var vell det kanske eftersom det hände en tragisk olycka. En 15 årig pojke avled på tävlingen och allting avbröts.. hemskt att så mycket olyckor och dödsfall sker inom motocrossen, och speciellt under iår...
men iallafall så var jag och andreas hemma. vi tog lite sovmorgon innan vi gick upp och duschade och åt frukost. efter de tog vi våran ena bil till storvreta hem till honom, och ja.. de var en rolig bilfärd :) haha. när vi kom hem till storvreta gjorde vi oss klara och åkte in till stan och köpte en ny telefon till mig (min andra gick sönder i lördags) resten av kvällen var vi hemma och bara var med varandra. vi lagade mat, kollade på fotboll, kollade på film och hade hur mysigt som hellst. Jag älskar verkligen min andreas mest av allt <3

(andreas har en liten blåtira på denna bild efter en innebandymatch, men jag älskar denna bild så otroligt mycket!)

idag är det måndag. än så länge har jag bara degat lite i sängen. har även varit ned och plockat iordning med diskmaskinen och tömt och fyllt på igen. Har skrivit lite Cv och grejer och pratat med veronica i telefon. jag kan inte säga mer än att gud vad jag längtar ;) just nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta upp mig. ska hem och städa rummet lite och fixa inför ikväll för då kommer min älskade andreas! saknar honom redan.

jag kan inte skilja på

har varit och jobbat idag som sat och det gick kanon bra :) har inte tid att skriva så mycket. ska fira pappa nu och älskling kommer när som hellst :D även resten av familjen och släkten :) skriver senare eller imorgon. imorgon ska vi till västerås och hejja på mackan. äntligen dax för motocross!

godnatt

har varit hemma hela kvällen. har inte haft en direkt bra kväll, varför tänker jag inte säga desvärre... men bra mår jag inte :( som tur är har jag haft vänner att prata med hela kvällen som har stöttat mig och det tackar jag för! Har även gjort smörgåstårta med mamma som ska serveras imorgon då pappa fyller 51 år! men innan det jobbar jag 9-15. hoppas att det går bra att jobba imorgon.. vet inte riktigt vad jag mer ska säga. så säger nog godnatt för ikväll.

min första nagelkund

idag har jag haft min första nagelkund är. och självklart var det Jullan ;) hon kom hit på eftermiddagen så fixade jag naglar på henne medans vi satt och snacka massa skit och annat :) skönt att prata ut lite! Får se om jag kanske ska vara med henne senare ikväll också. Men här kommer bild på resultatet av naglarna. Vill gärna höra vad ni tycker!



dagens outfit


svar på senaste kommentarer

Evelina : om hemligheten jag pratade om tidigare.:
Varifrån beställde du? Funderar också på att göra det :)
Anonym : om lät du henne komma närmre:
fin tröja och tattu!
har du fler tattus? påsta bilder!
Jeanette Gräll : om hemligheten jag pratade om tidigare.:
jag gör ju på andra :) skulle vara kul om man fick själv, utan att behöva göra på sig själv ... vad använder du för material ?
Anonym : om hemligheten jag pratade om tidigare.:
är du utbildad?
Evelina : om hemligheten jag pratade om tidigare.:
Varifrån beställde du? Funderar också på att göra det :)
Jag beställde allting i från Maros of Sweden. Jätte bra grejer och det är folk som man kan lita på som jobbar där. jätte trevliga när man ringer och ska fråga något!

Anonym : om lät du henne komma närmre:
fin tröja och tattu!
har du fler tattus? påsta bilder!
Tack så jätte mycket! Jag har sammanlagt 4 tatueringar. 3 stycken som består av kinatecken och en tribal. Kan absolut ta bild och lägga upp senare idag! :)



Jeanette Gräll : om hemligheten jag pratade om tidigare.:
jag gör ju på andra :) skulle vara kul om man fick själv, utan att behöva göra på sig själv ... vad använder du för material ?
Okej :) Absolut bara höra av dig! Jag använder som sagt allt material från Maros of Sweden där jag beställde alla grejer :) Kan ta bild på allting senaren när jag gör på en kompis!


Anonym : om hemligheten jag pratade om tidigare.:
är du utbildad?
Nej jag är inte utbildad. men ska jag vara ärlig är det nog inte många som är utbildade som håller på ;)


jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Godmorgon allihopa. Vaknade lite tidigare imorse av att lillebror sprang omkring i huset för att pappa hade glömt sin mobil telefon. Lyckades somna om men vaknade igen 20min senare då han var hemma och sprang igen för att bussen inte kom. Har legat och små sovit och dragit mig i sängen sen dess men nu är jag uppe. har precis ätit frukost och ska klä på mig och fixa till mig (lägger in bilder senare idag) Ska åka in till stan till mammas jobb tills hin slutar vid 12 för att åka och köpa present till min älskade pappa som fyller år imorgon! Resten av dagen ska jag vara hemma. Julia kommer hit senare och hälsar på och så ska jag fixa naglarna på henne :) orkar inte ta mig ut på äventyr idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba :)

Världens bästa

Jag älskar dig finaste mamma <3

hemligheten jag pratade om tidigare.

minns ni när jag skrev om att jag hade gjort en galen sak?
och nu har äntligen hela paketet kommit. Den galna saken är att jag beställde hem ett helt kit för att göra nagelförlägningar! Ska bli så himla kul att köra igång, ser fram emot det :D så är ni sugna på nagelförälgning? HÖR AV ER FÖR TUSAN!

lät du henne komma närmre

nya byxor och ny tröja fick följa med hem idag från dagens besök på stan :) och folk har önskat att jag ska visa hur kläder ser ut på istället för bara kläderna, så här kommer det!

torsdag

godmorgon. jobbade ju som sagt igår på tuna blommor och det gick jätte bra som vanligt. ska jobba på lördag igen men då är det bara jag och louise som jobbar :) efter jobbet tog jag bussen hem. Andreas kom även hit. Hela kvällen var vi bara med varandra, vi spelade dirt 3, kollade på film och hade jätte mys :) han sov ävenn kvar här så fick sällskap inatt. Gud vad jag älskar mitt hjärta, känns lika skönt varje gång när jag sover med honom. att få sällskap, närhet :)
Andreas gick upp vid 5 som vannligt, jag följde med upp och fixade med frukost. när han hade åkt somnade jag om och så vaknade jag vid 8 tiden. nu har jag precis ätit frukost och sminkat mig. men har inte en aning om vad jag ska ha på mig, sitter endast i en jeans skjorta just nu, bra lösning...  ska åka och hälsa på in gamla skolan idag, ska bli jätte kul att träffa maria och alla igen :D

onsdag

godmorgon. har sovit gott inatt även fast det tog ett tag att somna. nu på morgonen har jag legat i sängen och dragit mig och somnat om ett antal gånger. Men nu har jag varit uppe en stund, ätit ordentligt med frukost/lunch och gjort mig klar för jobbet. börjar som sagt 12.00 idag så ska cykla in till bälinge om någon timme och ta bussen in till Tuna. känner inte alls för att jobba.. vet inte riktigt när jag slutar men hoppas att det inte blir så sent. hoppas att andreas kommer hit idag, för är det någon jag behöver nu så är det honom, saknar honom så otroligt.

i here you call my name

det är inte så lätt alla gånger att kunna vara lugn. jag försöker så gott jag kan och gör mitt bästa hela tiden, men det är verkligen inte lätt. hur mycket jag än skulle vilja så är det alltid något som gör mig rädd. jag blir rädd hela jag så att det känns i magen, jag tänker alldeles för mycket ibland. tankar som "tänk om... vad skulle hända... vad skulle jag ta mig till..." jag vill inte vara ensam, jag klarar inte det. så jag försöker hela hela tiden. jag gör mitt bästa, du mnåste bara tro mig, lite på mig, hjälpa mig igenom det här. alla har faser i livet och jag har mina kanske lite allt för ofta. och jag vet att jag kan vara riktigt jobbig, men det är inte med mening. jag försöker... lita på mig...

Nu ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. har kollat på tv med mamma, spelat xbox och alldeles nyss kollat på filmen " Hur många Lingon finns det i världen" (en film som VERKLIGEN är värd att se. både skratt och tårar kom) Nu ska jag försöka sova hade jag tänkt. Börjar jobba imorgon vid 12.00 så har en sovmorgon iallafall. vet inte riktigt när jag slutar utan det får vi se. Hoppas på att andreas ska komma hit imorgon också och sova kvar här. saknar honom så himla mycketn redan. Godnatt

jag vet vem jag är när jag är hos dig

10 underbara månader tillsammans med min Andreas Ek Berggren idag. Tiden går fort fram och jag inser mer och mer för varje dag som går att vi hör ihop. Jag älskar dig <3



Hjärtat har skäl som förnuftet inte förstår


Med ena foten utanför

tänke lägga upp lite bilder på saker jag har köpt den senaste tiden bland annat från idag.

Ellentin <3

dagen har varit mer än bra, bättre än bäst. jag har fått träffat min underbara Ellentin! Satt på salongen och väntade på att hennes hår skulle bli klart och efter de gick vi och åt. och vi bara pratade och pratade och pratade ocg guud vad jag känner mig lättat från allt på något vis. jag behöver min ellentin, min andra halva. tyvärr ses vi alldeles för sällan nu när vi slutade skolan. båda jobbar och står i så det blir inte mycket tid :/ men ska försöka träffa henne oftare, behöver mitt solsken <3

varning för en trött Jenny

Godmorgon allihopa. vaknade för en liten stund sen och har precis dragit på mig lite kläder. är ganska trött just nu men det kommer nog gå över. Idag ska jag ta bussen in till stan runt halv 12 och träffa min älskade tjej ellentin! Vi ska vell luncha lite på stan och bara prata prata prata, såå skönt! Behöver det i just nu faktist. men som sagt det är inte förns halv 12, så innan det ska jag göra mig iordning nu, äta frukost och spela Dirt 3 ;)  helt galet vad jag har fastnat för det spelet, farligt!!!
en mycket trött bild! Men det får ni leva med

jag har gjort något helt galet.

en liten ledtråd. vad kan det vara jag har gjort som är så galet tror ni? ;D

helgen som varit

Fredag: I fredags var jag hemma hos andreas på dagen med hans mamma och syster medans han och hans pappa jobbade. Vi tjejer satt och fikade ute i solen och pratade lite. Helen höll även på med att sätta in kort i fotoalbum :) så fick se massa fina mysiga bilder på hela deras familj vid olika tillfällen. Andreas slutade tidigt som vanligt som dem alltid gör på fredagar, så när han kom hem gjorde vi oss klara och tog en mysig tur ut till Thuns bara han och jag :) När vi kom hem senare duschade vi och gjorde oss klara. Senare gick vi över till Nino :) vi satt och spelade lite xbox ett tag och drack öl ;D efter ett tag tog vi bussen in till O´learys och träffade Holmen, tommy m.m en mycket trevlig kväll med alla grabbar och Andrietta :)

Lördag: Drog upp andreas us sängen tidigt för denna dag skulle vi på drifting i Lunda med Nino och grabbarna. Pga vädret slutade det med att det bara var jag, andreas och nino som åkte, men det var jätte trevligt det med :) det var som sagt pissigt väder, det spö regnade hela hela dagen. men jag klagade inte för det. Gummistövlar, regnjacka och paraply! På kvällen gick jag och andreas först till falle och förkrökade med krisse, emil, roger, tobbe och så klart falle. Vi åkte även allihopa och käkade på Kreta och det avr verkligen trevligt och livfullt! senare drog vi till ellan som fyllde 18år. Senare på kvällen blev det saluhallen med.


Söndag: Var hemma hos andreas hela dagen medans han var på match i Täby med innebandyn. Jag tog en prommenad på dagen och vilade för var alldeles slut i kroppen. När andreas kom hem på kvällen hade han med sig mat hem som vi åt tillsammans och kollade på tv alldeles för oss själva. Resten av kvällen bestod av film och mys med varandra. Älskar att umgås med honom :) vara själva, kramas och bara ligga och prata, finns inget som är så underbart!


kan ju berätta lite om dagen med.. Vaknade upp 5 imorse då andreas skulle upp för jobbet. prata lite en stund imorse också innan han åkte och jag kan verkligen inte säga mer än att JAG ÄLSKAR MIN ANDREAS! vaknade vid 10 sen igen och packade alla mina saker. mamma kom och hämtade mig efter jobbet. när jag kom hem har jag pysslat om min katt lite. Borstat henne, gosat och lekt :) lillebror och mamma har även hjälpt mig att möblera om i rummet , eller möblera tillbaka kanske man ska säga ;D JUST NU sitter jag i vardagsrummet och ska ha Xbox maraton med lillebror som är hemma från skolan och är sjuk.. stackars lillebror :( krya!


edge of glory

hej allihopa. Jag har varit hos andreas hela helgenn (är där även nu) och internett har knasat så det är därför jag inte har kunnat skriva något. jag tänkte inte skriva så mycket nu heller för har precis vaknat och mår inte sådär hej dundrande bra. Skriver lite mer senare om helgen när jag kommer hem :)

for the first time

en verkligen godmorgon. vaknade imorse och kände mig helt utvilad. hade en jobbig kväll igår, men tur att jag har andreas som alltid finns vid min sida <3 jag vaknade vid 5 som vanligt imorse när jag sover här då andreas ska upp och jobba. Sen nu nästa gång vaknade jag inte förns halv 11, galet skönt att få sova ut lite! har ju haft sånna problem annars och vaknar i omgångar. har precis ätit lite frukost och nu sitter jag ute i den varma solen. Andreas slutar vid 13.00 idag, så får se när han kommer hem. Han har lovat att vi ska åka och shoppa någonstans sen så får hoppas att det blir så, för jag behöver något nytt :)
En bild på Andreas från Fågelsundet
Älskar dig <3

lay me down

springturen gick jätte bra! Sprang hemmifrån andreas, bort till nya e4an, tillbaka, runt vid ica solen och sedan hem hit igen. kändes verkligen skönt. och gash vad skönt det var att ta en dusch efter! och om man inte tror mig så har jag ida som bevis på att jag var ute och sprang som såg mig borta vid rondellen! haha..
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och pluggar (som har blivit lite av en vana) Väntar på att andreas ska komma hem så jag har någon att prata lite med nu när jag är så fruktansvärt arg. eller jag är nog mest besviken, det är de som gör mig så arg. Ska man verkligen behöva ta skit av någon som man har ställt upp för så himla mycket??? och de sorgsna är att personen nekar att man har ställt upp... om jag inte dög så ber jag om ursäkt. men jag tycker det är ytterst tråkigt med tanke på hur mycket ja faktist har ställt upp och hjälpt till..

T som i träning eller trött..

efter en god middag bestående av hamburgare med min andra familj, liten stunds sömn och massa mys med min pojkvän så har han åkt på innebandy träning och jag ska ut och springa. har fixat iordning Ipoden och nya hörlurar så nu är det bara att knyta på sig skorna och köra. Undra hur detta kommer att gå..

your own kind


wake up

nu är jag tillbaka hemma i storvreta igen från stan. hittade inget speciellt. ett par örhängen, diadem och hörlurar fick följa med hem. om 1 timme slutar andreas jobba (äntligen) känns som att han skulle behöva komma hem nu faktist. jag är så frustrerad så jag inte vet vart jag ska ta vägen... dock är det inte så konstigt heller.. suck!
en bild från när vi var på "klassresa" i Holland. Saknar den tiden!

jag bara älskar h&m


sidewalks

det är en jag orkar inte bry mig dag helt enkelt :)

 

leggings - veromoda

linne - H&M

skjorta - lyle scott

solglasögon - ginatricot


se me as i really am

godmorgon. gårdags kvällen blev inte riktigt som planerat kan man säga.. men det blir det ju oftast aldrig. Hur som hellst så kom andreas och hämtade mig igår kväll så jag har spvit hemma hos honom i natt. vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frukost. är på ett konstigt humör idag, de humöret som heter "jag är glad men orkar inte bry mig eller fixa iordning mig" ni kanske känner igen det?
Hur som hellst ska jag ta bussen till stan som går 11.10 igentligen men orkar inte stressa till den så får bli bussen som går 11.40, spelar inte så stor roll. SKa iallafall in till stan för att köpa en MP3 som jag kan ha till träningen :)
en bild på mig och Andreas :)

man kan inte mer än skratta

"Om du säger nu nu så är det redan försten, för då är nuet redan ett nyss nu"
kan man mer än älska gänget från Full frys? haha

the kind of person


Everybody´s changing

ååå vad jag är trött på tråkiga människor! jag ska sluta bry mig om folk när man inte får något tillbaka av dem personerna. trött trött trött. vad är det för fel på människor igentligen? hur orkar man vara tråkig? är det så himla jobbigt att vara glad och trevlig mot andra? nej tacka vet jag att jag är den människa jag är.





feeling a moment

har tagit det lugnt och vilat hela dagen och kollat på lite film. nu på kvällen har jag tagit ett varmt skum bad och sen bara skött om mig själv med lite olika peeling på kroppen m.m kändes verkligen skönt så nu känner jag mig fräsch igen! Ska packa lite senare alla grejer som jag ska ha mned mig till andreas imorgon, även mina tränings saker :) ska åka till stan lite snabbt innan och köpa en ny MP3 så jag kan lyssna på musik när jag tränar, det känns smidigare att ha MP3 istället för en klumpig telefon!
Ikväll är det fotboll som gäller! 23.00 börjar matchen mellan Real Madrid - Barcelona. vad mer kan man säga än kom igen Barca!


everything right

igår kväll åkte jag upp mned andreas familj till BB och hälsade på Danne & Hille och dem små söta tvillingarna! Lite skillnad kanske man kan se på dem, svante är lite större än vad charlie är. men man kommer säkert se mer skillnad ju mer tiden går. var helt slut när vi kom hem så jag somnade nästan direkt i sängen brevid den jag älskar allra mest, andreas så klart :)

Idag vaknade jag vid 5 då andreas gick upp för att jobba. och som vanligt kom han tillbaka till sängen en liten stund igen innan dem behövde åka. det är alltid jobbigt när han ska åka. Hur som hellst lyckades jag inte somna om förns vid 6 tiden, sen vaknade jag vid 8, 10 och gick upp vid halv 11. Mamma och mormor kom förbi och hämtade upp mig så nu är jag faktist hemma. Men ska tillbaka till Storvreta redan imorgon :) längtar redan!

Idag ska jag vell inte göra så jätte mycket. plugga lite är la det ända som jag har tänkt. sen vet jag inget annat speciellt. är rätt matt och trött i kroppen så ska försöka ta det lite lugnt, men är jätte sugen på att dra ut och springa lite ikväll :) sen ska jag packa ned allt som ska med till andreas. om inte annat så springer jag i storvreta imorgon istället.

en bild jag tog vid stugan i helgen

Svante&Charlie

Grattis Danne och Hille till dem söta små gullungarna Svante och Charlie!



lite bilder från helgens tripp till Fågelsundet med familjen Löfgren

dagen bestod av fiske, korvgrillning, moppe åkande och mys på bryggan :)

tillbaka i storvreta

efter en mysig dag på stan är jag nu tillbaka hemma i storvreta. åkte ned på stan och lunchade med Ida på Cupido. satt och pratade på och åt ett bra tag och efter det gick vi runt och myste på stan och kollade i lite affärer (: fick inte med mig något hem idag även fast jag skulle vilja. men för omväxlingsskull så hittade jag ingenting. allting var bara usch och blä idag i mina ögon konstigt nog. får se om jag kanske hittar något senare i veckan.
sitter iallafall hemma nu i storvreta och ska plugga lite medans Helene står och lagar mat för fullt. Andreas slutar jobba snart också :)

best thing i never had

godmorgon! vaknade vid 5 imorse då andreas skulle gå upp och göra sig klar för att åka och jobba. jag beundrar honom verkligen som orkar gå upp 5 varje morgon och jobbar till 16.00 om dagarna. men iallafall så hann han komma tillbaka till sängen och mysa en stund till innan dem (han och hans pappa björn) var tvugna att åka) Jag själv ställde om klockan som ringde nu vid 10.00. jag har hunnit äta frukost och fixat lite med banken på datorn, ska försöka klä på mig nu också men vet inte vad jag ska ha på mig. Ska nämligen ta bussen in till stan vid 11.10 och äta lunch med finaste Ida på stan! Har inte träffat den tjejen på jätte länge så nu är det dax!
har en fråga till er, är det för tidigt att börja använda lite höstkläder som t.ex pälsväst?
en random bild på mig, den nyaste jag kunde hitta

LIFE


Hammarby

pluggar samtidigt som jag är bänkad framför datorn och följer live inne på Bajens hemsida, håller tummarna!
Första halvlek klar och det står 0-0, dax att ge sig in i andra snart.
Andreas är på träning så väntar även på att han ska komma hem så man får lite mys sällskap. Livet känns så otroligt underbart just nu har verkligen aldrig varit såhär lycklig eller mått såhär bra, underbart som sagt!

en del av sommaren

    


Marcus & Jennys Bröllop

Jag fick den stora äran att fixa iordning alla blommor till min kusin marcus och hans jennys bröllop. Här kommer några bilder från bröllopet och på blommorna. Fler bilder kan ni hitta inne på min facebook. För att få dem små bilderna större är det bara att klicka på den :)


    



och här kommer lite mer och bättre bilder på blommorna



 


nytt försök

jag tänkte att jag skulle ge bloggen ett nytt försök igen. det var ett bra tag sen nu som jag bloggade och det har hänt en hel del sen dess. jag har ju tagit studenten, hunnit jobba, haft lite semester, planerat semester och massa annat roligt. Tiden går så himla fort och bara för att man har jobbat känner man sig genast så mycket äldre och börjar göra vuxen saker. Ett exempel på det är att köpa hem inrednings saker, planera lägenhet, spara pengar och framför allt försörja sig själv på riktigt. Nu är det dessutom nästan slut på semestrar och sommarlov och då kommer folk gå tillbaka till jobb och skola. jag tror att det kommer kännas ytterst konstigt att inte gå tillbaka till skolan längre. känns lite som att det är det ända jag har gjort i hela mitt liv och nu behöver jag inte göra det om jag inte vill, konstig känsla.
något mer jag kan berätta är att jag har äntligen införskaffat mig en alldeles egen systemkamera, så nu kommer det bli bättre bilder och förhoppningsvis flera.

RSS 2.0