bed time

Nu orkar jag inte sitta uppe längre. Har planerat lite om studenten och fixat, lockat håret och kollat på tv. anträngande kväll eller vad tycker ni? Men nu orkar jag iallafall inte vara uppe mer så nu ska jag krya ner i min underdunderbara säng! Får skjuts imorgon till skolan med, hihi vilken tur jag har :) Men tänkte iallafall skriva ned veckan planer som de ser ut just nu. Godnatt
Tisdag: Skolan, Jobba
Onsdag: Skolan, hem till andreas och mysa
Torsdag: Andreas åker till åre ;( buhu! , skolan för mig
Fredag: Skola
Lördag: Jobba
Söndag: Fira favvo moster!
Ska även åka till Thuns någon dag med och handla lite nödvändigheter inför nästa vecka!

Storvreta - Falun

Sitter i soffan och myser med favorit filten och kollar på innebandy. Storvreta verkligen utklassar Falun, just nu är ställningen 14-3 till Storvreta och det är 2 min kvar av 3e period, awsome

Promenad genom stan




gymnasiemässan

Jobbade ju på gymnasiemässan förra veckan om ni kanske minns de. Hur som hellst här kommer några bilder där ifrån som jag hittade på mobilen nu :)


Everything that I can't believe is happening

jag är verkligen glad just nu. allting faller på plats och allt känns så himla underbart just nu. Har haft en bra dag idag i skolan. När jag kom imorse eller ens gick upp imorse så kändes de som att dagen skulle bli seg, tråkig och allt annat än bra, men de vända så snabbt jag kom till skolan. Har varit aktiv idag och fått en del gjort, hade även psykologi lektion idag som var jätte rolig, och sen hade jag Idrott B, street dance som slutade med topp betyg! Efter idrotten kom min Sigrid och hämtade mig och vi for iväg för att leta praktikplats till mig, vilket resulterade på topp där med! Åååååh jag är så himla glad och lycklig.

you are everything


första dagen på denna vecka.

Godmorgon allihopa. Vaknade för ca 20min sen, men vill inte gå upp. ligger så himla bra här i sängen! Men men de e ju skola så måste. har mycket att göra idag med. Har Engelska uppgifter jag verkligen måste skärpa till mig med och ta tag i, sen har jag Psykologi efter lunch som jag tror kommer att komma igång mer idag. Sen sista lektionen så har jag Idrott B och idg har vi street dance. Låter kanske inte så mycket för er att jag bara har 3 lektioner, men de är mycket att göra. Så nu ska jag tvätta av annsiktet och piggna till! Ha en bra dag :)


i here you call my name

har inte skrivit här på 3 dagar nu, har varken hunnit, tänkt på det eller orkat. men lite kort om vad som har hänt.

Från torsdag till fredag sov jag hemma hos ellentin.Vi gjorde tacos på kvällen och bara myste! dagen efter tog vi de lugnt och var ue och red på dagen, hur mysigt som hellst. Efter ridturen så hadeolivia bakat så vi bänkade ss framför WII och åt muffins, underbart!

Fredag åkte jag hem, bytta grejer i väskan och åkte direkt hem till andreas. vi var helt slut båda två så vi blev hemma hela kvällen. Vi kollade på tv med andreas pappa och åt och dack massa gott. och galet vad skönt det var att vara hemma och ta de lugnt bara.

Idag har jag varit och jobbat. Hade tur och fick skjuts hem av olle från stan, och nu sitter jag i ett varmt bad med annsiktsmask.
Dagens planer: Ta e lugnt hemma och senare åka och kolla på Andreas match. vad som händer ikväll vet jag icke just nu!

lyssna inte på vad jag säger, förstå vad jag menar

Hej alla glada. Dagen har varit bra. Den började med att olle hämtade mig imorse, sen åkte vi och hämtade marcus. Dom skjutsade mig till Actic där jag och Ida skulle ha idrott med ettorna. Vi missade när vi hade idrott och streetdance lektion så vi fick ta igen det nu. Gick kanon bra för mig, presterade till max och det resulterade i ett MVG! Ser fram emot idrott B lektionen på måndag då vi har streetdance där.

Kom till skolan sen vid lunch och efter lunch hjälpte jag ellentin att göra klart hennes brudbukett och fixa den. Vi jobbade på gymnasie mässan idag så skulle ställa ut den :) Gymnasiemässan gick bra (tjänade ju en bio biljett) haha, men kallt var det att stå ute och dela ut rosor till dom som kom. hamna även i lite fight kan man säga med komunal skolorna, usch!

Efter de så gick jag och jobbade med städen. och nu siter jag nyduschad hemma hos andreas :) han är på träning och jag ska plugga lite tänkte jag. men det är ju HANDBOLL IDAG FÖR TUSAN!!!


bilder från mässan kommer imorgon :)

pokerface

men först av allt blir det PAKETÖPPNING!


just one touch and baby i believe

Då var jag hemma efter en i stort sätt vanlig dag för mig. fick mycket gjort i skolan idag. jobbade på bra med engelska och letade fakta, hade sen lunch och efter de första Psykologi A kursen. Vi lärde känna varandra och höll på lite om första intrycket hos folk. Vi fick även vara med och bestämma hur vi vill att kursen ska läggas upp. ser verkligen fram emot denna kurs, verkar vara något som verkligen är intressant och roligt! Efter den lektionen hade vi första lektionen med Idrott B. Där satt vi bara och prata och gick igenom mål i kursen, planering och lite inför när vi ska åka till kungsberget. Haha jag och Ellentin blir direkt satta på skidskola där eftersom vi inte kan åka ;D haha kan bli roligt!

Jobbade idag också och de gick kanon bra. ska jobba vid 2 tillfällen till denna vecka. Känner att jag behöver få in lite mer pengar. Ska ta tag i skolarbete snart men just nu; badar jag!

På detta vis ser denna vecka ut just nu:
Måndag: Få massa skolarbete gjort och klart
Tisdag: Skolan och jobba med Yb förhoppningsvis, jobba, hem till andreas och sova
Onsdag: Skola, träffa fröken Jansson kanske om hon har tid? Skolarbete
Torsdag: Skola, hem till andreas
Fredag: Skola? - inga andra planer än så länge
Lördag/Söndag: jobba, vara med andreas

i skolan...

sitter äntligen i skolan nu efter ett jädrans flängande och hämta upp folk.. men nu ska jag ta tag i att göra engelska uppgift och söka igenom massa grejer.

EN PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV! - översätt uppsatsen tills imorgon!

måndag morgon, inte helt okej!

godmorgon. ligger i sängen och väntar på att min skjuts ska komma och hämta mig. slapp åka buss idag vilket är väldigt skönt eftersom jag vaknade med verk i magen. hoppas de går över under dagen iallafall. Och hoppas att min skjuts kommer snart eftersom jag börjar ganska snart... men men ! kommer kanske en bild på dagen outfit sen, om jag orkar.. idag har jag som sagt skola. börjar med dom nya kurserna idag som är PSykologi A och Idrott B. jobbar även senare idag. gaah blir galen, jag behöver sova mer! jag vill mysa! jag vill hem och lägga mig hos andreas!

3 månader, jag älskar dig <3


kärlek

har inte bloggat på hela helgen för att jag varit hos världens bästa andreas. I fredags åkte jag in till stan mot kvällen och träffade jenny. hon var med mig när jag solade och vi gick omkring och pratade massa och hade jätte kul :) efter en latte gick vi till Redroom där pojkarna satt. var där i några timmar och sedan bar de hem! Blev en lugn hemma kväll med let´s dance och sömn.

I lördags åkte jag in med bussen till salongen där resten av familjen var och jag färgade mina ögonbryn igen, känns skönt att ha de gjort igen så man slipper måla i! Sen efter de åkte vi hem, jag bytta kläder i väskan och sedan bar de av till Vattholma och kolla på innebandy. Spännande match denna gång som blev en vinst, kanon! Åkte hem till andreas och åt lite och gjorde mig klar, sedan kom olle och hämta mig ocg skjutsade hem mig till Stephanie där Jullan, christian och gustav var. Förkrök där sedan kalas! Kvällen var verkligen jätte trevlig. Slutade dock med att alla drog hem tidigt förrutom jag och Christian som var kvar och snacka massa och träffa lite av mina vänner :) Senare kom olle och vi skjutsade hem christian, sedan åkte vi och hämtade andreas och nino. Kom hem runt 3 tiden till andreas och man somnade gott.

Idag blev vi hämtade av mamma och lillebror sedan bar det av hem till syster och fredrik i Alsike. En mysig dag med familj/släkt med massa fika och prat. Resten av kvällen har givetvis bestått av HANDBOLL. Grattis Sverige igen till en kanon match och såklart SEGER!!

wonderwall

nu har jag kopplat in datorn i min tv och lagt mig i sängen. tänkte kolla på Runaway Bride, var riktigt längesen jag såg den faktist! Väntar på att Andreas ska ringa också, efter de tänkte jag sova :) om jag inte somnar under filmen. men säger godnatt här iallafall

Seger!

21-24, GRATTIS SVERIGE!


Handboll!

Alltså okej, vist fine att Sverige var jätte dåliga här om dagen i mötet mot Argentina och att vi förlorade, men hallå hur bra är vi inte idag?! Vilka jäkla räddningar av Sjöstrand! och hur kanon spelar inte killarna? HEJA SVERIGE! 2 minuter kvar!


Formex, mums!

Nu är jag äntligen hemma efter en kanon dag i Sthlm med tjejerna! Har varit på Formex exakt hela dagen, och en dag räcker inte till, man behöver absolut flera dagar! Egentligen var de alla vi treor och tvåorna som skulle åka, men de slutade med att de var jag, ellentin, emelie, maria och marie som åkte men oj vilken toppen dag vi har haft! Vi åkte direkt imorse vid 9 tiden. Stannade till och tankade bilen och köpte kaffe, sedan bar det av mot sthlm. väl framme så checkade vi in och sen kollade vi runt i alla hallar. det finns så galet mycket fina saker, man vill bara ha och ha och ha! men tyvärr så kan man inte köpa som privatperson, man får inte ens vara där som privat person utan man måste ha ett företag, dessutom måste man oftast köpa flera mängder av samma sak..

Vi åt grillat till lunch och hade en jätte trevlig pratstund. hela dagen har varit trevlig! vi handlade in massa krukor till skolan också så vi har lite mer urval av färg och former (de tackar jag för) Bilresan påvägen hem var hur kul som hellst. vi skratta och vi skratta och vi grät. asså helt galet crazy! Har haft en toppen dag med allihopa och de tackar jag för, puss på er! <3

Träffade även en kvinna som jag ALDRIG i hela mitt liv jag trodde att jag skulle träffa. Gissa vem de var? Jo nu ska nu få höra.... MARIA MONTAZAMI ! Så underbart härlig tjej :)



bilder på bilresan påvägen hem. Maria och marie satt och sjöng och berättade massa historier. som sagt, en underbar dag med allihopa!





one and only

andreas var här ikväll och de var en lugn och väldigt mysig kväll! finns de något bättre än att ligga i hans famn? låg och kramades hela kvällen och små sov lite, de behövdes verkligen! Får se vad vi hittar på i helgen. men mys ska de bli! :) galen i min pojke!



nu ligger jag i sängen och dampar på min telefon för att jag inte kan ta emot sms? vad är det för fel!? någon annan som har samma problem eller?? aja hur som hellst så ringde ellentin för en stund sen och jag ska dit imorgon och sova hos henne och erik, myyyyyyss!! kommer att bli massa pyttipanna, snack och mys. tänkte även färga håret också (behövs verkligen). men framförallt kommer vi att tillbringa hela dagen på FORMEX, great!

onsdag morgon

somnade jätte tidigt igår kväll vilket känns underbart skönt, behövde verkligen sova. gick upp imorse vid halv 8 och gjorde mig klar och blev hämtad vid 8 tiden, så skönt att jag slapp åka buss. Nu sitter jag i skolan och får ingenting gjort. vi skulle ha haft möte med rektorn nu på morgonen angående hollands resan men maria ställde in de så efter lunch ska vi ha mötet istället. hoppas att de kommer att gå bra. Egentligen borde jag hålla på med YB men har ingen inspiration just nu, eller jag vet rättare sagt inte vad jag ska göra. måste komma på något mer som jag ska göra i själva arbetet men vad? Måste även sätta mig och försöka göra en powerpoint. och hur tusan gör man de? har aldrig gjort en faktist, men de löser sig. jag brukar komma på det mesta så :P
resten av dagen: Skolan, Jobba, andreas kommer

idiot

jag är så sjukt arg men allra mest ledsen.. fattar inte en människa när den ska sluta? hur kan man ha så lite vett i skallen att man inte förstår själv vart gränserna går. De finns faktist mycket som sårar, och jag tycker det räcker NU. vad ska man behöva göra för att de ska förstås?

turn the lights off

dagen gick helt okej. har varit helt slut i huvudet och kroppen hela dagen..Vi har planerat klart Hollands resan idag och imorgon har vi möte med rektorn, håll tummarna! Så egentligen har dagen varit ganska så lugn, men ändå inte. men de känns skönt att vi är klara med de iallafall, hoppas på det bästa nu.
Slutade vid runt 15 idag och då åkte jag snabbt och solade innan jag gick och jobbade. Så nu sitter jag i soffan och kollar på Handboll. är helt slut och kan knappt tänka, så kanske dags att lägga sig snart. men man måste ju hejja fram Sverige! HEJA HEJA HEJA!
Imorgon är de skola som gäller och jobba. och sen på kvällen kommer andreas hit, underbart!

när man verkligen inte vill gå upp och fortsätta dagen..

godmorgon. har sovit ca max 4 timmar i natt så mår inte direkt bra idag. är varken pigg, glad eller mår bra alls. ville verkligen inte gå upp och åka till skolan men kände att jag var tvungen för att vi ska planera Hollands resan idag så ville vara här. men egentligen hade jag behövt vara hemma och vila idag, men ingen mening med det när jag ändå jobbar sen på eftermiddagen.. så måste ju hur som hellst åka in till stan. min mage är kaos just nu, har jätte ont i magen och orkar knappt hålla ögonen öppna. jag vill bara åka hem till Andreas, krypa ned i sängen och sova med honom! men eftersom han jobbar går inte de, längtar verkligen tills jag träffar honom ! kanske sover hos honom imorgon? vem vet, kan ju alltid hoppas :) skulle behöva de, eller iallafall träffa honom. för just nu är allt jag behöver närhet. känner mig så stressad inför alla grejer med YB, kurserna i skolan, studenten, skivor, jobb m.m måste börja försöka ta de lite lugnt.

planer för resten av veckan som det ser ut just nu:
Tisdag: Skolan och jobba med Hollands resan, Jobba
Onsdag: Skolan och jobba med YB, Jobba, träffa andreas(?)
Torsdag: Formex med klassen!
Fredag: Skola och jobba med YB, HEEELG!!



it´s like a dream

dagen har varit bra faktist. förrutom att jag kom till skolan imorse vid 8.30 och insåg att jag inte började förns 10.00, men de är sånna smällar man får ta ibland! satt inne och pratade massa med Lena och hittade på andra grejer :) hade som sagt bara Engelska B idag eftersom jag är HELT KLAR med samhällskunskapen, underbart! Nästa vecka börjar de nya schemat gälla och då börjar jag med Psykologi A och Idrott B , fortsätter även med Engelska B. Senare kommer alla andra ämnen börja som jag har kvar men vet inte just nu hur dom ligger..

Hade föräldrarmöte idag med bara våran klass. Jätte mysigt! maria informerade våra föräldrar om allt medans vi fikade munkar & kakor. Mycket att göra i skolan känns de som, börjar få lite små panik när man hör allt. men jag ska klara detta! INTE LÅNGT KVAR TILL STUDENTEN!


IDAG BOKADE VI VÅRAN STUDENTSKIVA!! MER INFO KOMMER SENARE.

jag älskar dig<3


äntligen börjar det dra sig mot helg

som de står i rubriken, äntligen börjar det dra sig mot helg! idag blev de en tidig morgon. vaknade vid 6 tiden imorse men gick inte upp förns halv 7. Pappa åkte vis 4 imorse för att skjutsa farbror och danni till arlanda eftersom dom åker till Egypten idag (inte ett dugg avundsjuk) men iallafall så kunde jag ju inte åka med honom fram till bussen som jag brukar, så jag bestämde mig för att åka med mamma hela vägen in till skolan. Så jag var här i skolan vid kvart i 8, trött tjej? svar ja! från början var jag ensam från min klass, så trodde jag skulle vara det hela dagen men så kom Linda också så jag får lite sällskap idag iallafall :) vi sitter och håller på att planera YB. Jag har iallafall kommit på en idé nu om vad jag ska göra, skissat lite och kommit igång. så att idén är klar känns riktigt skönt!

Idag blir en lugn dag. är inte direkt pigg. förkylningen sitter kvar och har även fått ont i halsen nu. hade lite feber igår men hoppas på att den är borta nu iallafall. alvedon gör susen! Kände mig tvungen att åka till skolan iallafall för att få ihop allt med YB, det är ju inte direkt lite att göra...

För er som inte vet vad YB är: YB är ett Floristisk yrkes bevis som vi ska göra, de gör av alla som går floristutbildningen i hela landet. Man har olika slags case att välja mellan (alla får lika material) jag har valt ett case som heter " den underbara resan". Den handlar om Selma lagerlöf. Detta står de som beskrivning på mitt case:

DEN UNDERBARA RESAN

Selma Lagerlöf är en av våra mäst lästa och älskade författare och har genom tiderna förtrollat läsare med sina berättelser. Hon var den första kvinnan att väljas in i Svenska Akademin och den första kvinnan som fick Nobelpriset. Många är det som har fängslats av hennes förmåga att binda samman saga och verklighet och gjuta liv i farscinerande historier. Läsarna tas med på äventyr och fantastiska resor som förmedlar både medmänsklighet och fred och hennes budskap känns lika aktuellt idag.



Dessvärre har Ordföranden i litteratursällskapet Selma Lagerlöfs vänner avlidit i år. Han har arbetat med Lagerlöfs texter i 37 åroch även doktorerat om hennes liv och uppväxt.

Du har fått i uppdrag att ombesörja blommorna till hans begravning. Cermonin kommer att äga rum i Östra Ämterviks kyrka i Värmland, det sagolika landskap som ofta beskrivs i Selmas litteratur.

 

Du ska smycka en kista och göra en valfri utsmyckning till kyrkan/begravningen. Blomsterarbetena ska inspereras av Selma Lagerlöf och de berättelser hon skrivit. Du ska även ta hansyn till kyrkan interiör.



Så det är detta mina vänner som jag håller på med i stort sett hela tiden just nu. De är riktigt kul, men svårt!

torsdag

Godmorgon allihopa. har sovit bra inatt, sov kanske 6 timmar iallafall men behöver sova mer. mår inge bra idag, halsen har pajjat ihop och jag känner mig lite febrig. men hoppas på att jag blir bättre under dagen. äter alvedon och dricker vatten! just nu sitter jag ute i caféterian med ellentin, ida och emma . Försöker förbereda inför YB, men just nu står de stilla i mitt huvud. jag har inte en jäkla aning om vad jag ska göra än.. Panik?? JA!


everywhere i am there you will be

andreas har varit här hela kvällen. oj galet vad jag saknar den pojken så fort jag är utan honom! har haft en jätte mysig kväll med massa prat, skoj och mys. Finns inget bättre än att ha honom vid min sida. Jag älskar honom så förbaskat mycket!



Nu ligger jag i sängen och pratar lite med folk men ska släcka ned och sova. är helt slut i hela kroppen och måste verkligen sova. det är en ny dga imorgon. ny dag, nya tag, nya äventyr! Imorgon ska faktist jenny komma med hem hit och så ska jag pyssla om hennes hår lite, kommer bli kanon. Men nu säger jag godnatt

 


Onsdag

har inte sovit så mycket alls inatt, så är inte direkt pigg idag. tur att vi inte gör så mycket i skolan. Vi har planerat hela dagen idag med och jag har jobbat klart massa kurser, åååååh vad skönt de känns! blev inte mycket lunch idag heller, förstår inte varför jag inte är hungrig?

just nu: sitter ute i caféterian med ellentin, ida och meral och pratar om kök kött&bar. kul va? haha. ska iallafall åka snart tänkte jag. orkar inte vara kvar i skolan för jag har ingen insperation alls så kan lika bra åka. Ska ned på stan med ellentin och shoppa lite. ska sola också tänkte jag och kanske försöka hitta något kul.


fundering

ska jag kanske börja göra en ny design igen, lite mer vårig. hmmm.. ja? nej?


i wanna be your star

vad har min dag bestått av?

- jag blev först och främst skjutsad till skolan av Olle, så fick en trevlig pratstund på morgonen så det tackar jag för!

- varit i skolan hela dagen. har bara suttit och planerat, snackat och lallat omkring, jag sprang in i en dörr, skön första dag!

- åkte ned på stan med jenny och åt, fixa med hennes bank, sprang in i ännu en dörren på banken och shoppade lite

- gick och jobbade vilket gick bra som vanligt, druttade på arslet när jag skulle gå ut till soprummet i enbart tofflor, vilket var en mycket dum idé nu när jag tänker efter! får skylla mig själv att jag går som en tant nu

- övningskörde med pappa och han förhörde mig lite på skyltar


just nu: sitter i ett bad och steker med musik :)

första dagen i skolan avklarad

Nu har jag precis slutat för dagen. Hela dagen har bestått av lite planering och pratande, som resten av veckan också kommer att bestå av. Ska typ bara planera om kurser och börja med YB , börjar få ont i magen av de.. vad ska jag göra?? har inga idéer alls just nu.. men men, får sätta mig och tänka igenom, har en del att göra just nu känns det som så måste ta tag i det.

sitter och väntar på att jenny ska sluta. har lovat att följa med henne ned på stan och fixa med hennes bank och lite annat. måste äta något också sen funderar jag på att sola, underbart! Börjar jobba vid 16 idag också sen efter de ska jag övningsköra :)


Bilder från lördagens trevligheter

Såg att Sofia hade lagt upp bilderna från när vi var ut i lördags så tänkte lägga in några här
först var vi på bio


efter de gick vi till terassen. var jätte mycket folk där




efter det gick vi till williams



tackar igen för en trevlig kväll! :)

my own world

här kommer bilder på mina två rum som jag har lovat ett bra tag. fortfarande grejer som saknas med de är detta jag lever i just nu iallafall. först kommer lite bilder på mitt vardagsrum.


detta fixade jag iordning idag, älskar de!





Sovrummet kommer här nedan



I want to be normal, I want to feel safe, waking up screaming, it’s always the same

har pluggat hela dagen och nu har jag städat iordning hela rummet och plockat bort alla julsaker. trodde jag skulle få en lugn mysig kväll. lugn kommer den bli, inte mysig utan ensam. blir aldrig som man hoppats på.. orkar inte äta kvällsmat, vill inte äta så går och lägger mig nu istället..


Monday morning

godmorgon. vaknade första gången vid 3, inte direkt pigg på att gå upp. vaknade nästa gång vid 5, vad fan är det för fel? vaknade av att mamma och pappa smällde igen dörren vid 7.30, men nu har jag fått sova till 12.30 iallafall, LYCKLIG TJEJ! jag fattar inte, sömnrpoblem till 10000. ända gåmngen jag verkligen kan sova utan att vakna oftast är när jag sover med andreas, är så lugn då på något vis.

hur som hellst ska ta mig upp ur sängen snart och duscha av mig och klä på mig. Hoppas att jag kan åka till björklinge och hämta lite grejer hemma hos kotten också så de blir fint här i rummet! annars har jag inga speciella planer för dagen utom att plugga plugga och plugga ännu mer. låter kul va? men nu jäklar ska jag få det att gå!


now you know

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja en hel del grejer
2. Höll du några av dina nyårslöften?

hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

nej det tror jag faktist inte

4. Dog någon som stod dig nära?

nej som tur är

5. Vilka länder besökte du?
England
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?

inget vad jag kommer på just nu. livet blir vad man gör det till (oftast)

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

23 oktober - Dagen jag och andreas blev tillsammans<3
8. Vad var din största framgång 2010?

Att jag var och jobbade i London

9. Största misstaget?

Kan jag inte ta upp här i bloggen.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk har jag varit, ramlade även ned från en trappa och hamnade på sjukhus

11. Bästa köpet

finns många men bland annat min bärbara dator

12. Vad spenderade du mest pengar på?
inte en aning just nu

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja verkligen!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010?

riverside

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

De har gått lite upp och ned faktist, men tack vare andreas har jag mått mycket bättre.
16. Vad önskar du att du gjort mer?

sparat pengar och jobbat mer

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

vet inte

18. Hur tillbringade du julen?

sov hos syster och fredrik dagen innan julafton + jobbade. Julafton spenderade hemma hos dom i alsike med familjen och fredriks familj

19. Blev du kär i år?

ja verkligen och det är underbart :)

20. Favoritprogram på TV?

One tree hill, greys anatomy, Desperate housewives

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

hatar inte någon

22. Bästa boken du läste i år?

närmaste bok jag kan komma på just nu är körkortsboken?

23. Största musikaliska upptäckten?

Andreas när vi åker bil, haha

24. Något du önskade dig och fick?

Andreas (generad)

25. Något du önskade dig men inte fick?

Nej jag vet inte

26. Årets bästa film?

Tycker de är ganska svårt att välja en film, finns många bra t.ex red, salt m.m

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Firades av familj och åt massa onyttigt, haha

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Jag vet faktiskt inte

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Vanligt, enkelt.

30. Vad fick dig att må bra?

vänner, familj, andreas

31. Vilken kändis var du mest sugen på? strong>

haha jag vet inte!

32. Vem saknade du?

Farmor

33. De bästa nya människorna du träffade?

Människorna på Nihlstens blommor och speciellt Andreas.


when i look at you

morgondagen: Imorgon kommer det bli en lugn dag. Ska ta mig till björklinge och hämta lite grejer hemma hos kotten sen ska jag bara vara hemma faktist. Hoppas att andreas kommer hit på kvällen också :) saknar honom redan även fast de va några timmar sen vi sågs!

på tisdag börjar skolan. är jag taggad? jag vet faktist inte. ska bli skönt att komma tillbaka och få vara med ellentin varje dag och sen att jag får träffa sigrid igen! har inte träffat henne på 2 månader och galet vad jag saknar henne faktist! sen så har man ju något att göra om dagarna igen. fast jag ska ju inte säga att jag bara har gått hemma hela lovet för de har jag faktist inte gjort. jag har jobbat nästan varjedag faktist. till och med nyårsafton. och har de inte varit i någon blomsteraffär så har det varit städen. men försöker spara ihop lite pengar så de känns bra ändå.


never let you go



med dig mår jag verkligen som allra bäst. Du ger mig den trygghet och kärlek som jag behöver. jag tänker aldrig släppa taget om dig! Du har verkligen fått mig att förstå vad kärlek är. Du är den jag behöver för att må bra, du är den som får mig att orka om dagarna, du är den som ger mig tryggheten i livet och kärleken jag behöver. jag är verkligen så himla glad att jag har dig i mitt liv, du är det bästa som har hänt mig, inte ett steg utan dig.
Jag älskar dig min andreas<3


will always love you

Gårdags kvällen var verkligen lyckad. Var på bio med andreas, sofia och jacob. vi såg filmen the tourist där angelina jolie och johnny depp medverkade. Salongen var fullsatt så de var sjuukt varmt och äcklig luft. Filmen var bra men ganska seg faktist, hände inte så jätte mycket kändes det som förns mot slutet.

Efter filmen gick vi till terassen och tog några glas, även där var det packat med folk och vi hade tur som fick ett bord iallafall. senare på kvällen/natten gick vi till Williams . Var inte där så jätte länge men jag och andreas tog 02.30 bussen hem till storvreta. Måste tacka för en riktigt trevlig kväll! :)


hela dagen idag har varit en seg dag. vi har tagit de lugnt hela dagen och sovit och kollat på film/tv. nu på kvällen har vi varit hemma hos mig och nördat oss med telefonerna m.m  någon mer som är beroende av angry birds?
Just nu: kollar jag på eragon och ska snart lägga mig. andreas åkte hem för någon timme sen och mådde dåligt och nu börjar jag må dåligt, hoppas att det bara är bakis mage!

 


nothing at all

just nu känns de mesta hel konstigt. är så förrvirrad och har så mycket tankar och frågor som bara snurrar omrking, känns som att jag är centrum på en bikupa som någon har ruskat om.. hur kan man må såhär? ibland orkar man bara inte. jag fryser, jag svettas, jag mår illa, jag är hungrig, ja jag vet inte vad jag är eller hur jag mår egentligen. jag vet inte vad jag känner eller vad jag vill.

Humör: förvirrad...


jag vägrar att inse, du sviker mig alltid, jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig!


säg att du älskar mig..


i like the way it hurts

hela morgonen har bestått av jobb. gick upp tidigt och fick skjuts in till stan och jobbade. de gick kanon bra och slapp va ensam idag (skönt) efter de blev det handla med familjen och sen raka vägen hem. jag har haft i färg på lillebror i håret för han ville ha slingor :) ska alldeles precis skölja ur de, hoppas de blir bra resultat! har aldrig gjort slingor förr utan bara klippt och färgat, så vi får la se hur de blir.

resten av dagen kommer att bestå av bad, väntar och packa. ska till andreas senare ikväll när jag väl får komma dit efter hans match. sen ikväll ska vi på bio med hans syster och hennes pojke, hoppas på en trevlig kväll.

Humör: ledsen i hjärtat


det rör sig

nu har jag gjort mig klar så ska dra mig iväg. bloggar lite senare igen, se ya! ;)

puffa mig

hittar de mesta inna på youtube. haha


and i'am free fallin

vaknade med alldeles för mycket tankar som sagt. och för att lugna ned mig så har jag tagit ett varmt bad och bara tagit hand om mig själv, lyssnat på musik och försökt att inte tänka alls. bara ligga i vattnet och inte göra någonting medans musiken spelas i öronen.. Nu känns de lite bättre, ska försöka få i mig något att äta medans jag sitter och hoppas på att det ska sluta snöa.


allting har förändrats men du finns kvar

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

take my hand

godmorgon allihopa. vaknade nyss och känner mig inte alls lika bra idag. har mått lite halvt på sista tiden beroende på en del saker. och idag är en neutral dag. hoppas det ändrar sig senare, man kan ju alltid hoppas iallafall. har inte sovit så himla mycket inatt, fick kanske 5 timmars sömn. sover jätte dåligt när jag funderar så mycket. önskar att jag inte skulle behöva fundera så mycket men de är inget jag kan göra något åt..

Idag är det tänkt att jag ska åka till Gränby med en gamal vän vilket är jätte trevligt! men just nu snöar de lite för mycket så vi måste vänta pga vissa komplikationer.

Imorgon ska jag äntligen få träffa andreas... vi ska på bio med hans syster och jacob, kommer nog bli kanon trevligt

men just nu: gaah orkar inte! vill inte gå upp ur sängen, vill inte tänka, vill ha svar, vill inte behöva känna såhär.



right on time

Har varit med jenny några dagar då vi bland annat var på stan en hel dag och kikade omkring och jag bjöd på fika (detta har ni läst om i något inlägg tidigare.

Sen var vi in till stan igår som sagt och åt på cupido och solade. så här kommer lite bilder jag hade på telefonen från dom dagarna ! :)


trötta och slitna tjejer heelt naturliga (:


your perfect to me

Har varit hos ellentin hela eftermiddagen idag och firat hennes 18års dag i efterskott! Har varit lite folk där under dagen som t.ex martina, li, hennes kusiner och alex! kommer dit och Carina är i full fart med att baka bullar, helt underbart! har varit en jätte mysig dag där. massa prat, fika och mys. precis vad jag behövde! Det bjöds på bullar, kakor tårta och champange, mumsigt!



Pappa kom och hämtade mig runt 5 tiden och då när jag kommer hem får jag se att vi har besök här hemma också av syster, fredrik, moster, mårten och mormor. Vi har ätit massa gott och pratat.

new in!


solen i ögonen

Godmorgon allihopa. idag vaknade jag med ett leende på läpparna! den första tanken jag hade var att jag har världen bästa pojkvän. Andreas är verkligen de underbaraste som finns i mitt liv. jag är stört förälskad! Kom även att tänka på att idag får jag träffa min ellentin. Har saknat henne så otroligt mycket! men jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Pappa ska skjutsa mig ut till fruhagen och de är ju inget vidare väder idag tyvärr. Snö kaos igen.

men här kommer en bild på hur jag ser ut idag:


även en ängel kan falla ned från skyn

Åkte in till stan idag och var med Jenny. Vi skulle ha fixat internet bank till henne, men när vi kom dit så visade det sig att hennes bank hade stängt, fail. Så de blev lite vimmel på stan och kollade runt lite i affärer. jag köpte med mig en mys tröja hem och en mössa. Har kollat på den mössan ett bra tag så nu fick den följa med hem! Jenny bjöd på Cupido sallad. Vi satt där ett bra tag och jag hjälpte henne med nästan alla religionsuppgifter så hon fick de klart. Efter de drog vi och solade. har kännt mig lite vit nu igen så var dags att bättra på färgen!

Lägger in bilder senare på grejerna som följde med hem. tänkte även uppdatera lite allmänt med bilder om hur de ser ut i mina rum just nu. duger de?


godmorgon

och så har även jag vaknat igen. vare sig jag ville eller inte... men iallafall har det varit en helt okej natt. har fått sova i ungefär 5timmar sammanlagt så de känns skönt. jag hatar att jag ska vakna upp jämt, jag tänker för mycket.

hur som hellst, nu är jag vaken. är lite oklart än vad jag ska hitta på idag. trodde att jag skulle få träffa nån men så kommer de inte bli på länge skulle jag tro. så, de suger ganska mycket men jag orkar inte bry mig mer. de märks hur de blir med allt. Ska träffa jenny iallafall tror jag. har lovat att hjälpa henne med religions uppgifter och så. Så vi kanske ska ned på stan och äta/fika och hon ska fixa med banken. Ikväll kanske det blir utgång faktist, men vi får se med den saken..

Idag är det onsdag va? jag har inte en aning om hur resten av veckan kommer se ut förrutom att de kommer fin besök hit imorgon och att jag jobbar på lördag morgon.


svar på en kommentar

ja jag vet vem du är. vart har du tagit vägen!? har försökt få tag på dig i en evighet känns det som! tro inte att jag bara tänker lämna dig för de tänker jag verkligen inte göra! vart är du? ta kontakt igen.

Tisdag 4/1 2011

varje gång jag ska skriva datum så skriver jag 2010 först, antar att de sitter i ett tag fram över. hur som hellst, 2010 kommer vara ett år jag verkligen kommer att minnas. London, jobb, går bättre i floristiken och framför allt, jag fick min andreas :)

Igår var jag på stan med Jenny hela dagen. vi hade jätte mysigt verkligen! var ut till ikea och kollade lite och sedan åkte vi tillbaka till city och var där hela dagen. jag bjöd på lunch och senare mys fika inne på favorit stället Café Åhrummet! Mycket skratt och prat under dagen och de var verkligen skönt att umgås så. Fick med mig lite allt möjligt hem från stan:
fotoramar
ljuslyktor
ljus
foton
underkläder
tröja till a
kalender

jag var vaken ganska länge igår natt. tänker alldeles för mycket och är så trött i kroppen. hade feber igår kväll och har åkt på en rejäl förkylning igen, dessutom har jag fortfarande ont i öronen.. usch! men men iallafall så hade jag prat sällskap under natten och de tackar jag för. och de bästa av allt var att jag fick prata med min underbara ellentin! saknar henne så himla mycket, men inatt kommer hon hem från Thailand. de har varit jobbigt utan henne, har inte haft någon att prata med direkt, hon är ju min andra halva. men nu kommer hon äntligen hem och jag längtar tills jag får träffa henne <3

idag ska jag åka in och jobba även fast jag inte mår så himla bra direkt.. men men, får slita ut mig så mycket jag kan sen är det bara att åka hem och sova. Hoppas att jag får träffa andreas nån dag också.

men nu ska jag sova en snabbis igen så jag ens orkar åka buss till stan.


för att jag älskar dig så som du är




nytt år, nya tag, nya problem, nya lösningar

och så var vi inne på ett nytt år. 2010 är förbi och vi hälsar 2011 välkommen. Mitt nyår var faktist jätte bra. Umgicks med vänner hemma hos roger och festade före och efter självaste 12 slaget. Var mycket som hände under kvällen. jag jobbade först och främst på dagen på tunabackar blommor med tjejerna. runt halv 3 tiden var allt stängt och klart i butiken så då kunde jag ta bussen till storvreta.
kvällen bestod av god mat hemma hos Falle med hans pappa och jenny, efter de tog vi bussen in till stan och sen nästa buss ut till björklinge. fullt ös hemma hos roger från början till slut. var även en del gammalt groll som löste sig vilket jag tror är en lättnad från båda sidorna, om inte annats så hoppas jag de :)

har spenderat hela helgen med andreas, vilket verkligen känns skönt. ibland behöver man lite mer närhet lixom.. men efter en hel dag i stan med falle, jenny och andreas så är jag äntligen hemma. blev en ny telefon för andreas och lite annat men ingenting för mig konstigt nog! fanns ju en hel del saker jag ville ha men struntade i de faktist. men en ny mössa skulle behövas!

denna bild ska tydligen vara en favorit hos en del så lägger upp den här nu för första gången


RSS 2.0