att slå tillbaka, det är de inte värt

slutadei skolan vid 16.00 och efter de åkte jag ned på stan och kikade lite. gick mest bara omkrin på gågatan för att de var så himla skönt väder ute. gick in på h&m för att kolla om dom hade kvar en tröja jag har kollat på jätte länge, men så klart fanns alla storlekar utom min.. så jag åkte upp till gränby istället och där hade dom den :D
här kommer på de jag fick med mig hem + en väska jag köpte förra helgen.

 


and i´m frozen to the ground





Jeans från Jc - crocker
Linne från h&m
tjocktröja från gina tricot
stickad kofta från gina tricot
väst från stadium - everest
älskade andreas keps


en dag full med stress, panik och smärtor

ÄNTLIGEN är jag hemma efter en dag fylld med stress, panik och otroliga smärtor... Har hållt på med YB hela dagen och ja.. de har varit kaos. våran lärare kom idag (som varit sjuk några dagar) så vi fick lite feedback på våra arbeten m.m vilket var bra/dåligt. Jag fick panik och ännu mer panik rent ut sagt. kändes som att hela min idé kraschade och allt var bara fel.. tur att jag hade sigrid som höll mig om ryggen och stöttade mig. vad skulle jag göra utan henne? kommer sakna henne när jag tar studenten, otroligt mycket faktist.. iallafall så efter lunch fick vi veta att vi hade 3 timmar på oss att göra klart power pointen + material listan. 3 TIMMAR!?!?! är hon galen?? hur som hellst hann jag klart, men har haft ont i magen hela dagen. har varit så nervös och uppe i varv att jag nästan börja grina hela tiden. jag orkar inte med denna stress, speciellt inte när man är sjuk heller. men klar blev jag, och GALET vilken lättnad det är nu! Inatt kanske jag kan sova någelunda iallafall.
Imorgon kommer ställningen till skolan så då ska jag göra klart dekorationen och fästa den, känns kanon bra.
andra planer för morgondagen är att jag ska hem till min älskade och underbara pojkvän Andreas. Har inte träffat den tokstollen sen i måndags morse, pain? svar ja! men imorgon får jag träffa honom och förhoppningsvis blir det en hel helg med honom :) underbart!!

just can´t get enough

Andreas Ek Berggren <3 Jenny Tuvesson

so small

äntligen så är jag hemma i värmen. jobbade på bra i skolan efter jag skrev senast. vid 2 tiden åkte jag ned på stan med jenny för att hjälpa henne att hitta en praktik plats, så hoppas de blir bra nu :) vid 4 så var de dax att jobba vilket inte var så jätte kul. fick springa och snyta mig hela tiden och kunde knappt hålla kroppen uppe. men nu är jag iallafall äntligen hemma. mamma kom precis med lite mat hon gjort till mig och alvedon, kommer antagligen somna tidigt ikväll också, behöver den sömnen.
Imorgon är det skola som gäller. ska fortsätta med YB och fixa med lite andra grejer. hoppas dock att våran lärare är där imorgon. ska även träffa andreas imorgon. Galet vad jag har längtat efter honom! blir piggare bara jag tänker på att jag får träffa honom imorgon<3

fucking perfect

godmorgon allihopa. somnade tidigt igår, var alldeles död och totalt slocknade i soffan. vaknade imorse och mådde piss, verkligen dåligt. Nu sitter jag i skolan, har precis varit och ätit lite men nu är jag tillbaka iklassrummet igen. har hunnit gör kart kistdekorationenidag inför YB, så de känns jätte bra. Imorgon får jag hit ställningen till den andra dekorationen så jag kan fortsätta på den. Allt som är kvar nu är Power pointen och massa skrivande.
Jobbar idag, imorgon och fredag också efter skolan, hur ska jag orka med allting? jag är egentligen jätte dålig, är helt slut i kroppen och orkar knappt sitta upp.. borde kanske säga ifrån jobbet men jag behöver verkligen pengarna... hur ska jag orka?!

telling the world

denna dag började verkligen inte bra. jag vaknade med världens migrän, jag kom inte ens upp ur sängen. huvudet var så himla tungt mot kudden, så fort jag rörde mig så bara small det till. Dessutom hade jag feber också så det gjorde inte säken bättre. tog mig iallafall upp ur sängen, slängde på mig nå kläder och försökte äta frukost. efter frukosten la jag mig i sängen igen, var verkligen helt slut. Som tur var började mamma 10 idag så jag bestämde mig för att sova en stund till och åka med henne. När jag vaknade igen mådde jag lite bätter iallafall. hade tagit en alvedon så huvudvärken var lite lindrigare. Hade även fått ett sms från min lärare där de stod att hon var sjuk (idag igen) och skulle vara hemma, så gjorde inte så mycket att jag kom lite senare.
Idag har jag jobbat på med YB för fullt. Åkte ned till grollen och handlade på mig lite mer saker och sen satte jag igång! Har hunnit fläta en hel korg (som jag blev ganska nöjd med faktist. men de var inte lätt! de var ett jäkla jobb men jag fick iallafall ihop det till slut som tur var. Har även målat en färgkarta som ska in i Power Pointen. känns som att jag har kommit en bra bit med arbetet nu iallafall. imorgon ska jag jobba mer praktiskt och börja med blommorna, så hoppas de blir bra!
var kvar i skolan till kvart över 4 typ och jobbade. har precis ätit lite här hemma och nu ligger jag i ett varmt bad. har så sjukt ont i ryggen! Ska snart gå upp och fixa med skolarbete sen ikväll är det fotboll som gäller! Sverige-Moldavien!



23.24

Nu orkar jag inte vara vaken mer. visa sig att jag har fått tillbaka lite feber. jag antar att det är på grund av förkylningen och för att jag stressar så mycket. men jag har inte tid att vara sjuk! verkligen inte! Så nu ska jag sova hade jag tänkt. har mycket att göra imorgon. Godnatt

slår upp mina ögon för en annan värld

jag valde att plocka lite med skolarbete. har planerat lite inför jag ska svetsa med pappa, om hur jag ska göra, material m.m kommer bli kanon bra! Håller ju som sagt på med YB, inte långt kvar nu faktist! endats ynka 3 veckor ungefär. 3 veckor helt sjukt!!! och dagen efter åker vi till Holland på en semester med klassen, åå så underbart de kommer att bli! Men hur som hellst, Yb var de ja. har hållt på med power pointen i skolan och nu hemma efter skolan har jag fortsätt att spåna lite runt den. kommer förhoppningsvis bli klar med den imorgon (håller tummarna för de) imorgon ska jag jobba praktiskt med eftesom jag köpte med material idag.
kom precis hem för ne liten stund sen. har varit ute och övninskört med pappa i någon timme vilket gick jätte bra :)
just nu: varmt bad och kika efter studentklänningar!

jag älskar dig


solen i ögonen

Hela helgen har jag spenderat hemma hos andreas, har verkligen varit jätte skönt. Allt jag behövde var hans närhet för att få lugn i kroppen, och de fick jag också. I söndags fick jag skjuts in till jobbet av Nino och Andreas som sedan for iväg på egna äventyr. När jag hade jobbat klart så hämtade andreas upp mig i stan och sen åkte vi hem till mig. här hemma blev de god mat med familjen, slinga håret på lillebror, tv mys och fika. Fick lita halv panik på kvällen när jag helt plötsligt kom på att jag hade glömt min dator hemma hos älsklingen. Så fick sova där ännu en natt :) var tvungen att ha med mig datorn tills idag i skolan.
Idag har jag jobbat med YB hela dagen. Maria var dock sjuk vilket jag fick stor panik över. Hade ont i magen och var nära på att brista ut i tårar. men de har gått bra idag iallafall. har fått hjälp av mina änglar så de har gått frammåt iallafall. ska fortsätta med allt imorgon och då ska jag även fortsätta att jobba praktiskt.
Jullan kom och hämtade upp mig vid 16 tiden i skolan, så fick skjuts hem, underbart skönt! Slapp sätta mig och åka alla jäkla bussar. Nu har jag precis ätit. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ut och springa? Skolarbete? kolla på film? bada? sova? jag får se vad jag hittar på helt enkelt.

lördag natt eller söndag morgon?

ja vad säger man att det är egentligen? klockan är just nu när jag skriver detta 00.67, är de då lördag natt eller söndag morgon? vad tycker ni? svara gärna.

Sitter i lövstalöt hemma hos Danne, andreas morbror :) Tidigare ikväll när vi kom så kollade jag på tecknade Pippi Långstrump med Lia , galet vad länge sen det var man kollade på de! Men nu sover hon sen en tid tillbaka. Jag har även suttit och spelat lite olika dator spel med Anton medans Danne och Andreas har nördat sig med Wii. Nu sitter alla dom 3 och spelar Super Mario på Wii. Undra hur många gånger dom börjar om hela tiden för att dom förlorar? ;) men men de kan ju inte vara lätt att klara ett spel från 7 år, eller? haha ja jag får mig ett gott skratt iallafall. men snart är det nog dax för oss att åka hem.

Imorgon är det jobb för mig som gäller. och fixa med massor av skolarbete som jag har stor panik över.. vad ska jag ta mig till? HJÄLP!?

Men nu ska jag stänga ner här och mysa vidare i soffan :) Godnatt


Florist Tävling 2011


outfits från tidigare i veckan


töja från h&m
leggins från vila
favvorit halsduk från ******


jeans från JC
tunika från gina tricot
halsduk från gina tricot
tjocktröja från veromoda


tunika från gina tricot
jeans från JC

Your love is my drug

har haft några riktigt dåliga dagar nu denna vecka. orkar inte prata om dom heller, så vi sätter punkt för de där.
Har varit hemma skolan i två dagar nu pga vissa saker. min mage är inte heller helt okej, får inte i mig den mat jag behöver. Har minskat i vikt kan man la säga men tänker inte gå in mer på de.
Just nu: Ska jag färga håret hade jag tänkt sen fixa med löshåret. Mormor kom nyss och hon börjar baka med en gång, underbart! Världens bästa mormor. Resten av dagen/kvällen får vi se vad som händer. tror jag ska hem till andreas, men vi får se helt enkelt.
Fick en fråga av någon annonym som frågade om mina bröst hade blivit mindre. svar på denna fråga är nej de tror jag inte. har börjat använda lite pösigare tröjor bara och gillar inte att trycka upp tuttarna helt enkelt :)

the end


i wish you were here

haft en piss dålig dag. jag mår inte bra, jag orkar inte mer.. kroppen säger ifrån totalt. jag kan knappt äta längre, jag vill inte hålla huvudet uppe, jag vill inte se något mer.. vad är det jag ska behöva göra för att duga? vad är det jag ska behöva säga för att jag ska räcka till? vad mer är det jag ska behöva offra.
Jag offrar mitt liv för dig och de vet du...

it´s the best i can do

har inte hunnit blogga någonting alls idag. för idag var det dagen D, idag var det tävlingsdax för mig och ellentin. Var i skolan redan vid 07.45 imorse och packade ihop verktygslådorna, tog fram alla vaser och krukor och allt material vi skulle ha med oss. Sen packade vi in allt i bussen och oss själva med våran hejja klack (tjejerna i klassen) och for iväg till Ekeby skolan. Dagen började med fika och genomgång om dagen. sen fick vi lära känna blommorna och planera lite, sen var det bara att köra igång! Vi hade 45min lunch och sen hade vi 2 timmar på oss att fortsätta med tävlingen, sen var de slut. Dagen gick bra och vi kämpade på hårt. dock blev vi en aning stressade mot slutet men vi hann klart med allting ändå.
Vi kom på en 2:a plats och de är vi nöjda med! Vi vet vad vi gjorde för fel och vad vi kunnat göra bättre. Men nu har vi iallafall varit med och tävlat en gång innom floristik!
har inga bilder just nu. Dom kommer när ellentin laddat in dom från kameran :)
just nu ligger jag i sängen och är helt slut. har hållt på med skol arbete hela kvällen och bara funderat på massor av saker. hur länge orkar man? jag vet att jag inte duger tillräckligt, det är de som gör så fruktansvärt ont innom mig. jag gör inte tillräckligt... jag duger inte..


en ändlös tid av kärlek


...

hur länge ska man orka egentligen innan kroppen verkligen ger upp?

undra är det fel på mig

har haft en jobbig dag idag. tog sovmorgon bussen till skolan pga omständigheter under morgonen. Hade ingen röst under nästan hela dagen. Har så ont att de till och med gör ont när jag gäspar, ska det verkligen göra så ont? Nej usch för halsen! hoppas de försvinner snart. Har haft engelska och idrott B idag och sen förberett inför morgondagen. för imorgon smäller det. imorgon är det tävling i floristik som gäller! ååå vad jag är nervös!!!! kommer inte kunna sova på hela natten! Ska vara i skolan vid halv 8 imorgon bitti också så ska alldeles snart gå och lägga mig. men just nu ligger jag i ett varmt, avslappnande bad.
Efter skolan idag var jag och jobbade och det gick bra som vanligt. det har blivit en vana och bryr mig inte så mycket längre om de är tråkigt. allt kan inte vara roligt i livet. efter de tog jag mig upp till gränby centrum. Hittade en tröja där som fick följa med hem (bild kommer imorgon)
Resten av kvällen har tillbringats i soffan med familjen och kollat på Storvreta - Täby i innebany och självklart tog vreta hem segern och slog ut Täby, grattis Storvreta!
My heart is refusing me

ingen kan älska som vi

Nu har ännu en helg gått, ännu en vecka är förbi. tiden går så himla snabbt. har inte suttit något alls vid datorn i helgen, brukar inte hinna göra de på helgerna, eller så orkar jag helt enkelt inte. Denna helg har varit ganska så lugn faktist.
Fredags: Åkte jag hem till min älskade och saknade pojkvän. Kändes så skönt att träffa honom igen. Vi skjutsade iallafall hans föräldrar in till stan på kvällen, sen åkte vi hem och hade mys. Senare åkte vi och fikade hemma hos hans morbror där vi var kvar ganska sent. hade jätte trevligt där :) Sen senare på natten åkte vi in och hämtade hans föräldrar och efter de kunde vi äntligen sova.
Lördags: var jag uppe redan vid 07.00 eftersom jag skulle in och jobba i stan. Var och jobbade med Hilda på Tunabackar blommor :) kul att få jobba lite med sånt. Efter jobbet åkte jag hem till andreas igen och duschade m.m Senare på kvällen åkte vi hem till Tegan och Veronica med massa annat trevlogt folk. hade en jätte trevlig kväll där med mycket skratt, dans och drickande ;) Sen somnade man gott hemma i älsklingens säng.
Söndag: Idag har det varit en lugn dag. Vi har tagit de lugnt och bara varit med varandra. Jag älskar verkligen min andreas! <3
Imorgon är de skola igen + att jag jobbar en stund på kvällen. Längtar redan efter andreas och hoppas jag får träffa honom snart igen :) imorgon blir de sista förberedningar inför tävlingen som är på tisdag. är faktist ganska nervös nu men hoppas verkligen att det kommer att gå bra!
men nu säger jag godnatt för min del!




jag älskar dig andreas <3

Fredag morgon

Godmorgon allihopa. jag har precis vaknat och ska nu gå upp ur sängen för att göra mig klar. Idag tror jag inte att jag har lika mycket feber, eller någon feber alls. jag vet inte jag har inte tagit febern, men fryser de gör jag! Förkylningen är lite bättre så idag kör vi på med nässprayen! Får se vad det blir för kläder idag då, ser ut att vara ganska kyligt ute, usch! Har inte en aning heller om vad som händer i skolan, antagligen fortsätta lite med tävlingen. men vi får se jag hör av mig när jag är i skolan. Ciao!

förändringar

har jobbat i några timmar nu på en ny bloggdesign och såhär blev resultatet.
Jag är faktist jätte nöjd själv. Tycker den blev lite mer vårig och personlig.
Vilken gillar ni mest? Den nya eller den gamla?
den nya..
eller den gammla...

like a fool i trust at you


wings of a butterfly


Still I'm hopelessly in love





Leggins från h&m
Linne från h&m
Kort tröja från h&m
Kofta från gina tricot


So now I can't break away

Äntligen hemma igen. var jobbigt att vara i skolan idag med tabke på att jag sovit lite inatt. Blir så trött i kroppen av förkylningen så hoppas att den försvinner snart! Mamma hämtade upp mig i skolan efter hon slutat jobba. Efter de åkte vi till hennes sjukgymnast. medans hon var där inne låg jag kvar i bilen och kollade på film på min lilla dator :) riktigt skönt. När hon var klar där åkte vi och handla lite snabbt på Ica väst, och då när vi kliver ur bilen hör jag hur de är en cykel klocka som plingar. och vem var inte de om inte favvo moster! har saknat henne väldigt mycket så var kul att träffa henne :) Efter vi handlat svängde vi förbi Gullvivan för jag skulle lämna lite papper, kul att träffa dom tjejerna igen också.
Nu sitter jag i soffan och dricker te och äter lite frukt medans jag kollar på top model. Ska snart ta ett varmt bad sen bädda ned mig i sängen. orkar ju knappt vara vaken när jag är såhär hängig. Hoppas jag mår bättre imorgon :)

laughing with


My heart is refusing me

Godmorgon. Gick upp vid 07.00 och fixade mig iordning för att ta bussen till skolan. Gissa om jag var seg! Har feber idag också och förkylningen är lite värre, så idag är det nässpray som gäller. Är i skolan nu iallafall, ellen och jag har gjort klart de sista av monteringen på väggen, fyfaan vad bra det känns nu! Nu är de nästa problem kvar, fortsättningen.. får se hur de går idag men hoppas att vi blir klara iallafall.
10.30 är de lunch som gäller, även fast jag inte är ett dugg hungrig men de är bara att trycka i sig så man får energi nu när man är sjuk. Hoppas jag kan åka hem snart för jag är verkligen hur trött som hellst.
Bilder på outfit kommer senare när jag kommer hem. Funderar även på att knåpa ihop en ny bloggdesign. Gör ju bara massa nya designer till andra hela tiden så kanske ska unna mig en egen nu :)

i wish you were here

jag mår inte ett dugg bra.. förkylningen är hemsk, halsen svider och febern lever sitt eget liv. jag är helt slut i kroppen.. somnade efter vi ätit middag vid 18 tiden och vaknade för kanske en halv timme sen. han iallafall pratat med min älskade andreas i telefon, äntligen. behövde höra hans röst. jag saknar honom så himla mycket. de är så sjukt jobbigt att vara utan honom, de tar ännu mer kål på mig. Men ska iallafall få åka till honom på fredag, och gissa om jag längtar. jag längtar ihjäl mig! Men de kommer bli en lugn helg. båda är sjuka nu och kommer antagligen fortfarande vara helt slut till helgen. De blir en mys helg alltså, men de är underbart!
Men nu ska jag fortsätta sova hade jag tänkt. ligger redan nerbäddad i sängen och fryser som en galning så ska sova. Droga ned mig med lite nässpray först. Godnatt




Was it something I did?





jeansleggins från vila
tröja från h&m
kofta från cubus
halsduk som mormor stickat


all you need

Idag har jag haft en jätte jobbig dag. började med att jag knappt kom upp ur sängen imorse. var så himla slut i kroppen. Hade feber redan igår kväll och den var kvar imorse vilket kändes eftesom jag fryser ena stunden sen toksvettas nästa. Men jag åktetill skolan iallafall, har inte riktigt tid attvara sjuk. Förkylningen har blivit värre också, halsen ä svullen och svider jätte mycket :( men iallafall, skoldagen har gått bra. Jag och ellentin har jobbat med tävlingen hela dagen vilket resultrade med att vi nästan blev klara, så himla skönt!
Efter jag slutat så fck jag sällskap av Hillman ner på stan, där träffade vi på Roger. Dom följde med mig och köpte godis och sen åkte vi hem. Jag har precis duschat, försökt äta och nu har jag bäddat ned mig i sängen och mumsar på lite av godiset. När man är sjuk får man äta godis!

Morgondagens planer:
- Skolan och göra klart med tävlingen

har inga mer planer inför morgondagen faktist. bara åka hem och vila upp mig helt enkelt.


Andreas Ek Berggren <3

kan inte sova. ligger och tänker alldeles för mycket. jag saknar min andreas. ja vist jag träffade honom i söndags, men ändå. Jag har verkligen aldrig känt såhär för någon annan, aldrig. jag har aldrig varit såhär beroende av en människa i hela mitt liv som jag är av andreas. att inte prata med honom på en hel dag är verkligen jobbigt. Jag behöver prata med honom. han ger mig en sån otrolig trygghet bara genom att finnas i mitt liv egentligen. men jag känner mig så himla trygg när jag ligger och sover bredvid honom. med honom vid min sida på nätterna slipper jag alla hemska mardrömmar som jag drömmer annars. jag vaknar aldrig upp om nätterna alldeles kallsvettig, gråtande och inte vet om det var en drömm eller verklighet när jag känner hans närhet. Jag behöver honom. jag behöver honom för att orka gå upp ur sängen varje dag, för att orka klara en hel dag med alla hinder som finns här ute i världen, jag behöver honom för att leva. tänker tillbaka till första början då jag träffade honom. Jag tyckte att han verkade vara en sån himla fin kille, en kille som bryr sig och kan älska. Och vist hade jag rätt. Han är världens finaste kille, han bryr sig om mig varje dag och han älskar mig. Jag känner mig älskad på riktigt för första gången. Vist jag spelade ointresserad och svårflörtad i början, men de var ju för att kolla om han verkligen ville, och det ville han. jag är verkligen glad att det har blivit som det blivit. att andreas hittade mig! Vi har nu varit tillsammans i 4 månader och 3 veckor. Inte länge tills de blir 5 månader. Tiden går verkligen fort, men det känns som att vi varit med varandra mycket längre, väldigt mycket längre.. jag älskar varje dag med min andreas. Ja han är verkligen min andreas, jag får säga min andreas! Jag är verkligen super stolt över att vara tillsammans med honom. Jag har världens snyggaste kille. :) Jag skulle kunna sitta och skriva på hur länge som hellst, skulle kunna skriva hur mycket som hellst om honom. jag är verkligen galen i honom, jag älskar honom. Han gör mig verkligen så himla lycklig. och jag hoppas han förstår själv hur mycket han betyder för mig för han har verkligen gjort stora förändringar i mitt liv. han har fått mig att må så mycket bättre än vad jag mådde innan och han har fått mig att orka så mycket mer i livet. tack vare honom har jag kämpat på nu in i de sista med skolan, har gjort klart kurser och annat tack vara allt stöd och hjälp från honom. Jag är så evigt tacksam för allt han har gett mig. Och jag hoppas de kommer bli så himla mycket mer. jag kommer ge allt för detta, jag ger allt för detta! Denna kille kommer jag verkligen inte släppa. aldrig i hela mitt liv! han är min, min andreas. min livsglädje, mitt hjärta, mitt liv, min ända kärlek <3

save me from me

usch fy och blä, jag har fått feber ;( är verkligen tok förkyld och har jätte ont i halsen.. jag hatar att ha feber!! fryser och svettas på samma gång och har så himla ont i ögonen. jag har inte tid med att vara sjuk! jag har så himla mycket att göra i både skolan, hemma och med mig själv. jag som tänkte komma igång med träning igen men de måste jag ju skjuta upp nu.. jag har inte tid att vara hemma från skolan så kommer åka dit iallafall.
Imorgon är det förberedelser inför tävlingen som är på tisdag som gäller. är så arg just nu när det gäller saker om tävlingen att jag inte vet vad jag ska ta mig till!.. är så stressad och massa annat. åååh jag måste lugna ned mig!
Imorgon är det detta som gäller:
- Försöka vakna i tid och ta mig upp ur sängen
- Klara en skoldag med hårt arbete utan att bli helt slutkörd
- Åka hem och kurera mig så jag blir frisk!

har redan sovit en stund men vaknade upp för ett litet tag sen av att jag svettades, jag hatar feber! Nu efter att ha vädrat in lite kall ny luft i rummet, pratat med en underbar människa som fick mig att må så himla mycket bättre, hämtat en karaff med isvatten och skrivit detta inlägg så ska jag sätta igång någon mysig disney film så jag kan sova. jag kollar alltid på disney filmer när jag är sjuk eller mår piss dåligt, är det fler som gör det? Godnatt



denna bild tog jag i söndags. älskar verkligen orkidéer !



everybody hurts





jeansleggings gina tricot
vitt basic linne h&m
randig vår topp h&m


Pretty please

Äntligen hemma efter en lite seg dag i skolan. Idga har vi inte gjort så mycket alls. eller egentligen så har jag la gjort en del. har suttit och skrivit ihop lite inför YB, hjälp andra med sina grejer och varit nere på grollen. träffade Veronica där idag och guud vad underbart det kändes att träffa henne inge! vi stod nog och pratade på i kanske 20min nästan, tiden gick så fort. Men hur som hellst så kändes det super bra.
Kom alldeles nyss hem. Var ner på stan en snabbis efter skolan och köpte en liten present till Andreas. Sen hämtade mamma upp mig och vi åkte och handlade, men nu är jag hemma som sagt. Ska leka lite med kameran hade jag tänkt. Vill göra om min blogg design så kände att jag behövde lite nya bilder.
Just nu sitter jag faktist på golvet i mitt rum. på något konstigt vis har jag börjat sitta här den senaste tiden. Har fått för mig att det är skönt. konstigt va? Funderar på en del saker idag med. Försvinn alla tankar snälla!
Idag såg jag dom allra första Tussilagona för iår, underbart. Nu är våren verkligen påväg

turn your head away

nu säger jag godnatt. hörs imorgon

this is my life


stop standing there

hade lite tråkigt nu ikväll så passade på att klicka hem lite bas kläder bara. Inte speciellt mycket men tänkte att jag hittar säkert mera på stan. Köpte även 2 jackor till min kära mamma, gud vad jag är snäll! Men vad gör man inte för den bästa? Jag älskar min mamma <3

all those crazy things you said


you know my feelings

J: - Är jag vacker?
*: - Finns det ris i kina?


ibland är det bara små små ord som behövs för att få en att må bättre på några få sekunder...

Not enough

har inte skrivit i bloggen på hela dagen sen efter lunch. viste inte vad jag skulle skriva om.. eller berätta.. har varit rätt tom hela dagen och mest fundersam. går fortfarande omrking och tänker. Tänk om? vad är det som händer? Varför? har en hel del saker jag går och tänker på just nu, vill nog inte ha svar på alla heller.. Alldeles för mycket i mitt huvud, alldeles för mycket...
And I can feel were falling down slowly slowly 
I can see us starting to drown, Can't stop it now 
I can see we're burning out, so show me how you gonna turn it around?



sega måndag

problem med att ta sig upp ur sängen imorse? ja det kan man lugnt säga. har så satans ont i nacken och kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. ramlade av hästan i lördags morse när jag var ute och red med ellentin. kände ingenting just då så trodde att de var lugnt, men i söndags morse small de till. då kom all smärta och verk i kroppen på en gång. Hoppas det går över snart.
Just nu sitter jag i skolan iallafall. kändes ganska onödigt nu i efterhand att åka hit ens. Mats är sjuk vilket betyder att Engelskan på morgonen var inställd och idrotten på eftermiddagen är inställd. Tur egentligen eftersom jag knappt kan sitta ordentligt. Sitter och prata med Emma och Meral just nu och ska alldeles strax leta upp min favorit Sigrid och prata massa med henne.
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen. Hoppas att Andreas kommer hem till mig sen idag. Saknar honom så galet mycket!

Fredags mys i Fruhagen

Hej allihopa. detta kommer inte bli så jätte långt inlägg och antaligen det ända tills på söndag. är hemma hos ellentin nu. vi har varit ute och ridit lite vilket var huuuuur skönt och mysigt som hellst! Nu när vi kom in har vi ätit kycklingsallad. Massa fetaost, kyckling, sallad, gurka, majs, tzatziki m.m. Sitter i soffan och myser med hela hennes familj. Så himla skönt, jag behövde verkligen detta. få känna lite mer närhet och kärlek, det är verkligen vad jag behöver för tillfället. Få känna mig älskad och ha folk som bryr sig om än.
Imorgon ska vi upp tidigt. Kommer antagligen gå upp vid 7 tiden och äta frukost, sen ska jag och ellen ut och rida igen :) ååå de är så underbart! Sen börjar ellen jobba vid 3 så jag ska hem innan. vid 6 blir de Vattholma och kolla på Andreas match. Ska äntligen få träffa honom, har varit utan honom i en vecka. Vet inte vad jag ska säga mer om de.. Skönt att få träffa honom igen iallafall.
Men nu ska vi spela lite WII sen blir de sängen. Godnatt allihopa

Pick a star on the dark horizon and follow the light


wonderful


the call

hej allihopa. dagen har varit bra. var i skolan tidigt imorse också och har jobbat på bra hela dagen. har gjort klart ganska mycket inför YB och det känns verkligen bra! har en dekoration kvar att göra och lite med blommor så får se hur det blir. vet inte vad jag ska göra imorgon i skolan om det blir YB eller tävling. de får vi se då helt enkelt :)
efter skolan åkte jag ned på stan med jenny och kikade runt massa. Fick med mig lite go saker hem. pappa kom och hämtade upp mig sen körde jag hem vilket gick kanon bra som vanligt.
Imorgon ska jag följa med älskade ellentin hem! Vi ska ut och rida och hitta på massa annat kul!

it´s time to leav

nu tänker jag inte blogga mer idag utan vi hörs imorgon. godnatt allihopa !

blir galen!

ÄR DET NÅGON SOM HAR HITTAT STUDENTKLÄNNING ÄN!?



You only have one life to do whatever you want with

var ner på stan med jenny efter skolan och kikade runt lite. är så sugen på att köpa hem nå nya kläder men hittade inga speciella, de blev lite mat istället innan jobbat så jag skulle orka jobba. Ska nog åka ner på stan imorgon också efter skolan. Vet inte hur länge jag går imorgon, de avgör jag nog antagligen själv så får la se när jenny slutar och kolla vad hon ska göra :) fick med mig denna skönhet hem iallafall, älskar den!



veckans planer!


in my head

jag måste verkligen ta tag i allt skolarbete jag har kvar. jag får panik över mig själv. känns som att jag har så sjukt mycket kvar att göra.. men grejen är de att de är så utspritt från olika ämnen, har nog inte så mycket kvar egentligen. Tänkte att när jag kommer hem från jobbet ikväll (runt senast 20.00 hoppas jag) så ska jag lägga ut detta på bloggen :
- bilder på min garderob
- hur min vecka ser ut som det är bestämt
- vad jag har kvar att göra i skolan
- musik

känner att jag måste få igång uppdateringen lite mer. vad är det ni vill se i min blogg?? vad vill ni att jag skriver och berättar om? vad vill ni ha bilder på? Tell me!

alldeles för mycket just nu

vaknade på fel sida, eller vet inte vilken sida jag vaknat på om jag ska vara ärlig.. har haft mycket att göra hela dagen idag och de blev inte bättre av att min lärare var sjuk heller.... men som tur var så kom Marie hit, åå gull tjejen vad jag tycker om henne! har fått all hjälp jag behöver idag och känner hur lugnet sakta flyter in. Har hållt på med YB hela dagen, varit på grollen och haft annat kul för mig. Hur många springer omkring som en Ninja turtles i skolan? de gör jag iallafall :)
Sitter just nu och väntar på att Hillman ska sluta så jag får sällskap ned på stan :) får se om jag handlar hem något men tror ej de, vet ej vad det skulle vara eller vad jag behöver, förrutom kläder! kläder, kläder, kläder ååh vad jag älskar dessa kläder! har ju ganska mycket hemma dock (kan slänga in en bild på min garderob om ni vill de) men kläder får man aldrig för mycket av!

high and low

Då var sista praktik dagen på gullvivans blommor & design avklarad. känns tråkigt att inte åka dit mer men självklart kommer jag åka dit och hälsa på och handla mycket! och vem vet, extra jobb där kanske? Vi får se med tiden. Idga har det varit ganska lugnt i butiken, många männ som kommer in och handlar hem blommor till sina fruntinner där hemma eftersom de är kvinno dagen idag. Idga har vi skyltat om i hela butiken, vattnat och jag gjorde lite mumsiga karamell buketter! Klirrade bra i kassan idag och jag sålde som en tok, de gillar vi.
Direkt efter praktiken åkte jag och jobbade med städen. så kom hem för en liten stund sen och är bokstavligen heelt slut. har precis glidit ned i ett varmt bad. ska snart lägga mig i sängen och kika på någon film tänkte jag :)
retsen av veckan blir de skola. hoppas jag gör framsteg där med start imorgon!
vissa saker är så himla svåra att förklara med ord.

sista praktikdagen

godmorgon allihopa. gick och la mig med världens smärta i magen igår kväll så de blev en ganska tidig kväll. är så stressad över allt som är kvar att göra men så lite tid.. måste försöka lugna ner mig lite. är iallafall någelunda utvilad idag och idag har jag min sista praktik dag. känns tråkigt faktist, kommer sakna tjejerna och kommer sakna butiken. men har fått upp en bra kontakt så vi får se vart det leder.
just nu: sitter jag i sängen och äter en macka och dricka lite juice. ska snat åka iväg, mamma började 10 idag så får skjuts in till stan som tur är. Jobbar efter praktiken också med städen så kommer vara helt slut när jag kommer hem..
Resten av veckan:
Onsdag: Skola, jobba på eftetmiddagen
Torsdag: Skola
Fredag: Skola, hem till ellen?
Lördag: Andreas
Söndag: Andreas
de är vad jag tror och hoppas på iallafall, får se hur de stämmer senare :) ha en bra dag allihopa!

some say love

morgonen har varit jätte jobbig. drömde världens mardrömm, vaknade typ upp mitt i den så de kändes som att det hade hänt.. var hur läskigt som hellst. jag fick panik och satt och tok griniade i sängen.. Så idag är ingen bra dag. kom senare till skolan vilket inte gjorde något som tur var. har panik och saknar andreas redan med tanke på också att mardrömmer handlade om honom, så älskling om du läser detta, förlåt om jag är jobbig idag men jag har mina skäl!

hade engelska b på morgonen en liten stund. psykologin är inställd idag så har haft massor av döö tid nu innan vi ska iväg på idrott b. bara 15min kvar av väntan sedan 11.00 , suck!
åker hem direkt efter idrotten skulle jag tro och tar de lugnt. Ska försöka få tag på andreas också och hålla tummarna för att mina papper för försäkringen har kommit.


Fredag!

Kvällen ser ut på detta vis: Just nu väntar jag på att andreas ska komma hem (är hos honom) efter de blir de in till stan och kolla på Storvreta - AIK, kan bli en grym match! Efteråt bär de av till Björklinge och festligheterna!
Imorgon: Sola på morgonen, hoppas på sällskap. Efteråt blir de teater med söta Sofia, sen får vi se vart kvällen bär
Söndag: Andreas innebandy match!

hemma hos den jag älskar allra mest

som ni ser så är jag hos den jag älskar allra mest, min andreas. tänkte inte skriva så mycket just nu. har ingen mobil telefon så går ej att nå mig. vet ni varför? jo för att ett gäng Zigenare snott den!!! ÅÅÅÅ vad arg jag är!!
Skriver mer en annan dag . är rätt knäckt just nu. Sitter och dricker kaffe med björn och helen medans andreas är på träningen.

hur kan en dag gå så himla segt egentligen?

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med arbete. kom till praktiken vid 09.30 , då började vi morgonen med en liten frukost. Malin hade med sig mackor och så drack vi te, jätte mysig start på morgonen. De behövde jag verkligen. Dagen har gått sjutk segt.. känns som att klockan inte rörde sig alls, så fort man kollade på den hade det bara gått ynka 5 minuter ungefär.. Idag har jag iallafall prismärkt massa nya varor vi har fått inför våren, helt galet fina saker! Vi fick en till leverans under dagen med massor av saker som jag inte vet vad det är än, utan de får jag se imorgon helt enkelt när jag prismärker de. Annars har vi skyltat om i hela butiken pch gjort lite annat smått och gått.
Slutade från praktiken rutn 18 tiden, då var de bara att åka vidare direkt till andra jobbet, städjobbet. de gick bra som vanligt men var ju helt slut. Pappa kom och hämtade mig så jag fick köra hem och de gick ju kanoners! Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite. Sitter och kollar på 99 saker man måste göra innan man dör. Ska alldeles snart gå in o duscha av mig sen blir de sängen!
Imorgon har jag praktik sen åker jag direkt hem till andreas efter och sover kvar där. Ååååååh vad jag längtar! Önskar jag kunde vara med honom jämt. han är det allra bästa som finns, den bästa för mig <3
min <3 kommer aldrig släppa taget om dig <3

RSS 2.0