från och med du

har fått önskemål om att jag ska börja blogga mer. absolut kan jag försöka med det! det har varit väldigt mycket inför studenten nu den senaste tiden, men imorgon är det över, imorgon gäller det! allting är fixat och klart, klänning, skor, smink, hår m.m det ända som är kvar är naglarna och det ska fixas om en timme :)
idag i skolan har jag och Ida målat lakanen till flaket. alla vi tjejer här även förberett med en present till maria. har även hunnit vara nere på grollen. ikväll ska jag göra blomsterdekorationer som ska stå på borden :) vad det kommer att vara blir en överraskning, bild kommer efter studenten!
de kommer även bilder på min klänning m.m  inget tjuvtittande!
känns verkligen skönt att jag redan har fast jobb efter studenten. jag har jobb på Interflora fresh Tunabackar blommor :) sen senare i höst har jag annat på G men det är hemligt än så länge ;)
skriver kanske mer ikväll!
Kramar till er alla

hurra hurra

för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra!


svar till malin

malin om new:
var köper du alla fina kläder?



Svar: De är på lite olika ställen, men där jag mest handlar kläder är H&M, Carlings, MQ, Vila och ibland Gina Tricot :)

my tears will never dry

now I cry myself to sleep
Only you are what I need
We can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

underbar känsla!

ÄNTLIGEN klart med exakt alla skolarbeten!! så jääkla skönt! det ända som är kvar nu är mini gesäll i floristik nästa vecka. underbart!

watch me burn..

allting känns så kallt, så tomt, så värdelöst utan dig.. hur ska jag klara mig igenom det här? kommer jag att klara mig igen det här? vill jag ens klara mig?

störst av allt är kärleken

jag älskar dig så himla mycket. inte ett steg utan dig, mitt allt <33



......

En gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp ur min ensamhet i vårt så kallade rum, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

i´d do anything

och nu börjar även denna dag sakta gå mot sitt slut. har tagit det lugnt under kvällen. har hjälpt lillebror med hans läxor och suttit ute. har packat väskan inför imorgon och lekt lite med håret. så nu ser de för jäkligt ut rent ut sagt och skulle behöva tvätta det igen. men de får bli en annan gång (fniss)
just nu sitter jag och kollar på eurovision med pappa, hejar fram Sverige och Erik Saade. kan ju alltid hoppas att vi går vidare iallafall. men just nu är jag egentligen bara deppig och ledsen. hände en grej ikväll som sårade mig, en onödig grej. så nu får det räcka för mig ikväll. godnatt

E kurs i Floristik arbete. " En torr vägg som går från knopp till blomma"


om sanningen ska fram

onsdag: i onsdags åkte jag till skolan som vanligt. jobbade med E kursen hela dagen. limmade en jätte fin blad matta. de var i stort sätt det ända jag höll på med hela dagen, och resultatet blev kanon!
efter skolan vid 15 tiden åkte jenny med mig ner på stan, solade lite och sen gic och mötte upp Andreas. Åkte med honom hem direkt :) Duschade lite, satt ute i solen och åt god middag. Senare åkte vi hem till mig lite snabbt så jag fick hämta kläder sen åkte vi till bälinge och kollade när andreas kusin Anton spelade fotboll. Vinst till grabbarna :D efter de tävlade vi hem till danne med bilarna, haha fy tusan vad kul vi hade. Vi blev bjudna på fika hemma där och kollade lite på hockey och kollade på massa bilder. Jätte mysig kväll!
Idag: Idag hade jag nationella prov på morgonen i engelska B. äntligen är jag klar med alla dom, inte långt kvar nu! har nästan inga uppgifter alls kvar att göra i några ämnen, endast 3 stycken var av jag kommer göra klart 2 av dem ikväll (underbar känsla) resten av dagen höll vi på och klargjorde E kursen i floristik och hade även redovisning på de. Jag fick jätte bra betyg på det jag gjorde och jätte mycket berömm, känns underbart. det var verkligen de jag behövde höra!
Var sedan ned på stan och fixa lite (hemlis)
Efter de tog jag bussen hem. har precis ätit middag med mamma och lillebror och även hämtat ut min bikini på posten!
Nu ska jag ta ett varmt bad och skriva skolarbete :)
Imorgon: Imorgon är det äntligen fredag. vi har eget arbete hela dagen imorgon och jag kommer att göra brudbukett :D längtar verkligen, det är så himla kul! resten av dagen ska jag njuta, även hem till andreas på kvällen, underbart!

Tisdag 10 maj 2011

ÄNTLIGEN har jag kommit hem från en lång dag med mycket att göra. Morgonen började med att jag försov mig lite men som tur var kom pappa in och väckte mig, så jag hann med bussen iallafall. blev uppmött av ellen, emma och linda på stationen (träffade även på jenny där) sen åkte vi ner till fyrislund. idag har vi haft försäljning och service hela dagen tillsammans med fordon. maria har haft föreläsning. dagen avslutades med ett prov på de vi lyssnat på.
hade min första körlektion idag som gick kanon bra ! :) har så glad att jag verkligen kommit igång nu, mer tänker jag inte säga. överraskning!
Efter de mötte jag upp moster på stan och sedan gick vi iväg på en grej. Vad jag gjorde kommer ni att få veta senare. hemlis de också!
Senare när jag var klar med det gick jag ned på stan och mötte upp jenny. kollade runt massa och satt ute i solen och myste och pratade massa. fick med mig ett jätte fint nagellack hem. tänkte måla de sen så lägger in en bild efter de :) fick med mig ett tub linne hem också.
EFter de tog jag bussen ut till Alsike hem till syster och fredrik där pappa även var. Satt och pratade massa, myste med deras katter och hjälpte syster att montera ihop hela deras nya sätt med trädgårdsmöbler :)
Övningskörde hem också och även det gick kanon bra!
Imorgon är det floristik som gäller. sen ska jag möta upp min älskade andreas på stan när han slutar jobba och åka med honom hem och sova där, åååå vad jag längtar!

under the coconut tree

här kommer lite bilder från idag (:

summer


i miss your smile

och nu är jag tillbaka efter en helg med underbart väder som jag tillbringade med min andreas! Lite kort om vad som hände i helgen innan jag går in på denna dag.
Fredags: Andreas och falle kom och hämtade upp mig här hemma på kvällen. efter de åkte vi direkt till björklinge och hämtade upp Jenny. Messade med jullan samtidigt och så passande när vi åkte i rondellen så kom hon också där, så stannade till och snackade lite med henne ett tag :) trevligt att träffa henne igen!
Efter de åkte vi vidare till björklinge. Resten av kvällen spenderades hemma hos falle med dricka och lite chill ute på hans baksida. Riktigt skönt var de.
lördags: jag och andreas tog en lång sovmorgon. Vi var hemma hela dagen och tog de lugnt, och skönt var de! vi pratade massor hela dagen och åt en mysig middag på kreta på kvällen! vi fick skjuts av nino och linda in till stan så grattade vi Holle ett tag som fyllde 20år, grattis igen! Efter de åkte vi ned på stan och kollade lite och sen tog vi taxi hem på kvällen.
Söndag: Även denna dag tog vi en riktig lång skön sovmorgon och låg och mös nästan hela dagen i sängen. vi gick upp runt 2-3 tiden kanske och åt lunch med hans familj ute på baksidan. På eftermiddagen skulle vi åka och spela golf med falle och jenny men de planerna blev ändrade snabbt pga vissa saker. vi gick och köpte kall dricka och satte oss ute i solen och tog de lugnt. senare åkte jag och andreas hem till mig en stund. hann träffa på syster och fredrik också :) resten av kvällen spenderades hos falle och kolla på fotboll sen hem och sussa lite!
Idag: idag var det skola som vanligt. hade så ont i magen och huvudet när jag vaknade. kom upp ur sängen till sist iallafall och tog mig iväg till skolan. hade psykologi och idrott idag. psykologin var lugn som vanligt. lyssnade på föreläsning och sen skrev en uppsats uppgift. Efter de var det idrott som gällde och vi skulle spela beach volley! Ellen och jag åkte med harry dit och vi röjde lite lagom i bilen genom takluckan! haha galna brudar kan man säga. lektionen var sjukt kul men varmt! så nu har man fått lite färg på köpet idag med :)
resten av dagen har jag legat hemma och vilat. var och hämtade lillebror och hans kompisar nyss från träningen. ska snart ta en dusch och fika lite. bilder kommer snart!

kvällens sommar klädsel


låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig

juste nu rinner tåranra ned för kinden än efter än. varför? varför just jag? jämt...
så nu blev de en impulsiv liten tröst shopping (men nödvändig) ny bikini!

now your a song i love to sing

Och så var det helg igen. veckorna går verkligen snabbt nu. det är bara 25 dagar kvar till studenten. det är alltså 25 dagar till jag går ut skolan och går ut i världen. kommer in i arbetslivet, blir vuxen helt enkelt.. 25 dagar, 600 timmar, 36000 minuter, 2160000 sekunder. känns ganska långt bort men ändå så nära. allting är fixat inför studenten. Klänning, mössa, bokat för naglar, hår. det ända jag har kvar är skor men det känns inte så jätte panik med det än. Det hinner man. Har inte mycket kvar i skolan heller. har betat av det mesta. endast floristik kurser kvar och några uppgifter.
igår somnade jag jätte tidigt, runt 21 tiden. vaknade första gången imorse vid 05.00 då mamma gick upp för att åka till jobbet. somnade om och vaknade vid 06.00 tiden, efter de åter igen vid 07.00 av att pappa väckte mig. gjorde frukost till lillebror och sen fick jag skjuts av pappa in till skolan. Idag på morgonen hade vi Nationella prov i Engelska B. Idag var det uppsats delen vilket gick jätte bra. Nästa del har vi nästa vecka på torsdagen, håller tummarna för den delen då!
Resten av dagen har jag skrivit ihop ett engelska tal jag ska hålla. Mamma hämtade mig i skolan och efter de åkte vi och handlade. känns skönt att få komma hem tidigt en fredag.
Just nu: ligger jag i ett varmt bad. ska göra peeling på kroppen och sen en egen hårinpakning. Funkar den bra kan jag skriva ut "receptet" här :)

new

(klicka på bilden för en större storlek)
- Söt top 149:-
- Virkat linne 149:-
- Jeansjacka 299:-

gårdagens ute kväll med människor

Sötaste Linda <3

kort om dagen

Igår var det middag på handelsföreningen och efter de drog vi ut ett gäng. var verkligen mysig och hade kul, fick med mig Linda hem också!
Imorse vaknade vi lite sent så vi tog sovmorgon bussen till skolan. När vi kom dit så skulle vi göra klart kursen projekt och företagande. Så nu är den avklarad vilket är jätte skönt.
Resten av dagen har vi inte gjort så mycket. har förbetett lite inför E-kursen , sen var handels nånting.. i våran skola. Så nu är jag inskriver i facket m.m :)
Åkte ned på stan efter skolan vid 15.00 tiden. Köpte med mig en jätte fin tröja hem och en tröja till mamma :) gick där efter och jobbade några timmar. Pappa kom och hämtade upp mig så jag fick övningsköra hem. Hämtade ut ett paket på posten också så nu har jag massa fint. Bilder kan jag lägga in sen :)
Kommer även lägga in bilder från gårdagens middag & utgång när jag fått bilder :)

you are my story now

gårdagen: Igår efter jag jobbat kom andreas hem till mig. vi satt och kollade på tv, hjälpte mamma med lite saker och skoja med henne och myste med jordgubbar och kladdkaka! Efter de åkte jag med honom hem för att sova kvar där. hade en jätte mysig kväll, finns inget bättre än att han ligger och håller om mig! <3
Och idag är det onsdag. kom till skolan vid 9 tiden, var ganska skönt att åka buss imorse faktist, satt och lyssnade på musik och tänkte igenom lite allt med skolan. Nu sitter jag i caféterian med brudarna och fixar med E-kursen i floristik.
Nu ska jag och ellentin åka hem till mig och mysa lite och fixa oss inför ikväll
Bloggar mer när jag kommer hem :D

efter mycket om och men..

efter mycket om och men så har jag ännu inte lyckats somna, helt sjukt! jag gick och la mig första gången vid 20.30 tiden, men de gick inge vidare.. så gick upp igen, hjälpte mamma med lite gardriner, kolla på hockey m.m. Sen skulle jag gå och lägga mig igen men har inte lyckats somna än. hur i helsike ska detta gå? jag som måste sova för att jag har så mycket att göra i skolan, jag behöver verkligen min sömn...
Lite snabb info om veckan:
Tisdag: Börjar i skolan vanlig tid. Kommer få reda på uppgift om E kursen som ska göras. Denna dag kommer gå till att planera, skissa och planera. Allting måste vara någelunda klart under denna dag.
Efter skolan ska jag åka ned på stan med Jenny antagligen. Vi ska sola sen så måste jag köpa hem en ny bh grej till min nya klänning (som ni kommer få se bild på senare i veckan)
Efter de börjar jag jobba vid 16.00 och efter jobbet ska jag hem, duscha och sen kommer min underbaraste pojkvän hit! och då har jag en liten mys överraskning till honom :)
Onsdag: Idag kommer jag fortsätta jobba med E-kurs uppgiften vi fick. Denna dag ska även skisserna vara klara och material listan ska lämnas in till min lärare.
Denna kväll har vi avslutningsmiddag på hantverksföreningen i Uppsala. Alla 3or i skolan kommer att delta och handlerade från olika praktikplatser. Kommer bli en fin middag och klädsel är kavaj, så under denna kväll ska jag använda min nya klänning för första gången, spännande!
Torsdag: Kommer fortsätta att jobba med E-kursen uppgiften och denna dag får man börja att förbereda praktiskt. Efter skolan börjar jag jobba vid 16.00
Fredag: hela förmiddagen har jag Nationella prov i Engelska B (nervös) vet inte än hur de kommer gå för är lite osäker, men jag hoppas att jag klarar det. Efter lunch kommer jag fortsätta att jovva med E-kursen så jag är förberedd inför kommande vecka!
Fredagkvällen/helgen har jag inga speciella planer för än. Ska försöka vara med andreas så mycket jag kan. Galet förälskad tjej! <3

love of my life, my soulmate <3

Andreas Ek Berggren
Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig i mitt liv, du är allt för mig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

efter valborgs-helgen

tänkte börja med att berätta lite kort om vad jag har gjort i helgen som varit.
Fredag: I fredags efter skolan åkte jag mamma och lillebror till thuns. Jag fick ett par skor i födelsedags present (förtid) sen köpte jag med mig ett jätte fint nagellack hem. Lillebror fick även ett par nya chino shorts av mig, ljusblåa och sommarhärliga :) lägger in bilder sen kanske.
Efter vi varit där åkte vi tillbaka mot stan och handlade lite sedan bar det av hemmåt. precis när jag kom hem ringer andreas och säger att han varit och köpt sin bil, så han kommer hem hit och hämtar mig :D bilen är jätte fin , hans nya pärla verkligen så nu har jag fått lite konkurens ;) haha.
Resten av kvällen spenderade vi i Björklinge hemma hos krisse med Blue boat m.m , jag och andreas var nytkra men hade kul iallafall.
Lördag: Lördagen började med att vi tog en någelunda sovmorgon. vi dissade att åka in till stan på dagen och låg och myste i sängen istället. Nino hörde av sig och ville ses så han kom och hämtade upp oss och sen åkte vi och käkade lite lunch i stan. Efter de skjutsade han ut oss till björklinge där vi spenderade resten av dagen/kvällen. de började hemma hos krisse och sen gick vi alla hem till Tobbe och grillade. kvällen slutade inte så himla bra men hade en mysig kväll med vänner och min älskling. :)
Söndag: I söndags sov vi ut ganska lagom. Vi gick upp och åt lite frukost och sen städade vi andreas rum. konstigt att han alltid kommer på att göra de när jag är där ;) haha. Vi var hemma hela dagen och tog det lugnt annars. Sofia och Jacob kom och så grillade vi och fika på eftermiddagen. Senare skulle jag och andreas hem till mig så jag kunde packa om väskan, innan de svängde vi förbi Danne och Hille. Fick träffa söt ungarna Lia och Anton <3 :) Efter att vi varit hemma hos mig så åkte vi hem till andreas och myste hela kvällen, helt underbart.
Idag (måndag): Försov jag mig lite.. Skulle ha tagit 07.40 bussen men det blev 08.40 .. Messade ellentin och bad henne säga till engelska läraren att jag var på väg, men de hjälpte inte så värst mycket eftersom hon hoppade på samma buss som mig i stan, haha. Resten av dagen har varit helt ok. känns som att den gått väldigt fort. Har haft engelska b, psykologi och idrott. på idrotten var vi till enköping och hade brottning, mycket kul faktist.
när vi kom tillbaka till uppsala så fick jag skjuts av läraren till mitt solarium. efter jag solat hämtade pappa upp mig. Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit. Sitter och väntar på att Fyra bröllop ska börja och efter det blir det en lång och härlig dusch!

RSS 2.0