väntan är över

nu alla mina kära läsare är vätan över, nu kommer hemligheten som jag har hållt på länge nu. ÄNTLIGEN har butiken öppnat. så länge som vi har kämpat med den och nu är vi äntligen igång! STORY lifestyle. ni hittar oss i forum gallerian på övervåningen, välkommna! :)





blir bara mer och mer nervös och det är verkligen inte långt kvar nu.....


hösten 2011


svar på kommentar

Anonym om svar på kommentar:
lösnagel-företag?
nej det är det faktist inte heller ;) det håller jag mer på med som en hobby!

someone like you

blir lite snabba blogg inlägg nu den senaste tiden och kommer nog bli så ett bra tag fram över, men jag gör mitt bästa! igår sov jag hemma hos andreas, lika skönt som vanligt att sova där. var lite trött eftersom jag hade lämnat blod på dagen och jobbade efter de. vaknade upp imorse efter att ha snoozat klockan i ca 1 timme... typiskt mig.. hann iallafall med bussen som jag skulle och åkte in och jobbade. det ör fullt ös nu! ska förhoppningsvis in igen ikväll och jobba, nu är det verkligen på G!

på söndag är det våran dag

på söndag är det våran dag, min och andreas. vi firar våran 1 års dag då. det är alltså 1 år sen då vi blev tillsammans. tiden går verkligen fort. och jag har aldrig ångrat en sekund med min pojke! jag minns hur allt var i början. hur han fångade upp mig, jag föll så lätt och jag faller fortfarande lika mycket för honom. jag kommer aldrig att släppa taget, aldrig! Andreas Ek Berggren <3


svar på kommentar

Anonym om Onsdag 12 Oktober:
Skaffat egen blombutik eller? ;P
nej det har jag inte ;) fortsätt gissa!

Måndag 17 oktober

liten snabb uppdatering från min sida. hållerpå och förbereder för fullt med det hemliga nya. det kommer att bli så jäkla bra! annars händer det inte så jätte mycket. umgås så mycket som det går med min underbara andreas :) det är fullt shåå ny med det nya och blir bara mer och mer nervös och samtidigt är det stressigt. men hoppas verkligen att allt kommer gå bra och det tror jag innerst inne. hoppas att ni andra kommer att gilla det också! :)
lite snabbt vad som kommer att hända denna vecka:
tisdag: jobba och sen hem till älsklingen<3
onsdag: jobba
torsdag: jobba och hem till älsklingen <3
fredag: jobba och sen mys kväll med älskade ellentin !

Onsdag 12 Oktober

Godmorgon. Idag blev det inte riktigt som jag hade planerat eller skrev igår. skulle genetligen ha jobbat idag med de nya men blev inte så utan vi sköt upp det tills imorgon. Målarna kommer ikväll och sätter upp nya tapeter, spännande ;) någon som kommit på vad det är som håller på att hända? hur som hellst så vaknade jag ganska tidigt imorse, runt halv 9 tiden hade jag ställt klockan. men eftersom jag inte skulle iväg har jag bara tagit det lugnt. mamma och mormor kommer hem snart så då får jag lite sällskap. funderar på om jag ska åka in till stan sen iallafall.. måste ändå åka till gränby och lämna in min dator (gå aldrig till expert på bolandsgatan, jätte otrevliga och dålig service!!) sen senare ska jag till andreas så kanske kan ta allt i samma smäll ändå. vi får se hur jag gör :)

ur funktion

hej allihopa!
kommer inte kunna blogga så jäte mycket på en tid jag inte vet hur lång den kommer att vara. detta beror på att min dator är trasig och ska lämnas in på lagning imorgon. kan skriva lite kort också om vad jag kommer att göra dem senaste dagarna.. jag kommer att vara med min älskade andreas, ha körlektion, fortsätta jobba och bygga upp den nya hemliga grejen som snart kommer ut till er vad det är! det är såå spännande och vi jobbar på för fullt verkligen. kan även berätta att jag igår la i en röd färg i håret som misslyckades, endast hårbotten blev röd, haha typiskt mig att råka ut för! så nu om en stund ska jag lägga i en svart färg igen!
kommer kanske slänga in ett inlägg då och då när jag får tag på en dator. just nu sitter jag på lillebrors. Imorgon ska jag in till stan iallafall, lämna in datorn, fortsätta jobba på hemlisen och på kvällen kommer älsklings killen hit och sover. mer har jag inte att säga just nu. om ni vill ha lite mer koll på mig får ni helt enkelt kolla på facebook där jag uppdaterar ibland :)

bakning i köket


ny mysig favorit till garderoben


48 bordsarr senare..


let´s do this!

Godmorgon. andreas sov här igår och jag behöver bara förklara hela kvällen med ett ända ord, mysig! Gick upp 5 imorse och åt frukost med honom sen när hann åkte gick juag och la mig igen. nu är jag uppe och har pörecis ätit lite lunch, dax för arbete! idag ska jag göra 48 bordsarrangemang som är på beställning. ska hålla på med det hnär hemma, haha kan bli spännande. men det är vell bara för mig att köra igång helt enkelt ;)
kärlek till min underbara andreas <3

ÄNTLIGEN!

ikväll börjar äntligen dem nya avsnitten av Grey´s Anatomy, jag har längtat så himla mycket :)
21.00 på kanal 5!

Grey's Anatomy är en av världens mest populära sjukhusserier. Inte konstigt det när det bjuds på tårdrypande drama av högsta kvalité med Emmy-belönade skådespelare. I vårens avsnitt fortsätter läkarna på Seattle Grace Hospital att rädda liv. De arbetar sida vid sida, bor tillsammans och tillbringar en stor del av sin fritid ihop – något som bäddar för oundvikliga konflikter och diverse nya, härliga relationer.


onsdag

godmorgon. ja det kanske är sent att skriva godmorgon nu och nej jag har verkligen inte vaknat nu. Ska alldeles strax åka in till stan och kolla medans jag väntar på att lillebror ska bli klar :) har inte så mycket att göra så varför inte åka in och kika. senare idag kommer älsklingen hit och sover, längtar längtar längtar!

min lilla shopping idag (till mig själv)


bajen brud!

bloggade inget senare igår eftersom jag var iväg på bajen match med älskling och en del av hans familj och kom inte hem förns 11 tiden på kvällen. matchen var kanon, härligt tryck i klacken där vi stog! matchen slutade 0-0 men hammarby gjorde en rätt bra match måste jag säga.
Idag kom mamma och hämtade mig hemma hos andreas. då i bilen påvägen hem ringde min älskade ellentin och frågade om jag kunde komma in till gränby. så det blev att åka snabbt hem, byta om och ta bussen in till stan. 5 minuter innan bussen går märker jag att mitt bankomatkort inte ligger i plånboken, utan jag kommer ju såklart på att det ligger i andreas plånbok.. så får åka in till svava och hämta de av honom (vilket egentligen inte gjorde mig ett dugg eftersom jag fick träffa honom då och få en efterlängtat puss, hihi) efter det smiter och och träffar en person och planerade MASSOR och pratade över en snabb kaffe. mer om de kan jag inte säga utan det är om den hemliga saken, ni vet den skumma bilden jag la upp för ett tag sen. Kommer snart ut med vad det är om!
efter de lilla mötet tog jag bussen upp till gränby och träffade min älskade ellentin! vi tog en middag och pratade massor massor och jag mår lika bra varje gång när jag har träffat min solstråle. efter ellentin åkt iväg vid halv 5 tiden fick jag fördriva tiden på egen hand på gränby tills pappa skulle hämta mig. fick med mig små saker hem, bland annat en jätte fin tunika från Vila till min älskade mamma! När pappa kom och hämtade mig blev de övningskörning till salongen och hämta upp freddan och sen åkte vi hem. Jag har precis pluggat lite och ska nu hjälpa min kära bror med engelska läxa :)
Bilder från gårdagen innan matchen!

höst så långt ögat kan nå

godmorgon. vaknade för ett tag sen. andreas sov här inatt, min underbara favorit kille! längtar redan tills senare idag då jag får träffa honom! jag har bäddat alla sänger i huset, städat köket + mitt eget rum ochn duschat av mig. nu sitter jag i min soffa och myser med lite frukost. ska kolla lite på film tänkte jag och tagga upp inför ikväll för då gäller det, BAJEN! så dagen i allmänhet kommer ungefär se ut såhär:
- kolla på film medans jag äter
- fixa naglarna
- plugga
- göra mig iordning
- åka in till andreas jobb
- BAJEN MATCH!
- sova i storvreta

BAJEN

imorgon smäller det, Hammarby - Falkenberg på söderstadion. Vi ses där!



svar på kommentar

Anonym om för idag har det varit en bra dag:
får man pengar för att ge blod?


nej verkligen inte. och det tycker inte jag att man behöver få heller! man kan rädda så många människors liv genom att dela med sig av sitt blod. det tycker jag räcker gott och väl. det man får är någon slags premie eller något t.ex bok, handduk, mugg m.m

söndag 2/10 2011

lite snabbt om vad som har hänt
fredags: var jag med andreas. vi var hemma hos falle på kvällen och drack lite och hade jätte trevligt! :) tackar för en trevlig kväll där! efter de gick jag och andreas hem och sov.


lördags: var först på min vackra marias bröllop. ååå det var så himla fint. maria var så himla vacker ochy man såg på både henne och markus hur lyckliga dem är. (bilder från bröllopet kommer upp när ellentin har laddat upp dem på dator) Efter bröllopet gick jag ned på stan och åt lite lunch snabbt och sen tog jag bussen ut till allians hallen och kollade på andreas innebandy match. falle var inte med och spelade så fick sällskap av honom på läktaren. efter matchen åkte jag och andreas hem och gjorde oss klara sen åkte vi in till stan på 120 års fest :) hade en jätte trevlig kväll där också med familj och släkt :)


söndags: idag vaknade jag och andreas vid 11 tiden. vi gick upp, duscha och åt frukost sen skjutsade han hem mig. andreas skulle på paint boll med laget och jag skulle på lillebrors match.


Nu väl hemma igen efter allt så ska jag ta ett varmt bad. andreas kommer snart och sover kvar :)

RSS 2.0