naglar

har äntligen fått hem massor av spännande nagel saker.
nu blir det nya tag och nya expriment :)

älskar make up store


17.43 en fredag kväll

nu sitter jag hemma hos andreas. vi har precis ätit tacos till middag och haft en trevlig stund med hans familj. jag tror vi ska vara hemma hela kvällen för att dem håller på att göra om ett rum så de ska målas, tapetseras och läggas golv. innan jag åkte hit fixade jag naglarna på mig själv. ganska enkla just nu. körde dem genomskinliga naglarna och har målat naglellack så jag är fin inför bröllopet imorgon. :)

she´s got the look

FÖRE

 

EFTER. vad tycker ni?


never back

tänkte skriva ut liten känsla eller vad man ska kalla det som jag har innom mig nu. ni får gärna komma mer era synpunkter på det hela.
hela grejer handlar om vänner. jag själv är ganska så "trött? less?" på att bara få skit tillbaka av vänner man har ställt upp för. man kämpar och kämpar för att andra ska ha det bra och framförallt må bra, men om man bara får skit tillbaka sen då, är det ens värt att fortsätta lägga ner energi då?  Det jobbiga är när man vet innerst inne själv hur mycket man har gjort för en person men att den inte är ett dugg tacksam, utan "glömmer bort" allt som den någonsin fått. Är den vännen ens värd att kallas vän då?
Innerst inne så vill jag inte bry mig, jag vill bara strunta i det, låta det vara ochhålla fast vid det jag tycker som är att : det är dens misstag, dens förlust och den som förlorar på det hela. för jag vet att jag är en kanon vän!
men samtidigt så vill man ju inte bråka. man vill bara ställa allt till rätta för att jag mår dåligt av det också. även om jag inte har gjort fel så kan jag säga förlåt för att jag vill göra det som är rätt. Man har inte alltid orken till allting, jag tror aldrig man har det och kommer aldrig att få det heller.

just nu..

just nu så sitter jag i mitt rum, lyssnar på musiken som dunkas från lillebrors rum och lägger fram saker jag kommer på att jag ska ha med till andreas. det är bröllops kläder, andra kläder, fest kläder m.m mycket packning. tänkte att jag ska exprimentera lite med håret och se om jag kommer på någon frisyr jag kan tänkas ha imorgon på bröllopet. får vell se vad jag kommer fram till (självklart lägger jag upp bilder)

slutet på veckan, början på helgen

godmorgon. har vaknat ett antal gånger under morgonen när familjen har gått upp, åkt till jobb, stan m.m men nu har jag gått upp och har precis ätit frukost och tagit medicin. ska alldeles strax pröva göra en frisyr inför bröllopet imorgon, sen duscha och plugga. väntar på posten eller ett sms... hatar att bara sitta och vänta! senare kommer andreas hit och hämtar mig (längtar efter min finiskille) och jag kommer sova kvar i storvreta :)

i was born to make you happy

sen jag bloggade sist har jag pluggat hela eftermiddagen och även varit ute och övningskört i 2 timmar :) nu är jag hemma igen och ska fortsätta plugga lite och fika med familjen. försöker verkligen nu, det är jobbigt men jag hoppas att det ska gå!

för idag har det varit en bra dag

idag känns det som att det har varit en ganska bra dag (änsålänge och får hoppas att det fortsätter) började med att jag vaknade upp hos andreas, åt frukost och tog bussen in till sjukhuset, blodgivningen. efter det tog jag en promenad ner på stan, gick till apoteket och satte mig på wayne´s i forum gallerian och tog en lunch, macka och kaffe. satt där ett tag och spanade runt lite och bara tog det lugnt. jag tycker det kan vara ganska kul ibland att bara sitta och kolla på folk, flera som brukar göra det kanske? Efter en lång stund där gick jag vidare till Balders dagverksamhet där mormor jobbade idag. umgicks med dem äldre och fikade tills mamma kom och hämtade mig :) känns skönt att jag bara har tagit det lugnt idag, och det ska jag fortsätta med hade jag tänkt. ska alldeles precis ta en dusch och sen gå ut och gå lite och ta med mig kameran. det är ju ett underbart höstväder idag och perfekt att fota lite i! jag hade hoppats på att mina nagel saker skulle komma hem idag men får hoppas på att dem kommer imorgon istället.

onsdag

dax att åka. kanske bloggar senare!

jag tror du söker efter mer än du ser

nu har jag duschat och håller på att fixa till mig lite snabbt och lätt. har beslutsångest om jag ska köpa ett par skor jag hittade på stan eller inte.. gahhh. spendera eller inte spendera? spenderade över 500kr igår för jag beställde hem nya nagel saker så att mina kunder kan få ett större urval + att jag ska kunna öva upp mig mer.. aja får se hur jag gör. ska försöka hinna lägga upp bilder också på dagens outfit :)

get the look

godmorgon. vaknade för en liten stund sen av att mamma och mormor kom hem. så nu har jag precis ätit frukost och ska lägga mig i ett varmt bad. efter de ska jag klä på mig och göra mig klar och packa för att sen ta bussen in till älsklingskillens jobb. Ska sova i storvreta ikväll, äntligen sov sällskap! måste ta det lugnt inför morgondagen eftersom jag ska till sjukhuset då. inget stressande. här kommer lite grejer som jag har inplanerade resten av veckan. men listan kan både fyllas på och tömmas.
onsdag
[] ta ett varmt bad och göra mig klar
[] åka in till stan till finkillen
[] köpa skor?
[] sova i storvreta
torsdag
[] åka in till sjukhuset
[] köpa skor?
[] plugga
fredag
[] vara med andreas
lördag
[] maria&marcus bröllop!
[] andreas innebandy
[] 70års fest

svar på kommentar

Anonym om hemligheter och stora saker på gång, jag längtar!:
ser ut som några ljus?

kan säga att det är fel tyvärr ;) fortsätt gissa!

naglar en tisdag kväll

hade en nagelkund som kom nu på kvällen. har även beställt hem lite nya roliga dekorationer som kommer på posten om några dagar, spännande! här är resultatet av kvällens jobb.
efter att kunden hade åkt så gjorde jag lite naglar på mig själv också eftersom det är lite festligheter till helgen. fick sällskap av familjen i köket och det slutade med massa skratt och skoj. :)
och dessa bilder får avsluta denna dag. imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. tänkte gå ut och promenera lite och plugga. sen på kvällen kommer min absoluta favorit kille hit och sover<3  Godnatt

hemligheter och stora saker på gång, jag längtar!

vad tror ni att det kan vara? ;)

shopping i höstvädret


fight for you

och såhär fick jag se ut under dagen på stan

run every time

hade satt klockan på 8 imorse man vaknade tidigare så jag gick upp redan halv 8. fixade mig iordning, åt frukost och cyklade till bussen. hade körlektion i nästan 2 timmar och sen blev det en runda på stan :) fick med mig lite smått hem + att jag har hittat ett par skor jag vill ha men inte köpte, kanske köper dem på torsdag. För då ska jag in till sjukhuset. Senare idag kanske det kommer en nagelkund, ska höra av mig och kolla lite om det. annars har jag inga speciella planer.

hösten 2011


fler bilder från Spanien


words

pluggat, sovit, pluggat, kört, pluggat. där har ni min dag sammanfattad i ord. jag har precis pratat med andreas i telefon :) nu ska jag gå och ta ett varmt bad. och självklart tänkte jag blogga mer där. vad sägs om lite snygga höst tips?

spell it out

godmorgon. bloggade ingenting igår så tänkte berätta lite om gårdagen. vaknade hemma i storvreta med världens finaste vid min sida. vi gick upp och duschade i väntan på att björn och helene skulle komma hem (de var och handlade) när de kom hem åt vi lite frukost, kollade på tv och bara tog de lugnt. dax för andreas att bli frisk nu tycker jag :) så vi tog de lugnt. senare åkte vi hem till mig, satt ute i köket och pratade medans mamma och mormor gjorde mat, var ute och prata med pappa och lillebror. vi åkte fram till affärn och köpte lite gott inför kvällen också, då träffade vi på Hille så vi pratade där ett tag också. resten av kvällen så var vi hemma, åt middag och myste i mitt rum och kollade på filmer. det är så skönt att bara ta det lugnt ibland, speciellt söndagar.
imorse vaknade vi vid 04.45 då andreas skulle upp inför jobbet. jag följde med honom upp och drack te och gjorde honom sällskap vid frukosten. gick och la mig igen sen när han åkt och nu vaknade jag för ett tag sen. saknar honom redan och som vanligt blev det tomt i sängen när han åkte. känns som att sängen växer 3m åt alla håll då man lägger sig ensam igen.. idag har jag inga planer på vad jag ska göra så vi får se vad som händer. nu ska jag försöka äta någon liten frukost/lunch.

you walk alone but you can always dream away

som ni kanske vet har jag en passion för inredning, vit inredning och lite äldre schabby chic stil. är verkligen svag för det. just nu är hela mina rum vita skulle jag vilja påstå, så ni kan ju tänka er hur det kommer se ut när jag flyttar hem ifrån. men nu var det inte det jag skulle prata om utan jag tänkte visa bilder på min nya stora ljuslykta som jag pratade om. fick en lite idé för ett tag sen som såg helt underbar ut i mitt huvud, och nu har jag förgyllt den. har köpt på mig grejer till det under en tid nu och nu är det äntligen klart, så här kommer bilderna, hoppas ni tycker om det lika mycket som jag gör!

no matter what i say

som jag skrev tidigare fick jag emd mig ett par jeans hem från stan i fredags, älskar dem!

a dream for the weaker

gick upp vid 8 imorse och åt frukost med familjen. sen skjutsade dem in mig till jobbet och de for vidare till knivsta. Det gick bra att jobba idag och det rullade på som vanligt, hade en del kunder ändå även fast det var lördag :) kan vara eftersom det har varit löning. Blev hämtat av mamma efter jobbet och då åkte vi hem och fikade. Senare kom andreas och helene och hämtade mig. nu sitter jag hemma i storvreta och tänkte blogga lite medans andreas sitter och skakar på stolen när han spelar... tror vi bara ska vara hemma ikväll så det kanske blir mycket bloggande vem vet. imorgon är det söndag, alltså vilo dagen. jag har bestämt mig för att jag ska ta det lugnt HELA dagen och bara ta minuterna som dem kommer. låter inte det underbart?

friday

igår var jag som sagt på storvreta match med andreas, falle och Björn. en bra match som resulterade i seger till storvreta! åkte med hem till andreas och sov kvar där sen :)
imorse vaknade jag som vanligt när andreas skulle gå upp till jobbet. fick världens bästa och underbaraste kram och pussar innan han åkte, och åååå vad jag behövde det. idag har jag och andreas 11 månader tillsammans :) tiden går verkligen fort kan man säga. idag tog jag bussen ned på stan och gick omkring och kikade lite med lillebror :) köpte med mig ett par jeans hem och bjöd lillebror på lunch :) nu väntar jag på att julia ska komma och hämta mig så ska vi åka till gränby och kika lite ;) farligt med shopping. hörs senare när jag kommer hem. ska vara hemma hela kvällen eftersom att jag jobbar imorgon. men som sagt jag skriver senare och lägger in bilder

tiden är kort

hiinner inte skriva mer idag än detta, ska iväg på innebandy. storvreta - sirius!

I´ll fight for you

What They say, it don’t even matter
They don´t really understand
Without each other we are barely breathing
Let´s get air in these hearts again
Cause I don´t wanna see you cry



här kommer en önskan från en läsare, att lägga in fler spanien bilder

lite fler bilder från spanien. kan fortsätta ladda upp flera en annan dag :)

like i never been hurt before

och ja jag lever.. skrev inget i bloggen igår pga att jag jobbade hela dagen. 09.00-18.00 och efter det kom andreas och hämtade mig från jobbet. vi åkte hem till storvreta lite snabbt och sen hjälpte vi till att köra möbler till sofias lägenhet. jätte fin och mysig lägenhet! nu vill jag också flytta till något eget..
vaknade vid 2 tiden i natt av att andreas skulle upp och jobba. dem skulle börja 3 inatt så han fick ju gå upp tidigt, stackarn :( tycker han är så duktigt som orkar upp och jobba. somnade om när dem hade åkt och vaknade i omgångar under morgonen. 5..7...10. har inte gått upp ur sängen än. mår inte så jätte bra idag. vet inte varför.. idag är jag ledig från jobbet iallafall, imorgon också. men på lördag jobbar jag igen.. tycker det är så skönt att få jobba, jag blir galen av att bara gå hemma. längtar också tills det nya kör igång... lite hemlis än så länge!
men nu ska jag fortsätta kolla på tv och skaffa krafter till att gå upp ur sängen, duscha och gå ut och gå.
en bild från förra året..

som jag hade dig förut

och nu var man äntligen hemma från jobbet.. pappa och jag övningskörde lite i stan och sen körde jag ut till Bellis och hälsade på Linda! Fick även med mig en super fin lyckta hem. (tar kort och visar när den är iordning gjort som jag tänkt). har precis ätit lite spagetti och köttfärssås och ska nu snart ta mig ett bad. sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film innan det är dags för att gå och lägga sig. bäst att lägga sig i tid eftersom det är en stor dag imorgon. jag längtar!

Tisdag, från jobbet

hej allihopa. har inte kunnat skriva tidigare idag eftersom jag jobbar (vilket jag gör nu med) det har gått jätte bra än så länge idag dock är det VÄLDIGT lungt så finns inte så jätte mycket att göra. louise har varit mitt sällskap idag. stackarn har skadat knät så hon kan inte göra något :( men socialt sällskap är alltid ett +. De visa sig att jag får hoppa in och jobba imorgon också. pengar pengar.. Nu ska jag alldeles strax gå ut och börja plocka ihop lite inför stängning. och efter jobbet kommer pappa och hämtar mig och vi ska övningsköra! :) ska åka ut till Bellis hade jag tänkt och hälsa på min pärla Linda<3

hörs mer hemma. kram kram!

monday 19/9

godmorgon/god förmiddag. igår kväll låg jag och andreas och kollade på film under kvällen. Vi kollade på Thor (rekomenderar den filmen) imorse vaknade jag 5 då björn skulle väcka andreas. men han var nog ganska trött efter cupen eftersom han inte vaknade på en gång, så jag fick väcka honom lite försiktigt. efter att dem hade åkt till jobbet somnade jag om ganska snabbt igen och vaknade inte förns 10. jag sover som en liten prinsessa hemma hos honom :) hehe. medans jag väntade på att mamma skulle sluta jobba så städade jag igenom andreas rum. dammsög, damma, plocka rent i hyllor/skåp, så nu är det rent och fint igen! vilket jag tror uppskattas :)
kom hem för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och kollar lite på couger town, funderar på att försöka sova lite. är lite trött i huvudet, kan vara på grund av vädret.. och mitt humör slog precis om från jätte glad till irreterad och ledsen så nu måste jag sluta skriva...

sometimes it´s hard

sista inlägget för denna dag innan jag ska gå och lägga mig.. dagen i allmänhet har varit rätt okej. har varit hemma och tagit det lugnt hela dagen, ätit frukost med familjen som jag inte har gjort på ganska länge, umgåtts med lillebror och kollat på lite film och annat. följde även med mamma på eftermiddagen och hejjade fram freddans (eller tuvan som han kallas) lag på movallen, matchen slutade med vinst, 5-3. När jag kom hem var andreas på uppfarten och skulle hämta mig, hjärtat slog frivolter i bröstet när jag såg honom. är det möjligt att man kan älska en människa såhär mycket? är det verkligen möjligt? Nu sitter jag iallafall hemma i storvreta och ska snart kolla på film och sova.



[x] göra slingor på lillebrors hår
[] beställa hem en grej - ( hittade inte det jag sökte )
[x] duscha och göra mig iordning
[x] följa med och kolla på lillebrors match
[x] förhoppningsvis träffa andreas






lite fotning


ändrade planer

helt ändrade planer idag. blev inte riktigt som jag planerat, inte alls. resten av dagen blir la ungefär såhär.
[] göra slingor på lillebrors hår
[] beställa hem en grej
[] duscha och göra mig iordning
[] följa med och kolla på lillebrors match
[] förhoppningsvis träffa andreas

morgonens/dagens outfit


who you are

godmorgon. vaknade för en timme sen, har legat och myst i sängen sen dess och bara kollat ut genom fönstret. nu känns det verkligen som att det är höst. frosten ligger på backen tidigt på morgonen, träden börjar skifta färg och värmen har slagit om till kyla. det gör inte mig så himla mycet egentligen, jag tycker det är riktigt mysygt med höst och vinter. man får ta fram alla mysiga varma kläder, sitta inne med tända ljus och massor av annat.
Dagens planer är ungefär att jag först och främst ska äta lite frukost nu. efter det ska jag höra av mig till jullan och kolla hur det blir idag, mycket möjligt att det blir fyrhjulings körning. senare ikväll kommer andreas och hämtar mig.

en fråga till er läsare

Varför har man en blogg? Varför har just du blogg?
enligt mig: har man inte en blogg för att kunna skriva av sig? ska man inte skriva uppdatering ofta och rosa sina läsare? man behöver ju inte berätta om sitt liv utan man kan ju skriva om annat som t.ex mode. jag tycker det är lite små kul att läsa dem som skriver att dem inte har tid att blogga och sånt, men varför har man då en blogg?? ta bort den istället för att den ska skräpa. i min blogg skriver jag gärna lite om mitt liv, mina tankar och funderingar, lite tips, vad jag köper och andra saker. en blogg är ju en lite modernare veriation av en dagbok.

Vad tycker du?

nya naglar


all that we see


jag kommer, jag är nästan där

har precis fått i mig en liten pizza bit och ett stort glas apelsin juice och kollar på idol. har inte så jätte mycket att göra nu på dagen så jag har inte riktigt berstämtmig än för vilka sort naglar det får vi la se sen helt enkelt. sitter och håller tummarna nu också inför andreas match, han lovade att ringa direkt efter matchen, hoppas dem vinner!

your beautiful to me

blir ett sent godmorgon från min del till er. jag vaknade för någon timme sedan men har inte velat gå upp ur sängen eftersom jag har haft huvudvärken som legat och smygit på mig igen. men nu är jag uppe iallafall och allting känns lugnt. har inte fått så jätte mycket sömn inatt, har mest kollat igenom på några filmer, kunde inte sova helt enkelt. hade en stor oro i magen som inte ville försvinna. Andreas ringde för ett tag sen iallafall så det känns ju bra.. dem hade förlorat sin första match och skulle spela sin andra nu vid 2 tiden. håller tummarna här hemma!
bilden är tagen från förra vintern 2010. och vet ni en sak? Jag längtar tills vintern ska komma nu!

vart jag mig i världen vänder står jag där med tomma händer

har inte bloggat alls idag eller knappt suttit vid datorn på grund av att jag vaknade tidigt imorse med den hemskaste migränen på länge. tog ett tag inne jag fick i mig alvedon efter ett antal spyor (jag vet inte så mysigt kanske) Vid 1 ungefär kom jag upp ur sängen iallafall. tog ett varmt bad och efter de gick jag över till julia. har varit hemma hos hennes pappa och ätit middag nu ikväll, väldigt trevligt och gott! nu är jag hemma och kollar på tv med mamma. blir en lugn kväll ikväll. men imorgon ska jag ut och äta med mina tjejer <3
andreas åkte till Falun idag, hoppas tiden går snabbt så han kommer hem igen.. längtar verkligen tills han kommer hem.

i be there when no one´s around

Idag är det torsdag och jag håller på att bli galen för att jag inte jobbar. jag måste jobba, det är ett måste! jag blir helt tokig av att bara vakna upp på morgonen och veta att jag inte har något att göra idag.. jag längtar längtar och längtar ännu mer tills om 4 veckor. jag erkänner att jag räknar ner, veckor, dagar, till och med timmar.. ett tecken på att man har för lite att göra?
igår tog jag bussen in till stan och kikade runt lite innan andreas slutade jobba. åkte med honom och björn hem. väl hemma beställde björn mat och vi låg och vilade lite. förstår ju om andreas är trött efter jobbet, det skulle jag också vara. senare åkte jag och andreas in till gränby och kikade lite. resten av kvällen bestod av film, och gud vad skönt det var att ligga och ta de lugnt och bara slappna av. tyvärr kommer jag inte få träffa älskling förns på söndag (pain) eftersom han har träning ikväll och på fredag drar han iväg på innebnady cup i Falun. men på söndag kommer han iallafall hem så han är ju inte borta jätte länge, men ändå.. dem dagarna räcker gott och väl. känns toppen att det är så bra mellan oss, båda är lycliga och det märks. finns ingen annan som jag tycker om så mycket som jag tycker om min andreas, älskar honom :)
Nu ikväll ska jag faktist på bilbingo :D super duper kul enligt mig! var ett tag sen jag var på det, önska mig lycka till!

14 September

Godmorgon. har sovit otroligt dåligt i natt. tog ett tag innan jag kunde somna igår och sen har jag drömt hela natten.. men nu är jag vaken iallafall. har precisn ätit lite frukost och sitter just nu och kollar på grey´s anatomy, finns inget program jag tycker mer om än just det. dax att köpa alla säsonger kanske? efter det ska jag iallafall göra mig iorning, duscha och lite sånt för att åka in till andreas jobb senare. Ikväll ska jag sova kvar i storvreta (äntligen) så slipper sova själv ikväll. ser dock inte fram emot helgen.....

Be thankful for what you have


kommentar

-- om dagens outfit:
supersnygg tröja ! var kommer den ifrån ?
Tack så jätte mycket kul att du gillar den! Tröjan kommer ifrån BikBok, vet dock inte om dem har dem kvar längre. Men alltid värt att kolla! :)

kommentar

Anonym om smått och gott som nu mera ägs ut av mig:
Får man fråga vart ljuslukterna kommer i från :)
absolut får man fråga det svarar mer än gärna! :) ljuslyktorna jag köpte kommer i från Fullerö handel utanför storvreta. men jag vet att dessa ljuslyktor finns i massor olika modeller och på olika ställen, bland annat Myrra, Hemtex, Thuns m.m :)

smått och gott som nu mera ägs ut av mig

ljuslyktor och ett glas fat, nya favoriter hemma hos mig,  35:-,25:-,45:-,79:-
naturvit tunika i lite schabby chic,  199:-
självbiografin om Magdalena Graaf,  75:-
high light,  155:-
4 stycken stora vita kaffe muggar,  15:-/st

mys dag med kanon bruden

börjar med och säga hej till er allihopa :) idag var jag upp tidigt imorse, vaknade redan vid halv 8 men gick inte upp förns 8 tiden. gjorde mig iordning och åt frukost med mamma (som började senare idag) och tog sedan skjuts av henne in till stan. Sen tog jag bussen vidare till gränby där jag blev upphämtad att min underbara och eftrelängtade Linda Nonnen! ååå vad jag har saknat den tjeje otroligt mycket så det var så skönt att äntligen träffa henne!!! Först och främst så åkte vi till grollen då vi tänkte hälsa på ellen & sigrid, men när vi kom dit visade det sig att båda två var lediga... Så då åkte vi vidare till Chilli istället. efter de åkte vi och hälsade på i skolan där vi träffade massor av människor och lärare. pratade med Maria ett tag och även Marie var där idag :) efter de åkte vi och käkade lunch och sedan for vi ut till Fullerö. där gick vi ett bra tag och myste och kollade på massa fina saker :)
efter det drog vi vidare till city, sen grändby igen och sen Ikea. Fick med mig lite olika grejer hem som jag kan ta kort på och visa sen :) har iallafall haft en underbart mysig dag med linda!
en bild på mig och Linda från Hollands resan med skolan.

Spanien bilder


hemma från Spanien

hej allihopa. I lördags natt vid 11.30 ungefär landade vi med planet på arlanda, hemkomna från Spanien. Jag har haft en underbar vecka i spanien med min andreas och hans underbara familj. Dagarna har bestått av sola, bada, shoppa, äta, promenerat och annat spännande. Jag längtar redan tillbaka dit men det är även skönt att vara hemma igen. Men det är ju kanske inte så långt kvar tills nästa äventyr (vi får se helt enkelt, säger inget mer om det)
har tagit över 200 bilder med kameran och håller just nu på att ladda upp en del inne på facebook. Kommer ladda upp några bilder här lite då och då men dem flesta hittar ni inne på min facebook helt enkelt. jobbigt att det tar sån tid att ladda upp bara...

hur som hellst så kom vi hem i lördags natt. då åkte vi direkt hem till storvreta och gick och la oss. Igår åkte jag och andreas hem till mig och hälsade och jag fick packa upp allting. på eftermiddagen åkte han eftersom han hade match igår men han kom tillbaka igen på kvällen. Då visade vi mamma och pappa massa bilder från spanien sen hade jag och andreas film mys hela källen och kollade på nya Pirates och tänt massa ljus, underbart!! hade dock lite svårt att somna igår kväll eftersom jag sov ensam, lite ovant efter att ha sovit tillsammans med andreas i 9 nätter irad.


Imorse vaknade jag först vid 8 tiden då lillebror väckte mig, sen somnade jag om och vaknade inte för ens 12 tiden, skönt att få vila ut en del. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, läsa lite skulle jag tro men har egentligen ingen ro till det men måste... det är så tråååkigt att bara vara hemma och inte ha något att göra. alla jobbar... jag vill börja jobba igen nu nu nu nu nu!


smiling back at me

Godmorgon. har sovit helt okej inatt, tog lite tid att somna och tyvärr så vaknade jag ganska tidigt. hade behövt sova.. Nu har jag ätit lite frukost och ska strax duscha och packa klart allting inför resan, för mitt schema är fullspäckat nu!
Idag ska jag packa klart allting och ställa fram alla grejer. sen senare ska jag ta bussen in till stan och växla pengar, köpa de sista inför resan m.m sen ska jag träffa ellentin och erik! och det behöver jag! Dem skulle ta med mig på någon grej är inte helt säker på vad det är än, sen sover jag kvar hos ellentin och erik.
Imorgon åker jag och ellen in och hälsar på i skolan, ska bli så kul! sen när mamma slutar så hämtar hon mig och skjutsar ut mig till storvreta.
Hoppas verkligen att dagarna går snabbt för nu vill jag åka till Malaga :)

RSS 2.0