godnatt

har försökt sova sen jag slutade prata med andreas för nå timmar sen.. de går verkligen inte. håller på att få mer panik. jag behöver honom ;( men ska släcka ned datorn nu iallafall så jag säger godnatt här.. kommer antaligen inte blogga imorgon eftersom jag har praktik och jobbarm skulle vara om de blev efter jobbet men vi går se. Godnatt

svar på fråga

Svar på frågan: Tröjan är faktist inte min egentligen utan de är min älskade andreas tröja som jag har tagit hem, hihi! Men den är från Jack&Jones :) Mysigast att använda pojkens kläder ju, älskar de!

Vem längtar inte..

Vem längtar inte tills sommaren kommer och Motocrossen drar igång igen på allvar? De finns inget som är så härligt att stå på en stekhet bana en sommar dag, känna hur solen bränner på kroppen och höra hur hojjarna låter när dom kör längs banan. ÅÅ vad jag längtar! Och iår hejjar vi fram kusin igen, hoppas han håller SM guldet
Fille, kusin Mackan och kusinbarn Wille efter prisutdelningen SM Finalen 2010

när rädslan inte försvinner ur kroppen hur mycket man än försöker..

panik ånget frustration



Måndag 28/2 2011

Har precis fått igång min tv i sovrummet, gud så skönt! Nu kan jag ligga i sängen och kolla och behöver inte sitta inne i mitt vardagsrum och kolla. Lyx! har precis målat tånaglarna och ska nu måla resten. Är lite små trött just nu, depprimerad också. Usch! Hoppas de går över.

take my hand

I just want to make you proud I’m never gonna be good Enough for you



get on the floor

Nu är jag äntligen hemma efter en skön dag i skolan. kändes som att dagen gick tok snabbt faktist. Var och hämtade ut tapet med ellen på lunchrasten innan psykologin. efter den lektionen var de idrott som gällde och idag gymmade vi på Actic, otorligt skönt! bastade en stund efter också, rena himmelriket. Nu är jag hemma och har precis lagt mig i ett varmt bad, pratar lite med älsklingen också (som jag saknar otroligt mycket redan) hoppas på att träffa honom någon dag i veckan. känns som en evighet om jag ska behöva vänta ända till helgen..
Imorgon är det praktik som gäller. Börjar 09.30 och slutar 18.00 beroende på hur mycket det är att göra. Ska även jobba efter praktiken också med städfirman så de kommer bli en sen dag imorgon! kommer la komma hem runt 21.00-21.30 om jag har tur!
funderar på om jag saknar mitt bruna hår eller om jag trivs i de svarta?

i just can´t take it again and again and again

Godmorgon allihopa. De var verkligen en seg morgon imorse. hade stora problem med att ta mig upp ur min varma säng, för vem vill gå upp till kylan när de är så skönt i sängen? Inte jag iallafalll egentligen, men man är ju tvungen. Sitter iallafall i skolan nu. Skriver lite på en engelska uppgift men de går inte direkt bra, vart är ellentin!?  Dagens lektioner är iallafall:
Engelska B
Psykologi
Idrott B
för er låter de kanske som jätte lite lektioner och att de går snabbt, men de gör de inte. har engelska fram till lunch, efter de är det psykologi till klockan 1 och då är de vara att fara vidare till idrotten på Actic! På dagens schema är de styrke träning som gäller, ser verkligen fram emot de!
Efter skolan ska jag försöka få med mig ellentin på stan en snabbis och fixa en sen, sen beroende på vad klockan är ska jag gå och kolla upp en annan rolig sak, hoppas de kommer att gå bra :) annars har jag inte så mycket andra planer för idag. Läsa lite när jag kommer hem iallafall men de är inte direkt ansträngande så.
låg och tänkte länge igår natt och jag kom faktist på att det bara är ynka 3 månader kvar tills jag tar studenten.. 3 månader!! förstår ni att de är inte länge alls?! var av de är lov, lovdagar, studentskivor och massa annat skoj som händer den tiden. De är helt galet vad tiden går snabbt. Snart är skolan slut för mig, jag kommer inte behöva gå i skolan igen om jag inte vill. ingen skola mer.... känns lite sjukt. Kommer faktist sakna skolan grymt mycket. tiden här på Uppsala Praktiska gymnasium har varit helt galet underbar, men de ska bli skönt att få komma ut i arbetslivet, få ett jobb och gå ännu mer frammåt i livet. Hoppas att studentmössan kommer snart vilket den borde göra.

imorgon börjar allvaret igen

Har inte bloggat på hela dagen för att jag haft annat för mig. Pappa skjutsade mig till Andreas imorse, sömntutan hade inte vaknat än när jag kom så han fick vakna mysigt iallafall :) hihi. Vi åkte hemifrån honom vid 12 eftersom han hade samling vid halv 1, han spelade med DIV 1 idag. Eftersom matchen inte började förns 14 så var de ju lite dö tid, så jag följde med björn och helene (svärföräldrar kanske man kan kalla dom xD haha) till Ikea. Efter de hämtade vi Sofia och Jacob sen blev de match! Tyvärr blev de förlust idag men andreas var jätte duktig! Hoppas att de blir en bättre match nästa gång.
Resten av kvällen har spenderats hemma hos älsklingen. Vi har ätit god mat, kollat på fotboll, solsidan och haft mysigt. Var verkligen jobbigt när jag åkte där ifrån, ville ju vara kvar men kunde inte.. kommer kännas tomt inatt :(
Imorgon har jag skola igen, kommer få tillbaka psykologi provet jag skrev innan lovet, hoppas på ett bra resultat där! Annars är de engelska B som gäller och idrott.
Hörs imorgon!

dance alone

ligger just nu i min soffa o kollar på melodifestivalen. är ganska trött och allmänt irreterad just nu, orkar inte!! ska gå ut i köket och slänge ihop en kladdkaka eller något eftersom jag är så sjukt socker sugen. längtar tills imorgon då jag får träffa andreas igen, önskar jag fick sova med honom inatt :(
vad tycker ni om melodifestivalen då? själv tycker jag att denna gång när dom är i malmö var alla bidrag ganska bra iallafall. :)

on the floor

Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos Nino med Andreas och pojkarna. Satt och drack en del och bara chillade, minns inte vad klockan var när vi kom hem. Vaknade imorse och hade världens migrän, bakis som tusan. men sånt får man ta ibland! myste med älsklingen i sängen, de finns inget bättre än när han håller om mig på morgonen när man vaknar, underbart! Nino kom och hämtade upp oss. grabbarna skulle iväg på äventyr och jag skulle jobba. Kom hem för en liten stund sen, är helt slut!
Kommer antaligen vara hemma ikväll skulle jag tro. är sjukt trött och fortfarande bakis :P kommer hit lite folk ikväll och fikar vad jag vet. Så kan va trevligt att sitta och vara social också.
Imorgon har älsklingen match med div 1, självklart att jag ska dit och kolla. hoppas de går bra :)

what the hell is going on

where are we?
what the hell is going on?
the dust has only just begun to form
crop circles in the carpet
sinking feeling
spin me round again
and rub my eyes,
this can't be happening
when busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy
hide and seek
trains and sewing machines
all those years
they were here first
oily marks appear on walls
where pleasure moments hung before the takeover,
the sweeping insensitivity of this still life
hide and seek
trains and sewing machines (oh, you won't catch me around here)
blood and tears (hearts)

tt

när man har allt man någonsin kunnat önska sig & drömmen är verklighet


one day i turn around

byxleggins - vila
långt linne - h&m
kort tröja - h&m

you can look and you will find me

fick med mig lite grejer hem idag iallafall :)

wings of a butterfly

Har haft fullt upp hela dagen. Började med att jag vaknade 5 imorse då andreas gick upp för att åka och jobba, men som tur var somnade jag om när han hade åkt. Vaknade åter igen sen vid halv 9, då var de dax att gå upp och göra sig klar! 09.38 tog jag bussen från storvreta in mot centralen där jullan hämta upp mig. sedan bar vi iväg på våra små äventyr. Först åkte vi till Barkarby och kollade runt där. var typ inte en kotte där så långt ögat kunde se, antar att de är för att lönen inte kommer förns imorgon. Jag hittade iallafall ingenting där.
Efter Barkarby åkte vi vidare till Eurostop. Vi var inte där så himla länge, men efter de åkte vi vidare till Märsta och fikade hemma hos Jullans Morfar. trevlig kaffe stund med massa prat.
Mot 3 tiden åkte vi vidare till butiken och träffade jullans morbror. vi var där ett bra tag och kikade runt, prövade kläder och snackade. Efter de drog vi vidare till Uppsala och gränby centrum. Gick omkring och kikade där. stannade även till och pratade med Pauline inne på Gina tricot :) har inte träffat den tjejen på ett bra tag nu så var verkligen kul att träffa henne igen :)
Nu sitter jag hemma. åt för en liten stund sen och badar just nu. Kvällen kommer bli lugn för min del. Ska nog faktist gå in till lillebror snart och nörda mig inne vid xboxet, underbart!

23

4 månader <3

Jobb

klockan 8 imorse var jag hemma hos chefen och vi bar iväg och hämta sandra sen blev de fullt ös med jobb. de har gått bra idag, men ovant . är inte van med att jobba dagtid så de är ett annat tempo, men bra gick de iallafall. Vi var och käkade lunch på Ikea vid halv 2 tiden typ, efter de var de ännu mera jobb. Kom hem för en liten stund sen bara så nu är man ganska trött. har precis lagt mig i ett varmt bad och försöker slappna av lite, vilket behövs eftersom man är så uppe i varv hela tiden.
Imorgon ringer klockan 07.00 och jag ska vara hos chefen vid 07.30, sen blir de jobb! Har flera ställen imorgon än vad vi hade idag så kommer kanske bli senare imorgon skulle jag tro. men det där vet man aldrig utan de kan ändra sig helt under dagens gång.
Orkar inte lägga upp en bild på outfiten för de är bara jobba kläder xD Monas städ tröja, Monas stöd tjocktröja och mjukisar!

feelings

en gång ja, två gånger och jag blir ledsen. de kan jag inte rå för. sen att man inte blir accepterad med sina känslor det river ännu mer i hjärtat. känslor kan man inte rå för. och jag tänker vara ärlig så är det bara.
känslor är känslor...

måndag och jag har sportlov

som ni ser i rubriken så är de ju måndag och första fagen på sportlovet. Idag är jag ledig :) sov hos andreas så sitter här hemma nu, har precis gått upp. Älskar att sova i hans säng, men lite trist eftersom han var tvungen att gå upp vid 5 imorse för att han jobbar, alla har ju tyvärr inte sportlov :/
min vecka:
Måndag: Sporlov, vara hemma och ta de lugnt och plugga lite
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Vara med Jullan kanske
sen helgen vet jag inte hur den ser ut än. vi får se helt enkelt

You're living in the dark Where no one can see your tears

Godmorgon allihopa. Igår åkte jag och andreas hem till mig och åt tacos med familjen, där vi även tillbringade resten av kvällen och natten. Jag hade hur mysigt som hellst. Dock så var älskling en aning mallig och retsam hela tiden delvis för att han slog mig i kort, haha men sånt får man ta! Hade iallafall en bra kväll. Vi sov även kvar hos mig.
Nu är vi hemma hos andreas igen. Björn och helene skulle ha bilen och vi ska snart bli upphämtade av jenny & falle eftersom grabbarna har match idag! Hoppas på en seger idag så håller tummarna. Kommer sova kvar här inatt med, tur de för vill inte sova själv idag
en mycket gammal bild på mig. var la kanske för 5-6 år sedan.

fan fan fan!


Fly away

Varför ska det vara så jobbigt med alla dessa känslor? Jag orkar bara inte ibland och bryter ihop totalt. Jag orkar itne gå och bära på allting jämt vilket jag gör, för jag vill inte säga något. men när jag väl inte orkar så kommer allting på en gång och det blir kaoz! Kan detta få ett slut? Jag saknar de gamla, men älskar fortfarande nuet.. Snälla försök förstå mig någon gång. Älska mig för den jag är..

Like a lady

Min dag har varit jätte dålig faktist. jag har brytit ihop ett antal gånger och gråtit och bara gett upp. De är tur att jag hade Ellentin och Sigrid som fanns där iallafall. Mår fortfarande inte på topp direkt men de är lite bättre. Ska skita i alla problem och alla bekymmer, jag orkar helt enkelt inte bry mig. jag bara förstör för mig själv..
har iallafall haft en mysig dag med ellen och sigrid. vi har uträttat massor av ärenden och myst. Har även druckit världens godaste kaffe, underbart! Det behövdes verkligen.
Just nu sitter jag i sängen och plattar håret. ska försöka orka fixa mig lite smått inför kvällen. Idag ska jullan firas! Vet inte vad jag ska skriva mer egentligen. Ska jobba någon dag nu i helgen också, antar att det blir imorgon. sen får vi la se vad som händer

just an illusion

Efter att ha hållt igång hela kvällen ska jag nu lägga mig i sängen, skriva in lite i min kalender och sen sova! är jätte trött och orkar inte hålla ögonen öppna. hoppas bara att man inte blir sådär super pigg som jag kan bli ibland. Imorgon blir de praktik och mys med Andreas och hans familj. Godnatt

my room

håller på och gör om lite igen. så nyare bilder innom kort!

här kommer outfit bild som ni tjatar om jämt, ska försöka få in en varje dag. men här är dagens!


Everybody dance now

Idag är det Onsdag den 16 Februari, tänk vad dagarna rullar på snabbt. Idag hade jag praktik. började som vanlig tid runt halv 10-10 tiden. Har varit en lugn och skön dag idag. Malin och jag skyltade om i hela butiken eftersom de var en del grejer som åkte iväg idag! Åå vad jag längtar tills vi får in vår leveranserna, kommer bli så härligt! Förhoppningsvis kommer dom ganska snart. Annars har vi fixat med massa bud, vattnat, kunder och fikat ;D Malin bjöd på semla , mastigt värre!
Var ner på stan efter praktiken och köpte färg, kreativa jenny är på gång igen! Vad tror ni jag ska göra denna gång?
IMORGON: Är det praktik igen som gäller. Jag längtar faktist efter att åka dit igen. trivs så himla bra med malin, och nästa vecka kommer marielle hem från thailand också ! :D Hur som hellst så har jag praktik imorgon, efter den ska Björn och Andreas komma och hämta upp mig, för imorgon ska vi på kalas! Danne fyller år :) Sen blir de nog att jag sover kvar hos Andreas skulle jag tro, får se hur det blir

när jag mår som bäst <3


tillbaka efter en skön helg

har inte bloggat eller suttit vid datorn på hela helgen. brukar nästan inte göra de alls längre på helgerna. Hur som hellst så lyckades jag ta mig in till stan i fredag på dagen tack vare olle och kotten. vi åkte till gränby och kikade lite, åt lunch och hade allmänt kul. Senare vid halv 2 - 2 tiden så kom andreas och björn och hämtade upp mig i stan för att sen åka hem till Storvreta. på kvällen var vi ett helt gäng som åkte och åt på Leonardos i lövstalöt, jätte mysigt! Efter de åkte alla tillbaka till Storvreta och tillbringade kvällen i en lokal. Tack för en trevlig kväll allihopa!
Lördagen så sov andreas och jag ut, riktigt skönt faktist. Vi gick sen upp och skjutsade falle & jenny till björklinge. På kvällen blev de match i Vattholma. Andreas och dom spelade oavgjort mot Loke, bättre än förlust iallafall! Efter de blev de hem och äta med hans familj och resten av kvällen blev de mys bara hos falle och jenny med chips och godis (sånna dagar behöver man faktist)
Idag har vi inte gjort något speciellt. vi sov ut på morgonen och kvällen blev de A-lags match på Fyrishov. Storvreta rent ut sagt slacktade Mullsjö med 12-1, haha underbart att se! Sen har vi myst massa hemma hos mig. Kommer kännas tomt att sova inatt utan andreas. Men som tur är får jag ju träffa honom imorgon! Och imorgon är det alla hjärtans dag också :)
men nu ska jag fortsätta att kolla på Wallander med min kära far sen ska jag sova. Godnatt!
jag älskar dig min andreas <3

snö kaos

Jaha och då var det snö kaos i hela Uppland. Jag sitter just nu i sängen och kommer ingenstans för tillfället. Bussarna sitter fast och dom viste inte hur dom skulle gå, de sitter fast bilar längs vägarna och det är inte plogat. Hur ska detta gå? Ska försöka ta mig in till stan så fort som möjligt iallafall :) Andreas skulle ha sovit här idag men jag kommer sova hos honom hela helgen ist eftersom mamma har fått influensan :( krya på dig världens bästa mamma <33

like a satellite

I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love



till er läsare

jag har fått kommentarer av folk att dom tycker att jag ska lägga ut mer outfit bilder. Ska absolut börja göra de! :)

Första praktik dagen

Hej allihopa. Idag hade jag min första praktik dag för denna termin, och nu är jag tillbaka på Gullvivans blommor, men som nu mera heter Gullvivans blommor & Design. Nu är det en tjej som heter Malin som äger butiken. Dagen har varit kanon bra! har jobbat själv med malin hela dagen och galet vilken toppen tjej hon är! gillar henne hur mycket som hellst och vi har haft jätte trevligt hela dagen. Var ingen spänning alls i luften utan allt flöt på från första stunden :)
Som ni vet så är de en speciellt helg denna helg, de är alla hjärtans dag på måndag så denna helg + måndag är de fullt upp! Rosorna höjs med priserna m.m med tanke på att detta är den ända dag som hela världens firar samtidigt. Jag har snittat rosor i mängder hela dagen. Kom upp i runt 300stycken. skulle ni klara av de? Har varit fullt ös hela dagen iallafall och den miljön i en blomsterbutik trivs jag i!
Imorgon är de skola som gäller. ska fortsätta med YB och kanske börja med tävlingen jag och ellentin ska vara med i. Annars får jag se vad som händer :) ska la ned på stan och kika lite och kanske köpa lite grejer jag sett. annars på kvällen ska jag la vara med min knasboll hade jag tänkt! Sov hos honom inatt och de var duuunder mysigt. Älskar min pojke <3

Svar på fråga

Anonym om Silica:
vart kan man köpa det där och hur mycket kostar det :)
IP: 81.233.225.206



Silica finns att köpa i dom flesta matbutikerna och säkert i life butikerna. Jag köpte dom på Willys och där kostade dom ca 31kr :)

i´ts true


Fjällnora

Dag 1: Vi kom till fjällnora runt 2 tiden. De vi började med var att hämta ut nycklar till stugorna och även skor och långfärdsskidor. Efter de gick vi till stugorna och gjorde oss lite hemma. Vi packade upp och och bytte om, dom andra skulle bada isvak ment tyvärr så fick inte jag de för att jag har urinvägsinfektion och äter pencilin, så de skulle tydligen vara farlig för mig. Ville gärna pröva men men. Kanske hinner göra de en annan gång. Vattnet såg ut iallafall att vara jätte kallt. Dom som var med på denna resa förresten var: Mats (våran idrottslärare), Jag, Ellentin, Mirella, Samir, henke, Natta och Harry. Alla dom andra hoppade i och fixade isvaken, riktigt duktiga! de är inte så lätt som ni tror ska ni veta, modiga var dom iallafall.
Bild 1: Stugorna
Bild 2: Ellentin på G innan svaksbadande
Bild 3: Gänget påväg ner till isvaken
Bild 4: Ellentin badar isvak
Efter de var klart med isvaken gick vi tillbaka till stugorna. Dom andra fick byta om och värma sig och de gjorde jag också. Efter de gick vi alla in till killarna stuga och satt där och snackade och drack kaffe. Vi hade lavinkunskap en stund också, intressant faktist. kan ju vara bra att veta om de skulle komma en lavin i kungsberget imorgon.. (haha) Senare så var det dax att göra mat. Mats kom in i våran tugan (tjejernas) och gjorde mat med oss. Vi pratade massor och skrattade. jag blev utskrattad ett antal gånger också eftersom jag tydligen var gängets blondi helt enkelt. När maten var klar tog vi med våra grejer in till killarnas stuga och åt tillsammans med dom. Även där blev de mycket snack, de är verkligen en skön stämning i gänget. alla pratar med alla, vi skrattar, skojar, driver, pratar om allt möjligt. det kunde inte ha varit bättre helt enkelt. Senare mot kvällen så skulle några kolla på film, men ellen och jag hade bestämt oss för att kolla på megamind! haha, vi hade myys som vi alltid har. Godis och chips under varsin arm och myssfiltarna och kuddar med datorn på magen, underbart!
Bild 1: Jag i stugan
Bild 2: Myspys med ellen!

Dag 2: Vi vaknade vid 07.00 men gick inte upp förns 07.30 . På dagens schema var de först långfärdsskidor. Dock när vi kikade ut genom dörren såg vi att det hade kommit runt 1dm snö under natten, och som ni kanske förstår då så var de en del snö. Så alla spår var igensnöade. Mats tog täten och gjored spår och vi efter. De gick faktist bra att åka och det var riktigt kul! Vi hade dock motvind åt ena hållet men medvind åt det andra. Vi åkte i kanske 40min-1 timme, sen var man heelt slut. Vi gick tillbaka till stugorna, tog de lite lugnt och började sedan packa ihop alla våra saker.
Bild 1: Ellentin påväg till gärdet
Bild 2: Jag på gärdet
Vi städade ur stugorna och packade in allting i bilarna. Efter de gick vi till receptionen och lämnade tillbaka alla skidor och bytte till skridskor, för nu var de långfärddskridskor dax! De gick helt okej, jag är inte så värst duktig på skridskor i vanliga fall, men det här var lite enklare faktist. Jag ock ellen fick en lektion i hur man åker av någon gubbe som var där och åkte, de gick helt okej faktist ^^ skulle absolut kunna göra om det!
Bild: Jag, bambi på hal is


Tack allihopa för två roliga dagar i fjällnora! nu är det bara 2 övernattningar kvar. Imorgon blir det kungsberget och skidskola för oss, kommer sluta bra detta eller vad tror ni?

Home sweet home

hej allihopa! Nu är jag tillbaka igen i mina hemtrakter. Fjällnora övernattningen var rolig faktist, mycket snack skoj och skratt. Tänkte skriva lite mer om de i nästa inlägg för just nu sitter jag i ett varmt (och efterlängtat) bad. Så himla skönt! Åkte ju och jobbade efter skolan så nu för en stund sen kom jag äntligen hem. Men skriver mer i nästa inlägg :)

Monday morning

Godmorgon alla glada. Jag har haft en riktigt dålig natt, har inte mått så dåligt på länge. Hade världen huvudvärk och mådde tok illa. illamåendet kommer antagligen från pencilinet som jag äter. så jag somnade sent, vaknade flöera gånger under natten och spydde.. mysigt?? nej skulle inte tro de.
men lik förbannat ändå så sitter jag här i skolan nu duktig som jag är :) ska snart ha engelska redovisning, hoppas den kommer att gå bra.
Senare idag åker vi ju till Fjällnora och övernattar med Idrott B. de kommer bli ett jäkla äventyr de med..
Veckans planer:
Måndag: Skola, Åka till fjällnorÅka och göra massa aktiviteter och sova kvar i stugor
Tisdag: Kommer tillbaka till skolan vid lunch tid, ner på stan och fixa ärenden, jobba på kvällen
Onsdag: Kungsberget!
Torsdag: Praktik på Gullvivan
Fredag: Skola
de är som det ser ut just nu iaf

Grattis till Favvo moster <3

De är ingen vanlig dag för de är favvo mosters födelsedag, hurra hurra hurra!
Stort grattis till världen bästa moster Eva! Har varit hemma hos henne och Mårten idag
och fika med familj och släkt, jätte mysig dag!




this day


And I can't help but breathe you in


I'm the one with big mistakes
Big regrets and bigger breaks
Than I ever care to confess
Oh but, You're the one who looks at me
And sees what I was meant to be
More than just a beautiful mess




Söndag

Godmorgon allihopa. Vaknade precis för att jag var tvungen att ta min medicin. Tänkte ta mig upp ur sängen snart och ta en skön dusch och sedan fixa till mig eftersom vi ska hem till favvo moster idag. Natten var helt okej, förrutom att jag sover så himla oroligt. vaknar av mardrömmar, springer upp och kissar hela tiden, ligger och blänger i taket och tänker. Jag vet inte vad jag vill längre... Trodde aldrig att de skulle bli såhär och verkligen inte kännas så jobbigt. Men jag vet faktist inte vad jag vill :/  livet verkar ändra sig så himla snabbt..

lugn hemma kväll

idag blev de en lugn hemma kväll. har så himla ont i magen så jag tror jag ska spricka. gråter typ hela tiden :/ men men. Sitter iallafall hemma. har bakat en mumsig cheescake igen och kollat på melodifestivalen med mina underbara föräldrar. är verkligen skönt att bara sitta hemma med dom. Vi har ätit ost och kex och massa goda saker :) Ska ta en varmt kopp te snart med dom . vi kollar på Crocodile dunde just nu, hur rolig som hellst! okej vist man har sett den ett antal gånger, men den är fasiken lika bra varje gång! Efter dem är de nog sängdax.
Morgondagen: Imorgon kommer Andreas hem! Saknar honom jätte mycket. men de är ju faktist bra att vara ifrån varandra också. så man får sakna varandra helt enkelt. Dock kommer jag inte få träffa honom imorgon vad jag vet :( vet inte när vi kommer ses faktist.. har ju fullt upp nästa vecka, så får se helt enkelt.. Men iallafall imorgon ska jag hem till favvorit moster för imorgon är de hennes dag! hon fyller år! Mys fika där hemma :)

Silica

Idag började jag att äta piller som heter Silica. De ska tydligen vara bra för hud, hår och naglar. de ska snabba på min hårväxt lite , hoppas jag på iallafall :) kommer äta 4tabletter om dagen i 30 dagar. Så jag tänkte att jag lägger in en bild på hur håret är nu, så får vi se om de blir någe resultat ;)

gårdagen

var ju ned på stan igår efter jag varit hos läkaren och mötte upp Petter. Trevligt att träffa honom igen faktist :) Vi gick till Coffeehouse by george och satte oss och fikade. ellentin kom dit efter en stund också :) vi satt där i nästan två timmar och pratade på om allt mellan himmel och jord, mycket trevligt!
Senare runt halv 7 tiden gick jag och ellentin till China Garden och åt massa god mat. Är så himla glad att jag har min ellen pellen, sunshine! Hur som hellst efter vi ätit gick vi till stadsteatern eftersom vi skulle på teater helt enkelt :D vi satt och prata med tommy i kassan först och kikade lite efter nya grejer. Teatern slutade vid 10 så den var 2 timmar och 45min lång (inkl paus)

in the name of love

hej allihopa! Nu är jag äntligen hemma igen. Åkte tidigt imorse till stan och jobbade. gick bra idag, lyssnade på musik hela tiden så de var inte så tyst heller :) Mamma och pappa kom och hämtade mig. Åkte med dom och handlade och efter de hämtade vi upp lillebror vid diös efter hans träning.
Kom hem för en liten stund sen och har precis lagt i färg i lillebrors hår, kommer bli kalas snyggt! Planer för resten av dagen? Jag tänkte bara ta ett varmt bad, städa lite i rummet, kolla på melodifestivalen och bara ta de lugnt helt enkelt :)

i sängen

nu är jag hemma efter en toppen dag eller om inte annan toppen kväll! är så trött och har ont i magen att jag gråter så orkar inte skriva så mycket här nu. bilder kommer imorgon :) Ska sova så jag kommer upp till jobbet imorgon. Godnatt allihopa!

i jumping front of a train for you

Sitter i skolan och har verkligen piss ont rent ut sagt. Känner att jag skulle kunna springa omkring och skrika bara. Sitter kvar ensam här nu. Meral åkte nyss och ellentin och Ida är nere på fyrislund, resten är sjuka. Kul? nej för vi har ingen lärare idag heller! Så jag var med på Sigrids lektioner imorse och lyssnade där :) lärde mig lite mer om hur man beskär träd och buskar. Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att klockan blir 13.20 då Olle slutar så jag kan få åka hem och ta på mig min vinterjacka. Som ni kanske ser ute så är de världens snöväder, vart kom de ifrån!? jag som tyckte att de började bli vår, hade tagit fram skinnjackan och mina älskade converse. men tydligen så vill någon att de ska fortsätta vara vinter..

Fredag

Godmorgon allihopa. Vaknade för en stund sen och har precis klätt på mig och tryck i mig en macka till frukost. Nu ligger jag åter igen i sängen och gråter för att jag har så ont.. Men ingen vila här, snart blir jag upphämtad och åker till skolan iallafall. Vill egentligen inte för mår inte alls bra, men känner at jag har massa saker att göra i skolan. kan inte ta alvedon eller något heller eftersom jag ska till nå läkare senare, hoppas de kommer att gå bra! Pain hela dagen..
Saknar min andreas.





slut på denna dag

Har suttit och skrivit klart all engelska nu under kvällen så nu har jag de avklarat, väldigt skönt! La mig precis i sängen och tänkte läsa lite ur min bok jag läser som är på engelska. går lite segt men frammåt, den är ruskigt bra faktist!
Imorson är det skola som gäller. hoppas min lärare är där imorgon så jag kan få hjälp med lite grejer, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra imorgon i skolan.. läser la ur boken och lite annat smått. kanske jobbar lite med tävlingen jag och ellentin ska vara med i också.
Ska till läkaren imorgon också, usch ;( men hoppas jag får lite svar iallafall. Mår verkligen inte bra just nu. Sen senare blir det Kina mat med ellentin och efter de teater, kommer bli en super mysig kväll!
bakade ju Cheescake tidigare ikväll också, såhär blev resultatet! Riktigt god också!

de bästa med livet


Megamind

har precis bakat Cheescake med hallon, men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och kolla på Megamind!


solen i ögonen


nothing else matters

Blev ingen skola idag. Sov hos andreas inatt och vaknade vid 5 när han skulle gå upp. var verkligen jobbigt imorse när han skulle åka eftersom vi kanske inte kommer ses på ungefär en vecka :( kommer sakna honom! men men. somnade om när han hade åkt till jobbet och vaknade 06.20 igen, men kom verkligen inte upp ur sängen. hade så sjukt ont i magen och var alldeles matt i hela kroppen! Så jag blev hemma idag + att jag hade typ ledigt eftersom vi inte hade någon lärare. Låg kvar hemma hos andreas och sov och myste i sängen, dock utan honom tyvär.
Olle och Jimmy kom och hämtade mig några timmar senare och vi for ut till thuns lite snabbt eftersom jag var tvungen att köpa ett skidställ, så nu är de fixat också! Skönt, men måste packa inför nästa vecka, blir en fullspäckad vecka då.
Just nu: Sitter jag och myser i soffan med favvorit filten och kollar på tv. ska lägga mig i ett varmt bad och kolla på film och äta lite mumsig tofu glass snart, det behövs!
MIN HELG
Fredag: Skolan, besök hos läkaren, kina och teater med ellentin
Lördag: Jobba, inga planer än
Söndag: Fira favvorit moster

trött.

är verkligen sjukt trött idag.. är trött, klumpig och känner mig bara bläää. Har fått mycket av engelskan iallafall. nu vet jag inte vad jag ska göra.. läsa i boken kanske? måste läsa ut den. Måste komma på något att göra för att fördriva tiden eftersom jag inte ska till älsklingen förns ikväll (blää på de) <3
Lyckades tappa mitt nagellack på min vita skjorta nyss och byxorna, BRA JOBBAT!

Lilla lady

Godmorgon. Vaknade för sent imorse men eftersom jag fick skjuts till skolan gjorde det inte så mycket. Hade fullt shåå imorse iallafall. Klädde på mig, packa väskan, platta håret och rostade mackor samtidigt. Men de gick bra iallafall och jag kom iväg! Sitter i skolan nu, har precis varit på blomstergrossisten och kollat lite blommor. tyvärr är min lärare sjuk idag så jag kan inte göra någonting heller, så de känns inte så jätte bra eftersom jag är så uppstressad över allting. har alldeles för mycket att göra och har för lite tid..
Sitter i skolan just nu och planerar Studentskivan med Meral, ingen annan som tar tag i det så vi gjorde de helt enkelt.
Efter skolan ska jag ned på stan och sedan hem till Andreas, underbart! <3

10 SANNINGAR OM MIG SJÄLV!

1. Jag har fyra tatueringar på kroppen och alla sitter på ryggen. Tre av dom är kinatecken som står för Styrka, Familj och Kärlek. Dom är väldigt betydande för mig med tanke på saker jag varit med om i livet. Den fjärde tatueringen är en stor tribal som jag har i svanken. Den betyder egentligen ingenting utan skaffade den för att jag tycker att den är väldigt snygg! Är mycket sugen på att skaffa flera tatueringar men hindrar mig lite med tanke på vilket yrke jag har.

2. Jag är otroligt mörkrädd och rädd för ensamhet. Jag klarar inte ens av att vara ensam hemma i mitt eget hus, hellst inte i någon annans heller. När jag är ensam hemma här så brukar jag låsa in mig i badrummet och ta ett varmt bad, ha med datorn och kolla på filmer tills någon kommer hem. Eller så är jag helt enkelt aldrig ensam hemma, endast korta stunder. Att vara ensam hemma hos Andreas funkar, men brukar inte vara de lång tid.
3. Om jag inte sover med Andreas så sover jag otroligt oroligt. Jag kan för det första inte ens somna utan att ha en film igång som ett lugnande moment. Vissa kan se de som störande att ha musik eller filmer igång när det är sovdags, men för mig är det lugnande när jag ska sova ensam. Jag kan vakna upp flera gånger under natten alldeles kallsvettig och ha drömt mardrömmar. Men när jag sover med Andreas sover jag hela nätterna, kan somna utan ljus eller ljud i rummet och sover tryggt.
4. De går så otroligt mycket struntprat och allt om mig, men jag orkar aldrig bry mig. Folk lägger ner energi på att försöka knäcka mig, kallar mig elaka saker och lägger ut falska rykten och gamla bilder på mig på sidor. Men jag förstår verkligen inte vad det tjänar till? För jag vet att jag är en otroligt bra person. Jag har bra betyg, underbara vänner, underbar familj, världens bästa pojkvän och jag är även otroligt snäll, omtänksam, social, och framåt. Jag har lyckats bra i livet och de kommer fortsätta gå bra för mig. Så jag bryr mig helt enkelt inte om vad folk säger, tycker eller tänker om mig.
5. Mitt bästa val i livet var när jag valde att gå floristlinjen. Jag känner att jag verkligen har valt rätt, detta är något jag kommer vilja fortsätta med i livet. De går så himla bra, jag har fått in fötterna i en del företag och får bra betyg i floristiken i skolan, vilket gör att jag satsar ännu mer och har kul om dagarna.
6. Viste ni att jag har ett jobb på sidan om skolan? Jag jobbar faktist på en städfirma och har gjort de i över 1 år nu. Jag tjänar egna pengar och betalar allting som jag använder och ska ha själv. Kläder, mobilpåladdning, busskort, mat, saker till andra, körkort m.m. Alla utgifter jag har helt enkelt står jag för själv.
7. De bästa jag vet med mitt liv är mina nära och kära. jag skulle bokstavligen inte kunna klara dagarna utan dom, speciellt inte Andreas. han betyder så himla mycket för mig och stöttar mig och ställer upp. Finns inget bättre än att ha honom nära. Han har fångat upp mitt hjärta och kommer alltid att få behålla det, jag vill inte lämna honom och kommer icke att göra de. Har ni någonsin haft en känsla då man känner att man har hittat den rätta? De har jag.
8. Något som jag inte tycker om med mig själv är min vikt. Ni kanske tycker de låter jätte dumt men jag har alltid sätt mig själv som stor. Många gånger har jag skämts över mig själv pga hur jag ser ut. Självklart försöker jag att ändra på detta, men de är inte så himla lätt i alla lägen!
9. Inredning är något jag älskar att hålla på med. jag är en otroligt kreaktiv person som gör om många saker och renoverar. Har målat om mina rum själv ett antal gånger, målar om möbler och syr överdrag till soffan och stolar. Gör även t.ex speglar av gamla fönster. som ni kanske har förstått om ni känner mig är vitt min passion, färger jag avgudar och älskar innom inredning
10. Jag kommer att ta körkort innom en framtid. Mer tänker jag inte skriva här utan det kommer att komma som en överraskning när det är dags!

gatan upp

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen. Efter skolan åkte jag ned på stan med ellentin och följde med henne till banken och lite så. träffade på syster på stan också. gick sedan till jobbet och gjorde de jag är grym på, jobba! Just nu har jag lagt mig i ett varmt bad och lyssnar på musik. De är gatan upp - maskinen som spelas i högtalarna just nu
hihi lyckades även precis att få lillebror att baka kladdkaka som har är grym på. Älskar min lillebror!

All I know is Every day is filled with hope


Where would I be without someone to save me Someone who won't let me fall


behind blue eyes

är de något jag kan störa mig på så är det falskhet. Människor som går och pratar strunt bakom ryggen på en annan och sedan umgås med den, som om dom vore jätte bra kompisar och stod varandra nära. Varför gör man sånt? För mig drar de ner så himla mycket om vad jag tycker om en person, de är falskt, de är hemskt, man gör inte så. Människor borde verkligen tänka sig för, inte bete sig hur som hellst. Mycket kan såra och de gör det oftast i slutändan.

Tisdag

Vaknade sent idag, eller senare än jag brukar iallafall.hade ingen lust alls att gå upp eftersom jag låg så bra i min säng, men var ju tvungen så. Sitter i skolan nu och är sjukt less. men orkar faktist inte bry mig :) Hoppas vi får hålla på med YB idag, känner att jag behöver de. Är lite osäker än på vad jag ska göra, hur jag ska göra de och allt annat. får lixom inte riktigt upp en bild i huvudet än och de stör mig ganska mycket! Men men, hoppas de blir en bra dag. Saknar min Andreas men får ju träffa honom imorgon :)

RSS 2.0