one

dagen har varit jätte bra. kom till skolan i vanligt tid och visade sig att det var bara jag och emelie där. vi åkte ned till grollen med sigrid för att hämta beställningen på blommpr som emelie hade gjort som hon skulle ha till ett bröllop hon ska göra tills imorgon. så hon har hållt på med det idag. jag har:
- kramat världens bästa sigrid
- städat klassrummet och varit social
- trasslat med ståltrådar och stått på en stege

har alltså gjort klart exponeringen ute i stora rummet. är nästan helt klart ska färdigställa imorgon + att jag tar bilder på det imorgon också. idag har jag även varit busig och smugglat in en söt pojke så sigrid fick träffa honom, och som jag trodde, hon älskade honom! Och jag är helt galen i min pojke, finns ingen bättre i hela världen :)




morgondagens/helgens planer?: imorgon är det ända jag ska göra i skolan att plantera amaryllisar, färdigställa exponeringen och vara stöd till emelie när hon ska göra sitt första bröllop. jag ska helt enkelt finnas där om hon vill fråga något eller ha hjälp eftersom sigrid kommer vid 1 pga andra lektioner. Sen efter skolan ska jag med världens bästa andreas hem. hörde nyss något om att vi ska mysa med jenny och falle på kvällen, låter toppe tycker jag! :) ska tillbringa hela helgen med min älskade man, kan inte bli bättre <33

allt med dig är underbart

underbaraste åkte hem för ett tag sen, saknar honom redan (ja ja ni behöver inte säga de jag vet att de är lite sjukt, men vad ska man göra när man är helt galen i en person?) jag har verkligen hittat rätt, jag har hittat hem (: iallafall så har lillebror hjälpt mig med den nya mobilen som kom idag, äntligen! bild på den kommer imorgon så ni får se vilken skönhe jag har. men nu ska jag ta något litet att äta sen ska jag lägga mig. ju snabbare morgondagen går, desto snabbare får jag en mysig helg med Andreas<3

Godnatt

i was born to make you happy. Always and forever you and med, that´s the way our life should be


dagens outfit baby


linne carlings.leggings cubus.bh hm. skor converse.


onsdag

hej allihopa. vaknade imorse och kände att de kunde bli en ganska bra dag. bussresan till stationen var skön, slumrade till lite så vaknade lagom till vi var framme. när jag kommer till skolan visar de sig att jag var själv idag. fast emma kom senare så fick sällskap. hade jätte kul med henne idag, haha fast jag var lite udda idag. eller jag var mig själv. hoppade omkring och var glad. hade sigrid idag, underbara människa! tycker om henne så otroligt mycket, hur go tjej som hellst! iallafall så har jag fortsatt med julpyntet i stora rummet. ag och emma byggde en till gran och jag trådade allal kulor, prismor och istappar. så ska hänga upp allting imorgon, toppen! :)

nu sitter jag i soffan och funderar på att göra mat. och väntar även på världens underbaraste pojkvän som ska komma och gosa! iiiih vad jag är galen i honom! ska försöka smygfota honom idag med ;)


this is real

just nu orkar jag inte. slog till lite i huvudet på mig och ligger bara och funderar.. varför känns de såhär?? så nu säger jag godnatt för denna dag. kommer la antagligen fortsätta att fundera lite..

Even though it seems Like it's too far away
I have to believe in myself, It's the only way

senaste shoppingen



tisdag

har varit en rätt bra dag idag. men är ganska trött. kom till skolan i vanlig tid och när jag slog upp dörren fick jag se den bästa, Gabriella. Hon, jag och maria åkte ner till grollen och handlade lite blommor. sen har jag gjort brudbuketter hela dagen. gick lite dåligt i början men sen till slut blev de bra som ni såg på bilderna innan :) efter skolan åkte jag ned med jenny på stan och kikade lite. köpte en tröja till favorit killen. sen nu ikväll kom min underbaraste andreas hit innan sin träning. behöver verkligen honom, min kärlek <3


egen design av brudbukett



brudbukett



åter igen måndag

känns som att de har varit en ganska tuff dag idag.. var kvar i skolan till typ halv 5, vi hade något möte om YB och lite sånt. efter de tog jag bussen ned på stan. fick med mig ett linne och ett par leggings hem, köpte även till pojken :) pappa hämtade upp mig och nu är jag äntligen hemma. är på dåligt humör pga en del saker.. men de är tur att jag har andreas som piggar upp mig, vad skulle jag göra utan honom.




finns inte

de känns som att jag inte exciterar. ingen ser mig, ingen hör mig. hur kan man irra omkring i en värld med så himla mycket människor, men känna sig så himla ensam... de känns som att jag inte kommer någon vart alls. jag hinner inget i skolan, jobbet står still, pengarna står still. blir så less på vissa männsikor, dom som åker på räckmacka hela tiden.. jag orkar inte med sånt. varför ska vissa få ALLT och somliga ingenting? jag menar inte att sitta och klaga massa. men ibland orkar man inte...

<3


söndags äventyr!

godmorgon allihopa. blev ju hemskjutsad av eken, falle och jenny igår efter gränby centrum. duschade och åt lite här hemma. hade tänkt att jag skulle vara hemma, men de blev att jag åkte iväg till storvreta igen :) åkte hem till A och hade jätte mysigt. vi åkte in till stan också och hämtade han föräldrar. men de största delarna av kvällarna så tog vi de bara lugnt och kollade på film. De var Juno på tvn, den var ju bra? men lite speciell. vid halv 1 tiden skjutsade han hem mig.

nu sitter jag uppe vid frukost bordet och har precis tryckt i mig en macka. snart ska jag, mamma och pappa åka till stadsskogen och orientera ;D haha. får la se hur de går. pappa har suttit och skrytit om att han var en av dom snabbaste och bästa på orientering i hemvärnet, så upp till bevis ;) efter de tror jag vi ska till bauhaus.

hör av mig när jag kommer hem :)


pigg tjej nu på morgonen, eller?


Lördag

hade jätte mysigt igår kväll och kände inte för att blogga (: idag har jag varit på gränby med eken, falle och jenny. fick med mig en skjorta och en mysig väst hem, tack! <33

ikväll blir en lugn kväll. är så himla förkyld så tänker satsa på att bli frisk . ska ta ett bad senare. har inte så mycket mer att skriva just nu hörs sen istället!

heart and soul

jag förstår egentligen inte varför jag forstätter? de har blivit en dålig gamal vana.. om och om igen fast jag egentligen inte vill. innerst inne mår jag jätte dåligt. men de har gått så lång tid nu. undrar varje dag hur du mår, vad du tänker och hur allt är för dig helt enkelt. ibland mår jag jätte bra och inte tänker på det alls, men ibland kommer det som ett slag i magen. Du har lämnat ett stort hål i mitt hjärta som ingen någonsin kommer kunna fylla igen.. ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden, eller vara någon som dög.. du förstår inte hur ont de gör i mig. innerst inne går jag och bär på de varje dag utan att visa de, jag bar på den otroliga saknaden.


GODMORGON ALLA GLADA

jag vaknade för en stund sen och är glad coch pigg som en mört! eller? nej nu skojade jag med er. jag är jätte trött och arg för att jag vaknade. vill sova mer. så ska ligga kvar i sängen och dega, och vi har inte rost mackor hemma  !!! ;( typiskt.. mina händer är förstörda sen gårdagen, usch!!



the right thing now


nu går jag på lång helg

hej allihopa. ledsen att jag inte har bloggat något tidigare idag men har haft lite att göra i skolan. bygger ju som sagt en julgran, men den som jag nästan var klar med och som var ca 2m hög kraschade jag idag, så rev ned den helt och ska börja på ny kula nästa vecla. men byggde en liten idag iallafall på ca 1m höjd. den blev kanon bra och stabil och maria tyckte den blev jätte fin och bra, klart godkänd där!

iallafall så efter jag jobbat hela dagen, haft sönder händerna (igen) och slitit så satte jag mig ned och pratade lite med maria. känns så skönt att bara kunna prata med henne ibland. vi snacka lite med YB och annat skojsigt. Hon gav mig även ledigt imorgon, hon tyckte jag kunde ta lite ledigt efter slitandet (:

hade turen att bli hämtad av mamma efter skolan eftersom hon var kvar och yrade omkring i stan. stannade till och köpte lite nötter på willys (mums) och sedan bar de av hemmåt. la mig i soffan direkt och vilade lite tills lillebror kom hem. han hade fått sin skolkatalog idag så vi kikade lite i den. pappa kom hem tidigt idag också, stackarn börjar bli sjuk ;( .. men jag måste iallafall ha tvär däckad sen.. vaknade vid kvart över 7 av att mamma och lillebror kom hem. lillebror hade haft utvecklingssamtal. både pappa och jag låg och sov som stockar, men gud vad skönt de var! Har ätit lite ugnspankaka nu när jag vakna och tagit ett bad. Och nu har jag myst ned mig i sängen. är fortfarande lite sliten



imorgon är jag alltså ledig. ska ta en ordentlig sovmorgon så jag får sova ut. sedan gå upp och äta en härlig brunch och ta en lång promenad. sen tänkte jag sätta mig och göra klar en blogg design till Caroline Pettersson. kanske även hittar på något nytt till mig själv? Funderar på att byta design typ minst en gång i månaden? (kanske fler gånger om jag orkar) älskar när de blir nytt på bloggen. ska fortsätta och pilla lite med Jessica Petterssons blogg med. Sen vid 4 tiden ska jag jobba. efter de blir de hem och äta tacos! Sen blir de en mys kväll i Storvreta :)

om du var himlen skulle jag ha vingar

äntligen så har jag kommit hem efter en lång dag. maria var sjuk idag så jag hade sigrid. dagen började med att jag och amanda fortsätta planera lite om de vi ska göra ute i stora rummet. sen började vi flytta iordning fönstren och tog in en dörr och lite så. vi gjorde även stommen till granen som vi ska bygga. ja ni läste rätt! jag ska bygga en egen julgran. vi florister är allt fenurliga. efter lunch hade amanda andra lektioner så då var jag ensam. Men hade ju Meral och sigrid som sällskap. vi 3 for ner till Grollen och shoppade loss lite. när vi kom tillbaka till skolan blev de varm choklas, massa prat och jobb samtidigt. jag förberedde grejer och började bygga på granen. ska bli klar med den imorgon hade jag tänkt.

jag var kvar i skolan ända till kvart i 4 då jag tog bussen ned på stan och gick och jobbade. jobbade med sofia idag och de gick kanon bra. fast galet vad trött man är nu efter. de är en del att göra ändå. men känns skönt att vara klar för dagen.

just nu: sitter jag i ett varmt skum bad, fipplar med datorn samtidigt som Carola spelas högt ut från högtalarna och jag försöker få bort all skit på händerna, underbart! haha

super snygg i jobb kläder + en sliten tjej


frågetecken

vad är det jag vill egentligen?


it´s been a long time

så himla över så de finns inte. raderat kapitel och skrattar åt de som är nu! Misslyckade? Japp

i wish i had your pair of wings


walk the line

jag hatar folk som inte har något liv och bara sitter och förstör andras. haha PINSAMT! de är ju tecken på att man är pinsam, patetisk och inte har något liv. äckligt äckligt äckligt. usch! skrattar hela tiden för att de är så pinsamt. tur att jag har mina älskade vänner och familj som håller med och förstår mig (:

sitter i skolan. har haft engeöska prov och de gick bra. skrev en essä på ca 650 ord som handla om vampyrer. Nu har jag samhällskunskap men ska snart ta bussen hem. skriver mer när jag kommer hem. ska fortsätta snacka massa skit med älskade meral nu

hemklickat

Har precis klickat hem ny piercing till örat, dax att göra nya hål!


Nya gardiner!


Floristik som vart nu i veckan

har ju pratat en del om att jag och Meral hade en beställning vi skulle göra som vi gjorde nu i veckan. de gick helt okej och vi planerade själva vad vi skulle göra i stort sett, och här kommer resultatet:


8 bordsdekorationer


3 buketter dom skulle ge bort


2 scen arrangemang

makeover

som ni kanske har läst i tidigare inlägg i veckan har jag pratat massa om att jag har "ett lager kvar" m.m  nu är de så att jag har faktist målat om mitt sovrum. känns så himla nytt och snyggt ni (: de var ju inget fel på de innan heller. men nu har jag gått från mörkbrun till cremé färgat. vad tycker ni om resultatet? :)



ser nu att min kamera var skitig när jag fotate. så de är inga fläckar alls i verkligheten. men vad tycker ni? en bättring? :) ska försöka ragga upp en bild på hur de såg ut innan, hehe. och ursäkta att de är stökigt!


har tagit hem denna underbara stol också som var på pappas jobb. vi har ju massa möbler står där från huset i skåne, och denna stol snodde jag! finns en likadan jag ska ta hem också. men ska byta tyget på sitsen för de är lite fläckar på. men de är ett enkelt project!

söndags mys kläder



jeans från crocker
jeans skjorta från gina tricot
vitt basic linne från h&m

till jessica

har suttit och filurat på hur jag ska göra jessicas design nu i någon dag och nu ska jag sätta igång på riktigt! Så kommer vara icke kontaktbar en stund nu fram över. photoshop here i come!


the first cut is the deepest

godmorgon allihopa. vaknade för ett tag sen. har latjat omkring här hemma med lillebror, jag kaxade som vanligt och de slutade med att jag låg på golvet som vanligt. haha jag älskar verkligen min stora lillebror, finns ingen bättre i hela världen. idag vid 3 tiden ska jag iväg på möte med jobbet, hoppas de kommer att gå bra. annars har jag inte planer för dagen. syster och fredrik kommer nog hit senare. och jag kanske får besök av världens sötaste (:

will always love you


..

just nu vill jag bara gräva ned mig......

lördag förmiddag

godmorgon allihopa. vaknade runt 11 tiden och sen dess hbar jag små sovit lite och egat kvar i sängen. hur skönt som hellst att äntligen få sova ut. Nu har jag precis ätit lite pannkakor och kollar på Robinsson. Får se vad jag hittar på idag. men de blir iallafall en lugn dag. kanske går ut och går sen tror jag faktist (: och ska absolut lägga in bilder idag som jag inte gjort innan

slut på ideér

har suttit och funderat länge nu på vad jag ska hitta på för spännande design åt jessica, men har helt slut på ideér... får helt enkelt sova på saken! Godnatt!

svar på kommentar

Trogen läsare :) om äntligen fredag igen:
Hej tänkte fråga vart du gör dina tatueringar och vad du gav för dom? :)


Jag har gjort dom hos en kompis till mig som är tattuerare. Pris är beroende på vad man ska göra och tänker inte gå ut med de här vad jag har betalat för mina (:


ny design åt Mirre

har suttit och knåpat ihop en design till Mirre. kika in på hennes blogg och säg gärna vad ni tycker!


äntligen fredag igen

veckorna går verkligen snabbt nu för tiden.. men nu är de fredag igen. sitter i skolan och idag är de ett STORT grattis till mig. jag försov mig inte idag (: haha. men men. har sovit i de nya rummet. kändes skönt att ha de klart. kan ta kort och visa sen idag de lovar jag :) men men. har inte en aning om vad jag ska göra idag i skolan och de verkar ingen annan veta heller. men efter skolan ska jag ned på stan och fika med Eken, Jenny och Falle. de kommer bli kanon mys !

Nu ska jag sitta och peta på Meral en stund (:<3

inte lätt att vara jag

de är verkligen inte lätt att vara jag.. jag är så sjukt klumpig. här om dagen snubblade jag på mattan och ramlade in i byrån. igår sprang jag in i en hylla och har skaffat mig ett snyggt jack på näsan. för er som känner mig vet ni ju att jag har råkat ut för de mesta, vad kommer här näst?


torsdag

godmorgon allihopa. blev hemma från skolan idag. har känt mig lite krasslig i några dagar och igår kväll gick jag och la mig med migrän. kom inte upp ur sängen idag och har fått feber. så idag blev jag hemma från skolan. väntar på att mamma ska komma hem så vi kan hjälpas åt att städa ur rummet, nu ör de klart (: lägger in en bild senare. men nu ska jag vila vidare och fundera lite på en grej som kommit upp. hörs senare!

bara onsdag!?

har haft så sjukt mycket att göra idag och kom hem nyss. ska ställa mig och köra de sista lagret nu. orkar verkligen inte blogga. kanske senare.. annars imorgon!

money

har en del saker jag vill/funderar på att köpa när jag får pengar. men samtidigt så ska jag spara mer nu har jag bestämt. men något kommer de säkert att bli (: ligger i min soffa som är min nuvarande säng.. sover alldeles för skönt i den så kommer knappt upp på morgonen. måste ha fönstret öppet eftersom färger luktar så starkt så fryser ganska mycket.. men ska försöka sova nu. Godnatt


skulle inte sitta fel med lite nya skor


och så fick även jag komma hem

äntligen hemma efter en lång dag. började med att jag försov mig, kanon bra de ju! sen när jag kom till skolan åkte jag och maria till grollen och köpte två skit stora och snygga urnor som vi ska bygga arrangemang i. Efter lunch åkte vi och Meral ner till grollen igen och handlade in allt vi behövde till beställningen, väl tillbaka i skolan började jag och Meral att jobba med de. De kommer bli så himla häftigt MEN allt ska vara klart imorgon senast 3.. stressigt? JA!?

vid 14.00 tiden gick vi ned till fyrislund delen för idag prövade vi och beställde studentmössor. de är ju faktist inte så jätte långt kvar nu ju :D de kommer bli super. MEN kommer sakna skolan och alla andra. började fundera på klänning idag också. vad vill jag egentligen ha? tror inte att jag vill ha en hel vut faktist. men får se hur de blir :)

efter skolan åkte jag och jobbade direkt. sen nu kom jag hem för en stund sen. fick skjuts hem av pappa som tur var. Nu sitter jag och äter lite spagetti och köttfärssås, musmigt! Ska snart ge mig på att måla andra lagret, spännande! men iallafall.. imorgon får jag verkligen inte försova mig.



The sun is shining now but still i´m feeling cold

jag hatar den här känslan. är bara rädd att förlora.. vart är du någonstans? du saknar mig, jag saknar dig.. vad väntar vi egentligen på? den eviga väntan och längtan måste vara något av de jobbigaste just nu.

slit och släp

sådär då var första lagret på. bara att gå påt igen imorgon! Får sova i soffan i natt, vilket inte gör mig så himla mycket eftersom den är dunder mysig :D nu sitter jag i ett varmt bad och försöker lösa upp och skrubba bort all färg. lillebror så snäll som han är kom in och hjälpte mig att fylla på med färg, och torkade av på mig. underbart (: haha. jag får nästan panik när jag är i mitt sovrum. har aldrig stökigt på mitt rum. får nästan panik om jag har slängt massa kläder på golvet. och nu är det ett bombnedsag med tanke på att allt från sovrummet hamnade där. galet!

och för er som inte ser den nya svarta designen är de knappen F5 som gäller när ni är här inne. (:




ny dag, ny vecka, ännu en måndag

godmorgon allihopa. åkte till skolan helt i onödan såhär tidigt.. känns inte så bra och inte en bra början på dagen.. usch.. aja bara att bita ihop och köra på. har läst på bussen hela vägen hit . läste 2 kapitel eftersom jag är seg och inte läst alls.. nu träffa jag på Emelie i skolan så får iallafall något sällskap (: ska fortsätta läsa och hon ska låna min dator. Så jag skriver lite senare.

detta händer idag:
plugga själv
engelska B
lunch
engelska B
samhällskunskap
tattoo med meral

önskemål av läsare

någon kommenterade och bad mig lägga upp bilden jag har i headern utan att den är svart.
så här kommer den.


ryck en söndag kväll

jag är ju lite egen av mig ibland som ni som känner mig kanske vet. och ikväll fick jag ett sånt där knasigt ryck jag kan få ibland. mamma ska köpa hem färg till mig imorgon, så imorgon ska jag måla om rummet :) säger inte vilken färg de kommer att bli utan de får bli en överraskning. men iallafall så har jag rivit ned allting från väggarna och bärt bort allt ur rummet så de står för tillfället i mitt andra rum. har sängen kvar här så ska sova här i natt iallafall, sen får jag se. har dragit på spackel för hålen också. som sagt... ett vanligt, roligt ryck från min sida (:

nu ligger jag i sängen och ska kollar på The ringer. de är en jätte rolig film jag rekomenderar! skriver om den imorgon (: men detta får bli de sista inlägget för ikväll. Godnatt till er alla (:

jag tackar er

tack för kommentarerna jag får och jag uppskattar dom och vill gärna ha flera. säg vad ni tycker om bloggen och de jag skriver och var inte rädda för att fråga! :)

jag tackar er

tack för kommentarerna jag får och jag uppskattar dom och vill gärna ha flera. säg vad ni tycker om bloggen och de jag skriver och var inte rädda för att fråga! :)

ny design igen

sådär nu var nya designen inne. hiss eller diss?


ny design?

`sitter och funderar på om jag faktist ska göra en ny design till mig själv ikväll. ska nog ta ett varmt bad och göra de sen faktist. just nu hjälper jag Hanna Ward att sätta in hennes design som hon gjort.

åter igen


sol i de vackra höstvädret

sådär då har man gjort lite nytta för dagen också. jag och lillebror krattade löv på hela tomten och sen hjälpte vi även mamma och pappa att flytta hela hallon landet. de är verkligen skönt väder ute nu. inte så jätte kallt och blåsigt så kunde ha på mig min fleece tröja och mjukis byxor, gummistövlarna var på dom med! Sen för en stund sen när jag kom in började jag fippla lite i rummet. har bytt gardiner till dom nya som jag fått. kan fixa kort på de senare så ni får se hur fina dom är (: har även kastat lite gamla saker och plockat undan allt skräp jag hade. Funderar på att köpa färg imorgon faktist, nu jäklar vill jag måla om och fräsha till (:

Syster kommer hit nu snart och ska äta. blir kött och potatisgratäng.


garden

Nu ska jag ut och hjälpa till i trädgården!

if it makes you happy, it cant be that bad


stora förändringar till nästa år

sitter och funderar på hur nästa år kommer att vara. och jag kom på att de kommer bli ganska mycket förändringar. bland annat mycket här hemma. vi ska börja och göra klart renoveringen. och de som står på tur nu är ju vardagsrummet. efter de tror jag det är hallen sen kök+badrum. jag ska försöka fixa till mitt rum med. men de blir ju klart ganska snart får jag hoppas. men sen är de en del ute också. fick veta igår att mamma har köpt värsta fina murgrillen som ska upp. och de är i samband med våran pool vi ska bygga från köksaltanen. jag tänker satsa på att fixa iordning ute också faktist. har lite jag skulle vilja göra om och mysa till. så får hoppas att de blir av. ska fixa och bygga om slänten med mamma också hoppas jag.

sen rent allmänt då. förhoppningsvis har jag körkort iår men om inte annat blir de nästa år. Sen tar ju jag faktist studenten. de kommer kännas så himla konstigt tror jag.. att inte gå till skolan mer, inte träffa tjejerna och andra vänner varje dag, speciellt maria och sigrid. kommer man träffa dom mer lixom? jo de hoppas jag verkligen. men sen vet man ju aldrig hur de kommer bli med jobb fronten. vart hamnar man ? kommer jag jobba som florist? mycket som kommer hända nästa år.

av de som är kvar detta år kommer det hända en hel del också. för er som inte viste de har jag fått praktikplats nu. och jag kommer inte vara i Uppsala längre. Utan nu ska jag vara i Stockholm, på östermalm. de kommer bli så himla kul och spännande. få se hur annorlunda dom jobbar där från uppsala. jag längtar men är samtidigt nervös. men de ska nog gå bra


ja som ni märker är de en del på g. och mer är de la egentligen. men detta får ni nöja er med just nu (:


när man vill göra de lite mysigare i hemmet

här är min favorit ljushållare just nu. En ängel som håller i ett löv. Köpte den till mamma för ett tag sen eftersom hon samlar på änglar. Den lyser upp jätte fint när man har tänt den!


godmorgon era sötpotatisar

har ingenting speciellt att säga om hur jag mår idag. mår ganaska "neutralt". varken arg,ledsen, glad eller känslig, just nu iallafall. de kanske ändrar sig under dagen. just nu sitter jag och kollar på reprisen av idol från i fredags. missade de pga utången. men men tur att det finns repriser :)

ska snart göra lite frukost/lunch hade jag tänkt. vet inte riktigt vad jag hittar på men får se


när man inte riktigt orkar bry sig


lördag

hehe fick nyss en lång kommentar och jag orkade inte ens läsa de. jag vet vad som är rätt och hänt. så tänker inte ens lägga ner mer energi på de. löjligt!

har varit hemma hela dagen och mått lite dåligt. blev en hel del igår ute på krogen. någon random kille bjöd på skumpa? inte en aning om vem det var. haha. men men kul hade vi alla iallafall! mamma och pappa är på jerry williams i stockholm, hoppas dom har jätte kul :) lillebror rymde till bälinge tidigare så har varit hemma själv typ hela kvällen. har bara tagit de lugnt och kollat på tv. innan mamma och pappa åkte så åkte mamma och köpte en pizza till mig sen hade hon bakat kladdkaka, underbara mamma <3  olle kom och hälsa på nu så vi åker la ut en stund. tänkte lägga mig ganska tidigt ikväll.

imorgon: ska hålla på med skolarbete hela dagen imorgon hade jag tänkt faktist. och städa lite i rummet också. får se om mamma har några planer för imorgon.

men nu ska vi käka lite. skriver senare!


stress och tårar

jag vet inte vad jag har haft för dag egentligen? men den funka iallafall.Var med Merall i skolan och egentligen har vi la inte gjort så mycket alls. bara suttit och snackat och suttit lite vid min dator. jag har gjort en ny låg sorgdekoration men glömde ta kort på den. så gör de på måndag om den lever då :P haha. men men iallafall så hade jag turen att amma var kvar i stan vid 2 när jag slutade så kunde åka med henne hem. och hon hade köpt en as rolig grej idag. sen hämtade vi mina gardiner som kommer upp imorgon :D

sov ett tag när jag kommer hem och nu har jag precis ätit och håller på att färga håret. De blir utgång ikväll med. men problem ! VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?!


det är inte rättvist!

jag skulle kunna säga godmorgon, men jag tänker inte ljuga för er så jag låter bli. har sovit max 4 timmar i natt, vakna av att jag drömde en hemsk mardröm, så jäkla oretvist! jag behöver verkligen sömnen kände jag.. är inte direkt pigg eller mår bra, men kom igen!? 4 timmar!? gaaah....  aja iallafall så har jag försovit mig idag med mina ynka 4 timmar! som tur är kan jag åka med Olle till skolan, de tackar jag för! Väntar på mess från Meral också, måste kolla när hon är i stan, om vi ska hämta upp henne.

men men jag har iallafall panik. är less och trött. så jag vet inte vad jag ska ha på mig!? skit väder ingenting passar mig. skit dag jag vill bara vara hemma. skit allt just nu... ska springa in i köket och trycka i mig mat så jag får något i magen.

begravnings binderi från idag




in school

godmorgon allihopa. sitter i skolan. rektorn har precis haft ett tal eller vad tusan man ska kalla de? hon stod och prata massa inför alla och babbla på massa. men iallafall, idag är mirall här också. maria är och handlar blommor, jag ska hålla på med begravning idag, as kul (: mirall kanske ska hålla på med begravning eller bröllop. skönt att ha sällskap idag iallafall (: vi ska sitta och snacka lite skit som vanligt.

hörs senare :)

this day

jag tar inte åt mig. och de är inte jag som lever i en lögn. jag vet vad som är rätt och jag vet vad som sagts och vad som är bra. (:

sitter och funderar på vilken färg jag ska ha när jag målar om rummet. vill inte ha hel vitt tror jag. har ju en ljus rosa brytning i de ena rummet, äppelblom. ska man kanske köra samma i de andra? fast vet inte riktigt. jag får se helt enkelt. ska disskutera med pappa om garderob också (:

ikväll är de Grey´s anatomy, lovely!

fly away

har haft en bra dag idag. har varit till stockholm och hälsat på där jag kommer att ha praktik. Östermalm , here i come! kommer bli kanon bra. orkar inte blogga mer nu. kanske skriver sen om jag är på humör.

intresserad?

någon som skulle vara intresserad av att köpa denna garderob?
3 dörrar, varav 2 är dubbeldörrar där man hänger kläder, den andra är med hyllplan
2 lårdor
jätte bra skick, inga skavanker.
Nya handtag kommer att köpas


shabby chic

ja de är ju inte jag som sitter och snackar om att lämna den andra för att man inte pallar för att de är för långt? och de är ju inte jag som ljuger någon rätt upp i annsiktet? och de är inte jag som är pinsam .


sitter inne på blocket och letar efter något snyggt bord till rummet. är ju helt galen i shabby chic stilen! :) vill köpa en dubbelsäng snart också och måla om i sovrummet! har en hel del planer, men de krävs pengar.

mys time

nu är de dax för Desperate Houswives. sitter och myser i soffan i pappas skjorta och mys sockorna, ska hämta lite te i pausen också!


fel dag

jag skojade bara Grey´s är imorgon, de är Desperat houswives idag :D  

slut för idag.

hemma från alla äventyr idag nu, skönt. solade innan jobbat. satsar på en färgad hy i vinter, vill som sakt inte blekna bort. jag vill äta men jag orkar inte och vet inte om jag är så jätte hungrig. tar la någon macka eller något och äter.. Ikväll är det Grey´s Anatomy! yes yes yes yes!! gissa om någon har längtat (: haha. väntar på att min älskade J ska logga in också behöver snacka lite.

imorgon blir de som sagt stockholm, underbart!


äventyr

är tillbaka i skolan igen. har haft en hel dags äventyr med maria, hur underbart som hellst! kändes så bra att slippa vara i skolan när man var själv. behövde verkligen detta så de var jätte mysigt :) nu sitter jag i skolan och får se vad jag hittar på, samhällskunskap kanske? börjar jobba vid 4 men orkar inte åka ned på stan redan nu.

Imorgon blir de stockholm med maria på APU besök. hoppas de kommer gå bra!

nu ska jag jobba i samhällskunskap iallafa,, duktiga mig (:


tisdag....

godmogorn. är bara sur just nu. busschaffören från stationen lyckades göra allt man inte ska göra! sega fanskap, suck! iallafall så är jag i skolan nu men är ensam så får se vad som händer

your the missing piece i need

nunquam velle vobis cor perdere


hahahhahahahha

en man stannar till vid en leksaksaffär för att köpa en födelsedagspresent till sin dotter.Han frågar expediten:hur mycket kostar en av barbiedockorna i skyltfönstret?

Expediten svarar:
vi har.
Workout barbie 149 krr
Shopping barbie 149 kr
Beach barbie 149 kr
Disco barbie 149 kr
Ballerina barbie 149 kr
och frånskilda barbie 1995 kr

den förvånade mannen frågar:
 varför kostar frånskilda barbie 1995 kr och de andra bara 149 kr?

den lätt irriterade expediten himlar med ögonen och suckar och svarar:
Herrn..i frånskilda barbie ingår även Kens bil,Kens hus,Kens båt,Kens möbler
Kens dator och en av Kens vänner


och så var middagen gjord!


mammas hemmagjorda äppelkräm med kanal och mjölk med mackor och stekt ägg, mums!

senaste köp


ny vinterjacka köpt, love!


mys strumpor, har köpt ett par likadana fast hel svarta.

måndag



jeans jacka veromoda
halsduk stickat själv
linne h&m
tshirt veromoda
jeansleggings gina tricot
knä strumpor thuns

efter en lång dag

nu är jag hemma efter en lång dag. senast ni hörde va mig hade jag samhällskunskap. jag satt i skolan till runt kvart över 1 sen kom syster och hämtade mig. tog fel dag på tandläkaren (duktigt av mig) skulle dit på torsdag och inte idag. men har för mig att jag ska göra något annat på torsdag? :S aja får försöka komma på vad det var... men iallafall så åkte vi ut till thuns och kikade runt lite. jag fick med mig lite grejer hem och syster också. sen tog vi även en fika där ute, kaffe och beskvi/muffins :) efter de åkte vi vidre mot stan med tog en liten sitesing. åkte även till team sportia och kikade lite, sen blev jag nedskjutsad till jobbet. pappa kom och hämtade mig efter jobbet så fick skjuts hem så jag slapp bussen, de tackar jag ödmjukast för!

nu sitter jag i köket och degar och har laddat in bilder på datorn med vad mina senaste köp är + outfit så de kommer la i nästa inlägg. sitter och funderar på vad jag ska göra för god mat också..

samhällskunskap

sitter ute i sofforna och har samhällskunskap. slutar alldeles strax för dagen. ska jobba senare också, efter de vet jag inte vad som händer. åker la antagligen hem och äter och pluggar lite. imorgon ska jag till skolan och har floristik. hoppas mirall är här imorgon så jag får lite sällskap :)

nu orkar jag inte skriva så mycket mer. ska jobba vidare.

och jag säger godmorgon

vaknade nyss av att pappa och fredrik gick utanför dörren, hallå?? var de någon som glömde väcka mig idag eller? Farbror snooze har besökt mig några gånger men de gick ju inge vidare... men hur som hellst börjar jag inte förns 10 egentligen men tänkte vara duktig och åka till skolan tidigt iallafall. men nu slapp jag ju de, ojdå (a) så de kan gå :P är sugen på att sola solarium när jag kommer in till stan, men tror jag tar de en annan dag nu i veckan.   detta är vad jag ser när jag vaknar på morgonen.



hösten är här på riktigt nu...


pain

vissa saker önskar man att man aldrig fick veta....

Vart finns dom?

Någon som vet vart de finns västar som är stickade?? Är på jakt efter en så skriv gärna! :)


it hurts

jag förstår inte hur du orkar hela tiden.. du beter dig illa mot mig men sen får du de att låta som att de är mitt fel. du förtjänar inte ens min energi och egentligen förstår jag inte varför jag fortfarande har kontakt med dig. skulle vara enklare om vi aldrig börjat umgås.. förstår inte du hur mycket du sårar mig hela tiden eller? de är sjukt jobbigt när du beter dig såhär.. för jag vet att du är en snäll kille, när jag har varit med dig själv..


bingolotto söndag

har precis spelat klart bingolotto. och som vanligt var man nära att vinna många gånger men inte vann man heller.. de var ju tråkigt. ska nog läsa en stund nu, har inte lyckats göra något än... men får skylla mig själv. eller har varit så seg hela dagen iallafall. syster messade mig och frågade om jag ville åka till thuns imorgon. självklart vill jag de :) förhoppningsvis köper jag vinter jacka imorgon, underbart!

nu hoppas jag att mamma ska göra lite fika!

trött tjej kollar på idol...


dax för pluggande....


du förstår ju inte..

ibland sårar de verkligen.. jag gav dig chanser men du verkade inte alls intresserad och kastade helt bort en.. jag bad dig att inte skriva eller höra av dig, men du tog chansen ändå. och de uppskattade jag. men när jag sedan gav dig chansen och du totalt ignorerade de... då fick de räcka... du kan inte sitta och säga sen som du gör nu.. de kan du inte.. för du vet vad jag kände och tyckte. men du tog de inte.. då får de vara..

en söndag

godmorgon, eller godmiddag som dom flesta skulle säga.. gick upp för bara en liten stund sen. har sovit så himla skönt i natt, länge sov jag med. daniel var här och hälsade på igår. vi kollade på Vampires suck, galet dålig film! haha men de var på vissa ställen i filmen den var lite små rolig.

har precis ätit äppelkräm som är nykokt. mamma har stått nu på morgonen och kokat, super god som vanligt! får se vad jag ska göra idag. ska la antagligen plugga hela dagen. ska slänga mig in och duscha snart iallafall. kissen ligger bredvid mig här i soffa. hon sover på huvudet - vilket betyder att de blir dåligt väder.

imorgon är de skola som ajg känner mig jätte manad till, jippi.. skulle typ kunna sova i flera dagar känns de som.

med musiken dunkandes från lillebrors rum...

ligger jag i ett varmt bad och chillar med en påse chips och massor av ljus tända i hela badrummet, awsome! lillebror ska ha lan hemma och grabbarna är la påväg hit så jag gömde mig en stund. får se om jag kanske ska va en sån snäll syster som jag faktist är och baka kladdkaka till grabbarn. älskar ju trots allt min lillebror jätte mycket, han är världens bästa. men iallafall så är mamma och pappa inte hemma, lillebror ska lana här hemma med grabbarna och jag rymmer nog hem till roger :)



kan de bli så mycket mer awsome?


jag tycker inte synd om dig även fast du föddes utan IQ

fan vad jag lackar!! VÄX UPP DITT JÄVLA MIFFO!!!!!


Road trip

nu är jag hemma efter dagens roliga road trip. började med att jag gick in till bälinge och tog bussen till stan. träffade Mirall på bussen (: inne i stan gick jag och solade och de var ju lika skönt som alltid. Efter de kom Falle och Jenny och hämtade upp mig, sen for vi vidare och hämtade upp Eken. Efter de bar de av mot thuns! men ... de blev ju en stor miss av falle. hahha jag vet inte vad han tänkte med men i rondellen så svängde han av mot e4an xD hahahha. så vi fick åka till knivsta och vända (: sen kom vi iallafall rätt. vi hade skit kul i bilen, massa skratt och tårar. på Thuns var de ganska mycket folk faktist . hitta lite saker. hittade mer än vad jag köpte iallafall, men fick med mig lite smått och gott hem. kan slänga in bild senare. Ska åka tillbaka dit nästa vecka och köpa vinter jacka :D

i bilen påvägen hem var de ungefär lika roligt som dit. Vi åkte till storvreta och åt på kreta och då träffar jag Mirall igen ! :) två gånger på en dag, kan inte bli bättre. eken bjöd mig på en kebab tallrik . sen efter de skjutsade gänget hem mig. Tack för en rolig dag!!


Just nu: Sitter jag i ett varmt bad och dunkar musik och taggar inför kvällen. har inte en aning om vad jag ska ha på mig så de blir ett mysterium de med :P och bara för att jag är så sjukt snygg och gillar att skämma ut mig så bjuder jag på en bild på mig just nu!


basic



ledsen att jag ser ganska trött och död ut på bilden. men iallafall kör jag de enkla idag, vilket jag tycker är snyggt. ett par jeans från crocker och ett vanligt vitt basic linne från hm. tillsammans med detta kommer jag ha min mörka jeans jacka och min svarta tub schal. antagligen blir de mina vita converse också. Enkelt - men snyggt!



frisyren jag har är inspererad av Lindas blogg (tjejen som bloggar på vecko revyn) jag slängde ihop en slarvig inbakad fläta och satte upp med lite håtklämmor. sen satte jag ihop resten av håret i en toffs och gjorde små flätor i de som blev kvar.

Ledigheten är underbar

Godmorgon alla segproppar, och ni andra ;) somnade igår och galvet vad skönt jag har sovit! vaknade för en stund sedan av alarmet som jag ställde på 10.00. PPå schemat idag står de solning och utflykt! yey! Ska snart gå och äta nån banan eller något sen ska jag ta bussen in till stan och sola lite (great) . Vid halv 1 typ kommer Falle och Jenny och hämtar upp mig sen hämtar vi Eken från jobbet, efter de bär det av till Thuns! har inte planerat att köpa något men man kan ju hoppas att dom har något smaskigt ;)

RSS 2.0