önskan om ett liv utan problem

orkar inte sitta här. blir bara arg!!

kul att ni läser min blogg. de är människor som läser min blogg som jag inte en trodde gjorde de, pratas lite om den i skolan och lärarna vill tydlogen börja läsa den också, de känns ju kul ;) får se om jag ger ut adressen.

är inte peppad alls till något längre. mår bara dåligt nu
men ska duscha och lägga mig i sängen typ

men måste välja kläder för morgondagen också
Godnatt

idioter!!!!!

blir så jävla arg!! just nu känner jag att jag skulle kunna slå ner och döda vilken människa som hellst, och jag är inte den tjejen som gillar slagsmål och sånt, jag hatar de! förstår ni hur arg jag är då? hur kan vissa människor ha mage till att bete sig som dom gör, svin det är vad dom är!! jag är så jäkla arg att jag gråter till och med. jag hatar vissa männiksor, allvarligt talat hatar! ååååh jag orkar inte!!! gå och dö eller något !!


ANDREAS, jag finns för dig, jag älskar dig hjärtat! <3

Linda Nonnen, inte ett steg utan dig!!!<3333333

idol ikväll

Ikväll är det Idol, och idag är Erik med
Så idag kommer jag hänga på telefonen och rösta :D



är det bara jag som tycker att han är riktigt snygg?!

smile

men hur länge ska du fortsätta egentligen? pinsamt

jag blir helt galen. Du tittar jämt på mig
har lust ibland att gå och fråga vad du stirrar på.
Men gulligt tycker jag :)


Lite uppdatering om planer för resten av veckan

Torsdag: Gå i skolan som vanligt. sen slutar jag vid lunch och då ska jag ner på stan och fixa min praktikplats. vi går ut på praktik redan nästa vecka. efter de hämtar mamma upp mig och vi åker till knivtsa så jag kan jobba. sen på kvällen blir det idol och mys.

Fredag: går i skolan like usuale, och vi kommer ha försäljnings teknik typ nere på fyrislund med fordons ettorna. blir la spännande antar jag. efter skolan åker jag, linda och ellentin förhoppningsvis ner på stan och shoppar och myser med fika. Sen på kvällen har jag inte riktigt några planer, får se vad som händer helt enkelt

Lördag: Ska åka till östhammar på dagen och kolla på lillebror när dom har sin susta match, måste ju heja på killarna! Sen har jag inte riktigt planerat resten av dagen. men på kvällen kommer a hit och sover nog kvar här, mys och trevligt :)

Söndag: inget planerat

underbar onsdag

min onsdag har verkligen varit underbar. Började med att jag åkte till skolan som vanligt. Och i typ 30min satt alla vi florister ute i cafeterian och prata med maria och sigrid, alltså både ettorna vi tvåor och treorna. Efter de körde vi igång. Och idag skulle vi hålla på med bild&form. Maria visa lite hur vi skulle göra när vi ska skissa till en kund i butiken. vi höll även på med kol, de var kul men kläddigt . haha. Efter lunchen så hade maria och sigrid köpt värsta tårtan, eftersom Amanda fyller 18 idag, grattis till henne! Så alla vi florister (ettorna, tvåorna och treorna) satt och fika. Och vu gluten/laktos allergiker fick maräng grejer :D Snacka om att vi har de lyx, inte många skolor som har det såhär jäkla bra lixom. älskar skolan och lärarna! Efter de körde vi igång igen och maria tog in oss en och en för att prata lite om hur de går i skolan + praktik.

Vi fick sluta vid halv 3 idag och då åkte jag ner på stan och träffa syster. vi gick och kollade runt lite, och när vi gick ut från skopunkten så träffa vi på favorit moster! Vi stod och pratade en stund och sen skulle vi iväg och äta. Moster följde också med. Vi gick och åt på Panini, jag åt en jätte god tortilla Wrap med kyckling! Tipsar verkligen den! Efter de åkte moster hem och jag och annika kollade mrking lite. Sen när annika åkte hem så ringde daniel och frågade om jag ville ha skjuts hem, och de ville jag :) Så vi hade en mycket trevlig pratstund i bilen också.

Nu när jag kom hem tog jag ett varmt långt bad, hur skönt och avslappnande som hellst.

Morgondagens planer:
- skola och ha kul!
- slutar vid lunch, ska då ner på stan och kolla praktik
- bli hämtad av mamma och åka och jobba

-

har kollat på idol och house
ska sova nu, fast prata klart med daniel i telefon :)

godnatt

john blund på besök

har precis ätit, blev potatisbullar idag. Mumsigt!

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv. är så sjukt slut i kroppen
har riktigt ont är och bara trött i huvudet, kan inte tänka just nu
orkar ite räkna matte ller göra skolarbete vilket jag borde. orkar ingenting!

jag är inte deppig, men orkar bara inte just nu

hörs!

William är den femte generationen

William Norléns dopdag den 12 juli i Rasbo kyrka, Uppsala tog vi den här bilden på fem generationer. Längst fram sitter 97-åriga Elly Ohlsson, Mehedeby, med William i famnen, och bakom dem står Williams farfar Bosse Norlén, farfars mor Sylvia Norlén och stolt pappa Marcus Norlén, alla bosatta i Uppsala. Bilden skickades in av Marcus faster Ewa Norlén

 

Denna insändare finns i den nyaste året runt tidningen :)


ÄNTLIGEN!!!!!!!

YES!!! Fick ett samtal nyss och jag har antagligen fått ett jobb
fasiken vilket lättnad. jag är överlycklig!


closer

hej bloggen
Min dag har varit super bra! skolan gick jätte bra. började med att vi hade idrott och hälsa på morgonen, och mats hade föredrag hela lektionen om träning och sånt. Efter de hade vi lunch, vi satt och åt med gabriella och elin, mycket trevlig med vädligt mycket skratt! efter lunch var de histora. Jag hade mitt boksamtal med johan och de gick faktist jätte bra enligt mig. jag kunde mer än vad jag trodde att jag skulle kunna, sen kollade vi på någon film om Starlin, usch! Efter de hade vi matte, för dom som inte är klara. Ellentin är klar så hon sluta, ida skulle till läkaren och linda skolka :P haha , nej men hon hade "ont i huvudet" så jag satt i 1 timme och räknade själv, är riktigt stolt över mig själv.

Sen åkte jag ner på stan och träffa Adde. har saknat honom så de kändes skönt att få träffa honom. vi gick omrking i kanske 2 timmar och pratade medans jag kollade på kläder. Vi gick även in till Linda och prata med henne på salongen :) hoppas på att träffa honom snart igen, för de känns skönt att ha nån att prata med som verkligen känner mig och min familj!


Skulle ha åkt till björklinge direkt från stan, men frös så himla mycket så jag var tvungen att åka hem. Får se om jag orkar åka, blev sjukt trött, höll på att somna på bussen :/ plus att idol börjar klockan 8, men får se

sussa dags

i natt kommer nog jag sova riktigt bra, har känsla i magen för de
och jag är ritkgit glad för det som har hänt ikväll, är verkligen lycklig just nu!
Men nu ska jag krypa ner i min säng, sms lite och somna lugnt :)

Morgondagens planer lite ändrade:
Skola
Träffa en person
Träffa Sikkan och Jonas
hem till dom och hjälpa med datorn
umgås! :D


GODNATT ALLIHOPA

Lycka


2 finalister

2 finalister klara nu till fredag, Jon och Calle. Bra tycker jag!

aschberg

Kollat klart på matakuten, riktigt bra program!

nu sitter jag och kollar på kanal 8, på Aschbergs .
Gästen där ikväll är Anna Anka, mycket intressant :)

tv kväll

nu är idol slut, men börjar igen efter nyheterna
tycker att dom var lite "mjäkiga" idag. ingen som man tyckte riktigt WOW om lixom.
den ända jag kan säga jag tyckte var bra var typ Jon, calle var också rätt bra.
En ganska sur jurry också må jag säga, men dom kan ju de dom håller på med lixom
Imorgon är de tjejernas tur!

Kollar på matakuten med mamma och pappa. ganska intressant faktist
och äckligt!! jag tipsar er om att kolla på de. Tv4

idol time

nu blir de mys framför idol i morgonrock och fika
skriver sen!


-


panik!!!!!

är sjukt kissnödig nu och vill duscha
så tänkte göra de nu

hörs!

död imorgon

och linda såg bilden på inlägget innan, jag är död imorgon ! :P


alla har sina sidor

Linda jag älskar dig de vet du :D


Meldrum - La Puma

Viste ni att min släkting är med i band?
jag tycker hon är grymt bra, hon har tidigare varit med i ett ganska känt band i bland annat USA som heter Meldrum. Tyvärr så avled en medlem i bandet, Michelle. Men nu är hon med i ett band som heter LaPuma. Hon ha bassist och en grym sådan. Har hört att dom håller på att spela in en skiva nu också :)

Ni kan hitta Frida på Myspace här

här kommer lite från youtube

MELDRUM

 

Frida till höger

 

La Puma

 

 

Frida i mitten/vänster

 

La Puma hittar nu även på Myspace här


systeryster

har legat och kollat på tv och pluggat lite tills nu
känns som att jag har fått lite gjort iallafall :P

Nu kom syster också, blev rätt paff när hon helt plötsligt stod i mitt rum
haha. de blev typ den här " vad gör du här?!" känner mig ju jätte snäll
vi ska äta snart, och idag blir de korv med mos



en obeskrivlig kärlek

känner att jag måste skriva av mig lite.. Går varje dag och tänker på vad jag gjorde för fel, om jag ens gjorde något fel. jag hade alla anledningar i världen till att inte bry mig om dig, men jag gjorde det. För jag såg mellan fingrarna, för jag älskade dig. Jag fanns där för dig, du kom och kunde prata ut med mig och jag la ner hela min själ i dig. Vi kunde prata i timmar och jag kände mig hur trygg som hellst. Du fick mig att somna tryggt om nätterna. Jag kan inte förklara känslan innom mig hur jag kände när du sa att du älskade mig, de är omöjligt.. Du kom och grät till mig och vad mig att jag aldrig skulle lämna mig, för enligt dig behövde du mig. Jag trodde på de du sa. jag trodde jag viste vart jag hade dig, men tydligen inte. Du gick bakom ryggen på mig, du bara stod där och ljög mig rätt upp i annsiktet.. Jag förstår inte vad jag gjorde för fel. Du sa till mig att du inte ville och att du hatade det. Varför? varje dag går jag och tänker, var det du eller var det jag? Var det ditt eller mitt misstag?

Trotts de du gjort ser jag fortfarande mellan fingrarna och älskar dig.
Min Största första kärlek


Måndags klädsel



outfit
tights: Josefson
Linne: Gina tricot
Stickad tröja: Lindex
Jacka: Haléns
Skor: Skopunkten
Väska: Accent

Måndag igen

och åter igen så är det måndag. en seg, trist måndag. Tur att jag har florist tjejerna som livar upp stämningen. Idag hade jag som vanligt bara Svenska B i skolan. Vi skulle börja med skönlitteratur eller något sånt. Jag förstod inte så himla mycket, men jag antar att de är så det brukar vara :P  Iallafall så tog vi rast efter halva lektionen och satte oss vid borden vid köket och drack choklad och pratade massa. som vanligt disskuterade vi vart vi skulle gå och äta. Det är alltid jag, ellentin och linda mot ida :P haha. Men vi vann och fick som vi ville, China Garden! Så vi ska ta de nu någon dag tror jag. vi lyckades iallafall få rast i typ 35 min :P så sista delen av lektionen blev typ i 15 min. Sen tog jag 10.48 bussen fråk skolan, vilket var korkat eftersom min buss från stationen går 11.00, så fick springa.

Dagens planer:

Äta
Byta om
Plugga
Städa lite
Tv
smsa
kanske björklinge
räkna matte med pappa ikväll



Veckans Planer:
Måndag - ser ni åvanför
Tisdag - Skola , träna , plugga
Onsdag - Skola , sola , plugga
Torsdag - Skola , vila
Fredag - skola , mysa på stan med tjejerna!

slänger in ett inlägg

kastar in ett inlägg här lite snabbt innan jag går och lägger mig.
Adde har precis åkt, har spenderat kvällen med honom här hemma hos mig
vi satt och pratade massa och lyssna på musik på youtube, eller aah, han lyssna på sin musik ;)
Sen kollade vi på film också. var verkligen jätte kul att träffa honom igen!

Nu ska jag gå och lägga mig, de är ju faktist skola imorgon

godnatt

illamående och huvudvärk

hej allihopa
dehär är det ända blogg inlägget som kommer att komma idag. jag mår inte bra alls idag, min mage strejkar och massa tyvärr :( mitt huvud kommer sprängas så blir säng/soffliggande idag..

Gårdagen var rolig, fick ju vara med sikkan och dom, och jag hade jätte kul med sikkan! Sen blev de lite trist att det blev som det blev hemma hos marucus, men jag och jonas fixade det. Senare vid halv 2 kom perra och jag satt och pratade med honom en stund. sen skjutsade vi hem Olivia, och det var meningen att jag också skulle hem, men varken jag eller perra var trötta så vi åkte omkring och pratade och hade verkligen skit kul! tack killen :) <3

Imorgon är det skola, och jag får träffa mina älskade florist tjejer, och som jag har längtat!<333

Men hoppas att ni inte blir för besvikna att jag inte bloggar idag
jag kommer tillbaka imorgon


Kan lägga in en låt som jag verkligen älskar

 

Älskar er läsare, tack för att ni läser och bryr er

Kram


iväg

blev ändrade planer
ska iväg till björklinge nu
får se däremot hur länge jag är kvar där...
lovar att blogga så fort jag kommer hem!

btw, jag kissar exakt hela tiden :S vad är det för fel?!

här kommer en liten snabb bild på hur jag ser ut
lägger ut mer bilder när jag kommer hem!


damp*

vilket jäkla cp du är!!

now a days

nu för tiden när jag sitter vid datorn brukar jag nästan alltid få sällskap av världens underbaraste katt. Ibland kan hon gå in här och leta efter mig också för att kolla om jag är hemma eller något. Sötaste katten<3


Lördags middag

Här kommer bilder från en otroligt god och rolig middag med familjen :)


mamma lagar mat



lillebror fixar efterrätten


jah, haha *host* hjälper till


framdukat


maten


efterrätten

SUPER GOTT!

kvällens outfit

Min mys outfit för kvällen


Stickad tröja - Lindex
Svart linne - gina tricot
tights - josefson

Happy face!



dehär kommer bli en kanon kväll :)

lördags mys!

min kväll kommer bli jätte mysig. En hemma kväll med familjen!
Mamma och jag var till affärn nyss och köpte grejer till efterrätten, och det blir såklart den supergoda marrängswisch. Vi köpte även lite godis, och jag köpte nötter. Min kväll är räddad!
Snart ska vi äta, jag ska alldeles strax gå ut i köket och duka och hjälpa till
Idag blir det Potatisgratäng med kött, super gott!




Hur gott ser inte dehär ut lixom!?

brb

nu ska vi skjutsa mormor till bussen och in på bälinge affärn , skriver sen!

oups

har fått ett impuls ryck igen att jag vill göra om min blogg design
oj oj, hur ska det här gå -_-

Stickad tröja

Härlig stickad tröja med mysig krage, perfekt att värma sig med i kylan!

199:- Nelly.com


love story


gårdagen

här kommer lite bilder från gårdagen, som spenderades med Sikkan, kotten, jocke, sigge m.m
Jocke och kotten fick nå ryck uppe vid affärn och var tok muppiga och höll
på med någon tjejs moppe, och satan va dom for omkring och vingla på den sen!
Trodde ett tag där att dom skulle vurpa, men som tur var så slapp vi sånt


fika

hade nyss mysfika med mamma, pappa, lillebror och mormor
det blev hemmagjord äppelpaj och vanlijvisp, men för min del tofuline glass


Att älska, att bli älskad

Älskar livet och människorna som är en del av det

Less på att en del verkligen inte kan bete sig
de var rätt kul igår när jag åkte till björklinge för att träffa Sigge och några. Och helt plötsligt sa sigge
"asså jenny, du har blivit så vuxen av dig. man hör de när du pratar och sånt"
Gullunge :)<33 haha . de lät lite kul men det kanske är så?

Jag kan faktist påstå att jag har växt upp en del. Och det är tack vare att jag har lärt mig vad som är rätt och vad som är fel. Jag vet att man ska tänka först och prata sen. man ska ta hand om dom soms tår en nära och behandla dom väl (vilket en viss person borde lära sig) man ska inte vända kappan efter vinden (som en viss person är duktigt på) sånt funkar inte här i livet.

Lev dagen som om den vore din sista

Att älska, att bli älskad

På G

Ludde var på G hela matchen och följde överallt vart den än rullade
otroligt gullig hund.




Bälinge - Vattholma

Matchen gick kanon bra för killarna.
Det blev en stor seger, 9-0 till bälinge
lillebror gjorde 2 av målen. Ett stort grattis!






lördags morgon

vaknade vid 8 imorse och tittade ut, och vilket fint väder det är. somnade om igen och vaknade nu vid 11. Mamma hade gjort en jätte god och mysig frukost som vi satt och åt och pratade ganska mycket. Ska snart åka med mamma in till stan för att hämta mormor och åka till bellis blomsterhandel :) jag kanske också köper någon blomma, vill ha lite nya växter i rummet faktist. men får se hur det blir. Lillebror gar match idag vid halv 2 i bälinge, och självklart ska jag kolla! Älskar att kolla på hans matcher :D

dagens planer kortfattat:
-göra mig iordning
-åka till stan och hämta mormor
-kolla på lillebrors match
-åka hem och städa rummet
-beställa grejer (mer får ni veta sen)


Hoppas på en kanon dag!



Nu håller vi tummarna för grabbarna!

fredag natt

nu är jag hemma igen
kvällen spenderades med sikkan, kotten, jocke m.m segt men trevlig pratstund med jocke och sikkan :)
orkar inte ladda upp bildern nu, utan dom kommer imorgon.

Sitter och smsar lite med adde och han kanske ska komma hit och sova :)
men nu tänker inte jag blogga mer idag, har inte så mycket mer att skriva

eller jo, en sak ... de känns inte som helg!

Godnatt :)

en förklaring kommer

nu ska jag göra mig kalr och åka till björklinge
förklarar mer när jag kommer hem

stora kramar!

sovande

vaknade nyss
har sovit i kanske 2 - 3 timmar, hur skönt som hellst.
ska gå in och lägga mig hos mamma och kolla på Idol
blir hemma ikväll, ovanligt va?

Och som vanligt är det alltid samma gamla visa....
jag orkar inte lägga ner mer energi, jag ger upp

Redigerad


som om man var osynlig

Sitter och diskuterar lite med en person och pratar ut en del. Känns bra att de finns människor som vill lyssna och vill hjälpa till. Ibland behöver man faktist bara få ur sig massa saker, det är inte alltid det hjälper att bara skriva det här i bloggen, utan ibland måste man få lite mer feed back. Vi pratar bland annat om hur vissa människor och personer beter sig. Och en fråga som vi har disskuterat är

"hur kan en person som tidigare fått en att känna sig så himla levande, helt plötsligt få sig som om man inte existerade, som om man var osynlig"

och det är faktist så . Vissa kan verkligen behandla än som om man vore världens bästa, man verkligen känner att man blir älskad, och sen helt plötsligt bara skiter i än, ignorerar än till 100% och bara är elak.. Såna människor gillar jag inte. Alla har vi känslor och man ska inte behöva bli behandlad så.. Jag tycker det är totalt fel


För var dag som går får jag bara mer och mer saker klargjorde, vilket är rätt skönt egentligen. men vissa saker önskar man att man inte viste om jag ska vara ärlig.. Nästan alla mina gamla vänner har jag "bytt ut" till nya vänner, för dom behandlar mig iallafall väl. Jag orkar inte bli behandlar som skit. hur tror ni det känns för mig lixom att ni ignorerar mig, hittar på massa saker och inte berättar något för mig.. jag ahr gett allt för er. Jag har alltid ställt upp för er. Jag har lagt mina egna känslor bakom mig jämt för att hjälpa er istället, för att visa att ni betyder och jag älskar er. Men ni behandlar verkligen mig som skit. Jag mår riktigt dåligt pga er, ni får mig att må dåligt. Och så fort jag säger något om vad jag känner får jag bara skit av er. Jag får aldrig någon hjälp. och det här har jag tröttnat på nu. varför ska jag ställa upp för er när ni behandlar mig som skit. jag måste sluta se mellan fingrarna nu. De är slut på det här nu. Mina nya vänner visar att dom älskar mig, dom ställer upp för mig och till och emd märker när något är fel. jag älskar dom och dom älskar mig. Riktigt vännskap kallas de. Så nu vet jag vilka mina vänner är, och det är verkligen inte ni mina gamla vänner..

Sårad   ledsen   besviken   arg



just for you

Du vet vart jag finns
kommer alltid vara kvar precis har för just dig


true colors


galen

Less på er och era jävla snack hela tiden
Nu skiter jag i er och allt

home again

nu är jag hemma igen. vet ijte riktigt vad jag ska skriva.. jobbet gick bra och på Ikea var det mycket folk, vi tittade börja så köpte inget. ska åka dit någondag med syster istället när de kanske är mindre folk och jag har bestämt lite mer.

Planer för dagen : Inga alls

Fredags morgon

Godmorgon bloggen och alla där ute
Nu har jag precis vaknar och klätt på mig. Ska snart gå ut i köket och äta lite frukost
Sen ska jag, lillebror och mamma åka ner till knivtsa, till pappas jobb. Jag ska alltså jobba
Sen efter de när vi åker hem ska vi svänga in en snabbis på Ikea och kolla på en tavla

Hoppas att alla får en bra fredag


en morgon bild på mig

tack och hej

Nu får det räcka med datorn och bloggandet idag
nu ska jag krypa ner i min sköna säng, fippla lite med mobilen och bara sova gott
Hoppas att ni har haft en bra dag
Godnatt

something new

FÖRE


EFTER

:D

Nu är den hemma
Nokia 5130 Xpress music


on my own

älskar låten

i miss you


vännen jag saknar dig otroligt mycket
vi hade så himla kul med varandra och vi stod varandra vädligt nära
du var min bästa vän och den ända jag litade på och älskade
jag älskar dig fortfarande och kommer aldrig sluta med de




gamla bilder som jag gjorde förr<3

Gamla vänner - Nya vänner

Sitter mest hemma om dagarna och helgerna som ni kanske märker eftersom jag bloggar en del. Men det är så att de är lite svårt att umgås med mina vänner ibland eftersom dom bor en bit bort.. karlholm, knivsta, Sävja m.m väldigt tråkigt tycker jag :/ men linda babe och jag har suttit och snackat lite, och vi ska ta tag i det här och se till att vi hittar på saker med varandra oftare. Mysa, god mat, dricka lite och sånt. och i ellens fall kanske det blir cola ? ;) haha <33

Dom man inte trodde skulle bry sig eller höra av sig, är dom som faktist gör det. Dom gamla såkallade "vännerna" kommer när det passar dom. Det är t.ex björklinge bor experter på . Dom tar det dom vill ha sen skiter dom totalt i resten. därför är jag sjukt less på de. Dom kan inte ens inse själva att dom har eller har gjort fel. Riktigt dåligt tycker jag.. Men that´s life, de finns ju människor till allt eller hur?

Kan inte säga mer än att jag älskar mina florist brudar och några andra vänner<3

Nelly.com



Hittade lite klänningar som vill direkt in i min garderob

idol

Nu blir det IDOL! :D

Nu är gardinerna uppe!


Svar från Frågestunden

Postat av: Jenny
Vilken är din favorit serie ?

SVAR: Den var ganska svår. Finns ingen seriejag speciellt följer, om man inte räknar med idol. Annars var det ju The OC och One tree hill när dom gick på tv

Postat av: jessica
Vilken är din orginal hårfärg? ^^
SVAR: mörkblond/guldfärgad

Postat av: Rebecca
1. Är du nöjd med dig själv?
2. Tycker du själv att du ser bra ut?
3. Drömåldren?
4. Vad älskar du att göra?
5. Musiksmak?
6. Letar du efter kärleken?

SVAR:
1.i stora drag, ja
2.De finns alltid vissa saker man skulle vilja ändra på, men jo de tycker jag la
3.just nu, 20
4.Hålla på med blommor helt klart!
5.De är lite olika faktist, lyssnar på blandat
6.Nej det kan jag inte påstå att jag gör.

Postat av: teSz
uuh frågestund, jag frågar:
" vad är ditt drömyrke "

SVAR: Florist

Postat av: diabetesmannen
Festar du mycket`?

SVAR: nej de tycker jag inte. Blir aldrig några roliga fester

Postat av: SANDRA
Har du pojkvänn? (:

SVAR: Nej

Postat av: Anonym
när fick du din första kyss ?:P
SVAR: oj första kyssen.. det måste ha varit när jag var tillsammans med Petter

Postat av: Anonym
Hm.. Vad brukar du göra om dagarna?
Har du kille?
Hur gammal är du?
Vad fick dig att börja blogga?

SVAR:
1.Brukar gå i skolan och umgås med tjejerna ibland efter skolan. annars är jag hemma och hjälper till, bloggar lite och lyssnar på musik och tar det mest lugnt.
2.Nej det har jag inte
3. 17år
4. Det som fick mig att börja blogga var att jag hade saker innom mig jag ville få ur. Kände att jag behövde skriva av mig lite någonstans. Bloggen är som en vän för mig, jag kan skriva vad jag vill :)

Postat av: Neah <3 MJ
hm.. Vad fick dig att blogga?
Vad gör du om dagarna?
Röker du?

SVAR:
1.Det som fick mig att börja blogga var att jag hade saker innom mig jag ville få ur. Kände att jag behövde skriva av mig lite någonstans. Bloggen är som en vän för mig, jag kan skriva vad jag vill :)
2.Brukar gå i skolan och umgås med tjejerna ibland efter skolan. annars är jag hemma och hjälper till, bloggar lite och lyssnar på musik och tar det mest lugnt.
3. nej

Postat av: Amanda
är du förälskad? :D

SVAR: nej det kan jag verkligen inte påstå :)

Postat av: Anonym
Vad är viktigast i ditt liv? :)

SVAR: hmm.. en klurig fråga. men jag skulle nog svara familjen. Utan familjen hade jag inte stått här idag och hade inte fått känna kärlek

Postat av: FRIDA - It´s all about me
1. Vad är det bästa du vet och varför?
2. Om du bara fick läsa en blogg, vilken skulle det då vara och varför?
3. Favorit godis?
4. Vad tycker du om min blogg? (http://fridasjoblom.blogg.se)
SVAR:
1. Det bästa jag vet är floristik. Älskar att hålla på med bommor och är verkligen intresserad av det jag håller på med. Har stora planer för framtiden!
2. oj... vet inte riktigt vilken jag skulle välja. det finns så himla många bra bloggar. En blogg jag tycker mcyker om är Bunnys tips. Det är en blogg fylld med Photoshop tips.
3. vet inte riktigt vad dom heter. men det är som Nonstop menmed solrosfrön i :)
4. Gillar din blogg. den är riktigt mysig och rolig att läsa :)

Postat av: FRIDA
din favoritblogg? :)

har som sagt ingen favorit. vet inte riktigt vilken jag skulle välja. det finns så himla många bra bloggar. En blogg jag tycker mcyker om är Bunnys tips. Det är en blogg fylld med Photoshop tips.

Postat av: Jessica
Är du nöjd med dig själv och ditt liv?
Eller finns det något du skulle vilja ändra på? :)

SVAR:
Jag är faktist ganska nöjd. hade inte jag varit jag så hade det ju inte varit mitt liv

Postat av: susanne
vad vill du utbilda dig till ? =)

SVAR: jag utbildar mig till florist och verkligen älskar det. finns inget roligare att hålla på med!

Postat av: Jenny
Hur ska en bra vän vara?

SVAR: Enligt mig ska en bra vän vara lojal och snäll. Den ska bry sig om än och även visa det då och då. Den ska finnas där så man kan prata med den om man mår dåligt eller något sånt. Men framförallt ska man veta vart man har den personen och kunna lita på den.

Postat av:Malin
1. har du pojkvän
2. om inte, har du någon på g?
3. tänkte skaffa blogg, är blogg.se bra eller vad tycker du?
4. hur många har du haft sex med?
5. vem är din bästa vän?
6. vilken blogg tycker du bäst om?
Hoppas att du nöjer dig / Malin
SVAR:
1.Nej det har jag inte
2.nej kan inte påstå att jag har någon på g heller :)
3.jag tycker att blogg.se är bra, har inte haft något annat än de
4.jag har faktist inte riktigt räknat, men skulle tro runt 6-7 stycken
5. Jag har inte riktigt någon bästa vän, men jag har några jag litar på till 100% och det är Linda, Ida, Ellentin & Jennifer. och sjölvklart min familj!
6. Har redan svarat på den frågan


HOPPAS SVAREN FUNKAR!
Tack för alla frågor :)

Feeling the moment slip away

jag antar att det är såhär det ska vara
du har ditt.. jag har mitt ...


am i just like you

jag verkligen älskar den här låten och kan inte sluta lyssna på den
vaknar med den och somnar med den


-

Lögner och svek

omogenhet

Vill ni veta något skrattretande?

Så fort man mår dåligt så får man skit av vänner. Jag kan tydligen inte må dåligt verkar det som?
En del kan aldrig inse att dom gör fel. Är sjukt less på vissa människor.. När jag berättar att dom har gjort fel, behandlat mig illa eller något blir dom antingen arga eller kommer med massa undanflykter :S
vad är det för stil lixom?

Så jag ska klargöra en sat för dig nu.
Kom inte och säg att du hör av dig, för de gör du inte
kom inte och säg att du frågar mig om jag vill komma, för det gör du inte
Kom inte och säg att du hälsar på mig, för der gör du verkligen inte
Kom inte och säg att du är min vän, för det är det sista du är

Jag är sjukt less på dig S
Du gör mig grymt besviken
VÄX UPP!

folk har lite att göra

igår kväll var det någon som ringde mig på dolt nummer. jag kände inte igen rösten alls och frågade vem det var. jag kan skriva ner ungefär hur vårat samtal lät:

jag: hej det är jenny
?: hej
jag: hej?
?: vad gör du?
jag: är med daniel....
?:okej
jag: asså vem är det?
?:det vet du
jag: nej
?: det är julia
jag:vilken julia
?: men det vet du
jag: ......... jansson?
?: ja
jag: aha okej kände inte igen din röst
?: (babblar om vad som har hänt med telefonen :S )

?: ska vi hitta på något imorgon?
jag: nej, jag ska till stan med mamma och bla bla bla
?: jaha okej, på kvällen då?
jag: nej
?:okej hejdå

jag kan berätta att jag har känt Julia i 12 år, så mig kan man fan inte lura. jag känner igen om det är julia eller inte, vare sig hon är förkyld eller något. Och det där var inte julia. Jag skickade till julia och kollade om hon hade ringt och som jag trodde så hade hon inte det. Men de konstiga är att de var ju tydligen någon som hade ringt till julia och lossades vara Hanna.

Vad är det för idioter egentligen? :P

Ska meddela att jag ska byta nummer också. Kommer bara ge ut det till mina närmaste

outfit

Leggins - Josefson

jeanskjol - Josefson

vitt linne - H&M

randig tröja - Gina tricot

klocka - ur&penn

halsband med hjärta - guldfynd


inköp


Älskar mina nya skor, och har äntligen kunnat köpa dom efter en lång längtan


Nya kuddöverdragen + soggöverdraget


Nya gardiner (kommer bild senare när dom sitter uppe)


Mina nya glas som jag är otroligt nöjd över!


lägger upp en bild på mina nya tallrikar jag beställde förrut
en stor svart fyrkantig tallrik och en mindre vit tallrik med mönster på
Super snyggt enligt mig!

underbart för stunden

hej allihopa
igår var jag verkligen jätte trött och hade hur ont som hellst, så de blev inte så värst mycket bloggande. ber om ursäkt för de :/ men idag har jag en hel del att blogga om faktist :)

Idag har mamma och jag varit i stan, och vi åkte till:
-skopunkten
-Ikea
-Rusta
-Willys
-Fuji fotocenter


De var verkligen jätte mysigt att få spendera lite tid med mamma helt själv. Och de blev lite små shopping och jag är super nöjd! bilderna på vad jag handlade kommer i ett separat inlägg, men det jag köpte var iallafall:
-gardiner
-glas
-kuddöverdrag
-skor

-hårfärg

Ska försöka sätta upp gardinerna snart hade jag tänkt, men måste tvätta fönstret först
ska även färga håret sen också :)

godnatt

nu har daniel åkt, jag har fikat med mamma och pappa och pappa har hjälpt mig med matten
jag har ont så nu går jag och lägger mig
Godnatt

trötter och väntar besök

fick sms nyss ocg fick veta att Daniel är på väg hit nu, trevligt! :)
haha men känns som att jag kommer somna ganska snart, men jag tror inte han bryr sig så mycket

Vad har alla för planer nu när det är långhelg då?

music

hittade en bra låt på systers blogg nyss som jag tänkte lägga upp


i frågestunden

Det här är sista dagen innan frågestunden tar slut
så passa på att fråga medans ni kan ni!
Alla frågor besvaras

mat

MAT DAGS ! :D

outfit

har ingen helbild på vad jag hade på mig idag.

Strumpbyxor - H&M
Linne - Gina tricot
Tröja - gina tricot
Stövlar - Skopunkten
Jeansjacka - veromoda
Schal - H&M
armband - fått


men här får ni en facecode iallafall :D


the end

jag tänker inte bli behandlad som skit längre, jag klarar inte de
jag måste ju få vara glad och må bra jag också!!
Jag orkar inte lägga ner mer energi på dig/er längre.
Dehär har gått alldeles för långt

parkering

En rolig sak idag var när Sigrid skulle fick parkera. De blev väldigt tajt om man säger så, och sen när vi skulle åka stod vi brudar där på trotoaren tok nervösa xD haha
(hon var mycket närmare bilen, men här håller hon på att köra ut)
men hon klarade allting galant, en säker förare i trafiken :)

exponerings dag

Nu är jag hemme efter en otroligt rolig dag.
Idag var de jag, ida, ellentin och linda i skolan och vi skulle ha exponering. Och vi har haft världens tur. Våran lärare Sigrid har haft en blomster butik men som är såld nu. Men hon ger inte bort nyckeln förns nästa vecka, och då fick vi chansen idag att åka dit och skylta i ett riktigt skyltfönster. Och satan vad kul vi har haft idag. Började med att jag och ida börja skylta men vi hann inte klart före lunch. Så vi pkte tillbaka till skolan och åt lunch allihopa i Sigrids lilla räcerbil. Sen efter vi ätit åkte vi tillbaka igen. Och bilresorna var verkligen roligt, speciellt efters Lindas MR C gick förbi ;) haha. Sen åkte vi till coop konsum, och sigrid skickade in oss för att köpa gott fika. Och snacka om fika, de blev muffins, morotskaka, wienerbröd och nonstoppkakor! Vilken tur vi har och verkligen lyx. Hur många andra klasser kan lixom ha sånt lyx lite var dag?

Sen i butiken så skyltade jag och ida klart och sen blev bedömda, vi klarade det! :D  sen fikade vi och efter de var de Linda och Ellens tur, och medans dom skylta så hjälpte vi sigrid att packa ner krukor i kartonger från källaren, haha och vi hade ganska kul där nere. Snoppvaser och pottor, de är grejer de ;)

Efter allt var klart så skjutsade Sigrid ner oss till stationen (ännu mer lyx)
Då gick jag till Fuji fotocenter eller vad det heter och framkalla bilder, som jag ska hämta ut imorgon

Dagen i stora drag har varit, KANON!


killar bör veta...

-tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- gillar när killar  vågar skriva hjärtan i sms.
-tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
-tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
-när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något
-tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
-skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
-när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma".
-tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.
-skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
-vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
-använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.
-tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
-påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
-tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert.

jag vet

jag är en ärlig människa
- vad är du?

jag bryr mig om mina vänner
- vad gör du?

jag snackar inte skit ena dagen sen lossas som om ingenting har hänt
- varför gör du?

jag behandlar folk så som dom behandlar mig
- vad håller du på med?

jag kan älska
- vad är ditt problem?


Nu är jag en bra bit påväg. Jag har inte många vänner, men jag har verkligen dom bästa. Och några som jag verkligen vill he en extra tanke till, de är; jennifer, linda, ellentin, ida, jonas, victor
känns skönt att jag har några jag verkligen vet att jag kan lita på till 100%. Men självklart är de flera som verkligen betyder. Gabriella, tack för att du finns och verkligen stöttar mig och säger massa gulligt. jag älskar mina nära och kära <3

how i feel about everything

kan inte sluta tänka på hur de skulle vara om jag inte fanns längre, eller om det hände mig något.
De är många som kallar sig mina vänner och säger att dom alltid finns, men gör dom verkligen de?
hela tiden går jag och väntar på att någon ska bara visa att dom helt enkelt menar de dom säger
och att dom ska höra av sig över huvudtaget. Jag är less på att de alltid är jag som måste..
Är ni bara med mig för att ni tycker synd om mig eller något?
Jag vill bara försvinna egentligen, bara gömma mig och aldrig komma fram, låsa in mig och kasta bort nyckeln.
Ingen skulle ändå märka att jag var borta. De är en jätte jobbig tid för mig, har inget självförtroende
och känner mig rent ut av värdelös. Tittar på mig själv i spegeln och ser ingenting.
Jag är ingenting för mig själv. Vill knappt gå till skolan för att jag inte vill visa mig, hur jag ser ut
jag skämms för mig själv. Men jag försöker kämpa på och hålla tålamodet uppe
för en dag kanske de ändrar sig. Jag skulle inte klara det här utan dom som verkligen ställer upp för mig
Utan Florist tjejerna och lärarna i skolan så skulle allting kännas värdelöst.
Utan dom söta smsen jag får av personerna skulle jag inte klara av att vara jag
Jag lever livet även fast de är starka motgångar. Jag försöker, jag kämpar, jag lever


The good kind


paraply & gummistövlar

nu har jag precis tagit ett skönt bad men lugn avkoppling
ska även måla om naglarna snart för dom är verkligen mr uggly just nu!

Imorgon har vi exponering i skolan, ska verkligen bli kul!
Vi ska få åka till Sigrids butik och skylta i ett riktigt skyltfönster, ser fram emot de!
Måste komma ihåg att ta med mig gummistövlar och paraply
varför jag ska ha med mig de får ni se imorgon :)


Nu ska jag lägga mig vid tv och vänta på att idol ska börja, även fast de är en hel timme tills dess
Sen tänkte jag faktist gå och lägga mig. Är helt slut efter dagen plus att jag måste
börja gå och lägga mig tidigare påkvällarna. Så vid 9 tänkte jag skulle bli bra

Kommer lägga in några fler inlägg med lite musik och sånt
men sen tänkte inte jag skriva så mycket mer faktist
Hoppas att alla ni där ute har haft en bra dag

fick hem mitt armband idag jag vann hos millah!


ett eller flera problem

ibland kan man ju undra vad folk har för problem. Vissa kan jag sitta och fundera på i flera dagar om varför dom beter sig som dom gör, och hur dom kan göra de. Förstår mig verkligen inte på människor

är du feg eller rädd för mig, eller bara helt enkelt omogen?


Ska snart in och lämna mormor vid bussen
efter de åker jag och mamma till biblioteket och hämtar ut mina böcker jag har fått hem :)

Pics

här kommer lite av bilderna från idag
de har tagit fler bilder som jag hoppas på att jag kommer få av Linda sen :D

Bilder från väntan på att åka med cp bussen




ellentin hade inget spänne till bältet, så vi fick göra så gott vi kunde

dagens middag blev...

Korv och makaroner (:


it´s time

mat dags!

piss väder

Nu är jag hemma från en lugn och tröttsam dag i skolan.
Började med att vi hade idrott på morgonen och vi skulle ut till Sunnersta backen för att har fruliftsliv. Och självklart åkte vi cp bussen dit ;) haha fan va kul vi hade i bilen. Linda fick hjälpa våran lärare att få i backen , ida satt och skulle förklara en smartare väg och jag och ellentin satt och sjöng "havre, vete, korn och råg"  vilken jäkla liv de var, men riktigt kul. Orkar inte berätta ordagrant vad vi gjorde där, men typ, prata om människans sinnen, satte upp vindskydd, höll på med spritkök, drack oboy och kaffe, gick.

Sen har vi haft Historia och matte. båda lektionerna gick lika dåligt för mig. på historian skulle vi läsa någon text som jag inte fatta ett skit av. och matten fatta jag inte heller något på.

Men sen kom dagens räddning, jag och linda gick och solade! De var hur skönt som hellst verkligen :) Vi ska börja sola 1 gång i veckan nu när studiebidraget kommer igång igen. vem vet, kanske blir flera gånger i veckan ;)


BILDER FRÅN DAGEN KOMMER UPP SENARE


Är super trött nu och ser jätte sliten ut. Vill ut och springa men vet inte om jag verkligen kommer orka dit. synd bara att de är sånt jäkla piss väder också, de förstår ju en hel del ;(

nattinatt

nu har jag kolat klart på Svenska Hollywoodfruar och halva Roast på Berns
orkar inte kolla mer på tv, har så fruktansvärt ont i magen, så dags föt tabletterna nu!
Tänkte lägga mig i ett varmt bad en stund, och sedan krypa till sängs .
Dagen i stora drag har varit bra och lugn.

Planer för morgondagen:

-Skola
-Sola med Linda
-Åka hem
-Blogga
-Ringa Daniel
(stackarns är sjuk ;( krya<33)


Är sjuk besviken på dom som kallar sig ens vänner, men som inte kan heja på än eller höra av sig. Är de så vänner beter sig? Enligt mig är de bara dålig stil rätt igenom..


Besviken på dig och kan inte förlåta


Slänger in en bild på hur jag ser ut nu i myskläder innan jag lägger mig i badet :)



Godnatt allihopa

och glömm inte att ställa frågor i frågestunden!

TV TIME

Nu blir det Svenska Hollywoodfruar


Sveriges fulaste hem

har suttit och kollat på Simon och Tomas - Sveriges fulaste hem
dom har precis fixra iordning ett kök .
Från börjar var de:
fula tapeter
trä luckor
äckliga möbler
fula gardiner

Nu är de:
mörkblåa väggar
vitt kakel
nytt bord och nya stolar
röda rosor


Ska absolut fortsätta kolla på de här programmet fram över. Riktigt kul att kolla på dom här inrednings programmen, man får väldigt mycket idér själv på hur man vill ha och kan göra om. Men ett programm som jag faktist saknar, de är Room Service , med Johnny och Mathias. kommer de börja igen? kan ju alltid hoppas

Här kommer en bild på Simon & Tomas

Roast på Berns

Ikväll blir de Roast på Berns, ett av mina absolut favorit programm.
I kvällens program kommer dom grilla Robert Gustavsson, kommer bli hur kul som hellst!
Är du intresserad av att titta på det du med så börjar de 21.55 på kanal 5

Här är ett av mina favorit klipp



FRÅGESTUND

Tänkte att jag skulle köra igång en frågestund jag också.

Ni får fråga vad ni vill och jag lovar att svara ärligt

Frågestunden kommer avslutast på Torsdag då ALLA svar på frågorna kommer upp

Hoppas ni ställer bra frågor nu :)


jag har mina roliga stunder ibland ^^


Måndags outfit


Tunika - Gina tricot
Jeansleggings - Gina tricot
halsband - ur&penn

Photoshop

i inlägget under kan ni se orginal bilderna
låt  mig gärna få veta vad ni tycker!










Fotning

här kommer bilderna från idag.
kommer även lägga upp dom redigerade







Utmaning

Jag har blivit utmanad av Caroline!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver: Just
3. Flicknamn: Jennifer
4. Pojknamn: Joel
5. Yrke: Juvelerare
6. Färg: Juack vad svårt, finns de någon ens?
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Janssons frestelse
9. Sak i badrummet: J
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Just vaknat!
12. Något man skriker: Jippi!
13. Film: Jönssonligan
14. Något man dricker? Juice
15. Band: Just D
16. Djur: Jepard
17. Gatunamn: J A Linders väg
18. Bil: Jaguar
19. Sång: "Jag vill vara din margareta"

Jag utmanar:

Jennifer - Linda - Nellie - Haidi - Gabriella

Måndag

hej allihopa
nu är jag hemma från skolan. Morgonen har varit bra utan problem. Svenska lektionen gick också super bra, och Mathias sjöng för oss :) riktigt kul att lyssna på faktist, enligt mig är han bra. han är våran idol, eller vad var det vi sa tjejer ? ;) Tog halv 11 bussen från skolan och sedan 11 bussen hem.

fick lite roliga sms av den jag trodde var jennifer lind först, men sen visade det sig vara någon av hennes klasskompisar? haha . sånt är alltid roligt.

Fotade lite idag också, tänkte mixtra lite med färgerna på bilderna och sen lägga ut dom här :)

Vad har ni för planer för dagen? :)

zZZzzZzzZZZz

nej nu får de räcka för idag.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå och lägga mig
dagen har varit: bra, bättre än andra dagar på länge. Och den har varit lugn

Morgondagen har jag redan skrivit om, men nu har jag ävent lovat att träffa Daniel
en snabbis på kvällen för att prata lite, vilket vi behöver. Hoppas de går bra

Innan jag går och lägger mig skulle jag vilja fråga en sak
Ska jag ha frågestund på bloggen?

Godnatt

Musik

Tänkte att ni kan få lite musik som är populär hos mig
Ni hittra min egna Spotify spellista här


fyll i

Fyll i "_____" med eget svar!

1. jenny är ______.

2. jenny behöver ______.

3. jenny påminner mig om _____.

4. Utan jenny _________________.

5. jenny kan vara ______________.

6. jennny gör alltid ______________.

7. Det värsta med jennyr är ____.

8. Det bästa med jenny är ______.

9. Jag tycker jenny borde _____.

10. Precis nu, slår jag vad om att jenny tänker______.

11. jenny är söt som ________.

12. Jag skulle ________ för jenny.

13. jenny är min _________.

14. Om jag kunde vara jenny skulle jag ____.

15. Jag vill ge jenny ____.

16. Något jag måste berätta för jenny är______.

17. Hälsningar: ____.


drömmer mig bort

Sitter och kollar runt lite och drömmer. och jag längtar verkligen tills
man flyttar hemmifrån och får ett eget hus lixom. jag verkligen längtar tills jag
får inreda min egen lägenhet, och så småningom mitt eget hus :D

här är hur jag skulle vilja ha de ;






not good

som ni kanske har märkt har jag inte gått och lagt mig än
jag som skulle vara duktig och lägga mig tidigt idag..
men känns inte som att de är någon idé att gå och lägga sin när man inte är trött :/
men går och lägger mig någon gång iallafall xD

jenny tycker till



Fuskpäls: Jag tycker verkligen att fuskpälsar är helt great. Pälsar är väldigt snyggt enligt mig, att ha de på t.ex höstan, fester. Och de som är så bra med de är att man slipper ha riktig päls

Spotify: Musikprogramet Spotify är ett program som jag verkligen gillar. Man slipper ladda ner massa musik. Enligt mig så är det bara jobbigt att ladda ner musik. de tar rysligt mycket plats på datorn. Och med Spotify så slipper man ju allt besvär med att radera musik och hålla ordning

Vinter: Vintern måste vara den absolut mysigaste årstiden som finns. Vist de är kallt och så på kvällarna, men jag älskar att ha på mig vinterkläder. Tycker de är underbart att gå omrking i snön och höra hur de knastrar under skorna. Sen att titta ut i vinternatten och se den stjärnklara himlen. Ja de finns mycket bra med vinter



Reklam på tv under en långfilm:
De värsta som finns måste ju vara när man sitter och kollar på en jätte bra film och man verkligen ha kommit in i filmen, och så blir de reklam. Jag blir så arg att jag svär varje gång det blir reklam, speciellt lidl reklmen. Bort med reklamen under filmer!

Comviq meddelande: När man börjar få för lite pengar på mobilen så kommer comviq med ett meddelande varje gång man ska ringa. man måste sitta och lyssna på det där i kanske 2 min nästan, vem har tid med det lixom? :S jag tycker dom borde at bort de, man får la hålla koll själv på hur mycket pengar man har.

Hårsnoddar runt benen: De finns inge värre än att sen när folk går omrking med hårsnoddar runt benen. Vist, de är okej om man har dom så dom inte syns, kanske under lixom för att hålla in kanten där nere. men det är verkligen inte okej att ha typ 10 snoddar runt varje ben. De är otroligt fult. Bort med snoddarna och köp ett par cheep monday brallor istället!

Ensam mamma söker

Och nu är det ensam mamma söker som gäller :D


nytt sofföverdrag!

här får ni en liten bild på hur de ser ut. men de ska bli mer fix ;)


tv time

yes, nu är de top model som gäller!
Men sitter och bloggar samtidigt såkalrt :)

TOP MODEL 12

morgondagen

Imorgon är de skola, men inte direkt så ansträngande. Har bara en Svenska B lektion, så jag slutar redan vid 10- halv 11.  Tänkte träna lite imorgon också. Ut och springa :) annars har jag la inte så mycket annat planerat. Jag bara väntar på att studiebidraget och lönen ska komma så jag kan sätta igång med mina planer

Ikväll tänker jag vara duktig och gå och lägga mig vid 9

Är ju ledig torsdag och fredag också pga studiedagar, vädligt skönt må jag säga. jag tycker att de har varit ganska glest med skola nu på sista tiden. Antingen är man ledig, eller så är lärarna sjuka, eller så är man själv sjuk. Ganska skönt egentligen. jag älskar min skola!

Älskade kissekatten<3


Farmor & Farfar

idag har som sagt farmor och farfar varit här. Farmor har nog inte varit här sen förra sommaren tror jag, men idag så kom hon :D vi satt och fikade ute på altanen, de var ju så otroligt skönt väder ute idag! Sen satt jag med farmor på altanen medans pappa, farfar och mamma beskärde äppelträdet. Senare mot halv 5 tiden så åt vi mat.
Juste, idag var de första gången som jag skötte om när farmor skulle äta, sen fick jag även rengöra slangarna och de. Känns bra att jag är säker nu på hur jag ska göra. Här kommer lite bilder från idag :)


Farmor & Farfar :)


När dom beskärde äppelträdet


en bild på mig :)

ok

 


söndags mys

DRESSCODE


Tights - H&M
Långt svart linne - gina tricot
Kofta - gina tricot
halsband - ur&penn
klocka (som inte syns) - ur&penn


NU HAR FARMOR OCH FARFAR KOMMIT ! :D
SKRIVER SENARE!

bra början på dagen!

Vaknade för kanske 10min sen. och då trodde jag att den här dagen skulle totalt suga rättare ut sagt. men de ändrades på engång! Det började med att jag fick veta att farfar var påväg ut hit med farmor! :D och jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är ! hon har inte varit här sen typ förra sommaren. Ska bli super kul.

men inte nog med det, sen när jag satt och lästa bloggarna jag följer så kom jag in på millahs blogg. och då fick jag se att jag har vunnit dehär snygga armbandet ! :) de tackar jag för



men nu ska jag slänga mig in i duschen och fixa iordning mig
om jag hinner kanske jag slänger in en bild på outfiten

Puss!

drömmar

nu orkar jag inte med denna värld mer
nu ska jag gå och lägga mig och komma till min värld, min dröm värld
Godnatt alla läsare


hoppas alla läser dehär!

mina kära bloggläsare, jag har en fråga till er.

hur tycker ni att en vän ska vara?

enligt mig ska en vän:
- vara snäll
- vara ärlig
- bry sig om än
- vilja ens bästa
- ställa upp för en
- höra av sig
- inte ignorera en eller bara strunta i den för annat


jag är less på att dom som kallar sig "mina vänner" inte hör av sig alls typ. vissa hör bara av sig när dom behöver något. och vissa hör bara av sig när de passar dom. och en del hör faktist inte alls av sig, dom väntar på att jag jämt ska höra av mig, och de är dom ända gångerna vi ses, om jag hör av mig och frågar om man kan träffas.. Vissa kan också höra av sig jätte mycket ett tag och sen bara total skita i en och bara ignorera en och glömma bort en. sen efter ett bra tag så kan dom komma igen och lossas som att ingenting har hänt.. jag vet inte vilka jag kan lita på längre nästan, har jätte svårt att få ett förtroende för folk med tanke på allt som har hänt. Sen vet jag inte riktigt vilka som är mina vänner om jag ska vara ärlig, eller jo, jag vet 7 stycken. Dom är mina riktiga vänner och visar de.
klimpen
linda
ellentin
jonas
jennifer
joel

victor

de är 7 personer som bryr sig om mig. dom som inte skiter i mig. dom som hör av sig och är snälla mot mig. dom 7 behandlar mig som en människa och inte bara som skit, som ganska många gör

jag är less på att jag alltid ska ställa upp för folk men inte får någonting alls tillbaka av dom.
- jag kommer mitt i natten när dom är fulla och hjälper dom
- jag lägger mina egna känslor och problem bakom mig för att hjälpa
- jag åker med på ställen även fast jag egentligen inte vill, men gör de för deras skull
- jag hör av mig så ofta jag kan


jag gör en del andra saker också.. jag tycker jag har rätt att vara arg, ledsen och besviken.. för vissa har verklogen behandlat mig som skit.. jag vet knappt vad jag ska göra längre.. men en sak vet jag. de var en ängel som sa till mig att jag skulle sluta servera mig själv på ett silverfat åt mina vänner hela tiden och bry mig lite mer om mig själv. hon tycker att jag är för snäll mot alla, även dom som inte förtjänar de. Jag ska lägga mer energi på dom som förtjänar de och som jag är säker på att dom är mina riktiga vänner.

jennifer Lind. jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig, du är en riktig ängel för mig. Du ställer verkligen upp för mig och bryr dig hur mycket som hellst. jag saknar tiderna med dig, och jag tror vi känner samma för de båda två. men vi ska fixa dehär du och jag. jag ska alltid finnas för dig och ställa upp för dig! Jag älskar dig tjejen <33

Ellentin andersson, du är den bästa tjejen som finns i världen vet du de? ingen annan är som dig! Utan dig skulle jag verkligen inte klara dagarna. jag kommer aldrig i hela mitt liv släppa taget om dig. jag älskar dig så himla mycket mitt sunshine<3

Linda Nonnen.
tjejen, du är guld värld. Vist vi har tjaffsat en hel del du och jag, men vi vet båda ändå att vu älskar varandra. jag älskar dig iallafall vad som än händer. kommer alltid ställa upp för dig och du kan alltid komma och prata med mig. jag försvinner ingenstans de vet du! <3

jimmie johansson. Du betyder verkligen jätte mycket för mig. du visar alltid att du bryr dig och du lyssnar alltid om jag mår dåligt. kommer alltid ställa upp för dig killen de vet du! <3

jonas lingman. vet inte vad jag skulle göra om du inte fanns i mitt liv. de finns ingen annan människa i hela världens som är lika söt, gullig och omtänksam som du är. jag är glad att jag har dig och jag hoppas du vet de. jag kommer alltid ställa upp för dig vad som än händer och jag kommer alltid att vilja ditt bästa<3


Joel gustavsson.
Du och jag har en del minnen. vi gick i samma klass från 7an till 9an. och du var en av dom få jag umgicks med i klassen. har alltid haft jätte roligt med dig och du är en super fin kille som bryr sig. jag vet att jag kan komma och prata med dig. de värmer verkligen att vi har fått upp kontakten igen. och jag är så himla glad att jennifer har just dig som kille! för hon behöver verkligen en kille som dig. ni två är som gjorda för varandra. när jag ser jennifer lycklig blir jag lycklig. och de är tack vare dig. Killen du är guld värld! <3


Victor leander. du är en super bra kille. du ställer upp för mig och verkligen bryr dig om mig. vi pratar med varandra varje dag och jag är verkligen glad att jag har dig. kan alltid komma och prata med dig vad det än handlar om. kommer aldrig svika dig<3



jag vet att det här inlägget blev ganska långt. men jag kände att jag behövde få ur mit en del. och de är la det som bloggen är till för. att berätta om saker, få ur sig hur man mår och allt. Jag hoppas att ni har läst dehär.

home at the weekends

Nu är filmen slut.
tycker fortfarande den här filmen är jätte bra. jag minns när den kom ut då man var mindre, man ville sä gärna vara just huvudpersonen, de ville man typ i alla filmer ^^ Vem ville lixom inte vara som askungen och bli en prinsessa? Hur som hellst. nu ska jag slå över och kolla på dödligt vapen2

Någon mer än jag som brukar vara hemma på helgerna?

jag har även suttit och planerat lite om hur jag ska göra med mina pengar. De är såhär att innan har alltid mamma och pappa haft han dom mitt studiebidrag och lönen, men nu ska jag få ta hand om allting själv. så jag har suttit och skrivit lite om hur jag ska lägga upp allt, och jag tror faktist de kommer bli bra. Eller jag hoppas de iallafall

reklam

är de något jag verkligen hatar så är de reklam mitt i en film
de är tv4 bäst på. och inte nog med det så är det den värsta reklamen jag vet
Lidl. jag hatar den verkligen! Blir arg varje gång jag ser den typ

Någon mer än jag som stör sig på Lidl reklam?


film time

kommer som sagt tillbringa kvällen hemma.
eftersom mina vänner bryr sig så mycket och är så himla duktiga på att höra av sig..

De blir hur som hellst film nu snart på 4.an



Freaky Friday är en amerikansk film från 2003 med Jamie Lee Curtis och Lindsay Lohan som mor och dotter som byter identitet med varandra.

Den stressade änkan Dr. Tess Coleman ska snart gifta om sig, samtidigt som hennes modemedvetna dotter Annas garageband får ett gyllene tillfälle: en spelning på en stor klubb. Anna försöker förhandla till sig tillåtelse att vara med på konserten, trots att det är samtidigt som Tess övningsmiddag inför bröllopet. Tyvärr har Anna råkat hamna i problem två gånger på samma dag, och när Tess förbjuder Anna att delta blir de osams. En servitris på en kinarestaurang ger då Anna och Tess varsin magisk lyckokaka, som innebär att när de nästa morgon vaknar upp har de bytt kroppar med varandra.

Nu blir det Anna som måste åka till sin mammas mottagning och lyssna till patienter med psykiatriska problem samtidigt som Tess beger sig till dotterns high school, där hon snart lär sig hur svårt det är att inte få kvarsittning.

Problemen ökar i och med att Tess tilltänkte man, Ryan, i hemlighet har bokat in Tess till ett TV-program för att diskutera hennes nya bok, som Anna inte har läst, medan Tess i Annas kropp stöter ihop med den kille som Anna är kär i, och killen blir mer och mer intresserad av Anna i Tess' kropp.

be strong

jag har gjort en hel del misstag i mitt liv och jag är glad att jag har insett dom
och för var dag som går så lär jag mig mer och mer och förstår mer av livet
jag vet nu hur jag ska göra och jag vet att jag kan kämpa på och klara de!

fake

en kväll hemma i soffan i pyjamas och tofflorna

har riktigt svårt att lita på folk nu för tiden. har hänt så mycket lixom..
sen har jag inte en aning vilka som verkligen bryr sig..
de är många som säger "jag älskar dig och jag bryr mig och bla bla bla"
konstigt att ingen visar de då?
konstigt att ingen hör av sig då?
fattar mig inte på människor, och livet måste vara de svåraste som finns

räcka till


en rubrik

du kommer
du bryr dig
du lämnar
som om ingenting har hänt

badmys!


tid för mig själv

min mage håller verkligen på att sprängas..
så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara lugna ner mig
få hjärtat att sluta slå så snabbt, lugna ner magen och bara tänka mig iväg
skriver i bloggen senare igen

en ny förändring

Före

 

Efter

 


sometimes i wish i were an angel

tänkter inte skriva så mycket, låten säger de mesta



film

Har precis kollat klart på filmen Management.

Tycker de var en helt okej film faktist :)


Victor

Victor tyckte att hans namn skulle stå på mig

Sötunge<3


ditt misstag

Du gjorde ett stort fel och misstag
synd att du aldrig kan inse de


jag orkar verkligen inte mer, jag ger allt men får noll tillbaka

Florist tjejer<3

Vissa kan man inte sluta älska vad som än händer
Ni är allt och lite till, skulle inte klara dagarna utan er
Jag älskar er <3


Lind <3

En tjej som verkligen har ställt upp för mig under en tid nu är jennifer lind. Trodde hon var en av dom som inte skulle ställa upp och inte bry sig, men jag hade verkligen fel. Hon är den som har ställt upp nästan mest av alla. Hon har verkligen stöttat mig och pushat mig så att jag ska må bättre. Den tjejen är verkligen omöjlig att älska. OCh Jennifer, du vet att jag har lovat dig att vi ska få tillbaka kontakten, och de är på god väg nu. Du betyder jätte mycket för mig hoppas du förstår de. Kan prata med dig om exakt allt! Jag älskar dig <3


knock you down


sårad, besviken och arg

Vänner beter sig inte så, speciellt inte bästa vänner
jag har ställt upp och försökt hjälpa dig så mycket jag kan
har struntat i hur dåligt jag mår för att hjälpa dig , men de spelar ju tydligen ingen jävla roll
man säger inte en sak och sen bara skiter i de utan att höra av sig
du betedde dig rent ut sagt jävligt illa mot mig, och de accepterar inte jag
Kalla mig inte bästa vän när du behandlar mig som inget

14.18

nu är jag hemma igen. Jobbet gick bra

just nu vill jag bara försvinna och aldrig mer komma tillbaka

lördags morgon

godmorgon
gick upp lite senare än vad jag hade tänkt mig, men nu ska jag iallafall fixa mig
och äta lite drukost, sen ska jag iväg och jobba.

Vad ska alla göra idag/ikväll? :D

sömntuta

Mamma och jag skjutsade hem jonas för en stund sen
har haft en jätte rolig dag och kväll med honom, verkligen mysigt :)
nu har jag tryckt i mig macka så jag får någonting i magen
och nu ska jag gå och lägga mig i ett bad och slappna av
känner att jag måste göra de även fast jag är trött
min mage kommer typ sprängas känns de som :(


jag har lagt mitt eget bakom mig för att finnas för dig, men de var tydligen bara förgävas
trodde jag kunde lita på dig om någon, trodde inte att du skulle strunta i mig
men nu vet jag, jag kanske förtjänade de. jag har kanske inte funnits där för dig som dina andra
"vänner" har gjort, vad vet jag.. men de som hända ikväll sårade mig djupt och kommer ta tid att läka
jag älskade dig.....


Godnatt

ont i rumpan

nu har jonas kommit. jag traskade iväg till gysta som sagt och mötte
honom och sen skjutsade han mig på min cykel hem
haha och som vanligt vinglade vi ganska mycket
och jag har verkligen jätte ont i rumpan, inte världens skönaste paket hållare xD
Nu ska nog vi kolla på film eller något :)

fixx

Nu ska jag göra mig klar och sedan gå upp till Gysta för att hämta våran cykel som står där
plus att jonas kommer med bussen också :)

Skriver senare igen

walking in memphis


även fast jag vill så går det inte

jag vet inte varför, men det går bara inte. Jag försöker och tänka på annat och jag försöker att bara vara mig själv och allt sånt. men de går inte. jag har så svårt att lita på dig, jag vet inte riktigt avd jag ska göra. Du är en fin person, men ibland får jag bara riktigt svårt att lita på någon. de kan vara tack vare allt jag har varit med om. Jag vill men ändå så går de inte

en fredag med ledighet

godmorgon alla underbara läsare

Så himla skönt att få sova ut idag! har vaknat lite då och då och svarat på sms men sen har jag somnat om igen, och som ni ser nu så är klockan 12.26 , helt underbart! Mormor är här idag också, trelvigt. då kanske hon bakar något om man har lite tur ^^ annars ställer jag mig och bakar faktist!

Dagen ser ut såhär för mig just nu
- duscha
- äta
- fixa mig
- fippla med mobilen
- ringa daniel
- tv

- en person kanske kommer hit

Vad ska alla ni göra idag och ikväll? :)

Natti

Nej nu orkar jag inte blogga mer idag
Godnatt allihopa och vi hörs imorgon!

21.34

ännu en kväll med idol tittande, de var la några som stack ut tycker jag, och jag gillar rasmus som var med förra året! Hoppas han går långt i år också! Så nu sitter jag här igen och funderar lite. Undrar hur jag ska göra imorgon, är ju som ni kanske förstått ledig imorgon . sköönt!! de behöver jag faktist. Men har fundering på att åka in till stan kanske, men får se. de bestämmer jag imorgon tror jag. Jonas kommer även hit imorgon, ska nog även sova kvar här tror jag, men vi får se :)


IDOL

Nu blir det idol!

självsäkerhet

Nu blir de snart en ändring!!

Disaster



orkar inte dehär....

:'(

godmiddag

jag lyckades somna, för jag var så himla slut i kroppen
så nu har jag sovit i lite mer än 3 timmar och mår fortfarande dåligt
har ingen annat att skriva om så ska la sluta . Skriver mer ikväll istället


Vad tycker ni om att jag skulle köra en veckans blogg?

te dags!

nej nu tror jag att jag ska sätta mig i soffan i vardagsrummet och kolla
på lite tv och dricka härligt varmt te! Skriver i bloggen när jag kommer på något

besöks rekord!

nej men, vad är de mina ögon skådar, massa besökare :D
(att de går neråt är dagens, de har inte vitsats riktigt idag)


dying for someone you love

vid det här laget tror jag att det är rätt många som har sett filmen twilight, om inte, titta på den genast! jag har svårt för att hänga med i filmer och gilla dom, men den här filmen fastnade jag för direkt. Man får en känsla i hela kroppen när man tittar på den. En känsla av kärlek, närhet, hat. Vissa säger att den är överskattad, men de tycker inte jag. Jag kan titta på filmen om och om igen utan att tröttna på den, det är något speciellt med den. Hehe, jag vet att Daniel inte tyckte den var så jätte bra, men han får leva med att vi kommer se den flera gånger om (:  och vem kan inte hålla med om att Edward (Robert Pattinson) är en brud magnet. Får se hur de blir med att läsa böckerna, tror jag ska försöka ge mig in på dom också faktist, även fast jag är en person som har svårt för att komma till ro och läsa. Och snart har den nya Twilight filmen, New moon premiär. jag längtar!



"But dying in the place of someone I love seems like a good way to go"

Tävling - Champagnefärgad klänning

Hittade en rolig tävling inne hos millah igen, ni märker att hon har rätt många bra tävlingar va? :)
Denna gång tävlar man om en super läcker Champagnefärgad klänning i storlek Medium
man är ju nästan lite galen om man inte går med i tävlingarna, man förlorar ju inget på de
och jag tror att denna klänning skulle sitta jätte bra på mig , så håller tummarna nu :)

Tävlingen är i sammarbete med werofashion och för att komma direkt till tävlingen klickar du här




Tävlingen avslutas 20 September

en förändring

Idag kanske de sker en förändring


Torsdag 17/9

Svarta byxor - veromoda

höga strumpor -  H&M

Tröja - från london

 


torsdag och jag slapp skolan

godmorgon allihopa

vill ni veta något komiskt, denna dag blev ungefär lika som de var igår. det började med att jag vaknade, fast i tid idag och gjorde mig i ordning. Allting gick jätte bra, förutom att jag inte fick i mig frukost. sen fick jag skjuts av pappa till bussen (de tackar jag för) sen på bussen satt jag bredvid Julia och vi pratade hela bussresan. Om pungkliaren, myttaren och lite sånt (; och som vanligt så fastnade vi i bälinge vid vägarbetet.. Sen så var anslutningsbussen typ proppfull, de stod folk i gångarna och sådär.

Sen när jag kom till skolan så hittade jag ingen av mina tjejer. Ellentin viste jag att hon var sjuk, men dom andra då? Då började jag med att ringa Linda, och de visade sig att hon också var sjuk. Sen så skickade jag sms till Ida, och hon var också sjuk. Och Emma var inte i skolan? Men men . Så jag var ensam av 2orna idag. sen var Gabriella och Amanda där från 3an, Elin hade försovit sig. Sen Emma från handel var där. Så Maria kände att vi inte kunde börja med Bild&Form kursen som de var planerat eftersom typ inga var där.. Så jag åkte till skolan i onödan idag igen..

Vi satt och pratade lite allihopa och 3orna hade annat dom kunde göra, typ matte och sånt. Men jag hade ingenting att göra, inget som jag kunde göra i skolan iallafall. Så då bestämde sig Maria för att dom skulle skjutsa hem mig. Så Sigrid skjutsade hem mig, riktig gulligt tycker jag!! Lixom, hur många får skjuts hem från skolan av sin lärare? Jag och Sigrid satt och pratade hela bilresan och skrattade jätte mycket, super trevligt!

Så nu sitter jag här.. Lite tur att jag fick åka hem iallafall, för jag glömde min lunch hemma. Och för er som inte vet så kan jag berätta att jag får inte i mig någon lunch i skolan eftersom vi redan äter vid 10.30- vilket är enligt mig jätte tidigt. Så jag tar med mig min laktosfria yoghurt hemmifrån, och den glömde jag som sagt.

Tur men otur idag

faller mer och mer

 


john blund på besök

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och försöka sova
mår inte särskilt bra, varken fysiskt eller psykiskt.
Hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar iallafall.
Morgondagen kommer se ut såhär vad jag vet just nu :
- vakna och fixa mig
- skolan
- hem på engång
- hemlis
- vila
- kanske åka till jonas
- idol


och naturligvis kommer jag blogga så mycket jag kan under dagen :)

Juste. Julia och jag kom på igår att vi inte har några bilder på oss tillsammans förrutom är vi är lite lätta under fötterna, och de är ju kanske inte så himla kul att bara ha sånna bilder lixom. Vi har trots allt varit vänner/bästa vänner i 12 år nu, och de är en mycket lång tid, tycker jag/vi iallafall. Och då kom Julia på den smarta idén att Ellentin kanske ville fota oss. Så jag frågade henne och hon blav smickrad och tackade absolut ja. Så vi får se när de blir av, men innom kort skulle jag tro/hoppas på.

Kika in lite på Ellentins blogg , en mycket duktig tjej på att fota, min solstråle i höstmärkret<3

Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova som sagt, kommer nog inte gå så bra eftersom jag har väääärldens mensverk! men men , hoppas på de bästa

Godnatt och tack för idag

Tävling

Nu har Millah starat en tävling i sammarbete med Mintiz
Detta har du chansen att vinna!

Crazy Green Armband
Ett vackert armband i två rader med
aventuriner,sötvattenspärlor och balisilver.Toggle lås.
Värde: 299:-

Tävlingen avslutas 29 September

Hiss eller Diss

Nu vill jag veta vad just du tycker om min nya design



kvällsmat 21.34

Laktosfri fil med puffar,kanel och socker

Mackor med skink, leverpastej och gurka

Varm choklad


bada bada bada!

Nu ska jag ta ett varmt bad så mensverken försvinner lite!
Skriver mer sen, och då ska jag börja med den nyaste designen

Saab

Syster var även med och kollade på matchen eftersom de nästan var hemma hos henne. Sen när mamma och jag skjutsade hem henne efter matchen så passade jag på att ta kort på Fredriks (systers pojke) nya bil. Riktigt snygg enligt mig! Kommer bättre bilder sen när dom kör ut den hit och de är soligt


kallt fotbollsväder , men vackert


Bälinge - Vaksala

Matchen idag gick inte lika bra. Killarna förlorade tyvärr med 4-2, men satan vad duktiga dom var! Vaksala är ett av topp lagen (ryktas om toppning när dom möter Bälinge) och dom fick ett riktigt motstånd idag av våra grabbar! " skit snygga mål fick vi in och jag har aldrig sett sån glädjde, hejja killarna! :)

Killarna fick spela i sina vita borta tröjor idag






blääää damp!!!

ursäkta den fula designen men har inte tid att fortsätta ska iväg till stan nu ;

-lillebror ska klippa sig
-träffa syster
-äta
-kolla på lillebrors match



tar bilder på matchen och gör klart designen , eller aah, lägger in allt snyggt
Så kommer allt vara klart senast 00.00

BYE

ombyggnation

Nu kommer de bli ganska röigt på bloggen i ungefär 1 timme kanske.
Håller på och fixar med en ny design och de ska prövas mycket om de passar
så ha tålamod, hoppas ni kommer gilla resultatet!


måste vara en av dom mest uttjatade låtarna


tävling

 

Klicka på bilden för att komma till tävlingen

 

Tävlingen avslutas den 17 september klockan 12.00


Tävling hos Markus

hittade en super rolig tävling hos markus där man kan vinna dom här super fina priserna:



1:a PRIS: "MADONNA" - Staty av jungfru Maria i gjutbetong.
Höjd 48 cm. Värde: 595:-




2:a PRIS: Vacker hylla i trä med textfickor.
Mått: B:41 D:10 H:50. Värde: 369:-




3:dje PRIS: Träbricka med texten "Bath" med höga kanter.
Mått: L:40 B:25 H:12. Värde: 249:-


Tävlingen pågår fr.o.m 14/9-09 t.o.m 20/9-09

LYCKA TILL!

Tävling

ADIDAS ORIGINALS VÄSKA

Nu har Maria kört igång en tävlig där man kan vinne en Adidas väska
För att komma direkt till tävlingen klickar du här

Vinnaren dras på söndag, den 20:e. Lycka till!

Tävling

Nu är de en tävling hos Jessica, där du kan vinna Sex and the city The Movie.

En mycket rolig tävling, och reglerna är enkla.

Direktlänk till tävlingen

 

Spelreglerna är:

- Kopiera bilden och spelreglerna och skriv om tävlingen i din blogg.

- Länka till Modeflickan.se

- Lämna en kommentar i det här inlägget om varför just du vill vinna.

Tävlingen avslutas på söndag 20/9 kl 23.59.


tävling hos Kelly

Vinn valfritt underklädesset!



De här var ingen dålog tävling de!
Kelly har fått en sponsring som heter duga. Den kommer i form av 5 st presenkort från Lindex på valfria underkläder ur deras nya kollektion The In Between Collection.

Enligt mig är de en mycket bra tävling

Tävlingen avslutas 18/9, LYCKA TILL!

tidsfördriv

Vem?
Vem sov du hos senast? - minns inte, var längesen
Vem tror du tänker på dig just nu? - inga namn nämnda (a)
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms och vad stog det? - Aaw :)<333 men vi kan fixa de :)<3<3<3<3<3  - J.
Vem har du senast ringt? - Mamma
Vem/vilka kommer du aldrig att förlåta? - Vill inte nämna namnen här
Vem ringde dig senast? - Daniel
Vem kramade dig senast? - Linda

Vad?

Vad får dig att bli rädd? - mörker.
Vad gjorde du i helgen? - Hemma med famailjen och ut och träffa fulla människor en stund med Perra
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? - kan inte besrkiva med ord!
Vad har du på dig just nu? - trosor bh strumpbyxor tröja klänning
Vad tänker du på just nu? - Fixa klart rummet!
Vad för mobiltelefon har du? - en gammal sony ericsson, men ska skaffa ny
Vad är det för färg på din vänstra strumpa? - har inga på mig


Är?
Är du snygg? - duglig iallafall
Är du brunett? - tyvärr inte, men ska bli
Är du orolig för något just nu? - ja..
Är du lycklig? - Tillochfrån.
Är det snyggt med rosa strumpor? - ojah!
Är du kär? - nej
Är du mysig? - ja
Är det snyggt att vara riktigt smal? - inte för smal.
Är du ensam just nu? - aa
Är det soligt ute? - nej :(

Har?
Har du blivit sviken av en vän förut? - ja
Har du plattat håret någon gång? - förr gjorde jag de
Har du något husdjur? -  min kissemiss
Har du gått ner i vikt förut? - gör't hela tiden !
Har du hål i naveln? - ja.
Har du blåa ögon? - ja


Vill?
Vill du ha breda höfter? - nej
Vill du vara smalare? - jaa!!
Vill du ha en hund? - ja och ska köpas
Vill du att det ska vara soligt nu? - nej vill ha snö, men vist, snö och sol
Vill du ha sex just nu? - tror inte de?
Vill du vara singel? - inte om jag får välja på ett seriöst.
Vill du sova just nu? - nej?

Kan?
Kan du cykla fort? - om jag har lust
Kan du springa långt? - ja och de är skönt!
Kan du klara dig utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? - absolut, de gör jag
Kan du bita dig i tån? -  har inte prövat?
Kan du vara sparsam med pengar? - ja!
Kan du vara utan sex tills du är gift? - hahaha  när gifter jag mig?

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? - som jag har, fast måste göra klart!
Hur vill du bo? - STORT!
Hur är ditt drömjobb? - Suverän florist!
Hur mår du egentligen? - orkar inte disskutera de
Hur ska en drömkille vara för dig? - sig själv
Hur vill du att en kille ska visa intresse för dig? - ärlig
Hur många solglasögon äger du? - ett par
Hur länge ska du vara vaken idag? - brukar somna runt tolv

Ska?
Ska du sova snart? - nej
Ska du ha något svart på dig imorgon? - planerar inte sånt.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som kille? - beror på, men bruna är så fint.
Ska man va lång eller kort när man är kille? - lång
Ska du duscha i morgon? - ja.
Ska du köpa något i veckan- får se, de märks

kan inte dagarna bara gå fortare....


forever

Vart tog de fina vädret vägen?
måste allt helt plötsligt bli dåligt bara för att jag är på dåligt humör?
ushc usch usch... nu vill jag ha vinter


onsdags klädsel

outfit som jag hade till skolan (den lilla stunden de blev att man var där)



Strumpbyxor - H&M
T-shirt - Gina tricot
Jeansklänning - Jsfn

Onsdag och super arg

jag täntek skriva godmorgon men de tämker jag inte, eftersom jag inte haft en godmorgon

började med att jag gick upp, vilket jag inte alls hade lust med eftersom jag inte ville gå till skolan, men jag gick upp iallafall. jag klädde på mig, duscha håret, sminka mig och åt frukost. Fick i mig 1 macka iallafall, och tog 2 Ibumetin eftersom jag har världens mensverk! Efter de så skulle jag ta på mig ytterkläder och cykla till bussen, och precis innan jag gick ut från dörren så..... ja, jag säga såhär, frukosten tog samma väg upp från magen som den kom ner... Sen så borstade jag tänderna igen och cyklade till bussen. 100m innan jag kommer fram till bussen så var de en stor maskin ivägen, eftersom dom håller på att lägga oljegrus på våran väg, så jag fick stå och vänta en stund innan jag kom förbi. Sen när bussen kom så fastnade vi med bussen inne i bälinge också eftersom de var väharbete där med, så där stod vi säkret minst 7min. när vi väl kom in till stan med bussen så fick jag sen stå i ansultnings bussen eftersom de var tok mycket folk. (hade sällskap av julia och ellentin också kan jag säga) Sen när ellentin och jag kom till skolan väntade vi på Linda innan vi gick in, och jag stod och berättade för ellentin om allt knäppt med björklinge folket och de. och jag fick den reaktionen jag förväntade mig av henne, skratt och idiotförklaring ;) haha. Men men. Sen när vi kom in i skolan berättade Sigrid att Maria var sjuk och ingen vist typ vad vi skulle göra!? Så dom sa att vi kunde åka hem. KUL LIXOM!?!?! när man väl tagit sig in till stan så ska man inte ha skola. dom kan inte höra av sin innan lixom?!?! Ååh vad arg jag blev. Men som tur var så var mamma i stan för hon hade lämnat tillbaka systers bil sen hämtat sin egen..


De är ju så jökla viktigt att vi ska höra av oss till skolan om vi är sjuka och inte kommer, varför kan då inte skolan höra av sig om inte läraren man ska ha kommer ?!

nej nu får de räcka, för jenny kommer decka

Detta ska jag göra nu
- gå ut i köket och ta någon att äta
- ta på mig pyjamas
- tvätta bort sminket
- borsta tänderna
- ta masa alvedon (pga mensverken!)
- lägga mig i sängen och svara på sms
- sova


GODNATT ALLIHOPA

D<3


Photoshop


broken heart


must have


hahaha

HAHA klockrenaste citatet en kille sa på idol som inte kom vidare
"men de kunde dom ju ha sagt tidigare att man skulle kunna sjunga och se bra ut"

Idolerna

Sitter och kollar på Idol just nu. hitills har inte jag sett någon bra, fast jag har inte sett från början.. men men. jag tycker så himla synd om alla dom så är så himla nervösa. Dom gråter ju nästan stackarna. Och tycker de är rätt kul att se på Anders Bagge när de kommer in någon som är jätte bra, han ser så himla stolt och mallig ut, någon mer än jag som har märkt de?



Bilden har ellentin ritat i skolan :)

Match

Var ju som sagt på lilllebrors fotbolls mtach idag i Storvreta, och Daniel följde med :)
åkte med Daniel dit men med pappa och lillebror hem, han fick åka hem tidigare för han frös ochvar hungrig
så han fick faktist åka för mig, hihi ^^ men här kommer bilder från matchen iallafall
Och självklart blev de vinst till Bälinge grabbarna med 5-3 , och lillebror gjorde 2 mål :D










Och så lägger vi in en bild på lillebror också :)

fler piercingar

Nu tänker jag pierca mig ännu mer :) tänker inte säga vart och när, utan jag lägger upp bilder
på dom när dom är gjorda. de kan ju bli vart som hellst ;)











Tävling

Är med och tävlar hos Caroline om ett super snyggt armband!

åka åka åka

Nu är daniel här snart så nu ska jag gå.
vi ska till storvreta och kolla på lillebrors match
tar med mig kameran så de blir nya bilder ! :)
Skriver sen igen , puss!

R.i.p Patrick Swayze

Patrick Swayzes kamp mot cancern är över.

Den världsberömde filmstjärnan dog i går, 57 år gammal.

Han avled stilla omgiven av sin familj

 


dresscode

Dresscode


Jeans - JC
Linne - H&M
kofta - Gina tricot


FACECODE


So long

Nu hade jag tänkt att jag skulle duscha och göra mig klar medans jag väntar på att daniel ska ringa
So long!

Stora funderingar

Jag har stora funderingar på att göra en ny design till min blogg.
har precis gjort klart idas design och den blev jag nöjd med.
Så måste ta lite nya fina bilder nu när de börjar bli höst, så ska jag fixa en ny design

en fråga


kan ju fråga er lite. Vilken design tycker ni har varit finast hitills på min blogg? :)

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.

låten säger allt


tävling

Nu kör Millah igång en tävling i samarbete med IaMia's


Dazzle Dust - Candy
Ett löst,mycket skimmrande pulver
för att förbättra dina ögon,kinder eller läppar.
Varje liten burk innehåller intensivt reflekterande färg som glider på ett smidigt sätt.Full gnister och glans!
Vill du ha skarpare färg så fuktar du din borste före applisering.

Glossy Tube - Candy Pink
Ett skimrande generöst och smaksatt gloss som ger dig mjuka och blanka läppar.Glosset blir inte kladdigt.Doft och smak av godis.

Tävlingen avslutas 29 September


godmorgon

vaknade idag med världens huvudvärk av att hemtelefonen ringde, men jag orkade verkligen inte svara
nu har jag ätit frukost nyss och ligger och kolla på våra bästa år. de är inte så mycket annat på tv såhär tidigt på dagen. Hur som hellst så håller dom på att lägga oljegrus på våran grusväg nu, hoppas de blir bra!
Senare idag ska daniel komma och hämta mig, sen ska vi åka till Storvreta och kolla på lillebror när han har fotbolls match , håller tummarna för killarna nu!

Tänkte inte skriva så mycket mer för jag har inge mer att säga så bara onödigt att jag skriver
Ha en bra dag!

godnatt

nu ska jag kolla på tv, sen film och sen sova
godnatt allihopa!

få ett slut

nu ska allt få ett slut
nu ska de bli ändring
med start från imorgon
de ska bli nya ändringar
hejdå gamla jenny
hej nya jenny!

Aqua , växer aldrig ifrån

jag kommer aldrig växa ifrån Aqua musiken, den har jag lyssnat på den jag var liten, jag verkligen älskade Aqua då ^^ och nu har jag fått ett ryck igen och sitter och tvär sjunger till deras låtar

 


-.-

Huvudvärk

..

lika falsk :'(

janice dickinson

en av dommarna i top model är janice dickinson
men har ni sett hur hon ser ut som model själv?
Enligt mig är hon vacker


Top Model

Itter och kollar på Americas next top model 4.
Tycker dom progrmmen är bra, kul att kolla hur tjejerna som är med förendras
och hur vackra alla tjejer är.

Någon mer som brukar titta?


Naima Från top model 4, min favvorit

Silly boy


hjälp av er!

Nu ska jag lägga mig i ett skönt bad och läsa lite
behöver verkligen avslappning nu.


BEHÖVER ERAN HJÄLP NU!
Jag måste skaffa mig en ny mobil, men jag har ingen aning om vilken
Här kommer lite grejer ni kan tänka på när ni ska tipsa mig ;
- den ska inte var alltför dyr
- jag ska kunna lyssna på musik
- de ska vara en någelunda bra kamera
- en bra mobil sort!

sjuklingen

kan ju lägga in en bild på sjuklingen själv, mig




är rödblommig i hela annsiktet, syns att jag har feber och är sjuk ;(

Mina vänner, här kommer lite tidsfördriv

Gör testet  inom 10 min annars får du otur i kärlek och vänskap i 5 år.


Sagt nej till samlag?: ja
Varit medvetslös: ja

Hånglat med nån riktigt ful: nej
Hånglat med fler än 50 pers: nej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: vet inte riktigt, kan hända
Gjort något riktigt dumt: ja
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Blivit full på ett släktkalas: nej
Varit full i skolan: nej
Blivit portad ifrån en krog: nope.
Varit otrogen: tyvärr
Slagit sönder en tv: nej
Önskat att du var det motsatta könet: har hänt
Överdoserat: ja
Åkt ambulans: ja
Gjort nåt olagligt: ja
Fått din mamma att gråta: de hoppas jag verkligen inte!
Slagit ner någon: nje
Skämts över dina föräldrar: Haha, absolut ;)
Skämts över dig själv: ja
Ätit från en papperskorg: nej
Kissat ner dig av skratt: nej
Sagt jag älskar dig och menat det: ja
Bråkat med din pojkvän/flickvän : ja
Dricker du: inte längre

Vem är din bästa vän: kallar bara en person bästa vän, Julia Jansson
Vad är du mest rädd för : vet inte
Vilka kläder sover du i: naked
Vart vill du gifta dig: var som hellst, bara personen älskar mig så räcker de
Vad hatar du verkligen: svek
Varit kär: absolut
Är du ett hälsofreak: nej, men tänker på vad jag äter nu faktist

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? jo
Är du ensam nu: japp

Vill du gifta dig: Jodå :)
Vill du ha barn: Absolut

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
vet inte om daniel råkade somna förrut ^^
Såg dig gråta: Vet inte
Fick dig att gråta: hemligt

Du delade en drink med: inte en aning
Du gick på bio med: Oj de var ett tag sen, men tror de var pappa och lillebror
Skällde på dig: en pinsam person
Du kysste: hemlis (a)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: ja
Köpt någonting: nej
Varit sjuk: ja
Sjungit: massor :)
Saknat någon: ja....

Haft sex: faktiskt inte

JAG HAR:
Digitalkamera:
ja
Telefon på rummet: ja
Egen dator: ja
Könssjukdom: nej
Husdjur: en kissemiss
Bra kompisar: Få, men de är dom bästa
Tar du receptbelagda mediciner: njaa
Vem vill du fika med just nu: mamma och mormor

SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:
Har du någonsin haft fyllesex?:
Ha-ha, ja !
När var din första kyss? Loooooong time ago!
Hur gammal var ditt äldsta hångel? kanske , 7 år äldre än mig?
Och yngsta? 2 år yngre
Hur många seriösa förhållanden har du haft? dom jag kallar bra är iallafall 2, med petter och greken
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 5 tror jag
Vad tycker du om kärlek? jag vet inte, krångligt.
Har du flashat/strippat nångång? ha-ha, har hänt
När kramade du någon sist? i lördags
Saknar du någon speciell person? ja de gör jag!
Har du svårt för att bli kär? nja, lite kanske
När kysste/hånglade du med någon sist? Sist en viss person var här :)<33
Ångrar du det? neeej :)
Är du singel? japp
När fick du senast en komplimang? igår :)
Har du träffat någon internet person? ja
Har du hånglat med någon av samma kön? japp


pinsamt

pinsam kille som vill leva singel livet. och för honom är singel livet att knulla runt med 100 olika tjejer. Jag fattar inte hur folk kan bete sig så. Väx upp, lev de riktiga livet istället!

de går framåt

Jag tycker jag lyckas ganska bra med mina mål som jag satsar på att uppnå
- sluta dricka/inte dricka mycket
- sköta skolan
- äta nyttigt
- träna
- umgås mycket med familjen
- ta reda på vilka mina egentliga vänner är


Sluta dricka/inte dricka lika mycket : De funkar prefekt. driker typ aldrig längre. bara vid speciella tillfällen. senast jag drack var när jocke helin fyllde 18 år, innan de var de någon dag i rättvik, sen innan de var det Sinnans 20års fest. Är riktigt nöjd faktist. dricka är absolut inte ett måste. man har nästan roligare när man inte dricker

Sköta skolan : de går framåt. jag gör så gott jag kan i skolan och sköter skoluppgifterna vi får och satsar en del. jag försöker som sagt så gott jag kan, även fast jag inte har någon skollust kvar..

Äta nyttigt : har minskat på kolhydraterna, alltså jag äter inte lika mycket potatis, ris och sånt. och jag äter gärna grönsaker och frukt!

träna : har inte riktigt kommit igång med träningen, är sjuk typ hela tiden, men jag går så gott jag kan. Cyklar mycket nu på sista tiden och kan ta en promenad då och då. Mycket snart kommer springningen igång igen, och de längtar jag till. hoppas på att jag kan ut och springa redan imorgon

Umgås mycket med familjen : de gör jag verkligen. är aldrig ute längre, är hemma och hjälper till och sånt. På helgerna brukar jag oftast alltid vara hemma och kolla på tv och mysa med min underbara familj, kan inte bli bättre!

Ta reda på mina egentliga vänner : den delen är rätt suddig just nu. vet inte vem jag kan lita på och vilka som är uppriktiga mot mig. men jag jobbar på de. Vill inte ha de som de är just nu med vänner delen, för jag vet inte vilka som är vilka lixom. ena dagen kan man betyda skit mycket för en person och den bryr sig, nästa dag finns man inte ens. och sen om man ber om hjälp till någon är de som att "men skit i de, va glad. jag har inte tid" de känns inte riktigt bra eftersom jag har de jobbigt. men men, jag hoppas på framsteg

är ni svartsjuka eller vad är problemet

Godmorgon bloggen .
Vaknade nyss och idag har jag 38,4 i feber. bättre än igår kväll iallafall. så idag ska jag dricka mycket, vil aoch kurera mig så jag blir frisk! Sen får vi se hur de blir med resten.


Fick veta en rolig sak nyss typ. Ni vet de jag skrev om igår , om björklinge. De kommer mer nu! I lördags när perra var snäll och kom och hämtade mig mitt i natten för att åka fram och tillbaka till björklinge, allt dedär med fulla folket och sånt. men iallafall. De nya är att folk i björklinge snackar om att jag och perra är på g. haha . Dom tror de eftersom jag åker med honom och att vi hade stått och kramats. STOPP säger jag bara . jag och perra har aldrig stått och kramats ? xD jag kramade honom hemma hos mih när jag hoppade in i bilen och sa hej, sen kramade jag honom när han lämnade av mig hemma hos mig. har jag björklinge folk i buskarna hemma eller? :D haha

Ledsen folket, men ni är extremt noll märkta



Nu ska jag äta frukost och vila. skriver mer senare!

feber

Ska lägga mig och kolla på film. har precis kollat febern och ja. klart att jag hade feber....
Ska skicka sms till bästa victor också . mycket trevlig pojke som sagt :)<33

Godnatt allihopa

Björklinge - inget liv

Satt och pratade med en viss philip nyss på msn. jag var trevlig moch frågade hur han mådde och vad han hade gjort på kulturnatten och sånt. Sen helt plötsligt frågade han mig om jag hade träffat victor än. jag sa som de var att jag skulle ha varit med honom i helgen med mådde dåligt så de blev inte av men ska dit nästa helg. han skrattar och säger okej typ. Sen frågar jag varför han undrar och om han känner Victor. Då säger han att alla pratar om de och att han ser ut som en 30åring.

haha jag kan inte hålla mig för skratt. Har inte alla jävla nördar i björklinge något bättre för sig än att snacka massa om andra? men vist de är verkligen jätte kul att dom pratar om Victor och mig, kul att dom pratar om vilka vänner jag umgås med. men är dom så patetiska att dom snackar om andras liv istället för att sköta sina egna??? Först och främst kan dom börja med att växa upp och ta reda på sina egna liv. och dom har inget med mitt eller victors liv att göra . Är dom dummare än dom ser ut eller?! :P


Björklinge, stället där man inte vill vara


Victor är en underbar människa, och jag antar att ni äckliga människor som bara snackar massa skit där ute är svartsjuka på vad jag har och inte ni. för har man inte Victor, du missar man något <3

jenny <3 svenska filmer

Nu har jag kollat klart på filmen, och den var jätte bra. Jag älskar både den första filmen och den här :) jenny <3 svenska filmer.. kunde ha gått på bio nu ikväll , daniel ville att jag skulle med han och hubbe, men jag kände att jag inte orkade. är så trött i kroppen och allt efter alla saker som har hänt. får träffa honom en annan dag.

juste, Mamma vann 100kr på bingolotto nu ikväll ;D hehe

film och massa mys

Nu blir de film time med massa mys
ligger i min sköna soffa med min sötaste kissemiss och tevligt sällskap på sms
ska kolla på Änglagård andra sommaren


Söndagsmys

Nu ska jag gå ut i köket och äta, sen får jag se vad jag hittar på efter de :)



MTV bråk


Blondinbella fick Kenzas jobb på galan i New York

I natt är det dags för världens största musikgala – MTV Video Music Awards i New York.

Blondinbella bloggar direkt från röda mattan, men jobbet skulle egentligen gå till bloggaren Kenza.

– Att varken media, MTV eller Bella kan nämna att hon fick VMA-jobbet för att jag blev sjuk gör mig förbannad, skriver hon i sin blogg.

 

Klockan 02.00 natten till i morgon drar 26:e upplagan av MTV-galan igång på Radio City Music Hall i New York. Komikern Russel Brand leder för andra året i rad galan och megastjärnor som Lady Gaga, Beyoncé, Janet Jackson och Green Day kommer att vara på plats. Mitt i stjärnvimlet kommer Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 18, att blogga direkt från röda mattan.

– Det känns overkligt. Jag har laddat inför uppdraget genom att enbart prata engelska med min pojkvän och kolla på amerikanska och brittiska filmer, säger Blondinbella.


Svår Halsfluss

Men egentligen skulle en annan av Sveriges största bloggare gjort jobbet. Kenza Zouiten, 18, har sedan förra året jobbat som reporter och bloggare för MTV. Planen var att hon skulle ha varit på röda mattan i New York, men en sjukdom satte stopp för drömjobbet.

– Jag åkte på svår halsfluss häromdagen och var tvungen att ställa in, skriver hon till Nöjesbladet.

På hennes blogg skriver Kenza att hon är besviken på att ingen uppmärksammat att det var hon som skulle ha åkt till New York. Varken Blondinbella eller MTV.

Hade valt någon annan

– Vi blev jätteledsna när hon sa att hon inte kunde åka. Men vi blev jätteglada när Isabella sa att hon kunde åka istället, säger Martina Zetterkvist på MTV Networks.

Kenza Zouiten rapporterade förra året från Europe Music Awards i Liverpool. Om hon hade fått rekommendera någon till jobbet i New York hade det inte varit Blondinbella.

– Jag hade rekommenderat någon som brinner för det här, för musik. Men Blondinbella passar perfekt eftersom att hon har många läsare, om man ser det ur den vinkeln, skriver hon till Nöjesbladet.


Fresch

Snygg, sexig, nybadad


avslappning

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara slappna av med lugn musik.
Ska ligga och fudera lite på ;
- hur jag vill ha i sovrummet
- hur jag vill ha i vardagsrummet
- vad som ska köpas in
- på massa människor
- Vilken film jag ska se sen


Jag hade också tänkt måla om mina naglar, på både fingarna och tårna :) sen senare tänker jag slänga in bilder på hur mitt rum ser ut, så kan ni ju ge förslag på hur jag kan göra :)

Beställd!


dagens..

Nu är jag hemma igen. Kollade på tv hos syster, och städade hennes garerob medans pappa och dom gjorde lite andra saker . Men nu sitter jag här u lugnet igen. Vi kan ju köra en dagens

Dagens humör: Funkar iallafall. är trött och ahr ont i kroppen


Dagens frisyr: utsläpt


Dagens smink: mascara


Dagens klädsel: jeans och randig tröja


Dagens händelse: vaknat och varit hos syster & Ulvakvarn


Dagens planer: inget, ta de lugn bara


Dagens vill ha: Pengar


Dagens saknad: närhet


Dagens måste: inget


Dagens mat: hittills tacopaj, senare blir de kyckling


Dagens köp: ingenting


Dagens kärlek: min familj


Dagens sämsta: mig själv


Dresscode

Dresscode for today




Randig tröja - Gina tricot
Trasiga jeans - Veromoda




FACE

natt med lite sömn

Godmorgon allihopa.
Efter sista inlägget igår satt jag och pratade med Victor en stund, sen började alla sms rasa in om att de var typ "kaos" i björklinge. folk var fulla, bråka, var ledsna m.m , och vad jag man inte när man är en vän och älskar sina vänner? Klockan var ungefär 12, och jagfixar skjuts till Björklinge för att prata med vännerna. När man kom dit så träffade jag på folk, och de var en del fjortisfylla där kan jag lova :S En brud som är lika gamal som min bror (96:a) jag tror man är typ 13 då. Iallafall hon var AS packad, jag ba what!?  hur som hellst så blev de la ganska lugnt där . Juste, Perra kom och hämtade mig, och shit vad jag pratade i bolen xD Vi hade faktist ganska kul, jag sa en del riktigt korkade saker tror ja :P  haha. Men men, Jag kom hem vid ungefär halv 2 kanske.

När jag kom hem la jag mig och pratade med victor, sen kolla på film och försökte sova. Men de gick verkligen inte! Jag somnade inte förns halv 6 imorse , kul -.-  så har inte fått så mycket sömn inatt.

Nu ska jag, mamma, pappa och lillebror åka in till Syster :D

FILMER JAG KOLLADE PÅ IGÅR ;
Up
Hes Just Not That Into You.

Night

Nu får de räcka med blogg för idag. Ska prata lite med victor sen ska jag kolla lite på film och mysa här i soffan. kommer nog lägga in bild imorgon på hur de ser ut i mitt rum för tillfälligt. jag längtar tills jag ahr råd att göra klart i rummen! mamma, jag och lillebror har suttit i ungefär 1 timme och skrattat åt roliga anonser på blocket , kan lägga in lite imorgon. och sen har vi kolla på lyx hus och lägenheter ;) 

jag gick även in och kolla efter lägenheter som jag skulle vilja köpa. och jag hittade en jag fastnade för grymt mycket i årsta. synd bara att jag inte kommer flytta hemmifrån än :/ men jag längtar verkligen!

Godnatt allaihopa

<3


Snyggt från H&M

här är lite vill ha grejer från H&M

Kläder



Sovplagg/Underkläder



Ytterkläder/Smycken


mms av syster

Måste man hyra plats för dom här nu för tiden också? eller ? :P


------

jag är less på folk som påstår sig vara ens vän och bry sig. men sen bara skiter i de.. gör man så?



Lyssna inte på vad jag säger, förstå vad jag menar



kaffe

nu går jag till Julia och dricker kaffe
hörs sen




home

tänkte bara skriva att jag är hemma nu
och har flyttat in datorn till mitt vargdagsrumm
Ska leta efter en mobil att köpa ny också, och även en bärbar som jag ska spara till

lördags morgon

godmorgon
vaknade gråtandes idag. drömde något speciellt, de är allt jag säger.. men hur som hellst ska jag göra mig klar nu för att senare åka till biblioteket och sen kolla på lillebrors match, jippi! Älskar att kolla på när lillebror spelar , han är super duktig :)

vad ska alla göra idag?

Morgondagen





GODNATT!

borta

Nu slipper alla se hur de egentligen är.
Eftersom de tydligen är helt fel ....




....

Och dom man trodde skulle stötta än försöker inte ens, utan vänder ryggen till.......


:'(
tack så himla mycket . De var ju tydligen roligare att fetsa med sina kompisar , även fast vi skulle vara med varandra ikväll. Så jävla dum i huvudet. Blir så jävla lessen när folk gör såhär, speciellt du.. Hur fan kunde du? och sen skyller du på att du somna efter jobbat. men bra bortförklaring! Du slutade jobba klockan 4 , och klockan är nästan 10.  Jävligt länge du sover då... Är jätte ledsen på dig. trodde inte såhär om dig :'(

fredag 18.46

Ser ut som att de blir en hemma kväll. Har precis fått veta att en tjej som jag trodde var min vän i själva verket inte är de. så de var ju trevligt, typ? Aja , ska sätta mig och hålla på med photoshop, och ordna med bilder som jag ska ha på väggen.

whopidopp

DUSCHNING PÅ G NU

hörs sen

HJÄLP!



Jag behöver hjälp. Är det någon som är bra när de gäller bärbara datorer?

Någon som har något tips på en bra man kan köpa?!



11 september

Idag tycker jag vi ger en tanke till alla som förlorade sina liv, sina nära och kära i den tragiska terrordodet som hände den 11 September 2001, för 8 år sen.


Nu är de slut på veckan det är dags för fredags mys!

hej allihopa
jag vaknade imorse och mådde verkligen hur dåligt som hellst (psykiskt) kände inte för att göra någonting, ville inte ens gå upp ur sängen. och jag höll nästan på att svimma när jag var i badrummet.. Inte min dag och inte direkt såhär jag hade täntk att må lixom.. Men iallafall så åkte jag iväg till bussen. Bussresan var lugn och jag satt för mig själv och bara kollade ut i tomma intet typ.. Sen i skolan så var de ju så att Sigrid (våran florist/expo lärare) skulle ut på någon natur grej med gympaläraren och några elever, och dom skulle typ sova i tält för att klara sig i naturen ? aja något sånt var de iallafall.. men hur som hellst så skulle vi bara göra våran uppgift. De var bara jag, linda och ellentin i skolan. vet inte vart ida och emma vad? men hur som hellst så skissade vi upp dedär, oh var klara vid 10 tiden, sen fick vi sluta. skönt, gå i skolan i typ inte ens 2 timmar. men vi stannade kvar i skolan till 12 och satt och dryga oss och muppa oss lite. Och jag fick även träffa Victor idag :)

Tog 1 bussen hem, och nu sitter jag här. Mormor är här idag också, trevligt!

sårad

är less på de här nu. Ibland passar man, sen nästa stund finns man inte. vad är de för vänner som skiter i än och bara ignorerar än? jag är en människa med känslor jag också.. kom inte bara när de passar, hur tror ni de får mig att känna lixom? Ni kanske tror att jag mår jätte bra och lever livet och allt sånt, men de gör jag inte. Jag döljer hur jag mår för alla, jag vill inte visa när jag gråter och mår dåligt längre, för då får jag bara ännu mer skit. Hur kan ni bara driva med mig sådär? förstår ni inte att de sårar? Jag har inte många vänner, men nu vet jag vilka som är dom riktiga, dom som alltid finns där. Jag har som sgat inte många, men dom bästa. Jag mår riktigt dåligt pga allt dehär. Jag känner mig inte ett dugg värd lixom, känner mig mer som en bortglömd trasdocka.. Om ni inte tror att jag gråter och sånt så får ni verkligen tänka om, för de gör jag en hel del..

vänner<3
Julia
Jonas
Sikkan
Daniel
Ellentin
Linda
Ida
Adde
Klimpen

Kvällen lider mot sitt slut

Nu får de räcka för ikväll. Nu har jag tagit ett skönt bad och
smörjt in mig lite för omväxlingsskull.. Nu ska jag lägga mig i sängen,
dricka te och kolla på film.

hoppas att alla har haft en bra dag, och får en bra dag imorgon
Godnatt

läjta

Nu ska jag lägga mig i badet och slappna av
Skriver sen, läjta!

önskning

här är bilden på önskning av Caroline Frank :)


tips

tänkte ge lite reklam om Jennifer Linds blogg
Kika gärna in i den, och kommentera
De är även jag som gjort hennes design :)



Guld

här kommer ännu en tjej som var med i kvällens program och hon är också välldigt välldigt utstickande. älskar den här tjejen! Hur skön stil som hellst och underbar röst. En av mina absolut favvoriter. Hoppas även hon går långt!


utstickande

här är en kille som var med i kvällens program, Calle Kristiansson. och i mina ögon och öron stack han verkligen ut
sjunger verkligen grymt. Hoppas han kommer gå långt


Gammal Goding

Hittade en låt nyss som verkligen är en gammal goding, och jag gungar fortfarande till den!
har minne med den. När Linda Eriksson och jag var bästa vänner när vi var mindre och vi sjöng den här låten JÄMT på Karaoke. De är sånt man aldrig glömmer. lika med låten Simply the best- Tina Turner


mys kväll!

Nu sitter jag har igen. Daniel åkte nyss, hade en jätte mysig och trevlig kväll :)
började med att vi kollade klart på twilight (eftersom han aldrig sett den) och efter de så satt vi vid datorn och muppade oss lite med olika musik. Och jag fick honom nästan att gilla Darin :D haha. Efter de var de ju Idol dax! Och Idol idag tycker jag var helt okej, var några som stack ut lite. Gillar verkligen tjejen med dreds. haha sen kom ju en utklädd Robin bengtsson också :D jag kände först igen rösten och tyckte den var grymt bra, sen ba : Robin bengtsson! haha. Hur som hellst var kvällen Super :)

haha någon som såg idol igår? :D


Luring

Till dom som kikar in från bilddagboken där jag skrev ett inlägg som löd ;

Naken bilder

misslittlesunshiine.blogg.se



ni var ju lite perversa va ? ;) haha. men kul att ni kika in. när ni ändå är här så kan ni läsa i bloggen :)


Kommer bli brunett snart igen.
och de långa håret är påväg tillbaka ;)

Sötaste unge!


Tänkte bara lägga in en bild på den sötaste killen, Victor
helt underbar kille dedär. Guld värd! :)<3


snö



jag längtar till vintern. vill ha dom mörka mysiga kvällarna när de är hur mycket snö som hellt. Vill höra hur de knastrar under skorna när man pulsar omkring i snön. Jag vill helt enkelt ha vinter. är de bara jag som längtar?

tävling

Tävling - Smink

tävling hos millah i samarbete med Flique


Nu kan du vinna en sminkväska i guld

som innehåller 3 produkter från Eveline Cosmetics:


BlackEyes Mascara - Volym och Längd
♦Beauty Line Läppglans
♦Dance Fever nagellack
Med en UV effekt som lyser under UV lampan.
Kan användas själv el som en stärkande lager på målade naglar.

Tävlingen avslutas 11 September

tävling armband

Tävling - Armband

Millah har en tävling i samarbete med Pearldesign

Nu kan du vinna armbandet BAD GIRL



Tävlingen avslutas 20 September

tävling

Tävling - Armband

Tävlar hos millah som startat en tävling i samarbete med Calas

Armband i vitt och svart.
Armband av krackelerade transparenta
och svarta glaspärlor med silverpärlor och en stjärna av äkta silver.
Längd: 15,5 cm.
Värde: 295:-


Tävlingen avslutas 17 September

tävlings dags

Tävling - Massageolja

jag är med och tävlar hos Millah som har startat en tävling i samarbete med Passionstore

Naughty Secrets Burning

Ätbar värmande gel med jordgubbssmak.
Sprid ut och slicka eller blås för en värmande känsla.

Tävlingen avslutas 16 September

Torsdag klädsel

D R E S S C O D E



Jeansleggings - Gina Tricot
Svart linne - Gina Tricot
Vit t-shirt - Gina Tricot
JeansJacka - Veromoda
Väska - Accent
Stövlar - Skopunkten

11.42 och jag är hemma!

Kom hem för en stund sen, vi skulle hålla på med project arbetet och jag måste ha mer information. så jag hade tänkt att dra till stadsbiblioteket, men man måste ju ha id kom jag på sen för att kunna skaffa låna kort och de, och de har ju inte jag!! Mitt pass har gått ut och har inget id-kort än. måste verkligen skaffa de :S  så då tog jag bussen hem och tänkte åka in till bälinge och låna på biblioteket där för mamma har lånekort där, men var de öppet!? nej såklart inte! på lördag är de öppet, så får åka dit då. Så jag får sitta hemma och söka ingormation idag. jag som hade hoppats på biblioteket :/ alltid sån otur!

hann inte träffa Victor idag, suck :( såg fram emot att träffa honom.. han var ju i skolan idag lixom. han brukar annars vara i skolan i märsta... men men. ska försöka åka till honom i helgen.

Ikväll kommer Danne hit och ska kolla på Twilight, sen ska jag även tvinga honom att kolla på Idol :D


Hur har eran dag varit ? :)

morgonstress och panik !?

godmorgon
som vanligt orkade jag inte gå upp ur sängen när alarmet ringde, så jag lov kvar och somnade om!! lite panik. och är en aning stressig nu, suck. orkar inte!!!! och jag vet inte vad jag ska ha på mig idag heller. jag funderar på jeansleggings, någe vitt och jeansjacka. hur låter de?
jag hoppas den här dagen blir bra iallafall, hoppas vi INTE slutar sent. och om vi får chansen att dra till ett bibliotek för skoluppgiften så tar jag den, måste låna böcker!

Slänger kanske in ett inlägg i skolan också
Ha en bra dag ! :)

nu räcker de ..

nej nu får de räcka för idag. orkar inget mer
så jag lägger mig i sängen, med nymålade naglar och nyduschad
GODNATT

Since U Been Gone


springande

täntke bara skriva att jag är hemma nu, men tittar på idol.
så skriver mer när idol är slut :D

Till Jullan

Nu ska jag kila iväg till jula
lägger in mer saker sen :)

DRESSCODE


om ni kanske inte har förstått de så är jag trött

och de stämmer riktigt bra som de står här över
är riktigt sjukt trött, så tänkte ta ett varmt bad och måla om mina naglar, fixa ögonbryna och styla till mig lite, för skojs skull. är de bara jag som gör sånt? typ sminkar sig och så för att man ahr tråkigt och tycker de är kul ? x)
hur som hellst, jag skriver sen igen när jag kommer tillbaka. ska lägga in en sjukt rolig grej då också som syster skickade till mig, de får ni inte missa!

(:


soffpotatis

kom hem från skolan vid 3 tiden ungefär. vi fick sluta vid halv 2 idag med tanke på att jag var så gullig (a) haha. maria sa att vi skulle sluta klockan 2 och då berättade jag att min buss går klockan 2, sen går nästa klockan 4. då fick vi packa ihop och gå :Didag i skolan fick vi ett arbete som vi kommer hålla på med länge, och de är verkligen stort! orkar inte skriva så mycket om de just nu, de tar jag en annan dag

Nu ska jag lägga mig i ett bad och slappna av , de behöver jag!

slut för idag, tack för idag

Idag har jag hunnit med en hel del ;

- varit i skolan
- gått på stan
- tränat
- fixat med datorn
- fixat naglarna (bild kommer imorgon)
- kollat på idol
- fikat
- badat


inte konstigt att jag är trött ;O

men hur som hellst så ska jag krypa ner i sängen där min söatse katt ligger och sover. sen ska jag kolla på någon bra film, och hoppas på att Daniel ringer :)  Morgodagen är de Floristik som gäller. kommer vara uber trött i skolan och när jag kommer hem, men ska träna imorgon också har jag bestämt. Kanske sola någon dag snart?

Godnatt allihopa

nej men !? :D

Men vad är de jag ser ? :D


programm 1 , färidgt

Då var första programmet av idol klart och jag har redan hittat en favvorit.
en störtskön kille som kom in och lixom bara gjorde sin grej helt enkelt, Jon
hur coll och lugn kille som hellst och kunde verkligen sjunga, hela kroppen bara gunga med!
Ser fram emot nästa avsnitt imorgon, klockan 21.00, efter fotbollen ;)

myskväll på G

ikväll ska jag bara ha en myskväll. ska inte stressa upp mig utan bara ta de fullständigt lugnt. Ska fixa naglarna och mysa framför tv, de är idol som gäller ikväll allihopa. Sen ska jag sätta mig här, kolla runt lite och efter fika med la family, mycket mysigt. är riktigt sugen på en varm kopp te. Sen ikväll ska jag lägga mig tidigt, kolla på film och försöka sova. Låter som en toppen kväll enligt mig


Shoes


premär ikväll!


totalt less

är sjukt fucking less just nu på de mesta. skolan, livet, kärlek, känslor och massa mer. borde inte vara de egentligen men är de, mår bara helt enkelt inte bra men bla bla bla tänker inte sitta och prata om de nu. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och slappna av sen tänkte jag måla mina naglar och fixa lite sånt , underbart

jag ska läsa Robinsonkruse eller vad tusan boken heter?! :S
någon svenska uppgift från skolan.
en fråga till er

vad handlar boken om!? :S

flosk fetton?

hemma från skolan nu. hade ju två matte prov idag, och dom klarade jag ! :D hade nästan alla rätt på de ena. jag är ritkigt nöjd. har slitit med dedärsom fasiken, och nu klarade jag äntligen de. Nu har jag bara två kapitel kvar i boken, jobba jobba jobba! ska satsa riktigt mycket nu eftersom jag ska göra matte B också. har även valt till Idrott B och Engelska B. sen får jag se om jag kommer välja till fler kurser, antagligen, beroende på hur mycket vi har att göra med floristiken, tror de är rätt mycket faktist...

Eftre skolan så åkte jag ner på stan och köpte ; strumpor, balsam, deo och alvedon. allt de till min älskade mamma :) hittade massa snygga grejer som jag ska köpa när jag får pengar och jag och jullis åker in till stan. då blir de mycket shoppande! brukar bli de när de är jullan och jag xD hahahaha

Jag fick hem våra klassfoton och de från iår. typ HEJ FETTON!?
vi ser as feta ut på kortet, vi fick helbilder eftersom vi är så några i klassen. tror linda kommer döda fotograferna? xD hahaha. jag tycker de är lite kul ja. men va fan. man lever bara en gång




och sen bjuder jag även på en bild hur jag ser ut på ensamma korten.



skit muppig jag vet. plus att de blev konstigt ljus och vinkel nu när jag fotade med min kamera.

07.04

gaash vad jag är trött! hade ingen lust alls att gå upp men måste ju, tyvärr
kan inte gå in i badrummet som jag måste heller, för pappa står och rakar sig!
Så jag tycker han kan skynda på sig lite :)
Ska inte ha emd mig idrotts kläder idag, vi skulle typ , prata? om något
Men nu måste jag skynda mig, ha en bra dag allihopa ! :)

bedtime

Nu har jag tagit ett varmt och härligt bad, och jag kan lova att de var skönt. har fortfarande ont i nacken (som jag skrev om för några dagar sen) och de är väldigt avslappnande att ta ett varmt och lugnt bad. Alvedon gör också susen(Y)

imorgon börjar jag vanlig tid i skolan, 08.45 och då har jag idrott fram till lunch, 11.00
Efter de har jag 2 historia lektioner, sen har jag matte. och då tänkte jag faktist göra 2 kapitel prov
har pluggat på hemma ikväll och hoppas att jag kommer klara de, vi håller tummarna för de eller hur?

Efter skolan ska jag stanna kvar på stan. Ska köpa Hårspray till mammsen och lite sånt, bussen hem går ju ändå inte förns vid 4 lixom ;/ rätt drygt .. bussarna hem till mig går helt cp.

11.00
13.00
14.00
16.00
och så vindare

Kan dom inte sätta in en buss jäkel vid 15.00 !?


hur som hellst så ska jonas göra mig sällskap på stan imorgon. Tänkte även ringa grek och kolla hur han mår och sånt. kanske träffar på flera människor , who know ;)

Men nu ska jag krypa ner i min underbara säng och gosa lite med min katt och kolla på film. tro de eller ej alla människor men jag ska kolla på Twilight, IGEN! har sett den filmen minst 50gånger och jag har inte tröttnar. längtar tills den nya kommer ut, satsar på premiären! tänkte få med mig jullan ? ;) eller hon har inget val rättaresagt :) haha

men godnatt allihopa

måndags mys!

Nu har jag fikat lite med familjen, så nu tänkte jag krypa ner i ett otorligt varmt bad
de låter mycket lockande tycker jag!

mamma ska ringa och puscha på min tandläkare imorgon, tandställning så fort som möjligt!


Skriver sen igen, So long!

hösten närmar sig



Nu börjar hösten närma sig, enligt mig iallafall. Och jag känner att jag måste öka höstkläder i min underbara garderob. Tittar omkring lite på olika sidor och i olika affärer på stan och jag har hittat lite smått och gott :)
här är en del av sakerna jag har starka funderingar på att köpa ;
Mössor
Nya Jeans
Kavaj
Basic Linne
Skärp
Strumpbyxor/Leggings
Halsduk/Schal

världens bästa lillebror

LILLEBROR ÄR HEMMA! <33333

en riktigt snygging , eller vad tycker ni ? :D



tänker inte förklara så mycket varför. men jag är glad att han är hemma :)

Bästa vän

Jag älskar dig lika mycket för var dag som går
Du och jag, de finns inget annat i mina tankar
du är min bästa vän, du är min solstråle, du är min älskling
Jag finns alltid och stöttar dig, vilka val du än gör här i livet
så kommer jag alltid stötta dig. Ditt liv är även mitt liv, du är en del av mig
Jag kommer alltid bara vilja ditt bästa och göra allt för att du ska må bra
Julia Hanna Kristina Jansson, jag älskar dig, min solstråle <3




Shopping

Nyaste inköpet

vad tycker ni, HISS ELLER DISS?


outfit

DRESSCODE



Jeansleggings - Gina Tricot
T-shirt - Gina Tricot
Jeansjacka - Veromoda

bläääää


matte suger !!! räcker inte + - / ??????

jenny <3 plugga ???

Nu ska jag gå och plugga lite matte hade jag tänkt.
måste komma ifatt lite, ligger ju typ en hel kurs efter alla andra
men så är de, alla kan inte vara så smarta och snabba av sig, eller hur?
Jag tycker jag är riktigt duktig iallafall. jag har jätte svårt för matte och får köra med lightboken
men jag räknar på bra tycker jag! hinner med kanske 1 kapitel i veckan
men tycker de är drygt att sitta och räkna i skolan -_- jag räknar hellre hemma
så nu ska jag vara duktigt, gå och räkna lite matte och få hjälp av min super pappa!


BRA tips!

ett riktigt hett tips är Takidas nya skiva, The Darker Instinct


Agnes för succé i USA




Gör succé i USA – skriver på miljonkontrakt

HOLLYWOOD. Det här kunde inte ens Agnes Carlsson ha drömt om när hon för fyra år sedan tog hem ”Idol” i Sverige.

Nu står hon med båda fötterna i USA.

Nöjesbladet kan avslöja att sångerskan skrivit ett kontrakt med världens största skivbolag som redan gett henne mer än sju miljoner kronor.

– Jag bara njuter, säger Agnes när Nöjesbladet träffar henne efter en branschspelning i Los Angeles-stadsdelen Brentwood.

Förhandlingarna har pågått sedan juni. Nyligen undertecknade den 21-åriga svenskan från Blåsut

i Vänersborg kontraktet.

”Hon har allt”

Agnes Carlsson, eller kort och gott Agnes som hon kommer att kallas här, ska i år och nästa år lanseras stort på den nordamerikanska kontinenten och i Japan.

Bakom lanseringen står Interscope och Geffen records.

– Hon har allt. Hon är en fantastisk sångerska, ser bra ut, är orädd och ödmjuk. Hon är en blandning av Alanis Morissette, Gwen Stefani och Christina Aguilera, sa Interscopes vd Ron Fair till Nöjesbladet i förrgår kväll.

Då återstod bara minuter innan han skulle presentera sitt senaste fynd.

300 gäster hade bjudits in till hans lyxvilla för Agnes halvaukustiska framträdande i trädgården. I mängden av media, låtskrivare, musiker och Interscopeanställda syntes bland andra Eminems manager, Steve Berman.

Hiten blir avstampet

De fick bland anat höra Agnes framföra megahiten ”Release me” som i år är en av Englands mest spelade låtar på radio.

Målet är att samma hit ska ge Agnes en plattform också i USA.

Spåret är redan släppt till klubbarna.

– Det är där allt börjar. Det är så man skapar en snackis, säger Leif Käck, vd på

Agnes svenska skivbolag King Island Music AB.

I oktober skickas den till USA:s radiokanaler. Då måste Agnes återvända för en längre promotionturné. De som varit med om det förut himlar med ögonen när det kommer på tal.

– Jag vet, säger Agnes och verkar inte det minsta bekymrad.

”Ska jobba stenhårt”

– Jag har hört att det ska vara helt galet. Men jag gillar att resa runt och sjunga. Och jag är helt inställd på att jobba stenhårt för att det här ska funka.

Det är såna kvaliteter som fått Interscope att ta fram stora plånboken.

När Agnes skulle upp bland stearinljus-lyktorna på scenen hyllades hon av Fair, som bland annat upptäckt Aguilera och jobbar med Pussycat Dolls.

– Jag fick ett samtal från en klubbmixare som sa, ”Lyssna på det här. Det är precis sånt här vi borde göra”.

Säger inget om pengar

– Jag spelade och sa, ”wow. Vi ska inte bara göra sånt här. Vi ska göra det här”. Jag gjorde research och tog kontakt med min partner som signat Lady GaGa och Tatoo.

Agnes läger ligger lågt när det gäller den ekonomiska uppgörelsen.

– Det vill jag inte kommentera, säger Agnes svenska manager, Marie Dimberg.

– Säljer hon plattor tjänar hon pengar, säger Leif Käck kort.

Men initierade källor uppger för Nöjesbladet att den 21-åriga svenskan fått en miljon dollar, motsvarande 7,2 miljoner kronor, i så kallad signing bonus.

– Visst kan jag bli rik, säger Agnes.

– Men jag har fått jobba hårt för att komma hit. Och jag kommer att få jobba hårt nu också.

Men hon känner sig tillfreds med kontraktet.

– Jag vet att amerikanerna inte tänker stressa ut en platta. De satsar på låten ”Release me” och det ska få ta sin tid.

USA-satsningen innebär inte att hon överger andra marknader. Redan på onsdag nästa vecka bär det av till München.

Sen siktar hon på att kunna fira skivkontraktet.

– Vi ska ha en stor fest i Sverige, kanske i Vänersborg, säger hon och skrattar.

Och så här med facit i hand – efter det första besöket i LA. Vad har du för intryck av staden?

– Jag har träffat så många proffsiga människor och blivit så peppad. Redan innan jag åkte hit hade jag hört att det finns en känsla här av att allt kan hända.

Nu vet hon att det stämmer.


roligaste klippet på länge


ehm ?


de är dags flickor

nej mina älskade flickor. nu tycker jag de är dags att ses snart , eller vad tycker ni!?

Hajk

Idag åkte lillebror iväg på hajk med klassen. tycker lite synd om dom. dom hade inte en aning om vart dom skulle, utan fick veta de imorse innan dom skulle åka. men mamma och dom hade berättat för mig vart dom skulle. Dom blir avsläppta en bit åvanför månkarbo, sen ska hela klassen gå tillbaka till björklinge, kommer ta ca 3 dagar och de är ungefär 3 mil. Och deras packning vägde runt 10kg kanske? Och dom har inga mobiltelefoner med sig, bara lärarna dom har (erik & erika) Saknar dig redan lillebror!




Lillebror imorse innan han åkte hemmifrån

SM Final i Västerås

Bilder från i Söndags ;




Grattis till Kusin Marcus Norlen , 3a i SM :)

dagen D

Godmorgon
jag är på skit bra humör idag, hinner inte skriva så himla mycket. ska äta frukost alldeles snart sen ska vi först iväg och hämta lill-gurra , efter de syster inne i stan. sen bär de av mot västerås ! :D hoppas de inte är lika dåligt väder där som de är här hemma. jag är sjukt ledsen att inte mamma kan följa med :( men jag ska hejja från henne med och ta kort och filma! mamma jag älskar dig jätte mycket<3

gårdagskvällen var riktigt mysig med D :)<333



HA EN BRA DAG!

Lillebror <3

jag och min stora lillebror <3



Dresscode

D R E S S C O D E



JeansLeggings . Gina Tricot
Linne - Gina tricot
Jeans jacka - Veromoda

F A C E C O D E


Superhuman


Kvalade in

Då var de klart. Mackan kvalade in idag. Så imorgon blir de Västerås och kolla på honom, hoppas att han kör bra imorgon! Hejja Kusin vitamin!




Nu ska jag göra mig klar, för om ca 30min kommer alla gäster
Sen blir de fika, mys och prat. Kommer kanske inte blogga något mer idag
för jag kanske drar mig till björklinge sen -_-
Men man vet aldrig, kanske slänger in ett inlägg
ha en bra kväll!

RSS 2.0