sista inlägget för 2009.

Det här blir det sista inlägget för ikväll. Jag kommer ha kameran med mig så det blir massa roliga bilder. Jag har valt kläder och det blir klänning och strumpbyxor. Lockat hår och ska fixa sminkning senare. Jag skriver imorgon igen när jga har vaknat. Hoppas att alla får en toppen kväll. Även jag. fast mitt humör har varit dåligt idag och psyket spricker. Kvällen kommer som sagt tillbringas med framförallt Julia.

Nu när jag skriver nästa gång kommer det att vara 2010. Ett nytt år med nya möjligheter. Nya tider och nya upplevelser. Jag hoppas att mitt 2010 kommer bli kanon, både för mig och andra. och det ska jag se till. Ska göra allt jag kan för mina vänner, familj och andra.

Ha en bra kväll och Gott Nytt år på er allihopa.

15.32

Nu ska jag locka löshåret och kolla på en Johan Falk film.
skriver lite senare igen när jag har tråkigt.

that´s it.

fick en liten kommentar som är helt obetydelsefull. men är nyfiken. vad är det jag ber om?

jag vet att jag bad min lilla bön innan jag skulle bada. men vad är det mer jag ber om? enligt den meningslösa personen så bad jag om det. Och det snackas om mig också. väldigt kul att ni pratar om mig. det tackar jag för. jag förstår inte varför du kommenterar? jag tar inte åt mig, du slösar bara tid som du kan lägga på annat. Men fortsätt kommentera du, gör det om du mår bättre av det.

men kom ihåg: det är bara DU som mår bättre av det. på mig gör det ingen skillnad

en del kvar att göra.


en bön till dig.

nu ska jag hoppa i badkaret. eller kanske halka som jag lyckades med igår? har iallafall fått en lårkaka tack vare det. det ber och tackar vi för till herren där uppe. så nu ber jag dig:

gud, håll lite koll på mig när jag kommer stressa i badrummet
håll balans över mig så att jag inte halkar och införskaffar mig en lårkaka till
vaka över mig medans jag simmar omrking i vadkaret
håll dina händer om mig medans jag rakar benen så jag inte skär mig
hör mig, rör mig, förstå mig

Amen!

halo.

satt och kolla runt lite i min blogg nyss, och la märke till att jag skaffade min blogg 08-08-08, komiskt va?

vi kan la dra en dagens när vi ändå är igång, sugen? not!

dagens klädsel: leggins, linne, tunika
dagens låt: Halo
dagens saknad: farmor
dagens roligaste: inget alls än så länge
dagens sötnos: carro, Julia, Gabbi
dagens snällaste: Mamma
dagens irritations objekt: att skopunkten har stängt!
dagens längtan:
tatuering
dagens vill ha: tatuering
dagens ska göra: Dricka, festa, ha kul förhoppningsvis
dagens måste: Måla naglarna och fixa mig + äta eftersom det inte gått så bra på sista tiden
dagens mat: en halv macka


jävla skit fan!

godmorgon. har varit in till stan och handlat med mamma. sen var jag glad för att jag skulle få köpa skor idag. men tror ni inte jövla fitt skopunkten hade stängt!? hur fan kan man ha stängt hela dagen på nyårsafton!?!??! jävla skit!!!!  är bara super arg nu. mår inte bra alls över huvudtaget. hmm. UNDRA VILKA IDIOTER DET KAN BERO PÅ? ;O trött på jävla as som inte kan behandla vänner rätt. dom är inte ens värda mig och min famoljs stöd längre. Tänk vad rika vi skulle bli om vi typ skicka räkning på alla grejer vi gjort för dom? tanken finns faktist!

bed time.

Ännu en dag har gått. imorgon är det nyårsafton, eller... idag är det nyårsafton. klockan är ju trots allt över 12.  Så nu är det dags att gå och krama kudden. Ska skicka lite sms med Virre Vimsing och fundera om tatueringarna. Sen ska jag även kolla lite på film tror jag. hoppas jag somnar inom kort.

morgondagen kommer förhoppningsvis bli bra. den kommer tillbringas med Julia. Fira in det nya året, men nya möjligheter och chanser. Det kommer bli kanon om jag får bestämma. och det är ju så. jag bestämmer hur jag ska leva. det är mitt liv och jag som ska leva det. inte så svårt.

Godnatt.

..

För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och rädda för att bli ensamma. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dej. Är det skuld eller längtan som håller dej kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.

Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har en kort period och några stannar längre. Och förringa inte det kortspringande vännerna,ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget. Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är inte bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det.

Sugen som tusan!



Jullan och jag sitter och peppar varandra och planerar utlandsresa inför 2010, någon mer som är sugen?
Thailand, Greklan, Kroatien, Turkiet. ja det finns ju verkligen massor av ställen jag vill åka till. är verkligen peppad at åka nu, och hur sugen blir man inte när man hör låten!?

home again baby.

Nu är jag hemma från Jullan. Hon lånade en jätte fin svart klänning av mig, så får se imorgon om hon har den :) annars har vi tagit det mest lugnt. vi satt och drack glogg och pilla med lite olika saker. sen kolla vi på när marie och peter rensade kylen och skafferiet. enligt mig var det ganska roande ^^ haha.

orka skryta om något sånt?!


IMORGON BLIR DET RÖJ MED BABY, FIRA IN DET NYA ÅRET.

20.05

nu mina sötnosar ska jag gå över till julia. ska ta med mig lite kläder om hon vill låna till nyår :) jag skriver kanske ett inlägg när jag är där borta. det är ju trots allt bara 4 hus ifrån mig. haha. annars skriver jag när jag kommer hem

missing you.


gone.

Nu raderar jag dig, och dig, och dig, dig dig dig dig.

kom till mamma.


Kniv i ryggen.

Nu måste jag verkligen skriva av mig. och jag vet själv att det här kanske kommer bli en väldigt klagande text, men vadå. det är min blogg och jag skriver exakt som jag vill och jag känner. Så vill ni inte läsa, gör inte det. jag tvingar ingen. Men jag är så sjukt less på mina såkallade vänner. Det finns många man är less på. Dom flesta kör med det traditionella snacket, som ni alla kanske har hört ett antal gånger:

- jag finns här för dig
- jag kommer aldrig att lämna dig
- jag bryr mig om dig
- jag älskar dig jätte mycket vännen
- jag ställer upp för dig det vet du



hade jag rätt? Ni alla har la hört det många gånger. Det komiska är att.... folk håller det inte. Iallafall inte en del av mina såkallade vänner. Lovar man inte en sak för att hålla det? och så kommer det alltind undanflykter när man säger hur man känner, att man kanske känner sig sviken eller något. Antingen säger dom förlåt och inser att dom gjort del. eller det vanliga att man får skit tillbaka istället. Är sjukt less på sånt här..

Jag och min famil har ställt upp mycket. Vare sig man vill tro det eller inte. Det är mamma och dom som får skjutsa mig för att dom andra aldrig kommer hit. och räknar man lite så är det mycket pengar i bensin, det kostar ju en hel del. men vi åker iallafall. Och skjutsar inte dom så kör jag moppe själv. och det blir ju pengar det med.

Jag köper hårfärg och färgar och klipper hår, gratis. Skulle man gå till en hårsalong skulle man få betala minst 600:- skulle jag tro. men jag har aldrig i helva mitt liv tagit betalt för det, jag har ställt upp och hjälpt till. har till och med köpt en riktigt sax för att det ska kunna se bra ut, för jag vill att dom ska se bra ut i håret.

Mamma och dom ställde upp och hyrde en lokal när en av mina vänner fyllde år. jag minns att det var ganska mycket panik då. för vi hade inte en aning om vart vi skulle vara i sista sekunden lixom. men mamma och pappa ställde upp och hyrde en Lokal. Och då också fick man ett till lovande av vänner: Så klart att vi hjälper till att städa efter. Men det är som vanligt. inget som man lovar hålls. det var jag, mamma, pappa och lillebror som sprang och städade allt efteråt. dom andra sket i de. stod utanför och drack med massa istället..

Alla gånger mamma och pappa bjudit på mat och dricka. Lagat extra med middag för att mina "vänner" ska få äta lite. och det var bara inte en gång. dom bjuder på dricka för att dom tycker att dom ska också få ha kul lixom när det inte blev som det blev. dom har verkligen ställt upp då...


Och då kommer jag till den stora frågan: Vad har jag och min famailj fått av er?

Just nu så skiter mina såkallade vänner i mig. Dom ignorerar sms. hör inte av sig (som vanligt) eller något. dom skiter i mig. jag kände mig inte alls välkommen längre på nyår och då sa jag att jag inte tänkte komma. och så berätta jag varför. och vet ni. ingen brydde sig. och det kunde jag faktist räkna ut själv egetligen.

Ni är inga vänner. ni är bara en bunt människor som inte vet hur man behandlar folk med känslor. som inte vet hur man ska behandla en vän. Det har ni visat klart och tydligt. Ni är falska. Ni sitter jämt och lovar massa saker. men ni håller det inte. Vem var det som sa "men jag bryr mig vist!!!"  det var det en person som sa till mig igår. men den personen bryr sig inte ett skit. för jag bad den om en sak. men den sket i det. Ni förstår inte hur sårad jag blir. jag mår redan piss dåligt. dte har hänt sjukt myket och ingen av er stöttar mig.

Jag kan kalla mig själv en äkta vän. För jag ställer upp. Jag gör allt jag kan för att någon ska må bra eller att ett bråk ska lösas mellan vänner. oftast sätter jag vänner i första hand och bryr mig inte om mig sälv.

Men om ni kallar er äkta vänner, då borde ni verkligen skämmas!

Sovit alldeles för länge.

Godmorgon allihopa. Jag vaknade faktist nu. vid 14.30 satan vad jag har sovit länge idag.. men vad ska man göra det? är less på livet och dunder förkyld. har ändå inga planer för dagen så kan ju lika bra sova eller hur? Ska försöka läsa lite olika bloggar idag också och kollar om jag hittar några nya intressanta. Vill försöka ragga upp lite mer läsare till min blogg också. Hoppas ni får en toppen dag allihopa.

middle of nowhere

Nu är det dags för mig att gå och ge lite kärlek till kuddarna i sängen. kommer nog slå igång en film också. funderar på att kolla på Taken. hade glömt den filmen totalt, aldrig sett. men efter att ha läst Sofie Blom´s blogg om att hon såg den idag så blev jag sugen, så tackar för det tipset!

undra om Victor tattuerat sig klart?

undra när jag ska orka åka och tattuera mig?

undra om jag kommer somna snabbt?

undra om någon tänker på mig just nu?

Undra vad jag ska hitta på imorgon ja?



Nu ska jag nussa ner mig i sängen. Godnatt

Ny design igen.

som ni ser har jag en ny design igen. hade lite tråkigt så fick ett ryck att slänga ihop en ny. vad tycker ni om den? den är lite ljusare nu. Finare enligt mig. men alla tycker ju olika, så vad tycker ni ?

hiss eller diss?


i have a dream.

Sitter och drömmer mig bort och längtar tills den dagen jag har en geen lägenhet. en lägenhet som jag kan bestämma själv hur den ska se ut. bara min. ett mysigt ställe jag kommer trivas i. att få komma hem till och känna " det är bara mitt"  har ju massa idéer om hur det ska se ut. om om ni kollar på bilderna så förstår ni ju kanske min stil :) Romantik. Kärlek. Mysigt. Ljust. underbart






say it.

if there´s something that you´re good at,
then it is for coming in to my life, and destroying it.


något så litet kan betyda så mycket och ändå vara så stort.

fick ett sms nyss av min älskade och saknade Ellentin. Ett litet sms. Men även fast det är ett litet sms så betyder det så jätte mycket. För mig är det stort. Det stöttar och får mig att tänka, att vilja leva. Det är sånt här jag behöver för att må bra. för att veta att jag faktist betyder. Ni kanske tycker det är löjligt men det tycker inte jag. alla är vi olika här i världen. Ellentin, jag älskar dig!


tänkande..

jaghar insett nu att det bara är 12 dagar kvar tills jag åker till London. 12 dagar.. det är verkligen inte mycket.. och imorgon är det 11, sen 10 osv. Tiden går verkligen snabbt. börjar bli lite nervös faktist. Och löjlig som jag är har jag börjat läsa igenom saker på engelska för att översätta så jag minns lite (a) hur små löjlig får man vara egentligen. Måste börja tänka på vad jag ska packa också snart.. eller så gör jag som en del, slänger i något dagen innan bara? Hoppas verkligen jag kommer klara mig bra i London, ytterligare en prövning på det verkliga livet. Men om Maria inte trodde att man skulle klara det hade hon nog inte skickat iväg än, så hon måste ju tro på mig och lita på mig.

Ska bli skönt att komma iväg. men kommer verkligen sakna min familj. kommer sakna carro, julia, johannes och några till. Mina vänner <33

Tävling klocka.

Tävling - Klocka

Tävla om en tjusig klocka i valfri färg från smalslips.se

Är du utan klocka eller helt enkelt i behov av en ny.

Varför inte ge bort till någon av dina nära och kära.

Värde: 499:-

Tävling hos Millah

 

Tävlingen avslutas 4 Januari


Tävling nattlinne.

Tävling - Nattlinne

Tävla om ett nattlinne i valfri färg&storlek från Evasunderkläder.se

Elegant nattlinne i glänsande charmeuse.

Nattlinnet har svarta spetsdekorationer kring kuporna,

på kjoldelens nedersida samt ryggen.

Mellan kuporna finns ett knytband.

Axelbanden är töjbara för bättre passform.

Matchande T-stringtrosa medföljer.

För att komma till tävlingen besöker du Millahs blogg. en tjej men en rba blogg och massa roliga tävlingar!

 

Tävlingen avslutas 5 Januari


tävling sko.

Tävling - Fred Perry Sneaker

Tävling hos millah!

Är du less på dina skor?Svårt att hitta ett par snygga?
Eller är du helt enkelt i behov av ett par nya.
Nu har du chansen att vinna ett par snygga Fred Perry Sneaker.
Skorna kommer från Wolfhound.se!
Värde: 899:-
Finns i storlekarna: 36,37,38,39,40!

Tävlingen avslutas 10 Januari
Lycka till ♣

tävlings dax.

Jag tävlar hos LiiCee om ett presentkort på Kicks. En väldigt rolig och spännande tävling. Nu är det bara att hålla tummarna att man vinner ! :)



Tävlingen avslutas den 31 december kl. 14.00.

tv.

Nu är det film på 3.an som gäller.



Amerikansk komedi från 2000. Elle Woods har allt. Hon är ordförande i sin tjejförening i skolan, hon är Hawaiian Tropic-modell och fröken juni i skolkalendern men framför allt är hon naturligt blond. Hon är tillsammans med snyggaste killen på skolan, Warner Huntington III, och hennes högsta önskan är att bli hans fru. Men det finns en sak som stoppar Warner att fria till Elle - hon är för blond. När Warner åker till Harvard för att läsa till advokat och återförenas med en gammal skolflamma bestämmer sig Elle för att också börja på Harvard och vinna Warner tillbaka. Det blir det hårdaste slaget Elle någonsin utkämpat i sitt liv, hon måste slåss för sin pojkvän, för sig själv och för alla blondiner som varje dag får utstå kränkande behandling. Barntillåten på bio.

I rollerna: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Victor Garber, Matthew Davis. Regi: Robert Luketic.


fighting for

jag kan inte säga det så mycket bättre själv än den här låten gör..

Said that I'd fight for the one that I found,
I'm gonna stay here while I wait for you to come around,
I'd fight you're apart of me now,
And I will never give up, no I'll never give up



ett gott skratt förlänger livet.


16.59

Nu ska jag kolla på Du är väd du äter. det är ganska intressant faktist och jag gillar att kolla på det. jag själv har inte ätit något alls idag, bra eller dåligt? :/ jag vet inte riktigt faktist. men ska försöka rvinga i mig mat senare när det är kvällsmat. har precis kollat på top model och one tree hill. det har blivit mycket tv tittande idag.. orkar inget annat. kroppen säger ifrån totalt. Senare ska jag ta och fundera lite för London resan + lite annat här i livet. finns mycket man borde tänka på som man inte gör. och mycket som man tänker på men inte borde tänka på..

nej!

Låt mig vara. vill inte ha något med dig att göra alls.

fixat.

har precis hjälp Jessica att sätta in en slags tabell eller vad man ska kalla det. Den visar hur gammal Moa är. kika gärna in på Jessicas blogg och läs den. en intressant blogg om en ung mamma och hennes liv och familj :)
för att komma till Jessica, klicka här


ingen ork.

Nu har jag dragit på mit ett linne och bara hipsters, orkar inte fixa mig eller något idag. har satt på lite te vatten och nu ska jga faktist lägga mig i soffan och ligga kvar där hela dagen. kommer bara svara på sms om jag vill det. Bye.

.-.-.-.-.-.-.-.

det är bara fel på mig hela hela tiden. orkar verkligen inte mer..

magen strejkar
kroppen strejkar
kan inte äta
vill inte äta
vill inte uppleva dagen
ingen vill vara med mig längre
orkar bara ingenting


jag hatar att må såhär...........

usch!

jag hatar ytliga personer!! hur kan man sitta och klaga på folk som är lite mer tjockare än en själv!? Det är hemskt! och hur kan man sitta och säga att man borde sänka priset för dom som är smalare för att det går åt mindre tyg!? Men hallå.. kan man sluta tänka emd arslet någon gång? Folk verkar verkligen inte ha alla bestick i lådan!!

ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA

jävla skit.

godmorgon allihopa.
hade ingen lust alls att gå upp idag. mår varken bra psykiskt eller fysiskt. vaknade med världens gråt klump i halsen och har verkligen jätte jätte ont i magen ;/ vet inte vad jag ska göra längre. orkar ingenting och har inte lust till någonting heller. känns som att ingen förstår heller.. om det ens är någon som vill förstå? jag önskar jag hade någon som förstod mig exakt till 100%. gud vad skönt det skulle vara.. känner mig ensam, värdelös, bortglömd och massa annat. jävla skit också!! :'( fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan!!!

idag när jag vaknade kom min lillebror in med den nya H&M katalogen för sommar, redan!?!?! har bläddrat igenom den lite och hitta la lite små grejer jag vill ha. men väntar med att beställa och sånt tills jag kommer hem från London. Ska inte beställa eller köpa mycket alls iår, det är mitt nyårs löfte. För jag ska SPARA OCH SPARA OCH SPARA till en egen lägenhet. för det är vrekligen något jag vill, och då ska jag fullfölja det!

tävling.

är med och tävlar hos millah om detta:

Tävla om detta fantastiska set från Kosmetikan.se

Borstset i 10 delar Handgjort i Topp-kvalitet!

Borstarna kommer från första klippningen,

gjorda i bästa möjliga hårkvalitet,klippningen är viktig av håret,

så att det inte vasst & stickigt mot huden.

Fästet mellan borsten och trähandtaget är gjort av krombelagd koppar,ger bättre styrka till borsten & inga sömmar som syns.
Vilka borst-hår som används är viktiga för olika ändamål,

till exempel är getborstar utmärkta till mineralsmink.

Men det är skillnad på get & get.

Varje borste består till 100 % av ett enskilt djurhår,

vit get,squirrel,kolinksy sable,mfl

Setet är avsett för vanlig make-up.
Komplett från foundation till sista finishen av puder.

Inga djur har kommit till skada vid tillverkningen av borstarna.

Värde: 2095:-


it´s time.

Nu ska jag gå och börsta tänderna och göra mig klar för sängen. sen ska jag lägga mig och kolla på film och försöka sova. det är en dag imorgon också, eller ska man säga idag kanske? Godnatt.

från inlägget - julklappar.






SKÄMS PÅ DIG! :)

what should i do?

orkar faktist bara inte. känner mig jätte nere nu för tiden. inga av dom man räknat med som hör av sig och bryr sig eller något, det känns rätt pissigt. vet inte vad jag ska ta mig till ibland. ibland känns det som att ni inte bryr er och ibland som att ni bara utnyttjar mig. vad håller ni på med egentligen? vad håller jag på med? jag trodde vi var vänner lixom. men ni är bara griniga hela tiden. jag orkar inte det. när en vän mår dåligt ska man finnas där och stötta den. Men det gör verkligen inte ni.. blir så less på exakt allt. inte konstigt att jag här ät problem och massa..


ändrade planer inför nyår. ska inte till kotten på fest, blir nog en annan fest med trevligt folk :)

jag är snäll.

jag är faktist jätte snäll. köpte en ny klänning innan jul som jag hade tänkt att jag skulle ha på nyår. Men nu är det så att syster inte har hittat någon klänning till nyår och gillade min. så jag är så snäll att jag lånar ut min nya klänning! snällt va? Så jag får låna någon av hennes gamla klänningar som är fin :) snälla jenny!

byte.

fick en röd tunika i julklapp om ni minns den från inlägget då jag visade vad jag fick i julklapp. den var hur som hellst för liten. så bytte idag och fick ta en vit. nu passar den hur bra som hellst och är jätte fin.


klädsel.

Leggins- vila

linne- ginatricot

tröja- systers

kofta- veromoda

 


bättre än du någonsin kommer att vara.

Jag vet att jag är mycket mycket bättre än vad du är. och det är jag stolt över.

home again.

nu är jag hemma igen. stan med moster var mysigt. men guuud så mycket folk det är överallt ;o haha jag höll på att svimma nästan. jag bytta iallafall den röda tunikan till en vit, och sen mammas blommiga till en grå. bilder kommer lite senare på dagens och tröjan m.m

var ju till Gullvivan också. och där gick det jätte bra. Veronica och tjejerna hade skanat mig nu över jul. och vi bestämde med kistdekoration. Så blommor ska beställas hem och sånt :)

14.51

nu har jag slängt i mig lite mat. blev rester från igår. åt ingen kvällsmat igår för jag mådde bara illa, så mamma sparade till mig så jag kunde äta till lunch idag. kyckling och klyftpotatis, mums! jag ska göra mig klar det sista nu sen ska mamma skjutsa in mig till bussen som går 15.05. Ska mötas upp moster i stan och byta lite storlekar och sånt. ska även byta en tröja till mammsen. senare bär det av till gullvivan. skrive rnär jag kommer hem igen!

godmorgon alla små tomtar.

godmorgon allihopa.
för omväxlingsskull har jag sovit ganska lugnt inatt. har inte vaknat så jätte mycket, bara en gång vad jag kan minnas, men somnade om fort efter det. sen har jag tagit en sovmorgon och sovit ut rejält. nu på morgonen har jag fixat lite och ringt Gullvivan. Ska åka in dit senare idag och möta pappa och farfar så ska vi beställa en kisdekoration till farmors begravning. Och vet ni, det är jag som ska göra den. är verkligen jätte nervös. dagen efter jag kommit hem från London ska jag göra den, den dagen då begravningen är. Jag kommer verkligen lägga mitt hjärta och själ i den kistdekorationen!

vad är det mer jag ska hinna göra idag? ja det är lite allt möjligt faktist.

- tvätta löshåret
- städa rummet
- försöka äta
- gå och hämta posten
- göra mig iordning
- in till stan och kanske möta upp moster
- åkta och möta upp farfar och pappa vid gullvivan.

nervös.

har varit helt slut hela kvällen, förstår inte vad som händer.. vist jag har blivit jätte förkyld och så, men är lam i hela kroppen och det svider och magen gör tok ont. usch, sånt här orkar jag verkligen inte med.. hoppas jag frisknar till innan jag ska åka till London, vilket är snart. åker den 10 januari, det är om exakt två veckor idag.. jag börjar verkligen bli nervös. hur ska dte gå där borta? kommer jag kunna prata något? kommer jag lära mig något? tänk om det är något som händer? får verkligen hoppas att allting kommer att gå bra..

ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugbt. försöker krya på mig så gott jag kan. har tagit ett varmt långt bad, ätit massa frukost och kollat på tv, nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig.är så sjukt trött..

så det här blir det sista inlägget. hoppas att alla kommer sova gott i natt och få en bra dag imorgon.

Godnatt.

ny design.

har en ny design nu igen. kände att julen är ju över. och denna design är lite tillfällig tills jag får material till en riktigt ny och bra design. men vet inte när det blir faktist. men denna får duga sålänge. slängde ihop den bara på någon minut så..

kärlek.

Tänder ljus idag och tänker på dig. Inte bara idag utan hela tiden.

Jag vet att du har det bra nu men det är verkligen svårt att förstå.

Jag älskar dig farmor.

Vila i frid.


outfit.

dagens klädsel är detta:
vitt basic linne H&M
tröja ginatricot
leggings veromoda
mössa H&M
örhängen ginatricot
armband guldfynd


shopping.

var på mellandagsrean igår med jullis och kollade lite. jag tycker det är väldigt överskattad när det gäller kläder. nästan alltid är det bara skit grejer och urplockat som tusan. det enda possetiva med mellandags rean egentligen är när det gäller elektronik. men iallafall. jag hittade lite på stan som jag köpte:

tunika till mamma
tröja till mig från gina
två par leggings från veromoda
underkläder

julklappar.

detta fick jag i julklapp:
bakböcker
eltandborste
saker tills jag flyttar hemmifrån
kläder
smycken
pengar
kärlek







julen.

Nu är julen över kan man säga. jag har inte suttit vid datorn alls för jag ville tillbringa all min tid med min älskade familj och släkten. och det får ni tåla. :) man har fått gjort det bästa av situationen kan man säga av julen :/ den har varit mysig. men har tänkt mycket på farmor. jag vet att hon har det bra nu. men iallafall. Julaftons morgonen tillbringades hemma hos farfar :) släkt var där och vi myste. julaftons kvällen tillbringades hemma. mormor, moster syster och storfredrik kom hit och det blev god mat och massa prat, skratt och mys.


lillebror och jag <3

julgranen och en del av alla paket


mamma, mormor och moster<3


vi barn i familjen


moster som årets jultomte :)<3


mormor <3


pappa och lillebror <3


paket öppning och mys.
pappa annika och stor Fredrik <3


fredrik, annika, mamma, moster, mormor <3

christmas.

GOD JUL <3

Tomten i familjen.

lillebror förbereder sig inför morgondagen. Älskar stora lillebror <3



tattoo.

Nu är tatuering bestämd! Äntligen.

favorit i repris!

haha jag skrattar lika mycket varje gång!!

HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!

08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!

12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!

14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!

15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!

16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!

17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!

18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!

20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!

22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!



KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker.
De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en
dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna.
Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom
att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll
i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren
som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de
ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar
och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och
höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de
refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte
anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina
bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare
regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

on tv.

Snart ska jag gå och lägga mig vid tv:n och kolla på Ghost Whisperer. Är det någon mer som brukar titta på det? jag tycker faktist att det programmet är jätte bra. följer det varje dag. det börjar 15.05  jag tycker det är ganska spännande eftersom jag tror sten hårt på spöken och allt det där. dom finns i know it.  så tipsar om detta program.


skrattar högt.

du är pinsam.


snö kul.

hej allihopa.
idag vaknade jag runt 10 tiden men har legat och myst massa i sängen. när jag gick upp vid 12- halv 1 så gjorde jag frukost till mig och lillebror. vi satt och kollade lite på tv. sen har vi faktist varit ute :) vi gick ut och skottade snö och hade race med sparken, haha. det gick bätte för honom än för mig :P sen har han kastat massa snöbollar på mig så jag är helt lam nu, haha. ska krypa ner i ett varmt bad snart :)





Bilder tagna av: Lillebror och mig


JAG ÄLSKAR MIN STORA LILLEBROR <3

22.54

nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med någon film. ska även svara på alla sms jag fått också som jag inte orkat svara på helt enkelt.. orkar inte med mobilen ibland just nu i detta läge. men kortfattat har dagen varit hel okej. imorgon jobbar mamma mellan 10.00-14.00 sen ska hon handla. så jag och lillebror är ensamma hemma och vi har lovat att skotta snö, kommer bli kul. mohahaha ;D

Hoppas ni kommer sova gott inatt. Puss och Godnatt


Kärlek

Bless the broken road


all i want for christmas is you.


dagens...

Dagens låt: bless the broken road
Dagens klädsel: Bh, string, leggings, linne, tröja
Dagens skor: Bruna Uggs
Dagens frisyr: Uppsatt hästsvans med pannband
Dagens mat: 2 mackor
Dagens händelse: Varit i stockholm, i Uppsala och hos syster + gränby
Dagens planer: Inga alls :)
Dagens vill ha: farmor
Dagens saknad: farmor
Dagens tråkigaste: inget alls
Dagens dummaste: livet
Dagens finaste: Mamma<3
Dagens köp: hårförlägning, eye liner
Dagens godis: Inget
Dagens mående: hängig, trött
Dagens komplimang: Olika
Dagens lycka: vet inte riktigt.
Dagens stora bilresa: Till och hem från Stockholm
Dagens dryck: Vatten, cola
Dagens span: Inget hittills
Dagens kändisspan: kändis och kändis, träffa bengan och nette :)
Dagens telefonsamtal: Mamma, syster

Hemma.

Nu är jag hemma efter en lång dag. Jocke kom och hämtade mig vid 10.00 tiden och då åkte vi i mot stan. först till min bank och sen tankade vi :) haha bilen gick inte igång först efter vi hade tankat men sen gick det finemang. Efter det åkte vi mot stockholm. jag satt och gnällde om att det var för varmt i bilen och att jag tänkte trotsa honom och öppna rutan m.m när vi kom till stockholm så körde vi lite vilse, sen tog det ett bra atg innan vi hittade rätt dit jag skulle. det är så himla krångligt i stockholm. folk överallt, gator hit och dit, ojämna och jämna nummer på olika sidor. GAAAH! jag blir galen. jag kommer aldrig klara av att köra där sen. men iallafall efter jag köpt det jag skulle så skulle vi åka hemmåt. men då körde jocke fel så vi fick världens omväg. jag satt och tjatade om den bågiga bron hela hela tiden. haha till sist hittade vi vägen hem. Jag höll andan i varje tunnel för det gör jag jämt, är nästan ett måste för mig. och så klart så saktar puckot ner i varje tunnel så jag började såklart as grava. haha. Jocke släppte av mig i stan sen när vi kom tillbaka till Uppsala.

Jag gick och kollade lite på stan. köpte en glitter eye liner som jag ska ha på nyår till min sminkning hade jag tänkt :) sen tog jag bussen hem till syster. Hon var inte hemma eftersom hon jobba så jag var där själv. jag städade hennes lägenhet, dammsög och lite så. sen låg jag och kollade på One tree hill.

Vid 4 tiden kom mamma och hämtade mig :) efter hon slutat jobbat. då åkte vi upp till Gränby och handla dom sista julklapparna.

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag.

Måste verkligen tacka jocke för att han ställer upp och för att han är en sån underbar vän! :)

23.57

nu ska jag krypa ner i sängen. ska försöka sova iallafall.. men kommer nog antagligen slå igång en film eller något. ska även messa och kolla om min anka är vaken. tänker på honom sjukt mycket ;/<3

Imorgon kommer Jocke och hämtar mig vid 10.00 tiden, sen åker vi till Stockholm. Skriver i bloggen så fort jag kommer hem. får se vad jag kommer att köpa.

Godnatt.

Hjärt och Lungfonden

Hjärt-Lungfonden finansierar idag huvuddelen av den oberoende forskningen inom hjärt-, kärl- och lungmedicin i Sverige. 2008 delade vi ut rekordbeloppet 140 miljoner kronor till hjärt-och lungforskare i Sverige, 20 miljoner mer än under 2007.

Dessvärre räcker pengarna bara till att stödja cirka 12 procent av de pengar som forskarna behöver. Vårt mål är därför att öka stödet ytterligare med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag som tycker att forskning är viktigt.

 

Ge inte en julklapp bara till en person. Skänk till något som kommer glädja alla. Skänk pengar till Hjärt & lung fonden.

 



ny design åt älskade gabbi.

har precis suttit och gjort klart gabbis nya design. den blev helt okej faktist. kommer antagligen pilla lite sen efter som vanligt. får se vad jag hittar på. ska försöka lära in mig lite nya grejer också. läsa läsa läsa är knepet! men för att se hela gabbi´s design så kikar ni in här.


dagens.

dagens klädsel: mysbyxor, linne, bh, string, tofflor
dagens låt: time after time
dagens saknad: farmor :'(<3
dagens roligaste: när ankan försökte muntra upp mig<3
dagens sötnos: Anka<3
dagens snällaste: Familjen<3
dagens irritations objekt: inget
dagens längtan: vet inte

julgranen.

Nu har mamma och jag precis haft mys och klätt julgranen.



i kyrkan.

var ju som sagt i kyrkan igår kväll med mamma och kollade på en julkonsert. det var verkligen jätte mysigt. massa tända ljus i kyrkan och kören sjöng jätte fint. sen var det ett litet gulligt luciatåg som kom också :) det var kul att få umgås lite med mamma ensam. bilder kommer här.



farmor <3

jag vet att du har det bra nu. jag kommer aldrig att glömma dig. du kommer vara med mig vart jag än är. för du har en stor plats i mitt hjärta. jag älskar dig och kommer alltid göra det. det är svårt att förstå. kan inte ens fatta.. tårarna slutar aldrig rinna. jag älskar verkligen dig farmor. :'(<3

r.i.p farmor
20/12-09



17.34

Nu ska vi åka. skriver när jag kommer hem

Mamma är bäst helt enkelt.

Nu har jag gjort mig klar för att åka. men tror inte vi ska åka riktigt än. Vi ska äta och lite sånt innan. Hoppas på att kvällen kommer bli mysig. Känns skönt att jag ska spendera lite tid med mamma, älskar verkligen henne. honn finns alltid där och stöttar mig och gör allt hon kan för att jag ska må bra. mamma är bäst helt enkelt<3


Time after time.



Sitter och bläddrar igenom på bilddagboken och gamla mappar på datorn. och överallt är det bilder på oss som dyker upp. vi har gått igenom så himla mycket tillsammans du och jag. vi har hjälp varandra genom svåra stunder och funnits där för varandra. det är så vänner gör. dom finns där jämt. även om man inte har kontakt så finns dom, man vet att dom finns. Tjejen du vet att jag alltid finns för dig och ställer upp. jag är inte långt ifrån dig. bara några ynka km. Bara bara 10 siffror bort. Du kan alltid nå mig, jag finns just precis här.

Tiderna med dig kommer alltid finnas kvar, det är sånt man minns. vi har verkligen gjort mycket tillsammans. Röjt, myst, bråkar, pratat. ja allt. vänner finns där för varandra och jag kommer alltid att finnas här det vet du. det är exakt som dom sjunger i låten

"
if you're lost you can look and you will find me
time after time
if you fall I will catch you I'll be waiting
time after time"


jag kommer alltid ta emot dig när du faller. jag kommer alltid att finnas här och stötta dig. vart du än är finns jag med dig vännen. du betyder mycket för mig och jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för alla gpnger du har hjölpt mig. för mig är du en vän. för mig är du äkta<3


Isn't it obvious that I love you.

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you

I get down on my knees to get you walk and run
And to please your need to be connected with me
In every way you can

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious that I need you
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious now

Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious oh oh


15.00

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och tina upp lite. fryser som satan ;O
senare blir det fix fix och mys mys

Frosty the snowman

Jullan hittade tydligen våran jullåt så måste ju lägga upp den.


granen.

Sitter i min ensamhet nu. alldeles ensam och övergiven. ingen hör av sig eller något. jag är så sjukt mobbad...  haha nerrå :P mobilen piper för fullt med sms som bara skramlar in, folk är översociala på msn och lillebror är hemma :) väntar på att mamma och pappa ska komma hem från farmor och farfar. Lovade att följa med mamma till skuttunge kyrka senare. vi blev ditbjudna av kristina på någon julgrej med lucia eller något. vet inte vad det var, lyssnade inte så noga :P men ska göra mamma sällskap iallafall :)

senare idag ska granen in också! YES! jag har tjatat och längtat ;D


tack för en rolig kväll igår.






kvällen började med att mamma skjutsade hem mig till kotten. Hemma hos kotten satt han och jag och kollade på tv med hans föräldrar medans vi väntade på att Olle skulle komma. efter ett tag så tröttnade vi. Så vi drog på oss täckbrallor och gick ut. vi gick upp till affärn där vi mötte Sigge, jonas och marcus. efter det gick vi ned till gårn där dom hade snöbollskris. och kotten fick för sig att bygga snögrotta. Jocke kom och hämtade upp mig och vi åkte hem till mig så jag kunde hämta lite grejer. senare på kvällen kom Olle och då blev det till att åka fyrhjuling ;) vi hade super kul! Kotten hade sin bobb som han hade byggt ihop själv. vi satte fast den efter olles fyrhjuling sen åkte dom omrking. efter ett tag kom Murre också. Det slutade med att kotten åkte efter honom och jag och Olle åkte och sladdade runt och knäppte kort på dom. Korten blev inte så himla bra eftersom vi kör efter dom och det spruta upp snö i linsen. men tog så gott jag kunde :) vill ha en bättre kamera! men tack för en super rolig kväll!

.

[email protected]

19.56

Ska göra mig klar nu sen ska jag iväg till björklinge och vara med mina kära vänner kotten och olle. hoppas på en rolig kväll vilket jag vet att det kommer bli. tar med mig kameran. skriver när jag kommer hem igen.


2009.

här är en sammanfattning av ditt 2009!



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Gjorde jag säkert.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - hade aldrig något nyårslöfte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja.
4. Dog någon som stod dig nära? - Nää, hoppas jag inte?
5. Vilka länder besökte du? - Inget..
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Yes.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? -  jag vet inte riktigt..
8. Vad var din största framgång 2009? - vuxit på mig innombors en hel del.
9. Största misstaget? - har gjort en del misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Skadat mig/är skadad..
11. Bästa köpet? - Sakerna jag har gett till familjen helt klart!
12. Vad spenderade du mest pengar på? - har inte spenderat så mycket..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? -  Det var inte någonting, utan några. familjen och tjejerna<3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - heads high!!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - deppigare..
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Gjort mer saker på sommarlovet.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - finns en sak..en dålig sak.
18. Hur tillbringar du julen? - älskade familjen
19. Blev du kär i år? - ja..
20. Favoritprogram på TV? -  One tree hill.
21. Bästa boken du läste i år? - Linda rosings
22. Största musikaliska upptäckten? - inte en aning

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - önskade mig inget
25. Något du önskade dig men inte fick? - önskade mig som sagt inget, blev glad för det jag fick :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - fira med familjen tror jag
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? -  Ja en hel del.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - oj, kört mitt eget race. men deppig..
29. Vad fick dig att må bra? - dom som stod mig nära,
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - måste verkligen vara
Edward Anthony Masen
31. Vem saknade du? - en del...
32. Den bästa nya personen du träffade? - Victor helt klart som jag börja prata emd och umgås med <3

tiden går fort.

22 dagar kvar. bara 22 dagar.. det börjar verkligen närma sig nu.. det som är konstigt är att jag faktist inte är nervös alls, men det kommer säkret när det är några dgaar kvar. Kommer att åka Söndag den 10 Januari. Ska vara på arlanda vid 06.15 tiden typ.. Längtar verkligen. Synd bara att jag åker hem när Gabbi kommer dit ;( Kommer att få sällskap dit av Amanda och sällskap hem av Elin, känns skönt iallafall att man har någon med sig som man känner :)  kan knappt fatta att jag ska åka dit. Vi kommer börja praktisera redan på måndagen.. Hoppas engelskan kommer funka fint där! London.

skriver av mig.

förstår inte vad du håller på med. du beter dig som om du skulle gå på förskolan.. hur gammal är du egentligen? blir du gladare av att hålla på som du gjorde? jag bara undrar för jag förstår verkligen inte. jag tycker det var riktigt onödigt. men mår du bättre av det så vist, gör det. men jag tar inte åt mig. jag tycker bara att det är synd att du slösar tid på saker när du egentligen kan göra massa annat som är mer betydelsefullt.

vi var vänner förrut. men alla håller inte ihop livet ut. alla gör fel och alla bråkar. men man kan inte se mallan fingrarna jämt. Jag har gjort det ett antal gånger men bara för att jag just älskat dig.. jag tyckte du förtjäna en andra chans. och dom andra chanserna kom om och om igen. du betydde mycket för mig, jag älskade dig. och de vi hade och gjorde kommer ju alltid att finnas kvar innom mig, det försvinner aldrig..

Men jag kunde inte se mellan fingrarna längre. det sårade mig det du gjorde.. jag trodde att du om någon ALDRIG skulle göra så, men det var just du som gjorde det, bara du. jag antar att det var tanken att det var du som gjorde det sårade mest. själva grejen sårade en hel del också. vi var vänner, vi var nära vänner, jag litade ju på dig.. så varför gjorde du det?

det kändes ofta som att du glömde bort mig, att jag bara passa när du inte hade något bättre för dig. som om jag var.. jag vet inte vad man ska kalla det, en person som du använde som svängdörr? men jag log, försökte vara glad och höll humöret uppe. men det är faktist inte alltid så lätt. hur mycket man än vill så går det inte alltid. och om man till slut börjar må riktigt dåligt pga någon person, så dåligt att man får problem, ont i magen och gråter, då är det något som är fel.. det var de som hände. jag kunde inte se mellan fingrarna längre...

och en sak till som sårade riktigt mycket, det var att när jag sen skulle förklara varför jag tog avstånd och var ledsen, då hånade du mig. du brydde dig inte alls om vad jag kände. du tog inte ens åt dig. du la över all skuld på mig, som om det var jag som hade gjort fel.. det gick rakt in i hjärtat.. det var inte jag som gjorde fel, det var ju du. jag fick bekräfta det för mig själv länge innan jag riktigt fattade, och mina vänner hjälpte mig också. jag förstår inte hur man bara kan glömma och ignorera än vän man lovat något..

det du gjorde var fel. det var riktigt fel. och du lyssnade inte ens när jag skulle förklara.. du skrattade istället. du var riktigt omogen och barnslig vet du de? det har du blivit på sista tiden.


För ett tag sen hade jag dig vid min sida. Du hade mig, vi hade helt enkelt varandra. jag viste att jag kunde ringa dig eller bara skicka ett sms. och du kunde höra av dig till mig exakt när som hellst. men det finns inte längre. jag var tvungen att göra såhär. för jag mådde inte bra. jag tror att du kan ha varit grunden till en del av mina problem.. och det var tvungen att bli såhär. du sårade mig, kunde verkligen inte räkna dig som vän..


vet att det kanske inte är så kul men måste skriva av mig.

lördag 19/12

hej allihopa.
gick och la mig igår eftersom jag hade ganska ont. borde kanske ha åkt in men jag orkar inte det känns det som.. idag på förmiddagen har familjen varit inne i stan. vi var på intersport, bauhouse och willys. jag har sovit sen klockan 2 och vaknade för en liten stund sen. skulle försöka äta kvällsmat nyss men det går verkligen inte. har ingen matlust alls utan mår bara illa :'/ 

planer för kvällen: inga

ingen kraft.

pain pain pain. har legat i soffan hela kvällen. orkar inte mer nu. ska sova. godnatt

Kvällen.

mamma och pappa har åkt nu. dom skulle på något Teater med moster och massa, hoppas dom får en trevlig kväll :)  jag själv har inte gjort så mycket under kvällen än. har legat i soffan och vridit mig av smärta, kollat på One tree hill, ätit lite, tagit ett bad och nu tänkte jag fixa till naglarna. Kommer nog inte göra så mycket annat ikväll heller. Bara ta det lugnt, smsa lite med vänner :) kommer vara ensam hemma ikväll eftersom mamma och pappa är borta och lillebror ska in till bälinge och vara med polarna.

Sjukt jävla pain*

tomten. detta önskar jag mig.


loving you.


löjligt.

riktigt löjligt som ni håller på enligt mig. ni är ju för tusan vänner! man ska inte ta åt sig av allt folk säger, men man ska inte heller vräka ur sig massa saker. men om det är såhär ni ska hålla på så vist. men jag är hemma på nyår då för jag orkar inte med massa tjaffs. jag har det jobbigt nog... trodde inte ni skulle göra såhär..

12.03

Godmorgon allihopa.
gårdags kvällen / natten spenderades på akuten. fick ta massa prover och allt. Fick åka hem senare för att det skulle ta sån lång tid att väntapå röntken. Men dom ville att jag skulle komma in om jag hade ont idag och under natten. Så kommer antagligen åka in senare idag. har fortfarande lika ont. jag fattar inte vad det är.. har inte kunnat äta riktigt sen i... ääh jag minns inte när det var sist..


akuten igen.

Jaha då får man åka in till akuten igen då.. kul. skriver när jag kommer hem, om jag kommer hem..

don´t stop believin

orkar inte just nu... har så sjukt ont och är riktigt ledsen och besviken nu.. ska gå och lägga mig en stund. måste rensa tankarna ett bra tag... trodde verkligen inte det här..

äntligen kan jag prata med Ankan igen. är glad att allt gick bra. och du.. jag har saknat dig varje sekund! hoppas verkligne att allt kommer bli bra nu. vill inget hellre än att du ska må bra. du hjärtat<3

Automatic.

Nybadad. Nymålade naglar. Ny sminkad. Myskläder på.






crazy.

Måste du vara så sjukt snygg? blir galen av sånt här. jag vill inte. jag borde inte. jag ska inte. jag längtar verkligen till London. kommer bli kanon bra. åker 10 Januari och det är verkligen inte långt kvar. men nu ska jag fortsätta att ha ont, fett pain. Ska ta ett långt bad också. Cya

smärta.

har verkligen jätte ont i magen på höger sida. allting började helt plötsligt igår.
- det gör jätte ont när jag hostar
- gör ont när jag rör mig
- det gör ont när man trycker på de
- är hängig och fryssen
- känns som att jag har feber


Vad är det för fel?! :(

kärlek.


julavslutning.

Idg var det julavslutning i skolan. hela förmiddagen så gjorde vi tvåor och treor julgrupper och lite sånt, och städade klassrummet. efter lunch hade vi fika med alla florister, handels elever och häst tjejer, riktigt mysigt. har haft jätte trevligt hela dagen. fick träffa gabbi idag också. och älskade ellentin, kärlek till er<3

var ner på stan efter skolan en snabbis. hittade inget särskilt så tog två bussen hem. sen dess har jag legat och vilat i soffan, hur skönt som hellst. att få andas ut och bara ta det lugnt. ska ta ett långt varmt bad sen med tända ljus hade jag tänkt. fixa naglarna och lite sånt.

vad ska man göra nu då? ingen skola att gå till. ingen praktik att åka till. inget jobbande just nu. ingen lillebror hemma på dagarna eftersom dom slutar på tisdag. syster jobbar. pappa jobbar. och mamma praktiserar tror jag. helt ensam hemma kommer jag bli :( imorgon ska jag iallafall sova ut riktigt mycket. sen får jag se vad som händer. ska prata lite med Johan och kolla lite..

Godnatt.

Nu ska jag ta lite te och något litet att fika, sen ska jag faktist krypa ner i sängen. orkar inte vara uppe längre. slår nog igång någon jul film skulle jag tro.. imorgon är det skolavslutning, vad tusan ska jag ha på mig?! aja det märks la vad jag hittar på för något..  Godnatt

get around

Nu ska jag ta ett långt härligt varmt bad och tänka, lyssna på musik och smsa det förtjänar jag verkligen! sen kommer det lilla problemet, kläder inför morgondagen? åååh jag orkar bara inte tänka egentligen.. men måste man så måste man.

19.26

Nu blir det julklappsinslagning! får se vad jag har att skriva om senare i bloggen. kommer inte på något just nu, men det dyker säkert upp något. bjuder på denna låt tills vidare.


Torsdag 16/12



byxor, veromoda
linne, gina tricot
tröja, gina tricot

Underbar sista dag.

Min dag har varit jätte bra. Det var jag, Veronica och Mariell som jobbade. Theres var tyvörr sjuk och Lina var ledig ;/ men vi har haft fullt upp hela dagen. Alla vi kunde inte ta lunch förns vid 14.00 tiden. vi gick ned och åt då tillsammans för det var så pass lugnt i butiken. har gjort en hel del saker idag;

- 23 beställda dekorationer
- 2 likadana buketter (beställning)
- 2 likadana buketter igen (beställning)
- kransar
- hjälpt massor av kunder och lärt mig kassan helt.
- gjort mysigt i butiken.
- gjort iordning amaryllisar till snittkylen.


Känns tråkigt att det var sista praktik dagen idag, men det kommer bli skönt med lite lov. Kommer nog absolut komma tillbaka dit igen i vår när vi har praktik, och jag var hjärtligt välkommen dit :) kommer sakna tjejerna över jul. men kommer nog åka in dit och handla något nån dag efter jul.

Tjejerna fick ju som sagt en julklapp av skolan/mig, och det var 3 chokladaskar som vi band ihop och fixa en rosett.


snart ska vi ha lite paket inslagning här hemma :)

onsdag morgon.

Godmorgon.
vaknade imorse och verkligen frös. Så jag låg kvar i sängen lite extra eftersom jag tog fram grejer igår till idag. Det är fortfarande lika mycket snö ute, om inte mer. men det skulle la komma 10cm till idag tycker jag att det har varit prat om? :)  jag vill ialladall har me snö, det ska vara riktigt mycket snö!

Idag har jag praktik. och det är faktist sista gången. det är sista dagen jag har praktik frö denna termin, för detta år. känns faktist jätte tråkigt. jag gillar ju verkligen tjejerna på Gullvivan. Jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka dit nästa termin när vi ska ut på praktiken.

Och jag längtar verkligen till Nyår allihopa. Det kommer bli helt lovely pretty! Att få äta med familjen, fira med sina vänner och käraste. Jag verkligen bokstavligen A S LÄNGTAR! Har redan köpt klänningen. Och smycken kmmer jag få i julklapp. Allt som saknas nu som ska köpas är:

- Hårförlägning
- Skor
- Nytt smink
- Nya underkläder
- Strumpbyxor
- Något att ha över klänningen


Vad har ni för planer inför Nyår?


Och det är ju faktist inte långt kvar till jag åker till London heller. det är bara 3 veckor kvar exakt idag, 21 dagar. jag börjar verkligen att bli nervös. Jag, själv i London med vänner, utan familj. men det kommer nog gå bra. jag har ju som sagt vänner med mig plus att Christian kommer bo på ett hortel ;D Mikaela bor inte långt ifrån skolan heller. Men gud vad kul det kommer bli! Jag kommer praktisera i London, i en butik där man MÅSTE prata engelska. känns verkligen spännande. och tänk alla nya grejer jag kommer få lära mig. alla nya tips och tekniker. Bara längtar tills jga får se hur en butik verkligen ser ut, med alla blommor och det. Få se vad som skiljer sig från Sverige lixom. Sen så kommer det ju bli en heel del shopping mina vänner ;) Max 20kg i resväskan och 15kg i handbagaget, det klarar jag! hoppas jag? Kommer iallafall inte ta med mig mycket kläder alls hemmifrån, kommer köpa det allra mesta där. för det finns verkligen allt! det jag tar med mig är typ:

- leggins
- byxor
- 2 tröjor
- 1 linne
- 2 par trorsor/string
- 1 BH
- 2 par strumpor

mer tror jag faktist inte att jag kommer behöva. det är som sagt ganska billigt där. och jag har en hel del saker jag har funderat på att köpa, som t.ex :

- jeans
- tröjor
- linnen
- underkläder
- skor
- väska
- tjocktröjor
- plånbok


och mycket mycket mer. jag får helt enkelt se vad som finns. kanske inte bli alls som jag tänkt mig. men det kommer jag ju som sagt att märka när jag kommer dit :)


Nu ska jag fortsätta att sminka mig sen ska jag äta frukost och sedan ska mamma skjutsa mig till bussen :) hoppas att alla får en bra dag och även att min dag bli kanon!

Flera tankar, pussar och kramar till min Anka idag. <3333

<3

If I could dream at all, it would be about you

23.36

ja ni. då var jag i stort sett klar. har lite små fix kvar och sånt. hur tycker ni att den blev? jag är ganska nöjd. men kommer nog antagligen kanske ta bort alla stjärnor, eller vad tycker ni? det känns som att det blev för mycket. men men iallafall så orkar jag inte hålla på mer idag. ska kika runt lite en stund till sen ska jag faktist mysa ner mig i sängen och kolla på någon julfilm :) 

hoppas att mina kära har haft det en bra dag och att ni kommer få en kanon dag imorgon i de underbara snövädret. Nu har man verkligen julkänslan eller vad säger ni?


Godnatt

ombyggnation.

Nu kommer det bli lite rörigt i bloggen en stund. håller på att jobba med en ny design åt mig sjöälv och den kommer att sättas in ikväll. spännande va? ;) hoppas ni kommer gilla den. jag själv tycker nog att den kommer bli ganska mysig och så. lite julkänsla i också faktist. sitter och tvekar lite på om jag ska ha "fallande snö" i min blogg, vad tycker ni om de? jag vet inte om jag tycker att det ser lite "fake" ut... men får se hur jag gör. men som sagt, ha tålamod!

Ny design åt julia.

har suttit och gjort en ny design till Julia. Hon blev nöjd med den vilket är riktigt bra. Måste ju fixa lite mer "jul/snö/nyårs" känsla i det hela. ni kan inte kika in i hennes blogg för hon har lösen för allmänheten. bara dom som hon vill har fått lösenordet. men här är en bild på hur det ser ut iallafall. Hur tycker ni att det blev?


pepparkaks bakning.

mamma, jag och lillebror har haft en riktigt myskväll. vi har bakat pepparkakor och lyssnat på musik. pappa var också med på ett hörn, men det var bara att hjälpa till att äta upp pepparkakorna ^^ haha. Det är verkligen mysigt med julen. Och speciellt när man har en sån underbar familj (syster du räknas också)




funderingar.

har precis hjälpt lillebror med någon skoluppgift han hade. typ en redovisning. Så jag har tagit mig mycket tid till att hjälpa honom nu. vad gör man inte för världens bästa lillebror<3

Satt även och läste omkring lite på bdb,facebook och blogg. kan verkligen inte mer än att skratta. du är skrattretande, ni är pinsamma. Om jag säger såhär; jag är glad att jag är jag. jag är precis bra som den jag är och ni/du gjorde mig inte till en bättre människa. snarare tvärtom. Jag mår finemang utan dom. Är glad för mina val i livet. Allting har en anledning.

Sanningen är bara en modell av verkligheten just nu.

17.51

Idag mina kära läsare ska jag börja fixa på en juldesign. eller ja, ska göra en ny design. får se hur länge jag har kvar den, eftersom jag brukar byta en del ;) sen ska jag även börja skissa lite på hur Carros & Julias ska se ut.. Måste tänka lite Jul & Nyår nu. men jag tror det kommer bli kanon bra. har redan en liten idé om hur min ska se ut.

mys kläder hela dagen


jeans-veromoda
linne-gina tricot
tröja-stadium
pannband-peak
halsduk-egen stickad
jacka-JC
skor-skopunkten

Äntligen är den här.

Nu har den kommit allihopa som ni kanske märkt. den älskade snön. och den har verkligen slagit på stort nu. det har ju kommit hur mycket som hellst på en gång och edt bara fortsätter och fortsätter att snöa, i love it!



Idag har jag varit i skolan, jag hade nationella del två i Matte A kursen. det kändes som att det gick rent åt helvete. men i slutet av dagen kom min matte lärare och typ skrek: DU KLARADE NATIONELLA, DU ÄR KLAR MED KURSEN!
jag blev verkligen hur glad som hellst. känns verkligen jätte skönt att jag är klar. men jag har bestämt att fortsätta räkna lite till. Kan ni tänka er, ja ni hörde rätt. jag fortsätter räkna matte frivilligt.

Maria och jag var och köpte pressenter till Praktikplatserna idag som vi ska lämna imorgon när vi har våran sista dag. (bilder på de kommer imorgon) Blev iallafall tre stycken chokladaskar som vi har bundit ihop med rosett. Hade även bild&form idag. jag gjorde klart allt som skulles och fick berömm av läraren att jag ritade bra. Efter detg tog jag bussen ner på stan och sen vidare till syster. Det var meningen att jag skulle jobba idag. men har ramlat igen.. halkade när jag skulle gå från bussen hem till syster, slog i huvudet och ryggen rejält. aj aj aj!

Nu sitter jag här hemma iallafall. mamma hämtade mig efter hon praktiserat klart. Tog en rejäl tid att åka hem. vi hamnade efter plogbilen ända från stan ut till oss. men skönt är ju det. Vi fick ju nyplogat :)

Lillebror och jag ska nog ut och skotta snö sen efter maten. idag bjuds det på: Pyttipanna


det blev som sagt en hel del bilar i kö när vi skulle åka hem, alla efter plogbilen.
Det är mycket mycket fler bilar än vad det syns på bilden.

mys i hemmet.

har myst ner mig i min soffa och kollar på Holiday på trean. Efter det ska jag krypa ner i sängen och sova lite, om jag inte hinner somna i soffan, hihi. Men känns skönt att vara hemma och bara mysa. har massa tända ljus, lussebulle och mjölk, helt underbart! Godnatt mina vänner.

Söndag.






dagens outfit.

Leggings-vila.
linne-gina tricot.
kofta-veromoda.

mer snö tack

idag har det snöat riktigt mycket, helt underbart. men jag önskar verkligen att det kunde stanna kvar. jag vill ha mer snö, mycket mer! Det måste ju blå en vit jul och ett vitt nyår!


med vänner.

hej allihopa.
igår kom sikkan och hennes pappa och hämtade mig här hemma. sen åkte vi hem dit. Vi kollade på dansbandskampen och hade skit kul :) jag färgaed och klippte sikkans hår, blev skit bra faktist :) men ska hjälpa henne att lägga i en till blondering innan nyår tror jag :) kotten och sigge kom också och efter ett tag drog vi ut. var inte så himla mycket folk ute, men vi hade trevligt. Vid kanske halv 12 tiden drog jag och sikkan in för hon frös och jag var hungrig eftersom jag inte käkat kvällsmat. så när vi kom in käkade vi massa mackor och drack oboy. Efter det bjöd pappa lingman på grogg och vi livade hela kvällen :D sen drack han och jag iris coffé eller vad det heter, men gott var det! Sikkan färgade även håret på sin käre far och det blev bra, det gråa håret försvann ;) haha. Vi gick och la oss vi kanske 2 tiden. sen låg sikkan och jag och snacka ett tag, sen slocknade vi båda.


idag har vi varit med kotten och sigge. vi har käkat Pizza och lite så. sen hyrde vi film och gick hem till kotten och sigge och kollade. Mamma kom och hämtade mig vid 5 tiden:)


18.50

sitter och väntar på att Pappa Lingman och Sikkan ska komma och hämta mig, sover kvar där inatt också. Hoppas på en trevlig kväll! ska färga och klippa sikkans hår, hoppas det blir bra :)

Snö.

Det snöar,äntligen!


Stora gratualtioner!



stora gratulationer till årets idol vinnare, Erik! Blev hur glad som hellst. jag tycker verkligen erik förtjänade det! :D
här har ni vinnarlåten!


lördag.

Hejsan allihopa.
blev inge party  igår, ändrade planer ganska snabbt. men jag och julia umgicks med jocke och johan under kvällen. ganska trevligt. åkte omrking lite överallt och snacka och lite sånt.

imorse blev jag väckt vid 07.30 av min katt. hon har börjat väcka mig på morgonen nästan jämt och jag undrar fortfarande varför? lite konstigt faktist. men iallafall så åkte jag in till stan för att träffa syster. mötte först på mormor och moser vid åhléns sen kom syster. jag och syster gick och åt på Panini, super gott! efter det kollade vi runt lite. jag köpte med mig en frisör sax hem som kommer att komma till bra använding.

har suttit och hjälpt lillebror att plugga till Engelska prov. duktiga stora lillebror!


kvällens planer: Styla sikkan

party!

fest i märsta ikväll. måste göra mig klar. kanske skriver i natt ;)

Puss! :D

Final

Nu är resan på idol nästan slut. Ikväll är det finalen och det står mellan Erik och Calle. jag tycker att resan har gått sjukt fort i år. känns som att det var för någon vecka sen det var den första fredags finalen. årets idol har faktist varit riktigt bra tycker jag. det har deltagit folk som kan sjunga bra iår, vissa lite bättre än andra. hade varit en härlig känsla att få vara i globen ikväll. ser fram emot att få höra hur vinnar låten kommer att låta faktist. och vad idolerna kommer att sjunga. men vad tror ni nu då. vem vinner ikväll?

Erik eller Calle?


j.tuvesson

Kankse inte så många som har sätt färgen sen jag färgade håret. men det blev typ mörk, mörk brunt/svart. är nöjd med det faktist! :) Nu väntar jag bara på att jag ska åka till stockholm och köpa hårförlägningen. Och eftersom jag köpter de så kommer jag antagligen behålla den här halv långa längden på håret. sägs om det?


Glädje.

Fick hem masa blommor idag från praktiken som jag blev hur glad som hellst över! :) en solitär med tulpaner, en bukett hyacinter och en bukett med röda tulpaner. Tänk att något så lite kan göra än så himla glad.


my day.

hej allihopa.
dagen har varit bra. vi hade jätte mysigt på praktiken. världens julstök och men det gick bra iallafall :) idag har jag gjort lite planteringar och sånt. det är mycket nu inför jul som ska göras. här även varubehandlat och lite så. slutade vid 14.00 då mamma kom och hämtade mig. hon var in och pratade lite med alla tjejer ett tag :) sedan åkte vi vidare till skolan och hade utvecklingssamtal. Fick veta att jag ligger bra till faktist. ligger på VG-MVG i svenska,  beroende lite på hur jag gör det sista nu. så får la se. Kommer även få ett IG i matte, men det är bara för att jag inte är klar med kursen, sen får vi se vad jag får för betyg. det beror ju på vad jag får på mationella.

Efter det var mamma och jag till Ikea. Jag köpte nya knoppar till min nya byrå och lite ljus. Efter det blev det gränby. Där julshoppade vi lite och jag köpte min nyårs klänning! :D ni kommer inte få se hur den ser ut förns på nyår. det är bara Carro som vet hur den ser ut ;)


min byrå som jag målat och fixat med :)


blockljus och fat som jag köpte idag på Ikea. Sen fixade jag till dom lite finare själv :)

bed time baby.

Nu ahr jag laddat in massa ny härlig musik på mobilen, bland annat: Bullet for my vallentine, Ozzy & Three days grace. men även massa annat smaskigt såklart! Har även skickat lite sms med älskade Johan. äntligen kan han ha mobilen. har inte kunnat nå honom på några dagar eftersom han har/haft fälttjänst. längtar tills han är ledig nu snart :) men men. nu ska jag gå ut i köket och fika med familjen. Sen är det dags att krya till sängs. Imorgon har jag praktik fast får sluta vid 14.00 eftersom jag har utvecklingssamtal vid 14.30. sen ska jag och mamma umgås lite :) sen imorgon kväll är det ju Idolfinalen också som jag absolut ska kolla på. Men men. Godnatt.


Lucia krona.

1. Börja med att flora tejpa hela kronan. på så sätt är det lättare att linda på materialet. myrtentråden glider inte alls och det är dessutom lättare och skönare att hålla i själva kronan medans man arbetar.



2. Börja med att fästa ståltråden i en av bågarna. Börjar sedan linda runt små knippen av byxbom kvistar. Tänk på att lägga dom åt samma håll hela tiden och jobba nedåt. När du lindat klart en båga så fäster du tråden och gör sedan lika på resten av alla bågarna.



3. Nu kan du börja linda själva ringen som sitter runt huvudet. tänkt även där på att linda allt åt samma håll. Sedan i slutet så petar du in grenarna under där du började så det ser snyggt ut. Efter det fäster du tråden.



KLAR!
Nu är det bara lite ljus som saknas i ljushållarna :)

jag vet att jag har rätt.

jag bara skrattar när jag ser. det är helt sjukt. skulle kunna säga så himla mycket, men håller allt innom mig. för jag vet att jag har rätt. behöver inte ha andra som bekräftar det.

jag saknar inte dig, jag saknar inte oss. jag saknar närheten.

fryssen till tusen.

hej allihopa.
min dag har varit bra. men har frusit hela dagen. det har varit skit kallt i butiken! ;/ men iallafall. idag har jag fått göra lite olika saker. har gjort bland annat:

- Luciakransar
- bordsdekorationer
- varubehandling



det var första gången idag som jag lindade lucia kransar. gick bra faktist :) gjorde 2 luciakronor. bilder kan jag lägga in sen hur man gör steg för steg :)


annars har det inte hänt så mycket idag. Theres hund var med på praktiken, Vera. hur gullig och fin hund som helst! När jag kom hem så käkade vi och sen nyss har jag badar. så nu sitter jag här och pratar med ankan!

bio time.

Nu är jag klar, bilder på hur jag ser ut kommer när jag kommer hem :D
nu kommer daniel när som hellst. puusssssss.

Snart åker jag och lämnar er!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till London. ska bli så himla skönt och kul att komma iväg! kommer vara borta i en och en halv vecka. den tiden kommer bestå av praktik och massvis med shopping. pengar håller på att sparas och önskas redan nu. Någon som vill bidra lite kanske? :) haha. Kommer sakna några människor här hemma. men inte alltför många. ska bli skönt att komma ifrån en del personer också. typ som nästan alla svin i _________. Satt och räknade lite precis, och det är exakt 32 dagar kvar tills jag åker, JIPPI!  kommer ni sakna mig? jag ska försöka blogga lite när jag är där iallafall. Satt och pratade med maria idag som sagt, och hon varnade mig för att inte ta med mig mycket bagage alls. typ kläder för 3 dagar bara. för sen kan man köpa resten där. Shopping kommer det verkligen bli. ååh vad jag längtar! Ska bli så spännande att få jobba i en florist butik där. verkligen en punkt i livet man aldrig glömmer. jag längtar verkligen hur mycket som hellst.


Angel<3

Ni är verkligen på riktigt.




min dag i ord.

Hallå allihopa :)
dagen har varit bra. fast det började medatt vi försov oss här hemma. så missade precis bussen till skolan men fick skjuts in av pappa :) hade ju nationella idag i matte. det gick bra hoppas jag. skrev på allting iallafall. Efter det satt jag och pratade med min underbara lärare Maria i kanske 1 timme, helt underbart! Senare drog jag mig ner på stan och carro kom :) vi har gått på stan hela dagen och pratat och julhandlat. Hittade julklappar till pappa och lillebror. köpte lite till mig själv också. bild kommer kanske imorgon :)  carro och jag käkade lunch också och vi satt och pratade om allt möjligt. Vi hade verkligen jätte trevlig idag. och tack för en underbar dag carro :)<33

När jag kom hem så har jag slagit in lite julklappar. såg även massa påsar inne på kontoret som innehåller julklappar som mamma köpt till oss. är ganska nyfiken. men det är ju bara 15 dagar kvar tills man får öppna dom :D  sen har jag färgat håret också. det är lite mörkare nu. och har även hjälpt lillebror att plugga till SO prov.


Nu väntar jag på att klockan ska bli 19.30 så Daniel kommer, sen åker vi in på stan och går på bio, mys! :)

resten av denna vecka.

Nu har jag pluggat massa matte. orkar inte hålla på me datorn. tänkte börja med en ny design men pallar verkligen inte det idag. är helt slut i huvudet allt bara snurrar omrking. varför ska matte vara så himla svårt?!

 

Här kommer vad jag har för planer resten av veckan än så längre vad jag tror iallafall:

 

men nu ska jag fika lite med familjen sen är det sängdags. Ska prata lite med M också tror jag. men hoppas att alla har haft en bra dag och får en bra natt och en bra morgondag. Godnatt

 


jag ska..

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och lyssna på musik och smsa lite. sen ska jag fixa lite mer vid dator och efter det blir det plugga matte. Skriver i bloggen senare. puss och kram till er

Tisdag 8/12

Hej allihopa :)

dagen har varit bra. jag hade sovmorgon och började vid 11.30 och hade då bara en lektion, och det var bild. Vi skulle göra självporträtt typ. men alla målade av läraren. det var lite komplecerat men gick helt okej :)  efter vi slutat vid 13.30 så satt jag och ellentin kvar i skolan till ungefär 14.00 tiden. Sedan åkte jag ner på stan och mötte upp Line för att hämta nycklar jag skulle ha till jobbet. sen har jag jobbat mellan 15.00-17.30 :)  gick super bra idag.

Kvällens planer: Plugga matte inför nationella imorgon


På stan köpte jag ett par jätte fina leggings. Kommer lägga in på dom imorgon :) Imorgon blir det mer shopping!


transform ya


mys kväll med min vän.

daniel åkte nyss. vi har legat och pratat massa och kollat på Twilight. Det var verkligen jätte kul att träffa honom igen. Vi bestämde också att vi ska gå på bio på Onsdag! :) kommer bli super mys. Men nu ska jag gå och lägga mig och mysa i sängen och kolla på någon film. Imorgon är det skola som gäller och jag längtar faktist. Godnatt.

hearts burst into fire


söndag 6/12

åter igen har en hel vecka gått. och jag klarade mig igenom den.. idag har jag gjort en del saker. var först i valsätra och kollade på lillebrors match. tyvärr förlorade dom den. farfar kom även och kollade! Efter det åkte vi upp till mormor. Mormor hade kokat massa gröt och bakat :) Sov nån timme också, är helt slut i kroppen. Fick i mig lite mat iallafall och någon bulle. Efter vi varit hos mormor så åktevi upp till farmor där farfar var. Farmor kommer flytta till ett nytt hem nu i veckan så det var inte så värst mycket saker där. Hoppas hon kommer få det bra där. och det är skönt för farfar för det är nästan precis där dom bor, tar typ 3min att gå. Så farmor kan nog komma hem oftare :)

Senare kommer Daniel hit och hälsar på :) vi ska nog kolla klart på den gamla Twilight eftersom han inte sett hela. sen ska vi gå på bio och kolla på den nya, ser verkligen fram emot de :) kanske blir redan i veckan som kommer nu.


Idag är det bara 18 dagar kvar till Julafton
och det har inte kommit någon snö än. vart är den någonstans? vill ha snö nu på engång. jag verkligen hatar det här trista vädret.. Har inte köpt nå mer julklappar än. kanske gör det imorgon :) måste snacka ihop mig lite med mina kära syskon också.

end of days.

Nu är det dags för att krypa ner i sängen för mig själv. smsa lite med en speciell person, tänka och försöka sova. slänger nog in ett inlägg imorgon bitti innan jag åker. Godnatt allihopa.

inte lätt..

det är inte lätt att gilla när man inte borde
det är inte lätt att försöka när man inte törs
det är inte lätt att undanhålla när det är så svårt
det är inte lätt att älska när man blir sårad.



jsut nu känns allting blää.. jag vill, men jag borde inte. vet inte vad jag ska ta mig till ibland..

lördag kväll hemma.

Det blev en lugn hemma kväll med mamma och pappa. vi sitter och kolla litepå dansbands kampen och myser i soffan. pratade med daniel nyss också, han skulle ringa mig om ett tag ingen. Kvällen kommer nog inte bjuda på så mycket mer om jag får gissa. lite små prat med vänner i telefon och via sms.

antar att kudden och täcket väntar sen.


Ska upp ganska tidigt imorgon. Ska med familjen och kolla på lillebrors match i valsätra. efter det ska vi upp till mormor och äta julgröt och så, mysigt!



- ibland vet man inte vad man ska tro, tycka eller tänka.



Kärlek.

lite från praktiken.

har haft en hel del att göra på praktiken den sista tiden. har varit mycket beställningar och nu är det ju även mycket med julen. Är en hel del julgrupper som ska göras och julpyntning i butiken. Igår hade jag och therese jätte roligt. vi fick skylta om i skyltfönstret och vi byggde en egen julgran :) inte vilken gran som hellst utan en lite mer ruffsigare och tuffare gran. Jag tycker det är så fult och vanligt med plastgranar, alla butiker har ju det nästan. tror det var så veronica tänkte också. men här är resultatet på våran balla gran:



Vi använde en ställning som grunden. som veronica hade haft hemma. Sen lindade vi en ljusslinga över den. Efter det byggde vi på med jätte fina torra gran grenar. Det var massa mossa på dom och lite så. efter det hängde vi in sliverfärgat blåbärsris lite här och var, även tillansia. Sen gjorde vi iordning hyacint lökar som vi tog bort all jord på. sen klädde vi in de med sisal tråd och lindade runt med massa silverfärgad ståltråd. vi hängde även upp lite annat också. jag tycker den blev hur mysig som hellst.

Vi fick ju som sagt göra om i hela skyltfönstret, och såhär blev det:




Här även lite färdig produktion som jag gjorde i veckan. lite snygga julsolitärer:





har även gjort en jätte fin "mor och barn" bukett som var på beställning som skulle skickas med bud.



för er som inte riktigt vet vad en mor och barn bukett är. Det är en bukett man ger när någon precis har fått barn. Först gör man en stor bukett och sen en lite mindre men liknande. Sen knyter man ett ban/snöre imellan som ska vara tänkt som en navelsträng. jätte söta grejer!


Det var en hel del grejer. Uppdaterar innom floristiken så fort jag orkar och kan.

home sweet home.

Äntligen hemma. Dagen har verkligen varit fullt ös medvetslös. Men känns skönt nu efter när allt är klart. fick ihop en del timmar. det är skönt med helg jobben :) blir en del på samma gång. har inte ätit något idag än. kanske borde göra de.. hann inte äta lunch och orkade inte äta frukost. Men kommer iallafall klämma i mig lite kvällsmat.

Kvällens planer som det ser ut nu:
Vara hemma.

morgon människa?

godmorgon allihopa.
dom flesta ligger nog och sover nu.. men inte jag. jag har varit uppe i 1 timme. ska iväg till bussen alldeles strax. dax att jobba. slutar nog ungefär vid 4 skulle jag tro. så är antagligen inte hemma förns vid 5, kuligt värre.. men hoppas alla får en bra dag och att dom flrsta gör någon nytta.


fan fan fan..

ångrade mig. kan helt enkelt inte sova. saknar en viss person alldeles för mycket. jag bode inte göra det, borde inte ens tänka på honom. men det är svårt att låa bli :'/ fan fan fan.. vad ska man ta sig till egentligen när något är svårt? det är inte alltid så lätt att få hjälp lixom. jagvill ha hjälp, men det går inte. jag önskar mig bara tillbaka..

läskigt..

Nu kom jag hem för ett tag sen. har haft en trevlig kväll med Sikkan, kotten och Johannes. Sen nu när jag och Johannes skulle hem så var det en skit äcklig gubbe här på våran väg. lillebror fick komma ut och möta mig för jag vågade faktist inte gå in själv. men nu har jag gajdat Johannes hemmåt genom telefonen och jag ska titta på film och sova. Börjar jobba vid 09.00 imorgon i stan. Orkar egentligen inte, men men. ibland måste man.


Skriver efter jag jobbat klart imorgon + att jag lägger in bilder från praktiken.

godnatt

tillbaka lite snabbt

hej allihopa.
har haft en liten blogg paus. har inte orkat eller haft tid att sitta vid datorn. har haft ganska mycket att göra + att jag har varit lite rkasslig då och då. har även fullt shåå att prata med min anka och muntra upp honom! :) men jag har iallafall hållt på med lika olika saker , som att:

- praktiserat
- jobbat
- pluggat
- sovit
- varit sjuk



det är fullt ös medvetslös i butiken. julpyntningen är i full fart och det är mycket kunder hela tiden. vi har jätte kul allihopa tillsammans och jag verkligen STORMTRIVS där. hoppas på att jag kommer få komma tillbaka dit sen i vår när det är praktik som gäller igen. efter london :) kanske vågar hoppas på jobb där också? idag har jag lyckats ramla i trappan också. haha. och efter ett tag så ramlade therese också :P Hon och jag har sammarbetat hela dagen, verkligen en toppen tjej! Vi har skyltat om hela stora skyltfönstret idag och det gick kanon bra! förrutom att hon råkade tömma ut massa vatten på mig. haha men vad tusan gör det då, kul hade vi :) ja kommer lägga in bilder imorgon typ hade jag tänk, hinner inte ikväll.


Kvällens planer: ska göra mig klar. torka håret, sminka mig, klä på mig. sedan åka vidare in till stan och möta upp Johannes! :D sen åker vi hemmåt till mig och kanske är här en stund. efter det bär det av mot björklinge då vi ska vara med kotten och sikkan. kommer bli en helt lovely pretty kväll!


måste säga att jag verkligen saknar min Gabbi otroligt mycket. gör ont av all denna jäkla saknad! :(<3


men nu ska jag fixa iordning mig. kameran åker med ikväll. det blir fullt ös medvetslös med mina babes :)

last for tonight.

har precis badat klart och behandlat mina naglar. riktigt skönt! köpte något slagt olja för naglarna idag som gör att dom växer snabbare och håller mycket bättre, får se om det funkar :) ska fixa på mammas naglar snart också. tänkte att ni kunde få en liten vecko planering av veckan som är kvar nu.



Så ser planerna ut just nu iallafall. det kan bli mycket ändringar men även mycket som kommer hända. just nu känner jag mig verkligen skit trött och orkar ingenting. känns som att jag kommer svimma av nästan, allt bara snurrar. Lika bra att jag går och tar lite tabletter och lägger mig. ska smsa med min anka och titta på film. Hoppas mina vänner har haft en bra dag. ni andra också såklart.

Godnatt

21.02

Nu ska jag ta ett varmt långt bad och bara ta hand om mig själv. ska fixa naglarna och lite sånt också :)
skriver senare igen. kanske har kommit på något mer att prata om då. just nu är jag... små kär kanske?

Anka<3

Tänker på dig varje dag, det vet du! Hoppas allt kommer bli bra min vän
och att du blir frisk snart. du förtjänar inte smärtan! <3


1/12

hejsan allihopa.
kom hem för ett tag sen, om min dag har bestått av; Försovning, skola, kina, stan, jobba.
Började med att jag försov mig så jag fick ta sovmorgon bussen till skolan. när jag kom dit så var det föreläsning på idrotten. Det var någon tjej som var där och pratade om typ mat/hälsa/träning. ganska intressant att lyssna på. ska göra om mina mattider och lite sånt senare. Efter det var de iallafall lunch. Jag ellentin och ida satt med Ylva, sigrid och angelina? Iallafall så fick ellentin och sigrid upp en het disskution, om kaninens svans xD haha , ellentin gumman påstod att den inte hade någon svans. det var skit kul att lyssna på. sen påstod ellen att jag var släckt med en hamster och ida med en val. haha roligt hade vi iallafall. Efter lunch hade vi bild. vi skulle göra julkort idag, jippi ;D haha. ellentin och jag hade iallafall skit kul! vi satt och gjorde julkort till varandra medans ida satsade lite mer.

 

Efter vi slutat så åkte jag och ellentin ner på stan och åt på Kina. inte ovanligt när det gäller oss att få lite impuls grejer att göra, haha. men det var verkligen underbart att tillbringa tid med min solstråle! vi satt och åt, pratade och skrattade tillsammans, helt lovely pretty. älskar verkligen den tjejen! <3

 

Senare började jag jobba vid 17.00 tiden. och nu är jag hemma. Känner mig verkligen sliten och trött. kan vara för att jag inte sovit så mycket på sistonde? och jag har börjat gå ner mer i vikt också. han ju ha med att göra att jag knappt kan äta längre. Nu börjas det igen... :/

 

vad gäller imorgon då: Åker till praktiken och börjar som vanligt vid 09.30. men jag kommer intejobba hel dag imorgon. Mamma kommer och hämtar mig vid ungefär 14.00 kanske, för jag har utvecklingssamtal imorgon :) efter det ska mamma och jag på Ikea och lite sånt roligt. kanske åker och handlar också?

 

KÄRLEK


RSS 2.0