en ursäkt

ber om ursäkt för att jag inte skrivit , men har haft mycket att göra. imorse åkte jag hem till carola och dom och målade staket, hann inte klart med allt för de var ju en hel del ! Så ska fortsätta någon annan dag. jag ko  hem vid halv 3 , och då sprang jag in i duschen och skrubbade av all färg, sen kom jullan och dom och hämtade mig så åkte jag julia och lina och linus (julias småsyskon) till bälinge badet :) vi var där i ungefär 2 timmar sen åkte vi hem. Följde först med jullan hem och myste med hennes söta kattungar, Svea & Totte . Efter de gick vi hem till mig och fixade Nudlar och ägg. Sen har vi kollat på beck.

Nu sitter jag här hemma, ska snart hämta upp jullan (hon gick hem och duscha) sen ska vi fara vidare till björklinge och umgås med människor.

Massa bilder kommer från vad som har hänt senare ikväll

hoppas allas dag har varit solig och underbar!

här ska de vara en rubrik men de finns ingen

Kvällsplaner :
Kommer först åka och hämta sötaste Jojjo, efter de ska vi vara med jonas,sinnan,toni .
hoppas på en bra kväll ! och de kommer bilder när jag kommer hem + kvällens outfit :)

Lovely Pretty !



man märker verkligen skillnad nu på att jag ahr fått färg under dom här underbara dagarna i solen. Känns ganska skönt att inte behöva känna sig så kritvit . Hoppas dehär underbara vädret är här för att stanna, för vem tcakar nej till en dag med 30grader i solen lixom? Men de skulle gärna kunna få blåsa lite en aning så de blir friska och svalkande vindar :)

music


shopping i värmen



Varm som sagt på stan idag med lillebror, och de blev lite saker som jag köpte;
Jeans skjorta - Gina tricot
Tunika - Gina tricot
Hårspray - Åhléns
Trådlös telefon - Clas Ohlsson


Har även nu fått mina matersättnings pengar från skolan som kom från efter praktiken. Och de bugar och bockar och niger jag verkligen för!

Mumsigt med sommar



Köpte Marabou Sommar idag för att provsmaka, och jag säger då bara de.. GOTT!
Så himla gott med jordgubbs smak i chokladen, frystorkade jordgubbsbitar :)
ni borde verkligen pröva den.

Dagens

  

Dagens outfit
: Linne-gina tricot, Shorts-H&M
Dagens frisyr: Utsläppt med hårspännen, nu uppsatt
Dagens humör: Glad,lycklig,småkär
Dagens har gjort: Varit i stan med lillebror medans mamma var hos frissa britta
Dagens ska göra: INTE EN ANING
Dagens låt: Cidinho & Doca - Rap das armas
Dagens saknad: Sötnosen
Dagens vill ha: en finare bränna+ sötnosen
Dagens hiss: Marabou Sommar
Dagens diss: ingen vind


På denna bild får ni även en liten blick på hur mitt hår blev efter färgningen, fast de är ljusare

rise and shine!

godmoegon allihopa
nu har jag pprecis vaknat och ska göra mig klar för att åka in till stan. mamma ska till carola på salongen och fixa frissan. våran egen frissa britta carola , haha :)och jag ska gp på stan så länge. ska faktist försöka få med mig lillebror in , så får gå in och hoppa på honom lite nu ;) jag har lite brottom så jag skrive rmer när jag kommer hem . ha dé !

rösta på mig

Alla som läser min blogg, rösta jätte gärna på mig på veckans blogg ! :)

http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html

jag har Nummer 14

Film time!

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och mysa med en film och försöka sova. Hade täntk kolla på filmen Dr Dolittle Million Dollar Mutts. Har varit lite olaglig och laddat ner den eftersom jag sett alla filmer jag hade på datorn.

 Kan skriva lite vad den handlar om : Maya Dolittle har gett upp sina veterinärdrömmar och åker till Los Angeles, där hennes förmåga att kunna prata med djur gör att hon får jobb som programledare för en djur-talkshow tillsammans med den berömda arvtagerskan Tiffany Monaco. Men just när Lucky börjar få heta känslor för en riktigt renrasig goding tröttnar Maya på Tiffanys knäppa idéer. När Maya har gett upp dyker Lucky, hans nya flickvän och en hel hög av deras djurkompisar upp och slingrar, fladdrar, travar och flyger till hennes hjälp.

Skådespelare: Kyla Pratt, Jason Bryden, Tegan Moss, Doron Bell




Måste säga att jag tror jag är lite små kär. (a) hihi , har värsta pirret i magen hela tiden, så fort jag tänker på sötnosen så lyser allt upp för mig. Går och väntar hela tiden på att han ska skicka ett sms, och så fort jag får de så känner jag mig så lycklig. han är så himla snäll och helt enkelt underbar. Längtar tills vi ses snart, önskar du vore här nu<3

och ja de kanske är lite konstigt att jag skriver så, men ni får tycka vad ni vill, för de är så jag känner!

Hoppas alla kan sova gott inatt , de ska jag.
Skriver ett inlägg imorgon innan jag åker till den stora staden
Pusspuss

Ny design

Då var den nya designen inne . vad tycker ni om den, är jag helt ute och cyklar kanske ?
ska snart gå och lägga mig, är jätte trött. ska nog kolla på någon film tror jag :)
hur har alla ni haft de idag ? hoppas de har varit bra. de har ju verkligen varit kanon väder!

Lev dagen som om den vorde din sista

psykbryt

De gick inge bra alls med designen jag hade tänkt, så bara satt in lite just nu för att jag ska slippa en sån där tråkig orginal design. den nya finns men är inte insatt , får bara psykbryt just nu! emn den kommer..

Badet

har varit vid björklinge badet idag med : Julia, Sinnan, Jonas, Toni, Klimpen och Kotten. Badade en gång bara , var lite små kallt i vattnet men de gick iallafall. här kommer lite bilder .






Broklyn

Nu ska jag packa och åka till björklinge och sola med julia :)
hör av mig sen när jag kommer hem



hör upp!

De är en ny design påväg. så de kommer inte se ut såhär länge ;)

allt detta beställande

har hittat lite snygga kläder som jag är vädligt sugen på att beställa
vad tycker ni?


dagens

Tänkte att vi kan ju köra en dagens .



Dagens outfit: Linne-gina tricot, Shorts-H&M
Dagens humör:
Glad men lite seg
Dagens har gjort: Precis bakat tårta
Dagens ska göra: Inget bestämt, äta tårta vad jag vet?
Dagens låt: Fronda-Ingen mår så bra som jag
Dagens saknad: Sötnosen
Dagens vill ha: en finare bränna+ sötnosen
Dagens hiss: Solen
Dagens diss: tråkigheten


som ni kanske ser på bilden som jag faktist tog alldeles nyss precis, så har jag fått ganska mycket färg. de är mycket färg för att vara jag iallafall. i like!

tårtbakning!

  


Undresta lagret: Hallon, Blåbär, lite grädde
Mitten: Marsansås
Överst: Grädda och Björnbär


samma idag som igår

godmorgon allihopa.
jag har typ varit vaken i kanske 2 timmar och är där av jätte pigg. idga har jag starka funderingar på att åka in till stan och shoppa lite, även fast de är så sjukt varmt. jag har lixom solat varje dag, så kanske borde ta de lite lugnt, eller vad säger ni?
Men först av allt ska jag baka tårta. :D den kommer bli super god och se super härlig ut! jag lovar att lägga ut en bild . ett löfte är ett löfte.

vad ska alla andra underbara göra idag då ?:)

juste , idag avsultas tävlingen om en goodiebag, kl:12.00


borta bra men hemma bäst

nu kom jag hemm nyss från en ganska trevligt kväll. Mamma jag pappa och fredrik grillade korv först och hade jätte trevligt, sedan utmanade jag lillebror på kubb, men de slutade med att pappa fick hoppa in och hjälpa mig efter att jag förlorat stort 2 gånger på raken! senare spelade alla vi kort, skitgubba. och då vann jag faktist 2 gånger ! :D hehe skit stolt, brukar aldrig vinna i nått. men vad är de man brukar säga , otur i spel, tur i kärlek?  iallafall så senare kom adde hit, och vi åkte vidare till björklinge där vi var med : sikkan toni sinnan sigge och jonas nere vid badet. Vi spelade volleyboll som gick åt helvete xD haha , iallafall för mig. sen badade jonas sinnan och toni, och medans dom gjorde de åkte jag sikkan och adde moppe.

Senare på kvällen träffade jag julia (fortfarande vid badet) vi satt och pratade resten av kvällen. och de blev kanske... 2-3 timmar? mycket trevligt var de, kan ju kännas skönt att prata ut ibland, och de behövde hon. och även fast vi inte har pratat med varandra på jätte jätte jätte länge så är de klart att jag lyssnar. vi har trotts allt varit vänner i 11 år. de var iallafall kul att prata med henne och de kommer vi nog fortsätta med :)

Ringde även linda gumman ikväll, så himla skönt att prata med henne! saknar henne sjukt mycket. måste verkligen försöka ta mig till karlholm snart. ska nog dit den 4 juli är de bestämt :) <3

Nu tänkte jag gå och ta någon frukt att äta och sedan krypa ner i sängen och kolla på film och skicka lite sms :)
hoppas allas dag har varit underbar!<3

och juste: är de något ni saknar i min blogg?


de var allt för mig för idag. Godnatt <3

sommar


?

asså jag förstår inte poängen med dom här solglasögonen?
de är inge glas utan bara plast, och dom är randiga för ögonen
jag tycker dom är otroligt konstiga.


herregud!

satt och kollade nyss på min statestik på bloggen, och hjälp vad den har höjts ! är uppe i 140 läsare nu ;O verkligen kul att se att så många är intresserade och läser bloggen. säg gärna till om de är något ni saknar i den.

old times

hittade en gammal bild när jag kollade igenom min bilddagbok och jag bara måste lägga ut den känner jag. de är jag och julia för lite mer än 3 år sen. De är ganska länge sen faktist. Kommer ihåg dne kvällen bilden togs. vi var värdar på en Casino kväll på fritidsgården. och på dagen hade vi sprungit och letat efter kläder att ha på oss, och de slutade med att vi köpte lika dana klänningar ;) roliga tider de, mycket skoj, mys, prat och röj.



sol!

en underbar dag ute i solen, har även somnat ett tag. både jag och syster somnade samtidigt och sov i kanske 30min. De är å skönt nu när de är super varmt ute och så fläcktar vinden så himla underbart. Nu är de även lite molningt vilket också är skönt. NU ska jag gå och göra lite fika till oss :)





Syster

Mamma och pappa åkte tidigt imorse till Norrköping för att hämta hem lillebror från sportscamp, nu har han varit där en vecka. och jag har haft en vecka saknad och tommhet. haha han kommer inte få vara själv utan mig 1 sekund sen xD  men iallaflal älskade syster kom ut hit, så hon sitter ute och solar , ska ut jag med snart. vi ska äta lunch också tror jag, kanske blir lite pizza från gårdagen?

Vad har alla för planer idag ?

trött, tröttare, tröttast

godmorgon allihopa.
jag kom la hem vid sisådär ungefär halv 4-4 i natt..... va hos krisse på kvällen med massa folk. och sen åkte : jag tegan calle emil veronica och jenny hem till calle, även roger kom efter en stund. och senare efter att jag hade sagt till några gånger att jag ville hem för att jag var hungrig,trött och hade ont i huvudet (tack vare tegan.....) så tröttnade jag, ingen lyssnade på mig, hillman hade redan tagit bussen hem. jag skulle ha gjort de jag med... men klockan var så mycket så mina jävla bussar hem hade slutart gått. så tegan fick låsa upp bilen sen drog jag. ingen brydde sig ju. tyvker de är ganska dålig stil.....jag satte mig vid max.. så jag ringde min älskade mamma och hon kom in och hämtade mig, tack för de , du är guld värd mamma ! <33

så en lyckad kväll? nej!


Snart kommer jag få träffa sötnosen, och de längtar jag verkligen till. de gör nog vi båda. han är så himla söt och underbar, varför har jag inte hittat honom tidigare <33

inköpslista

har en del saker jag ska köpa när jag har tid.







Pizza time

Nu har jag hunnit med att sola och sova idag. blev så trött i solen så somnade först där ett tag, sen gick jag in för att de var så varmt, då somnade jag i lillebrors säng . Nu är de pizza time! pappa har precis kommit hem från jobbet. så nu väntar vi på att mamma ska komma hem igen med pizzorna vi beställde. Jag valde en Hawaii , mumsigt !

Planer för kvällen : vara med tegan och massa andra

sunshine in my hair

nu ska jag ut och lägga mig i solen, skicka gärna sms :)

vi är på g!

nu är vi på g, blondin jenny´s !





fundering ..

finns en liten sak jag stör mig på. Folk som pratar om michael jacksson och klagar på utséendet . alla är olika , och ja alla har sina åsikter. men de konstig är att många klagar för att "han var svart och ville bli vit"  men då har jag en sak att säga. Vi svenskar t.ex , vi solar ju för att bli bruna , är inte de lite samma sak? jag tycker de iallafall. Jag tycker inte man ska vara så himla ytlig. Michael kanske inte såg så bra ut, men han var en jävla på att sjunga , dansa m.m , en bra artist.

home

Då var man hemma från jobbet igen. mamma och jag stannade tillpå
rusta,apoteket,lindex,kappahl och willys påvägen hem :)

tänkte lägga i lite mer blond färg i håret nu, och ja de kanske inte är så bra men de struntar jag i . har färgat håret mycket förrut så kan de. Får se hur de blir, jag är inte den som skämms om ed ser för jävligt ut :)


hur dagens ser ut :
färga håret
äta
sola
björklinge/party




HOPPAS ALLA TRIVS I DE UNDERBARA VÄDRET

jobba

nu är jag vkaen och ska åka iväg och jobba lite.
hoppas alla får en  bra dag. hör av mig seanre

The one and only king of the pop

r.i.p michael jospeh jacksson

1958 - 2009

Under sin karriär hade Michael Jackson 13 listettor i USA och stora försäljningsframgångar världen över.
Michael Jackson föddes 1958 och slog igenom redan som barn tillsammans med sina syskon i gruppen Jackson Five. Redan 1972 kom solodebuten och med de Quincy Jones-producerade skivorna Off the wall (1979) och Thriller (1982) fortsatte framgångarna explosionsartat. Thriller är en av de bäst säljande skivorna någonsin.
Jackson lämnar efter sig tre barn: Michael Joseph Jackson Jr, Paris Michael Katherine Jackson och Prince "Blanket" Michael Jackson II.De är med stor sorg han nu har lämnat världen. Vorde de inte för Michael, the king of pop, så hade inte musiken varit den samma idag. Han var en stor idol för många, en bra artist, sångare och dansare. Du är the one and only king of the pop.

 

"You Are Not Alone"

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone

'Lone, 'lone
Why, 'lone

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And girl you know that I'll be there
I'll be there

You are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart

For you are not alone...


Michael Jacksson

King of Pop har lämnat oss

Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen. Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times. – När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online. När han kom fram till sjukhuset låg han i djup koma.

"Väldigt dålig"
När han förts till sjukhus talade nöjessajten TMZ.com med Jacksons pappa, Joe Jackson. – Han mår inte bra, bekräftade han då. En annan familjemedlem sade att " han är i väldigt dålig form". Jacksons mamma är på väg till sjukhuset. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid. Los Angeles-polisen och livvakter har stängt av entrén till akuten på UCLA Medical center där han vårdas, uppger OK Magazine. Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt.

Rapporter om sjukdom Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten
:
Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli. Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades. Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin – en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden. Tidigare 2008 fotograferades han i en rullsrol – oförmögen att gå själv.









roande

haha ja,a du jenny , våran framtid ser ljus ut ;)



sommar


tidsfördriv

Måste bara berätta om den helgalna festen hos Ellentin igår kväll!
Brorsan spydde ner hela mattan och sedan halkade Arthursson i spyan och började gegga i det.
Jesper kom för att kolla vad som hade hänt men då stoppade Jocke l-p henne och föreslog att de skulle gå och dricka lite med Johannes.
kusin Julia däckade redan kl 8 så Adde och Natta ritade massa kukar i hans ansikte.
P började ragga på äckliga bruden men blev totalt dissad när han började strula med Steven!
Då gick Ante fram till Krisse för han var den ända som dög.
Vi gick till Linda för att köpa kondomer av henne.
Men Greken hade redan köpt alla så vi fick vara utan.
Kvällen slutade i tragedi för filip ekman, som sa att samme hade ringt polisen, som körde iväg honom eftersom älsklings johan hade anklagat honom för att antastat caroline pettersson

Ta fram din mobil och slumpa fram namnen i din kontaktlista. Fyll i med dina namn och se vilken kul fest det blev för alla. FUSKA INTE ! :D

Tuvan´s & Hillman´s party dänga


från bion

sinnan ville roa sig lite innan bion idag xD


sinnan

sinnan tyckte jag skulle kolla på honom på youtube, så jag fick la göra de då
och jag tänkte lägga upp den här också :)


resultat

här han ni resultatet sen färgningen . kan ge er en före och efter bild :)

före:



efter:




Vad tycker ni då ? Hiss eller diss?

bilder från midsommardagen















transformers

här kommer lite bilder från bion :)





måste ju lägga upp en bild på den super coola menyn jag köpte också
haha nya party muggen ;)




underbart rolig kväll och enligt mig var filmen sjukt bra !

lite om filmen :
Transformers: De besegrades hämnd
Decepticons styrkor återvänder till jorden på ett uppdrag att tillfångata Sam Witwicky, efter att den unge hjälten fått veta sanningen om Transformers. Med på uppdraget att rädda mänskligheten är Optimus Prime, som ingår en allians med världens arméer för en andra storslagen strid.


JAG REKOMENDERAR DEN VERKLIGEN!

tävling




gå med och tävla om en mascara värd 220:-

http://gucciime.blogg.se/2009/june/utlottning-av-en-fiberwig-maskara.html

bio


Har inte tid att lägga in bild på hur de blev , men de kommer senare ! så fortsätt kolla in bloggen ;)

nu ska jag gör amig klar för att sedan åka till bussen och sen in till stan , bio here i come :D

solbrun

jag älskar dehär vädret, och har faktist fått mycket färg under dom här dagarna , och mer ska de bli! direkt när syster såg mig idag när mamma och jag var och handlade på hennes jobb var : " fan va brun du är människa!"  antar att de är ovanligt för mig att ha lite färg på kroppen, haha. Nu ska jag gå och skölja ur färgen ur håret , nu är jag verkligen nervös ! önska mig lycka till.


rea

Som sagt så var jag i stan idag med mamma, så jag passade på att köpa nya skor idga på skopunkten eftersom de var rea. och gissa om jag fyndade! 3 par skor som jag har tittat på länge fanns, och på rea! så de är klart att man passade på



vita tygskor : 99:-
bruna ballerina : 99:-
svarta pumps : 199:-

dagens lunch



Min goda lunch :
Ost&skink paj
sallad
gurka
dressing
multivitamin dryck


ännu mer nervös!

Nu är sista blandningen med färg i , och måste vänta ytterligare 20 min . hur kommer dehär bli..


Ska på bio sen med Jonas Sinnan och Jojjo .
Blir den nya Transformers! som jag är sjukt taggad på att se :D

nervös!

nu sitter jag här med färg i håret , nervös !!!!ska gå och ha i mer färg om ungefär 20 min . undrar hur de här kommer sluta . kyckling ? lax? påfågel?  hahah de märks xD



en underbar dag

kom precis hem från staden med mamma , hade brottom imorse, gick upp vid 8 tiden så jag hann tyvärr inte blogga eftersom vi åkte där starx efter. men nu är jag iallafall hemma och ska äta snart :) ost och skink paj står i ugnen , mumsigt ! har lite bilder sen som ska in om idag så då skriver jag lite mer om de :) men mamma och jag var iallafall på :
ica maxi
jysk
systemet
stadium
skopunkten
willys


en härligt solig dag idga , och JA jag ska färga håret sen ! så kommer ta lite bilder då med , nervös ... vet inte alls hur de kommer bli , men de märks ju :)


ha en fortsatt underbar dag så hörs vi snart !

färg på kroppen och myggbett på benet

är ganska trött nu faktist. ska gå och borsta tänderna efter jag skrivit dehär, sen lägga mig i sängen och kolla på film tills jag somnar, vilket kommer bli ganska snart ^^  dagen har varit bra i stora drag , men jag längtar verkligen tills jag får träffa sötnosen (a) hihi . i morgon ska jag upp vid 8 tiden för att sedan åka till stan med mamma. sen ska jag nog hem och ta de lugnt bara och bättra på min härliga färg lite :)

Sov så gott allihopa.

PussPuss

lillebror

Lillebror jag saknar dig, kom hem nu !

tankarna och känslorna

Jag ahr allt innom mig. tankarna om dig, känslorna om dig. och inget av de är bra. Tankarna om dig är i stort sätt hur mycket jag verkligen ångrar dig och hatar dig, jag stör mig på dig. Och jag brukar tänka "varför älskade jag dig?" jag vet faktist inte riktigt nu. Jag har inga känslor kvar för dig alls. inget , nada , noll , tomt.

Jag mår bra med mitt liv som jag har de nu!


fröken tuvesson

        

broklyn

nu är jag hemma igen. tegan kom hit tidigare ikväll och åt lite med mig och mamma, grillat , mumsigt! efter de tvättade jag tegans bil, haha och jäklar vad kul vi hade . vattenkrig. eller , tegan hade vattenkrig med mig -.-  efter de så sprang jag in i duschen och fixade mig lite sen bar de av till broklyn. Roger har retat mig hela dagen om att han har vetat vad som hände ikväll och att jag inte skulle få veta. Efter tegan och jag köpt lite dricka på affärn åkte vi till roger och hämtade upp honom, veronica och billy . sen for vi iväg och var med krisse, viola, amanda, emil och simon , henke kom även senare. Vi satt först och kollade 5 min av omen typ ? xD efter de morror´s i 3 min sen bytte krisse till mamma mia . haha sjukt kul . en rolig och trevlig kväll men vännerna

älskar´t


fotning






















Utkast: UNDERBARA VÄDER! ...



UNDERBARA VÄDER!
 

jag har legat ute och solat hela dagen idag med mamma. har varit ute och fotat lite smått och snabbt med, dom bilderna kommer senare :) har inte en aning om vad som händer ikväll? kanska träffar min vän lars marcus tegebro :D  mamma och jag har även fikat med lite mummsig glass ute i de underbara vädret, jag älskar dehär.


sunshine

Godmorgon !
vaknade först idag vid halv 9 , men sen somnade jag om vaknade nu vid halv 12, haha jag som hade tänkt gå upp då vid halv 9. antar att jag var lite för seg :P idag isar värdert ; sol.   helt underbart! ska ola hela dagen och ta de lugnt, kanske hjälpa mamma i trädgården om hon behöverhjälp :) annars har jag inte så mycket andra planer inplanerade :) 

vad ska alla andra göra idag ? :)


köp gärna min mobil. jag är inte i behov av den, behöver någon enklare




till salu



Till salu
de är inget fel på den. den funkar hur bra som hellst och är en fin mobil .


LURENDREJERI



Såhär skriver NetonNet på deras hemsida


5. Garanti
NetOnNet säljer alla produkter med minst två års garanti, utom telefoni, datorprodukter och bärbart ljud som säljs med ett års garanti. Produktgarantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden.
På förbrukningsvaror & tillbehör som t ex projektorlampor, batterier och laddare gäller tillverkarens garanti som kan vara kortare än ett år.
Förutom ovanstående garantitid och funktionsfelsgaranti på LCD & Plasma skärmar/tv-apparater gäller följande garanti på pixlar. När det gäller t ex handhavande fel eller felinställd produkt debiterar våra serviceverkstäder dig undersökningskostnaden. Detta gäller även i de fall de/vi ej kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten utan skriftligt godkännande ifrån NetOnNet.

Vi har mycket omsorgsfullt valt ut våra samarbetspartners och erbjuder rikstäckande service för att ge dig som kund ett förstklassigt garantiförfarande. För utnyttjande av garanti se, Service & Garanti

Din följesedel/garantibevis är för enkelhetens skull samma dokument. Detta ska sitta på utsidan av förpackningen i en plastficka, alternativt ligga i förpackningen. Förvara dokumentet väl då dokumentet krävs vid utnyttjande av garantin och reklamationsrätt.


dom skriver även såhär


7. Reklamation Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 2 år, varor köpta efter den 1 april 2005 har du 3 års reklamationsrätt på, efter det att du har tagit emot varan. NetOnnet tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt dessutom erbjuder vi dig garanti , se punkt 5. Garanti i våra köpvillkor. NetOnNet besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt till chauffören vid mottagandet av varan och till Net On Nets kundtjänst. Emballaget sparas för eventuell reklamation till posten för transportskada. Dolt fel: Anmäls till NetOnNet Kundservice inom 3 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut om du så önskar eller betalar tillbaka pengarna samt fraktkostnaden. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. Vid felexpedierad vara kontakta inom 3 dagar vår kundservice (033-488 488, [email protected]). Felexpedierad vara skall returneras oanvänd i obruten förpackning. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist.


Min mobiln som jag har beställt där ifrån har gått sönder 3 gånger, och jag har inte haft sönder den. den är inte tappad utan bra nött på skalet. Vi skickade tillbaka mobilen dom 2 första gångerna och fick den lagad. Nu har jag skickat tillbaka den en sista gång eftersom displayen slutade fungera. jag försökte fixa själv men de gick inte, så vi skickade in mobilen. Nu efter kanske 1 månad får vi brev om att mobilen är tappskadad och garantin inte gäller. Vi kommer alltiså få betala för att få mobilen tillbaka. LURENDREJERI!!!  Jag kommer antingen få betala 300kr för att dom ska behålla mobilen, och jag får ingenting. eller ska jag betala minst 700+frakt för att dom ska laga den och jag ska få tillbaka den. Om ni har läst klart och tydligt i garanti och sånt åvanför så står de klart och tydligt vad som ska hända.


Jag varnar alla nu, handla aldrig på NetonNet. För de som skriver är inte sant!

sussa kudde

Klockan är nu 23.26 och jag ska faktist gå och lägga mig hade jag tänkt. de är en dag imorgon också som jag ska orka med. Men har nog inga speciella planer inför morgondagen, solar la som idag . De är så härligt, varje dag går jag med pirret i magen. jag går och längtar tills jag får ett sms av dig, jag vet inte varför. du är helt underbar killen . Du får mig att känna mig lycklig. jag somnar med längtan till morgonen varje kväll för att få ett sms av dig. Jag älskar känslan :)

Godnatt allihopa



love love love

jag hoppas de underbara vädret är här för att stanna, för nu trivs jag verkligen.

 

nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta de lugnt och njuta av livet. ska nog kolla lite på tv också, och en kopp te låter ju inte helt fel faktist . lämna gärna kommentarer för de är ni riktigt dåliga på ! jag har minst 70 läsare om dagen men inte många kommentarer, skandal ....

musik


home sweet home

då var man hemma igen efter en dag på björklinge playan. de började med att jag åkte och hämtade upp jenny hemma hos henne, sen åkte vi ner till lilla badet för vi hade tänkt att vara där först, men sen när vi kom dit kom jag på att sigge sa att dom var vid stora badet, så då for vi dit istället. de tog kanske 30 min innan vi träffade på sigge och sinnan xD tony var även där, och niklas. så dagen har spenderats med : jenny, sigge, sinnan, tony, niklas.  och jag badade ! haha trodde aldrig jag skulle göra de. och de var la kanske inte direkt meningen heller, men sinnan puttade i mig. Sen har vi även spelat volleyboll som gick sådär. haha, sigge och sinnan vann typ -.-  . 

Nu sitter jag här hemma vi kära datorn och har precis ätit lite spagetti och köttfärssås . ska snart hoppa in i duschen, eller så ska jag ta ett bubbelbad , de låter ganska skönt de med.

beatchen

Nu ska jag åka till björklinge och sola lite med jenny sötnosen , nås på mobilen all day long
hör av er ! Pusspuss

gratis make up

är du redam medlem på gratis makup? INTE!? men då är de dags att bli de då :)
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=209080

godmorgon

idag har jag verkligen vaknat på rätt sida känner jag :) ska snart äta något gott, sen ut i solen ! saknar min linda babe otroligt mycket, och ellentin!! vart är du ellentin?? ska se till att träffa dom brudarna någon dag nu.


Gå med i den här super roliga sidan :)
http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=6983
samla poäng och vinn massa häftiga grejer !

tävling



Tävling om ett pressentkort på 500:- på h&m
http://carooliinaaa.blogg.se/2009/june/vinn-hm-presentkort.html



helt slut

Nu orkar jag inte mer, är sjukt trött. har suttit och gjort en helt ny blogg design till jennifer gräll, kika gärna in den ; www.blondinjennifer.blogg.se

nu ska jag dricka lite varm mjölk och krya till kojs. ska kolla på någon film tror jag också :)

måste bara skriva också att jag skanar  lillebror grymt mycket, på lördag kommer han hem, han är världens bästa och sötaste lillebror man kan ha! <33


GODNATT

tävling




denna tjej har en tävling på sin blogg där man tävlar om ett clip on set : http://stuumpan.blogg.se/
tävlingen avslutas den 25 juni

Kom ihåg mig då

jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. du finns alltid där för mig gumman. gud vad jag är glad att du och jag bestämde oss för att gå florist på UPG. hade du inte gjort de hade jag nog aldrig träffat dig, och de hade varit livets största misstag. jag saknar dig så mycket att de gör ont innom mig. de var ett tag sen vi sågs nu. Har inte sätt dig sen skolavslutningen , och jag saknar dig bara mer och mer för var dag som går. i början kom vi inte överräns, men jag antar att de är för att båda är ganska envisa . men nu så  vet jag som sagt inte vad jag skulle ta mig till om du lämnade mig nu. Jag skulle andas i de tommrum som blev över om du lämnade mig nu. Du är en av dom allra finaste och underbaraste tjejerna jag vet, som jag någonsin har träffat. Du finns alltid där för mig dag som natt, och jag kommer alltid att finnas här för dig. även om vi inte är med varandra så komer jag alltid stötta dig, jag kommer alltid vara med dig vart du än är. Jag älskar dig pullan min, du&jag. Glömm aldrig de. du är bra, du är fin, du är underbar, du är älskad <3







tidsfördriv

Gör testen, annars blir resten av året skit.


DU ÄR JUST NU.
glad - kanske inte super glad direkt
arg - nej
ledsen - lite
pigg - nja sådär..
törstig - nej
kramsugen - mmh
besviken - nej
taggad - nej
trött - lite
pepp - nej
hungrig - nej
sjuk - ja
frisk - nej
sur - nej
irriterad - ja
uttråkad - nej


SENASTE.
du pratade i telefon med - mormor
du smsade med - robin :)
du pussade - Roger på kinden tror jag
du åkte bil med - mammsen
du gick promenad med - mig själv
du busringde till -  ingen aning
du msnade med - badankan
du spottade på - marken?
du blev utskälld av - inte en aning :O
du fick ett samtal av - pappa
du fick sms av - robin :)

UNDER VECKAN HAR
du gjort något du egentligen inte ville - nej, de är bara måndag än så länge
du skämt ut dig - säkert
du kastat pärlor på svin - ja
du kramat en vän som betyder mycket - ja
du bråkat med någon du hatar - nej
du ringt fel person - nej
du gråtit - ja...
du solat - japp :)
du pussat någon - nej
du varit ute i regnet -nej
du umgåtts med en speciell person - ja
du haft kuddkrig - nej
du skrattat åt någon annans skämt - ja
du inte skrattat åt någon annans skämt -ja
du gått nattpromenad - nej
du spillt ut vatten på golvet - ja
du laddat mobilen - ja
du förstört något - nej
du slagit någon - nej
du gjort något du ångrar nu - nej
du terroriserat någon- nej
du spottat på någon - nej
du badat i badkar - ja
du missbrukat musik - nej
du pratat med någon längre än fem timmar -  nej
du dragit skämt som ingen förstod -nej
du haft vattenkrig - nej
du sett film - ja
du pluggat - ja
du matat fiskar - nej
du tagit fel person - nej
du kastat slangbella - nej
du fiskat - nej
du tappat rösten - nej
du sovit en hel dag - nej

lovely


Du vet de, jag vet de, vi vet de




ärlighet

nu är de slut på att bli playad ! nu får de räcka. tro inte att ni kan komma och bestämma och göra som ni vill, här är de jag som bestämmer över mig själv. jag bestämmer vad jag vill göra. passar de inte så stick, så är de bara. jag är sjukt trött på ni killar med flickvänner ( du borde veta vem du är själv storvreta pojken! ) som kommer och är skit gulliga m.m och sen ba: jag viste inte vad jag gjorde.     aldrig i livet! ni killar har full koll på vad ni gör, kom inte med nå undanflyckter. ni är så patetiska som håller på som ni gör. hur fan kan ni vara så fittiga och såra tjejer och hålla på? Playa för fan inte en tjej, för ni kan verkligen missa något underbart, och de har ni gjort med mig.

Jag är den jag är och jag är stolt över mig själv :)

now and forever

If tomorrow never comes I want you to know right now that I
I'm gonna love you until the day I die
If tomorrow falls asleep can you hold me first
I'm gonna love you like it's the last night on earth
Like it's the last night on earth




allsång

nu är jag hemma igen. syster var tvungen att jobba över så hon hann inte komma hem :( men nu ska jag kolla på Allsång från lisseberg med mammsen. är de sommar så är de!

Linda gumman , jag lovar att jag kommer till dig så snart jag kan, jag vet att du behöver mig. och jag saknar dig också sjukt mycket. du skulle bara veta hur ont de gör innom mig att vi inte träffats på länge! snart kommer jag till dig snuttan, och då ska vi ha super kul !:) <33

mat!

Nu ska jag äta mumsig korvgryta med potatismos , sedan bär de av till syster!
skriver sen när jag kommer hem igen, eller när jag är där
ha de soligt och bra så länge !

what i feel about you

har precis kommit hem från björklinge. de var meningen att jag och jenny skulle sola nere vid lilla badet, men de slutade med att vi först åkte hem till jonas där även tony och sinnan var , för sinnan städade. Efter de åkte vi ner till stora badet. vattnet var alldeles för kallt för min smak så jag hoppade över att bada, men Jonas och c:o badade. Även kotten , klimpen och sigge kom dit . Så nu har jag bättrat på färgen lite och har ännu mer sommarkänsla i kroppen, helt lovely pretty!  Snart ska jag och mamma äta , sedan bär de av in till årsta, hem till syster. Vet inte om hon kommer vara hemma tyvärr, hon måste jobba över :( synd syhnd, saknar min syster!

Senare ikväll när jag kommer hem har jag inte en aning om vad jag ska göra. får se vad som händer och fötter helt enkelt


mumsigt

här kommer bilden på min brunch som jag lovade, och de var galet gott
ska fortsätta med att äta gott och nyttigt .



Fil & Puffar
Banan
Ägg
Mackor
Apelsin juice


mot oändligheten och vidare

Nu har jag ätit en jätte smaskig frukost :) (bild kommer abselut senare)   så nu ska jag klä på mig lite och åka till björklinge för att sola med jenny :) senare mot eftermiddagen ska jag och mamma åka hem till syster ! vi har emd oss ett köksbord till henne som hon har fått av farbror.  Hoppas på en kanon dag!

solen lyser och jag mår bra

godmorgon allihopa.
vilken underbar dag dehär är. direkt när jag vaknade och slog upp ögonen var de första jag såg, de vackra sommar vädret. solen är verkligen efterlängtat! Ska göra en god brunch snart, sen sätta mig ute i solen och vänta på att Hillman ska vakna. för då hade jag tänkt åka till henne , och vi drar vidare till beatchen . underbart!

vad händer för alla er idag?



night

dagen har redan tagit slut, så nu är de kanske dags att gå och lägga mig. fast jag är inte ett dugg trött, bara lite små hängig :/ ska nog gå och göra en kopp te och sätta mig och mysa till en bra film. de är en dag imorgon också som jag ska orka med. Planerna för imorgon är troligen att sola med jenny om de är bra väder! annars kanske vi ses iallafall såklart, men vi satsar och hoppas på att solen skiner imorgon.

Hoppas alla kommer sova gott inatt, för de kommer nog jag

Pusspuss

jag hatar dig

Om jag nångång lyckas komma om dig
ska jag trycka ner dig totalt
Det är det som gör mitt liv värt att leva
Att du blir skuggan av mig




Väx upp

jag är trött på folk  som bara vill göra livet surt för andra. bara klagar på andra och hotar folk och massa. har ni så jävla pissigt liv själva att ni måste behandla andra illa? är ni så jävla avundsjuka på vad andra har som inte ni har? sluta klaga ner och behandla folk illa, för människor har känslor ! alla kanske inte mår så jävla bra, alla kanske inte är lika "tuffa" och "coola" som ni är, lägg bara ner.

slut

då var filmen på tv slut . jag tyckte faktist den var jäkligt bra, tydligen en film i min smak . jaha och vad händer nu då? är inte ett dugg trött egentligen och har ganska tråkigt. sitter typ och funderar på vissa människor, och vissa mår jag dåligt av att bara tänka på..


so far so good

so far so good! första reklamen nu i filmen och jag ska springa och göra lite mumsigt varmt te :)

ses i reklamen

nu börjar filmen, vi hörs i reklamen eller senare!

sommarlovet har bara börjat

Som mina planer ser ut just nu för nästa vecka ska jag förhoppningsvis åka till Karlholm, hem till sötaste Linda som jag saknar så himla mycket. har inte träffat henne sen skolavslutningen, en hel vecka sen lixom :( så jag hoppas verkligen jag kommer åka någon dag i veckan . Älskar den tjejen så otroligt mycket, inget utan henne och mina andra tjejer <3



all i have is you

jag vill aldrig förlora dig



tv

ikväll är de filmen Wisegal på kanal 5 som jag hade tänkt att kolla på. har aldrig sätt den och jag har verkligen inget bättre för mig. såhär står de om filmen på kanal 5 ;

Amerikanskt kriminaldrama från 2008. För att försörja familjen vänder sig den ensamstående mamman och änkan Patty Montanari till en maffiafamilj för att få jobb. Hon blir kär i en gangster och blir allt mer insyltad i den skumma verksamheten. Men när hon vill sluta upptäcker hon att man inte lämnar maffian hur som helst. I rollerna: Alyssa Milano, James Caan, Jason Gedrick. Regi: Jerry Ciccoritti.



ilskan som vill ut

folk förändras verkligen hela tiden. och de kommer dom ju alltid att göra. ena stunden passar man , nästa sekund så finns man inte. men helt plötsligt excisterar man som aldrig förr.. ibland vill jag bara säga ifrån , skrika att jag inte orkar mer, att jag har fått nog, men istället håller jag allt innom mig, håller ilskan tillbaka och biter ihop. jag orkar helt enkelt inte bry mig längre , saker och ting får bli som de bli.

ellentin vart är du? <3


trying to recall


du kan ju roa mig iaf :D

haha jag skrattar lika mycket varje gång nu när jag tänker på dig. du är ju så patetisk :P asså ursäkta mig nu men jag ångrar faktist allt med dig. tack vare dig missade jag jätte mycket . usch , du är ett misstag :) och jag är en stark tjej, och även fast jag har de jätte jobbigt och svårt så kommer jag klara allt . haha då går tillbaka till en tjej du hatar och playa xD du är ju så patetisk!! jag skrattar åt dig , vi skrattar åt dig . du borde växa upp och slaffa dig ett liv

nu har jag best ämt att snart ska jag åka hem till linda babe ! :D
saknar den tjejer så torligt jävla mycket <333333333

shopping

har passat på att shoppa lite från internett , de var ju rea ^^
 

sen shoppade jag även 2 söta linnen från gina tricot till midsommar


Midsommar afton

midsommar afton spenderades först hos grannarna där de blev lunch, kubb , grillning m.m
efter de bar de av hem till tegan där de blev party med massa folk !
har inga bilder från igår ( midsommardagen med gänget och björkis ) men jag ska fixa de från hillmans kamera :)



sola med jenny!



jag har alltid lika kul med mina underbara älskade !

nu är jag tillbaka!

Nu har jag haft ett litet uppbehåll från bloggen och datorn över huvud taget. jag har så himla mycket att skriva om egentligen men vet knappt vart jag ska börja lixom.. så jag tänker inte skriva så mycket om allt som har hänt . de kommer lite bilder innom kort och de kan ju förklara en hel del om vad som har hänt :) kommer nya vidoes också.

hur hade alla de nu vid midsommar ? :)

!!!!!

blir så jävla arg rent ut sagt när jag läser vissa saker ibland !! jag tänker inte säga vad för då kommer den personen bara börja grina. men fyfan vad arg jag blir !!!!!!!!! du borde tänka !!!!! # 9r07(¤&#%¤0+397543

solen

har haft en bra dag och jag har fått jätte mycket färg :)  har solat med jenny i björklinge vid lillabadet och de var härligt , men vi blev anfallna av ankor . haha. sen kom tegan och calle dit och då efter ett tag fick jag tyvärr bada, och fyyy vad kallt de var !!! brrrrr!!!  senare efter middagen åkte jag och mamma till gränby och träffade syster. och där köpte jag 2 linnen som jag kan ha vid midsommar helgen . Nu på kvällen har jag varit med massa folk, orkar inte berätta nu

imorgon kommer bilder och filmer från idag!

imorgon ska jag till sjukhuset vid 09.00 tiden och ta massa prover m.m , får se hur de går
har inte fått äta eller dricka sen klockan 10 nu på kvällen.

men nu ska jag sova
godnatt

har tappat allt

nu har jag duschat och borstat tänderna, så nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla på film och försöka sova.

jag har verkligen tappat orken nu.. jag orkar inget mer, kroppen säger ifrån, huvudet säger ifrån, hjärtat säger ifrån . de finns ingen styrka kvar. jag ahr kämpat och kämpat och kämpat så mycket jag har kunnat. jag lyckades bygga upp mitt självöftroende så himla bra, jag var verkligen stark, helt oslagbar! men jag var tydligen inte så himla oslagbar som jag trodde, jag har tappat allt nu. jag orkar ingenting mer. jag är totalt värdelös och inte ett dugg jävla bra. kroppen säger ifrån, jag säger ifrån.. varje gång de händer något så blir jag sårad. utsidan kanske ler men på insidan är jag helt förstörd, jag är helt sönderkrossad. själen bara gråter hela hela tiden. varje kväll när jag går och lägger mig så kommer tårarna i mängder och jag kan inte få stopp på dom. jag vill inte ha de såhär mer..


jag finns på mobilen, godnatt

you know it

Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid att vara någon efter dig!

Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du gör just nu.
Inse det, och saknaden kan bli mindre.

Oavsett hur snäll du är kommer det det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är!
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, för tilfället ljuger han inte men för stunden vill man inte ha ett löfte.

Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det oavsett vad.
Glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill men satsa aldrig allt för det kommer han aldrig att göra.


don't lose your faith, don't run away

sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll .. kanske bara är hemma och tar de lugnt och vilar upp mig.
är sjukt less på att ha de såhär, vaknar med en klump i magen varje morgon med gråten i halsen, när ska allt bli bra?

jag är ju bra, jag är jag och de är bara att acceptera, innerst inne är jag stark och jag älskar mig själv



shopping



jag passade på att shoppa lite på stan nu när de visade sig att jag hade pengar ;

Jeansleggins - Veromoda
T-shirt till lillebror - New yorker
Keps - Stadium
Bikini - H&M
Hotpans/string - H&M
BH - H&M
Ögonskuggor - H&M


it´s only life

nu är jag hemma från en dag i den stora staden. började med att jag tog bussen in till stan där jag mötte upp jenny. vi gick och solade på solpalatset, och de var verkligen hur skönt som hellst! så nu har jag fått lite mer färg än vad jag hade innan. efter de när vi skulle gå träffade jag på min älskade moster, så vi stannade och pratade en stund, hejade även på kusin som var och jobbade på hennes egen salong , Salong Johanna (kan göra lite reklam när jag ändå skriver om den, hon är super duktig och hon och emelie som jobbar där är 2 härliga tjejer, så pröva att gå dit!)  Sen gick vi ner på stan och gick omkring lite. vi lyckades även få ner Tegan , Roger och Calle på stan. Efter dom 3 kommit ner så gick vi och åt lite på max och hade trevligt. sedan fortsatte vi kolla runt lite. Haha och dagens roligaste var när vi var inne på New Yorker och tegan hittade en tjocktröja han ville ha och skulle köpa. Då hittade calle en likadan fast i en annan färg som han ville ha, och d¨blev de lite fight xD de slutade med att calle sprang till kassan och köpte den före tegan :P och då ville inte tegan ha de helt plötsligt eftersom calle hade en . men de slutade ändå med att han gick och köpte den senare ;) en rolig dag med mina vänner!


du är efterlängtad!

äntligen har den underbara solen kommit fram, och gud vad efterlängtad du är. Idga blir det till att åka till den stora staden med jenny och sola lite och shoppa . kommer bli super kul! har även varit ute och gott lite imorse. de blev ingen springning, måste ta de lite lugnt med tanke på att jag är förkyld.

Så nu sitter jag här i handduk omlindad som en liten arab som pappa brukar kalla mig, och inte har en aning om vad jag ska ha på mig.

Härligt med sommarlov allihopa! de är så skönt att vara ledig, vakna när man vill på morgonen och känna att man verkligen inte behöver stressa. man tappar räkningen på vilken dag de är, bara lever livet och njuter av allt de goda. men jag saknar faktist skolan också, för jag älskar verkligen min linje, florist. saknar tjejerna och jag saknar maria! kommer faktist bli härligt att komma tillbaka till skolan sen, och då har vi nya små blivande florister att ta hand om :) härligt härligt , undrar vad de är för folk . de kommer jag få gå och fundera på hela sommaren.

Nu ska jag klä på mig och fixa allt inför att bege mig av. jag har mobilen med mig och kameran! så förbered er på massa skojiga bilder ocj kanske videor.

tävling



är även med och tävlar om en plattång , lite info om priset ;

En HH Simonsen miniplattång med tillhörande värmetålig svart necessär, perfekt för handväskan

Den når max temperatur på 210 grader efter 20 sec.
Plattorna är gjorda av aluminum,  som är belaggd med Keramiskt Teflon som gör den smidig och skonsam mot håret.
Hela plattången är 15cm

MiniStyler som blivit utnämnd till budgetfavorit i tidningen SOLO
MiniStyler fick betyget: SSSS

(värde ca 250 kr)
Även en trio eyeshadow super fin.

tävling




är med i en tävling och tävlar om lite alla möjliga gosaker.
ni kan ju kolla in tävlingen på http://naildesign.blogg.se/
priset man vinner är en goodiebag som består av ;

Goodiebagen består av:
Dove Supreme Velvet Lotion 50ml
Mudmask
Chocolate mud mask
Akrylfärger 12 st (samma som jag använder)
Två smala penslar att måla detaljer med
Nagelbandspusher
Rosa lösglitter
Turkost lösglitter
Parfymen DKNY Delicious Night 1,5 ml
Naomi Campbell With Kisses 1,2 ml
Nagelstickers i form av rosetter
Rosa stenar i form av blommor
Gröna rhinestones
Nagellacken:
IsaDora #32 Galaxy
IsaDora #07 Shocking Pink
och mitt absoluta favoritlack Viva la Diva #53 Svart créme

nu håller vi tummarna för mig :D

last for tonight

nu verkar de helt bestämt. mamma och pappa åker till Norrköping för att hämta fredrik från sportscamp på fredagen nästa vecka ( 1 dag tidigare ) och sover på hotell. då blir jag ensam hemma . och man kommer hörda många skål då !  :D härligt härligt som tusan . bara bjudna såklart.

nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och kolla på en film och försöka sova, jag har en lång dag framför mig imorgon. haha efter ett samtal med jenny om vad hon ska kolla , så blev de Madagascar 2 , och bara för de ska jag också kolla på den. haha de var grymt länge sen jag såg den filmen.

jag tänker på dig hela hela tiden, varje gång jag får ett sms från dig blir jag så himla glad. vad är de som händer med mig?

hoppas alla kommer kunna sova gott inatt , för de ska jag försöka. inga hemska mardrömmar nu. vill inte vakna gråtaneds inatt/imorgon igen. jag ska sova som en prinsessa. bara att skicka ett sms eller ringa om de är något, jag finns på mobilen all night long.

Godnatt

planer inför morgondagen

har lite planer inför morgondagen. och såhär ser dom ut just nu ;

vakna vid ungefär 09.00 tiden
ut och springa vid 09.45
göra situps
duscha/äta
stan med hillman och shoppa!


kommer nog bli super roligt imorgon med jenny, vi kommer ha så himla kul, vi har ju redan våra små planer ;) haha. bara att höra av er på mobilen om ni vill träffas eller vad som hellst.

lycklig!

haha jag är ledsen jenny men jag tönker faktist lägga ut den här videon från ikväll på dig med , hata mig inte xD

happy face

fan va ni är bra, jag har minst över 60 läsare på bloggen varje dag.
härligt härligt, fortsätt så allihopa!! och ni får jätte gärna säga till om ni
vill att jag ska skriva om något speciellt, alla förslag är välkomna! :)

från ikväll


Lillebror

Här kommer lite sena bilder från lillebrors skolavslutnings dag. jag bakade även en tårta till honom som var mycket god! lillabror växer och blir så himla stor. tiden går verkligen fort. han ska redan börja i 7:an lixom. för mig kommer de alltid kännas att han går i 3:an.. han har till och med växt om mig på längden. jag är kortats i familjen nu. Fredde åker även till Sports Camp på söndag och blir borta i en vecka. hoppas verkligen han får de bra där, de är första gången han åker dit . jag kommer alltid älska dig min underbara lillebror, du är bäst! <3




här kommer även en bild på den smarriga tårtan som jag bakade ;)



broklyn beatchen

har varit med ; tegan, samme, emil, roger, jenny, veronica, ullis, sanna, viola & krisse nu på kvällen nere vid badet. Samme och dom grillade och drack lite öl medan vi andra satt och kollade på dom . krisse och tegan körde ner bilarna så vi hade lite musik också. de var ganska roande att kolla på dom faktist, haha xD killarna är underbara! senare åkte jag tegan jenny och roger till lillskolan för jag ville gunga på den där grejen med däck , haha och ja de vart ju som de blev. sedan roade jag mig med att hänga ut genom rutan och känna mig fri!   här kommer lite bilder från kvällen.


tråkigt värre

nu tänker jag gå och lägga mig och kolla på tv en stund, eftersom jag har så hilma tråkigt.

all my life


dagens träning avklarad

då hade man varit ute och sprungit igen. idag körde jag intervall på 1km sen jobba vanligt i1km. har även blivit 100 situps. känner att jag inte kan pressa mig själv mer även om jag skulle vilja de. För förkylningen sitter fortfarande starkt i och desamma gäller hostan. Nu väntra ett avkopplande varm bubbelbad.



som alltid..

godmorgon..
och som dom flesta gångerna när jag sover så vaknade jag i natt och stört grinade.. jag orkar verkligen inte mer nu !! :'( jag somnade om igen lite senare och nu vaknade jag igen gråtandes , vad är de för fel ?! :'( minns inte rktigt vad jag har drömt men de var inte kul iallafall, jagorkar inte med sånt här längre, hur får man de att sluta!?!? allting bara snurrar och snurrar för mig. varje dag kommer DU upp i tankarna, och jag tänker jämt att jag aldrig velat träffa dig. för de vill jag inte . jag önskar att vi aldrig varit tillsammans, för vi hade det inte bra ! :'( du sårade mig hela tiden och behandlade mig som skit, du stängde in mig !! du vet inte vad kärlek är och du vet inte hur man gör i ett förhållande. allt du ville ha typ var sex, hur fan tror du de kändes!? vad fick jag va dig?!?!? fick jag träffa dina kompisar ? hittade vi på något med andra? nej oftast var vi själva och kollade på film, i 6 jävla månader !! :'( 6 månader av mitt liv försvann , du tog dom ifrån mig i onödan. jag skulle aldrig ha satsat på dig. DU FÖRSTÖRDE MIN OCH IDAS VÄNNSKAP!!!! jag hatar dig , jag verkligen hatar dig. sen är du så jävla feg och dumpar mig på sms, ditt jävla äckel!!! är trött på allt dehär nu! jag vill ha dig bort, bort för gott!!! jag har kastat dina saker eftersom du ladrig hämtade dom, jag är trött på allt som gäller dig! fyfan vad skönt de är med sommarlov så jag slipper att oroa mig för att träffa dig !! du var ett stort misstag , och du är ett misstag!

nu vet alla hur mycket ilska jag har innom mig, men dehär är inte allt. jag har så mycket mer,, är hur ledsen som hellst. jag måste bara få ut de , så jag skriver ut de , för jag vill inte skrika på någon av mina vänner, för dom älskar jag så himla mycket. dom betyder allt för mig ! <33

nu får de vara nog

nu får de räcka för idag. orkar inte gå hit mer, blir bara mer deprimerad.
jag finns på mobilen, ligger nerbäddad i soffan

godnatt!

:'/

Sanningen är den att jag saknar dig idag, 
även fast vi har bestämt att inte prata på ett tag.
Försöker bara tänka på att allting löser sig,
men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig.


förstå mig..


hatar rubriker

klockan är nu 00.22 och jag är inte ett dugg trött . sitter fortfarande och bara glor på tv:n och bara deppar.. vet inte vad jag ska ta mig till. när man lixom trodde att de var rätt , att allt var så himla bra, och så spricker de helt plötsligt. vad ska man göra ? har för det mästa bara suttit och glott upp i taket, in i väggen eller på tv:n idag. var ju ut och sprang också för att springa av mig lite... men ändå, varför ska de behöva vara såhär? jag vill bara krypa ner i sängen, ligga där tills någon kommer och kramar mig och säger : de kommer bli bra, du är stark, allt kommer fixa sig.  men jag vet lixom att de inte kommer bli bra. mår så jävla dåligt just nu. vet inte vart jag ska ta vägen. jag passar inte in.. vart har den starka jeny med bra självförtroende tagit vägen? jag mådde ju så himla bra, jag lyckades med allt.. och sen helt plötsligt bara försvinner allt på några minuter..

jag saknar mina florist brudar så otroligt mycket, ni som stöttar mig. jag behöver er! tror jag ska ta och åka till Linda i karlholm nu i veckan, saknar henne så himla mycket !! och ellentin är i italien så henne kan jag inte träffa nu.. måste träffa henne när hon kommer hem senare i veckan..

när ska de sluta?

de bara regnar och regnar och regnar , kan de inte bara sluta någongång? de räcker med att man är tillräckligt deppig och inte mår någe bra alls, måste de regna då också? allt känns bara skit just nu.. önskar att de kunde få ett slut någon gång. jag kämpar och kämpar varje dag som går, men ibland känns de bara meningslöst, hjälper de att jag kämpar?


vill få hem min symaskin nu!!! den måste repareras först innan jag kan använda den eftersom de var något fel på den. men direkt när den kommer hem ska den sättas i använding, jag har massa idéer !




kate Voegele

en av många bra låtar som Kate Voegele sjunger.

<3

Av 6,783,421,727 miljoner människor
Måste det finnas fler än en som får
Det kittlas i magen och som kan få
Mig att le av bara små löjliga ord
Som kanske inte betyder något alls

Av 6,783,421,727 läppar så måste
Det finnas fler än dina som smakar
Sådär perfekt att man aldrig vill
Slita sig från ens när man står ute
I ösregn och kan inte sluta skaka

Av 6,783,421,727 hjärtan så borde
Det finnas fler som dunkar som
Bäst mot mitt öra och det måste
Väl finnas något hjärta som vill
Dunka bara för min existens


Men sanningen är den att av
Sexmiljardersjuhundraåttiotre miljoner
fyrahundratjugoetttusensjuhundratjugosju
Människor så är det bara dina armar jag
Vill ha runt mig när jag somnar ikväll




hittade den på jennifer´s bdb.

dehär har sofie blom skrivit och jag tyckte de var så himla bra

När hon kan skratta och få honom som är så irriterad att lysa upp.

När han kan kolla på henne med de där ljusa ögonen och få henne att hoppa upp i hans famn bara på grund av att hon blir så glad när hon ser honom. När hon ligger på hans bröst och ler för sig själv eftersom att hans armar passar så perfekt runt henne. När han i hemlighet luktar på hennes hår när dem kramas för hon luktar så himla underbart. När dem två verkar vara dem ända i världen, och det känns som att dem nu har hittat sin mening med livet. När dem bråkar och hon springer ut.. Hur han springer efter henne hur irriterad han än är, bara eftersom att han vet att hon inte kommer hitta hem.. För hem är i hans armar och ingen annanstans. När dem står på två olika delar av ett rum och ändå lyckas hitta varandras blickar på 0.2 sekunder. Hennes leende.. Hans kramar.. Hennes kyssar.. Hans ögon.. Hur dem kompletterar varandra.

Jag letar efter den killen som kan respektera mig för den jag är. Jag letar efter den killen som älskar livet och gör varje dag till den bästa. Jag letar efter den killen som aldrig skäms över mig. Jag letar efter den killen som på samma sätt som mig har ett väldigt speciellt sätt att se på världen. Jag letar efter den killen som inte tror att han alltid har rätt, bara för att han är han. Jag letar efter den killen som har ett öppet hjärta och en öppen hjärna. Jag letar efter den killen som respekterar mina vänner, för dem jag älskar, dem älskar han. Jag letar efter den killen som hjälper mig i mina svårigheter och inte är anledningen till dom. Jag letar efter killen med stort hjärta helt enkelt..

Ni kanske läser det här och tycker att det är för mycket begärt. Men det är det inte. Kärlek handlar inte bara om lycka, utan också om svårigheter som man kan gå igenom tillsammans. Men dessa svårigheter ska inte bringa en så mycket olycka så att man känner att det inte är värt det, utan svårigheterna ska bringa en, en känsla av mening. En känsla av att man vill att det ska ordna sig, och man VET att det kommer ordna sig i slutändan för det finns ingen annan där ute som känner en som den andre gör, det finns ingen annan där ute som man hör hemma hos som man gör hos den personen. Man vet att man har hittat sin mening med livet, och meningen med livet är den andre personen. Meningen med livet är att när man hittat den personen som gör en så lycklig man aldrig varit och kommer aldrig bli, då ska man hitta en plats i världen med den personen och veta att den här killen eller tjejen, är DIN mening med livet. Och när du hittat den personen, då kommer du att veta det.. Och jag ber er då, sumpa inte er chans.. För när man släppt sin mening med livet, då kommer den aldrig tillbaka.

hatar!!!

att jag ens kunde tänka tanken.... </3

trött

nu tänker jag lägga mig i soffan igen , blev så himla trött helt plötsligt.
ikväll är de någon film på tv som heter ; Queen sized . tänkte kolla på den
om de är någon mer som vill se den är den på kanal 5.

jag har mobilen på så de är bara att höra av er om de är något

dagens låt


en fråga

undrar om de är någon har som har hållt på med pilates?
har haft starka funderingar på de länga att börja med de
de är något som verkar bra för kroppen och skönt att hålla på med



Någon som har något annat förslag på hur man kan träna ?


full fart

120 situps , 20 armhävningar m.m

nu får de räcka med träning idag.
imorgon blir de samma sak igen..

nu är man ny duschad och härlig. sitter och kollar efter tränings redskap på internett som kanske ska beställas. vet inte riktigt än hur de blir får se.


Funderar på att ha en frågestund , men vet inte riktigt.

längs kinden

nu har jag varit ute och sprungit, de blev ca 2,5-3 km , och de känns jävligt skönt! från och med idag ska jag springa/power wlaka samma runda varje dag. att springa ute i regnet och lyssna på musik och sjunka in i sig själv är de skönaste som finns, men de behöver ju abselut inte regna, vackert väder sitter ju inte helt fel.. egentligen kanske jag inte borde gått ut och sprungit med denna förkylning och hosta, men jag orkade faktist inte bry mig. har brytit ihop totalt och vet knappt vad jag ska ta mig till.. livet är svårt och de kommer alltid att vara svårt. men jag ska kämpa !

nu är de dags för träningen här hemma efter de dusch! ;
sit ups
armhävningar
maglyft
och mycket annat

vill bara försvinna

nu ska jag ut och springa av mig allt fett och sen träna här hemma .
vill bara komma bort från allt, och när jag är ute och springer i regnet syns inte mina tårar....
hör av mig sen när jag är klar

tv mys

idag blir de som sagt tv mys hela dagen med mig själv. har bäddat ner mig i soffan med en mysig filt och massor av kuddar och kollar på tv och skickar lite sms med vänner. men mår verkligen inte bra. gråter hela tiden typ, vet inte vad som är fel. och för en stund sen tänkte jag att jag var tvungen att få något i magen eftersom jag inte har ätit på hela dagen, inte ens frukost. så nu när jag åt och hade ätit klart så blev de som de blev. sprang till toan och spydde upp allting, usch :( orkar verkligen inte ha de såhär mer nu, :'(

alla kan tydligen inte vara ens lite mogna

men gud så mogna ni är, verkligen! när ska ni växa upp egentligen ?! :S
man kan inte bte sig som er här i livet för då kommer man ingenstans
jag blir äcklad när jag ser och hör hur ni håller på , usch säger jag bara !


depp

mår verkligen inte bra.. är helt cp idag, bara gråter och gråter men vet inte varför. min kropp är helt slut.. jag är hungrig men kan ine äta för de är något som stoppar mig, men vad? ska bädda ner mig i soffan nu och kolla på tv hela långa dagen och kvällen... jag vill inte att min ilska ska behöva gå ut över mina vänner...

hoppas de är något bra på tv idag.

depp depp depp depp depp depp depp

take a look at me now

How can you just walk away from me
When all I can do is watch you leave
'Cause we've shared the laughter and the pain
And even shared the tears
You're the only one
Who really knew me at all

So take a look at me now
'Cause there's just an empty space
There's nothing left here to remind me
Just the memory of your face
So take a look at me now
'Cause there's just an empty space
And you coming back to me, is against the odds
And that's what I've got to faceeeee


jag förstår inte hur du kunde göra såhär.. är du bara förvirrad eller helt pantad i skallen? är de tomt bakom pannbenet? du utnyttjade mig hela tiden och har sårat mig hur mycket som hellst. just nu hatar jag dig så himla mycket. de är faktist så jag känner. jag vill bara lägga mig i sängen under täcket och inte komma fram förns allt är över. jag vill bara gömma mig..


godmorgon

vaknade idag och mådde verkligen inte bra... känns som om exakt allt är bara skit, ingenting funkar, de regnar och livet suger.. har en ilska innom mig som jag inte vet vart den kommer ifrån. men den kommer snart spricka ut. jag försöker behärska mig men vet inte om de kommer gå.. den ilskan är så stark och tårarna bara kommer utan vilja.. livet är bara så himla jobbigt ibland. de känns som att jag är ensam kvar. jag vet att jag har vänner kvar där ute, jag har många vänner. men de känns som att jag står ensam, att jag inte passar in. dom man trodde var sina vänner men som visade sig att inte var de, dom är borta. dom kommer aldrig förstå hur mycket dom sårade mig. jag tycker inte man kan komma och höra av sig sen när dom behöver t.ex alkohol.. bara för att jag umgås med äldre tror dom att dom kan komma till mig bara sådär. men nej, de kan ni verkligen inte. varför ska jag ge er någonting och hjälpa er när jag inte fick ett piss av er? när jag behövde er som mest, vart var ni då? ni stod inte vid min sida iallafall där ni skulle ha stått... jag är stark innombords de vet jag, men ibland tappar man orken helt...


fri som en fågel

nu ska jag ta och traska över till peter och marie där mamma och dom
är och grillar korv och sånt med lite grannar.
får se vad som händer sen, blir nog kvar där ett tag skulle jag tro.

Jag nås på mobilen som alltid

älska <333


minnen från fame factory


love

När kärleken drabbar en så har vi ingenting lärt.

Så står vi där igen och håller fram vårt hjärta.

Vi gör det trots allt för kärlekens skull.

 


Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra
Jag ber till Gud och jag tackar han för han gör så du orkar.
Och jag kan se hur själen din lider i tvivel försöker att upprätthålla det
vi har och i de livet du söker, och varje morgon vaknar du med rädsla
i magen, den rädslan för att inte ha mig kvar i slutet av dagen
så du ringer mig oavbrutet för du tycker min röst ger lite plåster
på såren men inte mycket till tröst
när jag är stressad i telefonen, helt ointresserad, av vad du har
att berätta och säger nog inte mera än att jag måste gå, hinner inte, har inte tid
och ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv
men älskling lyssna nu och lita på mig, har aldrig velat släppa dig sen
första dagen jag såg dig, jo vi ska kämpa tillsammans för meningen
du är mitt allt så snälla låt mig se dig le igen

jag vill se dig le igen
jag vill se dig le igen
för jag ser gråten i din själ
som väntar på att brista ut
men snälla låt mig se dig le baby
åh jag älskar dig så mycket
ta min hand och lita på
att det ordnar sig

det finns ingen ursäkt för hur jag beter mig ibland
jag är så självisk jag vet det men älskling ge mig din hand
låt mig mej se dej le lite grann jag lovar och menar det här
har börjat förstå vad ja gör och vill inte leva så här
du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig
i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig
under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker
så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig
och det kändes bättre då men en natt fick du ändå slå 112
och följde med mig in till akuten och väntat i timmar
du är värd hela världen för hur du kämpat i dimman
alltid stått vid min sida funnits där när jag behöver
men ändå glömmer jag bort det sedan när det går över
och sviker dej om igen och det är på mig det är fel men det finns
bara en och det är med dig jag blir hel

du måste tro vad jag säger nu
jag är ärlig jag vet jag kan bete mej som skit
det är förjävligt o det måste få ett slut
fort innan du bryter ihop jag vill försöka
förändra för jag har hört dina rop
som jag tidigare bara skitit i
och tystat ner då mina svar har varit
pallar inte lyssna mer
men baby du vet
ja du vet hur jag mår o du vet också vad jag gått igenom
nu under ett år
fram o tillbaka till psyket för att få prata ut
om att jag inte känt nån mening nu när allt snart är slut
men det börjar bli bättre nu och du är den att tacka
som fått mig upp på fötter igen för att tända facklan
det var därför jag aldrig rörde tabletterna som dom gav mig
jag visste jag kunde klara vad som helst bara jag har dig
så förlåt mig som all skit som du fått ta
kom ihåg så länge du älskar mig så är det du och jag




slutet

nu får de vara nog, för nu orkar jag inte mer

This is how love goes
Day by day
Do you think you know
The perfect way
Of releasing love
Letting it fly away

 

när man trodde att man viste vem en person var. att man trodde att man var lycklig och betydde något, men allt slutar i svek och tårar. ibland önskar man att man inte kunde älska.


regn

de bara regnar och regnar, när ska solen spricka fram egentligen... jag vill inte ha nå mer regn nu, nu får de vara nog! idag har vi vägdag här på våran lilla grusväg. De blir till att rensa i alla diken så man har fri sikt med bilar och sånt. Efter de blir de korvgrillning och party typ :P de brukar alltid sluta med att dom flesta dricker iaf . Kanske ska träffar min älskade vän Lars Marcus Tegebro senare också. Hoppas på en super duper dag även fast de regnar!



i guess the key to lots of things is balance, whether it is balance of power, balance of love, or somethimes just balance. For some of us it seems to far out of reach, to difficult to achieve. But the important thing is just to never stop trying.

jag saknar dig !

Linda Nonnen min älskling, vad skulle jag ta mig till om just du inte fanns i mitt liv? Jag kan verkligen lita på dig, du finns där för mig och ställer upp i vått och torrt, du är en undermar tjej. jag kan alltid komma till dig om jag mår skit, du stöttar mig och försöker alltid hjälpa mig. jag kommer gråta floder den dagen vi tar studenten om 2 år. dom här 3 åren kommer bli dom bästa i mitt liv. När jag verkligen inte har orkat mer här i livet och haft se svårt den senaste tiden är de du som har funnits där för mig och stöttat mig till 110%. Jag skulle kunna lägga mitt liv i dina händer snuttan , för jag litar verkligen på dig, jag litar på dig till 110%. Den här sommaren ska bli den bästa. Jag kommer och glider med dig i karlholm och vi ska leva livet. Jag tvekar inte när jag säger att jag älskar dig Linda Nonnen, jag tvekar inte <3



r.i.p

nu har la alla kanske hört den hemska händelsen om mordet på
therese johansson rojo. jag förstår inte hur något sånt kan hända, de är sinnessjukt.
en 15-årig flicka som inte får chansen att förtsätta liva mer av livet.
 här är hennes blogg , läs lite om hennes liv själv enligt henne : http://thresrojo.blogg.se/
hennes vänner har gjort en blogg till minne av therese : http://minneavtherese.blogg.se/
hur ka något så hemskt hända? vart är världen påväg. therese hade nog så mycket kvar i livet.


skål

hörde jag skål?



äkcligt patetiskt

De som jag blir så jävla irreterad på jämt de är när folks flickvänner eller pojkvänner skickar ett sms till den man skriver med att man ska " låta den personen göra för att den är dens bara " men herregud , människan har la en egen vilja? hur skulle livet se ut om de alla var sådär ? tänk om jag skulle säga " nej men ingen får ha kontakt med mig familj, för de är bara min familj " eller om jag skulle vara med en kille som har jätte mycket kompisar och börjar förbjuda honom att träffa den och den.... de är klart att man kan säga vad man tycker till den man är tillsammans med , men man ska ju inte börja skriva från dens mobil till dom de gäller :S jag tycker de är helt fel, och faktist fegt! sen finns de ju vissa idioter som aldrig säger sanningen för den man är tillsammans med utan juger för den så att den inte ska bli arg.

kan ge ett verkligt exempel. Jag har haft en kill kompis , och han har jämt skickat sms till mig förr och skriver att JAG är söt och sånt och att han gärna ville träffa mig. oftast var de han som började skicka sms till mig och inte jag till honom. sen helt plötsligt en dag så skickar jag sms till honom och då börjar hans tjej skriva , och hon säger att han inte vill ha med mig att göra att han och jag inte pratat på jätte länge m.m , och de komiska är att han satt och ljög för henne . för någon dag innan hade HAN skickat sms till mig och sagt att jag var jätte söt och ville träffa mig.

Jag satt bara och skrattade den gången och jag skrattar än idag. Är de särskilt moget av honom att ljuga för sin flickvän? vad är de för ett förhållande lixom :S man måste ju vara ärlig mot den man älskar , annars funkar de ju inte. jag tycker de är sjukt och äckligt patetiskt. om jag själv var med om de skulle jag varit klart ärlig . och om de var mig den personen hade ljugit för hade jag blivit riktigt sårad.

jag tycker synd om den killen som ljög för sin flickvän. Att han är så osäker på deras förhållande att han måste ljuga för henne, sorgligt !

You´ll be in my heart

Du vet att jag gör de för din skull , allt jag bryr mig om är att du ska må bra. du betyder sjukt mycket för mig. Kommer aldirg lämna dig vad som än händer , du är guld i mina ögon . Jag vill inte att mina vänner ska gå omkring och må dåligt , speciellt inte du och de vet du. du vet exakt hur jag känner och de kommer inte ändras . Du förtjänar inte att må som du gör , jag önskar verkligen att allt de dåliga fick ett slut för dig , så du kan skratta och må bra snart . Att se dig le gör mig verkligen varm innombords . jag har sagt att jag finns här för dig och de står jag för <3


kaos

just nu är allt kaos och jag får så mycket panik att jag gråter.
hur fan ska de här bli? vad kommer hända? just nu orkar jag bara verklige inte .....

idag är det dagen



Idag ska jag och mina underbara vänner ha riktigt kul, för nu är de fest allihopa! :D


happy friday :D

godmorgon alla söta i den underbara världen
just nu sitter jag vid datorn och har precis borstat tänderna efter en riktigt mumsig frukost, så nu är de dags för tandtråd! man måste faktist köta om sina tänder noga, för tänderna ska man leva med resten av livet, och jag vill ha bra tänder hela mitt liv. iallafall lillebror har kommit hem nu från sin skolavslutning i bälinge skolan. nu har alla vi barn i familjen tuvesson gått där. Bälinge skolan har fått stå ut med oss i familjen tuvesson länge nu, och nu blir dom av med oss, jag saknar den skolan ganska mycket faktist. tycker de är en bra och härlig skola med underbara lärare! jag tyvärr kunde inte följa med på avslutningen eftersom jag var då häning och konstig i halsen imorse :( väldigt synd för jag hade gärna velat följa med. Lillebrors klass åt tårta + föräldrar och syskon, och dela ut presenter till lärare curt och även underbara gudrun.

Nu snart ska jag baka en laktosfri jordgubbstårta , mumisgt .D
självklart kommer jag ta en bild på den och lägga upp här.


Jag älskar mig själv, jag älskar verkligen min familj, jag älskar mina vänner, jag älskar livet
Livet är bra underbart. de är klart att man har tider då man verkligen inte orkar mer, bara går och är deppig och är arg. och jag måste tyvärr säga att min ilska kan lätt gå över på andra, men de vet dom. och dom som tar min ilksa accepterar den för dom vet hur jag är. och jag verkligen älskar alla männiksor som står mig nära i livet. vad skulle jag göra utan mina florist tjejer? dom brudarna vetyder så sjukt mycket för mig, dom är helt oslagbara. min karlholms bitch , pullan från skogen och sävja jäntan :D<3 ni är så himla underbara tjejer, ni är allt och mycket mer för mig. Och tegan , han är verkligen en underbar vän som alla borde ha. den snällaste killen jag någonsin träffat och han släpper jag aldrig taget om, aldrig !!! jag kan verkligen prata med honom och han förstår mig jämt och hjälper mig, han får mig att le när jag mår som dåligast. Och jenny hillman, hon och jag har nästan precis börjat umgått igen. för ett tag sen när vi gick i typ 7:an kom hon till våran klass i björklinge och du umgick jag med henne. och nu har vi börjat umgås igen, de är verkligen en tjej som jag har super roligt med. och Roger, jag vet inte hur jag ska kunna förklara den killen. han är verkligen bäst i världen, så jävla underbar.

jag skulle inte vilja byta mitt liv med någon, jag älskar mitt liv. jag kämpar igenom varje dag och jag tar ett steg i taget. ett steg i taget mot framtiden.

.....



GODNATT VÄRLDEN


känslor

Över min döda kropp jag skjuter när jag söker hopp
men ser dig varje gång när jag sluter mina ögonlock
sanningen är den att jag saknar dig idag även
fast vi har bestämt att inte prata på ett tag
försöker bara tänka på att allting löser sig
men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig
det var mitt eget fel, jag kunde stannat
och chansat även fast jag inte kunde andas
men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll
vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem
packad någon kväll eller när som helst
kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt


nu tar jag steget

såhär är de . från och med nu tänker jag verkligen skriva vad jag känner på bloggen. och jag skiter i vad andra säger, totalt. så nu yttrar jag mig exakt hur jag vill, för jag är jag och de är jag stolt över. jag lever mitt eget liv. dehär är min blogg, mina tankar. jag skriver de jag känner för att skriva. så är de!

home

Nu är jag hemma igen . har varit med ; tegan , roger , krisse , henke och jenny . trevligt trevligt
nu sitter jag här hemma igen och kollar på grannfejden , kuligt ....
saknar en person väldigt mycket, men vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag mer kan säga..

blogg

Tegan är här nu , får se vad vi ska hitta på
bloggar senare ikväll , Puss <33

dagens låt


my love

jag vill ha er, ni vill ha mig, ni ska bli mina!





hatar rubrik

celibat? ja faktist.

den stora staden

hejsan allihopa. har varit i stan med mamma hela förmiddagen och hjälpt henne att handla. Vi skulle köpa in presenter till freddans lärare från klassen, och vi var på lite olika ställen, bl.a Grandgården , Plantagen , landqvist m.m senare åkte vi och hämtade ut 5 tårtor som dom hade beställt som de bjuds på imorgon i deras klassrum. Vi har även varit till willys och handlat lite och då träffade man på kära stora syster . Även jag har köpt fotoramar idag som jag ska ha upp på väggen i nya delen av rummet, ellentin ska ta fina kort som jag ska rama in och sen upp på väggen , de kommer bli kanon!



fick även rosor och en ljusstake av mamma och pappa för att jag gått ut ettan, med bra betyg även som dom är mycket stolta över, även jag !




trötter

ska fortsätta kolla på paradise hotel sen sova hade jag tänkt
skriver imorgon när jag vaknar, morgon dagen ser ut såhär :

vakna
frukost
stan med mamma och göra massa grejer
hem och bada


efter de vet jag inte riktigt vad som händer, mycket möjligt att jag träffar vänner
hoppas alla kan sova gott nu och drömm sött

Puss & Godnatt

<3

du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. De pirrar i magen och bara längtar efter att få se dig varje dag. saknar dig lika mycket varje gång vi inte pratar. vad är de som händer med mig? jag vet inte vad jag ska göra, ska jag skratta eller gråta? varje dag önskar jag att du vore hos mig, hur kan man vara så himla underbar? älskar verkligen att prata med dig och bara blotta tanken på dig gör mig hel galen. du finns innom mig

och igen

åter igen blev de en ny design,men de här får nog bli d en sista på ett tag nu
har lite slut på idéer . hör av er om ni vill ha hjälp med en design


Nu blir de tv time
Sex and the city
paradise hotel



kommer tillbaka senare, ciao!

att vara tvillingen (stjärntecken)

Så tänker du:

Du tänker och funderar mycket, och har ett stort behov av att utbyta detta med andra, eller få uppleva det du funderar över. Därför omger du dig gärna med många människor så du inte riskerar att gå miste om något.

Hos Tvillingen finns ett stort behov av att känna frihet och göra som den vill. Du vet ditt värde och ingen ska få trycka ner dig.


Mindre goda egenskaper:

Tvillingen kan utåt sett ibland verka lite känslokall, otrygg och flyktig. Du kommer alltid ständigt med nya idéer och infall, och ibland kan det upplevas som jobbigt.

I diskussioner blir det alltför ofta du som kommer med sista ordet. Du manövrerar lätt ut dina diskussionsobjekt genom ditt sätt att vara, och ibland finns risken att du sårat någon i onödan.

Tvillingen har också tendenser till beslutsångest. Du skjuter gärna upp saker, mitt i din glädje och nyfikenhet på allt det nya som ständigt kommer i din väg.

Kärlek och vänskap:

För Tvillingen tenderar många kärleksrelationer bli väldigt korta. En nyckel i detta kan vara din rädsla för vardagen och det tråkiga du tenderar se i detta.

För dig behövs en ständigt gnistrande låga som behöver ny näring i form av din äventyrslusta och nyfikenhet. Detta gör att du ställer höga krav på ett förhållande. Du önskar en partner som förstår dig och som du kan vara jämlik med. Du är definitivt inte en sådan som lätt låter dig fångas i en traditionell roll i hemmet.

Yrken du passar inom:

Din öppenhet för ombyte och förändring gör att du inte passar för rutinmässiga arbeten.

Din idérikedom, din förmåga att se saker i olika synvinklar samt din goda tal- och skrivförmåga gör att du passar utmärkt som marknadsförare, journalist, informatör, reseledare, lärare, försäljare osv. Du trivs bäst i arbeten där du får förmedla information till andra.

Sverige - Malta

Seger till Sverige mot Malta. Matchen slutade 4 - 0 till Sverige.
Första målet : Kim Källström
Anda målet : Majstorovic
Tredje målet : Zlatan
Fjärde målet : Berg


Härligt att kim källström tog igen denna match efter straff missen mot Danmark. En super bra spelad match med härligt tempo på gubbarna. Nu borde man inte klaga mer på Lagerbäck. Bra kämpat Sverige!

typ gó kväll?

go kväll allihopa. nu har jag vaknat igen efter min lilla skönhets sömn. lyckades somna i soffan idag igen, duktigt av mig. men gud vad skönt de var att få sova lite. och nu när man vaknade upp är man ensam hemma. hallå vart är alla? så ikväll antar jag att man får sitta ensam och kolla på tv eller nått

ikväll är de fotboll igen då, Sverige - Malta. dehär måste vi ju vinna!
heja sverige!!



hur en tjej tänker

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.

 

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar ....
Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig ....
Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig ....
Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig ....
Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta ....
Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå ....
Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel ....
Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg ....
Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig ....
Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag ....
Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig ....
Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig ....
Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand ....
Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig ....
"Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet ....
Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen ....
Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta ....
Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över ....
Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


ut med de gamla

nu har jag tagit mig i kragen och rensat ur min garderob. hade sjukt mycket kläder, jag är expert på att samla på mig och spara alla kläder. men nu är de urrensat, de blev ungefär 2 påsar att slänga och 1 stor påse att ge bort . gud vad jag känner mig duktig faktist! go jenny, go!

BETYG

Kom på att jag måste skryta lite över mina betyg jag fick idag som jag är otroligt nöjd över! :

Datorkunskap - G
Engelska A - VG
Hantverksteknik A - VG
Religonskunskap A - G
Svenska A - VG

Och betygen ska höjas till 100% ! ska vekrligen satsa på skolan den här gången. När jag gick i björkvallsskolan hade jag tappat lusten helt för allt. var hur tråkigt som hellst i skolan och ville inte ens lägga ner energi på skolämnena. Men nu i gymnasiet känner jag att jag vill gå ut med mycket höga betyg. jag vill kunna kalla mig en florist, och de ska jag göra. jag ska gå ut skolan med topp betyg, jag ska verkligen kämpa! jag kommer klara dehär. jag är bra!


shopping in the city

var kvar på stan idag efter jag slutat. och detta blev dagens inköp:



Sminkväska
P-piller
Stringtrosor

skolavslutning

skolavslutningen idag gick jätte bra. jag kommer sakna maria så himla mycket under sommaren. Linda, ellentin och ida måste jag träffa under sommaren, de bara är så. Har lovat linda att åka till karlholm till henne under sommaren och självklart ska jag dra med mig ellentin. Ellentin åker till Italien på fredag och jag hoppas verkligen hon får de jätte bra där! I höst börjar skolan igen, jag börjar den 19 augusti. Då har dom nya ettorna kommit till skolan och vi ska ta hand om dom. undrar vad de är för människor som kommer börja. speciellt floristerna. vad jag vet just nu är de 6 stycken som kommit av dom 30 sökande, kan nu tänka er, 30 stycken som har sökt till våran linje!? de är helt crazy, tänk lixom vad några de var som sökte in när jag började , de var typ vi tjejer. Längtar tills skolan börjar igen, för jag trivs verkligen i  skolan, jag älskar den! Ser verkligen fram emot att komma tillbaka efter ett långt och skönt sommarlov. Få stå och hålla på med blommor under dagarna, finns inget roligare :) satsar på att starta eget någon gång i framtiden , de är verkligen en drömm.
Vi ses i höst allihopa från skolan !

här kommer lite bilder från idag :















sleep time

jag sitter och hostar som en tok , låter som en jäkla rökhosta även fast jag inte röker.
borde sova nu, ska upp och några timmar, de är ju skolavslutning
hoppas alla kan sova gott, jag ska lägga mig ner och fundera på hur jag egentligen vill ha de

Godnatt

...

IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanningen


hjärte dunk

alla dessa tuttbilder ..

är sjukt less och trött på dehär nu. hur kommer de bli egentligen? jag saknar dig, jag vill vara med dig
 men de är något som inte känns bra.. jag måste verkligen ta reda på vad de är. du är en underbar kille och jag smälter verkligen när jag ser dig. så fort jag tänker på dig pirrar de i magen och jag tappar andan. så fort du säger någonting så stanna hela världen upp för någon sekund. hjärtat säger pump pump pump och låter dunk dunk dunk i mitt bröst. är de här början på något nytt? är de början på en drömm. Livet är underbart ibland

här i min ensamthet

Du som tog mitt hjärta 
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
Så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet






storvreta

Kom hem för ett tag sen från storvreta. har varit där med tegan och träffat framförallt jenny och roger :)
tegan kom och hämtade mig efter ett tag hos annika eftersom roger ville träffa oss.
de var mysigt att umgås med vänner ! :)


hoppsan ..

hoppsan, råkade vist somna till när jag skulle vila . haha de blev några timmar :P har precis ätit man, så ska åka hem till syster snart :) de blir super kul och trevligt , ska kolla också så hon har vattnat sina blommor




imorgon är de skolavslutning!!! sitter och tänker på de hela tiden.
kommer säkret fälla en och en annan tår imorgon

home, sweet home

nu är jag hemma igen från skolan. dagen har varit bra och lugn. vi har bara städat vårat klass rum typ . Och vi har fått hem snittkylen till klassrummet nu, hur underbart som hellst!! skolan bjöd även på glass, sen senare fikade vi florist tjejer som var kvar med mina cupcakes som jag bakade igår, och de var smarrigt! vi hade en trevlig pratstund med maria och några
andra lärare och vi stannade kvar lite i skolan :) jag tog 13.20 bussen hem från stan och direkt när man kommer hem känner man bak lukten innifrån , och då fattar man att mormor är här så nu sitter jag här hemma . ska lägga mgi och vila om en liten stund, är ganska trött faktist.

Senare ikväll ska jag åka hem till syster, har lovat att ta med en cupcake till henne också och mormor tar med chokladmuffins som hon står och bakar nu

blev inga bilder från idag , glömde kamreran hemma. men imorgon kan jag lova att de blir bilder! imorgon är de skolavslutning, tänk.... ett helt år har gått nu, kommer sakna tjejerna och maria så himla mycket under sommaren, men tjejerna ska jag verkligen träffa !<3

mulna vädret

godmorgon. vaknade nyss och ser att de är mulet och grått ute
och jag som haed hoppats å sol, fasiken också!!!
ska göra mig klar och åka till bussen nu, jag skriver mer senare.
ha en bra dag !

if its all i ever do

det har varit en lång dag men den har ändå varit rätt lugn. har inte måttnå dåligt alls idag och har försökt vara på bra humör hela tiden. jag älskar min underbara mamma, pappa, lillebror och storasyster. Ni är den bästa fmailjen man kan ha. ni är guld i mina ögon och helt ovärdeliga. Morgondagen kommer nog bli mysig, kameran ska med och de ska fotograferas lite har jag bestämt.

Ska sätta mig i min soffa nu och mys under filten med en kopp te och kolla på Paradise Hotel 4.
Sedan efter de är de sovdag, hoppas alla kommer kunna sova gott

godnatt från mig

sjukt grymt

diversity som van Britians got talent 2009.
de är en sjukt grym grupp och inte konstigt att dom vann .
kolla på dom!!


H&M

har precis slängt iväg en beställning från h&m, gjorde några bra klipp !


mums!

Nu har jag bakat mina cupcakes. Dom blev bra tycker jag för att vara första
gången att baka sånna, men de kommer bli fler gånger kan jag lova ;D
dom här ska jag ta med till skolan imorgon, fika eftersom jag fyllt år
hoppas dom är lika goda som dom ser ut att vara!



himlen är oskyldigt blå

nu ska jag gå ut i köket och baka cup cakes! :D mumsigt
hör av mig lite senare , lite härligt musik tänkte jag bjuda på

 

åter igen måndag

hej hej, hemskt mycket hej
idag är de måndag och den här dagen har verkligen varit otrlkigt skön. De började med att jag mötte upp ellentin på stationen imorse och vi tog bussen till skolan där även linda var med. Vi gick ner till Fyrislunds delen och där började allt emd att freddie och mats pratade lite. sen berättade dom att vi skulle gå tipsrunda på 2km, och såklart suckade jag och ellentin en aning :P tipsrundan var om alla linjer på skolan, vad vi kunde om varandras linjer. Jag, linda, ellentin, robin och ida var ett lag. så vi gick den där rundan på 2km typ, efter de var de lunch vid kvart över 10. Efter lunchen begav jag, ellentin, linda ocj robins oss in till stan för vi skulle leta efter en sak som vi tänkte köpa till maria, våran älskade lärare som vi har haft i hela 1 år nu. En liten sommar avslutningspressent + att hon fyller 30 nu i sommar. Vi hittade den perfekta grejen och hon kommer nog bli super glad! självklart lägger jag upp bild på den när hon får den .

Efter mycket ståhej satte vi oss ner och åt lite glass, väldigt mysigt. Sen gick linda och robin hem, så jag och ellen lallade omkring lite på stan, de slutade med att vi hamnade på Skopunkten eftersom ellen skulle köpa sandaler. hon åker till Italien på fredag. nej nej jag är verkligen inte avundsjuk. Ditt as! bara lämnar mig såhär -.- haha , nej men hoppas du får de bra gumman <3 Jossan kom även dit och vi hade jätte kul.

sedan tog jag bussen upp till Gränby centrum där mamma och lillebror var. Lillebror slutar 6:an nu och ska på vårbal på onsdag. så han köpte nya jeans, skor, skärp m.m jag handlade också lite :)

sedan bar de av till Fullerö. och gud vad jag älskar den affären!! finns så otorligt mycket fint där och såklart hittar jag något som passar perfekt i min nya del av rummer.



Klänning : Vila
Strumpor : H&M
Tavla : Fullerö

mycket nöjd med dagens köp och nöjd med dagen !

00.36

nu är klockan 00.36 och jag borde nog gå och lägga mig. önskar verkligen att sötnosen var här och sov med mig, saknar min sötnos så himla mycket :( skulle ge vad som hellst för att få ha min sötnos här. längtar verkligen tills vi kommer ses igen. jag är inte ett dugg trött , men måste typ somna, kommer säkert somna i soffan igen -.- har gjort de på sista tiden för att de känns så ensamt i sängen , den är för stor :( soffan är lite mindre så de känns inte lika ensamt då.. imorgon har vi typ frilufsdag i skolan, och jag vet inte vad jag ska hitta på. tror inte någon av oss tjejer vet de, ingen har typ anmält sig till något, haha. så får se hur de blir. jag skriver mer imorgon när jag kommer hem.

nu har klockan hunnit bli 00.41. haha

godnatt!

jag gör så gott jag kan

nu har de gått 4 år sen första misshandeln, jag kommer aldrig bli hel innom mig efter den.. jag fick en nackskada jag kommer leva med resten av mitt liv. dom förstörde mitt liv totalt. de är så fegt att gå på dom som är mindre,, jag var 13 år, dom var 18 och uppåt. hur kan man göra något sånt ? hur kan man ens tänka tanken att göra så mot någon??

 

andra misshandeln var för 1 år sen... då fick jag en krossad häl. jag förstår inte meningen med att göra andra illa, vad vinner man på de? mår man ens bra av att skada någon? dom som skadar andra lär ha ett super dåligt liv själva eftersom dom måste förstöra andras..


jag kommer aldrig bli hel igen. men jag kommer alltid att kämpa mig genom livet och försöka klara allt!


jag orkar inte

hur fan ska de gå för dig i livet? du kan ju inte ens tänka . du beter dig som om du vore 6 år men du är mycket äldre. du kommer till mig sen och grinar att du mår dåligt och att du hatar dig själv och att du bara gör fel. hur fan kan du tro att jag tänker stanna kvar när du sedan behanldar mig som skit ? vänner lämnar dig för att du inte beter dig, när ska du lära dig och växa upp? jag tänker inte stanna kvar nu, för nu har du gått över gränsen . du ljuger, beter dig som ett svin och flörtar med andra som du inte borde. jag tycker ***** förtjänar någon bättre , för du är ingenting för *****... "döda mig snälla" om du skulle bete dig så skulle du inte känna så, om du hade haft dom vännerna som stöttade dig skulle du inte känna så, om du skulle lära dig så skulle du inte känna så. jag orkar inte stanna kvar. jag ahr alltid stått på din sida och hjälpt dig genom allt ! jag har alltid ställt upp för dig och hjälpt dig med de du sagt till om. de är alltid jag ! men nu orkar jag inte mer

sanna vänner



Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, de är så
Å en trofast vän är mera värd än guld
ja vet, vänner prövas genom tidens gång
sviker aldrig fast din väg är lång
visa vid din sida när vågorna slår
håller det dom lovar det är vänner som består

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Ja har fått en vän som ja kan lita på
I den mörkaste natt så finns han alltid där
Mina tårar har han torkat bort
och tillsammans har vi skrattar gott
han finns där vid din sida
när stormarna går
ger mig mod att står för det ja alltid har trott på

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
De man lägger sig och dom står kvar
Sanna vänner är de bästa du har

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Dom kommer igen

Sanna vänner har man kvar
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen
Igen

Sanna vänner har man kvar (när de andra har gått)
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde ja en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

(Sanna vänner har man kvar när de andra har gått)
Sanna vänner kan man alltid lita på
De man lägger sig och dom står kvar
Sanna vänner är de bästa du har

(Sanna vänner har man kvar när de andra har gått)
Sanna vänner kan man alltid lita på
(När du kom behövde ja en vän)
Sanna vänner kommer alltid igen

hej jag har lite att göra

Dagens kläder: trasiga jeans, vitt linne, vit trekvarts ärmad tröja
Dagens frisyr: uppsatt på sidorna och i mitten
Dagens smink: mascara, eyeliner, ögonskugga
Dagens mat: frukost: äpple, Lunch: potatissallad, Kvällsmat: kött och potatis
Dagens dryck: vatten
Dagens dusch: på morgonen
Dagens väder: sol!
Dagens plus: kärleken
Dagens minus:  saknaden av sötnosen
Dagens färg: vit
Dagens måste: tänka på hur jag ska göra.....
Dagens vill ha: Sötnosen helt klart
Dagens händelse: träffa flinken och krisse, prata ed sötnosen

rubrik tjat

idag när jag satt vid datorn så ringde min mobil, och vem tror ni de kan ha varit? jo de var michaela flink! Vi satt och pratade en stund sen ville hon komma och hämta mig så då gjorde hon de. vi åkte upp till forkarby banan för att kolla på samuel som skulle köra cross (hennes lillebror) när vi kom upp dit så stod dom där med bilen , banan var tyvärr stängd. Då åkte vi till björklinge och åkte lite en stund och pratade , sen stannade vi till vid affärn och pratade ännu mer och mickan köpte lite godis. sen åkte vi ner till lillskolan och satt där och pratade och hade mysigt :) sen kom krisse förbi också och vi satt och pratade med honom ett bra tag. sen senare åkte vi hem till mig och jag åt lite och hjälpte henne med photoshop med en bild tilld philips mormor som fyller år. Sen senare åkte hon hem . Underbart kul att träffa den tjejen igen , var bra länge sen.
tack för pratstunden <3

älskar dig

Du som tog mitt hjärta
ge tillbaks det helt och rent.
Och jag hatar att jag älskar dig
så att jag nästan kvävs.


BRL

Lite bilder från BRL igår



den officiella party låten ;)


live your life

en bakis med glad jenny , livet är underbart ! skulle inte vilja ändra på någonting alls .
jag har det bra som jag har de, de är mitt liv, de är jag som bestämmer hur de ska bli
och mitt liv ska bli bra, helt underbart! de är bara jag som kan leva mitt liv, för ingen kan leva de åt mig




all i need is you

godmorgon ! de var lite jobbigt att kliva upp ur sängen idag, hade inte så stor lust med det alls faktist, är ju inte direkt pigg om man säger så. Gårdagen var hur kul som hellst. Tegan och calle kom och hämtade mig och vi for in till BRL på db-tävling och så, mycket colla grejer där faktist, nu längtar man bara tills man själv får körkort och skaffar bil. och jag ska ha värre än tegan, haha. Runt 6 tiden började det regna ganska mycket, så vi for hemmåt mot björklinge. När vi kom dit åkte vi direkt och hämtade upp jenny hillman, sen var de piss paus vid skolan . då kom krisse , eve , roger , stefan och samme. Så vi var kvar nere vid skolan ett tag och dom spelade fotboll typ medans jag och jenny röjde i tegans bil och var ganska busiga. sen började klockan närma sig 7 och vi åkte hem till krisse. där satt och och snacka , spela biljard och sånt tills matchen började vid 8.efter matchen så for vi ut , och då hade simon , viola och amanda också kommit. Men vi for ut mot affärn och där började dom spela fotboll igen och vi andra snackade och hade det mycket trevligt. Party nivån var på högsta för mig och jenny och musiken dunkade på. orkar inte berätta exakt hela kvällen i detalj , minns inte allt heller. haha men iallafall så senare kom philip , joel , tommy och vevve och massa andra och vi drog in och käkade på max. mycket trevligt !! efter de drog vi "raggar rundan" i stan några gånger innan vi åkte tillbaka till björklinge. haha och gud vad rädda vi i bilen blev när tegan körde på en grävling xD och jag tror jag blev ganska förtvivlad? haha men så kan de vara . kommer fortfarande ihåg vad tegan sa och gud vad arg jag blev ;) haha . jag ska ge igen . Sen var vi tillbaka vid affärn där dom började spela fotboll igen och vi andra snackade, dunkade musik och hade skoj. vid 2 tiden kände jag att de var dags att åka hem och sova lite. tack för en mycket rolig och lyckad kväll allihopa!



Sveriges Nationaldag

Idag är de nationaldagen och de är Sverige - Danmark på tv .
den här kvällen ska tillbringas hemma hos krisse med fotbolls tittande
vad händer för alla andra en fin dag som denna ?



broken

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy



rädd

jag är rädd. är rädd när de blir såhär. vad ska jag göra lixom? vad har jag gjort för fel? ena stunden är allting bra och livet går som en dans, nästan stund är allting värre än värst, dansen försvann och förvandlades till taggar. jag försöker lita och tro , men de går nästan inte längre... allting blir ju bara totalt cp. jag hade hoppats på att livet skulle få en vändning och bli bra, att allt skulle ordna sig, men de känns snarare som om att de blev tvärt om .. jag är rädd, jag är orolig ..

jag klarar de

jag har bestämt mig, jag ska klara dehär
jag ska kämpa på varje dag för att mitt mål ska gå i uppfyllelse
ett nytt jag, en ny jenny.

Student 09

igår hade jag fullt upp hela dagen så hade ingen möjlighet att sitta vid datorn faktist . men hur som hellst var jag på kusin Krilles student, vid boland. Tyvärr gick kusin julia ut typ samtidigt så vi hann inte till hennes , men självklart åkte vi dit efter och firade den glada studenten. Först hos kirlle på boland så var de ju såklart mycket folk . och där hoppade jag omkring på kryckorna och hade mig. Efter de skulle dom åka flak som jag tycker är en självklarthet när man tar studenten. De var ganska livat på deras flak från första början . efter de åkte vi till max för att lillebror skulle äta lite. sen åkte vi vidare hem till bellmansgatan och firade jullan . där var moster, karin , johanna , morfar , sonja  och massa andra . även kusin mackan kom också lite senare för att han hade jobbat över. där blev de god mat och sedan lite paj till fika. Vid 4 tiden åkte vi hem för vi skulle till nästa ställe, hem till krille i brunnby. vi åkte hem , fixade till oss lite , och tog med oss pappa och åkte . där hos krille var de också en del folk , ungefär samma + några till. där blev de mat och tårta till fika . senare kom tegan och hämtade mig och jag var med honom och roger and the gang ;) haha . men tyvärr så strejkade min mage och jag åkte hem vid 12 tiden ungefär .. en bra dag men inte fullt så bra kväll.


krille vid skolan + flaket


kusin julia och moster


kusin barn wille och mamma jenny :)


hemma hos krille


älskade pappa och mamma


och denna bild får avsluta; mormor jag och lillebror

nog för idag

nej nu får de vara nog för denna dag, de är faktist en dag imorgon också
imorgon tar kusinerna studenten , julia & krille , eller de blir idag eftersom klockan är
23 min över tolv ;) så dags att gå och sussa kudde och ladda
hoppas alla sover gott och drömmer sött , de komme jag göra<3

ökat med läsare

oj oj , min blogg har verkligen ökat med läsare.
de bugar och bockar jag för , skulle inte skada om ni slängde in en kommentar också :)


upbehåll?



och så hoppas vi alla på uppbehålls väder imorgon och kanske en gnutta sol?


förresten hade lite tråkigt så slängre ihop en ny design lite fort
den är inte ett dugg fin men va fasiken :)

It´s only life

9 saker du ser fram emot:
- sommarlov
- vackert väder
- Min 18 års dag
- resa i sommar
- Egen lägenhet
- stor lycka
- att träffa sötnosen
- Egen familj
- En ljus framtid


8 saker du har på dig just nu:
- hotpans
- Bh
- Linne
- strumpor
- örhängen
- hårsnoddar
- piercingarna
- bandage


7 saker som irriterar dig:
- Att bli dissad
- svek
- lögner
- att vara svartsjuk
- fjortisar
- falska vänner
- regninga vädret just nu

6 saker du rör varje dag:
- mobilen
- tandborsten
- Datan
- toan
- Sängen
- kylen

5 saker du säger ofta:
- La
- jaja
- cool boy
- ofta
- haha

4 (personer) du vill spendera mer tid med:
- Ellentin
- Sötnos
- Linda
- Resten av mina vänner

3 saker du gör varje dag:
- skrattar
- Sover
- ler

2 saker du gillar att göra:
- mysa
- festa

1 person du kommer spendera resten av ditt liv med
- Min underbara familj

Webbcam

Har fått en ny webbcam av mamma och pappa, och de tackar jag för! :)
Den kanske itne är värsting , men de behöver jag inte heller . är super nöjd !



Sån kvalitet är de på bilderna
och jag lyckades installera den själv , en guldstjärna till mig

torsdags myys!

nu på kvällen har jag rktigt pysslat om mig själv. Började med att jag rengjorde alla naglar åvanpå och under. efter de tog jag ett varmt, långt skum bad med tända ljus och en cappucino. har börjat läsa en bok som jag köpt från willys . den heter älska din kropp som den är. jag har bara läst 20 sidor men jag tycker faktist den är värd att läsa . kan skriva en liten bit ur boken;

Tänk dig ett hus som ständigt drabbas av inbrott och plundring. Ingen vrå
känns trygg längre och du längtar efter att flytta därifrån, till en tryggare och säkrare plats.
För många människor kan en negativ kroppsbild och låg kroppslig självkänsla liknas
vid det där huset. De bor visserligen där, men de känner sig alltid osäkra.
De kanske bygger upp en barriär för att skydda sitt "hem" eller göra vissa förändringar för att
känna sig tryggare och säkrare, men förr eller senare börjar färgen flagna och väggarna krackelerar.
Samma sak händer med oss. Vi kan gå ned i vikt, förstora brösten, fettsuga låren, operera in magen
och lyfta upp annsiktet, men om vi inte gillar oss själva som dem vi är, handlar de bara om fernissa.
Förr eller senare smyger sig missnöjet tillbaka och lockar oss till nästa ansiktslyftning, bröstoperation
eller bantningstrend. våra kroppar har blivit en soptipp för alla ouppfyllda drömmar, frustrationer och tvivel.
De får bära skulden för vår brist på framgång, våra misslyckade relationer och våra olyckliga liv.
Vi har tappat vår kroppsliga självkänsla och därmed också vår allmänna självkänsla.


jag har fastnat totalt i boken och rekomenderar den verkligen till alla! även om ni tycker att ni har ett bra självförtroende och så tycker jag att boken är läsvärd. den kommer nog hjälpa mig med mycket .



.


in my heart

tänker på dig exakt hela tiden
de är det oförbjudna som är mest spännande<3

eftersom jag inte har något bättre för mig..

Nu:
Hur gammal är du? - 17
Vilken klass går du i? - går ut 1an, florist linjen om några dagar
Vad har du för hårfärg? - brunt med blonda slingor
Hur lång är du? - 167 kanske
Har du någon pojk/flickvän? - nix
Vad brukar du göra på fritiden? - umgås, festar & tare lugnt
Vilka umgås du med? - många.. linda,ellentin,roger.tegan,söder,jenny och många fler
Hur ser du ut? - snyggast? yes ;)

För ett år sedan:
Hur gammal var du? - precis fyllt 16
Vilken klass gick du i? -  9:an
Vad hade du för hårfärg? - brunt
Hur lång var du? - 165cm kanske?
Hade du någon pojkvän? - japp
Vad brukade du göra på fritiden? - umgicks, festade osv
Vilka umgicks du med? - umgicks med sikkan,carro,kotten m.m
Hur såg du ut? - brunett, söt, brun
Var allt bättre då? - ungefär som nu kanske
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - ibland vill jag faktist de, saknar vissa saker
Har du förändrats? - ja mycket!

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - ja
Jag har sett en fallande stjärna - ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ja
Har sparkat en kille mellan benen - nej faktist inte
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej, men vill!
Har lekt sanning eller konsekvens - självklart! vem har inte de ?
Druckit en hel liter mjölk på en timme - må ha hänt 
Jag har medverkat i en teater - japp
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja de har jag
Du har fångat en snöflinga med tungan - ja
Jag har suttit på ett tak på natten - japp
Jag har aprillat någon - ja. men oftast är de jag som blir lurad
Jag har åkt taxi - men ja
Jag har ätit sushi - faktiskt,usch sägre jag bara!

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - you guess
Du har sårat nån så de börjat gråta - ja..
Nån har sårat dig så du börjat gråta - mmh.....
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - hihi ja..
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - japp
Jag har en hemlighet som ingen vet - oja
Jag har fuskat i ett spel - men ja! haha
Jag har struntat i ett prov - yes..


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - oja!
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - neje
Jag kan inte svälja piller - jodå
Jag har tagit mediciner mot depression - mmh
Jag har anorexi och/eller bulimi - nix
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - japp.
Jag har vaknat gråtande - japp
jag har somnat gråtande - japp

Vad:
Drack du senast? vatten
Köpte du senast? kläder
Gjorde du igår? - var med adde,tegan,söder m.m
Ska du göra imorgon? - gå på kusinernas student
Vill du göra just nu? - sova med sällskap
Åt du senast? - frukt
Är närmast dig som är rosa? - trosorna

Vem:
Skrev du senast till på msn? - sötnosen
Kramade du senast? - mamma
Sov du hos senast? - minns inte
Kan du lita på till 100%? - ellentin, mamma
Är den finaste personen som finns? - vet ej
Vill du vara med just nu? - sötnosen
Ringde dig senast? - pappa
Skickade ett sms till dig senast? - sötnos
Skickade du ett sms till senast? - sötnos

Har du..
Kysst någon? - haha ja
Sovit brevid någon av samma kön? - självklart!
Sovit brevid någon av motsatt kön? - oja
Slagit ner någon? - räknas lillebror?
Ljugit för en bra vän? - ja, vitlögn
Svikit någon? - de tror jag
Fuskat på prov/läxförhör? - haha, om jag har?
Blivit kallad Bögjävel? - haha de tror jag nog
Kallat någon Bögjävel? - haha ja
Druckit alkohol? - oh yes!

Hallelujah

ska låna hem systers one tree hill boxar någon dag och titta igenom
de finns bara 2 serier jag verkligen har fastnad för udner åren
och de är OC och One tree hill . <3



oj

strömmavbrott i hela uppsala

shopping

har varit på granby idag och shoppat lite med mamma, och hittade en avslutningsklänning tills slut och lite annat smått och gott. har blåsor på händerna nu också, eftersom jag hoppade omkring på kryckorna när vi var i stan, usch fy och blä! Så nu sitter man här inne igen när de är så himla tråkigt väder ute så man nästan kan spy . de är ett helt klart ligga kvar i sängen och mysa väer ute.


 
(shopping med mamma)
blev en lila avslutningsklänning , tuptop , linne/tunika



fick en flaska badskum av mamma, eftersom jag brukar bada så mycket hemma ^^

nu ska jag försöka göra en blogg design till caroline :)

dagens

tänkte köra lite dagens



dagens outfit; baggie jeans - h&m, tröja - h&m
dagens humör; trött och ont
dagens mat; macka, fil, snart kvällsmat
dagens saknad; ellentin!!!!
dagens låt; dead by april-what can i say
dagens gjort; vilat, shoppat med mamma
dagens älska; mina vänner & familjen
dagens hata; kryckorna

up and away

kroppen börjar bli bättre nu , är fortfarande om lite här och var och gör verkligen ont i musklera , men de är på bättringsväg nu. Ska försöka klä på mig nu och äta lite lunch med mamma . sen ska vi bege oss in till stan och fixa lite saker, sen åka till gränby centrum . Skriver igen när jag kommer hem .

mulen dag

godmorgon allihopa. vaknade nyss och tittade ut genom fönstert och hade hoppats på en varm solig dag, men till min besvikelse fick man se att de är mulet och kommer börja regna när som hellst. usch. man fick ingen vidare morgon känsla då inte. men jag har intalat mig själv att den här dagen ska bli en super bra dag . Lillebror är på Grönalund idag med hans klass, så jag hade ju hoppats på att dom skulle få fint väder, men hoppas vädret håller i sig iallafall.

tänk vad tiden går. Lillebror går ut 6:an nu, de känns fortfarande som om han bara ska gå ut 4:an eller något. han bara växer oxh växer hela tiden. han är nästan ett huvud längre än mig, och han är 4 år yngre än mig , kan ni tänka er ?

idag hoppas jag på att mamma och jag ska åka till gränby centrum och shoppa lite. jag måste hitta avslutningskläder. har letat och letat men hittar typ ingenting som passar för mig. satt och kollade runt på internett igår och då hittade jag några klänninar, men dom skulle inte hinna komma :/ väldigt synd ! men än av dom klänningarna ska jag nog beställa senare iallafall för den var så otorligt söt. Vad ska ni ha för avslutningskläder?

hoppas alla får en toppen bra dag

yes

nu är de bestämt , vart och vad . vad jag ville ha har jag länge länge funderat på
så jag och linda ska tatuera oss samtidigt :) får se när de blir var bara

de är bara plötslig smärta

nu blev de ganska skönt väder ute , sol ! :)
har suttit ute i solen med mamma ett tag , men blir lite varmt under bandaget
hoppas kroppen bättrar sig snart !

tatuering

Vil/ska förmodligen tatuera mig snart , men vet inte riktigt vart än . jag har bestämt mig ungefär vad jag vill ha .
men de är lite svårt att bestämma ställe !! hjälp tack ?

Meldrum

satt inne och kollade runt lite på youtube och de slutade att jag hamnade här vid Meldrum.
Basisten i de bandet är faktist min släckting , Frida Ståhl ( tjejen till vänster på bilden )
en del låtar dom gjort är faktist bra enligt mig .


badat

nu har jag försökt duscha av mig lite , och de var inte lätt , vet inte hur jag bar mig åt men mamma hjälpte mig . har så himla ont i hela kroppen , pain . men till slut lyckades jag duscha av kroppen och tvätta håret , sen  var de bar att linda/plåstra om knät på nytt. Ska hoppa ut snart och sättqa mig på altanen :)

Till frukost blev de ; Nyttigt bröd med ost och gurka, juice , frukt

vad ska alla här hitta på idag då?

Godmorgon

Då var det morgon igen, har inte sovit så himla bra i natt men de var tur att * gjorde mig sällskap en del av natten :) de tackar jag för, hoppas de går bra för dig idag också ( ägnar tankar till dig idag ) har inte sovit så mycket , har varit en väldigt orolig sömn med mycket pain hela tiden. Nu när jag vaknade så kände jag " faaaan va ont de gör!!!" så de var inte direkt kul, de första man gör är att hinkar i sig alvedon.. och nu kan jag inte ens klä av mig själv eller klä på mig själv. Fick hjälp upp ur sängen också, kroppen har verkligen sagt i från nu . Så snart ska jag plåstra om benet på nytt igen och äta lite frukost . Mammsen min har åkt in till stan för att handla , så får la se om hon kommer hem med något mumsigt sen :)

Jag som verkligen är taggad på att ut och springa nu varje dag, och så bli de såhär . Otur ! får hoppas på att knät och kroppen läker snart och blir bra :/ för jag vill verkligen träna träna träna !

Nu ska jag hoppa ut med kryckorna i köket och försöka göra en mysig och smaskig frukost !

sömnproblem

jag kan nästan aldrig somna i vanligt tid på kvällen, och med vanlig tid menar jag typ 10 tiden. alltid , varje jäkla kväll somnar jag vid kanske 2-3 tiden? men sen går jag upp 6 på morgonen, varför ? jag borde ju igentligen vara sjukt trött om dagarna eftersom jag somnar så sent och vaknar så tidigt, men icke sa nicke lixom ..... usch fy och blä! jag skanar faktist lite sovsällskap. De är skönt att sova ensam men känns så tomt. och egentligen finns de inge mysigare än att ha någon att sova med, att känna den där speciella närheten.

Imorgon är jag ledig från skolan, så får se hur länge jag kommer sova, jag slår vad om att jag kommer vakna vid typ 9 tiden ... men senare på förmiddagen runt 2 kanske kommer adde hit ! :D de ska bli kul med lite sällskap. den vännen är guld värd!

Nu ska jag snart gå och lägga mig i soffan och glo lite på tv, som vanligt.
hoppas alla sover gott inatt och drömmer sött
Pussar och kramar från mig




Ellentin Andersson



jag släpper dig aldrig, du betyder något så otroligt mycket för mig
jag älskade dig då, jag älskar dig nu, jag kommer alltid att älska dig<3


Paris Hilton

Satt och kollade på tv-serien om Paris Hilton som hade premiär nu ikväll.
hela serien går ut på att hon ska hitta en ny BFF (bästa vän)
jag själv tycker att de verkar lite löjligt, men de var ganska kul att kolla på dom som verkligen
ville bli hennes bästa vän .

vad tyckte ni om programmet ?



Sista dagen

I tisdags var de sista dagen på praktiken. Kommer sakna alla där så otorligt mycket. jag har verkligen älskat att vara där, dom har tagit hand om mig så bra och jag har lärt mig en del, även jag har nog lärt dom en del också.
fick lite saker som avsultnings pressent , blev verkligen rörd. jag kommer aldrig glömma tiden där , och jag kommer tillbaka <3



losing you


Systers lägenhet

och nu kommer bilderna som jag lovade! jag lovade att lägga ut bilder på systers lägenhet när den blev klar , och nu är de klart gott folk. jag älskar att vara där, de är super mysigt. nu längtar man verkligen tills man flyttar hemifrån :)



hoppas ni gillar den lika mycket som jag, för jag tycker den är skit fin

SM i Linköping

nu har jag fått hem kameran igen . Glömde den i min farbrors bil eftersom vi lånade den till linköping. så här kommer bilderna från när mackan körde, eller iallafall några av dom.



och som jag skrev för någon dag sen så blev de ju tyvärr hål i motorblocket, där av att mackan inte kom i mål vid första heatet, och de var ju som sagt inte ett litet hål heller , man kan inte säga mer än otur


olycka

hej allihopa.
har inte kunnat skriva här , har inte mått så bra , och de hände en liten olycka igår
adde och jag var ute och åkte moppe, vi var påväg till krisse. när vi svängt ner vid lillskolan påväg ner mot bussrondellen hände de hela. adde låg kanske 1-2 meter framför mig och jag bakom honnom på innern. sen hade han tänkt att gina in på skolgården så han tvär bromsade och svängde, men saken var den att han inte hade nå bromslysen så jag hann inte reagera, vilket blev att jag inte hann stanna. så jag for rätt in i honom och flög av moppen. Jag skrapade sönder mina nya jens och knät fick ett hål in och var alldeles uppskrapat och hela benet svällde upp. tur att jag hade handskar på mig annars hade mina händer varit totalt körda. jag slog huvudet i marken men hade som tur var hjälm på mig ! de kunde ha gått riktigt illa utan hjälmen .. adde hjälpte mig upp men jag föll ner på marken lika fort igen , så där låg jag ett tag och var alldeles yr och konstig , efter en stund reste jag på mig för jag ville bara där ifrån . kmoppen fick lite repor och läckte ut olja , frambromsen slutade även att funka.

De var såklart en olyckhändelse så ingenting var addes fel, så jag skyller inte på honom!
han är snarare min hjälte som hjälpte mig så pass mycket som han gjorde.

Nu är jag här hemma dagen efter , sitter med lite hjärnskakning , blåslagen kropp , förstört knä och svullet ben , även en svullen axel.

så till alla där ute, ha hjälm på er !!! för ni vet inte hur illa de kan gå om ni inte har den
ni som inte använder hjälm har antagligen ingenting att skydda ??


de jag blir mest besviken på är att man trodde man har vänner . men tydligen inte .
när de väl händer än något, när man verkligen behöver hjälp så står dom bara och tittar på..
jag har lärt mig min läxa, jag har verkligen fattat efter dehär .
och bara så ni vet ,
Ni betyder ingenting för mig längre, ni är borta ur mitt liv

tegan 21 år

Här kommer lite om tegans 21 års dag. Gud vad kul jag hade ! vi alla hade nog as kul faktist. haha fast billy blev fullast först och spydde hela festen typ , så roger fick ta hand om honom så det tog ett tag innan han kom igång med allt festande . jag hade kul exakt hela kvällen . Älskar att umgås med dom här människorna , dom får mig att må så himla bra och dom betyder verkligen! Jag hade sjukt kul med lisa också ;D haha , vi sprang iaf in till björklinge mer okrar jag inte skriva om. Sen har jag och jenny verkligen kul tillsammans , och vi är hejjare på att shotta ;D här kommer lite bilder från festen




en super rolig kväll , och är det fest så är de! ( de var mer folk där än dom som var på bilderna )
tack för en rolig kväll/natt gänget <3

on his way

adde är påväg hit nu , trevlig människa dedär ! :D haha
får se vad han och jag hittar på ikväll
alltid hittar vi på något iaf .


skriver ett inlägg senare , ciao!

sommar snygg!


tidsfördriv

2009-TESTET


För ett år sedan:
Hur gammal var du? - 16
Vilken klass gick du i? -  9:an
Vad hade du för hårfärg? - brunt
Hur lång var du? - 1.66 kanske
Hade du någon pojkvän? - Ja
Vad brukade du göra på fritiden? - vara med philip, träffa vänner
Vilka umgicks du med? - sikkan och C:O
Hur såg du ut? - brunett,glad, sönderbränd
Var allt bättre då? - Kan jag inte svara på faktist, men ja kanske
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - Kanske
Har du förändrats? - ja och de är mycket

Nu:
Hur gammal är du? - 17
Vilken klass går du i? - går ut 1:an(florist) om någon vecka
Vad har du för hårfärg? - Brunt/blont
Hur lång är du? - 1.68-1.69
Har du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukar du göra på fritiden? - bry mig om vännerna hela tiden
Vilka umgås du med? - många , t.ex ellentin,ida,linda,tegan,söder,roger,jenny m.m
Hur ser du ut? - (som bilden längst ner)

Har du..
Kysst någon? - haha ja
Sovit brevid någon av samma kön? - självklart
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - inte slagit ner men...
Ljugit för en bra vän? - ja
Svikit någon? - Ja
Fuskat på prov/läxförhör? - Javisst
Blivit kallad Bögjävel? - ehm , mcyket möjligt även fast jag är tjej
Kallat någon Bögjävel? - haha ja
Druckit alkohol? - ja


Vem:
Skrev du senast till på msn? - johan
Kramade du senast? - adde
Sov du hos senast? hmm oj . minns verkligen inte.
Kan du lita på till 100%? - Ellentin Andersson , Linda Nonnen , Marcus Tegebro , Johan Ruthström
Är den finaste personen som finns? - ingen är perfekt, men min ellentin <3
Vill du vara med just nu? Johan Ruthström
Ringde dig senast? - Mamma
Skickade ett sms till dig senast? - P :)
Skickade du ett sms till senast? - P :)


Vad:
Drack du senast? vatten
Köpte du senast? hudlotion
Gjorde du igår? - var på SM i motocross , Linköping
Ska du göra imorgon? - vara ledig hade jag tänkt
Vill du göra just nu? - Åka till Gotland
Åt du senast? - Äpple
Är närmast dig som är rosa? - Min ring

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - kär kan jag inte påstå att jag är, men en står ju högre än andra
Du har sårat nån så de börjat gråta - ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja och de är ganska ofta
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

 

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - ja
Jag har struntat i ett prov - ja


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - ja
Jag har anorexi och/eller bulimi -nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - ja
jag har somnat gråtande - ja

 

DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja
Någon nära till mig har begått självmord - nej


ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - ja
Jag har sett en fallande stjärna - ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ja
Har sparkat en kille mellan benen - haha ja
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Har lekt sanning eller konsekvens - ja, tror alla har gjort de någon gång
Druckit en hel liter mjölk på en timme - yes
Jag har medverkat i en teater - ja
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja
Du har fångat en snöflinga med tungan -ja
Jag har suttit på ett tak på natten - ja
Jag har aprillat någon - hihi ja
Jag har åkt taxi - haha ja
Jag har ätit sushi - nej usch !



only fooling myself




Kate voegles låtar är några av dom bästa jag vet
gilla de hon sjunger om och hennes röst är underbar

i´m only fooling myself , ja de stämmer . de är bara mig själv jag lurar när jag
tänker att jag saknar dig, ingen annat . mitt liv är bra som de är


soliga måndag

nu är de måndag igen , tiden bara går och går . har varit på praktiken och hämtat mina saker och sagt hejdå . kommer verkligen sakna alla tjejer där ! abselut ett ställe jag kan tänka mig att söka jobb till lite senare . Fick en jätte fin blomma och en bok ( tar kort och visar när jag får hem kameran ) hur gulligt som hellst ! Efter de kom mamma och hämtade mig och jag följde med henne och köpte blommor , och de blev en hel del :) kommer kort på de också

haha , en tanke till P som varit hos tandläkaren och lagat hål ;) <3

jag har panik !! har letat efter någonting att ha på mig på avslutningen i kanske 1-2 veckor
men jag hittar absolut ingenting ! vill ha en klänning typ .. men men ..



hoppas alla får en underbar dag !

RSS 2.0