film time

kommer som sagt tillbringa kvällen hemma.
eftersom mina vänner bryr sig så mycket och är så himla duktiga på att höra av sig..

De blir hur som hellst film nu snart på 4.an



Freaky Friday är en amerikansk film från 2003 med Jamie Lee Curtis och Lindsay Lohan som mor och dotter som byter identitet med varandra.

Den stressade änkan Dr. Tess Coleman ska snart gifta om sig, samtidigt som hennes modemedvetna dotter Annas garageband får ett gyllene tillfälle: en spelning på en stor klubb. Anna försöker förhandla till sig tillåtelse att vara med på konserten, trots att det är samtidigt som Tess övningsmiddag inför bröllopet. Tyvärr har Anna råkat hamna i problem två gånger på samma dag, och när Tess förbjuder Anna att delta blir de osams. En servitris på en kinarestaurang ger då Anna och Tess varsin magisk lyckokaka, som innebär att när de nästa morgon vaknar upp har de bytt kroppar med varandra.

Nu blir det Anna som måste åka till sin mammas mottagning och lyssna till patienter med psykiatriska problem samtidigt som Tess beger sig till dotterns high school, där hon snart lär sig hur svårt det är att inte få kvarsittning.

Problemen ökar i och med att Tess tilltänkte man, Ryan, i hemlighet har bokat in Tess till ett TV-program för att diskutera hennes nya bok, som Anna inte har läst, medan Tess i Annas kropp stöter ihop med den kille som Anna är kär i, och killen blir mer och mer intresserad av Anna i Tess' kropp.

Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0