orkar inte med sånt här bara.

nu orkar jag inte vara uppe längre. mitt psyka är helt cp och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. allt känns konstigt och fel. jag vet inte vad som har hänt.. godnatt

åh oooh

jag har lite åsikter om vissa saker.. men orkar inte berätta om högt, förrutom för familjen. och dom höll med mig, vilket var rätt skönt.

jag vill tillbaka till london, för jag älskar detta!

har precis tagit ett varmt skönt bad och funderar på vad som ska hända här näst.. kanske kolla på lite filmer?

it hurts

jag saknar, jag vill tillbaka!


kläder.

väst h&m,linne gina,leggings gina


en åsikt i från mig.

Hemma från kyrkan nu. hela kyrkan var fullsatt och det var en mysig gudstjänst. kyrkan var verkligen fin nu också, efter något års renovering m.m.  så nu sitter jag här hemma igen och funderar på vad dagen har att bjuda på.

något jag tycker är löjligt egentligen (men som jag har gjort själv förr) är när man ska ha anonyma namn i det man skriver. vist ibland kan det kanske vara bra, men vad tusan är det att skämmas över? varför skämms man över att man umgås med en person? det måste man ju göra eftersom man inte skriver ut namn. Säg vad man tycker istället och våga stå för de.

en god morgon.

godmorgon :) vaknade för en liten stund sen. har redan klätt på mig och ätit frukost och snart ska vi åka. Jag, mamma och pappa ska in till kyrkan som öppnar idag. spännande att se hur den ser ut nu. kommer givetvis ta med mig kameran.

vad har ni andra för planer idag då?

and the night has come.

härligt med en promenad och sen var det mys här hemma. men nu ska jag krypa ner i sängen. godnatt angels.

promenad

nu ska jag ut och gå med mamma och pappa i det kalla härliga vinter vädret. får dra på mig täck byxor och varma jackan :) skriver senare igen!

nya bilder on me.





klännings beroende

Nu är den beställda!


was i the only one.

hejsan hoppsan lillebror. Idag har jag jobbat hela dagen nästan. började vid 10.00 och slutade vid 15.15 kanske. Det gick mycket bra idga och smidigt. tog bussen hem sen och mamma och jag var in till bälinge och hämtade min väst som har kommit! vi hämtade även lillebror från träningen.

vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. kanske gå över till jullan?

por favor

nu mina nära och kära ska jag lägga mig i den underbart sköna och varma mysiga sängen och kika på lite film och prata med Johan. Just nu känns allting nästan perfekt och jag njuter. till fika gjorde jag en jätte god banon milkshake, mumsigt! men nu babblar jag på för mycket. godnatt.

21.30

nu ska jag lägga mig i ett jätte varmt bad. skriver kanske i bloggen senare, om inte. godnatt.

en fredag kväll hemma.


när det hamnar fel.

ja såhär kan det gå när våran post hamnar i grannens postlåda. Hittade detta i pappas åkeri tidning igår när jag, mamma och pappa satt och läste den igår ^^


införskaffat



ett par svrata nya skor
ett par nya vita stövlar eftersom mian innan gick sönder




en jätte söt blus till mamma



jeansleggins
ny mouss!

back in the days.

jag har fått ett litet ryck. eller rättare sagt att vi fick ett litet ryck igår i skolan. vi började lyssna på musik från förr när man var mindre. hur många lyssnade lixom inte på:

  • vengaboys
  • spicegirls
  • martin svensson
  • caramell
  • drömmhus
  • markoolio
  • britney spears
  • cartoons
  • robyn
  • aqua


och massa andra artister och grupper. vilka lyssnade inte på dom lixom? vi dansade och sjöng i mängder och det gör jag även nu här hemma. vissa låter är fortfarande lika bra och härliga enligt mig och man får verkligen upp sitt humör mer på topp än vad det redan är!

formal linjärt arrangemang jag gjorde igår.


låg sorgdekoration.

gjorde en sorgdekoration idag med lite slaskblommor vi hade kvar. har inte gjort en sån på väldigt länge. men här är iallafall resultatet:




this is something you can do.

hejsan hoppsan allihopa. min dag har varit bra. har varit i skolan som vanligt. maria var sjuk idag igen... tråkigt måste jag säga för jag skulle verkligen behöva en aning me hjälp med vårat stora arbete. men men, finns inget mn kan göra.. Vi hade iallafall jätte kul idag med Sigrid, och med vi menar jag: ellentin, jag & Linda. Vi har druckit choklad, löst korsord, gjort sorgdekoration m.m jag och linda sminkade även sigrid och ellentin. eller jag sminka ellentin och linda sigrid, as kul hade vi iallafall :D sen så kollade jag och ellentin på en film om människans historia typ.

efter skolan vid 14.00 tiden åkte jag ner på stan och träffade jullan. sen har jag tillbringat resten av dagen där. fick med mig lite smått och gott hem som jag lägger upp bilder på och berättar om i något senare inlägg ^^ men vi käkade iallafall på kebab house vilket som inte är nyttigt alls, så jag tänkte faktist gå ut och gå senare i det mysiga vinter vädret, duktig av mig va?

Imorgon börjar jag jobba vid 10.00 och slutar kanske runt 15.00 skulle jag tro. hoppas på det iallafall.

lite bilder från dagen kommer här. Lovely!





är glad att jag har tjejerna som förgyller mina dagar. och vi har väldigt kul tillsammans och jag verkligen älskar livet när jag har deras närvaro. Vi är kanske inte alltid så seriösa som ni ser på bilder, men vi har nästan alltid kul med varandra, jag älskar mina flickor <3

i´m a beliver

nu ska jag fixa lite med naglarna och sen ska jag faktist sova. men ska nog prata lite med johan i telefon ett tag också om jag orkar och får som jag vill :) godnatt mina sunshines.

morgondagen

imorgon efter skolan blir det shopping med Julia, och jag har en hel del saker i baktanke som jag ska handla, hihi ^^

fullt ös hela dagen.

hej allihopa. nu är jag hemma från skola-stan-jobbet, känns skönt att det inte blev så himla sent idag iallafall. så nu kan man pusta ut lite, jobbar inte förns på lördag igen, så hela fredagen ledig, yey! iallaflal så blev det inte att jag köpte skor idag, ska göra det imorgon istället. och imorgon kommer även studie bidraget in så då kanske det blir lite små shopping ^^ eller kanske och kanske, jag kommer köpa saker, höhö.

vad har resten av kvällen att bjuda på?
Jo jag ska äta klart min ungnspankaka sen ska jag gå och försöka få bort hallonsylten från byxorna som jag lyckades spilla alldeles precis. efter det ska jag sitta här lite mer och sen blir det ett varmt mysigt bad. sen ska jag fixa naglarna och ringa Johan. Sen blir det sussa kudde så man orkar med morgondagen :) bra planerat av mig!

i skolan, idag igen..

hej allihopa. igår gick jobbet bra. innan jag jobbade så gick jag och ellentin och åt lite på max för att jag skulle få i mig något innan jobbet. lite ny energi behövdes verkligen. var hemma runt 8 tiden sen och då duschade jag,a åt och gick och la mig direkt. pratade i telefon med johan också, trevligt som vanligt.

just nu sitter jag i skolan och jobbar med kultur och stilhistoria. har elin och ellentin vid min sida, mycket trevlig sällskap! linda och emma vet jag inte vart dom är? xD kanske sjuka eller något. men men, tråkigt :( måste ner på stan och köpa nya vinterskor eftersom mina stövlar gick sönder igår, buhuuu!! men men får se vad jag hittar på för några. måste äta på stan också eftersom jag jobbar idag igen. idag jobbar jag med sofia. hoppas att det går snabbt idag, vilket jag tror att det gör. smidigt och bra :)

jag får se om jag skriver något senare när jag kommer hem. kommer nog inte skriva något mer just nu iallafall. för nu ska jag vara akriv och fortsätta skriva arbetet.

kramar

i skolan.

hejsan hoppsan allihopa. sitter i skolan och jobbar lite. eller just nu jobbar jag inte alls. sitter och är social med Petter faktist, trevliga pricken :) maria är sjuk idag, så vi har haft sigrid. har gjort ett formal linjärt arrangemang och suttit och jobbat ifatt massa med skolarbete. och vet ni... jag är typ klar! är så himla nöjd. har bara lite små grejer kvar.

JAG HATAR SNÖN OCH VILL INTE HA MER, FÖRSVINN!
är less på all snö nu. längtar efter våren och sommaren. vill börja använda klänningar och jeansjacka, skinnjacka och ballerina, springa barfota i gräset och få massor av sol på huden. snälla sommaren kom nu.


idag trodde jag att jag bara skulle ha möte vid 19.00, men det blev ändrade planer. ska städa på 2 ställen innan och börjar inte förns 16.00 ungefär. jaha, vad ska jag göra tills dess då?? KUL LIV. nejdå men jag får la åka ner och "roa" mig på stan typ.. gud vad skönt det skulle vara med en egen lägenhet i stan nu..

angels in my eyes.

nej allihopa. nu ska jag faktist fixa lite inför imorgon och sen ska jag krypa ner i sängen och ge massa kärlek till mina underbara kuddar jag har i sängen. morgondagen kommer bli bra, det har jag bestämt :) vet inte vad jag har för lektioner men de blir nog bra. vet inte vad jag ska ha för kläder heller. oj oj oj nu blev det lite panik känsla i kroppen. ska jag ha klänning? eller linne? jeans? chinos? paniiiik.. aja jag hittar nog på något gulligt :) annars imorgon täntke jag jobba på med allt skolarbete, och sen senare tänkte jag försöka dra med mig Julia ut och gå. eller mamma kanske :) vi får se. Måste se halv 8 hos mig imorgon också. då kommer dom vara på Willys där syster jobbar. var inte idag. men men. godnatt mina små änglar.

Hästar. fotograf: Ellentin Andersson

Nu var det ett tag sen jag la upp bilder som ellentin fotat, så nu är det dags igen. Hoppas hon kommer bli effektiv med kameran detta år, vilket jag tror hon kommer vara om jag känner ellen rätt :)








ny design till Julia.

nu är jag klar med Julias design. blev inte riktigt som jag tänkt mig men får göra om den en annan dag om inte Julia gillar den. det hänger helt på henne :) ni kan tyvärr inte besöka julias blogg eftersom hon ar lösenord. men kan slänga in en liten bild på headern.


musik baby



 

julias och min nya musik smak. vi älskar´t


from my heart to you.

sitter och tänker lite som vanligt. funderar över allt som händer, över livet. varför händer just vissa saker? varför är jag som jag är? hur kommer allting att gå? just nu mår jag verkligen bra. känner mig lycklig och glad. mår inte dåligt en ända sekund längre nästan. känns som att alla mina bekymmer är borta. jag vet inte om det är för att jag bestämde mig för att lämna människor som inte behandlade mig bra eller vad det är, men det kan vara det. juag tar vara på mitt liv och sköter skolan och jobbet. tar hand om mina vänner och min familj, dom jag älskar och bryr mig om. alla gillar mig inte. en del har något emot att jag säger vad jag tycker och står för vem jag är. jag lyssnar inte på massa skit som jag får längre. jag vänder kinden till och lossas som att ingenting har hänt, för det tycker jag är rätt och modigt. det är starkt. det är inte många som klarar av det.

jag är glad att jag har dom människorna i mitt liv som jag har nu. jag tror London resan förändrade en hel del i mitt liv. den gjorde mig starkare och mer självsäker. jag känner mig mer "egen" av mig och att jag kan klara mig själv. just nu känns det verkligen som att jag kan klara av vad som hellst. som att jag skulle kunna springa flera hundra mil utan att stanna. jag behöver ingen som säger åt mig vad jag ska göra, det avgör jag helt själv. det är mitt liv och det är bara jag som ska leva det och ingen annan. vist det är klart att jag lyssnar på vad vänner och familj säger. det gör jag nästan alltid. jag behöver verkligen ingen som snackar massa skit om mig och behandlar mig illa, för det är bara rent patetiskt och löjligt. Snacka skit gjorde man när man gick i 7:an kanske, men inte längre..

jag är den jag är. och kan man inte acceptera det så vist okej. men jag tänker inte ändra på mig för någon annans skull. då är det inte jag längre. Jag behöver ingen pojkvän i mitt liv. inte än iallafall. jag känner att jag kan klara mig själv och stå på egna ben. med hjälp av vänner och familjens kärlek kan jag klara allt. den lyfter mig över alla hinder.men alla behöver vi motgånger i livet. även jag har dagra då jag känner att allting är piss och jag hatar allt som rör sig och excisterar. och det är vid sånna tillfällen en helt vanlig kram kan hjälpa. eller bara ett "hur mår du"  det är dom små sakerna som gör livet stort.

Jag ska verkligen försöka satsa allt jag kan på min framtid nu. försöka göra klart allt i skolan och jobba på som aldrig förr. jag vill gå ut med betyg jag är stolt över. jag vill kunna känna att jag verkligen klarar mig ute i den stora vida världen. för det är ju så. världens är så himla stor och vi är så  små. jag sköter mitt jobb hur bra som hellst och ska även satsa mer på träningen nu och äta bra mat.

Livet är för kort för att gå och vara arg på någon eller sura. man får helt enkelt lägga sånt åt sidan.

TV TIPS UPPSALA

Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig. Dom är i Uppsala och kommer filma från Willys där syster jobbar när dom handlar.

baby girl.

Välkommen till världen sötaste Tova!
22/1 - 10


my day honey.

hejsan hoppsan allihopa. Min dag har varit jätte bra. började med att jag åkte till skolan. idag hade vi Svenska B & samhällskunskap, roligt. har nästan tagit det lugnt hela dagen med mina flickor och pratat massa. känns skönt att träffa dom igen, men som sagt... jag saknar London.. Efter skolan så följde ellentin med mig till ungdomshälsan där jag gjorde ett hälso test och skrev ut nya p-piller (som jag måste komma ihåg att hämta ut imorgon) efter det gick vi och åt på kina. har alltid lika kul och mysigt med den tjejen! Vi satt och pratade massa och skrattade och hade jätte mysigt, älskar henne! Efter det gick vi ned en stund på stan och kikade lite. stannade även till och pratade med pauline inne på gina tricot, söt tjej verkligen! efter det gick jag vidare och började jobba vid 16.00. slutade nu vid 18.00 då pappa hämtade upp mig. åkte och lämnade nyckelknippan hos chiifen och nu sitter jag hemma. funderar på om jag ska springa över till jullan sen kanske. var länge sen jag träffade den tjejen.

planer inför veckan som kommer.

jag har varit helt slut sen jag kom hem. gick och la mig i soffan nästan direkt och somnade. sen nu har jag ätit lite. Nu håller jag på att baka cheescake, mumsigt! Ikväll blir det en annan del av köping & Johan Falk på tv. och imorgon är det skola och då ska jag få träffa Ellentin! Sen efter skolan ska vi ut och äta på kina, längtar<3

lite snabbt med planer inför veckan.

Måndag: Skola. Ungdomshälsan. Äta med ellentin. Jobba
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola. Jobb möte.
Torsdag: Skola. Jobba.
Fredag: Skola
Lördag:
Söndag:
Träna

det är de jag har inplanerat nu iallafall. Kommer säkerrt att komma fler saker jag ska göra. förhoppningsvis.

söndags morgon

godmorgon allihopa. i natt somnade jag ganske sent. runt 3 tiden tror jag att det var om inte senare, men jag sov jätte skönt iallafall. känns skönt att sova hemma i sin egna säng. men jag längtar samtidigt tillbaka till London jätte mycket! känns verkligen jobbigt ;( men men. inte långt kvar till gänget kommer hem nu. Snart ska vi åka ner till pappas jobb och jag ska jobba lite. efter det ska vi stanna till vid Willys och handla, kanske träffas på syster eller fredrik då också. vilket är mycket möjligt eftersom dom jobbar ^^ efter det ska vi ner på stan en snabbis.

hoppas på att min dag kommer bli bra. och det vet jag att den kommer bli. för jag ska göra den bra!

00.45

nej nu ska jag krypa ner i sängen och mysa och kolla på film. godnatt

i´m not gonna give up!


mys kväll med trevligt sällskap.

hej allihopa. nu är jag hemma igen. har haft en super trevlig kväll med jobb gänget!

Först åt jag en jätte god Sovlaki som innehåller grillspett med klyftpotatis, tzatziki, tomatsås, pitabröd och sallad.
till efterrätt tog jag en chokladtårta med gräddre och hallon och massa kaffe.


underbar kväll och det tackar jag verkligen för! måste göras om innom kort :)

det var verkligen jätte kallt ute nu. höll på att förfrysa mig kändes det som när jag väntade på bussen, brrr! mamma hämtade mig i bälinge iallafall och nu sitter jag här och värmer mig. tror inte kvällen har så mycket mer att bjuda på. vart är alla? Vill ha gänget tillbaka!

klickade hem detta nyss.


kvällen.

Snart ska jag ut och äta med jobbet. vi ska äta på Tzatziki, mumsigt :) åker la om kanske lite mer än 1 timme. så vad ska man göra tills dess? och vad ska man göra efter det? Kommer antagligen åka hem om jag får gissa, men men. kvällens klädsel blir detta iallafall:



shopping i London.







are you gonna go my way

ibland vill man inte ens veta sanningen. jag blundaroch vägrar öppna ögonen.

godmorgon alla hopa.

godmorgon mina vänner. vaknade för kanske 1 timme sen av att gotlänningen ringde. han satt i vacktkuren och hade lite tråkigt så gjorde honom sällskap ett tag. Efter det gick jag upp och åt en mysig frukost med familjen. hade lite svårt att somna igår kväll faktist. jag var jätte trött, men kunde ändå inte somna. fler som brukar ha det problemet? jag tycker det är tok jobbigt iallafall.

dagens planer: städa ur min garderob och plocka in allt nytt. ska även lägga in bilder på allt shopping här på bloggen.
kvällens planer: ut och äta på resturang med jobbet.

måstebara säga att jag är ganska trött på en del personer. man tror att man kan lita på folk. men folk går en bakom ryggen lika ofta dom byter underkläder. dom är nördar (: jag orkar inte lägga ner energi på folk som inte behandlar än bra, så fuck you. eran förlust.

last for tonight lovley

nu ska jag lägga mig ner i sängen och mysa och titta på en film. tänkte titta på Wallander - dödsängeln. saknar alla människor i London. tycker dom kan komma hem nu så jag får träffa dom igen. saknar min Ellentin också! men henne kommer jag förhoppningsvis få träffa på Måndag (:  imorgon ska jag rensa lite i garderoben med skor och kläder + att jag ska lägga in allt nytt jag har. kommer även lägga in bilder på det mesta jag har handlat i London också. Även lite bilder på alla vänner från London resan. men just nu håller ögonen på att sjunka ihop och jag orkar inte sitta upp. Så hoppas alla sover gott i natt. Godnatt.

hit´n run


har kommit på en sak.

har tänkt på en sak. fasiken vad tråkigt det är här hemma i Sverige. hade kul i London med alla nya vänner och så. Ända som är bra här hemma är familjen, inget annat. alla är så sjukt tråkigt och "orkar" inte hitta på något. men hallå lixom!? lev livet medans ni ahr chansen!! Sen finns det ett antal idioter som jag inte tänker nämna mer här. Puckon hela bunten, lalalala :)   men men. bara bita i det sura äpplet och inse att folk är sjukt tråkiga!

Bilder från London - omgivning

Nu har jag börjat att lägga ut lite bilder från london. kommer inte lägga alla på en och samma dag för då blir det alldeles för mycket. har tagit jätte många bilder och kommer inte att lägga ut alla, men en del. idag börjar jag med en del jag har fotat på omgivningen.

Begravning

idag var det farmors begravning. och jag gjorde ju som sagt kistdekorationen och ett hjärta. Veronica hjälpte till lite grann. det blev verkligen jätte fint. är jätte nöjd. begravningen var sjukt fin. saknar farmor så himla mycket, men jag vet att hon har det bra nu. En person jag verkligen beundrar är farfar. han är så himla stark och en väldigt mjuk och omtänksam person. han höll tal på begravningen till/om farmor, jag älskar er alla. hoppas att ni gilla resultatet av det jag gjorde.  


lägg gärna en kommentar om vad ni tycker.


fredag 22/1

godmorgon. jag vaknade nyss och ska precis börja klä på mig. ska sedan äta en ordentlig frukost och sen ska pappa skjutsa in mig till gullvivan. idag är farmors begravning och som jag har sagt förr är det jag som ska göra kistdekorationen och lite så. jag är nervös och hoppas verkligen att det går bra. lovar att ta bild på hur resultatet blir.

farmor jag saknar dig.. fortfaranade ganska svårt att förstå. hoppas verkligen att du har det bra nu<3

home again.

nu är jag hemma igen allihopa. jag har haft det så bra i london. längtar faktist tillbaka. ville åka hem idag men ändå inte. har så mycket att berätta att jag inte vet vart jag ska börja. har lärt känna så mycket nya människor, speciellt samir, isa och massa andra. åååh vad jag skanar alla redan nu! längtar tills alla dom kommer hem. Vi bodde i Wembly, ett mysigt hus. men alla hus var ju en aning... fallfärdiga? i london. men jag trivdes. skulle kunna tänka mig att flytta dig och jobba faktist. gick jätte bra att åjka tunnelbana, även fast jaf åkte vilse lite då och då. men man hittar alltid hem på någon vänster ;) haha.  och stamkunder har vi alla varit på Primmark, älskar det stället!

jag orkar faktist inte berätta så mycket mer idag. flygresorna har gått jätte bra och jag älskar starten ! haha. Bilder kommer läggas in i helgen. har massa att bjuda på :)

saknat mig?

hejdå Sverige

det här kommer bli det sista inlägget nu innan jag åker. ska vara 06.15 på arlanda imorgon bitti. börjar bli nervös nu. väskan är färdig packad och handbagaget är fixat. skorna är putsade och jackan är framme. Kommer sakna min familj här hemma och mina underbara vänner. Jag vet inte om jag kommer blogga någonting där ifrån. men om inte så har jag ju massa spännande när jag kommer hem :)  jag ska vara borta i 1 och en halv vecka som sagt.

hoppas ni får det bra här hemma i Sverige, och sakna mig
Hejdå

packar.

packar för fullt här hemma. måste nog ställa väskan på bågen sen och se hur mycket det väger :P men så mycket tycker jag nog ändå inte att det är, skönt :) sitter och tänker en hel del, därav huvudverken kanske?


snart så..

nu ska jag ladda på musik på mobilen och sen sjunga singstar med syster. sen blir det mat! slänger in något inlägg senare..

om några timmar bär det av , mot London!

Lördag 9/1

hej allihopa. nu är jag hemma från en lördag med jobbande. började vid 10 tiden. och idag jobbade jag med Sandra och Sofia, och det gick verkligen kanon bra. tycker vi blev klara ganska snabbt och allt flöt på som en dans :) härligt härligt! tog ett bad nu när jag kom hem, det var verkligen skönt, kände att jag förtjänade det.

mormor och syster är här ute hos oss och ska äta middag. idag blir det 3 rätters middag, super gott!


allting känns blä just nu

hej hå nu tänker jag inte vara uppe längre. ska bädda ned mig i sängen istället och titta på film och sova. vissa jobbar faktist imorgon! börjar 10.00, orka >_< så måste gå upp allra allra senast 09.00  skriver mer imorgon efter jag kommit hem. Natti

kväller.

orkar inte sktta vid datorn just nu. blev sjukt deppig... så jag går in och myser med mamma och pappa inne vid tv,n med chips och dip, det behöver jag! blev otroligt sugen på banan nu också så ska nog fixa iordning lite mumsigt frukt också. Let´s dance börjar ju faktist snart. men tror  mamma och dom kollar på någon braig teater på tv. aja nu känns det bara som att jag sitter och skriver för skrivandets skull, så lika bra att sluta, skriver lite då och då under kvällen.

the way i live.

nej men jag gillar er också, idioter! :)

vinter.




impuls ryck till stan.

hej allihopa, igen. förlåt att jag bara drog utan att skriva. men fick ett inpuls ryck och åkte in till stan och köpte mina efterlängtade hörlurar eftersom jag hade pengar till dom nu. fick jätte brottom här hemma innan. slängde i mig en macka och drack massa apelsin juice, mumsigt! det har blivit som en drog för mig. dricker nog minst 1L om dagen iallafall. härligt enligt mig! mamma hämtade upp mig på stan sen åkte vi och handlade lite på willys. där träffade vi på både fredrik och syster, trevligt! :) vi handlade lite gosaker tills ikväll och imorgon. imorgon blir det 3 rätters middag här hemma eftersom jag ska åka på söndag. sorgligt men kul.

planer för kvällen: Hemma mys!


it feels like...

godmorgon allihopa. vaknade för bara en liten stund sen. har legat och myst med min kissemiss i sängen ett litet tag, hon ligger kvar där och sover, sötan lixom! kommer kännas tomt den dagen hon inte finns mer ;( usch vill inte tänka på det! men iallafall. idag har jag inga planer alls för vad jag ska göra. kanske kolla på Let´s dance ikväll som börjar. vid 20.00 på tv4, någon mer som ska se? annars vet jag inte. sitter och har världens besluts ångest. ska jag köpa eller ska jag inte?åååh orkar inte...  och nu är det bara 2 dagar kvar!!! :/

imorgon jobbar jag hela dagen typ. eller från 10.00-16.00 skulle jag tro. men iallafall.
sen åker jag på söndag, läskigt :(

00.29

nu ska jag lägga mig och kolla på film. är sjukt less just nu men ska försöka att låta bli. vänder ryggen till och slutar att bry mig. godnatt

viste du att..

någon mer än jag har som lagt märke till att det finns en hel del omogna människor?

gjort mig förtjänt av.

nu tänkte jag springa ifrån datorn och lägga mig i ett varmt bad. för det förtjänar jag nu. har stressat omrking hemma och gjort mig själv nervös inför London och fixat med pengar. åker ju faktist på söndag och det är verkligen inte långt kvar. tror att katten går omrking och funderar på om hon ska hoppa ned i resväskan också. hörs senare.

Katter.



modell: Alex






nytt i bloggen

som ni kanske ser åvanför i menyn så har jag tagit på kategoring Idol och lagt dit en ny, Foto av Ellentin. min kära vän Ellentin fotar mycket på fritiden och tänkte att jag ska lägga ut bilder då och då som hon har tagit. och alla dom kommer hamna i den kategorin. så kommer komma ett långt inlägg med bilder hon har tagit. eller några inlägg kanske. beroende på vad det är för tema i bilderna :) kommentera gärna bilderna!

Ellentin Andersson.

underbar bild tagen av en underbar människa.




foto: Ellentin Andersson

Love deep inside.

lalala orkar inte bry mig mer snart. alltid samma sak. alla gånger.
torkar tårarna, vänder ryggen till, går min egen väg

enkelt.

marinblåa leggings,vila. vitt linne,gina tricot. sjal,cubus. kofta,veromoda

bra att ha.


mysig dag med massor av kärlek.

Hejsan. Har jaft en helt toppen dag med min älskade och saknade tjej Ellentin. Dagen började med att jag stressade upp på morgonen. råkade somna om efter jag hade stängde av alarmet, en vädligt farlig situation. Så vaknade 30min innan bussen gick. slängde på mig kläder och smink och kastade i mig frukost. och i all hast tog jag såklart fel vid fukosten. Tog inte mitt lakosfria alltså. Så fick kasta i mig lite medicin också, kul. sen sprang jag iväg till bussen. Som tur var hann jag med den. Sen när jag kom in till stan så skicka jag sms till ellentin. 15min senare fick jag sms tillbaka, och det visade sig att jag inte var den ända som försovit mig ;) jag satte mig inne på max i värmen och läste tidningen och väntade tills tjejen kom ner på stan.

under dagen har vi gjort massor. vi gick omrking och kikade lite i affärer och tog en mys fika inne på Baristo. Vi satt där inne och mös i kanske 1 timme. Jag tog en caffe laté vanilj , super gott! jag fick även ellen att pröva massa kläder idag. Och jag tror hon tyckte det var kul. för hon skrattade massor med mig :) Det slutade med att hon köpte 1 par jeans, en tröja och ett skärp, mycket fint!

Sen när jag hade sagt hejdå till ellen och var påväg mot bussen så sprang jag på Sötis Linda. stod och pratade med henne en liten stund och gjorde henne sällskap tills henes pojke kom. väldigt kul att träffa på henne! Kommer sakna flickorna när jag åker till London.

Fick även med mig grejer hem idag, men det behövdes! ska ha med mig till London. Bilder kommer i nästa inlägg :)

DAGEN HAR VERKLIGEN VARIT KANON!

sången handlar om en flicka som ingen förstår sig på.

dagen har tagit slut för länge sen, enligt mig. vill bara tillbaka till tisdags natten. underbart med ett enkelt ord. ska krypa ner i sängen nu och ge massa kärlek till mina kuddar nu, underbara sängen! Skriver nog inte imorgon innan jag åker för jag tänkte stänga av datorn nu faktist. men som sagt så ska jag in till stan och träffa min älskade Ellentin. har saknat den tjejen så himla mycket. och kommer sakna henne ännu mer när jag åker till London. Efter det kanske jag ska träffa en annan person. och kanske carro på kvällen. Men det märks. Hoppas ni kommer kunna sova gott. det kommer nog jag iallafall. eller inte lika bra som innan, men bra iallafall. Godnatt

Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet


jag är så mycket starkare än du.



ledsen att det skulle behöva bli såhär. men jag säger som jag alltid har gjort. man kan inte se mellan fingrarna jämt och lossas som att allt är bra. för allt är verkligen inte bra, det är långt i från okej. jag känner mig totalt bortglömd. du ser mig inte längre, du hör mig inte alls. Och jag vill verkligen inte leva så. Jag vill att det ska vara som förr, då du tittade mig rakt in i ögonen och allt kändes bra. men jag tror verkligen inte att det kommer bli så mer. Ingenting blir någonsin som förr, det kommer det aldrig bli. Men ibland kan man ju inte sluta hoppas.. jag har hört det så himla många gånger nu. samma ord hela tiden. "förlåt"  "jag ska bättra mig" och till slut tröttnar man faktist. Det är nog kanske lika bra att vi går skilda vägar. Då slipper båda oroa sig.

Jag är stark och kommer klara det här. även fast det verkligen är svårt så kommer jag klara det. men det kan ta tid att smälta det. men det kommer gå rba, det vet jag. jag är stark.

något man aldrig kommer att glömma.

jag verkligen vek mig av skratt när jag såg det här. kommer aldrig glömma detta :)



längtan är evig.

jag vill åka iväg till London nu! Så jag kan få komma hem. har så mycket att se fram emot nu här hemma. all den glädjen jag har fått i mitt liv. har verkligen hittat styrkan igen och det finns ingen som kommer kunna ta den ifrån mig. jag är en stark flicka, jag kan om jag vill. ingen är bättre än jag :) jag är jag och det är jag glad över.


your love.

Giving up doesent always mean you are weak.
sometimes it just means youre strong enough to let go.


idiot.

bara för att ditt liv är ett helvete behöver du inte förstöra för andra. Ingen vill leva ditt liv. Så låt dom andra få leva sitt och ha det bra. Bara för att du har det skit behöver inte alla andra ha det. ge fasiken i att försöka förstöra för andra. Det du gör visar bara hur omogen och patetisk du är.

underbar känsla.

Hej allihopa. Har inte så mycket att skriver. eller egentligen har jag en heel del att skriva. om vad som har hänt. men just nu är jag så himla glad så det bara pirrar i hela kroppen. kan nästan inte förklara. känns som att man svävar bland molnen. och nej jag är inte hög. eller hög på lycka och kärlek isåfall.

Nu vill jag inte åka. vill inte lämna det här. livet är underbart <3

true.

den enda människan du kan ändra på är dig själv.


Livet är enkelt. det är människan som är komplicerad.

Sitter och funderar lite och jag älskar verkligen mina vänner jag har nu. jag kanske inte gar många vänner, men dom jag har kan jag verkligen lita på och dom älskar mig för den jag är. Till skillnad från andra som inte ens förtjänar min omtanke eller uppmärksamhet. Sånna som inte kan tänka och behandla folk rätt. ett ord räcker för mig egentligen "idioter".  är verkligen glad att jag har mitt liv som det är. jag älskar verkligen min famil. dom gör allt för mig och ställer jämt upp. Och vännerna såklart. vad skulle jag ta mig till utan alla dom? Livet är enkelt. det är människan som är komplicerad.


2010 kommer bli ett kanon år. fast vist det säger man om alla kommande år. men jag ska göra mitt liv så bra som det kan bli. det jag jag som ska leva det, ingen annan kan leva det åt mig. jag sla göra allt jag kan för att jag, mina vänner och min familj ska ha det bra och må bra.

tiden rinner iväg med en rackarns fart.

Nu är det inte mer än 5 dagar kvar tills jag åker. om 5 dagar vid denna tid är jag i London. helt sjukt vad tiden har gått fort. och jag börjar känna mig stressad och nervös. måste börja packa snart och massa annat, men å andra sidan känns det som att jag inte vill. jag vet inte. är nog bara stressad.. Jag hoppas verkligen allting kommer gå bra. att flygresan går som den ska och att allt går bra i London. hoppas verkligen inte att jag går vilse, vilket jag tror jag kommer lyckas med. haha skulle vara typiskt mig :) och jag hoppas flygen går som dom ska när jag ska åka hem eftersom jag ska göra farmors kistdekoration dagen efter, nervös för det med! Men jag håller tummarna för att allting kommer gå bra, och det hoppas jag att ni också gör :)


Tisdag 5/1

godmorgon allihopa. vaknade för ett litet tag sen av att lillebror kom in och skrek att han har fått Voddler. tack för den väckningen -.- men jag älskar min lillebror för det. han är helt enkelt bäst. Juste, har fått "skäll" också eller vad man ska säga av en kille som jag gillade för ett tag sen. Men helt enkelt gav upp hoppat om eftersom han inte vart ett dugg seriös utan bara lekte omkring.

Tänker inte gå in mer på saken, för vet ni. jag bryr mig helt enkelt inte :) ingen ska få förstöra mitt år, mitt liv, min glädje. Jag kommer fortfarande vara den gulliga och glada Jenny. Den som tror att den kan komma och sätta sig på mig tror verkligen fel. Jag står för den jag är och det jag tycker. det borde fler människor göra. Jag gör det som vissa människor tycker är fegt, "vända ryggen till och gå där ifrån" enligt migär det inte fegt. Det är stark och moget. för det är inte många som klarar det.

Dagens planer då:

  • fixa i ordning mig
  • måla naglarna
  • sitta vid datorn
  • försöka äta
  • nörda mig med lillebror
  • åka till mr x

00.44

nu orkar jag inte sitta här mer. Ska gå och lägga mig och sova. eller först äta kvällsmat :S haha. får se om jag bara tar någon macka. vill att morgondagen ska komma (a) säger inte varför . hihihihihi. godnatt

från högtalarna varje sekund


min måndag.

hej alla som läser. Somnade igår i soffan medans jag smsade med mr X och kollade på tv. sen vaknade jag 4 på morgonen och hade lite svårt att somna om. gick och la mig i sängen och smsade med mr X som vakna och skulle till jobbet. Sen väckte mamma mig vid halv 11 igen då jag var tvungen att gå upp. käkade frukost och fixade till mig sen skjutsa mamma mig till stan innan hon åkte vidare till jobbet. Skulle åka upp till mormor och vara där ett tag.

Stannade till lite på Cubus och köpte två sjalar, en svart och en vit. BRA ATT HA!

efter det tog jag bussen upp till mormor. där somnade jag till i typ 10 min och låg och mös i soffan och prata de med mormor. vi fikade lite och sånt. sen vid 15.00 tiden tog vi bussen ner på stan. mormor skulle till frissan och jag skulle ta bussen vidare till mötet med jobbet. innan följde jag med henne in på upplysningen och fixa med hennes busskort.

Mötet började 16.00 och slutade 17.15 ungefär. Fick tider för jobb nu under januari och jag ska jobba på lördag, jippi -.- haha. 10.00 en lördag morgon, YES! värsta drömmen eller hur ? ;)

efter mötet åkte jag, linda, lisa och rebecca vidare och jobbade. tog inte så himla lång tid med vi hade hela rubbet idag. men men. gick jätte bra och smidigt :)

Nu när jag kom hem tog jag ett vart bad och bara myste. ska försöka äta snart också..


har smsat med mr X under hela dagen. och dagen innan. och innan de. hihi :) känns verkligen jätte bra. blir alldeles pirrig i hela kroppen och jätte nervös. helt underbar känsla!

live your life.

Livet är enkelt. Det är människan som är komplicerad


tack mamma&pappa<3


kläder för dagen.

tröja, gina trictor.

linne, gina tricot.

leggins, vila.

strumpor, h&m.

själ, h&m.


only in your mind.

Ska tydligen följa med lillebror till Ikea idag. han ska köpa något databord. eftersom mamma är sjuk så får jag hjälpte till, men det gör jag mer än gärna.

har suttit och kikat runt lite på olika hemsidor och hitta en jätte bra hemsida där det finns massa olika dekorer till väggen. Kommer absolut beställas skulle jag tro :)

Kyrkan.

godmorgon för en del, god förmiddag för andra. Jag och pappa kom precis hem från kyrkan. Har varit där på högmässa. Farfar, Mats och Danni. Den var vädligt trevligt faktist. prästen var rolig och pratade på jätte mycket och det var väldigt intressant. Dom lästa upp namn på folk som avlidit i församlingen under julen. Det var därför vi åkte dit eftersom dom läste upp älskade farmors namn. Efter det var det kyrk kaffe. vi satt alla och pratade en stund med allt möjligt folk som var där. Efter det åkte vi hemmåt. Pappa och jag åkte runt lite vid ulleråker och kollade på lägenheterna där. man kanske ska börja på på gudstjänster sen igen när Bälinge kyrka öpnnar? det är ju faktist fint.

Så nu sitter jag hemma. har rätt så ont i magen idag också. dagen har la inte så mycket mer att bjuda på. planera och börja packa lite smått inför London antagligen. idag är det ju faktist exakt 1 vecka kvar tills jag åker. Vid denna tid om 1 vecka är jag redan i London, spännande!

missing you.

nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite på olika filmer. bland annat: 500 days of summer, my sassy girl, my moms new boyfried. hoppas på att filmerna är bra. kanske somnar också, vem vet. Väntar på att J ska ringa upp igen också. Det gick inte så bra för honom att köra bil samtidigt som han prata med mig i telefon, iallafall inte i detta väder. Så nu ska jag lägga mig i sängen med något gott att äta och dricka och mysa. Hade varit bättre med lite sällskap kanske, men svårt när det inte går :/ alldeles för långt bort....

And it always makes me smile

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spent my time just thinkin about you
And its almost driving me wild

 

tack för att du finns vännen <3


sometimes.

ibland duger man tydligen inte..

what you got.

jag vill utrycka mig men jag vet inte riktigt hur. finns så mycket jag skulle vilja säga, men jag vet bara inte riktigt hur jag ska få ur mig det :S det är hel knasigt.. men det känns som att jag bara passar ibland. för ibland verkar det som att du inte vill umgås med mig. men det kan ju vara jag som inbillar mig också. det är därför jag helt enkelt inte sagt något. och tänker inte göra det heller. så det är ingen idé att någon frågar vem det här handlar om, för jag kommer inte berätta. men det känns verkligen helt knas.. ibland mer än andra gånger.

inte alla bestik i lådan.

"ääh låt honom ligga där :P "
"stilbrytning och IQ befriad. inte lätt"


det får bli dagens bästa va mig :) haha. har som ni kanske märker inte så mycket att göra. sitter och lallar för mig själv och trökar. mobilen piper hela tiden, kanske ska sätta den på ljudlös? får se om jag gör det senare kanske. jag tycker verkligen inte att det känns som en lördag :S för mig känns det som torsdag hela veckan typ.. och idag är det bara 8 dagar kvar tills jag åker till London, längtar!

i see you.


I give you everything I have, the good, the bad.

I watched from a distance as you
Made life your own
Every sky was your own kind of blue
And I wanted to know how that would feel
And you made it so real
You showed me something that I couldn't see
You opened my eyes and you made me believe


inga sura miner.

godmorgon. just nu orkar jag varken tänka eller göra något. vaknade otrevligt av den satans jädra damssugaren. just nu känner jag att jag bara vill lägga mig ner igen men det tänker jag inte göra. jag ska gå upp, göra mig iordning, äta något och sedan se vad denna dag har att bjuda på. somnade alldeles för sent i natt, eller ska man säga i morse kanske? vid 6 tiden kunde jag äntligen somna. och jag vaknade runt 11 första gången, usch! men inga sura miner. skriver lite senare när jag har något att skriva om.

feeling the moment.

nej nu får det vara nog. huvudet tynger ner och har gjort det ett bra tag. ska lägga mig i sängen och kolla lite på film. även fast kanske inte det är så bra när man har ont i huvudet.. men man kan ju blunda och lyssna ^^ hihi. känns som att detta har varit en vädligt kort dag? men kanske är för att jag sovit en hel del. och nu ska det sovas mer, kommer antagligen slocka på en gång. Så detta får vara det sista inlägget för idag.

har inga planer för morgondagen vad jag vet och jag orkar inte tänka och planera heller. tar dagarna som dom kommer med ett léende på läpparna. och jag hoppas mina kära hade en bra nyårsafton och fick en bra början på det nya året. Godnatt

lämna det förflutna bakom dig

det är tydligen en del som gör en sammanfattning av 2009, men det tänker inte jag göra. det som har hänt har hänt. man kan varken få tillbaka det eller uppleva det igen. Dom som har varit med mig vet vad som har hänt. har skrivit ut mycket har på bloggen hela tiden också. Så dom flesta vet nog redan vad som hände under mitt 2009. Men jag hoppas verkligen att 2010 kommer bli ett bättre år. Nytt år, nya möjligheter, nya drömmar, nya mål.

17.04

Nya året börjar med att man får höra massa saker som skulle kunna knäckt mig totalt. men det gör det inte. för jag har bestämt att det här året ska jag skita i allt så. den som skiter i mig, fine! Det är deras förlust. Inget ska få förstöra mitt år och resten av mitt liv, det förtjänar inte jag. Men jag är rätt less på att höra undanflykter och bortförklaringar jämt. men man kan ju alltid nicka, le och lossas att lyssna :)

Nyårs bilder.


Julia och Madde påväg till festen



Tolvslaget





Party bilder på en del av oss som var där!


Dom tradiyionella puss bilderna.


tack för ett roligt nyår med älskade vänner, kunde inte ha varit bättre <3


Outfit för Nyår.


RSS 2.0