fredag 21 november

kul kväll verkligen ...   tack så himla mycket , de har ju varkligen varit kul !
trodde annat men nej ,, tydligen inte , hoppas ni hade kul iallafall få !!!!!!
suck suck suck*

köpte ny jacka idag efter skolan , varm och skön dunjacka !
imorgon blir de till att köpa vinterskor , yes ! slipper frysa om fötterna sen då

jag förstår mig verkligen inte på folk , de finns verkligen folk till exakt ALLT ! kan inte folk tänka eller vad är problemet ?
idioter säger jag bara !!

och kvällens låt har varit GLORIOUS , älska <33

BARA FÖR ATT DE ÄR 32 TIMMAR OCH 31 MIN KVAR TILL JULAFTON GOTT FOLK !!!

orkar inte skriva mer nu , skriver imorn eller någe istället ...
puss puss på er <3

något att fundera på .

ibland är faktist de bästa att bara strunta i saker och vända ryggen till . även om de inte alltid kan vara den bästa lösningen på allt så ska man göra de ibland . lyssna , inte bry sig och bara vända ryggen till .

 

de är med er som jag har nu jag mår som bäst , och dom som verkligen finns där för mig är de bästa . är glad faktist att mitt liv är som de är nu . hade aldrig mått såhär bra igen utan mina vänner .

 

I wanna wake up where you are

 

vist de är klart att man kanske saknar vissa saker som man hade förr ibland . men faktist så gör jag inte de hela tiden . inte ofta alls . Saker som händer med tiden och dom som stannar de visar bara vilka som verkligen bryr sig . de har varit mycket ord med tiden som gått , som t:ex : vi till slutet . jag älskar dig . du är de bästa som finns . ska aldrig svika eller lämna dig . du är min bästa vän m.m .   men nu i slutet visar de faktist bara vilka som menade allt de dom sa , vist de kanske händer saker och man glider ifrån varandra . Men för mig har allt visat vilka som bryr sig . vissa tar ju inte ens åt sig av någonting av vad man säger när man vill berätta hur man känner . Folk lyssnar utan att höra , dom tittar utan att se .

 

jag är den jag är , jag ska igentligen inte behöva ändra mig för att folk inte gillar mig . gillar ni inte mig så fine , låt mig vara och gå din väg . Jag är stolt över den jag är och den jag blivit . De borde jag vara! jag har gått igenom mycket genom åren , både bra och mycket dåliga saker . Men man måste faktist rycka upp sig ibland , man kan inte sitta och bara se ut . Jag är Jenny Birgitta Tuvesson , hon som gör så gott hon kan ! Har aldrig tvingat någon att stanna , gå eran väg om det är de ni vill . men ni går miste om något underbart .


20 november

jag ahr märkt att jag har blivit jätte dålig på att skriva i bloggen . sitter typ inte alls vid datorn längre , har inte ork till de , enda gångerna jag sätter mig vid datorn är av en enda orsak men den tänker jag inte ta upp här :)  åkte hem idag från skolan redan efter första lektionen . kände redan när jag klev upp imorse att jag verkligen inte ville upp , villa bara ligga kvar i sängen hela dagen och abselut inte gå upp , hade så himla ont i magen . men tvingade mig upp iallafall , för allt är ju värt ett försök.. höll nästan på at halka idag också , klantiga jag som vanligt(?)  pratade med lina emma och alexandra medans vi väntade på 84:an , sen satt jag och linda och pratade på bussen och de var rätt så intressant och skönt . Sen när man kommer till skolan så har vi engelska , och ja vad ska jag göra lixom ? sitter bara och matar igenom den "jätte svåra" engelska boken i väntan på att resten av dom andra nationella ska komma . känns underbart skönt att jag snart är klar med Engelska A kursen , RIKTIGT skönt . Kan börja med Engelska B direkt sen . men måste verkligen jobba igen matten , usch , Hata matte !! jag fattar ju abselut ingenting .. och så all den där jävla huvudräkningen som vi florister måste vara bäst på , orkar verkligen inte ! men men , de är la bara att bita ihop och jobba på . Sen iallafall åkte jag 18 ner på stan och fick vänta till 11.00 bussen (842) hem .. men jag led inte av de . Sen blev de en skönt promenad hem . tog lite bilder på vägen också . men hjälp vad halt de är ute! de är isit överallt ju . jag vill inte ha sånt här värder . de ska vara mycket mycket mycket snö!
och jag har kommit på att de är ; 33 dagar , 11 timmar och 5 min kvar till julafton !
de ni , den närmar sig med små hoppande steg . kanske dags att börja köpa julklappar ? Har inte direkt funderat på vad jag ska köpa än , vet inte vad dom önskar sig (a) men hjälp , vad önskar jag mig !? ;o jag har inte en aning om vad jag vill ha i julklapp !  men va fasiken , kommer nog på något . annars så vet jag inte .

sitter och sjunger massa , har så tråkigt så ja vad ska man göra lixom ?
ska snart ta på mig myys kläder och göra lite te och kolla på film tror jag :)
fryser hela tiden ju! kom och värm mig ? (a)
en utlands resa skulle inte sitta helt fel asså !

är också grymt trött på folk som inte kan lyssna . jag vill ju lixom inte ha med dig att göra . varför kan du inte bara acceptera de och låta mig leva mit liv ? jag mår bra nu , jag mår mycket bättre helt utan dig . varför kan du inte låta mig må bra och vara lycklig ? du måste förstå att de som var en gång de var du , och nu är nu . och jag vill inte att de ska bli som förr eller något . jag vill leva mitt liv . jag vill älska , skratta , le , sjunga , vara glad ! och allt de kan jag utan dig . för du får mig bara att må dåligt hela tiden . snälla , förstå...

lite bilder från idag ;




orkar inte skriva så mycket mer just nu , men de blev nog en del iaf :)
nås på mobilen om de är något .
pusspuss på ljumsken <3

only you !

låt ingen dömma ditt utséende
kom ihåg; du är sälsynt and that´s make YOU beautiful

låt ingen säga vad du ska göra och inte ska göra

låt ingen kalla sig kung framför dig
garva bara när du hör det

låt ingen kalla dig något du inte är
spotta på hans eller hennes väg och gå därifrån

låt ingen kolla ner på dig
visa att du är på en högre nivå

låt ingen gå över din gräns
det är din gräns som räknas och ingen annans

låt aldrig rädslan för att förlora hindra dig från att spela spelet

18 november

Snö snö snö !

fast de är typ bara blask för den delen . men de blir kallare till helgen , hoppas på mer snö då !

Skolan var helt okej idag . Jag och Ellentin hade vattenkrig xD haha de var as kul . lagom blöt blev man också . sen fick robin en liten dusch med (a) hihi

vi fick bedömning på våra tärnbuketter idag också , stort VG till mig gott folk ;D

vi gjorde även en grej som killarna har på vänster bröst . kommer inte ihåg vad de heter just nu xD

en bra dag i stora drag !

nu ska man kolla på sitta här en liten stund, kolla på film och prata lite :)

 

Är som sagt ganska nöjd med tärnbuketten och de , här kommer lite bilder ;

 

mår faktist rätt så bra och är lycklig

livet är bra!

 

Pusspuss <3


17 november

jätte trött idag !

dagen har varit bra men jobbig , idag fick vi göra tärn-buketter, oj va svårt de var ! vi gjorde en svår veriation av hantverk . (bild kommer imorgon ) blev ganska nöjd med min faktist , de tog hela dagen att göra den . så nu är man lagom slut i händerna . men jag säger de bara en sak , jag har sagt de förr och säger de igen , JAG VALDE HELT RÄTT LINJE!

 

 

jag säger bara de ; min drog , de godaste som finns , min älskling !

älska ben&jerrys ! <3

 


16 november

veckan och helgen har varit helt klart bäst!
festen hos ida igår blev lyckad och alla hade nog riktigt kul , de måste göras om !
Orkar som sagt inte skriva så mycket blogg nu för tiden . . . synd typ . . . men skriver så ofta jag orkar/kan .
Vill ni se massa bildern från veckan och helgen är de bara att besöka min kära bilddagbok  : Tuvan

ha de bra gott folk .
pusspuss <3

14 oktober

har inte orkat sitta här . orkar inte skriva nu heller . skriver sen när jag färgat håret :D

hjälp!

hjälp mig nu !
vilken jävla bikini ska man ha imorgon !?
PANIIK!!!!!




hjälp nu fort skulle uppskattas !
tack på förhand !

10 november

har inte orkat suttit vid datorn på några dagar så har inte hunnit skriva blogg .
idga har vi iallafall gått igenom arbets miljö och arbetsställningar i skolan . så nu ska jag äntligen börja gymma , så ska bara köpa ett gymkort nu , måste träna upp rygg och ben muskler speciellt . jag och Jessica fick även göra arrangemang ner till skolan . Jessica gjorde en kompackt bukett och jag gjorde ett högt arangemang . (bild kommer imorgon)
blev faktist ganska nöjd , ÄLSKAR färgerna som var på rosorna .
och sen skulle vi även "redovisa" om nån grej , jag och linda hade parallell stickteknik . de gick ganska bra , men sen vart de ett jävla shåå när alla skulle skriva in de på datorerna och sen ta ut de . skrivaren typ pajade först xD men sen fick Måna fart på den . och linda lyckades göra någe med datorn , så¨allt som hon skrivit in försvann ! och hon hade reda dragit , så jag fick sätta mig och verkligen vrålskriva in allt igen på typ 5 min , usch ;o

Fick ett par skor av mamma idag också , taack :) <33
as fina .





imorgon är det idrottsdag . Först ska jag och Ida simma , sen på eftermiddagen ska vi bowla ! :)
kommer nog säkert bli kul , får se .

ska typ gå och lägga mig tidigt idag igen .
hade ju tänkt att de skulle bli bjk idag men nej nej ......
men men , så kan de gå ..
man kan ju inte förvänta sig saker alls längre tydligen,, kanske ska sluta hoppas också helt .
allt får komma som den kommer från och med nu!
PussPuss / fröken jag är mega trött och pallar inte

6 november

jag vill att snön ska komma NU ! saknar den fett mycket , den är myys . om jag nu ska prata om dagen så har den varit helt okej faktist , de kändes som att hela dagen bara svischade förbi :O den gick hur snabbt som hellst . och imorgon har vi i snabba engelska gruppen prov på kapitel 3 , och jag har varit duktigt och pluggat , så de kommer nog gå finemang . Haha och roligaste idag var när jag höll på att halka , usch säger jag bara xD fyfan vad rädd jag blev , gick typ och darrade sen efter ett bra tag ;o usch usch usch ! Ska förresten jobba i skolan på öppet hus typ ,fett kul :) ska stå och jobba med blommor när alla små 9:or som inte vet vad dom ska gå och vill titta kommer och hälsar på ^^ hehe , de blir nog kul .
Imorgon har jag bestämmt mig för att jag ska sola solarium igen , :D fett skönt assow !!
Sen kanske de blir en hemma kväll ? eller åka till gårn , men de är bara för en sak isåfall :) hihi <33
På söndag är de farsdag och jag ska köpa blommor på lördag för att göra en jätte stor och fin bukett till min kära lilla far , :)
Och fuck vad arg jag är !! för min gummi grej till hörluren har ramlat av :@ hata hata hata !!! tänker fan inte sätta fast svarta på de vita , så får helt enkelt köpa ett nytt !
har legat och sovit och pluggat sen jag kom hem från skolan typ , och de har varit mega skönt ! Ska gå och lägga mig nu igen snart faktist . mycket skönare att sova än att vara vaken .
och jag går och längtar super mycket tills på lrödag då jag ska hem till baby och sova !! :D:D <3333
massa pussar och kramar till dig <33


och juste , de nyaste ; Jag är en bonde jävle och robin är världens stads fjolla ;D haha
och jag och ida är tillsammans , :) <33


PUSSPUSS på er alla , typ x)
finns kanske på mobilen om jag inte stänger av den

5 november

trött som vanligt . inte bara från skolan , utan att folk verkligen LEVER på att klaga på andra :S
och här i världen kan man inte säga vad man tycker tänker och känner för då får man skit för de . så passa er med vad ni säger . för här i världen blir vänner/bästa vänner skit sura för att man yttrar sig om någe som är fel enligt dom!
har haft bara kärnämnen idag i skolan , tråååk! vill ha floristik ! :( men får la vänta tills nästa vecka .. men som de verkar ska vi bara ha teori då ? usch ! :(  tror jag ska köpa blommor och fixa med här hemma , :)
haha och idag har man verkligen blivit iaktagen i skolan av en speciell person , ;) haha . fan vad jag skrattade när du började messa mig när vi satt 5m ifrån varandra , undra vem de är som är fegis va ? ;D haha
sitter och lyssnar på antes låt om och om igen , älskar den ! :)

kommer stänga av mobilen ikväll också , så nej jag kommer inte vara kotanktbar idag heller
SKÖNT ! för man får ju bara skit när man är kontaktbar , kul kul kul va ? :)

aja , ska duscha snart .
skicka sms så kan ni ju hoppas på att jag kommer se de .

pusspuss från mig

4 november 2008

maria var sjuk idag också , bajs bajs bajs ! :( inga blommar alls denna vecka då ju , men får köpa hem eget och hålla på ! :D
idag skulle vi göra nå kollgae grej eller nått sånt om en valfri blomma . jag valde ros , hihi . så hel dagen givk åt till de . är mega trött nu , vill bara myysa , men dig förstås (a) <3 (du vet vem du är)


orkar fan inte skriva mer nu m har inget att skriva .
vet inte ens varför jag forstätter babbla på ..

Pusspuss / fröken trötter

orkar inte

inget är fan bra nu ., tack så jävla mycket för att du förstör mitt liv , du bara går omkring och sprider ryckten och myttar . de är sånna männiksor som dig som jag verkligen hatar !! din glädje är att se mig må dåligt . ta reda på ditt eget sugiga liv istället för att förstöra mitt . för jag vill fan må bra nu . men de gär jag inte så länge du är i närheten . låt mig bara vara !!! ;( ;(

tack för att jag kunde prata med dig och berätta allt . de kändes bra <33




jag orkar inte, vänner va !?
känns fan inte så ! och jag pallar inte !
de är inte bara du som kan må dåligt .
men du beter dig inte som min vän så som jag känner!
jag orkar inte ha de såhär !! vill inte mer !!!
tack så himla mycket !!!



trött på den här skiten nu . hata björklinge !



du bad mig välja , och jag valde dig .
sen går du bakom ryggen på mig och gör samma sak .
och nu bad jag dig välja , och jag vet inte men du verkar ljuga
min bästa vän ... jag vet inte vem du är längre

3 november

har inte skrivt på ett tag nu ...

bajs på dagen !

började med att maria var sjuk , jag som saknat henne + ville hålla på med blommor idag , men icke sa nicke ;(  vi gjorde typ inte ett piss idag i skolan , från kvart i 9 till halv 11 bara gjorde vi exakt inget! höll på med allt möjligt lite som vi ville. sen efter lunch vattnade vi blommorna i skolan , sen slutade vi vid 12. Då följde jag med Ida ner på stan, och jag hade ine tänkt att köpa något, men köpte en mysig mössa oh ett par ur gulliga strumpor! :)  sedan tog jag bussen ner till carolas salong där mamma var. Och dom bara skrattade åt mig hela tiden , tack typ ? (a) hihi . Nu ska jag bara ta de lugnt och dricka varm choklad hela kvällen . för jag orkar inte och mår fan inte bra nu ...

 

puss / orkar inte

 


RSS 2.0