feel a sadness burning in my heart

har försökt dra mig från datorn i kanske 30min nu? och ni märker ju själva hur bra det har gått.. känner för att bara skriva skriva och skriva men vet inte om vad? eller asså jag har ju ganska mycket innom mig att skriva ut om, men orkar nog inte dela med mig av det. Imorgon är det iallafall skola som gäller och ja ärligt talat vet jag inte vad som händer där? fortsätta planera med brudmodevisningen typ skulle jag nog tro. men känner mig ganska så klar. kanske kan flörta in mig hos Sigrid och kolla vad hon tycker om mina skisser. SKa nog gå och dricka en kopp te nu. vill inte äta något, är inte hungrig. ska kolla på någon film också hade jag tänkt men vet inte riktigt vilken? men hoppas iallafall att morgondagen blir bra, och att vi slutar halv 4 så jag slipper dryga i skolan tills jag ska börja jobba! Tänkte även ut och springa imorgon direkt när jag kommit hem och ätit så kommer antagligen inte blogga förns efter det. Men nu får det iallafall räcka för ikväll. lägger alla bekymmer bakom mig och tänker på annat! Godnatt


Fred ut

for one moment

så rätt men ändå så fel

You will never find someone like me


just a dream

jag vågar inte känna efter den här gången. är rädd för mig själv och för dig. men om jag känner mig själv rätt så vet jag exakt hur det kommer bli. men jag vet inte om de kanske är okej för mig den här gången.. tittar ner på mobilen om och om igen i väntan. vad är det med dig människa? du gör mig galen!



alors on danse

underbar dag skulle jag kalla det! började med att jag och ellentin tog bussen ned till fyrislund och mötte upp Ida där, sen gick vi ned till blomster grosisten. Där åt vi frukost och kollade runt på blommor till brudmodevisningen. Hittade nog allting jag ska ha tror jag. ska bara skissa om lite mer och fixa mer. men i stort sätt har jag nog bestämt mig. men iallafall så kom emma dit också såklart. mot halv 11 tiden började vi gå mot våran del av skolan (bolandsgatan) där i klassrummet hittade jag Gabriella, lucky me. var i klassrummet ett tag och fick leka stylist som vanligt, haha.

senare när vi slutade så åkte jag ner på stan med Emma en stund. Sen resten av dagen har jag... aah... chillat? ^^ haha. Nice var de iallafall.

övningskörde med pappa idag också, gick bra de som vanligt. sen nu när vi kom hem skrek jag lite på lillebror om sällskap, så vi har precis varit ute och sprungit 3km, underbart!

nu väntar iallafall en låång härlig dusch (kanske inte lika som innan) . skriver senare ikväll när jag har mer på hjärtat

peace out

baby i like it the way you move on the floor

nu har jag fipplat lite med datorn och kollat runt en del. men nu tänkte jag fippla mig vidare till sängen och kolla på film (: bloggar kanske imorgon när jag är i skolan. annars så hörs vi när jag kommer hem. Godnatt


Love Jenny

lovade en ny bild på mig, så här kommer den


home sweet home

Och så var även jag hemma och rätt så klar för dagen. efter jag slutade, eller rättare sagt gav upp i skolan så gick jag ned till ÖB och köpte rengörings medel, sen gick jag ned till stan. där fick jag med mig hem armband, underkläder och ett par leggings, awsome! kommer kanske bild senare. ska ju lägga ut en bild på mig hade jag tänkt (: men iallafall så åkte jag hem till syster sen och började storstäda i hela lägenheten. efter ett tag kom fredrik hem och lämnade lite grejer sen försvann han ett tag men kom tillbaka senare igen och började göra mat. syster kom hem efter hon slutat jobba och då blev de middag. Kyckling curry med ris, verkligen gott! Sen kom pappa och hämtade mig och jag övningskörde hem, vilket gick jätte bra.

När jag kom hem hitta jag mamma i köket som håller på att storbakar? haha trodde jag skulle tuppa av. men men. vissa kan ju göra de också. eller inte vissa, min mamma gör de :P


svar på kommentar

Anonym om like the way it hurts:
man kan inte veta förän man provat :)
vad handlar det om ?


det som de handlar om kommer jag antagligen inte skriva ut här ordagrant, utan ni får nöja er med de som står faktist. men mycket sant. man vet inte förren man prövat :)

svar på kommentar

Anonym om i skolan och har samhällskunskap:
vart beställer du ditt löshår? :)



jag beställer de på taj mahal hemsida. billigt och bra löshår. har köpt där förrut :)

like the way it hurts



ska jag våga ta chansen igen? jag kan ju inte göra mer än fel. en del innom mig säger att jag ska ta chansen och våga satsa, medans en liten annan del innom mig inte vill för att jag vet hur det känns. står vid ett vägskäl och jag vet inte vilken väg jag ska ta. snälla ge mig ett tecken..


be happy , OKEJ?!

fick nyss reda på att jag måste sitta kvar själv i skolan och jobba med samhällskunskap... kan det bli bättre?? SUCK

i skolan och har samhällskunskap

åter igen är det måndag. ny vecka, ny dag och nya tag. idag har jag haft engelska B och samhällskunskap (som jag har juts nu) jagär ensam på lektionen? haha. målarna dissa mig och emma och emma har dragit till tandläkaren. så jag sitter ute och jobbar helt ensam här i min ensamhet. de typ ekar i skolan? men iallafall så ska jag ned på stan sen med ida. hon ska köpa något och jag ska bara kolla runt lite. beställde nytt löshår idag på engelska lektionen, ahha duktigt av mig! men jobbade faktist också. vi skulle leta upp någon Quote och skriva en presentation om oss själva och även hålla en muntlig. Gick bra faktist, är inte så svårt med engelska om man tänker..

hur som hellst så ska jag åka upp till syster senare och hjälpa henne med städningen (jippi) men vad gör man inte när man är en underbar lillasyster :)   ( kom ihåg de Annika. tack!)

tänkte ta någon ny bild på mig sen när jag kommer hem. sen imorgn har jag floristik så då åker kameran med :)
kommer kanske slänga in flera inlägg idag, om jag får låna systers dator det vill säga.


love jenny.

damn

och kunde jag hålla mig ifrån bloggen? svar: nej!
saknar jag min underbara lilla dator? svar: JA!


sitter och kikar igenom lite utlandsresor, blir så himla sugen på att åka iväg igen. har ju pengar men vet inte riktigt. sparar nog hellre till början av nästa år. kollar även på lite kläder på internett. har hittat en tok fin halsduk jag ska köpa. ska även köpa en pälskrage till skinnjackan, lovely!

och eftersom jag inte har några nya bilder (men har starka funderingar på att börja använda min kamera igen) så får denna gamla bild på mig duga så länge (:


kortfattat

sitter just nu och skriver en engelska uppsats om, mig själv? känns lite egoistiskt men de var uppgiften. har jobbat idga och varit i stan hela dagen med familjen. sen när vi kom hem sov jag, hur skönt somm hellst. imorgon är det skola som vanligt. Godnatt

love the way you lie

hej allihopa. har inte varit akktiv här på ganska länge, inte lika mycket iallafall. och vad kan det bero på?
- har ingen egen dator
- mycket att göra i skolan
- jobbar
- fixar hemma

det kan vara några av anledningarna iallafall. men har tappat bloggsuget också, vet inte riktigt vaför. men tror att jag ska försöka komma igång igen och blogga lite oftare när jag får tillbaka en egen dator.

hur ser livet ut just nu? -
jo de går upp och ned. ena dagen kan jag må bra och nästa dag kan jag nästa börja gråta för det minsta lilla. humörsvägningar till 100 ungefär. men hur som hellst så har ju skolan börjat igen. och de känns faktist ganska skönt att vara tillbaka där. har fått lite information och grejer till att börja med project arbetet som man ska göra för att få gå ut, men först och främst har vi en brudmodevisning som ska göras.

Vad kommer hända då? Jo såhär ligger det till : vi har fått uppgift att vi ska göra olika saker inför ett bröllop som vi ska "designa" vi fick intervjua våran lärare och hon lossades leka kund så att vi skulle kunna öva på de. Alla fick olika "teman". Jag har våren. Ska göra allt i dova färger med insperation från våren. detta ska göras:
- Brudbukett
- Tärnbukett
- Corsage
- Brudbåge (som vi ska sammarbeta med allihopa)
- Käpp eller korg till näbb
- myrtenarbete
- hårdekoration
- bordsdekoration
- altarbukett


tror att kah fick med allting. men vist låter det spännande? Självklart kommer jag att fota lite undertiden nu som vi jobbar och skissar med det och absolut avslutet på visningen! Jag har Jenny Andersson i tvåan som ska vara min brud och Jenny Hillman tärna :) måste fåtag på en brudgumm också!


Vad har jag gjort idag? - har varit ute i garaget och målat massor. sen tog jag mig faktist en springtur. har haft lite problem med knät en tid nu pga något jag lyckades med på jobbet. så nu tänkte jag komma igång med träningen igen. känns verkligen som att det behövs. det var verkligen så himla skönt att få springa av sig lite.

kvällen planer? - ska vara hemma med familjen och ta det lugt. ska äta lite smörgåstårta också tror jag (:

morgondagen? - bestämde idag för att hoppa in och jobba istället för en annan tjej. så ska iväg till stan imorgon bitti och jobba. sen ska jag hem och göra lite skolarbeten. ska göra klart en Engelska B uppgift.

men nu ska jag faktist ta en skön dusch och sedan krypa ned och kolla på någon bra film. hoppas det är något bra på tv ikväll också! Ha det så bra allihopa :)

gårdagens utgång



Pappas dag

Grattis älskade pappa på din 50års dag <3

imorgon börjar allvaret

hej allihopa. just nu är jag arg för att de finns så mycket insöande patetiska idioter!!! som aldrig fattar att dom gör fel. inse fakta tack. men iallafall idag var jag på lillebrors fotbolls match i vattholma där dom vann med 3-0. resten av dagen har jag sovit för jag mår inge vidare. men bara att bita ihop. Nicke kom hit ikväll och gjorde mig sällskap. vi kollade på one tree hill och så gjorde han mig sällskap i garaget. trevlig kväll

imorgon är det äntligen skola och jag får träffa ellentin. ska bli skönt att komma tillbaka till livet jag älskar och trivs bäst med. ibland visar de ju vilka som verkligen menar.

men nu ska jag gå och lägga mig. kolla på något one tree hill avsnitt. Godnatt

haven´t met you yet

hela kvällen har jag varit ute i garaget och målat. nu är de bara ett lagar kvar och de tänker jag måla på imorgon. sen blir de att fortsätta måla annat : ) ska åka och köpa färg till rummet nästa vecka också. har inte bestämt färg än men de blir säkert nån impuls färg, men en ljus färg absolut! Sen när lönen kommer tänka jag satsa på dubbelsäng. eller a jag tror det iallafall.

har som sagt varit hemma hela kvällen och efter jag målade så har jag legat i ett varmt skumbad. ska snart ta lite kaffe och kolla på one tree hill hade jag tänkt. om ingen kommer och gör mig sällskap? (:

pratar även med underbaraste Ellentin på msn, ååååh vad jag saknar henne. älskar min tjej <3

beautiful

saknar gabriella björk <3

wake up in the morning

godmiddag. gick upp vid halv 8 idag och åt frukost för att sedan åka in till hårfrissan (frissa-britta) . mamma jag och lillebror klippte oss. efter de skjutsade jag och mamma hem freddan sen åkte vi upp till syster där pappa var. och här är vi nu. mormor kom nyss också och snart kommer favvo moster och mårten :) Ikväll är jag hemma hade jag tänkt och ska fortsätta måla. är så himla trött i kroppen så orkar inte göra annat. har inge mer att skriva nu. saknar ellentin dock men får träffa henne på måndag, äntligen!

this is my life

hej allihopa. nu är jag tillbaka igen. men kommer kanske inte vara lika aktiv som förr etersom både min stationära och bärbara dator är heelt pajja. vi har inte haft internet eller telefoni på nästan 2 veckor och allt detta är pga ett blixtnedslag som grillade allt i mitt rum + mycket mer. så BUHU! de är synd om mig/oss. som kaka på detta så har vi fått kondensläcka och måste renovera om hallen. och detta är i full gång. jag har även börjat måla en del saker vita. (bilder kommer)

Hur är livet för mig?: kanon. jag jobbar och sliter på som aldrig förr och tränar lite då och då. måste köpa nya träningskläder också, (en påminnelse till mig själv)  för er som itne viste så börjar skolan på MÅNDAG, iallafall för mig. GUUUD vad jag är nervös. går in på sista året ny, 3an helt enkelt. kommer nog vara full fart.

kommer inte kunna lägga in så himla mycket bilder eftersom alla är borta och sitter på lillebrors dator. men nu ska jag fika. imorgon blir det frissan. detta får räcka. ha de så bra :)

P.S -  Tänker på tjejerna från Gullvivan!

i´m back

tillbaka igen nu! sakta men säkert

can you meet me halfway

har suttit inne på mitt rum i bara handduk och vilat lite. sen har jag även städat ur garderoben klart och flyttat på lite saker och städat undan i mitt vardagsrum. nu sitter jag inne i de stora vardagsrummet med mamma och pappa och kollar på ghost rider. men snart blir de one tree hill igen


i don´t even know my name

just nu känner jag mig alldeles tom. jag vill springa men benen vägrar röa sig. jag vill skrika men munnen är stängd. jag vill inte gråta men tårar rinner ändå.jag brinner upp innefrån och vet inte vart jag ska ta vägen. orkar inte sånt här mer. allt alla säger betyder ingenting för de visas inget. vet inte vad jag vill göra med mig själv eller mitt liv längre. vet inte vad jag känner eller tycker. jag behöver en paus från mig själv.

lördag

kom hem för en stund sen från jobbet. de gick ganska bra faktist. åt på stan med lillebror och lämnade tillbaka lite grejer. sitter just nu och myser i min soffa och kollar på one tree hill. kommer antagligen göra de hela kvällen. är inte på humör just nu, skriver kanske senare

fredag

Då var det fredag igen. fast de känns egentligen som vilken dag som hellst i veckan. åkte eckerö linjen igår med familjen och det var jätte mycigt men det var verkligen mycket folk. vi åt smörgåsbord och fikade och handlade en hel del. sen satt vi högst upp på båten och solade lite. det var verkligen en mysig och skön dag. : ) när jag kom hem åkte jag till björklinge och träffade sikkan m.m.   men jag har inte kunnat sova på hela natten... har kollat på one tree hill i tröst. är bara deppig just nu men vet inte varför..

iallafall så har jag lyckats sova en timme iallafall. nu ska jag gå och slänga i mig något litet att äta även fast jag inte är hungrig. sen ska jag göra mig klar och åka och jobba. har inga planer för ikväll. känner för att stanna hemma bara eftersom jag inte är direkt varken glad eller pigg, inte på humör helt enkelt. jobbar tidigt imorgon också.. men men. skriver lite senare igen

hemma igen

då var man hemma från krogen+röj i björklinge. blev en ganska lyckad kväll faktist. hade as kul med hansson, sikkan m.m när jag kom till björklinge. Nu är det dags för mig att sussa lite. har fått så lite sömn på sista tiden, så hoppas jag får sova lite mer nu iallafall. Imorgon ska jag åka eckerö med familjen . kommer absolut ta massa kort och lägga ut här! :) Godnatt

grin fia

piss morgon. har inte kunnat sova på hela natten. somnade runt halv 8 imorse?!?! och vaknade nu, har alltså fått runt bara 5 timmars sömn. är ganska arg just nu.. men men. ska snart gå upp och äta sen runt halv 4 blir de till jobbet. utgång ikväll med skulle jag tro. är för grinig för att blogga nu. hejdå

jag saknar dig farmor <3

jag skanar dig verkligen farmor. allting känns så tomt utan dig. önskar verkligen att du kunde komma tillbaka. men hur mycket jag än önskar så kommer det aldrig att hända :'( jag hoppas du har det bra där du är nu, i himlen. Jag älskar dig och saknar dig verkligen. Kommer aldrig glömma dig . Längtar tills vi ses igen<33

 



Godnatt


dirty dancer


you´ll never be lonley


galen arg damp bläääää

Just nu är jag tok arg! har suttit och raderat bild i min blogg + viss sak. har suttit i 2 timmar !!! GAAAAAAH!  nu får jag äntligen göra viktiga saker


sluta hota mig och kränka mig

it´s something about the sunshine baby

orkade inte förklara vad jag gjort ikväll så la in bilder istället som ni kanske såg. när jag kom hem la jag mig i ett varmt bad och kolla på film och nu ligger jag i min underbart sköna soffa. ligger och funderar på hur jag ska lägga upp vissa saker i mitt liv. Längtar verkligen till körkort! ska nog sluta vara ute och vara hemma och plugga och köra hela tiden istället. satsa! imorgon ska jag obba iallafall, sen blir det kanske utgång?Hoppas också på att jag åker bort i helgen, längtar!

här är en bild på hur jag såg ut ikväll. nyaste bilden jag har på mig : )


kvällen i bilder





Depend

här är Depends höst kollektion som kommer ut i butik v.36
mycket fina färger till hösten!


godmorgon världen

vaknade för ett litet tag sen, har legat och dragit mig i sängen och saknat de underbara sällskapet. just nu ligger jag ute på altanen. har fått i mig nästan två mackor iallafall och det är ju bra. har inte en aning om vad som händer idag. kanske sitter hemma idag med? Övningsköra lite senare kanske. ska kolla va de underbara sällskapet har för sig också. Sen har jag börjat fundera på om mina vänner lever? Eftersom de inte har passat att höra av sig på två dagar. inte okej ?

jag vill skrika så högt det bara går


non-believer

Ni är ju för fan värre när ni är sams än när ni bråkar!


boooring

bara för att jag och filip bengtsson är mobbade och inte har något liv just nu :) sitter ensamma båda två och nördar oss med varandra på msn. petiöga på dig ditt retard ( :


fundering

hmm börja sola igen kanske? det verkar ju som att sommar väret har gett upp -.-

take a risk, take a chance, make a change and break away


you found me

godmorgon allihopa. och ja jag menar godmorgon. klockan är ungeför 17.30 och jag gick precis upp ur sängen. gårdags kvällen var lugn hemma. satt och höll på med massa blogg designer. sen lite senare på natten fick man sovsällskap, lovely! Vi har legat i sängen hela dagen, helt underbart. är så himla glad just nu : ) utan dig skulle jag gå under. tack <3 

nu ska jag duscha av håret och börja med blogg designer igen. hoppas man får sällskap ikväll igen : )

Emelie Wendin

nu är jag klar med emelies design. kika gärna in i hennes blogg och säg vad ni tycker.


åter igen blev det en ny

som de står i rubriken. åter igen har jag en ny design. vad tycker ni om den? håller på med en ny till emelie också nu på hennes önskemål. ska köra candycups med sen. bilder och länkar när det är klart!

en del headers jag haft








en hel del designer har jag haft kanske ni märker? dock så har jag gjort mycket andra till andra personer också. men sen nu för tiden när det återkommer till att göra åt mig själv har jag slut på idéer :S aja, hoppas fantasin kommer tillbaka snart igen! (bilderna är icke i ordning)

woman

ledsen för alla ord i förra inlägget, men var verkligen tvungen att skriva av mig. Man blir så less och tröttnar verkligen på sånna människor. tror inte jag är ensam om det heller faktist. Funderar starkt på att starta igång stationära och göra en ny design till bloggen. har fått en stark höstkänsla? :S men det är de alldeles för tidigt med tror jag. men funderar ändå på en lite mysigare mörkare design. tror det är rätt mig ändå. kan lägga in gamla bilder på headers om ett tag : )

hjärtlös och respektlös

just nu är jag bara arg. är så arg att jag gråter. varför ska man leka med någons känslor? varför ska man vara så jävla egoistisk och bara tänka på sig själv och skita i om andra blir sårade? BÖRJA TÄNK OM FÖR FAN! man ska inte leka med andras känslor, det fattars vem fan som hellst! Du har allvarliga fel i huvudet. du vänder jämt kappan efter vinden och bryr dig bara om dig själv. inte konstigt att det är som det är. Ena stunden är du gullig och jätte snäll. du säger söta saker och pratar som att du bryr dig. Sen helt plötsligt är du tvärt om. du stänger av dig och är bara elak. du playar omkring och kör antagligen samma spel varje gång. jag blir äcklad av hur du håller på! riktigt jävla äcklad. har du inget hjärta? har du ingen respekt för andra? har du inget som hellst vett  huvudet? Sånna som dig borde få en läxa en gång för alla. Du kommer inte komma någonstans i livet om du ska fortsätta hålla på såhär. BETE DIG ISTÄLLET! Det är sånna som dig som kommer känna sig ensamma resten av livet. men du har bara dig själv att skylla

utgång


1 augusti

godmorgon. idag är det 1 Augusti, en helt ny månad. får se vad man åker ut på för äventyr denna gång. Jag vaknade för en liten stund sen efter en trevlig kväll igår. tackade verkligen alla som jag var med. de var ju lite tråkigt i början men sen kom det igång. får se när nästa ugång blir, redan nästa vecka skulle jag tro faktist men vi får se. gick upp och åt en macka nyss iallafall så jag har något i magen. mormor ringde nyss också och sa att hon skulle komma ut idag! :) men idag ska vi iallafall gräva och bygga vattenfalls grejen till mamma . (bilder kommer absolut när det är klart)

annars har jag inte så mycket att berätta och skriva om just nu. de kommer nog mer uppdatering under dagen. drack ingenting igår nästan så ska köra ikväll :D körde ju volvon igår och de gick ganska bra faktist. lite ovant bara när man har suttit och kört pappas bil hela tiden. men  nu blir det lite byte.

RSS 2.0